torstaina, helmikuuta 24, 2011

Vaalipaneeli

Tutkija Pauli Sumanen: "Ei ole mitään väärää, että naisen euro on 80 senttiä."

10.3.2011 Tasa-arvoasiain neuvottelukunnan vaalipaneeli, Helsinki

Demarinaiset: Jutta Urpilaisen vuorovaikutteinen ote vie voittoon

Mitä feminismi oikein on?


Naisten ja miesten tasa-arvo ei kuitenkaan ole itsestäänselvyys sarjakuvamaailmassa.

72 kommenttia:

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Geek Feminism Wiki

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Anne Moilanen (tunnettu väkivaltaan yllyttäjä), puhuu seksistisestä kielenkäytön ongelmista, mutta sitten itse kutsuu miestä körilääksi, joka on halventava ja seksistinen ilmaisu.

""Köriläs" on esiintynyt suomen murteissa jo ainakin 1960-luvulla merkityksissä 'kookas, itsepäinen, juro mies, kookas olio' ja 'juro, kankea, karhumainen ihminen, eläin'."

Lisäksi hän mainitsee suurimmaksi tasa-arvo-ongelmaksi naisiin kohdistuvan väkivallan, vaikka miehiin kohdistuu saman verran perheväkivaltaa (myös vakavaa), ja enemmän kokonaisuudessaan väkivaltaa. Armeijan hän toki unohtaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä Wallin sentään on mies eikä hiiri. Käsi sydämellä, kuka uskaltaisi mennä tuon porukan keskelle ainoana miehenä? "Kai olet samaa mieltä, poju, vai alkaako lätty lätistä?" Itse pelkäisin niin, että tulisi papanat housuihin vaikka istuisi yleisön puolella. Sitten, kun naisten kohtaama väkivalta ja naisten euro olisi mainittu kymmenennen kerran, kuolisin vitutukseen.

Jorma kirjoitti...

"10.3. klo 13.30-15.00"

Hieno ajoitus vaalipaneelilla. Eivätpä pääse verorahoillaan koko sirkuksen rahoittavat rehelliset työssäkäyvät ihmiset, kuten ikävän kriittiset miesaktivistit, keskinäistä kehuskelua ja valehtelua häiritsemään.

"Kyllä Wallin sentään on mies eikä hiiri"

Tämä on kyllä loukkaus sekä hiiriä, että miehiä kohtaan. Eihän Wallinilla ole edes selkärankaa. Toivottavasti tippuu eduskunnasta. Jos vain vaaleissa saisi äänestää vastaan.

Jorma kirjoitti...

"Demarinaiset: Jutta Urpilaisen vuorovaikutteinen ote vie voittoon"

Kenet vie voittoon? Persutko?

Jorma kirjoitti...

"Mitä feminismi oikein on?"

Paskaa.

Anonyymi kirjoitti...

Tatianan neuvot: Mitä nainen haluaa

(K-15) Evoluutiobiologian tohtori Olivia Judson, eli tohtori Tatiana, rikkoo vanhoja uskomuksia naisen seksuaalisesta käyttäytymisestä eläinkunnan esimerkkien avulla. (Dr. Tatiana’s Sex Advice, dokumentti, Iso-Britannia)

The Voice / TV Viisi To 24.02.2011 klo: 00.30

Jorma kirjoitti...

Naiset armeijassa: "Tytöttelyä ja valehtelua"


"Olin todella tyytyväinen siihen, etten saanut helpotuksia tai erivapauksia, vaan olin "yksi pojista"."

Voihan sitä tietysti valehdella itselleen, jos haluaa, mutta paikkaansa tämä ei pidä. Jokainen vapaaehtoisnainen saa armeijassa erityiskohtelun (halusi tai ei), eikä yksikään heistä ole ollut samalla viivalla "poikien" kanssa (kumma itkeä tyttöttelystä, jos pojittelu on kerran ok).

Ensinnäkin palvelus on naisille vapaaehtoinen, ja he voivat itse päättää koska sinne hakeutuvat, eli millekään lykkäysrumballe ei ole tarvetta. Sen kun hakeutuu palvelukseen silloin kun se oman elämäntilanteen kannalta on optimaalisinta. Nainen voi myös keskeyttää palveluksen harkinta-ajan aikana ilman mitään seuraamuksia. Naisten päiväraha on suurempi. Heille on yleensä järjestetty omat tuvat, jossa tilaa on enemmän, eikä heitä voida samalla tavoin hyökätä häiritsemään koska tahansa kuin varusmiehiä. Kuntotesteissä naisilla huonompi suoritus riittää parempiin arvosanoihin kuin varusmiehillä. Naisten ei tarvitse leikata hiuksiaan lyhyiksi, toisin kuin varusmiesten. Usein heitä autetaan, odotellaan ja tuetaan marsseilla ja muissa fyysisesti vaativissa suorituksissa.

Nämä nyt tulevat suoralta kädeltä mieleen, muitakin epäkohtia voi olla. Joka tapauksessa on selvää, ettei tasa-arvo toteudu asepalveluksessa, vaan miehiä syrjitään sukupuolen perusteella.

Anonyymi kirjoitti...

http://yle.fi/alueet/lahti/2011/02/siivoojan_sukupuolella_on_valia_2384968.html

Siivoojan sukupuolella on väliä

Jorma kirjoitti...

"Tasa-arvovaltuutetun toimistosta neuvotaan järjestämään siivousajankohta siten, että tiloissa ei ole käyttäjiä. Toinen vaihtoehto on hoitaa miesten tiloihin miessiivooja ja naisten tiloihin naissiivooja."

Taas on tasa-arvovaltuutettu vauhdissa. Järkevintä olisi, jos naiset muuttaisivat asenteitaan ja hyväksyisivät miessiivoojat, ihan siinä missä miehet hyväksyvät naissiivojat. Mutta eihän naisilta voi koskaan mitään vaatia, eikä vika voi koskaan olla naisissa. Niinpä muut joustavat ja maksavat naisten asenteellisuuden aiheuttaman korkeamman hinnan.

Vortac kirjoitti...

Tämä on kyllä loukkaus sekä hiiriä, että miehiä kohtaan. Eihän Wallinilla ole edes selkärankaa. Toivottavasti tippuu eduskunnasta. Jos vain vaaleissa saisi äänestää vastaan.

Älä ota anonyymien luoteja vastaan. Anonyymit ovat vain hit-and-run-porukkaa, jotka tulevat tölväisemään mitä hyvänsä, tarkoituksenaan tuhota järkevä keskustelu tai saattaa se väärille raiteille ja provosoida, provosoida maksimaalisesti.

Typerät anonyymit puska-ampujat voi jättää omaan arvottomuuteensa.

Ei heidän 'kommentteihinsa' kannata vastata, vaikka he sanoisivat mitä.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Mitä feminismi oikein on?..

Kommunismin kiinteä osa, jonka tarkoitus on edistää vallanpitäjien agendaa monella tavalla.

1) Erottamalla ydinperhe osiin, joita on helpompi hallita

2) Saattamalla miehet ja naiset sotaan keskenään, jotta ns. 'kansalla' on muuta puuhaa kuin ihmetellä, mitä vallanpitäjät touhuavat

3) Tuottamalla helppoa tykinruokaa sotiin ja korporaatiozombieita käyttämällä naisen seksuaalista valtaa miehen nujertamiseksi (puutteessa oleva mies tekee mitä vain saadakseen römpsää)

4) Ylläpitämällä tätä kaaosta ylistämällä naisen egoa valheilla (esim. 'nainen pystyy kaikkeen mihin mies, ja tekee sen paremmin') ja tuottamalla räikeää misandriaa mediassa ja 'poliittisissa päätöksissä', puheenvuoroissa sekä lakien tasolla (laki armeijasta esim.)

5) Ylläpitämällä vahvaa dualismia, jonka mukaan kaikessa on vain kaksi vaihtoehtoa (Pepsi vs. Coca-Cola, Mac vs. PC, demokraatit vs. republikaanit, jne.) - kansa tuntee, että heillä on vaikutusvaltaa ja valinnan mahdollisuus, ja pysyy tyytyväisempänä kuin yhden vaihtoehdon diktatuurissa - periaate on kuitenkin sama.

6) Tekemällä miehistä aivottomia ja tahdottomia droneja, jotka eivät pidä itseäänkään minkään arvoisena - ja tekemällä naisista narsistisia, isoegoisia pissiksiä, jotka eivät välitä miesten tunteista - molempia on äärimmäisen helppo kontrolloida, jälkimmäisiin esimerkiksi mainokset vetoavat kuin hunaja karhuihin - naisille on helppo tällaisessa yhteiskunnassa myydä kaikenlaista tarpeetonta sälää, jonka miehet sitten kovalla työllään maksavat, saadakseen römpsää. Perfect system for the oligarchs..

Jne.. näitähän on helppo kirjoittaa lisää - senkus katsoo yhteiskuntaa, ja näkee feminismin vaikutukset ja havaitsee siitä feminismin motiivit.

Feminismi on keinotekoisesti rakennettu ismi, ei mikään luonnostaan ja itsestään syntynyt reaktio yhtään millekään. Naisilla oli asiat paljon paremmin ennen feminismiä, miehistä nyt puhumattakaan.

Kommunismi ja oligarkkien vallanhimo ei ole kadonnut mihinkään, ne ovat vain piiloutuneet näkyville ja vaihtaneet nimiä.

Sitä on feminismi.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tatianan neuvot: Mitä nainen haluaa.

Ketä kiinnostaa, mitä nainen haluaa? Mehän tiedämme kyllä vastauksen joka tapauksessa.

Miksi kukaan ei koskaan kysy, mitä mies haluaa?

- Vortac

p.s. Jorma, olet kirjoittanut mainioita kommentteja - juuri sellaisia huomioita, joita itsekin olisin tehnyt, jos sinä et olisi ehtinyt ensin. Erinomaista!

Homo kirjoitti...

Kuukautisveret huulipunana, hevosen sperma juomana ja nyt taas uusi naisten villitys:

Lontoossa aletaan myydä rintamaitojääteloä

Homo kirjoitti...

Tuo vaalipaneeli voisi itse asiassa olla ihan hyväkin paikka, jos sinne menisi esimerkiski vain kaksikin hyvin varustautunutta miesasiamiestä kiusallisine ja heti alkuun "defenssit purkavine" kysymyksineen.

Tietenkin miesten ongelmat ja kuinka ne on käytännössä unohdettu tasa-arvokeskustelussa olisi syytä nostaa esiin ja tivata näihin vastauksia - näiden mukana myös parisuhteessa olevien miesten suurempi kokonaistyöaika ja alhaisempi tuntipalkka... Mutta tätä ennen tietenkin tehdä sen verran syyllistävä "kysymys", että siihen olisi vaikea vasta torjuvasti leimautumatta kysymyksessä esitetyn stereotyyppiseksi miesvihamieliseksi femakoksi.

Homo kirjoitti...

Voisi myös kysyä, että miksi TANE on kutsunut (tai häpeääkö TANE tämän kutsumista) erittäin miesvihamielisen Sheila Jeffreysin kutsumisen juhlapuhujakseen, vaikka tämän naisen mielestä mm. poikalapsen synnyttävä nainen pitäisi petturina karkottaa naisasialiikkeestä - ja edustaako Sheila Jeffreysin kanta TANEn kantoja ja jos ei, niin miksi hänet sitten oli kutsuttu?

Homo kirjoitti...

Ehkä tuon voisi myös muotoilla siten, että onko TANEssa päästy jo eroon miesvihamielisistä äärifeministeistä, joiden vallasta hyvä osoitus tuo Sheila Jeffreysin kutsuminen juhlapuhujaksi oli - ja jos on, niin millaisia muutoksia TANEn kokoonpanossa sitten on tehty.

Jorma kirjoitti...

"vaalipaneeli voisi itse asiassa olla ihan hyväkin paikka"

Kyllä, jos sinne joku pääsee ja ehtii. Ongelmahan on siinä, että siinä missä naisasianaiset (tasa-arvoviranomaiset mukaanluettuina) puuhastelevat näitä hommia työnään ja veronmaksajien kustannuksella, on miesaktivistien elätettävä itsensä oikealla työllä, eikä heillä näin ollen ole juuri mahdollisuuksia seurata vaalipaneeleja moiseen aikaan. Jos TANE:ssa oltaisiin vakavissaan tasa-arvon asialla, niin tietenkin tällainen tilaisuus järjestettäisiin illalla tai viikonloppuna, jolloin potentiaalinen yleisömäärä olisi suurimmillaan. Ajoitus on siis erittäin huono, ja epäilemättä se on aivan tarkoituksellista.

Toinen epäkohta on paneelin osanottajien sukupuolijakauma. Siinähän olisi pitänyt tähdätä siihen, että mies ja naisehdokkaita olisi yhtä paljon, tai ainakin melkein yhtä paljon. Nyt on vain Wallin mukana, kun hänet tiedetään feminisitien pikku puudeliksi.

Tilaisuuden juontajaksi olisi myös pitänyt palkata myös kaksi henkilöä; yksi mies ja yksi nainen.

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Ainakin jotkut arvon naiset pohtivat:

Britannia pohtii naiskiintiöitä

Juttakin voisi sitten SDP:n johdosta vapauduttuaan mennä avustamaan, heiluttamaan tahtikeppiä ja tuoda samalla arvokkaan lisänsä johtajakokemuksistaan kohta Suomen neljänneksi suurimman puolueen puheenjohtajana.

Jorma kirjoitti...

Huoltoriidat tasa-arvokysymys mutta tietoa puuttuu

"Nämä huolto- ja tapaamiskäytännöt on viime aikoina nostettu esiin tasa-arvokysymyksenä."

Tasa-arvo-ongelmasta on kyse, vaikka te ette halua sitä sellaiseksi tunnustaa.

"Epäillään, että erityisesti isiä syrjitään."

Tiedetään, että isiä syrjitään.

"Aiheesta on kuitenkin niukasti tutkimustietoa."

Kenenkähän syytä tämä törkeä laiminlyönti on?

"eron jälkeisen vanhemmuuden järjestelyissä voi olla seurausta syrjinnästä ja mikä kenties on peräisin isyyden ja äitiyden erilaisista merkityksistä ja perhe-elämässä omaksutuista toimintatavoista."

Syrjinnän vähättelyä ja puolustelua.

"Usein huoltoriidoilla viitataan oikeuteen vietyihin tapauksiin. Ne ovat kuitenkin vain pieni osa kaikista lapsiperheiden erotapauksista."

Vähättelyä.

"Riitaisia lapsen huoltoa ja tapaamisoikeutta käsitteleviä oikeustapauksia on ollut vuosittain käräjäoikeuksissa noin 1500. Niissäkin noin puolet päättyy vanhempien sovintoon oikeusprosessin aikana."

Vähättelyä. Sovintoon päätyminen ei tarkoita sitä, että isää olisi kohdeltu oikeudenmukaisesti ja tasa-arvoisesti. Moni taipuu sopuun, koska vaihtoehdot ovat vielä huonompia.

"Isien vähyyttä lähivanhempina on usein pidetty merkkinä erotilanteissa vallitsevasta epätasa-arvosta."

Ongelman vähättelyä.

"Valtaosa vanhemmista on kuitenkin itse päätynyt kyseiseen ratkaisuun – näiden kahden perhetyypin lukumäärien suuri ero ei ole suoraan tulosta viranomaisten päätöksenteosta."

Päätynyt itse? Onko ollut vaihtoehtoja? Ongelma ei poistu sitä vähättelemällä.

"Sosiaalityöntekijöiden näkemykset voivat vaikuttaa neuvotteluiden kulkuun, mutta sopimusten sisällöstä he eivät lapsenhuoltolain nojalla voi päättää."

Se, miten asiat virallisesti ja lakien mukaan menevät ei vastaa läheskään aina todellisuutta. Sosiaaliviranomaiset ja oikeuslaitos asettuvat alusta lähtien äidin puolelle, isää vastaan. Puolueettomuudesta tai tasavertaisesta kohtelusta ei usein ole tietoakaan.

Jorma kirjoitti...

"Sosiaalityöntekijöillä on oikeustapauksissa asiantuntijarooli: he antavat tuomioistuimelle oman selvityksensä tilanteesta."

Eli tekevät kaikkensa äidin tahdon toteuttamiseksi.

"Kun eroavilla vanhemmilla oli kiistaa lasten asumisesta, tuomareiden päätöksistä 65 prosenttia määräsi lapset asumaan äidin luo ja 27 prosentissa lasten asuinpaikaksi osoitettiin isän koti."

Eli tasa-arvo ei toteudu.

"Tapaamisoikeus on lain mukaan lapsen oikeus, ei vanhemman."

Suomi on kansainvälisin sopimuksin sitoutunut turvaamaan lapsen oikeuden vanhempiinsa ja vanhempien oikeuden lapseensa. Eipä yllätä, ettei feministi"asiantuntija" välitä tästä vähääkään. Tuskin edes tietää tosiasioita.

"Julkisuudessa paljon puhuttaneet väkivalta- ja hyväksikäyttösyytökset eivät ilman näyttöä vaikuta päätöksiin, eikä toteen näytettykään parisuhdeväkivalta tai lapsiin kohdistunut väkivalta aina ratkaise lopputulosta."

Ei ratkaise niin, jos äiti on väkivaltainen. Isän kohdalla jo pelkkä syytös voi vaikuttaa niin vahvasti, ettei oikeudenkäynnin riskiä kannata ottaa. Sosiaalityöntekijät ja muut vastaavat tarvittaessa jopa valehtelevat äidin puolesta.

"Vuonna 2009 vahvistetuissa sopimuksissa asumisesta sovittiin äidin luo 14 902 tapauksessa ja isän luo 3 138 tapauksessa."

Tasa-arvo ei siis toteudu.

"Tutkimus sopimusneuvotteluista vastaavien sosiaalityöntekijöiden asenteista kertoo, että sosiaalityöntekijät haluaisivat joskus ”herätellä” isiä neuvotteluissa. Sosiaalityöntekijät myös kertoivat yrittäneensä rakentaa lasten ja isien suhdetta uudelleen."

Natsit kertoivat toisen maailmansodan jälkeen yhtä toista mukvaa ja kaunista itsestään, mutta kuka heitä uskoi tai kuunteli. Sosiaalityöntekijöiden omat todistukset omassa asiassaan ovat täysin arvottomia.

"Sopimusneuvotteluja koskevalle tutkimustiedolle on selvästi paljon tarvetta."

Olisiko tullut aika kysyä isiltä ja miehiltä jotain?

"Teija Hautanen"

Miehiävihaava tasa-arvon vastustaja.

Homo kirjoitti...

Ilmeisesti perheet ovat sopineet myös sen, että naiset tekevät enemmän kotitöitä (tai hakeutuvat helpoille matalapalkka-aloille), mutta kummasti naisasianaisten mielestä tämä on osoitus suuresta tasa-arvo-ongelmasta. Sen sijaan eroissa on perheen lisäksi uhkana koko ajan kallis oikeuskoneisto, miesvihamieliset sosiaalitantat jne.

Homo kirjoitti...

Teija Hautanen tuntuu erikoistuneen tutkimaan väkivaltaisia miehiä - ja niitäkin vain kuuntelemalla pelkästään naisten versioita tapahtumista, unohtamalla pitkälti väkivaltaisten naisten olemassaolon ja sen, että suurin osa lapsiin kohdistuvasta väkivallasta on naisten eikä miesten tekemää...

Teija Hautanen

Tieteellisiä julkaisuja

Hautanen, Teija. (2002). Keskustelua väkivaltaisen miehen isyydestä. Janus - Sosiaalipolitiikan ja sosiaalityön aikakauslehti 10 (3/02), 237-249.

Teija Hautanen. (2005). Bypassing the relationship between fatherhood and violence in Finnish policy and research. Teoksessa Maria Eriksson;Marianne Hester;Suvi Keskinen and Keith Pringle (toim.)Tackling men's violence in families. Bristol: Policy Press, 67-82.

Hautanen, Teija. (2006). Every child's right to public day care in Finland. Teoksessa Maria Mesner & Gudrun Wolfgruber (eds) (toim.)The Policies of Reproduction at the turn of the 21st Century. Innsbruck: StudienVerlag, 13-23.

Hautanen, Teija. (2006). Fatherhood and violence in custody disputes. Teoksessa Atte Oksanen;Eija Paavilainen & Tarja Pösö (toim.) Comparing Children, Families and Risks. Tampere: Tampere University Press, 86-95. (Childhood and Family Research Unit Net Series 2/2006)


Muita julkaisuja

Hautanen Teija. (2007). Väkivalta ei aina vaikuta huoltoriidan ratkaisuun. Tasa-arvo (3/2007), 17-18.

Hautanen, Teija (2009) Väkivalta on ongelma huolto- ja tapaamiskäytännöissä. Muuttuva perhe 1/2009, 3-4.

Homo kirjoitti...

Perussuomalaiset koventaisi rangaistuksia raiskauksista

Jorma kirjoitti...

Näinhän se menee, että naisten omat, vapaaehtoiset valinnatkin (jos ne eivät tuota toivottua lopputulosta) ovat suuri yhteiskunnallinen ongelma ja viime kädessä miesten syytä, mutta mitään ongelmaa ei nähdä siinä, että koko koneisto jyrää miehen ylitse tuosta vain.

Teija Hautasen artikkeli on niin törkeän asenteellinen kuin olla ja voi. Siinä ei ole mitään merkkiä aitoon ja ennakkoluulottomaan haluun saada selville totuutta huoltajuuskiistoista, vaan kyse on puhtaasti syrjinnän puolustelusta ja peittelystä. Jos tämän tason fanaatikot ovat laatimassa selvitystä sosiaaliviranomaisten toiminnasta, niin lopputulos on täysin selvä jo nyt: mitään ongelmaa tai parannettavaa ei löydy.

Säälittävintä ja surkuhupaisinta on ilmeisen sokea usko siihen, että sosiaaliviranomaisten oma todistus heidän omasta toiminnastaan olisi luotettava ja puolueeton arvio todellisesta tilanteesta. Oikeasti sillä ei ole yhtään mitään arvoa.

Jorma kirjoitti...

Teija Hautanen ei ole mikään tutkija, sillä hän ei ymmärrä tieteellisestä tutkimuksesta yhtään mitään. Hän on pelkkä feministisen propagandan tuottaja.

Homo kirjoitti...

Naisnyrkkeily on myös makuuni, koska siinähän kaksi narttua hakkaa toisiaan tisseille ja Jumalakin nauraa. Lisää rahaa vain tällaisiin lajeihin ja enemmän naisia mukaan:

Mäkivalmentaja poltti päreensä urheilukirurgin tv-puheista

...
- Olen aika huolestunut naisten mäkihypystä. Ensimmäiset tutkimustulokset, esimerkiksi norjalaisten tekeminä, osoittavat että naisten vammautuminen on noin kolme kertaa suurempaa kuin miehillä, Hyvärinen sanoi ohjelmassa.

- Naisten mäkihyppy on aika turvatonta ja vaarallista.

Kimmo Kykkänen ei sulattanut Hyvärisen puheita.

- Tällaiset lausunnot ja asenteellisuus eivät enää ole edes naismäkihypyn ja naisurheilun vähättelyä. Ne ovat suorastaan tytöttelyä! Kykkänen paukautti IS Urheilulle Oslossa.
...

Jorma kirjoitti...

"Ne ovat suorastaan tytöttelyä!"

Miten hirveää!

Toivottavasti penkkiurheilijamme muistavat nämä varoituksen sanat, kun he seuraavat meidän poikiemme ja naistemme (ei siis missään tapauksessa tyttöjen) suorituksia kilpakentillä.

Naisurheilijoista, naisnyrkkeilystä, naismäkihypystä jne. ei myöskään ole soveliasta puhua, onhan sellainen sanasto vähättelyä naisten urheilua kohtaan, ainakin jos uskomme femakkoja.

Hyppikööt ja hakatkoot toisiaan minun puolestani ihan vapaasti, mutta arvostusta on turha odottaa kun käytös on tätä luokkaa. Itsetunto-ongelmilla ei tunnu olevan mitään rajaa.

Jorma kirjoitti...

"Perussuomalaiset koventaisi rangaistuksia raiskauksista"

Ihan hyvä jos rikoksista tuomitaan kunnon rangaistus. Olennaista on vain huolhtia siitä, että oikeusvaltio säilyy, eikä ketään tuomita ilman näyttöä.

Persujen ohjelmassa ei pikaisella selauksella pahemmin näyttänyt tasa-arvoasiaa olevan. Eli miesten tasa-arvo-ongelmiin sieltä suunnalta ei näytä löytyvän selviä ratkaisuja. Toisaalta feminististä öyhötystä ohjelmassa ei ole, mistä on annettava plussaa.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Naiskiintiöt tulossa Iso-Britanniaan

Jorma kirjoitti...

Kääpiösimpanssien seksihuudot mainostavat kumppania

Homo kirjoitti...

Tämäkin olio pystyy näköjään vielä raakkumaan:

Lenita Airisto hehkutti naispoliitikkoja EVAn Pääministeriforumissa

Anonyymi kirjoitti...

"Ketä kiinnostaa, mitä nainen haluaa? Mehän tiedämme kyllä vastauksen joka tapauksessa."

Onko tämä nyt sitä keskustelua? Vortac, mehän kyllä tiedämme mikä SINÄ olet, mutta naisia sinun on ihan turha yleistää tuolla kokemuksella ja asenteella.

T: Mies Suomesta

Homo kirjoitti...

Taas sarjassamme naisten sosiologisia väitöskirjoja. Aiempi tapaushan oli se eräs, joka puolusteli (naisten) oikeutta olla lihava ja vähätteli lihavuuden haittoja.

Väitös: Tupakointikiistoissa luokkataistelun makua

Homo kirjoitti...

Puhdasta kauhua:

Tukiainen ja mopsi

Homo kirjoitti...

Varmaan tämäkin johtuu jotenkin miehistä ja on siis miesten vika, sillä naisethan ovat tunnetusti synnittöminä syntyviä, kun taas miehistä tulee perisynti ja kaikki muu maailman pahuus:

Äiti piti "eläinten keskitysleiriä"

...

Kymmeniä eläimiä kidutettiin ja tapettiin


McDonoughin syytetään tappaneen lukuisia kissoja ja koiria, heittäen kissojen raadot roskalaatikkoon ja haudaten ainakin 42 koiraa takapihalleen.

McDonoughia syytetään myös lastensa pahoinpitelystä. Syyttäjän mukaan nainen pakotti tyttärensä usein katsomaan eläinten tappamista.
...
McDonough mm. myönsi hirttäneensä yhden kissan kuoliaaksi lapsensa sängyn reunaan kiinnitettynä.
...
Hän järkytti toistuvasti kuutta tytärtään kiduttamalla ja tappamalla eläimiä heidän läsnäollessaan ja tämä rikos ansaitsee rangaistukseksi vankilatuomion, totesi pääsyyttäjä Thomas Spota.

Vortac kirjoitti...

Kuukautisveret huulipunana, hevosen sperma juomana ja nyt taas uusi naisten villitys:

Lontoossa aletaan myydä rintamaitojääteloä
..

Ei kahta ilman kolmannetta, vai miten se meni. En edes uskalla miettiä, mitä eritteitä naiset seuraavaksi haluavat suunsa ympäristöön survoa.

En usko, että itse pystyisin oksentamatta tekemään mitään noista kolmesta iljettävästä asiasta, hyi helveti että naiset tosiaan osaa.

Tietenkin jos asiaa pidemmälle miettii, on kai se ihmiselle luonnollisempaa juoda ihmisen maitoa kuin jonkin 500-kiloisen märehtijän utare-eritteitä, mutta mieluummin kyllä syön Tofuline-jäätelöä kuin naisen tissilitkuja.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Mies suomesta, eihän sinun tarvitse kuin kysyä, kyllä minä mielelläni kerron, mitä naiset haluavat.

Olisi kyllä kummallista, jos et sitä jo tietäisi, siinä määrin helposti tuo tieto on saatavilla ihan vain jo tarkkailemalla naisia, heidän valintojaan ja yhteiskuntaa, joka heitä ohjaa ja kannustaa näihin valintoihin.

Eri asia, oletko valmis kuulemaan totuudenmukaisen vastauksen.

Tämä on sitä keskustelua - eli kysy vaan, vastaan mielelläni.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Mies suomesta, mitähän 'asennetta' mahdat tarkoittaa? Ei minulla mitään asennetta ole. Ehkä taas luit rivien välistä sellaista, mitä sinne ei olla kirjoitettu.

Te tiedätte, 'mikä minä olen'? Kuka on "te"? Ja kertokaapa, mikä minä olen?

Oletan, että jos minulta kysytään, mikä minä olen, ja jos teikäläiseltä kysytään, mikä minä olen, vastaukset eroavat suuresti. Joten kertokaapa käsityksenne vaan ihan vapaasti, niin voin sitten korjata, jos olette erehtyneet.

Toisaalta, henkilöön käyminen ja shaming language on väsynyttä ja rasittavaa, joten olisi kuitenkin parempi keskustella itse aiheesta, kuin henkilöstä. Se, mitä sinä sanoit, ei tosiaan täytä ihan keskustelun kriteerejä.

Ja mitä sinä tiedät 'kokemuksestani'? Miten se edes liittyy mihinkään? Miksi en saisi mielestäsi korrektisti yleistää naisista?

On olemassa korrekteja ja epäkorrekteja yleistyksiä. "mitä naiset haluavat" on ihan yhtä lailla yleistys (mikset mene heillekin saarnaamaan, että ei saa yleistää) kuin "me kyllä tiedämme vastauksen tuohon kysymykseen". Sanalla "me" tarkoitan lähinnä valveutuneita aidon tasa-arvon kannattajia, jotka haluvat miehellekin yhtäläiset oikeudet ja mahdollisuudet, kuin naisilla jo on - sekä vähintäänkin lisätä naisten velvollisuudet sille tasolle, kuin miehillä jo on.

Jos sanoisin, että "kaikki naiset ovat huoria", se olisi väärä yleistys.

Jos sanoisin, että "nykyään naiset käyttäytyvät ja pukeutuvat yhä enenevässä määrin huoramaisesti", se olisi korrekti yleistys.

En muuten jaksa uskoa, että olet miespuolisessa kehossa, 'mies suomesta' - käytät tuota sukupuolen esiintuovaa nationalistiselta kalskahtavaa nimimerkkiä vain, koska otaksut sillä saavuttavasi uskottavuutta shaming languagelle ja ad hominemillesi, joista koko viestisi sisältö täysin koostuu.

Onko se tosiaan keskustelua - nyt kun mietin asiaa, niin eipä tuo viestisi kovin keskustelevaiselta näytä. Keskustelua olisi ollut vaikka seuraavanlainen viesti:

"Ai tiedätte, mitä naiset haluavat? No mitä se sitten on? Ja mielestäni on tärkeää tietää, mitä naiset haluavat, koska "

Sinun viestisi, "mies suomesta", koostui lähinnä tällaisesta tyylistä:

"Sulla on väärä asenne.

Me tiedämme, mikä sinä olet! (koetetaan kääntää minun sanani itseäni vastaan - vaikka kukaan ei ole kysynyt, mikä minä olen, joten se ontuu - mutta henkilöön vaan pitää käydä)

Sulla on väärä tai riittämätön kokemusmaailma.

Älä yleistä naisia!

"Tollasen" on turha yrittää."

Jne.

Eli mikä tässä omassa viestissäsi on keskustelua, paitsi tuo kysymys "Onko tämä nyt sitä keskustelua?"

Miksi vastasit vain TUOHON viestiiin, vaikka olen kirjoittanut kymmeniä viestejä ihan tässä lyhyen ajan sisällä, joissa on enemmän sisältöä, perusteluja, faktaa, mielipiteitä, näkökulmia, linkkejä ja tietoa? Mikset vastaa mihinkään olennaiseen? Sen kerran kun kirjoitan pienen, "huomio"-tyyppisen asian näyttääkseni myös koko jutun toisestakin perspektiivistä, takerrut siihen kuin nahkiainen kalanraatoon. Miksi?

Jos tosiaan kaipaat keskustelua, sitä kyllä piisaa - täältä kyllä pesee, mutta jos näen vielä yhdenkin ad hominemin tai shaming languagen, on turha odottaa minulta kyllä mitään kovin lempeää tai ymmärtäväistä "asennetta" (se kun on teikäläisille aina näemmä tärkeämpää kuin tieto tai itse asia).

- Vortac

Homo kirjoitti...

Mitäpä sitä nainen ei tekisi kauneutensa eteen, kuten kidututtaisi vastasyntyneitä poikavauvoja leikkelemällä osan näiden sukupuolielimistä ilman puudutusta oman kauneutensa edistämiseksi:

Foreskin face cream from SkinMedica promoted by Oprah Winfrey

Ei sentään ole kuoliaaksi kidutettavien neitsyiden veressä kylpemistä, niin kuin tarinan mukaan Elizabeth Báthoryllä oli tapana:

Elizabeth Bathory - the Blood Countess

Vortac kirjoitti...

Hm, käytin vahingossa pienempikuin-, ja suurempikuin-merkkejä tuossa sanan "koska" jälkeen, joten senjälkeinen teksti ei taltioitunut. Kirjoitin siihen kuitenkin jotain sellaista kuin [ja tähän hyvin perusteltu mielipide, faktaa tai rehellinen näkökulma siitä, miksi näin on].

Pahoittelen virhettä ja toivomme, ettei virhe aiheuttanut kohtuutonta haittaa lukukokemuksellenne.

- Vortac

Homo kirjoitti...

Haluatko toimia emäntänä "SUOLI-POTTA" kotikutsuilla?

Vakavaa, mutta HAUSKAA!
...

Vortac kirjoitti...

Mitäpä sitä nainen ei tekisi kauneutensa eteen, kuten kidututtaisi vastasyntyneitä poikavauvoja leikkelemällä osan näiden sukupuolielimistä ilman puudutusta oman kauneutensa edistämiseksi.

Niin hulluja kuin akat ovatkin, eihän toi sentään VOI olla totta!

Eihän?

Älkää nyt hyvä tavaton viitsikö sanoa, että tuo on totta. Silloin voi kyllä totisesti sanoa, että akkojen hulluudella ei ole mitään rajoja!

Ja miehet availee näille kilipäille ovia ja ostelee timanttisormuksia, kumartelee ja pokkuroi.. ei tästä oikein voi tulla mihinkään muuhun lopputulokseen, kuin että akat ovat hulluja, miehet ovat typeriä.

- Vortac

Homo kirjoitti...

Vortac, totta se kuitenkin on.

PS, iltalukemista, joskaan ei erityisesti noihin narttujen esinahkasta tehtyihin kauneusvoiteisiin liittyen.

Homo kirjoitti...

Mother of 16 children on £600 a week in benefits boasts she gets too much... but that won't stop baby No 17 (by sixth father)

10yr old story I find horrible, the ex wife wanted the body to boot.

Homo kirjoitti...

Tuksu uitettu maalitynnyrissä?:

Johanna Tukiaisen viimeinen sinkkuilta meneillään Saariselällä - katso kuvat!

Homo kirjoitti...

Johanna tukiainen performoi naisen.

Anonyymi kirjoitti...

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2011/02/puolustusvoimat_selvittaa_tasa-arvon_toteutumisen_2390166.html

Puolustusvoimat selvittää tasa-arvon toteutumisen

Anonyymi kirjoitti...

Vortac, oletko sinä mies?

Anonyymi kirjoitti...

...vai atlantiksen astraaliolento, joka tietää TOTUUDEN?

Anonyymi kirjoitti...

Montako Julian Assangen tyylistä yhteydenottoa tulee raiskauskriisikeskukseen?

http://atuubi.yle.fi/videot_ja_kuvat/id-10013100

Anonyymi kirjoitti...

ILMIÖITÄ: Irlantilaisvaeltajien erikoiset seurusteluperinteet hätkähdyttävät

Tuhannet vaeltajat kerääntyvät vuosittain Applebyn hevosmarkkinoille Pohjois-Englantiin. Nuoret naiset pukeutuvat paljastavasti - heidän tavoitteenaan on löytää aviomies.

http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2011/02/irlantilaisvaeltajien_erikoiset_seurusteluperinteet_hatkahdyttavat_2377907.html

Homo kirjoitti...

Big claims, little evidence: Sweden's law against buying sex

Homo kirjoitti...

Boys discriminated in school grading: report

Vortac kirjoitti...

Anonyymit, sanon tämän nyt vielä kerran.

Teillä on mahdollisuus saada minulta vastauksia, mutta se edellyttää muutamia asioita.

1) Hankkikaa nimimerkki.
2) Käyttäkää sitä joka viestissänne (vaikka sitten pelkästään allekirjoittamala jokaisen viestinne sillä)
3) Osoittakaa, että teillä on sen verran järkeä, ymmärrystä ja jotain oikeaa sanottavaa henkilöön käymisen (käytän sanaa 'henkilö' nyt puhekielen, enkä legaalisen kielen merkityksessä), shaming languagen ja ad hominemeiden ulkopuolella, että teille on jotain järkeä vastata (esim. kirjoittamalla ajatuksia herättäviä viestejä, joissa on joko faktoja, hyvin perusteltuja mielipiteitä tai näkökulmia jne.)

En lupaa mitään, mutta jos täytätte nämä ehdot, voi olla, että vastaan. Sitä ennen on ihan turha kysellä minulta mitään, etenkään asioista, jotka eivät kosketa mitään muuta kuin sitä, mikä tai kuka minä olen (se on irrelevanttia verrattuna itse asiaan, eli miesten oikeuksiin ja feminismin hulluuteen - ihmissuhteisiin ja tasa-arvoon siis)

- Vortac

Homo kirjoitti...

Vortac, ei anonyymien trollien kanssa kannata vaivautua keskustelemaan. Vlad Tepesin keinot ovat paljon paremmin niiden kanssa tepsivä keino.

Vortac kirjoitti...

Vortac, ei anonyymien trollien kanssa kannata vaivautua keskustelemaan. Vlad Tepesin keinot ovat paljon paremmin niiden kanssa tepsivä keino.

Tiedän, olen joskus Jormaa valistanut asiasta. Mutta jos he tosiaan täyttävät nuo ehdot, hehän eivät OLE anonyymeja enää.. jos keskustelen heidän kanssaan vasta, kun he täyttävät nuo ehtoni, niin silloinhan en koskaan keskustele anonyymien kanssa, vai mitä? (:

Kuka on Vlad Tepes, ja millaisia keinoja hän on käyttänyt?

- Vortac

Homo kirjoitti...

Vortac, Google ja Wikipedia ovat ystäviäsi. Tässä lyhyt katsaus henkilöön, mutta siitä puuttuu aika paljon mainitsemisen arvoisia asioita:

Vlad III the Impaler

Anonyymi kirjoitti...

No enpä nyt paljon pistäisi Stefan Wallinin varaan suomen miesten tasa-arvo-ongelmien esiintuomista. Stefan Wallin on tunnettu profeministi ja on allekirjoittanut Suomen feministisen aloitteen http://siniterava.blogspot.com/2007/01/feministinen-aloite.html Ihan hyviä ajatuksia tuolla heitetään myös miesten tasa-arvo-ongelmista, mutta miten ne voidaan liittää feminismiin, jonka ainoa tarkoitus on naisten aseman parantaminen. Todennäköisesti kuitenkin siellä tasa-arvo neuvottelukunnan vaalipaneelissa vain hymistellään yleisiä feministisiä teemoja ja miesten oikeudet jää "kunhan muutokset parantavat naisten asiaa"-hymistelylle

Homo kirjoitti...

Päivän tuksahdukset:

Hymy: Arto Länsmanin ilta päättyi itkukohtaukseen

Homo kirjoitti...

Häät romuttavat kiinalaisen talouden

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Sex Is Cheap: Why young men have the upper hand in bed, even when they're failing in life.

Artikkeli on pintapuolisesti ok, mutta otsikko on harhaanjohtava. Naisilla on toki enemmän seksuaalista valtaa, mutta se valta on pikkuhiljaa laskussa.

Homo kirjoitti...

Varsin korkeakoulutasoisia kursseja taas vaihteeksi:

Avoimen Naisten Korkeakoulun kurssit ja luennot naisille. HUOM:
pyöränhuoltokurssin ajankohta on muuttunut, kurssi järjestetään 18.6. klo
12-15. Ilmoittautumiset ja lisätiedot Naisasialiitto Unionin
koulutuskoordinaattori kurssisihteeri@naisunioni.fi tai 050 550 3072.KURSSITKODIN PIKKUREMPPA

la 16.4. Villa Salin

Kotinikkarin peruskurssi, jonka jälkeen kotona tehtävät pienet korjaustyöt
tuntuvat helpoilta! Kurssilla käydään läpi jokaisen kotinikkarin
perustyökalut, kokeillaan mm. hajulukon tyhjennys, lampun vaihto ja taulun
kiinnitys. Kurssilla selvitetään myös mitkä asiat voi tehdä itse ja mihin
tarvitaan ammattilainen.

Ohjaaja: Sari Kiiski

Hinta: 30 e sis. ohjauksen

Ilm. 18.3. mennessä.NAISTEN AUTONHUOLTOKURSSI

la 16. – su 17.4. Tattarisuon moottorihalli

Ahdistaako tekniikka? Kurssilla karistetaan se harha, ettei nainen ymmärrä
autoista mitään: katsotaan konepellin alle, opetellaan yksinkertaisimmat
autonhuoltoniksit renkaan vaihdosta sulakkeisiin, opitaan erottamaan
pikkuviat korjaamovioista. Ota oma auto mukaan. Myös ilman autoa voi
osallistua. Vain naisille.

Ohjaaja: Mari Impola

Hinta: 70 e sis. ohjauksen.
...

Homo kirjoitti...

Tulta/potkuja munille -kurssi?:

Feministinen itsepuolustus / Feministiskt sjävförsvar

Vortac kirjoitti...

Vortac, Google ja Wikipedia ovat ystäviäsi. Tässä lyhyt katsaus henkilöön, mutta siitä puuttuu aika paljon mainitsemisen arvoisia asioita..

Noh, ensinnäkin, ajattelin keskustella, eli ihan suorittaa nykyajan ilmapiirissä niin kovin kummallista inhimillistä käytöstä robottimaisen tehokkuuden sijasta.

Toisekseen, olisit vaan sanonut että "Vlad the Impaler", niin olisin toki tiennyt (katsoin aikoinaan Ghostbusters II:n).

Kolmannekseen, en kyllä lähtisi lahtaamaan tai impaloimaan anonyymeja - varsinkaan, kun ei olisi vaivan arvoista selvittää heidän identiteettejään tuota tarkoitusta silmälläpitäen.

Parempi keino on huomauttaa heille (sillä miten muutenkaan tietämättömät saisivat tietoa, jos ei joku sitä heille kerro - jos he eivät TIEDÄ, mikä on oikein ja mikä on väärin, on vain kohtuullista kertoa se heille), miten asiat toimivat täällä - ja jos he silti jatkavat anonymisointiaan, niin sitten vain jättää heidän viestinsä lukematta ja täysin huomiotta. Siinä se.

Joskus toki joku niistä viesteistä pilkahtaa silmään tuossa selaamisen lomassa, joten täydellisyyttä on tässä systeemissä vaikea saavuttaa.

Rekisteröintipakko ei myöskään toimi, koska viestien kirjoittamisen kynnys kasvaa ja vaikeus lisääntyy.

Parasta olisi, jos olisi jokin kustomointimahdollisuus, jossa voisi itse päättää, minkänimiset viestit pysyvät ikuisesti piilossa - eli esimerkiksi voisi valita, että jos lukee "anonyymi", niitä viestejä ei yksinkertaisesti näytettäisi ollenkaan.

Kuitenkin, anonyymiutta käyttävät etupäässä pelokkaat yksilöt, joiden on pakko päästä hyökkäilemään, jos joku kertoo liikaa totuutta, joka ei heidän pirtaansa sovi. Jos ns. 'hyvät ihmiset' haluavat kirjoittaa, heidän olisi parempi valita nimimerkki - en ymmärrä, miksi joku edes jättäisi tuon tekemättä. Anonyymius kertoo vähintäänkin siitä, että ei kuitenkaan olla tosissaan, vaan kirjoitetaan vähän niinkuin miten sattuu ja täysin vastuuttomasti. Miksi sellaistakaan viestiä sitten ketään kiinnostaisi lukea, jota ei ole edes tarkoitettu hyväksi kirjoitukseksi - vaikka siinä voisikin jossain kohtaa piillä jokin hyvä pointti.

Nimimerkin valitseminen on suoraselkäisyyttä - anonyymius on halveksittavaa puska-ampumista ja säälittävää pelon alaisuudessa raapustamista. Nimimerkin takia ns. 'nettianonyymius' ei kuitenkaan mitenkään vaarannu, eikä kukaan voi sen avulla saada selville, mikä kyseisen ihmisen osoite, puhelinnumero tai IP on, yhtään enempää kuin anonyyminä kirjoitettaessakaan, joten mitään perustetta nimimerkittömyydelle, eli anonyymina kirjoittamiselle ei edes ole.

Näistä (ja joistain muistakin) syistä, valveutunut / älykäs / viisas ihminen ei anonyymien viestejä yleensä lue. Jos he eivät ota onkeensa toistuvistakaan kehotuksista hankkia nimimerkkiä, hehän osoittavat suurta epäkunnioitusta, jota ei ole syytä palkita.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Sex Is Cheap: Why young men have the upper hand in bed, even when they're failing in life.

Ensinnäkin, mitä tarkoittaa "failing in life"?

Toisekseen, nuorilla miehillä ei ole "upper hand" YHTÄÄN MISSÄÄN.

Naisilla on aina "upper hand" jokaikisellä elämänalueella. Naiset eivät edes voi "epäonnistua elämässä", kuin vasta sitten, kun tuo seksuaalinen valta karisee (ja sittenkin heillä on vielä suunnaton ja paksu lasilattia käytettävissä automaattisesti).

Panu Horsmalahti, ehkä voisit oppia näkemään sen tosiseikan, että feminismi ei ole koskaan ollut tarpeellinen, eikä tule olemaan - ja että miehillä menee kaikilla elämänalueilla naisia huonommin, etenkin nuorilla miehillä, joilla on kaikista vähiten seksuaalista valtaa (koska heillä ei ole statusta).

Myöskään miehen ulkonäöllä ei ole juuri mitään tekemistä naisen kiihottamisen kanssa.

(jostain syystä nämä perusasiat vaikuttavat kovin monella miehelläkin olevan hakusessa)

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tässä lyhyt katsaus henkilöön, mutta siitä puuttuu aika paljon mainitsemisen arvoisia asioita..

Ihan näin uteliaisuudesta - mitähän nämä mainitsemisen arvoiset, puuttuvat asiat mahtavat olla?

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Helvetti millähän meriiteillä moilasen irvoke saa aina tuota mediatilaa.

Homo kirjoitti...

Moilasella on käytössään pimppalisä. Aivan niin kuin Urpilaisellakin. Ei siinä enempää pätevyyttä vaadita, kuten Akuliinankin taustoista voimme nähdä.

Ile kirjoitti...

Naisten väkivaltaisuuden hehkutusta

http://aikuisrokkiaii.blogspot.com/2011/02/naisten-vakivaltaisuuden-hehkutusta.html

Jorma kirjoitti...

Jailed: The soldier's cheating wife who claimed she was raped to cover up pregnancy while husband was in Afghanistan