tiistaina, helmikuuta 15, 2011

Kotiin vai töihin?

Hei muijat, töihin sieltä

Tukijärjestelmää syytä perata

Kaksi halukasta aikuista

Feminists in Assange-harness does violence to feminism


Jobless rate for young women doubles as council cuts start to bite

JOS OLISIN SUKUPUOLISENSITIIVINEN

What Conservative Women Want

Mika Salo: En lähde naisen kyytiin selvin päin

26 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Kaksi halukasta aikuista"

Kerrankin Hesarista löytyy järjellä kirjoitettu kolumni. Ei se tosin paljon lämmitä, kun 95 % lehden sisällöstä on roskaa.

Jorma kirjoitti...

"Kosonen arvioi Turun Sanomissa (6.2.), että kuntalisät ovat kallis ratkaisu, koska ne heikentävät naisten työllisyyttä ja vähentävät verotuloja."

Onko tässä odotusarvona se, että nämä naiset olisivat muutoin ilman muuta työelämässä ja verotuloja tuottamassa? Jos on, niin pieleen menee. Jotkut olisivat lapsen kanssa kotona ilman tukeakin, jotkut olisivat opiskelemassa ja jotkut työttöminä. Ja kaikille lapsille pitäisi järjestää rahalla hoitopaikka.

Jorma kirjoitti...

Oikeutta vai moralismia?

"Moraaliministeri Brax ei ole kiinnittänyt lainkaan huomiota siihen, että miehille jaetaan Suomessa kovempia tuomioita kuin naisille. Samasta rikoksesta mies joutuu vankilaan neljä kertaa useammin kuin nainen.
Mies joutuu pahoinpitelystä herkästi vankilaan, nainen saa ehdollista. Ylinopeuksista mies saa naista enemmän päiväsakkoja.

Seksuaalisesta ahdistelusta on tullut muoti-ilmiö, joka ei vaadi minkäänlaisia todisteita, vaan tuomioita jaetaan tunteiden perusteella Julkisen sanan neuvostossa, käräjäoikeudessa ja hovioikeudessa.

Etenkin naistuomarit langettavat herkästi tuomioita seksirikoksista ilman näyttöä."

Anonyymi kirjoitti...

Ei hemmetti nuo hullut hs kommenteissa oikeasti luulevat että virpin kolumni on yleisen mielipiteen vastainen. This is a mad house I'll tell - kaikki on tässä yhteiskunnassa päälaellaan.

Jorma kirjoitti...

"hullut hs kommenteissa oikeasti luulevat että virpin kolumni on yleisen mielipiteen vastainen"

No, ei todellakaan ole. Sehän edustaa sitä virallista feministilinjaa, jota meillä eliitti suosii, media toitottaa ja virkakoneisto pyrkii kaikin keinoin edistämään.

Kotiäidit ja heidän puolustajansa ovat vainottuja toisinajattelijoita. Myös me, jotka puolustamme valinnanvapautta, olemme tulilinjalla.

Jorma kirjoitti...

Berlusconi joutuu oikeuteen seksin ostamisesta ja väärinkäytöksistä

Ile kirjoitti...

Akuutti: Miten tyttö kasvaa naiseksi?
YLE TV2 | ti 15.2. klo 19.20

Raisa Cacciatore kannustaa tyttöjä prinsessaleikkeihin naiseuden roolin löytämiseksi.

- entä poikia? Mihin poikia saa tänä päivänä kannustaa?

Jorma kirjoitti...

"Mihin poikia saa tänä päivänä kannustaa?"

Prinsessaleikkeihin. Tosin, jos tytöt tahtovat olla prinsessoja, pitäisi poikia ehkä kannustaa palvelustytöiksi. Voi tosin olla, ettei sekään pahimpia femukoita tyydyttäisi.

Homo kirjoitti...

Päivän tuksahdukset:

Tiedote: Tuksu menee naimisiin -ohjelma esitetään TV Viidellä 3.3.

Tältä Johanna Tukiainen näytti 12 vuotta sitten

Ile kirjoitti...

Isät halutaan paitsiosta pois

http://yle.fi/alueet/etela-karjala/2011/02/isat_halutaan_paitsiosta_pois_2366598.html

- halutaanko isät todella pois paitsiosta, vai onko MLL:lla ensisijaisena tavoitteena saada isät koristamaan heidän omia asiakastilastojaan. Jutun perusteella ei lainkaan tule vaikutelmaa siitä, että MLL:ssa oltaisiin yhtään perillä siitä, mitä isät haluavat.

Ile kirjoitti...

Miksi juttu kerrotaan näin?

http://aikuisrokkiaii.blogspot.com/2011/02/miksi-juttu-kerrotaan-nain.html

Vortac kirjoitti...

Miksi juttu kerrotaan näin?

Koska valtamedia on tekopyhä, naisia suojeleva white night-mangina, joka ei suostu edes tosiasioiden edessä myöntämään, että nainen voi olla tismalleen yhtä paha kuin mieskin (tai että mies voi olla tismalleen yhtä hyvä kuin nainenkin).

Naisten suojelu - se on yksi koko maailmanhistorian myrkyllisimmistä asioista, ja pahin este tasa-arvon toteutumiselle.

Miksi itsenäisiä naarasleijonia (hear me roar jne.) pitäisi kenenkään erityisesti suojella? Eivätkö he osaakaan ottaa vastuuta teoistaan, tai suoriutua asioista ihan itse?

Noh, tietenkin tässä voisi mainita sivuseikkana sen, että valtamedia toteuttaa valtaapitävien agendaa, jonka toteuttamista vartenhan koko feminismi (kommunismin alalajina) rakennettiin. Feminismi ei syntynyt, se rakennettiin suunnitelmallisesti, aivan samalla tavalla kuin sitä on ylläpidetty.

Ei ole sattumaa, että uutisointi siis tapahtuu juurikin noin, ja että media on niin miesvihainen ja miesvastainen sekä naisia ylistävä. Tai että tasa-arvoviranomaisista löytyy yksi 'mies', joka kuitenkin on vannoutunut mangina ja profeministi.

Ja koska 'naisten suojelu' on ollut maailmanhistorian aikana niin yleistä, suurin osa miehistäkään ei älyä vastustaa tai näe mitään väärää tai pahaa tuollaisessa uutisoinnissa, ja niinpä tuo agenda saa jatkua.. luoja tietää, kuinka pitkään.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Mihin poikia saa tänä päivänä kannustaa..

Poliittisesti korrektisti poikia saa kannustaa:

- Tottelevaisuuteen
- Auktoriteettiuskovaisuuteen
- Pitämään feminismiä jumalana
- Kumartamaan tytöille ja naisille, ja pitämään heitä enkeleinä ja arvokkaina olentoina
- Häpeään itseään ja omaa sukupuoltaan kohtaan (ettäs KEHTAAKIN olla syntynyt miespuoliseen kehoon! Lurjus!)
- Palvelemaan tyttöjä ja naisia, sekä alistumaan -aina- tyttöjen ja naisten tahtoon
- Kyseenalaistamaan ilmiselviä tosiasioita (niinkuin sukupuoli on esim. pelkkä sosiaalinen konstruktio, eli ööh.. mies voi vapaasti käydä naistenvessassa ilman vastalauseita?)
- Kieltämään biologia
- Pysymään hiljaa ja istumaan nätisti tuntikausia tunkkaisessa luokassa, kun ulkona aurinko paistaa ja kevät on kukkeimmillaan
- Jne.

Että kyllä sitä löytyy tuhatmäärin asioita, joihin poikia saa kannustaa poliittisesti korrektisti.

Kuitenkin, jos otamme huomioon, että olemme kaikki jo syntymästämme lähtien tasa-arvoisia (All men are born equal), meillä on syntymäoikeus kannustaa ketä tahansa, mihin tahansa ei-rikolliseen, johon suinkin haluamme heitä kannustaa.

(Ja "ei-rikollisella" en tarkoita 'asetuksia' enkä 'säädöksiä', vaan ns. "common law".. eli siis "kirjoittamaton laki", tai "maan laki", miten sen nyt haluaa muodostaa suomeksi - englanniksi "lawful" ja "legal" ovat kaksi täysin eri sanaa täysin eri merkityksillä, suomeksi nämä ovat vähän hankalammin selitettävissä)

Mutta lyhyesti selitettynä; 'asetuksilla' ja 'säädöksillä' voidaan määrätä vaikka laittomaksi elää miespuolisessa kehossa, mutta se ei merkitse mitään, koska 'common law' tai 'law of the land' kuitenkin on se todellinen 'jurisdiction', jonka alaisuudessa ihmiset elävät. Säädökset ja asetukset voivat koskea vain "henkilöitä" (person), ja ihmisiä ainostaan silloin, kun ihminen itse antaa oman suostumuksensa totella niitä (ja ihmisethän antavat tällaista suostumusta koko ajan, itse sitä tavallaan tietämättä, esim. ajokortin anominen on yksi tällainen suostumus)

Mikä siis on rikollista, voidaan määritellä 'common law':ssa helposti.

Älä vahingoita ketään toista millään tavalla.

Älä kajoa toisen omaisuuteen ilman lupaa millään muotoa.

Ole rehellinen kaikissa toimissasi, sopimuksissasi ja kanssakäymisessäsi.

Kaikki muu on pelkkiä 'asetuksia' ja 'säädöksiä' (acts and statutes), joilla on lain voima (ne eivät siis ole laki), vain silloin, kun ihminen itse suostuu (consent) niiden alaisuuteen.

Tutkikaapa ilmiötä nimeltä "freeman-on-the-land", jos haluatte tietää lisää. Etenkin syntymätodistus on varsin mielenkiintoinen juttu.

- Vortac

Homo kirjoitti...

Taas yksi Tulvan voimaannuttama nainen?:

Nainen puukotti avopuolisoaan keittiöveitsellä

Jorma kirjoitti...

Pakkasrajaa ei juuri tunneta rakennustyömailla

Arvatkaapas ketkä siellä kärvistelevät, miehet vai naiset? Miksi pääministeri Mari Kiviniemi vaadi 40 % naiskiintiötä rakennustyömaille? Eihän hän voi olla sitä mieltä, ettei naisista olisi siihen, eihän? Miksei tyttöjä ohjata opintojenohjauksessa määrätietoisesti hakeutumaan viileisiin ulkohommiin?

Jorma kirjoitti...

""Pakkasrajaa ei ole koettu tarpeelliseksi. Olosuhteet ovat rankat, mutta kaikki työntekijät ovat siellä vapaaehtoisesti", kommentoi työmaapäällikkö Pentti Holm."

Vapaaehtoisesti? Vai siksikö, ettei palkkaa kuulu, jos ei tee kiltisti töitä vaikka helvetti jäätyisi?

Anonyymi kirjoitti...

Kaikille miesasia-vikisijöille tiedoksi:

Miesten alempi elinikä on enimmäkseen itseaiheutettu. Tupakointi tappaa:


Smoking Accounts for Up to 60 Percent of Gender Gap in Deaths Across Europe, Research Finds

http://www.sciencedaily.com/releases/2011/01/110117184442.htm

Jorma kirjoitti...

"Miesten alempi elinikä on enimmäkseen itseaiheutettu."

Voi hyvänen aika. Tietenkin elintavoilla on väliä. Eihän kukaan ole koskaan muuta väittänytkään.

Se ei vain ole koko totuus. Myös ympäristö vaikuttaa odotuksineen ja roolipaineineen. Miehet ne tekevät raskaat ja fyysisesti vaativat sekä vaaralliset työt, ja se näkyy ja tuntuu. Samoin vaikuttaa se, mitä yhteiskunta tekee: miesten terveydenhuoltoon panostetaan vain murto-osa siitä, mitä naisten.

Jos tietäisit yhtään mitään mistään, tajuaisit, että naisilta seulotaan yhteiskunnan toimesta ja verovaroin syöpiä, joiden syntyyn on elintavoilla suuri ja selvä vaikutus. Ylipaino esimerkiksi lisää selvästi rintasyövän riskiä.

Eipä ole kukaan syyttelemässä naisia heidän huonoista elintavoistaan. Rahaa riittää loputtomasti ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon, kun on naisista kyse. Sitten, kun sama rahamäärä käytetään myös miehiin, voit tulla jeesustelemaan miesten elintavoista, et hetkeäkään sitä ennen.

Jorma kirjoitti...

"Miesten alempi elinikä on enimmäkseen itseaiheutettu."

Voi hyvänen aika. Tietenkin elintavoilla on väliä. Eihän kukaan ole koskaan muuta väittänytkään.

Se ei vain ole koko totuus. Myös ympäristö vaikuttaa odotuksineen ja roolipaineineen. Miehet ne tekevät raskaat ja fyysisesti vaativat sekä vaaralliset työt, ja se näkyy ja tuntuu. Samoin vaikuttaa se, mitä yhteiskunta tekee: miesten terveydenhuoltoon panostetaan vain murto-osa siitä, mitä naisten.

Jos tietäisit yhtään mitään mistään, tajuaisit, että naisilta seulotaan yhteiskunnan toimesta ja verovaroin syöpiä, joiden syntyyn on elintavoilla suuri ja selvä vaikutus. Ylipaino esimerkiksi lisää selvästi rintasyövän riskiä.

Eipä ole kukaan syyttelemässä naisia heidän huonoista elintavoistaan. Rahaa riittää loputtomasti ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon, kun on naisista kyse. Sitten, kun sama rahamäärä käytetään myös miehiin, voit tulla jeesustelemaan miesten elintavoista, et hetkeäkään sitä ennen.

Ile kirjoitti...

Tilanne Suomessa tupakoinnin suhteen taitaa olla se, että tytöt ja pojat, miehet ja naiset, tupakoivat jota kuinkin yhtä paljon.

Ruotsi taisi olla maailman ensimmäinen maa, jossa naiset tupakoivat enemmän kuin miehet.

Korjatkaa, jos olen väärässä.

Ile kirjoitti...

Tuo esiin nostettu tutkimus ei näköjään tukenut muistikuvaani tupakointiin liittyvistä asioista.

Jos löydän lähteitä, josta muistikuvani asian suhteen olivat peräisin, laitan ne tänne nähtäville.

Jorma kirjoitti...

Tämän takia duunari tupakoi

Ile kirjoitti...

Näin nuorten tupakointi Suomessa:

Tupakkakokeilut

Vuonna 2009 8 prosenttia 12-vuotiaista tytöistä ja 11 prosenttia samanikäisistä pojista ilmoitti kokeilleensa tupakkaa (Kuva 1). Kaksi vuotta vanhempien joukossa kokeilemattomat olivat vielä enemmistönä. 16-vuotiaista jo kokeilleet muodostivat valtaosan: tytöistä 61 ja pojista 54 prosenttia.

Päivittäinen savukkeiden käyttö

Vuonna 2009 12-vuotiaissa savukkeita päivittäin käyttäviä ei ollut (Kuva 3). 14-vuotiaista pojista ja tytöistä 8 prosenttia raportoi päivittäistä käyttöä, 16-vuotiaista pojista 21 ja tytöistä 22 prosenttia, 18-vuotiaista pojista 28 prosenttia ja tytöistä 26 prosenttia.

http://www.ktl.fi/portal/suomi/tietoa_terveydesta/elintavat/tupakka/nuorten_tupakointi/nuorten_tupakointi_lukuina/

Ile kirjoitti...

Intissä muistan useiden aloittaneen tupakoinnin tai muuttaneen aiemmat kokeilut jatkuvaksi tupakoinniksi.

Intissä kuvio oli usein se, että tupakoijat saattoivat mennä pitämään taukoa, kun taas muut olivat vapaina, jolloin heitä voitiin nakittaa erilaisiin työtehtäviin. Nakkien osumista omalle kohdalle välteltiin mm. vetäytymällä tupakkapaikalle tupakoimaan.

Ile kirjoitti...

Kyllä näissä tupakoinneissa todellakin vaikuttaa olevan sukupuolten välistä eroa, mutta nuorissa ikäpolvissa tilanne on joissain tapauksissa myös niin päin, että tytöt polttavat poikia enemmän. Näin mm. Ruotsissa, kuten muistelin:

"Tutkituista maista ylivoimaisesti yleisintä nuorten tupakointi oli Grönlannissa, jossa pojista 45 prosenttia ja tytöistä peräti 56 prosenttia ilmoitti 15-vuotiaana tupakoivansa säännöllisesti.

Grönlannin jälkeen tuloksissa tulee jyrkkä pudotus ja 20 prosenttia molemmin puolin olevia lukuja on valtaosassa Euroopan maista.

Tutkimuksista voidaan poimia Ruotsi, jossa tupakointiluvut ovat hyvällä tasolla. Pojista vain 10 prosenttia ja tytöistäkin 15 prosenttia ilmoitti polttavansa tupakkaa päivittäin."

http://www.slu.fi/lum/09_00/uutiset/nuoret_vaheksyvat_yha_tupakan_va/

Anonyymi kirjoitti...

"Naisten suojelu - se on yksi koko maailmanhistorian myrkyllisimmistä asioista, ja pahin este tasa-arvon toteutumiselle."

Se on se millä tasa-arvoa tehokkaasti estetään. Ja tasa-arvon estäminenhän on kunnia-asia, nimenomaan miehelle.

Mies ei ole minkään arvoinen.
Miehelle mies ei ole arvokas, eikä naiselle - etenkään. Miehen vähäinen kunnia on järjestää naisen kitinälle vastakaikua ja sen hän tekee.

Asioita voi miettiä sitten myöhemmin, kun ei ole tämän maan virheelliset tavat enää rajoittamassa ja paketoimassa muottiin.


-bmad