lauantaina, kesäkuuta 12, 2010

Fatsopolitan

Naiset kokevat yhä enemmän väkivaltaa Helsingissä, vaikka turvallisuudentunne on lisääntynyt

Is it our fault men won't give up seats for mothers-to-be?

Daring to Discuss Women in Science

Unemployed women given £1,000 makeovers to help them find a solvent husband

Nuoret miehet: syrjäytyneitä vai syrjäytettyjä?

Men’s Studies: The Complete Freak Show

Sukupuoli ja tasa-arvo koulussa

Fatsopolitan

Vapauttakaa Ilkka Kanervan seksuaalisuus!

42 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aargh!

Mitä tapahtui? Värit vaihtuivat ja kaikki siirtyi väärälle puolelle!

- Vortac

Henry Laasanen kirjoitti...

"Mitä tapahtui? Värit vaihtuivat ja kaikki siirtyi väärälle puolelle!"

Taisit ottaa eilen liikaa huikkaa... :-)

Anonyymi kirjoitti...

Hmm..no..kaitpa se on ihan ok.

Anyway, erittäin osuvia ja hyviä kommentteja tuossa 'Is it mens fault' siitä että miehet eivät jaksa antaa raskautetuille akoille paikkaa busseissa!

Upeaa, että ihmiset ovat jo niin hereillä, että tuollainen misandristinen femakkaroska ei enää menekään läpi noin vain, eikä tulekaan enää hymiseviä ja myötäileviä, nykyajan miesten hirmuista huonoa käytöstä kauhistelevia kommentteja, vaan niissä laitetaan jo jauhot suuhun noille entitlement-akoille, jotka haluaa sekä syödä kakun, että säästää sen.

Aivan mainioita kommentteja, suosittelen joka iikalle luettavaksi..

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Henry, arvasin, että joku vääräleuka varmasti vielä lörväyttää tuollaisen kommentin, en vain tiennyt, että se tulisit olemaan sinä (-8

Mutta hyvä, että saatiin se asia käsiteltyä, hehe.

Nojoo, kai tähän uuteen tyyliinkin tottuu, kun tarpeeksi pinnistää - se edellinen oli ehkä rippusen selkeämpi jaottelultaan, mutta täytynee vielä tutustua tähän uuteen tarkemmin.

Vaihteluhan aina pirkistää kuitenkin!

- Vortac

Henry Laasanen kirjoitti...

Muutenhan tämä on melkein sama, mutta hakupalkki blogista näkyy ylhäällä ja vierailtujen linnkien väri vaihtuu. Myös sivupalkin eri linkit näkyvät selkeämmin eriteltyinä.

Ebe kirjoitti...

Synkkä päivä: tuli Suomeenkin naispäämisteri. Valittiin meriittien "sukupuoli, ikä ja ulkonäkö" mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

Muutenhan tämä on melkein sama, mutta hakupalkki blogista näkyy ylhäällä ja vierailtujen linnkien väri vaihtuu. Myös sivupalkin eri linkit näkyvät selkeämmin eriteltyinä.

Muitakin eroja on; linkit ovat nyt oikealla puolella, kun aiemmin ne olivat vasemmalla.

Muistaakseni aiemmin myös eri entryt oli selkeämmin jaoteltu (olisiko ollut jokin viiva niiden välissä aina tms.) ..

Värit ovat myös vaihtuneet kalseammiksi ja vähemmän huomiotaherättäviksi (siis esim. otsikot).

Siis hieman kliinisyyttä ja epäselvyyttä on lisätty, vaikka linkit ovat kieltämättä nyt helpommin käsiteltävissä ja siis selkeämmässä muodossa.

Okei, eli siis sekä selkeyttä että epäselvyyttä on lisätty, ja ulkoasu on muovattu kliinisemmäksi.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Synkkä päivä: tuli Suomeenkin naispäämisteri. Valittiin meriittien "sukupuoli, ikä ja ulkonäkö" mukaan.

Linja ei ole siis muuttunut mihinkään, kun Halonen on ollut päättämässä asioista.

Mutta onhan se hyvä, ettei "Pätevyys" ole koskaan kriteeri mihinkään tärkeämpiin virkoihin. Mitäs ne femakot huutelivat, että "hyväveliverkosto" laittaa miehiä johtaville paikoille.. ettei vaan olisi nimenomaan "hyväsiskoverkosto", joka laittaa NAISIA johtaville palleille..

- Vortac

Homo kirjoitti...

Minä en ainakaan näe mitään syytä miksi ainakaan juuri miesten pitäisi tarjota nartuille istuinta. Jos naiset eivät itse tarjoa istuinta miehille tai toisille nartuille, niin miksi ihmeessä miestenkään tarvitsisi?

Ja jos joku ämmä alkaa kitistä siitä ettei hänen laardiperseelleen ole tarjottu paikkaa, niin silloin kannattaa ehdottaa että hän kysyisi joltain toiselta nartulta. Tai vielä parempaa - jos joku itse istuva narttu kitisee toisen naisen puolesta, niin kannattaa käskeä tätä itse tarjoamaan paikkansa naiselle.

Samalla kannattaa haukkua nämä miesvihaajiksi, tasa-arvon vastustajiksi jne. Ja samoin kannattaa tosiaan kysyä ihan suoraan, että miksi juuri miehen, eikä naisten, pitäisi tarjota se paikka. Suora kysymys saanee häkeltymään monet nartut.

Anonyymi kirjoitti...

Homo, hyvä pointti!

Kannattaa tosiaan lukea ne kommentit, niissä nimenomaan kyseenalaistetaan tuo akkojen harrastama tekopyhä asenne.

Minä en anna istuinpaikkaani bussissa yleensä yhtään kenellekään, en juuri huomioi tai katsele muita ihmisiä. Kukaan ei ole koskaan antanut minulle paikkaa, niin että miksi minunkaan pitäisi tehdä sitä muille? Tietenkin joskus voi käydä sääliksi jotain vanhempia ihmisiä - jos nyt joskus tulen tulevaisuudessa paikan jollekulle antamaan, veikkaisin sen olevan vanhempi mieshenkilö, heillä on sen verran raskasta tässä yhteiskunnassa, että heidän taakkaansa voin suostua helpottamaan.

Akkojenhan ei kuitenkaan tarvitse hankkiutua raskaaksi, se ei ole mikään 'vahinko' nykyaikana, kun on olemassa katumuspillereitä, e-pillereitä, abortteja, kondomeja, ja ties mitä muita ehkäisymenetelmiä aina sterilisaatioon ja pidättäytymiseen / masturbaatioon saakka.

Miksi moista itsekkäästi raskautetuksi hankkiutunutta emakkoa pitäisi jotenkin erityisesti arvostaa, kunnioittaa tai antaa paikka? Mitäs kulkee busseilla, jos on niin heikkoa tekoa, ettei kestä bussiliikenteen vaatimuksia.

- Vortac

Homo kirjoitti...

Vortac, minä olen ottanut sen periaatteen, että voin hyvin auttaa esimerkiksi miehiä lastenrattaiden kanssa raitiovaunuun tms, mutta yleensä en naisia. Muutenkin enemmistö joukkoliikennevälineiden asiakkaista on narttuja, joten tehkööt nartut kerrankin itse edes jotain sen sijaan, että he haluavat vain etuja, eikä mitään velvollisuuksia (osa tätä ns. female privilegeä - mitä lieneekään suomeksi).

Tein tämän päätöksen sen jälkeen, kun joku ämmä aikoinaan hyökkäsi sättimään minua siitä, ettei minulla ollut silmiä selässä ja etten ollut sen vuoksi auttanut jotakuta toista narttua lastenvaunujen kanssa (kyseinen narttu ei kaiken lisäksi edes kaivannut apua). Sen jälkeen pyhästi vannoin, että nyt saa kiittämättömien ja itsekkäiden narttujen auttelemiset jäädä.

PS.

Relationship break-ups 'hit men hardest'

Mother who falsely accused policeman of rape after he spurned her advances is jailed for two years

Homo kirjoitti...

Tämä on nyt vain yksi lähde, eikä tämä välttämättä ole yleistettävissä laajemmin:

If you're in a male same-sex marriage, it's 50 percent more likely to end in divorce than a heterosexual marriage. If you're in a female same-sex marriage, this figure soars to 167 percent.

kävelevä dildo kirjoitti...

Tuija Brax Vihreiden kesäpäivillä Nokialla:

Oikeusministeri Tuija Braxin huhtikuun alussa käynnistämä selvitys rikoslain muuttamisesta raiskausten suhteen on edennyt selvitysmiehen ehdotukseen asti. Selvityksessä esitetään, että sukupuoliyhteys puolustuskyvyttömän henkilön kanssa olisi aina raiskaus.

- Tarkoituksena on saattaa seksuaalirikoksia koskeva rangaistussääntely johdonmukaiseksi ja sellaiseksi, että se vastaa näiden rikosten vahingollisuutta ja paheksuttavuutta, linjasi ministeri Brax Vihreiden kesäpäivillä Nokialla.

Ehdotus on osa laajempaa kokonaisuutta, jolla tähdätään naisiin ja lapsiin kohdistuvan seksuaalisen ja muun väkivallan vähentämiseen.


Braxin mukaan uudistus parantaisi erityisesti naisten seksuaalisen itsemääräämisoikeuden rikosoikeudellista suojaa.

Homo kirjoitti...

Tällä www-sivulla on linkkejä lukuisiin eri female privilege -listoihin:

The Female Privilege Meta-list (NoH)

Anonyymi kirjoitti...

Juu, niin aina. Naisiin kohdistuvan 'muun väkivallan' vähentämiseksi pitää jopa LAKIA rukata! (vaikka oikeasti laki jo kattaa väkivallan)

Mutta ketään ei näytä kiinnostavan MIEHIIN kohdistuvan väkivallan vähentäminen..!

(vaikka miehiin kohdistuu HUOMATTAVASTI ENEMMÄN VÄKIVALTAA lapsesta hautaan asti!)

Huomatkaa myös tuo yleisesti käytetty sanamuoto "Naisiin ja lapsiin"..

Ensinnäkin tässä taas käytetään lapsia pelinappuloina - yleensä juuri he, jotka eniten tätä lapsi-korttia käyttävät asiansa ajamiaseen, välittävät lapsista oikeasti vähiten.

Toisekseen, miksi ihmeessä NAISET mainitaan ensin, aivan kuin he olisivat jopa lapsia puolustuskyvyttömämpiä (ja näinhän ei tietenkään oikeasti ole)?

Varmaankin siksi, että lause 'naiset ja lapset' sijoittaa naiset lapsiakin arvokkaammiksi ihmisiksi - lasten joukossahan voi olla nuita iljettäviä peniksenkantajia.

Törkeää, mutta ennalta-arvattavan misandristista paskatekstiä valtaapitäviltä jälleen kerran, eipä yllätä, ei.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Selvityksessä esitetään, että sukupuoliyhteys puolustuskyvyttömän henkilön kanssa olisi aina raiskaus.

Mitenhän tätä sitten tulkitaan, ja miten tämä on ymmärrettävä? Puolustuskyvyttömän? Miltä kahden aikuisen tarvitsee keskenään puolustautua?

Mitäs jos mies on se puolustuskyvytön, mutta haluaa naiselta seksiä - ja nainen vaikka ammatiltaan vartija ja miestä kookkaampi?

Otaksun, että tässä ajetaan nyt LAIKSI sitä vanhaa misandristista sanontaa, jonka mukaan "Jokainen heteroseksuaalinen yhdyntä on miehen suorittama raiskaus".. eli hulluimmat feministit ja heidän sairaimmat päähänpinttymänsä ovat nyt muuttumassa ihan lakipykäliksi.

Vituttaako tämä asia muitakin kuin minua? Nyt suoraan sanottuna kyllä pistää vihaksi.

- Vortac

Homo kirjoitti...

Feminist Critics: Circumcision

Homo kirjoitti...

Vaikka Brax on osoittautunut kammottavan kelvottomaksi lainsäätäjäksi ja tuntuu tihkuvan miesvihaa kaiken maailman naisrauhalakihankkeillaan, niin en ole vielä tästä lakihankkeesta kovin huolissani.

Tosin tämä Braxin sekoilu osaltaan nivoutuu siihen, että kun muutama vuosi sitten lakiin otettiin väkisinmakauksen sijaan käyttöön rikos nimeltä raiskaus, niin jotkut naiskansanedustajat joko typeryyttään tai populistisuuttaan vastustivat niin äänekkäästi raiskauksen lievän tekomuodon määrittelyä, että sille piti keksiä toinen nimike.

Ja nyt sitten esimerkiksi Amnesty hiljattain itki siitä, että miksi lievät raiskaukset eivät ole Suomessa määritelty raiskauksiksi vaan muiksi rikoksiksi. Sitä saa mitä tilaa ja naisia tuntuu olevan mahdoton miellyttää. Ehkä kaikkien raiskauksesta syytettyjen kastrointi ilman puudutusta sen tarkemmin tutkimatta voisi sentään tyydyttää näiden miesvihaisten femakkojen kestämättömät vaatimukset.

Homo kirjoitti...

Täällä eduskunnan sivuilta pari esimerkkiä siitä mäkätyksestä millä naisliikkeet yms ajoivat sitä, että lakiin ei tullut lievää raiskausta:

Linkki 1

Linkki 2

"Ed. T i u s a n e n : Arvoisa herra puhemies! Ed. Antvuoren kanssa olen täysin samaa mieltä siitä, että todella ei ole lievää raiskausta. Tämän niin kutsutun Naisverkoston ja kansalaistoiminnan tuloksenakin syntynyt ed. Annika Lapintien eriävä mielipide ja hänen ehdotuksensa, jonka hän myöhemmin tulee tekemään, konkreettisesti lähtee nimenomaan tästä. Henkinen trauma on tietysti aina läsnäoleva tulos, ja yleensäkin ihmisyyden halveksunta - useimmiten naiseen suuntautuvana - on pahinta, mitä tähän asiaan liittyy. Näen, että ed. Annika Lapintien kanta, minkä hän toi tässä keskustelussa esiin ensimmäisessä käsittelyssä, on sellainen, että sen takana toki myös miespuoliset kansanedustajat voisivat olla. Tietysti myös lakivaliokunnan enemmistön kanta on sen tyyppinen, että se myös taas toisesta näkökulmasta vie asiaa eteenpäin. Molemmin puolin on perusteltuja näkemyksiä.
Lopuksi, arvoisa puhemies, totean, että pidän hyvin tärkeänä ja onnellisena Suomen eduskunnalle, että kansalaistoiminta tässä tapauksessa Naisverkoston kautta on yleensä päässyt ja pääsee vaikuttamaan tähän keskusteluun ja näihin päätöksiin, mitä täällä tehdään."

Mäkätimäkimäkäti. Ja ilmeisesti vallitsevasta lainsäädännöstä pihalla kuin pyryharakka oleva demarieukko mäkättää edelleen asiasta, vaikka lievä raiskaus jäi tulematta jo melkein 15 vuotta sitten - mitä kyllä pidän virheenä:

Väätäinen: Raiskaus ei koskaan ole lievä

Homo kirjoitti...

Sen sijaan minusta näissä humala"raiskauksissa" on ongelmallista se, että jos ilman mitään pakottamista yhtä humalassa olevat mies ja nainen harrastavat seksiä ja sitten olon selvittyä alkaa kaduttamaan, niin tällöin ei minusta pitäisi katsoa kyseessä olleen raiskaus - tai ei ainakaan automaattisesti katsoa, että juuri mies olisi raiskannut naisen - koska voihan miestäkin kaduttaa tämä asia aivan vastaavasti.

Homo kirjoitti...

Kyllä nainen tietää miehenkin asiat taas kerran paremmin kuin mies itse:

Man flu DOES exist - study suggests half of men exaggerate cold symptoms

...
According to the women surveyed, almost half of men will exaggerate their symptoms.
...

Homo kirjoitti...

Voi taas kuinka lapselliseksi naiset voivat heittäytyäkään:

Back off stepmums! An impassioned plea from a woman who knows the agony of seeing her ex's new partner trying to mother HER child

Syltty kirjoitti...

Homo
"Tämä on nyt vain yksi lähde, eikä tämä välttämättä ole yleistettävissä laajemmin:

Nojoo, luin tarkemmin tutkimusta. Kyllähn nuo tutkijat ovat näköjään tehneet työtänsä, eli kontrolloineet tarvittavat muuttujat (ikä, lapset, koulutus, asuinpaikka jne), jolloin eroriski on edelleen homomiehillä 50% ja lesboilla huimat 200% suurempi kuin vastaavalla heteroparilla!

Teemu kirjoitti...

"Kyllä nainen tietää miehenkin asiat taas kerran paremmin kuin mies itse:

Man flu DOES exist - study suggests half of men exaggerate cold symptoms

...
According to the women surveyed, almost half of men will exaggerate their symptoms.
... "

Mitään Man fluta ei taida olla edes olemassa. Lienee keksitty termi sille, että naiset syyttävät miehiä sairauden valittamisesta koska ovat itse kovempia valittajia. Naiset siis projisoivat valitusherkkyytensä miehiin.

bmaad kirjoitti...

"Toisekseen, miksi ihmeessä NAISET mainitaan ensin, aivan kuin he olisivat jopa lapsia puolustuskyvyttömämpiä (ja näinhän ei tietenkään oikeasti ole)?"

Koska naisille maailma on
erilainen. Nainen saa maailmaan länsimaissa lämpimän vastaanoton kera shampanjahuurujen ja lentävien shampanjapullon korkkien jokaikinen päivä.
Miehen osa on kärsiä nahoissaan ja tuntea fasistista lyötyneisyyttä, alakuloisuutta, suoritusvimmaa, ja nuolla naisten perseitä ilman kunnon vastiketta. Miestä ei oteta vastaan! Hänet asetetaan korkeintaan kävelemään kadulle ja katsotaan pystyykö hän suorittamaan mitään "miehistä". Jos ei halua, tai voi niin oma vika... Naiset saavat sellaisen väriloiston ja supermiljöön, että vasta eläkeiässä tai joskus jopa vasta sen lopulla, kun ennestään niin arvokas ja hentoinen kroppa alkaa saada madonsyömiä, karkeampia piirteitä saattaa ennen niin menestyvälle naiselle tulla hetkittäin mieleen, että jotain tässä on nyt pielessä, kun ystävät on kuolleet, eikä uusia tule. Tosin ennenvanhaan kun vanhuksia, myös isoisiä arvostettiin kymmenen kertaa korkeammalle kuin nykyisin oli naisellekin tuo vanhuus ehkä helpompaa. Mutta feminismin myötä myös vanhuus on menettänyt arvonsa.

Miehen ja naisen ero on
nimenomaan tässä yhteiskunnassa valtava. Vähän kuin vertaisi kulkukoiranpentuja paratiisin käärmeisiin. Toisilla menee liian hyvin, toisilla liian huonosti ja tosiasiassa kaikki ovat ihan sekaisin ja hektisen rodunjalostuksen uuvuttamia.

Ehkä miehen ja naisen välisistä arvostuseroista vielä jonain päivänä puhutaan muuallakin kuin Laasasen blogeissa, joita on kohta varmaan parikymmentä (toim. huom. anteeksi huono vitsi). Olettaisin tähän tavoitteeseen olevan vielä parisataa metriä matkaa. Sen verran sokeutta kuitenkin on tässä omahyväisyydessä mukana ja siitähän siinä on tarkemmin ajatellen myöskin kyse.

Jesus Christ Supercop kirjoitti...

Kumma juttu miten blogi jatkaa naisten raiskaamisen kannattamista linkittämällä toistuvasti Spearheadiin, mutta blogin nimessä kuitenkin lukee edelleen "tasa-arvo."

Jorma kirjoitti...

"Synkkä päivä: tuli Suomeenkin naispäämisteri. Valittiin meriittien "sukupuoli, ikä ja ulkonäkö" mukaan."

Näin on. Kiviniemi on puhdas poliittinen broileri, joka ei ole rehellistä työtä koskaan tehnyt.

Hän on myös ilmoittanut, ettei hän pidä nykyistä asevelvollisuusjärjestelmää minkäänlaisena tasa-arvo-ongelmana.

Jorma kirjoitti...

"Sen sijaan minusta näissä humala"raiskauksissa" on ongelmallista se, että jos ilman mitään pakottamista yhtä humalassa olevat mies ja nainen harrastavat seksiä ja sitten olon selvittyä alkaa kaduttamaan, niin tällöin ei minusta pitäisi katsoa kyseessä olleen raiskaus"

Ei tietenkään pitäisi, mutta pahoin pelkään, että näistä tulee tuomiota jatkossa.

Homo kirjoitti...

Syltty, vaikka nuo tekijät olisikin kontrolloitu, on se kuitenkin vain yksi tutkimus. Joissain muissa maissa tai vaikkapa myöhemmin tehdyissä tutkimuksissa mitä luultavammin esiintyy ainakin jonkin verran eroja luvuissa - mutta kuinka suuria eroja - sitä on vaikea yhden tutkimuksen perusteella arvioida.

Wikipediassa näkyi muuten olevan seuraavaa (aika hataralla pohjalla tietämys kyllä tuntuu tällä hetkellä olevan - toisaalta jos tarkastellaan virallisesti tunnustettuja parisuhteita, niin koko ilmiö on sen verran uusi, ettei se varmaan ilmiönäkään ole ehtinyt kunnolla stabiloitua):

A study on short-term same-sex marriages in Norway and Sweden found that divorce rates were higher in same-sex marriages than in opposite-sex marriages, and that unions of lesbians are considerably less stable, or more dynamic, than unions of gay men. Conversely, in the United Kingdom the divorce rate is a mere one percent for gays and is much lower in Denmark.[2][3][4] The authors cited that this may be due to same-sex couples "non- involvement in joint parenthood", "lower exposure to normative pressure about the necessity of life-long unions" as well as differing motivations for getting married.[4]

Homo kirjoitti...

Neljä naista toistensa kimpussa - kaikki naisten väliset keinot käytössä

Nainen pahoinpiteli Bam Margeran [lyömällä baseball-mailalla takaraivoon] sairaalakuntoon [eikä Margeran tilasta ole vielä tietoa]

Näköjään pesäpallomailakin mahtuu nykyään naisten käsilaukkuun mukaan, kun lähdetään viettämään iltaa. Vai olisiko nainen näitä femakoita, jotka Ruotsissakin ovat käyneet mm. hakkaamassa pesäpallomailoilla strippausbaareissa käyneitä miehiä...

Homo kirjoitti...

Bamin pahoinpitelijättärestä vielä

damn! he's such an ass though, I wonder what he did to her!
...
Bam is actually a friend of mine. I can confirm that this has absolutely nothing to do with his wife or any other girl. A crazy drunk lady was outside his bar, so he told her to leave. When he turned around to go back inside, she beat him with the bat. He actually did nothing wrong. This could have happened to anyone, but it just so happened to be him. She was arrested and is going to be charged.

And if you spent more than 5 minutes talking to him or looking at him, or even reading celebrity gossip, he's a really decent dude.
...
Oh how I love the double standard for violence!
A woman allegedly uses a bat to beat a man on the back of his head and it's all fun and games.
Hypocritical fuckers!!!!!
....
No, she wasn't in his bar. She never went in. She was just outside of it, walking up & down the street. She's been seen around town quite a few times before. She's just a drunk & belligerent always trying to start fights. It seriously could have been anyone that she hit, it just so happened to be Bam.
...
I also live in West Chester and even though I don't know him personally, I do know a lot of people who are friends with him. From what I hear, he's actually in critical condition b/c he was hit several times on the back of the head. People may have his opinions about him (and trust me, people do around here), but he in no way deserves this. I hope he makes a full and speedy recovery.
...
It was probably the ex-girlfriend, Jenn Rivell (or something like that) who already before has done damage to Bam's property etc she got furious when she was dumped
...
Bet he deserved it…God knows what he did..
...

Homo kirjoitti...

Nyt puhuvat miehet: Varo tällaista naista!

Syltty kirjoitti...

Homo
". A crazy drunk lady was outside his bar, so he told her to leave. When he turned around to go back inside, she beat him with the bat. He actually did nothing wrong."

WTF? Eikö sillä kaverilla ole pätkääkään itsesuojeluvaistoa, vai hämäsikö naiseus tällä kertaa?

Minä en ikinä kääntäisi selkääni mailalla varustautuneelle huonosti käyttäytyvälle henkilölle.

Homo kirjoitti...

Jim-kanavalta tulee muuten juuri dokumentti Pagan-moottoripyöräjengistä. Juuri kävi ilmi, että jengissa naiset eivät ole jäseniä, vaan jengiläisten omaisuutta ja tulevat kaikista viimeisenä merkityksessä. Jopa koirat tulevat ennen naisia ja omaisuutena naiset voidaan tarjota muiden jengiläisten nussittaviksi.

Tästä huolimatta naisia tungeksii jengiläisille aivan kiuin magneetti vetäisi naisia pahiksiin. Kuulemma naisia rynnii tarjolle enemmän kuin mitä olisi miehiä tulossa jengiin.

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Jengin nimi olikin Pagans eikä Pagan.

Homo kirjoitti...

Nainen puukotti kuoliaaksi kymmenen vuotta vanhemman miehen Helsingissä

Jorma kirjoitti...

"Olen hakeutunut ammattiauttajalle"

Jorma kirjoitti...

Geeniperimä saa miehet jahtaamaan kauniita naisia?

Jorma kirjoitti...

Sukupuolineutraalia kasvatusta?

"Times Online -lehden haastatteleman asiantuntijan, neurotutkija Lise Eliotin mukaan, ei ole kuitenkaan syytä alkaa kohtelemaan tyttöjä ja poikia samanlaisena harmaana massana. Hänen mielestään on lähinnä tärkeää ymmärtää, että lapset ovat erilaisia, mutta erot eivät välttämättä ole vain sukupuolten välisiä."

Jorma kirjoitti...

Määräaikaiset sairastavat vähemmän kuin vakinaiset työntekijät

"Kuntien naistyöntekijät ovat sairauden vuoksi pois töistä keskimäärin 12 päivää ja miehet yhdeksän päivää vuodessa."

Jorma kirjoitti...

Kesäkolli haussa? Näin nappaat hänet!

Osoitus iltapäivälehtien moraalisesta rappiosta, kaksinaismoralismista (kuinka he voivat jonkun Kanervan teot tuomita?) ja miesvihamielisestä seksismistä.