keskiviikkona, maaliskuuta 02, 2011

Liikaa valinnanvaraa

Näkökulma: Saska Saarikoski synnytti femakon

Melkein raiskaus

Why the Kansas Paternity Test Bill Stings

I haven't felt right about the Kansas paternity testing bill since I first read about it, but it's taken me some time to articulate exactly why this is. In case you haven't heard about it, this bill would mandate a paternity test for every newborn in the state.

The Sexual Marketplace and How The Firesale-Prices Cost of Sex Hurts Women
I never really watched Melrose Place, but I was forced to witness it by proxy (it was a craze when I was younger, all but inescapable if you were dating a woman or, for that matter, a gay guy dating another gay guy).

But I was always struck by soap opera's go-to "What If?" comic-book premise. The clear pattern on Melrose Place was that most of the women, particularly the pro-active, heroic, popular characters, were all sexually liberated and very nearly sexually predatory, whereas men all pined for commitment and courtship and white picket fences and moped about when they couldn't have that.

This is wish-fulfillment; and there's nothing wrong with that. Popular entertainment is built of wish-fulfillment. And when each gender dreams of sex, it dreams that the other gender would behave as they would or they wish. Thus, in female wish-fulfillment, all the men are devoted and can only think of family and courtship and commitment, while in male wish-fulfillment (James Bond, any action movie, any porno) women are just as willing as the guys to have a bit of boning amidst the explosions.

Downside of dating a beauty: If a woman's more attractive than her man, the relationship may be doomed

Mating game: Too much choice will leave you lonely

Men face 25% gender pension gap

20 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Ilman todisteita ei yhtäkään luolamiestä tuomita raiskauksesta."

On tuomittu, ja jatkossa tuomitaan aina, jos feministien haluamaan suuntaan mennään.

"Raiskattuja, oikeutta saamattomia uhreja, on maassamme taatusti enemmän kuin syyttä suotta tuomittuja raiskaajia."

Onko? Ja mitä sitten jos niin olisikin? Ei se auta ainuttakaan raiskauksen uhria, että syyttömiä ihmisiä tuomitaan.

Kannattaa huomata, että neljännes raiskausilmoituksista on perättömiä.

Saska Saarikosken kirjoituksessa oli puhdasta maalaisjärkeä ja inhimillisyyttä. Sellaista harvoin näkee Hesarin sivuilla. Nyt ovat femakot hänen kimpussaan, koska he eivät sulata minkäänlaista toisinajattelua, maalaisjärjen käytöstä ja inhimillisyydestä nyt puhumattakaan.

Jorma kirjoitti...

New Missouri Paternity law signed by Governor takes effect August 28, 2009

Missourin isyyslaki ei ole yhtä laajakantoinen kuin Kansasin esitetty, mutta se on voimassa.

Jorma kirjoitti...

Nyt kun vakuutusasioihin on toivottavasti tulossa jotain tolkkua (vaikka lopputulos varmaan käykin lopulta kaikkien muiden paitsi vakuutusyhtiöiden kukkarolle), niin seuraavaksi voitaisiin laittaa eläkeasiat ojennukseen. Se maksakoon, joka eläkkeestä pääsee nauttimaan. Eli naisten eläkemaksut ylös ja miesten alas, kunnes miesten elinikä saadaan nostettua naisten tasolle.

Jorma kirjoitti...

"Melkein raiskaus"

Vaikken Tommi Paalasen aivoituksista ole aina pitänyt, niin tässä kohtaa hän on oikeilla jäljillä.

Anonyymi kirjoitti...

"Kannattaa huomata, että neljännes raiskausilmoituksista on perättömiä. "

Jo erimielisyys naisen
kanssa jostakin asiasta voi johtaa raiskaussyytteeseen.
Naisille pienestä pitäen tuputetaan, että joskus on parempi tehdä raiskaussyyte ihan varmuuden vuoksi.

Naisella on aina ollut yletön määrä valtaa kontrolloida miehiä typerillä mielipiteillään, koska miehet eivät uskalla avata suutaan raiskaussyytteen ja erinäisen väkivallan pelossa.

Itse monille ventovieraille naisille olen sanonut, että minua ei kiinnosta valloittaa heitä, joten voin olla asioista erikin mieltä. ;)


-bmad

Jorma kirjoitti...

Tutkimus: Virtsan pidättely johtaa parempiin päätöksiin

No jaa. Toisaalta Arkadianmäen 200 kusipäätä eivät ole pystyneet edes siedettäviin päätöksiin.

Homo kirjoitti...

Muistakaamme mitä Robocop-poloisellekin kävi, kun sen positroniaivot täytettiin ylenmääräisillä pc-säännöillä.

The Paradox of Choice: Why More Is Less

Analysis paralysis

Overchoice

Choice overload

Information overload

Ile kirjoitti...

Jos haetaan mummoa, ei saada vaaria

http://aikuisrokkiaii.blogspot.com/2011/03/jos-haetaan-mummoa-ei-saada-vaaria.html

Homo kirjoitti...

Tutkimus: Miehet ovatkin parempia naisten "leipälajissa"

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimuksessa oli pielessä se, että kuviteltiin shoppailun ja ostosten teon olevan sama asia. Miehet varmaan ovatkin parempia tekemään ostoksia.
Kerran deittailin miestä, joka väitti pitävänsä shoppailusta ja olin innoissani -- kunnes kävi ilmi, että hän nauttikin ostosten teosta. Mikä tuska! Kierrellä kaupoissa tekemässä vertailuja, jäädä hyllyjen luokse pohtimaan... AARGHH!! Ei mitään tekemistä shoppailun kanssa. Ostosten teko on puuduttavan tylsää, ahdistavaa ja stressaavaa, shoppailu on stressiä lievittävää, mielialaa kohottavaa ja jännittävää puuhaa.

Anonyymi kirjoitti...

On kyllä femakoille aika typillistä, että jos jokin asia ei mene JUST niinkuin femu haluaa ja JUST sillä sekunnilla, vedetään kauheat kilarit ja aletaan syytellä viattomia ihmisiä ties mistä.

Valitettavasti virallinen Suomi ottaa nämä hullut tosissaan.

Homo kirjoitti...

Naiset ostelevat toisten rahoilla huonosti kestävää, tarpeetonta ja turhaan luonnonvaroja tuhlaavaa mautonta krääsää. Sitä se shoppailu pitkälti on.

Vortac kirjoitti...

Muuten, ihan tässä ohimennen tuli mieleen pari toivottavasti valaisevaa vastausta ainaiseen "no mutta eihän seksinpuutteeseen kuole"-antiempatiaan.

1) Eihän raiskaukseenkaan yleensä kuole. Silti siitä pidetään suurempaa meteliä kuin pahoinpitelystä, johon taas kuolee paljon todennäköisemmin, ja suuret määrät ihmisiä (lue: miehiä..) on kuollutkin (ja varmasti enemmän kuin raiskauksiin)

2) Ei siihenkään kuole, että ainoa ruoka on kupillinen kylmää puuroa kerran päivässä, joskus kahden päivän välein jne. Mutta kyllä se aika helkkarin tuskallista on.

Voitte käyttää näitä vastarepliikkejä ihan vapaasti, en pidätä mitään oikeuksia niihin. Mutta jos muuttelette niitä, niin älkää ainakaan silloin sanoko minun sanoneen niin.

Näin pienenä perspektiivinä tuohon koko raiskausasiaan - sehän on oikeastaan seksinpuutteen vastakohta. Kun seksinpuutteessa seksiä on liian vähän tai ei ollenkaan, raiskauksessa seksiä on ikäänkuin hieman liikaa.. (eli vastannee nälkäistä ihmistä, jolla on tarpeeksi ravintoa pysyäkseen elossa, mutta koko ajan nälkäisenä versus rikas ja lihava öyhö, jolla on liikaa ruokaa, ja joka joskus ylensyö niin, että tulee ähky)

Ennenkuin anonyymifemakat päättävät tehdä tyypilliset virhepäätelmänsä tästä kirjoituksestani, voin mainita, että tulisin mieluummin raiskatuksi kuin pahoinpidellyksi.

Raiskauksessa ei välttämättä tule mitään pahoja ruumiillisia vammoja, mutta pahoinpitelyssä yleensä tulee, ja ne voivat olla peruuttamattomia tai erittäin vaikeita hoitaa koskaan kunnolla kuntoon (siis esim. leukaluu voi mennä säpäleiksi - toki se on pahempaa kuin sukuelimen käyttäminen jossain kolossa, olipa kyseessä mies tai nainen). Pahoinpitely on huomattavasti raiskausta pahempi ja julmempi rikos, ja myös huomattavasti yleisempi. Silti siitä, että miehet muodostavat reilusti suurimman osan pahoinpitelyn uhreista, ei paljon meteliä maailmassa pidetä, kun muutamasta vaivaisesta raiskauksesta (raiskaussyytös ei ole sama asia kuin faktuaalisesti tapahtunut raiskaus) taas on aina hirveä älämölö menossa. Jotenkin suhteellisuudentaju katoaa, kun seksuaalisuus tulee kuvaan mukaan, olipa kyse lähes mistä asiasta hyvänsä.

Ja jos raiskauksista tosiaan halutaan pitää älämölöä ja meteliä, niin katsokaamme, kumpaa sukupuolta lopulta raiskataan enemmän (jos nyt ei edes oteta huomioon sitä, miten koko yhteiskunta yhdessä naisten ja joidenkin miesten kanssa raiskaa miehiä psykologisesti, sosiaalisesti, taloudellisesti jne nykyisin) Miehiä raiskataan vankiloissa tämän tästä, aika rutiininomaisesti, ja erittäin suuressa mittakaavassa siihen verrattuna, miten harvoin naisia oikeasti raiskataan.

Jos siis laittaisimme tilastot pöydälle siitä, kuinka paljon pahoinpitelyjä tapahtuu ja vertaisimme niitä siihen, kuinka paljon naisten raiskaamisia tapahtuu, pahoinpitelytilastot olisivat niin paljon korkeammat, että raiskaustilastot häviäisivät lähes näkymättömiin niihin verrattuna.

Sama juttu, jos ottaisimme määrällisesti huomioon, kumpaa sukupuolta raiskataan enemmän.

Niin että jokainen nainen, joka älämölöää raiskauksesta ottamatta kaikkea tätä ensin huomioon, on tekopyhä akka (ja todennäköisesti femakka), joka ei ole kykeneväinen ajattelemaan asioita, ja jonka kommentteihin ei siis kannata kiinnittää huomiota.

Mukavan "poliittisesti epäkorrekti" kommentti, vai mitä? (:


- Vortac

Vortac kirjoitti...

Naiset ostelevat toisten rahoilla huonosti kestävää, tarpeetonta ja turhaan luonnonvaroja tuhlaavaa mautonta krääsää. Sitä se shoppailu pitkälti on.

Homo, tuota paremmin totuutta asiasta ei voine suomeksi ilmaista.

Naiset rakastavat rihkamaa ja materialismia sen kaikissa muodoissa - tämä näkyy jopa "virtuaalimaterialismina", jossa naiset rakastuvat "emoticoneihin" sun muuta. "Oi kun söpöjä!", voi heidän kuulla sanovan jostain kylmästä korporaatio-"art"ista, jonka joku sieluton, mikro-manageroitu clip-art-designeri on karsinassaan säännösten ja imbesillien pomojen alaisuudessa 'tuottanut'.

Entäs esim. tuo "hello kitty"-ilmiö? Kuinka kukaan aikuinen ihminen voi olla niin obsessoitunut tuosta rumasta ja epäsuhtaisesta, alkeellisesti piirretystä kissahahmosta, kuin liian monet naiset ovat?

Etsikääpä googlella "Hello Kitty Hell", jossa jonkun tällaisen pähkähullun kilipään selkärangaton aviomies on kirjoittanut ahdingostaan monia artikkeleita, jopa valokuvien kera.

Naiset ovat synnynnäisiä materialisteja, ja kaikki "luonnosta välittäminen" on vain imagon puhdistusta, jotta kaikille ei kävisi helposti ilmi, kuinka tuhoisia luonnon suhteen juuri naiset nimenomaan ovat näiden esineisiin kohdistuvien miehelle käsittämättömien himojensa vuoksi.

Kun jokin on vain pehmeä, pieni, pörröinen, pinkki tai kiiltää kauniisti, nainen on kuin sulaa vahaa sen edessä. Tulee mieleen varastelevat harakat, jotka eivät erota, että kaikki mikä kiiltää ei ole kultaa.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Miehet ovatkin parempia naisten leipälajissa...

Naisilla ei ole mitään leipälajia samassa merkityksessä kuin miehillä. Naisten varsinainen "leipälaji" on lähinnä kauniilta näyttäminen ja naisellisuus. Niissä miehet tuskin ovat parempia.

Eivät miehet ole parempia "shoppailussa", koska shoppailu on päätöntä ja päämäärätöntä haahuilua kiiltävien esineiden lumoamana. Miehet eivät sellaiseen pysty.

Miehet ovat parempia, loogisempia ja järkevämpiä esineiden ostamisessa. Miehet lähtevät yleensä kauppaan, kun jotain tarvitaan, ei niinpäin että ensin mennään kauppakeskukseen hieman kahville ja kattelemaan näyteikkunoita ja sitten katsellaan, mitä tulee ostettua (tyttökavereista koostuvan juorupiirin kanssa) siellä paikan päällä.

Nainen voi lähteä ostamaan jotain esinettä, mutta tuleekin kotiin tyhjin käsin, koska shoppailu huumasi hänet, mutta ei ollut varaa ostaa mitään tai ei osannut päättää, mitä ostaisi - tai sitten ostaa kauheat kasat kaikenlaista kräsää kuten "söpöjä" pikku posliinienkeleitä, jotka "sopivat niin hyvin" kylpyhuoneen suihkuverhojen kanssa yksiin, mutta muistaa vasta kotiin tultuaan, että vasarahan hänen piti ostaa.

Naisten ei yleensä tosin tarvitse tällaisia "tarve-esineitä" ostaakaan, koska mieshän hoitelee asunnon/talon, auton, tietokoneet, kattoremontit, putkiston, saunan ja niin edelleen. Nainen on vapaa ostelemaan siis lähinnä sitä, mitä naista itseään huvittaa. Jopa sinkkunaiset kyllä löytävät aina jostain miehen, jolla on ihan oma vasara - tällaisia miehiä on viehkeän naisen kovin helppo kietoa pikkusormensa ympärille ja hyväksikäyttää kaikenlaisiin remppahommiin.

Niinpä naisilla on tälläkin elämänalueella paljon miehiä suurempi vapaus. Mutta siinä, missä vastaavassa tilanteessa elävät miehet käyttävät tämän vapauden funktionaalisiin esineisiin, joilla on jokin selkeä käyttötarkoitus, naiset vain haalivat lähes mitä hyvänsä roinaa, kunhan se vain on kiiltävä, värikäs tai söpö naisen mielestä.

Eli sikäli artikkeli oli hivenen harhaanjohtava, mutta toisaalta aika miellyttävää nähdä, että kerrankin edes joku valtamedian haara myöntää, että miehet ovat edes jossain asiassa naisia edes jollakin tavalla parempia edes joskus. (:

Tiivistäen:

- Miehet tietävät, mitä tekevät - naiset eivät
- Miehet tietävät, mitä haluavat - naiset eivät
- Miehet osaavat tarpeellisten esineiden hankkimisen taidon - naiset eivät
- Miehillä on syy kauppareissuun, naisilla ei
- Jos naisilla on syy kauppareissuun, he eivät ole kovin päteviä suorittamaan tehtävää kunnialla loppuun asti, miehet ovat

Artikkelin otsikosta voisi kuitenkin päätellä, että miehet olisivat naisia parempia "shoppailussa", joka taas on naisten täysin päätön ja tulokseton tapa hillua ostoskeskuksissa - otsikosta voisi siis luulla, että miehet olisivat naisia kahjompia tässä asiassa, vaikka sehän ei voi mitenkään pitää paikkansa (kuten ei pidäkään).

Miksi otsikko ja leipäteksti ovat niin usein kuin eri ihmisten kirjoittamia?

Koska ne ovat? (:

Eli, naiset ovat edelleenkin maapallon kruunaamattomia kuningattaria ja mestareita päämäärättömässä kohkaamisessa ja materialismissa, johon liittyy juoruaminen ja kiiltävien / "söpöjen" esineiden himo (fetissi?). Miehet eivät ole "shoppailussa" naisia parempia - ostamisessa ja esineiden hankkimisessa kylläkin.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Mating game: Too much choice will leave you lonely..

Mitä tuohon liialliseen valinnanvaraan tulee, niin siinä on kyllä ainakin jonkin verran perää. Itse olen kokenut monella eri tavalla, että kun valinnanvara kasvaa, valittavien asioiden arvostus tai arvon tuntu pienenee huomattavasti.

Asiaa voisi havainnollistaa vaikka niinkin nörttiskeneen olennaisesti kuuluvalla asialla kuin tietokonepelillä. Tämä on täysin fiktiivinen esimerkki, mutta pätee kuitenkin yleisellä tasolla hiivatin monessa asiassa.

Olettakaamme, että menen jonnekin mökille luonnon helmaan, vaikkapa pariksi viikoksi. Paikka on niin kaukana kaikesta, että ei ole käytännöllistä sieltä käsin koskaan "käydä" missään, vaan on parasta vain suosiolla viettää se pariviikkoinen siellä mökissä, ja sitten vasta palata ihmisten ilmoille.

Mökissä on sähköt, mutta ei internetyhteyttä.

Otan laptop-tietokoneen mukaan, tai sitten mökillä on jokin vanha PC-rotisko (tai miksei vaikka Commodore 64 yhtä lailla) jossain nurkassa, että onpahan jotain nörtteilyn meininkiä mökkeilyssäkin sentään. Nyt jos siellä mökillä on vain pari-kolme peliä tuolle tietokoneelle, ja kahden viikon aikana voin pelata vain niitä muutamaa peliä, niitä toki tulee silloin tahkottua suhteellisen paljon (olettakaamme, että ne ovat suhteellisen hyviä pelejä, jotka kestävät pelaamista).

Arvostus näitä pelejä kohtaan toki pysyy kohtuullisen korkealla, koska mitään vertailukohteita tai muitakaan pelejä ei mistään saa. Voin jopa tokaista "Jumpe, enpäs muistanutkaan, että tämäkin peli on näin oivallinen!"

Sitten kun palaan sivistyksen pariin, ja minulla onkin yhtäkkiä miljoonia pelejä, joista valita - yhtäkkiä nuo kolme peliä eivät vaikutakaan niin hyviltä, kun vastaavia ja parempiakin löytää helposti ja voi pelata milloin tahansa.. valinnanvara ja "rajaton määrä" vaihtoehtoja saa aikaan arvostuksen muutoksen.

Sama pätee siis mihin hyvänsä, televisiokanavista elokuviin tai ihmissuhteisiin tai mihin hyvänsä vastaavaan. Kun valinnanvaraa on hitosti, yksittäinen valittu kohde ei vaikuta kovin ihmeelliseltä, ellei se ole sitten jotain -todella- ihmeellistä (ja yleensähän se ei sitä ole).

Mutta vaikka olisi, aina kiertää mielessä ajatus: "Ehkä jossain on vielä jokin vielä parempi", eikä ihminen voi levätä ja tyytyä tuohon valintaansa IHAN täysin, ennenkuin ne muut vaihtoehdot on täysin tutkittu ja huonommiksi todettu (ja tämähän ei koskaan toteudu käytännössä - ei kukaan voi pelata kaikkia maapallon miljoonia pelejä antautumuksella ja syvästi analysoiden ja uppoutuen jokaiseen - samoin kaikkia naisia tai miehiä ei voi koko elämänsä aikana käydä mitenkään läpi, joten epävarmuus jäytää jatkuvasti).

Se on aika mielenkiintoinen psykologinen ilmiö, johon olen törmännyt monta kertaa eri elämänalueilla - tosin en kyllä koskaan ihmissuhteissa, koska valinnanvarani ei ole sillä alueella koskaan ollut erityisen suuri. (:

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Naiset ostelevat toisten rahoilla huonosti kestävää, tarpeetonta ja turhaan luonnonvaroja tuhlaavaa mautonta krääsää. Sitä se shoppailu pitkälti on."

Kyllä! Siksi tutkimus olikin ihan perseellään, kun väitti miesten olevan parempia shoppailijoita kuin naiset. Miehet eivät taatusti ole parempia shoppailijoita, parempia ostosten tekijöitä ehkä.

Homo kirjoitti...

Vortac, on muuten huvittavaa mainita feministeille (ja melkein kaikille muillekin naisille) vaikka raiskaus jonain muuna kuin feministisen ideologian mukaisena kidutusmurhaakin pahempana kohtalona, jossa toosa/elämä on loppuelämäksi täysin pilalla. Mielellään tietenkin aivan asiapitoisesti.

Yleensä tämä saa aikaan sen, että naisilla yleensä luonnostaan muutenkin heikko looginen ajattelukyky katoaa täysin ja tilalle tulee pelkkää tunnepitoista raivoamista, vailla järjen hiventä. Hyvä esimerkki oli tämä lievä raiskaus -raivoaminen.

Toinen tällainen dogmi on tietenkin se, että raiskaus olisi aina selvästi väkivaltaa tai väkivaltaista (tai että raiskauksilla ei olisi mitään seksuaalista ulottuvuutta, vaan kyse olisi ainoastaan jostain vallanhalusta tms). Tosiasiassa kuitenkin esimerkiksi moni sammuneena raiskattu ei koskaan edes saa tietää tulleensa raiskatuksi, eikä siitä joudu kärsimäänkään, ellei nyt huonolla onnella saa hiv:iä, tule paksuksi tms.

Naiset myös kotitöiden tehottoman tekemisen lisäksi osoittavat hyvin tehottomuuttaan myös esimerkiksi kaupoissa/busseissa maksamisen suhteen yms. Eikö tosiaan siinä jonottaessa voisi edes kaivaa lompakon laukun uumenista esille (mielellään maksukortinkin lompakosta esille), eikä vasta alkaa kaivella sitä hinnan kuultuaan. Ja ne tavarat voisi pakata sen verran rivakasti, etteivät takana tulevat joudu odottamaan. Eikä kassan ole tarkoitus myöskään toimia minään ihmissuhteiden korvikkeena. Samasta hyvä esimerkki on työpaikkani syömälässä, jossa usein nainen saattaa jättää tarjottimensa kassalle, jolloin muut eivät pääse maksamaan - ja kadota sitten hetkeksi jonnekin. Tai tehdä saman esimerkiksi salaattien äärellä. Tällainen on kammottavaa narsistista egoismia, jossa ei ajatella taas kerran lainkaan muita.

Anonyymi kirjoitti...

"Naiset myös kotitöiden tehottoman tekemisen lisäksi osoittavat hyvin tehottomuuttaan myös esimerkiksi kaupoissa/busseissa maksamisen suhteen yms. "

Ei miehiltäkään jää tekemättä vastaava, mutta naisilla on kyllä voimakas vauvoittelun ja vetkuttelun (feministinen?) perinne.

Naisella ei ole noin yleensä kiire mihinkään, koska hänen ei tarvitse näyttää mitään saadakseen arvostusta ja henkiseen tyhjäkäyntiinkin on siten varaa.
Kaivamalla lompakkoa bussissa se myös osoittaa naisen arvokkuutta ja saa miehet katselemaan naista jälleen kerran.

Naiseen kohdistuva rikos
vertautuu helposti lapseen kohdistuvaan rikokseen, koska naiset ovat jälkeenjääneitä, heikkoja ja muutenkin miesten armoilla.

Heteroseksi kannattaisi ehkä lähes kokonaan kieltää, koska se on rinnastettavissa pedofiliaan.

-bmad

Vortac kirjoitti...

Homo, olet aivan oikeassa, erittäin hyvin kirjoitettu!

En pysty tuohon kyllä lisäämään yhtään mitään.

- Vortac