tiistaina, maaliskuuta 01, 2011

Kay Hymowitz spesiaali

Where Have The Good Men Gone?

Why Are Men So Angry?

Peter Pan syndrome: Does the rise of women mean men will never grow up?

Where Have All the Good Men Gone?

Of SYMs and Red Herrings [useita kiinnostavia linkkejä]

Sexual liberation sacrificed the family

Thoughts on Kay Hymowitz's Immature Men and Good Women.

Manning Up or Wimping Out: Men Don’t Exist to Serve Women’s Desires

Sopimaton nuori mies

13 kommenttia:

Homo kirjoitti...

Hymowitz, ei kai se ole taas kerran juutalainen sukunimi? Kumman tehokkaasti juutalaisnaiset ja miesvihaiset lesbot pesiytyneet feminismiin - mistä sitten johtuneekaan.

Where Have The Good Women Gone?

Why Men Don't Need To Marry

Gender Stereotypes: Men In The Media

Anonyymi kirjoitti...

Naisille ei enää alennusta henkivakuutuksesta

http://yle.fi/uutiset/talous_ja_politiikka/2011/03/naisille_ei_enaa_alennusta_henkivakuutuksesta_2400193.html

Vortac kirjoitti...

Hymowitz, ei kai se ole taas kerran juutalainen sukunimi? Kumman tehokkaasti juutalaisnaiset ja miesvihaiset lesbot pesiytyneet feminismiin - mistä sitten johtuneekaan.

Onko "juutalainen" muuten rotu vai uskonto? Mikä tekee ihmisestä juutalaisen? (siis muu kuin 'juutalaiseen perheeseen syntyminen' - siis mikä tekee perheestä juutalaisen)

Voiko olla samanaikaisesti juutalainen ja ateisti? Tai juutalainen uskonnoltaan, mutta ei rodultaan? Esimerkiksi onko mahdollista olla vaikka kiinalainen juutalainen?

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Where Have The Good Women Gone?..

Noniin, just ku ehdin peräänkuuluttaa, hehe.

Mutta seriously, onko olemassa yhtäkään miestä, jota ei alkais todella kyllästyttämään tuo vanha ja väsynyt "Where have all good men gone"-jankutus?

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Kiitos tuosta linkistä, Homo - se oli oikein mainio kirjoitus ja loi hyvää järjen ääntä ja tasapainoa tuolla femakkaiselle hulluudelle, josta mediamaailma niin suureksi osaksi yleensä nykyisin koostuu.

- Vortac

Homo kirjoitti...

The 'glass ceiling' is all in the mind: Women lack confidence and ambition at work says new survey

Tällainenkin tuli vastaan:

Downside of dating a beauty: If a woman's more attractive than her man, the relationship may be doomed

Homo kirjoitti...

Jos tuo vakuutusjuttu vaikuttaa myös vapaaehtoisiin eläkkeisiin, niin useimpien miesten jatkossa entistä vähemmän kannattaa hankkia niitä, koska naiset elävät keskimäärin vuosia miehiä pidempään, mikä on erittäin huomattava osa eläkeajasta.

Parempi laittaa rahat esimerkiksi osakkeisiin, ETF:iin, rahastoihin yms. PS-tilit jättäisin väliin, sillä pelkään pahasti, että tulevaisuudessa valtio tulee rohmuamaan sellaiseen langenneita oikein isän kädellä kaikenlaisiin pääosin naisten aiheuttamien kulujen kattamiseen ja/tai leikkaamaan työeläkettä vapaaehtoista eläkettä ottaneilta (vrt. kansaneläkkeen katoaminen vähänkin enemmän työeläkettä saavilta).

Vortac kirjoitti...

Downside of dating a beauty: If a woman's more attractive than her man, the relationship may be doomed..

No tuostahan se vanha sananlaskukin jotain sanoi.. en vaan nyt muista, mitenkäs se meni. Jotenkin niin, että en minä kaunista ota, otan ruman (:

Kun kaunista haluavat kaikki, ja sellanen on toki häiritsevää, mutta rumaa kukaan ei edes viitsi vilkaista, niin parisuhdesopu säilyy kivasti. Ei tule houkutuksia jättää miestä, kun ei helposti saa yhtä hyvää. Kauniilla taas on tuhatpäin mahdollisuuksia monenmoisiin miehiin, onhan se ymmärrettävää että sellainen houkutus tuo kosolti ongelmia.

Harmi vaan, etten muista sitä sananlaskua.. pitäskö ihan lähtee kaivamaan? No odottakaapi hetki.

*kaiv* *kaiv*

Noni, löytyhän se sieltä. Koko minun sepostukseni on näköjään tiivistettävissä upeasti:

"Kaunista kaikki klähmivät, ruman minä otan."

Vanha kansa kyllä tiesi, mistä puhui.

- Vortac

Ile kirjoitti...

Sukupuolikasvatus

YLE Teema Ti 01.03.2011 klo: 21.56
(1971) Opetusohjelma, jossa käydään läpi ihmisen seksuaalista käyttäytymistä eri ikäkausina sekä kysellään nuorien tietämystä eri ehkäisyvälineistä.

- tämä voi olla hauska

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Tutkimus: Mitä enemmän seksikumppaneita, sitä varmemmin jäät ilman

QuoVadis kirjoitti...

Ehkä oikea ilmaisu parisuhteelle olisi hyötysuhde. Markkina-arvon nousun myötä ainakin omat odotukset parisuhteelle ovat muuttuneet merkittävästi. Kun tienaan tuplasti vaimooni nähden ja kulutan paljon vapaa-ajastani tuon tienestin varmistamiseksi, odotan, että vaimo hoitaa ne niinkutsutut kotihommat.

Jos vaimo ei niitä tee mutta odottaa minun maksavan enemmistön kuluista, parisuhteen romantiikan, 'miesten hommat', jne., niin miksi ihmeessä olisin parisuhteessa? Nettotulos minulle on huomattavasti parempi, jos vietän aikani kavereiden kanssa ja palkkaan vaikka siivoojan.

Kuten tuokin kirja totesi, miehet eivät todellakaan tarvitse parisuhdetta elämänsä täytteeksi - toisin kuin naiset. Siksi parisuhteen täytyy, siis naisen, täytyy tuoda elämään selvää lisäarvoa.

PerttiRuha kirjoitti...

Juutalaisuus on uskonto, ei rotu. Koska juutalaisuus seurailee näitä seemiläisille ominaisia perinteitä, vrt. muslimit, heidät on helppo ymmärtää roduksi tai kansaksi.

Etiopiasta löytyi afrikkalainen heimo, pikimusta, joka oli ja on juutalainen uskoltaan. Siinä hekin täyttivät juutalaisen tunnusmerkit.

Myös juutalaisuudesta on pois käännytty kuin myös siihen on käännytty.

Onko olemassa luterilaista rotua tai kansaa?

Ei.