tiistaina, toukokuuta 18, 2010

Huumori on miesten alaa

Miesten stand upissa alfaurokset kohtaavat

Miesaktiivi Ralf Sund: Pöyristyttävää asenteellisuutta

Näillä naisellisilla aseilla saat mieheltä tahtosi läpi

SRV:n selitys: Pätevää naista ei saatu

Sisäsiistejä päiväunia

As pregnancies on the frontline soar, MoD tells women soldiers: Carry a condom

Feministi Iines

Väitös: Käsitöiden harrastajat neuvovat toisiaan verkossa

HS: Tasa-arvoa päätöksiin huoltajuudesta
Poikiensa kohtaloa sureva isä

Mirjam Nordström toi esille (HS Mielipide 16. 5.), että naiset eivät ole syypäitä miesten epätasaarvoon. Hän sanoo, että mies kokee olevansa epätasa-arvoinen naisten hakiessa avioeroa. Edelleen hän jatkaa, että "näin voi olla, mutta miksi naiset hakevat eroa?" Onko tästä pääteltävissä, että on oikein, että isät ovat heikoilla erotilanteissa?

Erityisesti isät ovat täysin altavastaajia huoltajuusriidoissa. Huomaamattaan Nordström sanoo, että naiset pärjäävät eronkin jälkeen lasten kanssa. Juuri tästähän on kyse.

Olisi varmasti paljon vähemmän syrjäytyneitä isiä, jos isillä olisi nykyistä suurempi oikeus lasten tapaamisiin ja jos isät edes joskus saisivat lasten (erityisesti poikiensa) huoltajuuden. Suurin syy eroisien syrjäytymiseen on ehdottomasti lasten menetys.

On hämmentävää, että isien roolia huoltajana ei vieläkään käsitellä alkuunkaan tasavertaisesti äitien kanssa. Nykyisät on melkein huijattu toimimaan kuin kunnon isät heidän saamatta kuitenkaan tasapuolista kohtelua erossa. Erityisesti sosiaalitoimen selvitykset lähtevät siitä, että äiti on tietysti paras huoltaja, ellei toisin selkeästi todisteta.

Kolmivuotiaan pojan isä pitää tärkeänä (HS Mielipide 16. 5.), että persoonallisuushäiriöiset vanhemmat tunnistettaisiin lapsiriidoissa. Kokemukseni mukaan ei käräjäoikeus eikä hovikaan selvitä mitään. Ne vain tukeutuvat sosiaalityöntekijän selvitykseen. Vaikka äiti tekee kaikkensa eristääkseen ja vieraannuttaakseen 8- ja 13-vuotiaat poikani isästään, ei oikeus ota siihen kantaa.

13-vuotias poika on sosiaalitoimen psykologille kertonut haluavansa asua puolet ajastaan isän luona. Oikeuden mielestä äiti saa kuitenkin estää pojan tapaamisen isänsä kanssa, vaikka lain mukaan yli 12-vuotiaalla pojalla on oikeus omasta tahdostaan tavata isäänsä juuri niin paljon kuin haluaa myös määrättyjen tapaamisaikojen ulkopuolella. Jos poika muuttaa isänsä luo, häntä ei mikään taho sieltä hae pois.

Kun äiti estää pojan ja minun tapaamiset, ei mikään viranomaistaho auta poikaa: ei lastensuojelu, ei lastenvalvoja, ei poliisi, ei kukaan. Miten se on mahdollista? Vanhempien ollessa erimielisiä pakotetaan poika itse päättämään asumisestaan, mikä on kyllä varsin julmaa ja kohtuutonta.

Sairaanhoitajien tasa-arvoinen palkka

14 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Väitös: Käsitöiden harrastajat neuvovat toisiaan verkossa"

Käsityön harrastajat

Jorma kirjoitti...

Alle 60-vuotiaiden suomalaismiesten kuolleisuus Albanian tasoa

Jorma kirjoitti...

Keskistä syyttäneiden naisten tuomio nurin hovissa

Jorma kirjoitti...

”Naiselta pataan”-puhelu: Tyypillinen moka hätäkeskukselta

♥ Hannele mummu kirjoitti...

Enemmän käsitöitä ja vähemmän väkivaltaa, joka mies kutomaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tämän blogin lukijat varmasti jo kaikki tietävät, millaisia juonia naiset ovat kykeneviä punomaan kunnollisen ja hyvän, ahkeran ja työteliään miehen pään menoksi, ja millä tavoilla nainen voi rationalisoida pahuutensa 'hyvyydeksi' ja oikeuttaa ahneutensa ja rahanhimonsa. Mutta voin melkein taata, että tämä Bernard Chapinin video silti saa tuntemaan hieman yllätyksellistä kauhua.

http://www.youtube.com/watch?v=bGxUlGFMT3A

Pakollista katsottavaa jokaiselle, jolla on pienikin ajatus siitä, että joskus voisi 'kohdata sen oikean' ja mennä avio- tai avoliittoon hänen kanssaan. Naiset tosin ehkä saavat tästä liikaakin informaatiota siitä, miten hyödyntää systeemiä, mutta miesten on taas hyvä tietää, kenen puolella systeemi on, ja mitä kaikkia mahdollisuuksia lehmällä on riistää hyvää tarkoittavaa miestä aivan viimeisen päälle.

Hm, mun olisi varmaan aika opetella laittamaan nuo linkit 'a href'-muodossa, mutta en oikein muista sitä syntaksia enää, on aika pitkä aika kun väsäsin html:ää.

- Vortac

Homo kirjoitti...

Kuinka sotanorsuja tehdään:

Liikakilot rasittavat amerikkalaislasten terveyttä

Amerikkalaislapset kärsivät pahoista paino-ongelmista. Asiantuntijat varoittavat, että nykylapset saattavat olla modernin Yhdysvaltain historiassa ensimmäinen sukupolvi, joka kuolee vanhempiaan nuorempina.
...
Rachel-tytär katsoo päivittäin 6–8 tuntia televisiota ja häntä on vaikea saada liikkumaan. Salaattia perheessä syödään "noin kerran kahdessa viikossa".

Lux sanoo olevansa voimaton muuttamaan lapselleen tuhoisaa yhtälöä: liian vähän liikuntaa, liikaa kaloreita. "Jos amerikkalaistyttöjä painostaa laihduttamaan, se voi johtaa anoreksiaan."

Suomessakin ovat tuntuneet viimeaikoina aktivoitumaan erilaiset NAAFA:n hengenheimolaiset (yleensä naisia), jotka kovasti puhuvat siitä, että kuinka lihavuutta ei pitäisi nähdä sairautena, vaan superläskikin voi olla terve ja kuinka superläskit pitää hyväksyä jne.

Tässä on muuten hyvä muistaa, kuinka isättömissä peheissä kasvavilla pojilla on kahdeksankertainen riski ajautua rikolliselle uralle ja kuinka rikollisen uran todennäköisyyttä hoitamattomana huomattavasti lisäävä ADHD on pojilla moninkertainen yleisyydessään tyttöihin verrattuna:

Nuorisorikollisen merkit näkyvät jo päiväkodissa

Nuorten tekemää väkivaltaa voidaan ehkäistä, jos ongelmiin puututaan jo varhain lapsuudessa, linjaa oikeusministeriön alainen rikoksentorjuntaneuvosto.

Kaikki riskiryhmiin kuuluvat lapset eivät kuitenkaan saa tarvitsemaansa apua, vaikka heidät kyetään tunnistamaan päiväkodeissa ja kouluissa.
...

Äidille tuomio lapsen kaappaamisesta Thaimaahan

Homo kirjoitti...

Surullisten kertomusten maa:

Olen ollut todistamassa, kun nainen pahoinpiteli miesystävänsä tosi ranjusti, Nainen löi ensin paksupohjaisella kattilalla mieheltä tajun pois ja sen jälkeen nainen riisui miehen housut , tarttui kiveksiin ja puri ne puhki tajuttomalta mieheltään. Mies oli aivan syytön asiaan, hän oli vain ja ainoastaa luovuttanut istumapaikan vanhemalle naiselle. Naisen tuomio tapauksessa oli: Syytön, koska ei oleoaoitettu riittävää näyttöä rikoksesta.


...


Minulle kävi näin ex-työpaikallani oli nainen, joka jostakin syystä alkoi lähennällä minua ja ehdotella minulle yhteisiä tapaamisia työn ulkopuolella. Tilanne kehittyi niin että lopulta minulta vaadittiin seksiä. Vastasin kosintoihin aina kohteliaasti ei käy olen perheellinen mies.

Lopputulos: sain työnantajaltani kirjallisen varoituksen naisen törkeästä intimiteetinloukkauksesta kun olin uskaltanut sanoa ei naisen seksuaalisille ehdotuksille.

Totta vaiko tarua!

Valitettavasti asia on totta.

Anonyymi kirjoitti...

What feminism is?

http://www.youtube.com/watch?v=y1uTUO1nKTw

- Vortac

Homo kirjoitti...

TY: Väitös: Lapsen sosiaaliset kyvyt ja yksinäisyys näkyviin jo alakoulussa

Huomiota poikien emotionaaliseen yksinäisyyteen

Sukupuolten välisissä tarkasteluissa nousi huolestuttavan selkeästi esille
poikien kokema vahva emotionaalinen yksinäisyys. Tämä toistui jokaisessa
mittauspisteessä neljänneltä viidennelle ja edelleen seitsemänneltä
kahdeksannelle luokalle. Myös aineiston isien yksinäisyys oli äitien
yksinäisyyttä tilastollisesti erittäin merkitsevästi korkeampaa.
- Koska yksinäisyydellä on useita vakavia ja kalliita seurauksia, olisi
erityisesti poikien emotionaaliseen yksinäisyyteen kiinnitettävä huomiota jo
silloin kun sen pysyvyys on alimmillaan - eli alakouluvuosina, Junttila vaatii.

Yksinäisten vanhempien yksinäiset lapset

Junttilan väitöskirjassa tarkasteltiin myös yksinäisyyden periytyvyyttä eli
siirtymistä vanhemmilta heidän lapsilleen. Siirtymä tapahtunee suurimmaksi
osaksi opittujen ja koettujen sosiaalisten tapojen ja käyttäytymissääntöjen,
esimerkiksi kodin sisäisten vuorovaikutussuhteiden kautta, mutta myös
perityillä ominaisuuksilla, kuten ujoudella ja alttiudella sosiaaliseen
ahdistuneisuuteen lienee merkitystä koetun yksinäisyyden siirtymässä.
...
Toisessa osatutkimuksessa yksinäisyyden periytyvyyden tarkastelu kohdistettiin
äiti-tytär, äiti-poika, isä-tytär ja isä-poika yhteyksiin. Lapsen
yhteistyötaitoja väliintulevana muuttujana käyttämällä yksinäisyyden todettiin
siirtyvän sekä äideiltä että isiltä heidän tyttärilleen, muttei pojille.

Jorma kirjoitti...

"Tämä on oikeusmurha"

"- Näköjään Suomessa voi valehdella vapaasti. Tärkeintä kuitenkin on, että tiedän itse, mitä olen tehnyt, Keskinen sanoo."

Anonyymi kirjoitti...

Minulle kävi näin ex-työpaikallani oli nainen, joka jostakin syystä alkoi lähennällä minua ja ehdotella minulle yhteisiä tapaamisia työn ulkopuolella. Tilanne kehittyi niin että lopulta minulta vaadittiin seksiä. Vastasin kosintoihin aina kohteliaasti ei käy olen perheellinen mies.

Lopputulos: sain työnantajaltani kirjallisen varoituksen naisen törkeästä intimiteetinloukkauksesta kun olin uskaltanut sanoa ei naisen seksuaalisille ehdotuksille.

Totta vaiko tarua!

Valitettavasti asia on totta
.

Se on sitä tasa-arvoa. Mies ei saisi HALUTA seksiä, kun nainen provosoi tissivakonsa ja minihameidensa kanssa - mutta sitten kun nainen valitsee jonkun miesyksilön, hän ei saisi myöskään olla HALUAMATTA seksiä.

Ja naiset ovat muka 'oppressed'??

Huh.

Miehet ovat siis jo naisten seksiorjia, joita työnantajienkin tuella esineellistetään naisten tarpeisiin, välittämättä miehen omista valinnoista ja päätöksistä, mutta naiset kitisevät siitä, että miehet mukamas esineellistävät heitä?

(Työnantaja ei tuossa tosin ota huomioon miehen vaimoa ja vaimon tarpeita - onhan hänkin nainen! Miten käy, kun kahden eri naisen 'oikeudet' (eli entitlement-vaatimukset) ovat ristiriidassa keskenään?)

Kuinka viheliäiseksi tämä maailma voi vielä mennä, ennenkuin romahtaa?

Siis perheellinen mies EI saa kieltäytyä jonkun lutkan seksiehdotuksista, eikä mies saa toki kokea naisen suorittamaa ahdistelua seksuaalisena häirintänä? Missä ihmeen yhteiskunnassa me oikein elämme?

Tästä nähdään, etteivät feministit todellakaan halua tasa-arvoa, eikä sitä halua valtaapitävät tahotkaan, jotka ylläpitävät näitä miehiä ahdistavia rakenteita ja tuottavat tätä murhetta ja miesvihaa yhä lisää joka päivä.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Kyläkauppias Vesa Keskinen on järkyttynyt hovioikeuden päätöksestä hylätä raiskauksesta häntä syyttäneiden naisten tuomio.

Jokainen, joka järkyttyy tuollaisesta, on elänyt jossain unimaailmassa, joka ei vastaa todellisuutta.

Ihminen, joka havainnoi todellisuutta aktiivisesti, ja näkee, mitä on tapahtumassa, ja missä mennään, kyllä tajuaa olla erittäin skeptinen sen suhteen, että jotain naisia tuomittaisiin väärästä raiskaussyytöksestä.

Feministi-suomessa etenkään. Onhan noita harvoja tuomioita jossain ulkomailla silloin tällöin ollut, mutta halos-muumion kontrolloimassa maassa on aika turha odottaa mitään oikeutta miehille, ja Keskisenkin olisi hyvä se ollut tietää jo kauan ennen noita tapahtumia.

Ei kukaan tämän blogin lukija voi olla yllättynyt, saati järkyttynyt tuosta oikeuden päätöksestä. Ennemminkin olo lienee lähinnä: "No tuo nyt oli odotettavissakin".

Keskisen olisi ollut parempi lukea tätä blogia niiden akkojen kanssa peuhaamisen sijasta.. siinä se näkee, ettei rikas alfakaan säästy feminismi-suomen hampailta, kun joku pissis päättää vihastua häneen tai suojella omaa 'imagoaan'..

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Näillä naisellisilla aseilla saat mieheltä tahtosi läpi..

Näin blogin aiheesta puhuakseni; ajatelkaapa, jos lauseessa olisi sukupuolet toisinpäin?

Jälleen tapaus, jossa kukaan ei olkaansa kohota, kun misandriaa ja miesvihaa tuutataan tupaten täydeltä; mutta jos sama kirjoitettaisiin miesnäkökulmasta naisista, niin johan olisi älämölö käynnissä.

Tekopyhyys, kaksinaismoralismi ja valheellisuus kukoistavat tässä misandrian luvatussa maassa.

"Näillä miehellisillä aseilla saat naiselta tahtosi läpi"..

Ajatelkaapa hetki, miten misandristinen jo pelkkä otsikko on. Että yhteiskunnan mielestä on ihan oikeutettua, että naiset manipuloivat miehiä 'naisellisilla aseilla', mutta jos mies KATSOO väärin, se on seksuaalista häirintää!

Että kenenkään mieleenkään ei tule, että on väärin koettaa kontrolloida toista ihmistä (niin, myös mies on ihminen) ja kirjoittaa artikkeleita, jotka auttavat 'saamaan tahtosi läpi' jonkun toisen ihmisen tahdon siis nujertuessa.

En ole varma, onko tuo ihan korrektia kielioppiakaan; "Saada tahtosi mieheLTÄ läpi"..

Mutta olkoon, olen väsynyt.

- Vortac