tiistaina, maaliskuuta 22, 2011

“Hallitusohjelma”

Vaalipaneelin osallistujien “hallitusohjelma” miesten tasa-arvo-ongelmien korjaamiseksi

JUTTA JA VAPPU JA LOTTA

Epäpoliittinen välisoitto

Ex-guard tells of inmate lovin' at Rikers

31 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Ensimmäinen askel on se, että me pesää saamattomat runkkarimiehet astumme ulos kaapista ja kieltäydymme pitämästä tilaamme häpeällisenä."

Näin oikein.

Jorma kirjoitti...

"Miten sitten pitäisi suhtautua radio Puheen Päiväntasaajassa vietettävään Miesten viikkoon, joka alkoi tänään? Optimisti voisi kuvitella, että kerrankin miehiä kuunnellaan. Realisti tajuaisi oitis, että siinä vain on taas kerran pantu pystyyn valistuskampanja, jolla miehiä yritetään muuttaa paremmiksi. Ensimmäisen päivän anti kallistaa vaakaa realistin hyväksi."

Ylenantia.

Jorma kirjoitti...

Sairaalassa työpaikkakiusattiin:
Jättikorvaukset piinatulle hoitajalle


Miksiköhän työpaikkakiusaamisesta pidetään vähemmän melua kuin seksuaalisesta häirinnästä?

Jorma kirjoitti...

Turun Sanomat: Inssiajon läpäisemisessä suuria alueellisia eroja

"Naiset läpäisevät ajokokeen ensimmäisellä yrittämällä selvästi miehiä harvemmin."

Kai tästä tehdään tasa-arvo-ongelma?

Homo kirjoitti...

Tallityttö ei tiskaa kumihansikkaat kädessä

Ratsastusta harrastaa Suomessa 63 000 alle 19-vuotiasta, joista 98 prosenttia on tyttöjä. Näiden lisäksi ratsastustalleilla viihtyy suuri joukko tyttöjä, jotka eivät ratsasta mutta käyvät hoitamassa hevosia.
...
Poikia ei juuri näy, ja heitä ei sinne yleensä halutakaan.
...
- Tallityttöyhteisössä on monia piirteitä, jotka muistuttavat hyvinkin perinteistä tyttöyttä, sanoo Ojanen. - Hierarkkisessa rakenteessa pärjääminen edellyttää vanhempien hoitajien kuuntelemista ja tottelemista ja yleensäkin sosiaalista hyväksyntää ja tunnustusta hyvänä hoitajana. Hyvän hoitajan ihanteet ovat osittain todella perinteisiä, ja tytöt myös kontrolloivat toisiaan niiden noudattamisessa.

- Mielenkiintoista on tyttöjen monivivahteinen suhde hevosiin. Hevonen on sataprosenttisen luotettava olento, hyväilyn ja hellinnän kohde, mutta se on myös alistettava. Sen hallitsemiseen on käytettävä ja saa käyttää fyysistä kuritusta.
...

Jorma kirjoitti...

"Hevonen on sataprosenttisen luotettava olento, hyväilyn ja hellinnän kohde, mutta se on myös alistettava. Sen hallitsemiseen on käytettävä ja saa käyttää fyysistä kuritusta."

Samaa linjaa jatketaan sitten miessuhteissa ja lastenkasvatuksessa?

Jorma kirjoitti...

Vihreillä eniten naisehdokkaita, perussuomalaisilla vähiten

Yllätyksettömästi sitä tunnutaan pitävän tasa-arvo-ongelmana, jos ehdokkaiden enemmistö on miehiä, mutta naisenemmistöä ei nähdä tasa-arvo-ongelmaksi.

Pauli Sumanen, emeritustutkija kirjoitti...

Olin Tasa-arvoneuvoston (TaNe) vaalipaneelissa 10.3.klo 13 hotelli Windsorissa. Siellä vastaamassa juontaja Kirsi Heikelin esittämiin kysymyksiin oli kahdeksan puolueen naiset (tai no Stefan ...).

Kyllä siellä puhuttiin ihan eri tasa-arvoasioista kuin Miesten tasa-arvo ry:n tilaisuudessa. Ja kun niihin asioihin upposi satoja miljoonia euroja, niin jokaisen kohdalla sanottiin: "Tämä on niin tärkeä asia, kyllä tähän rahat täytyy löytyä vaikka mistä." Tilaisuudessa oli minun lisäkseni yleisössä 3 miestä, mutta miehille puheenvuoroja ei herunut, vaikka minäkin viittasin enemmän kuin koulussa yhden vuoden aikana. Miehet eivät kuulu tasa-arvokeskusteluun.

Minulla on äänitettynä melkein koko tilaisuus, mutta verenpaineeni ei vielä ole laskenut, jotta voisin kuunnella sitä.

Jotenkin tuli mieleen tilaisuuden ajankohdasta, että miehiä yritettiin estää tulemasta paikalle. Miehet eivät juuri pysty lähtemään keskellä arkipäivää kaikkiin kissanristiäisiin. Sama keino ajankohdassa kuin mökkijärveni kalastuskunnan kokouksessa. Se järjestetään keskitalvella keskiviikkona kello 12 jonkun paikallisen isännän pirtissä. Näin mökkiläiset eivät pääse sotkemaan asioita.

Jos tasa-arvoasioissa puolueen miesten ja naisten vaatimuksia asetetaan tärkeysjärjestykseen, uskon että ne naisten asiat ovat top ten-listalla ja miesten esittämät tuhannen toisella puolella.

Joten tuon Miesten tasa-arvo ry:n sivuilla olevan "tasa-arvopoliittisen" listan toimeenpanon voinemme unohtaa samantien, siitä kun puuttuvat ne TaNe:n tilaisuudessa puolueiden naisten esittämät "tärkeästäkin tärkeimmät tasa-arvopuutteet".

Jorma kirjoitti...

Tytötkin haluavat vahvaan humalaan

Jorma kirjoitti...

""tärkeästäkin tärkeimmät tasa-arvopuutteet".´"

Valheita ja puolitotuuksia suurelta osin. Kun mitään oikeita ongelmia ei tahdo löytyä, niitä keksitään.

Jorma kirjoitti...

Three-quarters of all important household decisions are made by women

Homo kirjoitti...

Pauli Sumanen, jos et itse pysty kuuntelemaan nauhoitusta ilman aivoverisuonen ratkeamista verenpaineen liiallisen koheamisen vuoksi, voisit pistää kuitenkin nauhoituksen mp3-muodossa nettiin kuunneltavaksi. Lähetä vaikka se mailissa Henrylle, joka voinee pistää sen nettiin.

Tuollainen olisi hyvä saada ennen vaaleja julkisuuteen ruodittavaksi.

Henry Laasanen kirjoitti...

"Three-quarters of all important household decisions are made by women"

Tuosta aiheesta tulee isompikin kirjoitus myöhemmin.

Anonyymi kirjoitti...

"Kolme keskeistä tasa-arvokysymystä, jotka voit esittää ehdokkaallesi" olisi mukava saada leviämään sosiaaliseen mediaan. Mutta miten?

Anonyymi kirjoitti...

"Työllisyystilanne on kokonaisuutena parantunut helmikuussa, mutta pitkäaikaistyöttömien määrä jatkaa silti kasvuaan, ilmenee työministeriön katsauksesta."

Kyse on valtaosin miehistä, joten ei ole ihme, jos feministipuolueen ministeri ei ole saanut mitään aikaiseksi. No, varmaan jotain projekteja on naisille aloitettua, vekkaan.

Jorma kirjoitti...

Häädetyt romanit palasivat Kalasatamaan

Suomalaiset asunnottomat (miehet) jäävät tylysti jalkoihin, kun femakkopoliitikot parantavat maailmaa ja moraalisäteilevät veronmaksajien rahoilla.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä ohjelma miesten tasa-arvo-ongelmien korjaamiseksi. Voin vain kuvitella Sumasen tuolla TaNe paneelissa :D

Inex

Jorma kirjoitti...

Urpilainen yllättyi aikanaan verkkosukka-hälystä

Homo kirjoitti...

Ihan epistä, että koneiden hoitamisesta maksetaan paremmin, eikä huonommin, kuin maksukyvyttömien dementiamummeleiden:

Heroism Is Part of a Nuclear Worker's Job

Sitä paitsi naisilla on omat vakavat ongelmansa, kuten kaksihaaraiset hiukset ja riski suonikohjuista! On väärin miehisten arvojen mukaan arvottaa miesten ongelmat tärkeämmäksi ja tehtävät tärkeämmiksi!

LSHM kirjoitti...

Ihan uskomaton juttu on tämän päivän Iltalehden paperiversion sivulla 11: Artikkelissa "Nainen pisti miehen hengiltä fileerausveitsellä" kerrotaan miten Helsingin hovioikeus päästi ehdonalaisella puolisonsa v. 2008 Helsingin Munkkivuoressa surmanneen naisen.

Jos nainen ei Suomessa edes tällaisesta teosta joudu vankilaan niin huh huh! Kylläpä sukupuoli suojaa tehokkaasti vankeudelta. Ei siis ihme, että Suomessa vangeista 93% on miehiä...

Homo kirjoitti...

Taas esimerkki naiserityisestä toiminnasta:

Ex-tyttöystävä tilasi hakkaajat

Noin 20-vuotias nuorukainen sopi tapaamisen entisen tyttöystävänsä kanssa Tampereen keskustaan tammikuun lopulla.

Hän meni paikalle alle 15-vuotiaan pikkuveljensä kanssa. Nuorukaisen yllätykseksi paikalla oli tytön lisäksi kaksi hänelle tuntematonta miestä.

Miehet pakottivat nuorukaisen ja tämän veljen kynäpistoolilla uhaten mukaansa. Poliisin epäilyjen mukaan pistooli oli ladattu.

Miehet veivät kaksikon läheiseen hotelliin. Tyttö tuli heidän mukaansa.

Poliisin mukaan hotellihuoneessa mieskaksikko mukiloi nuorukaista pahoin.

- Häntä hakattiin ja potkittiin, sanoo rikoskomisario Joni Länsipuro Pirkanmaan poliisista.

Ex-tyttöystävän epäillään yllyttäneen miehiä hakkaamaan nuorukaista lisää, kun nämä lopettivat.
...

Homo kirjoitti...

Saisikohan jossain iltapäivälehden julkisuudessa pakotettua Braxin tai muun kammottavan femakkoänkyrän vastaamaan siitä, että miksi naistappajatkin päästetään sukupuolisyrjivästi miehen tappamisesta pelkällä päänsilityksellä...

Homo kirjoitti...

Luulisi, että näillä pärstäkertoimilla kannattaisi tavoitella suosiota vähän muilla keinoin:

Ulkomuoto apuna mainonnassa

Keskustan puheenjohtaja Mari Kiviniemi esiintyy puolueen mainoksissa vahvasti kuvankäsittelyohjelmalla muokattuna ja päällään t-paita, jonka rintamuksessa lukee sana "asiaa". Kiviniemen kuva on otettu niin, että pääministeri makaa mahallaan, loppuosa vartalosta on rajattu pois.

Vihreiden puheenjohtaja Anni Sinnemäki on ottanut omassa kampanjassaan naiselliset aseet käyttöön. Mainoksessaan Sinnemäki nojaa seinään tiukkaan valkoiseen t-paitaan pukeutuneena.

Homo kirjoitti...

Mari Kiviniemen raskaskulmainen tissimainos:

Keskusta: Näin Mari Kiviniemen vaalikuvaa on

Homo kirjoitti...

Eikös viime vaaleissa Vasemmistoliiton harvinaisen fiksu naisehdokas herättänyt kuuluisuutta kuvilla, joissa mm. survoo jättikokoista dildoa sisäänsä. Ehkä epätoivoiset naisehdokkaat voisivat nytkin käyttää jotain vastaavia repäiseviä keinoja.

Esimerkiksi ehdokasnumeron 69 saaneet voisivat esiintyä pornokuvissa 69-seksiasentoa harrastamassa. Varmasti saisi enemmän huomiota ja äänestäessä olisi helppoa muistaa numerokin. Tässä ilmainen vinkki

Homo kirjoitti...

Anni Sinnemäki voisi puolestaan esiintyä maatuskana.

Anonyymi kirjoitti...

"Vasemmistoliiton harvinaisen fiksu naisehdokas herättänyt kuuluisuutta kuvilla, joissa mm. survoo jättikokoista dildoa sisäänsä."

Alastomasta Suomesta taitaa löytyä, siellä on kaikenlaista jännää :D

Inex

Homo kirjoitti...

Toivottavasti Tuksu ei kuule näistä, sillä seuraavan kerran riehuessa ei välttämättä enää tikata seuraavaa uhria pelkällä teräaseella:

Hello Kitty -aseita myynnissä USA:ssa

Jorma kirjoitti...

Kokovartaloministerin ei-esineellistävä vaalimainos

Jorma kirjoitti...

Säännöllinen seksi voi suojata sydänkohtaukselta

Koskakohan THL tajuaa seksin kansanterveydellisen merkityksen? Olisihan se mukavampi ihmisille, jos viranomaiset suosittaisivat jotain hauskaa, sen sijaan että olisivat kieltämässä kaiken kivan.

Ehkäisyneuvolat huolissaan abortin käytöstä ehkäisynä

Jorma kirjoitti...

Police chief accused of making lewd remarks is found hanged at his home

"Among the claims were allegations that Mr Ainsworth looked at a woman wearing a tailored blouse and remarked ‘nice buttons’."