keskiviikkona, syyskuuta 01, 2010

Nelikymppisen uralasku

Nainen, neljänkympin jälkeen palkkasi ei nouse

Raiskatulle naiselle ei tehdä aina lääketieteellistä tutkimusta

Professori yllättyi raiskausten raakuudesta

Olemmeko miesjärjestö?

Pohjoismaista tasa-arvoa

Black Men Among Most Disadvantaged, Least Helped in U.S.

Luonnonvarakirous ja prostituutio

Uskonto - naisten asia?


Inttiin uusi asennekoulutus

32 kommenttia:

Homo kirjoitti...

Poliisi paljasti miesprostituoitujen ringin Espanjassa

Homo kirjoitti...

Laardiahteriset hoitajat taas vauhdissa ja haluaisivat ilmeisesti mieluummin hoitaa neurokirurgin hommia, joihin he ovat ilmeisesti omasta mielestään muutenkin pätevämpiä kuin varsinaiset lääkärit:

Tehy syyttää työnantajia laiskuudesta

...
Liiton mukaan suurin ongelma on se, että sairaanhoitajat joutuvat tekemään hyvin paljon rutiinitehtäviä, jotka eivät suoraan liity potilaiden hoitamiseen.
...
Sairaanhoitajat hoitivat potilaiden sijaan varastotilauksia, tavaroiden järjestämistä kaappeihin, pyykin kuljetuksia ja jätteiden lajittelua. Pikalähetin tehtävät eli näytteiden ja paperien kuljetukset sekä ruoan jakelukin kuuluivat hoitajien tehtäviin.
...

Anonyymi kirjoitti...

Tulipa tossa mieleen, kun puhutaan raiskauksista..

Että kumpi sukupuoli on maailmassa, länsimaissa, euroopassa tai suomessa numeroissa laskettuna enemmän raiskattu?

Kun lasketaan tähän siis se yhtälö, että vankilaan joutuminen merkitsee miehelle yleensä raiskatuksi tulemista, niin kumpaa sukupuolta raiskataan numeerisesti enemmän?

Ihan mielenkiinnosta olisi mukava tietää, koska tätä asiaahan ei yleensä nosteta esille, raiskauksista puhuttaessa.

Feministit tai naiset yleensäkään eivät ole koettaneet tehdä mitään vankilaraiskauksille, vaikka se on niin monen miehen inhottava kohtalo (varsinkin kun miehet eivät yleensä fantasioi raiskatuksi tulemisesta, toisin kuin naiset - ja on toki 'luonnollisempaa', jos mies raiskaa naisen, kuin jos mies raiskaa miehen, vaikka nimimerkki Homolla lienee tähän vasta-argumentteja).

Voisiko olla, että miehiä raiskataan maailmassa jopa enemmän kuin naisia? (käsittääkseni naisvankiloissahan ei raiskaamista ihan samalla tavalla tapahdu, ymmärrettävistä syistä - pimbelolla ei oikein voi raiskata toista pimbeloa noin vain)

- Vortac

Jorma kirjoitti...

Why do women teachers like me treat being a boy as an illness?

Read more: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1308246/Why-women-teachers-like-treat-boy-illness.html#ixzz0yLbbUSWC

Jorma kirjoitti...

"Mutta kun ministeri Wallin haluaa tavata miesjärjestöjen edustajia olemmekin yhtäkkiä miesjärjestö ja menemme tapaamiseen jopa kahdella edustajalla. Miksemme vastaa Wallinillekin että ’kiitos mutta ei kiitos’ ?"

Koska Wallin on teitä profeministejäkin profeministisempi?

Jorma kirjoitti...

"Inttiin uusi asennekoulutus"

STM:n tulisi vaatia lapsiin kohdistuvan väkivallan vastaista asennekasvatusta jokaiselle äidille. Kasvatus voitaisiin toteuttaa neuvoloissa.

Ai niin, eihän se sovi. Äidithän ovat, feministisen opin mukaan, väkivaltaisia vain koska he ovat niin väsyneitä ja viettävät niin paljon aikaa lasten kanssa. Eli äidit ovatkin lapsipaholaisten viattomia uhreja.

Pauli Sumanen, emeritustutkija kirjoitti...

Puumanaiset myytti.

Seuralaispalstoja tutkimalla on päädytty tulokseen, että mikään ei ole muuttunut. Naiset hakevat edelleen itseään vanhempien miesten seuraa. Ainahan eräillä rikkailla naisilla on ollut nuoria rakastajia.

Hakuasanoilla UWIC puma madonna löytyy useita linkkejä tutkimuksesta.

"These findings are clearly supportive of evolutionary theory," Dunn added. "A wide variety of evidence has shown that women, when considering a potential long-term partner, focus more than males on cues indicative of wealth and status and these logically accumulate with age. Males conversely focus more intently on physical attractiveness cues and these are clearly correlated with the years of maximum fertility."

Tässä yksi linkki : http://www.reuters.com/article/idUSTRE67H61Q20100819

Jape kirjoitti...

"Yksi valikoiduista toimenpiteistä on Puolustusvoimissa toteutettava asennekasvatus. Naisiin kohdistuvan väkivallan vähentämiseen tähtäävä koulutus on tarkoitus liittää osaksi armeijan peruskoulutusjaksoa"

Miten tämä valikoitu toimenpide vastaa siihen toasiasiaan, että tutkitusti varusmiesten tyttöystävät ovat väkivaltaisempia kuin varusmiehet itse?

Timo kirjoitti...

Afganistanissa poikiin kohdistuva pedofilia on yleinen käytäntö.

http://www.sfgate.com/cgi-bin/article.cgi?f=/c/a/2010/08/28/INF21F2Q9H.DTL

Arhi Finnsanity kirjoitti...

Cyber-bullying defies traditional school bully stereotype - The advent of social networking sites and text messaging has allowed young girls the opportunity to take on a role traditionally reserved for boys, experts say.

Homo kirjoitti...

Johanna Tukiaista syytetään kolmesta pahoinpitelystä

Homo kirjoitti...

Johanna Tukiainen tuomittiin ehdolliseen vankeuteen

Homo kirjoitti...

Palveluksessa

...
Istuin siis Työväenopiston salissa aprikoiden kuumeisesti vaihtoehtojani, kun puolustusvoimain propagandakoneisto riensi avukseni. Meille esitettiin lyhytelokuva, jossa pääosaa näytteli muistaakseni Samuli Edelmann. Pätkä kertoi seksuaalisesti epävarmasta alokkaasta, joka kassulle saapuessaan tutustui viileään ja rentoon gonaan. Aina kun gona lähti iltalomille, oli häntä vastassa kolme kuumaa misua. Alokas katseli touhua kiimaisen kunnioituksen vallassa ja vapautumispäivänään hänkin pääsi saatille. Olihan hänestä tullut mies.
...

Anonyymi kirjoitti...

Homo
"aardiahteriset hoitajat taas vauhdissa ja haluaisivat ilmeisesti mieluummin hoitaa neurokirurgin hommia, joihin he ovat ilmeisesti omasta mielestään muutenkin pätevämpiä kuin varsinaiset lääkärit"

On typerää palkata sairaanhoitajia parintonnin palkalla tekemään hanttihommia, jotka voi teettää jollain jolle ei tarvitse maksaa niin paljoa.

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Anonyymi, tosiasia on myös kuitenkin se, ettei jokaiseen hanttihommaan voida hankkia juuri siihen hanttihommaan erikoistunutta ammattilaista - eikä tämä koske pelkästään sairaanhoitajia, vaan myös oikeasti paremmin koulutettujakin. Muutenhan esimerkiksi kynän terottamiseen hankittu kynänterottamisen ammattilainen olisi suurimman osan ajasta tyhjänpanttina, samoin kuin kaapintäyttäjä, tilauslomakkeiden täyttäjä, kahvinkeittäjä, tiskikoneen täyttäjä jne. Näin siis etenkin siinä tapauksessa, että hanttihommat ovat satunnaisia tai huonosti yhdistettävissä muiden hanttihommien hoitamisen kanssa, jolloin olisi perusteltua antaa kenkää sairaanhoitajalle ja palkata sijalle joku halvempi työntekijä.

PS, Elämänkumppanin löytäminen on kiinalaiselle yhä vaikeampaa

Arhi Finnsanity kirjoitti...

The panel debate the motion: We are all feminists now.

http://www.intelligencesquared.com/events/we-are-all-feminists-now

Arguing in favour of the motion are Tim Lott, Philip Norman, and Howard Jacobson.

Tim Lott suggests that the vast body of secular opinion holds that women are equal to men. He then runs through examples of inequality, and takes them on individually. He states that there are few societal restrictions left on women and that any remaining inequalities stem from much more than just gender discrimination.

Philip Norman declares himself to be a male feminist and explores the reasons why that is possible. He points out how the feminist strategy has changed throughout the ages – female independence is now expressed in clothes that were previously the targets of feminist outrage. In short, he believes the fight is now clearly over.

After pointing out that the more persuasive the male panel's argument, the closer the motion edges to defeat, Howard Jacobson sets out to lose the battle, but in so doing, win the war. What follows is a humorous concession to the victory of women: he points out that he has always been losing to women, apologises for the behaviour of men in the past and concedes to the power of the opposing panel.

Arguing against the motion are Kathy Lette, Mariella Frostrup, and Beatrix Campbell.

Kathy Lette launches a humorous assault on the idea that we are all feminists. She insists that it is still a man's world, before outlining numerous situations in which this is plainly obvious. They suffer from facial prejudice and ageism, as well as the long-suffered accusation that women have no sense of humour.

Mariella Frostrup begins by exploring the global inequalities and abuses suffered by women. The fact that women's rights are restricted globally suggests that the men on the other side of the panel offer a picture of misguided new manhood. She says we need a society in which both sexes can flourish, but we remain stuck in a patriarchal world.

Beatrix Campbell reaffirms Mariella Frostrup's examination of global inequality suffered by women and suggests the issue is far more serious than many take it to be. Campbell ends by stating that the journey towards equality has stalled and that we now live in a neo-patriarchal world.

Homo kirjoitti...

Mistä viemäreistä näitä väkivallattaria oikein aina tulee muiden pissisten ohella:

Onko tässä historian huonoin koelaulu? Duetto päättyi nyrkiniskuun

Homo kirjoitti...

Naisen markkina-arvon määräytyminen Bulgrarian romanien vaimomarkkinoilla (käytä vaikka Googlen translatea):

Roma bride for Euro 4000

...
Roma bride for Euro 4000
...
For "second hand" - old and passed through other men, the amount is 300 Euro, to intervene in the conversation of two boys Stara Zagora.
...

Anonyymi kirjoitti...

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2010/09/tuloerot_ruokkivat_vuosien_kotiaitiytta_1957349.html

Jorma kirjoitti...

Professori: Asevelvollisuuden oikeaa hintalappua esille

Ile kirjoitti...

Suomalaisnainen mukana kreikkalaisessa gigolodokumentissa
http://yle.fi/uutiset/viihde/2010/09/suomalaisnainen_mukana_kreikkalaisessa_gigolodokumentissa_1958294.html?origin=rss

Homo kirjoitti...

Tutkimus: Teini-ikäisenä huostaanotetut syrjäytymisvaarassa

...
Huostaanotetuista lapsista suurimmassa syrjäytymisvaarassa ovat teini-iässä kodin ulkopuolelle sijoitetut pojat, jotka ovat olleet laitoshoidossa tai monessa sijoituspaikassa. Heistä yli kolme neljäsosaa oli vielä nuorina aikuisina vailla peruskoulun jälkeistä koulutusta.
...
Teini-iässä laitoshoitoon sijoitetuista pojista oli 23–24-vuotiaana neljäsosa joko työttömänä tai eläkkeellä. Lisäksi neljäsosa oli rekisterien ulkopuolella, eli heidän elämäntilanteestaan ei ole tietoa.

Irakin naisjärjestöt pohtivat keinoja, miten naisten asemaa tässä tilanteessa helpotettaisiin. Koska selkein keino on aviopuolisojen löytäminen naisille, tätä pitäisi tavalla tai toisella edistää.

Homo kirjoitti...

Tänään tulee klo 20:00 TV1:ltä:

MOT: Pelastakaa lapset isältä

Tarina siitä, miten adoptio muuttui huoltajuuskiistaksi. Suomen laki mahdollistaa isän syrjäyttämisen. Toimittaja Matti Virtanen.

Homo kirjoitti...

Täällä vielä selustusta tuon MOT-ohjelman sisällöstä:

6.9.2010 klo 20:00 TV1
MOT: Pelastakaa lapset isältä

MOT kertoo tarinan tamperelaisesta Ericistä, 39, jonka neljä vuotta sitten syntynyt poika annettiin adoptoitavaksi vastoin hänen tahtoaan. Lain mukaan biologisen vanhemman mielipide adoptiosta voidaan syrjäyttää vain erittäin painavista syistä. Niitä ei Ericin tapauksessa ollut: ei mielenterveysongelmia, ei väkivaltaa.

Ericin lapsen äiti oli katkaissut pariskunnan välit raskauden aikana eikä suostunut kertomaan viranomaisille lapsen isän nimeä. Vastasyntyneet kohtalosta päättivät sen jälkeen Tampereen kaupungin sosiaalitoimi ja ottolapsitoimisto Pelastakaa lapset ry. Eric yritti turhaan saada tietoa lapsensa olinpaikasta, mutta onnistui vasta kun hänen isyytensä oli vahvistettu puoli vuotta lapsen syntymän jälkeen.

Pelastakaa lapset on maan ainoa valtakunnallisesti toimiva ottolapsitoimisto, ja se oli järjestänyt Ericin pojalle uudet vanhemmat. Nämä olivat siinä uskossa, että he saivat adoptiolapsen. Kun Ericin kielteinen kanta adoptioon tuli selväksi, adoptiovanhemmista tulikin sijaisvanhempia. Sen jälkeen Ericin ja sijaisvanhempien välillä alkoi oikeusprosessi lapsen huollosta ja tapaamisista.

Ericin ja hänen poikansa tarina on mahdollinen, koska Suomen nykyiset lait antavat biologiselle äidille ja ottolapsitoimistolle paljon valtaa. Äiti voi kieltää isyyden selvittämisen, ja Pelastakaa lapset voi sijoittaa lapsen uusille vanhemmille vaikka isän mielipide ei ole selvillä. 1970-luvulla laadittuja adoptio- ja isyyslakeja ollaan kuitenkin muuttamassa. Uudistukset toteutuvat todennäköisesti ensi vaalikaudella.

Homo kirjoitti...

Brittikansanedustajan vaimo myi seksiä 80 eurolla

Panu Horsmalahti kirjoitti...

More than 40% of domestic violence victims are male, report reveals

Homo kirjoitti...

On hyvä huomata, miten hiljattain yleistynyt feministien höpinä sukupuolittuneesta väkivallasta on taas yksi keino feministien repertuaarissa vähätellä naisten tekoja ja tehdä heistä pelkkiä uhreja, vaikka tosiasiassa törkeistä pärisuhdeväkivaltatapauksista melkein puolessa uhrina on mies.

Toinen perinteinen kikka on myös puhua "naisiin ja lapsiin kohdistuvasta väkivallasta" - ja keinotekoisesti kaksi eri asiaa yhdistelemällä antaa se vaikutelma, että lapsiin kohdistuvasta väkivallasta vastaisivat pääosin miehet, vaikka tosiasiassa naiset tekevät siitä suurimman osan.

Homo kirjoitti...

Taantuma vähensi avioeroja Espanjassa

Jorma kirjoitti...

"Uuden Suomen blogipalvelu ja näkökulmat-osio on suljettu."

Taisi vapaa blogikirjoittelu olla lopulta liian hapokasta.

"Sen tilalle, tälle paikalle, avataan uusi Puheenvuoro-palvelu."

Saavatkohan puheenvuoroja muutkin, kuin ns. oikein ajattelevat? No, pääasia lienee, että Pekka Siikala saa itsensä taas esille.

Kari Hurtta kirjoitti...


Uuden Suomen blogipalvelu ja näkökulmat-osio on suljettu."

Taisi vapaa blogikirjoittelu olla lopulta liian hapokasta.

"Sen tilalle, tälle paikalle, avataan uusi Puheenvuoro-palvelu."


Niin taisi olla. Vaikka blogien sisältö ja kommentit kopoidaan, niin taitaa kommentien määrä uudessa vähetä. Tuolla kun lukee


Kommentointi ei ole mahdollista ilman kirjautumista ajanjaksolla 31.5.-31.8.2010. On mahdollista, että myöskään tämän jälkeen ei kirjautumattomien kommentteja oteta enää vastaan. Sen ratkaisee saamamme lukijapalaute. Lähetä oma mielipiteesi aiheesta täällä.


En kyllä taida viitsiä vielä tuonne keksiä yhtä tunnusta ja salasanaa, joka sitten pitäisi muistaa tai pitää kirjattuna jonnekin....

Kari Hurtta kirjoitti...

Tuo joonaskiminki periaateessa hyväksy ilman kirjautumista, mutta sekin valitti jotain spam filtteristä ja siis käytännösäs ei ottanut vastaan postauksia ....