keskiviikkona, maaliskuuta 09, 2011

Jälkilöylyt

Eduskuntavaaliehdokkaat ministeri Stefan Wallin ja hänen valtiosihteerinsä Marcus Rantala kampanjoivat naistenpäivänä valtion piikkiin.

Nice guys ja Seriously, there’s nothing nice about Nice Guys

Lisääkö feminismi sukupuolten välisiä eroja?

Feminismi vapauttaa miehetkin

The Solution to MRA Problems? More Feminism

Syrjäytyminen alkaa jo peruskoulussa
Temperamentti-piirteillä on merkitystä siinä, miten nuori menestyy koulussa ja syrjäytyykö hän sosiaalisista suhteista. Tulokset antavat viitteitä siitä, että koulu antaa vain vähän tukea poikien vilkkaammalle temperamentille. Tässä saattaa olla eräs syy sille, että pojat syrjäytyvät herkemmin jatko-opinnoista ja työelämästä kuin tytöt.
Pörssin ainoa naistoimitusjohtaja: vuodessa 71% kurssinousu

ERIN CARDONE: Feminism gone too far in Canada


”Haluan haastaa sovinistin”
Pekonen uskoo, että sovinistin läsnäolo tuo naisten päivän keskusteluun terävyyttä.

– Haluan myös haastaa sovinistin, hän sanoo ja kertoo saaneensa pelkästään positiivista palautetta Harjakaisen tulosta.
Feministien mieliväittely tapahtuu sovinistin kanssa. Maskulistin kanssa heitä ei huvita väitellä.

Scott Adams, author of the Dilbert blog, deleted his controversial post in which he acknowledged the reality of anti-male sexism, then told MRA's to "get over it, pussies".
The reality is that women are treated differently by society for exactly the same reason that children and the mentally handicapped are treated differently. It's just easier this way for everyone. You don't argue with a four-year old about why he shouldn't eat candy for dinner. You don't punch a mentally handicapped guy even if he punches you first. And you don't argue when a women tells you she's only making 80 cents to your dollar. It's the path of least resistance. You save your energy for more important battles.

Naisille halutaan lisää liksaa ja hallituspaikkoja

26 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Misteri Stefan Wallin ei näe ministeriön kustantamissa ilmoituksissa mitään yhteyttä eduskuntavaaleihin."

Yhteyshän on päivänselvä. Eduskuntavaalit ovat ensi kuussa ja nyt kaksi eduskuntavaaliehdokasta jakaa ministeriön rahoilla ostettuja kukkia potentiaalisille äänestäjille. Päivänselvää kampanjointia. Kuvottavaa toimintaa. Eikö näitä ihmisiä saada edesvastuuseen millään? Kenelle pitää kannella, että jotain tapahtuisi?

Jorma kirjoitti...

"Feministien mieliväittely tapahtuu sovinistin kanssa."

Tarkemmin sanottuna ehdokkaan veljen kanssa, joka nyt vain näyttelee sovinistia. Feministit pärjäävät vain mielikuvitusolentoja vastaan, etukäteen käsikirjoitetun suunnitelman mukaan ja silloinkin heikosti.

Jorma kirjoitti...

"ruusukampanja ja tempaus on STM:n maksama. Kaava on sama kuin edellisinä vuosina tällä vaalikaudella (yhtä lukuunottamatta, kun olin työmatkalla YK:n naisten oikeuksia käsittelevän komission kokouksessa New Yorkissa): ruusuja jaetaan naisille naisten päivänä ja lehti-ilmoitus kertoo missä ja miksi."

Koska ministeriö jakaa ruusuja miehille? Ai ei jaa vai? Tämähän on selvää syrjintää.

Jorma kirjoitti...

"Feminismi vapauttaa miehetkin"

Ei vapauta. Samoja valheita ja syytöksiä saatiin kuulla taas eilen. Vuodesta toiseen ilman mitään kehitystä.

Jorma kirjoitti...

"Tulokset antavat viitteitä siitä, että koulu antaa vain vähän tukea poikien vilkkaammalle temperamentille."

Koululaitosta voitaisiin todellakin parantaa, jos vain halua olisi. Mutta eihän sellaista löydy. Elina Lahelma kumppaneineen tulee jatkamaan tasa-arvon vastaista ja miesvihamielistä ristiretkeään.

Jorma kirjoitti...

"If we expect men and women to share the burden at home with equal chores, equal duties of picking the kids up from school and taking them to soccer practice, why do men only get sole custody of their children 10 per cent of the time?"

Hyvä kysymys. Vastausta ei vain kuulu.

Jorma kirjoitti...

Hyvää naistenpäivää

Anonyymi kirjoitti...

"Ei vapauta. Samoja valheita ja syytöksiä saatiin kuulla taas eilen. Vuodesta toiseen ilman mitään kehitystä."

Itse en kyllä onnistunut bongamaan yhtään "miehet tappaa meitit ja meitin lapset" -juttua. Luulen, että tuo propagandapläjäys on nähnyt parhaat päivänsä. Saa nähdä, mikä aggressiivinen valhe tulee tilalle. ;-)

Tosin EU-parlamentissa vanha henki pihisee. Brysselin suunnalta saammekin varmaan vielä pitkään nauttia feminististen älyn ja empatian parhaista leimahduksista.

Eva-Britt Svensson: Stoppi naisiin kohdistuvalle väkivallalle

http://tinyurl.com/6jmylkr

Kirjoituksen alussa Eva-Britt tekee parinkin tyylipuhdasta feministipiruettia sotkien totaalisesti kaiken logiikan, joka väkivallan vastustamisessa pitäisi olla perusvaatimus.

Naisasiaraportinkin (ns. "tasa-arvoraportti") kirjoittanut Mariya Nedelcheva on sen sijaan ehtinyt ynnäilemään, että naisen työvuosi 418 päivää. Noin kauan joutuu nainen kuulema tekemään työtä, että tienaa yhtä paljon kuin mies. On se kauhiaa! Nimitttäin se, että parlamenttiin pääsee vaikka ei osaa puhua totta. Ehkä se on peräti vaatimuksena.

Täältä löytyy sivukaupalla "tasa-arvolukemisen iloa" (kuten sivulla paradoksaalisesti sanotaan), jos haluaa tietää, mitä kaikkea kivaa EU suunnittelee tasa-arvon päänmenoksi:
http://tinyurl.com/6en5ltz

LSHM kirjoitti...

Naistoimaria kehuttaessa kehuttiin pelkästään pörssikurssin nousua. Toimitusjohtajan omasta vastuualueesta, tuloksesta sekä kasvusta ja kannattavuudesta, ei sanottu mitään. Niistä on kuitenkin kiinni yhtiön kurssikehitys pitkällä tähtäimellä.

Anonyymi kirjoitti...

Milloin saamme yllytettyä naiset vastaan feministit. Kukaan ei pysty väittelemään feministien kanssa kun toiset naiset sillä heillä on oma kieli ja argumentit josta täysjärkiset ihmiset eivät tajua mitään. Onhan feministien kanssa yritetty keskustella, mutta sehän on mahdotonta jos faktoilla ei ole mitään merkitystä.

Inex

Jorma kirjoitti...

"Itse en kyllä onnistunut bongamaan yhtään "miehet tappaa meitit ja meitin lapset" -juttua."

Tällä kertaa oli tuo väkivaltapuoli aika minimissä. Ehkä tietyt tutkimustulokset ovat vähentäneet innostusta sen suhteen, vaiikain politiikassa näyttää sama vanha linja jatkuvan. Pitäisi vain palkkatasa-arvokeskustelussa saada samalla tavalla järkeä kehiin, niin ilmapiiri voisi vähitellen muuttua. Pauli Sumanen on tätä kovasti yrittänyt, mutta kun koko tasa-arvokoneisto on häntä ja totuutta vastaan, niin mitä voidaan odottaa?

Anonyymi kirjoitti...

Tasa-arvo ministeriksi pitää saada joku sovinisti, tasapuolisuuden nimissä. Mielellään mies joka ei ole saanut römpsää kymmeneen vuoteen. On aika ottaa tila haltuun ja tehdä asioille jotain, hulluus ei lopu muuten koskaan.

Inex

Jorma kirjoitti...

Näin paljon Wallinin ruusutempaus maksoi

Homo kirjoitti...

Yksittäistapaukset ovat tietenkin aina yksittäistapauksia, mutta tässäpä taas vastakkaissuuntainen esimerkki Yhdysvalloista:

Carly Fiorina

...
Outside judgments on Fiorina's tenure at HP are mixed. In 2008, Infoworld grouped her with a list of products and ideas as flops, declaring her to be the "anti-Steve Jobs" for reversing the goodwill of American engineers and for alienating existing customers.[47] In 2008, Loren Steffy of The New York Times suggested that the EDS acquisition well after Fiorina's tenure was evidence that her actions as CEO were justified.[28] In April 2009, the business magazine web site Condé Nast Portfolio listed Fiorina as one of "The 20 Worst American CEOs of All Time", characterizing the HP-Compaq merger as a widely regarded failure, and citing the halving of HP's stock value under Fiorina's tenure.[48][49]
...

Jorma kirjoitti...

Kutsu: Tasa-arvopaneeli 10.3.2011

Onpa taas tasapuolinen sukupuolijakauma. Ainoa "mies" on feministien pikku puudeli, Steffi.

"Keskustelun vetäjänä on toimittaja Kirsi Heikel."

Hänet muistamme kokovartaloministeri-kohusta. Heikelin Kiviniemen ulkonäköön kohdistamat kehut hyväksyttiin, Keskon Halmesmäen ei.

Homo kirjoitti...

Siviilipalvelus halutaan avata naisille

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Miesten tasa-arvo ry järjestää tasa-arvon ja Minna Canthin päivän
kunniaksi miespoliittisen vaalipaneelin lauantaina 19.3.2011.
Tilaisuus järjestetään Helsingissä, Miessakit ry:n tiloissa (Annankatu
16 B 28) noin kello 17.30-19.30.

Kysymysideoita otetaan vastaan. Paikalle voi myös saapua esittämään
kysymyksensä henkilökohtaisesti.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Tasa-arvon päivän 19.3.2011 vaalipaneelin osanottajat
(aakkosjärjestyksessä):

Simon Elo (Perussuomalaiset)
Panu Horsmalahti (Piraattipuolue)
Ahti Hurmalainen (Suomen Kristillisdemokraatit)
Mikael Jämsänen (Suomen Sosialidemokraattinen Puolue)
Petri Kaivanto (Muutos 2011)
Elina Laavi (Kansallinen Kokoomus)
Timo Latikka (Suomen Keskusta)
Janina Mackiewicz (Suomen ruotsalainen kansanpuolue)
Jukka Relander (Vihreä liitto)
Kari Uotila (Vasemmistoliitto)

Anonyymi kirjoitti...

Sunnuntaisuomalaisen otsikko viime sunnuntaina: "koulutus ja internet murtavat miesten valtaa kaikkialla maailmassa". Henryn blogi varmaan kantaa myös kortensa kekoon :)

Anonyymi kirjoitti...

Sunnuntaisuomalaisen otsikko viime sunnuntaina: "koulutus ja internet murtavat miesten valtaa kaikkialla maailmassa". Henryn blogi varmaan kantaa myös kortensa kekoon :)

Mitä ihmeen valtaa, kaikki valta on jo naisilla.

Inex

Jorma kirjoitti...

"Siviilipalvelus halutaan avata naisille"

Kumpikohan tässä on oikeasti se keskeisinen tasa-arvo-ongelma: naisten oikeudet vai miesten velvollisuudet?

Anonyymi kirjoitti...

Kun vielä saataisiin vankila ja pakoilu naisille avoimeksi tässä armeijakuviossa.

Totta puhuen ehdotus naisten siviilipalvelusta on paska. Sivareilla ei paljon järkevää tekemistä ole ja nyt sitä vähääkin ajatellaan jaettavaksi vapaaehtoisille naisille. On kuin puukkoa haavassa väännettäisiin, perkele!

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti "tasa-arvoviranomaiset" ottavat naisten siviilipalveluksen asialistalleen. Mitä pöyristyttävämpiä hankkeita, sitä nopeammin loputkin uskottavuudesta katoaa.

Vortac kirjoitti...

Kukaan ei pysty väittelemään feministien kanssa kun toiset naiset sillä heillä on oma kieli ja argumentit josta täysjärkiset ihmiset eivät tajua mitään.

Se on sitä kuuluisaa "emootioiden kieltä", jossa ei tietenkään mitään järkeä olekaan.

Asia on kuitenkin nähdäkseni niinpäin, että femakot ja naiset yleensäkään eivät tajua täysjärkisiä argumentteja kovin hyvin (tai tajuavat, mutta eivät halua vastata ainakaan rehellisesti, koska rehellisellä vastaamisella olisi liian laajakantoiset seuraukset - niinpä sitten ties mitä liirumia sun laarumia puskee vastaan, naisten ja femakkojen konsultoidessa 'emootioitaan', jotka kertovat heti että koska naisesta tuntuu pahalta, mies on sovinisti ja väärässä)..

Naiset eivät pysty kertakaikkiaan keskustelemaan järkipohjaisesti tasa-arvoasioista ja miesten oikeuksista. Heillä on aina tunteet niin vahvasti mukana, että on aivan turha yrittääkään - noh, voitte toki kokeilla, mutta älkää sanoko, etten olisi varoittanut.

Inex on kuitenkin oikeilla jäljillä, pääpointtihan on, että järjellä ja logiikalla, siis johdonmukaisilla argumenteilla on aivan turha koettaa saada naista tajuamaan yhtään mitään - femakasta nyt puhumattakaan.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Sunnuntaisuomalaisen otsikko viime sunnuntaina: "koulutus ja internet murtavat miesten valtaa kaikkialla maailmassa". Henryn blogi varmaan kantaa myös kortensa kekoon :)

Mitä ihmeen valtaa, kaikki valta on jo naisilla
.

Aivan.

Niinkuin joku täällä mainiosti totesikin, femakat haluavat taistella vain mielikuvituskohteita vastaan, ja silloinkin pärjäävät heikosti. Miesten valta on tällainen mielikuvitusolento, jota on ilmeisesti kiva hutkia.

Olematonta kun ei oikein voi todellisuudessa murentaa. Naisten pahuksenmoinen valta tässä pitäisi murentaa, jotta naiset palaisivat jumalatar-enkelin arvon tasolta takaisin ihmisen tasolle - ja miehet saataisiin myös nostettua samoin sieltä mädäntyvän koiranpaskan ja teuraseläimen väliltä takaisin ihmisten arvoon asti.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Turhaahan tämä on, mutta sanotaan se nyt vielä kerran.

Anonyymit - valitkaa nimimerkki.

(mitä he eivät tietenkään tee, niin kauan kuin löytyy yksikin heidän viestiensä lukija ja niihin vastaaja - Inexillä on hyviä kirjoituksia, mutta hänen olisi kannattanut jättää tuo anonyymi pläjäys huomiotta)

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Naisten pahuksenmoinen valta tässä pitäisi murentaa, jotta naiset palaisivat jumalatar-enkelin arvon tasolta takaisin ihmisen tasolle"

En ole ikinä oikein tajunnut minkätakia pelkällä sukupuolielimellä saa niin paljon kaikenmaailman etuoikeuksia ja tiesmitä herrasmiesmäistä positiivasta kohtelua. Pitääkö minun kohdella jokaista sekopäistä narttua mihin elämäni aikana törmään yhtä hyvin kuin niitä upeita naisia. Enhän minä kohtele kaikkia miehiäkään samalla tavalla.

Välillä on vaikea ymmärtää miksi emme saa näitä hulluimpia sekopää feministejä ja muita hörhönaisia vastuuseen touhuistaan.

Yksittäiset ihmiset eivät edusta kaikkia naisia eikä miehiä, eikä heidän mielipiteitään voi pitää joka ainoan naisen tai miehen mielipiteinä. Joten kun sinä yksittäisenä ihmisenä valehtelet, provosoit tai kirjoittelet vihakirjoituksia joistakin, niin ole valmis myös kestämään palaute ja kritiikki yksittäisenä henkilönä, äläkä mene sukupuolen taakse piiloon tai vedä omiin juttuihisi mukaan kaikkia maailman miehiä ja naisia.

Tämä pitää saada koskemaan myös naisia.

Inex