sunnuntaina, maaliskuuta 27, 2011

Miesten linnake

Puhakka: Perussuomalaiset voi luoda miesten linnakkeen
Vasemmistoliiton puoluesihteerin Sirpa Puhakan mielestä naisten on syytä olla huolissaan perussuomalaisten suosiosta. Puolueen vaalivoitto voisi tarkoittaa miesten linnakkeen syntymistä Suomeen, sillä perussuomalaisten kannattajat ja ehdokkaat ovat paljolti miehiä.
PROTOVIHREÄ JA TURHAT JÄTKÄT
Kunnon protovihreän tavoin Anukin on ihmetellyt, miksi galluplukemat ovat sitä, mitä ne nykyisin ovat. Ja hän on hoksannut, että kyseessähän on keski-ikäisten miesten kapina. Asia on protovihreälle varmasti hieman outo, koska protovihreän tuttavapiirissä ei varmaankaan näitä tavallisia persjalkaisia konservatiivisia keski-ikäisiä miehiä juuri ole. Hän on saattanut nähdä niitä esim. kaupalla käydessään, he ovat saattaneet olla tikaspuilla, päällään persuuksista roikkuvat haalarit, ympärillään omituisen leveä vyö, missä on kummia ulokkeita ja he ovat puuhanneet katonrajassa jotain jollain vehkeellä joka näyttää vähän hiustenkuivaajalta, mutta sen ruuttaosa on kapeampi ja pyörivä.

Protovihreän lause itse ansaitusta korkeasta palkasta on varsin kuvaava. Protovihreä kun ei yleensä ansaitse itse palkkaansa, vaan se tulee juuri näitten kapinoivien keski-ikäisten tienaamista veromarkoista. Tämä kyseinen protovihreä kertoo ammatikseen kulttuurituottajan. Termihän meinaa sitä, että kulttuuri on itse tuotettu ja muilla maksatettu. Protovihreä näkee luonnollisena asiana, että keski-ikäiset duunarit elättävät hänet, muttei hyväksy, että he käyttävät tienaamansa palkan oman ja perheensä elintason kohottamiseen. Aika julmaa, sanoisinko. Meillä keski-ikäisillä miehillä ei olis tuohon kanttia, mutta me ei muutenkaan tykätä tunkea kärsäämme toisten asioihin.

Kun protovihreä harmittelee sitä, että perus- ja ammattikoulutuksella on tähän mennessä, piru vie, voinut saavuttaa paremmat tulot kuin akateemisella, niin en usko hänen tarkoittavan akateemisilla vaikkapa insinöörejä tai ekonomeja, vaan enempi näitä yhteiskunta- ja kulttuuritieteitten suojatyömaistereita. Verrattuna esim. konservatiiviseen keski-ikäiseen Ykään, on protovihreällä melkoinen määrä röyhkeyttä. Minäkin teen työtä, jonka rahoittaa yksityisen puolen duunarit veromarkoillaan. Mutta ei mulla ole kanttia vaatia, että minun pitää tienata enemmän kuin ne ihmiset, jotka minut elättävät.

Varmaankin siksi, että protovihreän mielestä Ykä on tässä maailmassa turha jätkä.

Niin kuin on myös rakennusmestari Rantanen, joka piirsi sen talon, missä protovihreä asuu.

Ja timpuri Timonen, joka rakensi sen saman talon.

Ja maalari Mustonen, joka maalasi, petsasi ja lakkasi pinnat.

Ja sähkömies Suhonen, joka asensi piuhat, niin että protovihreä voi tietokoneellaan vaikkapa naputella kirjoituksia, joissa hän halveeraa sähkömies Suhosta.

Ja insinööri Itkonen, joka pitää voimalassa huolen, että protovihreällä riittää virtaa naputella vaikkapa läpi yön.

Ja putkimies Pasanen, joka asensi pöntöt ja röörit, jotta protovihreä voi mahan möyrähdellessä toimittaa sisäisen postinsa mukavasti posliinipöntöllä.

Ja laitosmies Laatikainen, joka pitää huolen, ettei pönttö ole kuiva, vaan sisäinen posti molskahtelee mukavasti veteen. Vesi on hyväksi myös vaikkapa ruuanlaitossa ja peseytymisessä.

Ja paskakuski Pesonen, joka pitää huolen, ettei sisäinen posti vallan tuki säiliöitä.

Ja yleisveronmaksaja Virtanen, joka pitää huolen siitä, että protovihreän suolenmutkassa on yleensäkin täytettä.

Ja kauppias Kokkonen, jonka kaupasta protovihreä voi hakea eettisiä ja luonnonmukaisia elintarvikkeita suolenmutkaa täyttämään.

Ja jakeluautonkuljettaja Antikainen, joka tuo ne elintarvikkeet kauppaan.

Ja maanviljelijä Mutikainen, joka viljelee ne luomuperunat.

Ja postimies Purola, joka pitää huolen siitä, että Vihreä Lanka tulee protovihreälle ajoissa.

Ja painaja Penttinen, jonka ansiosta lehdessä on tekstiä ja kuvia.

Ja paperimies Putkonen, joka pitää huolen, että on jotain, mihin sen Vihreän Langan voi painaa.

Ja ekonomi Erkkilä, joka luovutti spontaanin monikulttuurisuuden tukemiseen lompakkonsa, kännykkänsä ja kaksi etuhammasta.

Ja konstaapeli Korhonen, jonka protovihreä voi soittaa hätiin, jos hän näkee yhtäaikaa enemmän kuin kaksi kappaletta kaljupäisiä miehiä ja alkaa ahdistaa.

Ja kapteeni Kallio, joka kouluttaa kaiken varalta sotilaita, jotta meillä olisi jatkossakin maa, joka voi elättää protovihreää, joka haukkuu ammatikseen maata, joka hänet elättää.

Näin muutama mainitakseni. Turhia jätkiä, joka ainoa.
Vasemmiston petos
Koska vasemmisto on profiloitunut feministiliikkeeksi eli miesvihan liikkeeksi, suomalaisen työläismiehen täytyy olla joko hullu tai kärsiä todella pahasta kognitiivisesta dissonanssista mikäli hän äänestää vasemmistoa. Mutta myös tapa, jolla vasemmisto pyrkii kompromettoimaan työväenluokan ja erityisesti työläismiehet - kutsuen heitä "junteiksi", "apinoiksi", "sivistymättömiksi", "luusereiksi" ja ties millä nimillä, kertoo häpeämättömästä elitismistä.

Suomalainen työväenluokka voi pahoin, ja syystäkin. Suomessa ei ole enää työväenpuolueita. Oikeastaan ainoat puolueet, jotka ylipäänsä mitenkään välittävät perinteisestä työväenäänestäjästä - ammatissa toimivasta miehestä - ovat Perussuomalaiset ja Kristillisdemokraatit. Kokoomus on profiloitunut ylempien toimihenkilöiden eliittipuolueeksi ja Keskusta junttipuolueeksi. Vasemmiston petos on silmiinpistävä.

15 kommenttia:

Homo kirjoitti...

French women 'are the sexual predators now'

Tässä ei tosin mainita sitä seikkaa, että kaikkein heikoimmassa asemassa ovat eronneet, vaikka he avioituisivat myöhemmin uudestaan:

Men’s Health Boost from Marriage Disappearing

Homo kirjoitti...

Totuuspuntari: Ovatko perussuomalaisten kannattajat huono-osaisia ja syrjäytyneitä?

Homo kirjoitti...

Anopin ja miniän suhde hiertää Italiassa

Homo kirjoitti...

Noin 250 asevelvollista jää piiloon vuosittain

Homo kirjoitti...

Kadonneet suomalaiset

Ulkomaillasyntynyt, pysyvästi asuva ulkomaan kansalainen sukulaispoikamme tuomittiin Suomessa sotilaskarkuriksi. Hän kävi omalla kustannuksellaan Suomessa kutsunnoissa, mutta ei missään vaiheessa palvelukseenastumismääräystä. Viranomaiset eivät hänen asevelvollisuutta koskeviin (englanninkielisiin) kyselyihinsä vastanneet.

Hän tuli aikanaan - omalla kustannuksellaan - Suomeen selvittämään asevelvollisuus asiaansa.Ensimmäisellä kerralla hänelle ilmoitti toimistorouva tulkin tulkkaamana "kaiken olevan kunnossa" ja kutsun tulevan aikanaan. Kun kutsua ei kuulunut kävi nuorukainen Suomessa vuoden kuluttua kolmannen kerran, jolloin hänet ohjittiin suomenkielisen rouva yliluutnantin puhutteluun. Rouvan suomenkielestähän ei ymmärtänyt yhtään mitään(tulkkiaei hankittu paikalle)mutta sai palvelukseenastumispäivän ja - paikan selvitettyä.

Hän saapui sovittuna päivänä vielä neljännen kerran Suomeen- jälleen omalla kustannuksellaan -asepalvelukseen, vaikka ei edelleenkään ollut saanut luvattua kirjallista palverlukseenastumismääräystä ja (a) suoritti12 kk asepalveluksen (b) oli kurssinsa priimus (c) menetti työpaikkansa, asuntonsa ja 15 kk palkkatulot ja (d) hänet tuomittiin oikeudessa sotilaskarkuriksi.

Sinänsä motivoituneen nuorukaisen mielestä jokin oli pahasti pielessä ja käräjänoikeus totesikin että nuorukainen oli ollut huolimaton, mutta hän ei ollut sotilaskarkuri. Hovioikeus kuitenkin katsoi Suomen edun vaativan tuomita ulkosuomalasen nuoren sotilaskarkuriksi koska "asia päätetään vain kirjallisen aineiston perusteella". Postia on kai lähetetty kirjaamattomana johonkin osoitteeseen ja sillä siisti. Omat käynnit sotilasviranomaisten luona tai tätä koskevat todistajien lausunnot eivät kelpaa asiaa käsiteltäessä,

Mielestäni ulkomailla pysyvästi asuvat kaksoiskansalaiset voisi jo jättää rauhaan ja olla avaamatta heille suomalaista rikosrekisteriä vain siksi että viranomaiset tonttuilevat osoitteiden ja kutsujensa kanssa. Syntyessään suomalaisuuden saanut ei välttämättä edes tiedä asevelvollisuutta olevan olemassa saati, että hän kävisi Suomessa omalla kulullaan moneen kertaan asiaa selvittämässä.

Omassa ulkosuomalaisten piirissämme tämä, sekä jotkut muut tuntemani samanakaltaiset tapaukset - nuorukaiset pidätetään perheensä ja lapsiensa edessä kesälomallaan vanhempiensa kotimassa - ovat aiheuttaneet melkoista ihmettelyä ja katkeruutta. On vaikean ähdämiten tämä PV:n sottaaminen edistäisi Suomen puolustusta tai puolustustahtoa tai parantaisi ulkosuomalaisten yhteyksiä Suomeen.

Homo kirjoitti...

Tue miesten linnaketta, ennen kuin femakot kuohitsevat loputkin vapaat miehet:

Nuivien ehdokkaiden RAHAPOMMI

Koskakohan kaupunki huolestuu siitä, että tylntekijöinä on miehiä paljon pienempi osuus kuin väestössä - ja alkaa suosimaan miehiä sisäänotossa (taitaa helvetti jäätyä sitä ennen, sillä suomen kieli tai mieheys eivät ole rikkauksia - toisin kuin ei-suomenkielisyys ja naiseus):

Helsinki haluaa palkata lisää maahanmuuttajataustaisia työntekijöitä. Tarkoitus on nostaa muunkielisten työntekijöiden määrä vastaamaan heidän osuuttaan kaupungin väestöstä. [..] Suurista kaupungeista Espoo ja Vantaa ovat laatineet Helsingin kaltaisen tavoitteen, mutta Turussa ja Tampereella vastaavaa linjausta ei ole. Helsingissä maahanmuuttajien rekrytoinnin helpottamista pohtii nyt vastaperustettu työryhmä. Jo nyt kaupunki pyrkii suosimaan työhönotossa maahanmuuttajia.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Perussuomalaiset eivät ole hyvä valinta maskulistiäänestäjälle. Tukevat miesten asevelvollisuutta valkoritarin roolissa, ja varmaan myötäilevät feministienkin ehdotuksia. Ehkä itse tukisin joitakin yksittäisiä maskulistiehdokkaita, mutte olenkin puolueellinen :).

Miestä äänestämällä ei saa mitään takuita, että tukisi miesten tasa-arvoa.

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Panu, mielestäni kuitenkin Perussuomalaiset on paras vaihtoehto neljästä suuresta. Lisäksi nousevaan momenttiin lisää vauhtia lykkäämällä herätetään aivan eri tavalla vanhoissa femakkovetoisissa ja miesvihaisissa puoluaissa pelkoa siitä, ettei nykylinjalla voi pidemmän päälle jatkaa, kuin äänestämällä pienpuoluetta, jossa on hyvin todennäköistä äänten valumisesta enemmän tai vähemmän hukkaan.

Tämä asetelma nykyisessa vaalijärjestelmässä on kyllä ikävä uusien (ja pien-) puolueiden kannalta. Ja entistä ikävämmäksi voi touhu mennä korkeiden äänikynnysten myötä.

Lisäksi on hyvä muistaa, että esimerkiksi Uudellamaalla perussuomalaisissa oli niitä, jotka kannattivat asevelvollisuutta myös naisille, mutta taantumuksellisissa vihreissä yksikään ei tätä kannattanut, vaan ajoi taas röyhkeästi ja itsekkeesti pelkästään naisten etua.

Homo kirjoitti...

Tämä voi auttaa äänestystaktikoinnissa - tai sitten ei:

Varjovaalit.fi

Varjovaalit on palvelu missä voit antaa äänesi eduskuntavaaliehdokkaalle.
Tulokset julkaistaan tällä sivulla 6.4. Varsinaisten vaalien äänestyspäivä on 17.4.2011.

Homo kirjoitti...

Mukaan tekemään vaalipornoa?

Pornokohtauksen aikataulun julkaisupäivä!

Homo kirjoitti...

Vaaliviranomainen: ei pornotähteä listalle?

Anonyymi kirjoitti...

"Kunnon protovihreän tavoin Anukin on ihmetellyt, miksi galluplukemat ovat sitä, mitä ne nykyisin ovat. Ja hän on hoksannut, että kyseessähän on keski-ikäisten miesten kapina."

Poliittiset puolueet
ovat pirstoutuneet tällä hetkellä maksimaalisen pahasti (syy: yksipuolinen edunajo).

Miesasiamiehelle neutraaleimmalta vaihtoehdolta vaikuttaisi tällä haapaa ehkä keskustan äänestäminen. Keskusta kun on perunapuolue, jolla on vähän kantaa mihinkään olennaiseen, mutta se kuitenkin ylläpitää tätä skandinavisen tuudittavaa jatkumoa, johon kuuluu monia perusasioita.

Perussuomalaiset saattavat jo vaaliohjelmiensa perusteella pyrkiä asettumaan esteeksi sananvapaudelle, mutta on epäselvää millaisia asioita sitten kiellettäisiin. Henryn yllä mainitsemien ammattien arvostustason koheneminen ei takaa itsessään parempaa elämää. Perussuomalaisten pyrkimys palauttaa mennyttä "hyvää aikaa" on joka tapauksessa todella terve ja oikeansuuntainen.

Vihreissä on ilmeisesti
niin paljon feministejä, ettei sen äänestäminen kannata. Ilmaston tilanteesta (liittyen täydellisiin luonnonarvoihin) on myöskin aika paljon epämääräistä tietoa liikkeellä.

Piraattipuolue on osoittautunut nuorten intressejä ajavaksi puolueeksi. Panu Horsmalahti on hyvä ehdokas silti. Olen huumausaineiden laillistamisen kannalla, mutta ikärajat tulisi asettaa korkealle, eikä täysi-ikäiselle pitäisi myydä vielä edes kannabista.

Vasemmistoliitto kuuluu korkean perusturvan ajamiseen. Nykymaailmassa itsekin oikeastaan kannatan järjestelmää, jossa ihminen saa itse valita tekeekö töitä vai ei. Kari Uotila on kuitenkin töpeksinyt feminismin vastaisessa kampanjassaan.

Kokoomuksessa näen aika vähän mitään hyvää. Joko jätän äänestämättä tai työnnän ääneni keskustalle.

-bmad

Homo kirjoitti...

Miehen arkea parisuhteessa, kun rahaa ei tipu riittävästi neitokaiselle:

Arto, nyt potkut tulivat minulta!

Eräs minun ja Arton yhteinen ystävä otti minuun tänään yhteyttä, että Arto haluaisi kuulemma taas antaa minulle ruusun anteeksipyynnön osoituksena ja viettää iltaa kanssani! No minä suostuin tapaamaan heidät ja otin ruusun vastaan. Kaverimme vei meidät yhteen ruokaravintolaan syömään.

Arto oli hyvin hiljainen, mutta mitään anteeksipyyntöjä ei kyllä kuultu, eikä sillä ole niin merkitystäkään riitamme jälkeen, vedin nopeasti toisella kädelläni hänen kasvonsa mahdollisimman lähelle minua ja purin Artoa kasvoihin niin kovaa kuin pystyin. Hän hellitti otteensa ja sain soitettua hätäkeskukseen. Arto ehti paeta paikalta, mutta hänet saatiin myöhemmin kiinni.

Kysyin, oliko hän ostanut pitkän punaisen ruusun itse ja Arto katsoi minua taas suoraan silmiin ja sanoi että kyllä hän oli sen ostanut.

Olimme molemmat selvinpäin, katsoin häntä rauhallisesti takaisin suoraan silmiin. Sanoin hänelle, että avioerohakemukseni pysyy, en aio hakea sitä pois. Sanoin Artolle, että hän ei kykene normaaliin parisuhteeseen naisen kanssa, enkä voi olla hänen kanssaan yhdessä, koska olen kuullut niin vakavia asioita hänestä ja hän on jäänyt vakavien asioiden valehtelusta kiinni.
...
Arto antoi ymmärtää minulle että haluaa lapsia ja perheen kanssani, sekä hankkivansa kodin meille Tukholmasta tai Helsingistä, mutta kuten jo aiemmin sanottu, puhumattakaan siitä, että hän olisi edes ostanut ruuat kotiin (silloin kun oltiin pidempiä aikoja yhdessä esim. Lapissa), hän pyysi minulta rahaa jopa röökiaskeihin ja bussilippuun!
...

Pertti Ruha kirjoitti...

Kysymys mikä puolueista olisi maskulistisin on aika vääristynyt. Kysyn, mikä se olisi pitänyt olla?

Kolme suurta ovat konsensuspuolueita, jotka eivät ole koskaan lotkauttaneet korviaan miesten kokemille syrjinnöille. Poikkeuksia ovat yksittäiset edustajat eri suunnilla.

Odotettiinko PS:ltä että olisi erityisen julistuksellisesti miesten puolue?

Sehän on sitä ainakin hiukan kannatuksen rakennetta katsoen - ja siitä on meitä jo moitittu kuten kaikesta muustakin.

Vihreissä tai jossakin puolueessa tehtiin kysely, tai ministereiden kesken, ketkä ovat feministejä. Käsiä nousi. Poliittinen itsari.

Yksikään pol. puolue ei voi julistautua jonkun sukupuolen asianajajaksi, ei ole viisasta. Jos PS on pettymys, on minun käsitettävä, että siltä odotettiin roolia miespuolueena.

Mikään puolue ei ole maskulistien asialla, mutta kuitenkin PS on lähinnä sitä tilaa.

Kauimpana meistä (PS) on tietenkin Vihreät profeminismeineen ja proislamismeineen, humpuukeineen.

Siinä katsannossa PS voisi olla käytännössä eniten miesasialla. Tarvitseeko sitä erikseen julistaa?

SDP teki poliittisen itsemurhansa rupeamalla paitsi kokkareiden siipipuoleeksi myös feministipuolueeksi, mitkä kaksi seikkaa tuskin miellyttävät miestä ja palkansaajaa. Niin muodoin ei ehkä ole viisasta julistautua maskulistipuolueeksi!