tiistaina, kesäkuuta 08, 2010

Salaiset isyystestit

KKO linjasi vuoroviikoin vanhemmillaan asuvien elatusmaksuja

Viimeisen linnakkeen valtaus

Hoitajien uhkailu arkipäivää kaikkialla

Sunnuntaisuomalainen: Salaiset isyystestit kasvussa

Cameron in U-turn on rape case anonymity which could now only apply until suspects are charged


”Missä se minun seksuaalinen valtani sitten on?”

Lisäys: Lesboäitien lapset sopeutuvat yhteiskuntaan paremmin kuin heteroperheiden lapset. Yhdysvalloissa on tutkittu 78 lesboparin lasten elämää aina 17 vuoden ikään saakka.

44 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Median hehkutus Irja Askolan valinnasta osoittaa, miten kaukana sukupuolten tasa-arvo vielä on. Todellisesta tasa-arvosta voidaan puhua vasta sitten, kun naisen valinta merkittävään tehtävään ei herätä otsikoita valitun henkilön naiseuden takia."

Toimittajien idiotismista tämä on taas oiva osoitus. Hehän ne otsikot kirjoittavat.

Jorma kirjoitti...

"Tutkimusta rahoittivat useat seksuaalisten vähemmistöjen järjestöt. Tutkija kiistää, että rahoittajilla olisi ollut mitään osuutta tutkimuksen tuloksiin."

Ihan yhtä puoluettomia ollaan varmaan, kuin tupakkayhtiöiden tutkijat tai naistutkimuksen tekijät.

Homo kirjoitti...

En ole ainakaan vielä ehtinyt perehtyä tuohon tutkimukseen lesboperheiden lapsista, mutta muistan eräässä aiemmassa tutkimuksessa olleen selvän ongelman - eli sen, että lesboperheiden lapsia oli verrattuna yh-narttujen lapsiin ja havaittu, että lesboperheiden lapset pärjäävät vähintään yhtä hyvin. Kuitenkin oli "unohdettu" se, että yh-perheiden lapset ovat ainakin yksinään vähintään ongelmallinen vertailukohde, koska muiden tutkimusten pohjalta tiedetään yh-narttujen kasvattamilla lapsilla olevan huomattavasti enemmän monia ongelmia kuin normaalissa perheissä kasvaneilla lapsilla. Esimerkiksi pojilla oli 8-kertaisesti rikollisuutta aikuisikään tultaessa, tytöillä psyykkisiä ongelmia jne.

Syltty kirjoitti...

Lesboperheiden lapsia ei tietenkään voi suoraan verrata edes kaikkien heteroperheiden lapsiin, koska lesboperheet voivat hyvinkin erota heteroperheistä, kuten eroavatkin:

"Gartell arvelee selityksen piilevän siinä, että lesbonaiset, jotka hankkivat lapsen keinohedelmöityksellä, ovat äiteinä keskimääräistä vanhempia, toisin sanoen kypsempiä ja elämäntavoiltaan vakaampia. Olennaista on myös, että lesboäidit ovat joutuneet vakavasti miettimään, haluavatko he lapsen. Tämänkaltainen tausta edesauttaa lapsen tulevaa hyvinvointia."

Eli otsikko on periaatteessa oikein, mutta antaa tilanteesta aivan väärän kuvan. Perhe joka turvautuu keinohedelmöitykseen on varmasti stabiilimpi kuin keskimääräinen perhe, koska keinohedelmöitykseen lähtemisen kynnys on korkea. Etenkin kun kyseessä on lesbosuhde, kynnys keinohedelmöitykseen nousee entsistään.

Henry Laasanen kirjoitti...

Tosiaan heteronaisista lapsia tuppaa tulemaan paljon sellaisille äideille vahingossa, joiden kelpoisuus äidiksi on kyseenalainen. Se tuskin johtaa loistavaan lapsuuteen.

Jorma kirjoitti...

Sukupuolten välisestä tasa-arvosta

Jorma kirjoitti...

"Yhdysvalloissa on tutkittu 78 lesboparin lasten elämää aina 17 vuoden ikään saakka."

Minusta se yhteiskuntaan sopeutuminen nähdään vasta siitä eteenpäin kun henkilö on täyttänyt 18 vuotta. Nyt tässä on ilmeisesti havaittu, että lesboperheiden lapset ovat sopeutuneet hyvin kouluun, eli ovat kilttejä ja tottelevat käskyjä. Se ei välttämättä ole huono asia, mutta ei se ole välttämättä aina hyväkään asia, etenkään aikuisena.

Ebe kirjoitti...

"Viimeisen linnakkeen valtaus" eli laivan lopullinen uppoaminen. Sodassa jos olisin naiskenraalin alla, alkaisin aika nopeaa katsella soutuvene matkaa ruotsiin.

Homo kirjoitti...

Jorma, on totta että näitä asioita on jatkossa syytä seurata myöhemmälle iällekin - ja etenkin on syytä seurata niitä muutenkin kuin vain äideiltä kyselemällä. Ja mielellään muutenkin laajemmin.

Toisaalta on kuitenkin hyvä muistaa, että esimerkiksi syrjäytymistapauksissa ennusmerkit on hyvin usein nähtävissä jo ennen täysi-ikäisyyttä. Jopa tarhaikäisten käytöksestä voidaan ennustaa monia ongelmia myöhemmällä iällä. Ja on hyvä, että pyritään tekemään edes jotain tilastollisia tutkimuksia, eikä vedota pelkkiin ideologioihin.

Homo kirjoitti...

TV2:lta tulee juuri muuten Ajankohtainen Kakkonen, jossa aiheena on mm.: "Xhosa-poikien tappava ympärileikkaus".

Ile kirjoitti...

"Isä pidätettiin ja teini-ikäiset lapset otettiin huostaan. Huoltajuus annettiin lopulta heidän äidilleen.

Asia ei ole kuitenkaan edennyt ongelmattomasti, sillä lasten ja äidin välillä ei ole enää minkäänlaista suhdetta. Viranomaisten mukaan jälleennäkeminen ei ollut riemukas. Lasten on luotava suhde äitiinsä uudestaan, eikä se tapahdu nopeasti.
"

http://www.mtv3.fi/uutiset/mediait.shtml/arkistot/mediait/2010/06/1139779

- isän ja äidin roolien ollessa toisin päin tämä ei varmastikaan olisi mennyt ihan näin

Jorma kirjoitti...

"Toisaalta on kuitenkin hyvä muistaa, että esimerkiksi syrjäytymistapauksissa ennusmerkit on hyvin usein nähtävissä jo ennen täysi-ikäisyyttä."

Totta. Ja ihan hyvä, että asioita tutkitaan ennakkoluulottomasti ja monista eri näkökulmista.

Jorma kirjoitti...

Kirjailija Reijo Mäki:
Seksipalvelut sallittava!


"Kun kaksi aikuista tekee sopimuksen, johon ei liity pakottamista eikä sutenöörejä, kenelläkään ei ole oikeutta puuttua siihen, Mäki lataa."

Näinhän se on.

Ilmari kirjoitti...

Ei nyt millään pahalla, mutta koko länsimainen tiede perustuu siihen, että yhtä parametria muutetaan kokeellisessa asetelmassa. Eli mieluiten niin, että jos halutaan tutkia lesboperheiden ja heteroperheiden kasvatuseroja, muodostetaan kaksi ryhmää, toinen hedelmöityshoidoissa olevat lesboperheet ja toinen hedelmöityshoidoissa olevat heteroperheet (toimii kontrolliryhmänä). Sosioekonominen asema ja ikä (NYT VÄHINTÄÄN) luonnollisesti matchataan mahdollisimman tarkkaan, lisäksi pitää huomioida luovutettu sperma joka tässä asetelmassa tulisi myös kontrolloitua. JOS näin ei voida tehdä asetelman kautta (ei luulisi olevan mahdotonta kun tutkittujen lesboperheiden määrä oli reilusti alle 100), niin iän ja sosioekonomisen aseman vaikutus huomioidaan vähintään tilastoanalyyseissä, EI POHDINTAOSIOSSA JA LEHDISTÖTIEDOTTEISSA niin kuin nyt on tunnuttu tekevän!

On käsittämätöntä, että näin onnettoman tuntuisesti tehty tutkimus on julkaistu peer review-journaalissa, saatika että se on saanut aikaan tuollaisen kohun.

On surullista, että ilmeisesti USA:ssa kukaan ei tee näistä aiheista tutkimusta ilman agendaa; perinteisesti tutkimusta tehdään konservatiivinäkökulmasta, ja tämä edustaa ilmeisesti "vastatutkimusta" sille. Ei tieteen pitäisi näin toimia!

Ile kirjoitti...

Porttikielto koko Britanniaan sen takia, että oli lyönyt naisystäväänsä. Onpa mielenkiintoinen tapaus.

http://www.stara.fi/2010/06/09/chris-brownilla-porttikielto-britanniaan/

Homo kirjoitti...

Mitäköhän tästäkin pitäisi oikein ajatella:

Poliisi varoittaa röyhkeästä seksihuijarista

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Jorma kirjoitti...

"Poliisi varoittaa röyhkeästä seksihuijarista"

"Kivisen mukaan poliisi ei epäile keski-ikäistä helsinkiläismiestä mistään rikoksesta, mutta hänen toimintansa on erittäin arveluttavaa."

Onko poliisilla jokin moraalinvartijan tehtävä muka?

Homo kirjoitti...

Britneyn henkivartija otti loparit - laulaja ahdisteli seksuaalisesti

Pravda: Jättisilikonit liian suuret matkustamoon - lentoyhtiö oikeuteen!

Anonyymi kirjoitti...

Onko poliisilla jokin moraalinvartijan tehtävä muka?..

No..

Seksuaalirikoksia tutkiva rikosylikonstaapeli Tuija Kivinen Helsingin rikospoliisista kertoo IS:lle, että mies on tullut tutuksi muutaman viime vuoden aikana..

Nainen poliisina = Poliisin työnkuvaan kuuluu myös miesten seksuaalisuuden moralisointi. Näin se menee tässä maailmassa - kun naiset päästetään valtaan, rupeaa miesten normaalit tarpeet jo kiinnostamaan poliisiakin vähintään moralismin tasolla.

Presidenttinä on akka, poliisissa 'seksuaalirikoksia' tutkivana ylikonstaapelina on akka.. mitä muutakaan voi odottaa, kuin akoilta tyypillistä tekopyhää moralisointia?

- Vortac

Homo kirjoitti...

Kuin kaksi marjaa:

Irene Ferrari

ja

Lolo Ferrari

Homo kirjoitti...

Is that woman pregnant or fat?

Homo kirjoitti...

Kohta varmaan Brax-täti alkaa väsätä naisten suojaksi uutta lakia (on kyllä vaikea käsittää kuinka joku edes keskinkertaisilla älynlahjoilla varustettu on voinut edes tulla tällaisella keinolla jymäytetyksi):

Uhri kertoo:
Se oli henkinen raiskaus ja hyväksikäyttö


...
Iltalehden tavoittamien kahden naisen kokemukset ovat hyvin samankaltaiset. Promoottori otti yhteyttä, pyysi mukaan "kansainväliseen kilpailuformaattiin" ja tarjosi töitä.

Kilpailuun osallistuminen merkitsisi ilmaismatkoja ja muita palkintoja, joita "sponsorit tarjoaisivat". Kilpailuun kuului muun muassa promoottorin lähettämän kanssakilpailijan, "Rikhard Mikkolan", pukeminen naiseksi.

Erityisen kiinnostunut tämä Mikkolan nimellä esiintynyt mies oli naisten sukkahousuista ja kynsilakasta. Häntä myös piti alistaa ja intiimihieroa.
...
Vaikka rikoksen tunnusmerkistö ei täyttynyt, naiset kertovat tuntevansa itsensä hyväksikäytetyksi ja loukatuiksi.

- Hiljattain kuulin yhdeltä ystävältäni, että sama mies oli soittanut hänelle samoin tarinoin. Tällainen pitäisi jotenkin saada loppumaan, toinen heistä sanoo.

Homo kirjoitti...

Tulee mieleen myös se eräs lapsikaapparitar Suomessa, joka myöhemmin kunnostautui halolla päähän hakkaamisessa. Mutta tässä aivan toinen tapaus:

Duke lacrosse accuser assaults boyfriend

Anonyymi kirjoitti...

Is that woman pregnant or fat..

The question is: WHO CARES?

Joko se on läski mulkero (ja siten todennäköisesti feminatsi), tai sitten se on itsekäs ja typerästi ilman miestään ympäriinsä lapsestaan välittämättä kulkeva paskiainen, joka ei mitään istumispaikkaa ansaitse.

Itsekkyyteen kuuluu tietenkin olennaisena osana maailman ongelmien (eli ihmisten) lisääminen ylikansoitetulla planeetalla..

Nainen on siis joko jättänyt miehensä, tai niin feminismin aivopesemä, että kuvittelee pystyvänsä hoitamaan itsekin kaikki hommat aivan yhtä hyvin kuin miehetkin..

Tai niin varaton, ettei ole varaa taksiin/autoon (miksi hän muuten bussilla tms. kuljeskelisi?), jolloin voi halveksua vielä enemmän, koskapa silloinhan hänellä ei ole varaa tarjota lapsellekaan kummoista elämää ja tukea.

Toista se oli ennen, kun naiset antoivat miehilleen römpsää ja halusivat pitää liittonsa koossa, avioerosta oli naisellekin huonoja seurauksia, ja miehetkin sitten vastavuoroisesti mielellään aina suojelivat tätä raskautettua vaimoaan ainakin liikuttaessa paikasta toiseen.

Mjooh, on myöhä ja väsyttää, joten anteeksi mahdollinen hienoinen sekavuus.

Pointtini on, että naiselle kuin naiselle _EI_ tule antaa paikkaa, olipa hän bulgarialainen kuulantyöntäjä, suomen presidentti, viehkeä opiskelija, raskaana oleva itsekäs narttu, kulahtanut pissislutka, änkyräinen feminatsi-miesvihaaja tai tätimäinen nalkuttaja - OTTAKOOT NYT SITÄ TASA-ARVOA TÄYSIN RINNOIN KUN SITÄ KERRANKIN ON TARJOLLA, SITÄHÄN HE HALUSIVAT!

- Vortac

Homo kirjoitti...

Ilmeisesti se halolla päähän hakannut lapsikaapparitar oli Kerstin Campoy (vai mikä se sukunimi nykyään onkaan). Ainakin sukunimet ja avioliitot tuntuvat pikaisen nettihaun perusteella vaihtuneen jopa tiheämpään kuin tällä Tanja Karpela/Vienonen/mitäliellä, jonka nykyistä sukunimeä en kyllä valitettavasti muista...

Lastensa huoltajuudesta vuosikausia taistellut Kerstin Campoy avioitui uuden miesystävänsä kanssa.

...

Avioliitto on Kerstinin neljäs. Hänen avioeronsa edellisestä miehestään Martti Kankaisesta astui voimaan syyskuussa.

Nykyään Madeiralla asusteleva ja myyntitehtävissä työskentelevä Kerstin on viime vuosina kamppaillut myös alkoholismin kanssa. Häntä odottaa myös Jyväskylän käräjäoikeudessa syyte hotellipetoksesta, jonka käsittely jatkuu joulukuussa.
...

Jonkun hieman myöhemmin kokoama kooste, joka tuskin vastannee ainakaan täysin nykytilannetta

IS 24.2.2007.

"Kerstin Campoyn avioliitto kesti kolme kuukautta".

"Lastensa huoltajuustaistelijana tunnetuksi tulleen Kerstin Campoyn elämässä riittää äkkikäänteitä. Marraskuussa neljännen kerran avioitunut Campoy on jo eroamassa ja hankkiutumassa uuteen avioliittoon.

-Minulla on nyt englantilainen mies. Olen menossa naimisiin viidennen kerran. Kerstin Campoy kertoo. -Campoy muutti sysyllä Madeiralle.
Olen työskennellyt matkaoppaana. Avaan lähiaikoina oman ravintolan, Campoy sanoo.

Kerstin Campoy vihittiin Jämsässä marraskuun puolivälissä. Seuraavana päivänä hän lähti Madeiralle. Avioliitto ei ei ehtinyt kunnolla alkaa, kun Kerstin näytti aviomiehelle ovea.

Kerstinin uusi kumppani on matkatoimistoalalla työskennellyt britti.
-Meillä on iso talo ja autot ja moottoripyörät ja koira. Ensimmäistä kertaa elämässäni minulla menee niin hyvin Kerstin Campoy sanoo.

Pian tulee kuluneeksi kahdeksan vuotta siitä, kun Kerstinin pojat Alexander ja Jonathan vietiin amerikkaan huoltajuusoikeudenkäyntiä varten. Pojat jäivät sille tielle".

IS 23.2.2002. "Arkkipiispa tukee Kestin Campoyta- Pojat kärsineet enemmän kuin riittävästi. Arkkipiispa Jukka Paarma aikoo vaikuttaa epävirallisesti, että Kerstin Campoyn ja hänen lastensa asia saisi inhimilliesn rakkaisun".

Seura 20.11. 1999. " Mikä on totuus perhehelvetistä? Amerikkalaisen naapurin kertomus -Tapaus Kerstin Campoy- Viinaa uskottomuutta, väkivaltaa".

Apu 20.11.1998 "Kestin Campoy ei alistu. Kestin Campoy pelkää että menettää nyt lapsensa väkivalloin Yhdysvaltoihin.-Äiti uhmaa oikeuden päätöstä ja haluaa rohkeuden löydyttyä auttaa myös muita. Sentakia hän suostui eduskuntavaaliehdokkaaksikin".

IS 25.9.2004 "Kestin Campoy päivysti kolme päivää poikiensa koululten varrella, sitten tulivat poliisit. -Kerstin Campoy palasi torstaina kotiin yhdenneltätoista Yhdysvaltain matkaltaa. Hän yritti kuukauden tavata poikiaan. -Reissu oli tyhjä tällä kertaa".

Vain Seiskassa. "Alkoholismista toipunut varaton Kerstin Campoy- Joudun asumaan teltassa- vuokra 2,5 euroa päivässä. -Kiitos seiska- voi herranen aika, kiitos, kiitos! Kerstin ja Pekka ilahtuivat ikihyviksi, kun seiska lahjoitti pariskunnalle metkatelevision. -Syksyllä naimisiin?
Toivonsa menettänyt Krstin on saanut presidenntti Tarja Haloselta rohkaisevan kirjeen, eronut pitkäaikesta aviomiehestään Martti Kankaisesta ja löytänyt sähkömies Pakka Hännisestä uuden rakkauden ja retkahtanut alkoholiin".

Homo kirjoitti...

Oliko se muuten Kaapatut Lapset ry (jonka ilmeisesti pitäisi vastustaa lapsikaappauksia, eikä tukea niitä niin kuin näyttää tapahtuneen), joka tuki Kerstin Campytä/Outi Koskea lapsikaappauksessaan?

En löytänyt kunnon linkkiä aiheesta, mutta tällainen tuli vastaan:

Kerstin Campoyn osalta Suomen Punainen Risri tuki hänen prosessiaan lähes miljoonalla markalla. En tule ikinä antamaan senttiäkään Punaisen Ristin hankkeisiin. Outi Kosken osalta on olemassa adressi, jossa vaaditaan Suomen veronmaksajien rahaa hänen huoltajuusprosesiinsa. Miksi Suomalaisten miesten huoltajuusprosesseihin ei vaadita veronmaksajien rahaa?

Adressin ovat allekirjoittaneet ensimmäisinä Kaappaamme Lapset ry ja J P Roos.


...
Nyt kaappaaja ja Kaappaamme lapset ry ovat huolestuneita ja toteavat, että isän ei saa antaa lasta tavata, koska silloin isä voisi syyllistyä siihen, mihin äiti juuri tällä hetkellä YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen näkökulmasta syyllistyy.
...
Ihmettelen minä tätä pumppua Kaapatut lapset ry. Tuon humpuukiyhdistyksen olisi jo korkea aika muuttaa nimensä jo ehdotetun kaltaiseksi: Kaappaamme lapset.

Homo kirjoitti...

Täällä listää tästä kummallisesta lapsikaappausyhdistyksestä:

KAAPATUT LAPSET RY:n Paha isä -projekti!

ja toinen:

KAAPATUT LAPSET RY:n Paha isä -projekti!

思穎鄭宇柏 kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Jorma kirjoitti...

"Kohta varmaan Brax-täti alkaa väsätä naisten suojaksi uutta lakia (on kyllä vaikea käsittää kuinka joku edes keskinkertaisilla älynlahjoilla varustettu on voinut edes tulla tällaisella keinolla jymäytetyksi)"

Eiköhän se riitä, kun näistä aletaan jakamaan raiskaustuomioita, Braxin ja Puu "Pää" Oksasen tahdon mukaisesti.

Jorma kirjoitti...

7 päivää: Ilkka Kanerva viestitteli 16-vuotiaan tytön kanssa

Ike ei petä.

Puoluejohtajana naiselta odotetaan ihmettä

"On varsin tavallista esittää, että naisilta vaaditaan samoihin tehtäviin pääsyyn enemmän kuin miehiltä. Tämä oli myös kanadalaistutkijoiden oletus, mutta se osoittautui puoluejohtajien osalta vääräksi: naisten valituksi tuleminen ei esimerkiksi edellyttänyt heiltä sen pidempää kokemusta tai enempää osaamista kuin miehiltäkään."

Jorma kirjoitti...

Iltalehti: Miesfysioterapeutit ja naispomot masentuvat

"Miehet masentuvat naisvaltaisissa ammateissa. Fysioterapeuteilla, kuntohoitajilla, sosiaalityöntekijöillä ja perus- ja lähihoitajilla on jopa kaksinkertainen riski sairastua masennukseen, jos kyseessä on mies. Naisilla puolestaan on suurin uupumusriski ajoneuvonkuljettajina, varastotyöntekijöinä ja esimiestehtävissä."

Jorma kirjoitti...

Ateismin-pilkkaa

Kyllä on taas feministin elämä hankalaa: Raamattu on ihan hirveä, mutta porno on vielä sitäkin hirveämpäää.

Olisi se varmaan hirveää olla noin ahdamielinen, suvaitsematon ja tiukkapipoinen ihminen. Mahdollisen lähipiirin edustajia säälin melkein aidosti. Heidän elämänsä on varmaan yhtä helvettiä.

Anonyymi kirjoitti...

Swaggering with Misandry

On jotenkin piristävää katsella videota, jossa kerrotaan totuus asioista, feministeistä, jne, ja jossa puhuja tietää, mitä 'Misandry' tarkoittaa. Etenkin loppukommentti on katsomisen arvoinen.

- Vortac

Jorma kirjoitti...

Nuoret miehet: syrjäytyneitä vai syrjäytettyjä?

Jorma kirjoitti...

Kokoomusedustaja viestikohusta: Kanervalle kenkää!

"Kansanedustaja Ilkka Kanervan (kok) puoluetoveri Hanna-Leena Hemming antaisi Kanervalle kenkää puolueesta viestittelyn takia."

"Jos Kanervaa aletaan moralisoida, niin hänen mieskannattajansa voivat kääntyä puolustamaan häntä, ja siitä voi syntyä jopa kansanliike, Hemming sanoo."

Ensin Hemming moralisoi, sitten hän sanoo, ettei moralisointi kannata. Päättäisi jo, mitä mieltä on.

Kuten olen jo aiemmin tuonut ilmi, en ole Kanervan fani. 1970-luvun syntejä ei vain voi antaa anteeksi.

En voi kuitenkaan hyväksyä tällaista tekopyhää ajojahtia. Vastenmielistä touhua.

Jorma kirjoitti...

Kun mikään ei riitä

Syltty kirjoitti...

Kanervan mollaaminen ei kyllä ole tekopuhää. Sen miehen käyttäytyminenhän on täysin holtitonta. Ei noin huonolla harkintakyvyllä varustettu henkilö voi olla minkäänlaisessa vastuullisessa tehtävässä.

Homo kirjoitti...

Jokos tämä oli täällä:

Työttömille naisille maksetaan muodonmuutos ja treffipalvelun jäsenyys

Pohjois-Hollannin Frieslandissa on kehitetty erikoinen tapa hoitaa työttömyyttä.

Homo kirjoitti...

Jotenkin tuli mieleen Nobody Does It Better:

KGB sex espionage

Näitä hunaja-ansojahan on muuten taas viime aikoina käytetty Venäjällä vanhaan malliin.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä nyt ei ehkä liity kauheasti asiaan, mutta tuo 'Kun mikään ei riitä'-kuva.. pidetäänkö tuon näköisiä rumia harppuja ja mulkosilmäisiä kotkia jotenkin länsimaissa hyvännäköisinä?

Jos kainaloissa olisi pari hyvännäköistä aasialaisnaista, niin asiahan olisi eri. Ei mullekaan tollaset kuppanan näköiset, rumalärviset länsimaiset iljetykset riittäisi.

- Vortac

Homo kirjoitti...

20-vuotias sambakarnevaali tuo säihkettä Helsinki-päivään

Melkoista "säihkettä" tosiaan tuossa kuvassa. Ja ainakaan ennen eivät ole osanneet juuri edes tanssia tai tajunneet rytmiä.

Jorma kirjoitti...

"Kanervan mollaaminen ei kyllä ole tekopuhää."

Onhan se. Kun samaan aikaan itketään suomalaismiesten tuppisuisuutta ja flirttailun puutetta. Ja vielä päälle ihannoidaan puumanaisia.

"Sen miehen käyttäytyminenhän on täysin holtitonta."

En ole havainnut tässä tapauksessa mitään holtitonta.

"Ei noin huonolla harkintakyvyllä varustettu henkilö voi olla minkäänlaisessa vastuullisessa tehtävässä."

Miksi ei voisi? Äänestäjäthän sen päättävät. Onhan Matti Vanhanenkin, jonka harkintakyky on täysin olematon (ja mikä pahinta, poliittisissa kysymyksissä), yhä pääministeri.

Anonyymi kirjoitti...

At this time it seems like Movable Type is the preferred blogging platform available
right now. (from what I've read) Is that what you're using on your blog?


Also visit my blog post - paydayloanspup.co.uk