perjantaina, maaliskuuta 04, 2011

Naiset ovat parempia kaikessa

Why women really are better at almost everything

Are women really better than men?

Are Feminists Finally Noticing That the Men Have Left the Building?

Why Are Men Angry? They're Not.

Why Are Men Angry?

'Feminists Love Divorce!'

Työelämä- ja tasa-arvovaliokunnanmietintö 18/2010 vp

17 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

“legal analyst for ABC News and former lawyer, he approached the topic as a defense attorney”

Tämä selittää paljon. Varmaan tällä perseennuolentataktiikalla voi varmistaa itselleen tv-aikaa jatkossakin. Moraalitonta se on, mutta kysehän on juristista.

”I was most surprised at how conclusive the evidence was for the fact that women tolerate pain better.”

Missä on näyttösi? Jos tämä on niin selvää, niin miten mitään näyttöä ei ole esittää?

“There’s no question that men have larger muscles, so they tend to be better at most sports.”

Eli väite siitä, että naiset olisivat kaikessa parempia on puhdasta paskapuhetta.

”There’s another study that women are more effective as political leaders than men. It suggests, we’d be a better country if there were more women in the highest echelons of politics.”

Mikähän feministi”tutkimus” tässä on taustalla? Tulisit Suomeen, pässi. Saattaisit yllättyä. Negatiivisesti.

”But this book is not about my musings or opinions.”

Ei varmaan. Olet kopioinut miesvihamielisyytesi perusteet feministisistä mielipidekirjoituksista, joita joskus, virheellisesti, tutkimuksiksi kutsutaan.

”The goal of this book is not be viewed as a feminist book but an objective book.”

Ei onnistu, sillä kirja on nimenomaan feministinen, eikä lainkaan objektiivinen. Esimerkiksi varovaisuuden ylistäminen on täysin naurettavaa. Ilman riskinottoa ei mennä koskaan eteenpäin, eikä saavuteta mitään. Riskinotossa on vaaransa yksilön kannalta, mutta yhteisön kannalta on erittäin positiivista, että löytyy miehiä, jotka ovat valmiita siihen. Ilman miesten ponnistelua ja työtä, naiset eivät olisi siinä tilanteessa tänä päivänä, kuin mitä ovat. Jos naiset ovat niin ylivertaisia, miksi naisia suositaan ja miehiä syrjitään? Missä ovat suuret naiskeksijät, naistaiteilijat tai naisyrittäjät?

Jorma kirjoitti...

"To be fair to Mr. Abrams, if there are fundamental attribution errors in his book, they’re not necessarily his, but society’s at large. In his chapter on women making better world leaders, he relates a survey in which respondents overwhelmingly thought women were more honest than men and thus more trustworthy."

Justiinsa. Varsinainen idiootti on siis kyseessä.

Jorma kirjoitti...

"Selonteossa on käsitelty laajasti tasa-arvopolitiikan suhdetta miesten asemaan ja esitetty toimenpiteitä, joilla miehet voidaan ottaa nykyistä paremmin huomioon tasa-arvopolitiikkaa kehitettäessä."

Miksi valehdellaan näin tökerösti? Kenet tällä muka vakuutetaan? Ne, jotka ovat tasa-arvoselonteon lukeneet, tietävät, että siinä sivutetaan miesten oikeudet ja ongelmat käytännössä täysin. Ne taas, jotka eivät selontekoa ole lukeneet, ovat erittäin suurella todennäköisyydellä sitä mieltä, että miesten asioita ei tasa-arvopolitiikassa huomioida. Femakoiden mielestä ei edes pitäisi huomioida.

Jorma kirjoitti...

Sitä paitsi, kuin varmemmaksi vakuudeksi, valiokunta viittaa lausunnossaan kintaalla miesten oikeuksille ja tasa-arvo-ongelmille. Hienoahan se on puhua jostain "valtavirtaistamisesta", kun mitään ei käytännössä tehdä. Miksei perhe- ja parisuhdeväkivallan käsittelyssä huomioitu miesnäkökulmaa? Missä oli valtavirtaistaminen, kun sitä olisi tarvittu?

Kuka idiootti näitä selkärangattomia valehtelijoita oikein äänestää vuodesta toiseen ja miksi ihmeessä? Kuvottavaa roskasakkia.

Pauli Sumanen, emeritustutkija kirjoitti...

Mietinnöstä: "Miesten ansiotaso on korkeampi kaikilla työnantajasektoreilla, ja naisten palkat ovat edelleen noin 82 prosenttia miesten palkoista."

Virkkeen ensimmäinen osa menee oikein, miehillä on korkeampi ansiotaso. Toinen osa onkin sitten valehtelua. Tehtyä työtuntia kohden naisilla on Suomessa korkeampi palkkataso kuin miehillä.

Jorma kirjoitti...

"Toinen osa onkin sitten valehtelua."

On aivan uskomatonta, että tätä jaksetaan toistella vuodesta toiseen. Taas selvitellään ja seurataan, mutta tätä valhetta ei vain saada kitketyksi.

Homo kirjoitti...

Tukiainen sen kuin tuksuttaa menemään kuin paraskin stirlingmoottori ja on siirtynyt jopa liihottelemaan ilmojen halki ylimaallisella tavalla:


Juontaja kauhuissaan Tuksun lennosta: Tämä on jo liikaa!


...

Hyvin hämmentynyt yleisö seurasi, kun Tuksu liihoitteli lavalle ilmateitse vaijereita pitkin.

Radio Rockin Korporaation juontaja Jussi Heikelä kuvaili Radio Rockin sivuilla outoa näkyä yläilmoissa. Hän kauhistui tajutessaan olevansa suoraan Tukiaisen helman alla.
...

Vasta avioituneen pariskunnan onni ei ole ilmeisesti jatkunut kovinkaan pitkään. Metropoli-sivuston mukaan pari löi tuoppeja toistensa päähän ja Tuksu löi yhden tuopeista rikki Arton päähän niin, että tämä joutui paikattavaksi terveyskeskukseen.

Poliisit korjasivat Tukiaisen talteen sivuston mukaan.

Homo kirjoitti...

Nyt kun Matti ja Mervi -rintamalla on kovasti hiljentynyt, niin olisiko Tukiaisesta kenties Arton kanssa täyttämään tämä hiljentymisen täyttämä aukkoa?:

Johanna Tukiainen -lausahduksia

"Olen feministi monessakin mielessä, kuitenkin periaatteessa hyvässä. Haluan että mies on perheen pää ja hallitseva osapuoli, miehen pitää olla minun yläpuolella. Jos hän rupeaa ns. orjaksi, niin mielenkiintoni katoaa ihan kokonaan."

"Ex-mieheni syyttää minua puukotuksesta, vaikka tosiasiassa sohaisin häntä hedelmäveitsellä käsivarteen."

"Mun pillu maksaa 10000e kk plus matkat ympäri maailmaa päälle. Ja asunto ei kuulu hintaan."

"Minusta on todella torkeaa, etta jotkut tuntemattomat ihmiset herjaavat minua nettikommenteissaan "huoraksi" tai "lutkaksi", tietavatko nama ihmiset edes mita kyseiset sanat tarkoittavat? Nehan tarkoittavat sita, etta nainen myy seksia rahasta. En ole koskaan sita tehnyt, tanssijana olen kylla tyoskennellyt, mutta showtanssija on ihan eri asia."

"Lähde Thaimaahan, sieltä saa ilman reseptejä diapameja! Aah....Mikä paratiisi!."

"Mä vihaan poliiseja!!!!! Vitun natsit! Käyttäkää valtaanne oikeisiin rikollisiin! Olette varmaan lapsuudessa koulukiusattuja tai sitten kiusaajia!!!!!!! Sähköshokkilaitteiden käyttö on laitonta vittu!"

"Olen feministi monessakin mielessä, kuitenkin periaatteessa hyvässä. Haluan että mies on perheen pää ja hallitseva osapuoli, miehen pitää olla minun yläpuolella. Jos hän rupeaa ns. orjaksi, niin mielenkiintoni katoaa ihan kokonaan."

"Mulle on tullut heiltä paljon positiivistakin palautetta. Monet feministit otti yhteyttä, että tosi mahtavan teon teit kun ulkoministeri sai potkut! En ole feministi ja tiettyn rajaan asti olen sitä mieltä, että on selkeitä miesten ja naisten asioita. Kunhan naisen ei pidä olla kotona siivoamassa ja mies vain käy töissä. Treffit loppuu siihen paikkaan, ellei mies maksa laskua. En elättäisi työkykyistä miestä, mutta mies voisi elättää mua."

Anonyymi kirjoitti...

Kuules Hintti, millä tavalla nämä sun juorulehti-linkit edistävät tasa-arvon asiaa?

Terveisin Masa

Jorma kirjoitti...

"Mun pillu maksaa 10000e kk plus matkat ympäri maailmaa päälle. Ja asunto ei kuulu hintaan."

"Minusta on todella torkeaa, etta jotkut tuntemattomat ihmiset herjaavat minua nettikommenteissaan "huoraksi" tai "lutkaksi", tietavatko nama ihmiset edes mita kyseiset sanat tarkoittavat?"

Tietääkö Johanna Tukiainen itse?

"Terveisin Masa"

Kyllähän noiden tokaisujen kautta paljastuu jotain feminismiin liittyvistä mielikuvista ja tietysti koko Tukiais-julkisuus kertoo jotain suomalaisesta yhteiskunnasta, miesten ja naisten asemasta siinä sivussa, ja suomalaisen median toiminnasta.

Susan Walsh kirjoitti...

Thank you for the link to Hooking Up Smart!

Vortac kirjoitti...


Eli väite siitä, että naiset olisivat kaikessa parempia on puhdasta paskapuhetta
.

Eikä vain sitä, vaan se on myös yritys väittää mustaa valkoiseksi ja valkoista mustaksi.

Siis kun asiahan on aivan päinvastoin. Ehkä juuri siksi kiihkeästi koetetaan väittää tuollaista - jos se olisi totta, eikös se olisi itsestäänselvyys kaikille?

Nyt kun feministinen propaganda on aivopessyt ihmisiä vuosikymmenet, itsestäänselvät totuudet alkavat olla hieman sekavia monille. Sen vuoksi on joskus paikallaan toistaa niistä muutamia - tuoda hieman valoa valheiden niljaiseen pimeyteen.

Miehet ovat parempia suurimmassa osassa merkityksellisiä asioita kuin naiset. Ja jokaista kohtaa, jossa naiset ovat parempia kuin miehet, vastaa vähintäänkin yksi kohta, jossa miehet ovat parempia kuin naiset.

Eli jos naiset ovat parempia synnyttämään, miehet ovat parempia siittämään jne.

Eihän koko asian pitäisi sinänsä olla kovin merkityksellistä, mutta totuuden vuoksi sillä on merkitystä, jotta femakat eivät pääse väittämään ihan mitä vaan, niin että kaikki uskovat.

Olisi tietenkin parasta, jos miehiä ja naisia ei nostettaisi toistensa kilpailijoiksi, sillä lopulta siinä ei voita kukaan. Jos todellinen sukupuolten sota syttyy, naiset häviävät karmeasti, vaikka he ovatkin parempia viettelemisessä, panettelussa, manipuloinnissa ja kaikissa vastaavissa sosiaalisissa kierouksissa. Kun mies ajetaan niin ahtaalle, että ainoa sotimisen keino on väkivalta, naisesta ei jää kovin isoa märkää läiskääkään jäljelle.

Jotta kaikki tietäisivät tämän, ja siten tekisivät kaikkensa välttääkseen moisen sodan ja alkaisivat todella ponnistella aidon tasa-arvon puolesta, on tärkeätä, että kaikki tunnustavat tosiseikat ja näkevät totuuden. Siitä syystä on suorastaan elintärkeääkin välillä huomauttaa, että itseasiassa miehet ovat naisia niin paljon parempia niin monessa asiassa, että olisi aika hölmöä, typerää ja suorastaan vaarallista haastaa miehiä liikaa, saati sitten valehdella naisten olevan miehiä parempia kovinkaan monessa asiassa.

Helppohan se toisaalta on väittää kaikenlaista, mutta todistaminen onkin jo astetta vaikeampaa. Paitsi kun väite on totta - silloin todisteita on helppo etsiä kasapäin. Kun väite on valhe, todisteita saa tosiaan etsiä kissojen ja koirien kanssa, ja löydökset haisevat enemmän kuin etsinkumppaneiden jätökset.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Hän kauhistui tajutessaan olevansa suoraan Tukiaisen helman alla.

Eiköhän suurin osa miehistä kauhistuisi, jos joutuisivat olemaan Tukiaisen helman alla.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tietääkö Johanna Tukiainen itse..

Tuollaiset blondipissisbimbojulkkikset tietävät harvinaisen vähän. Heidän älyllinen kyvykkyytensä vetää ehkä vertoja tavallista vajaammalle torakalle, mutta osittain siksihän he pysyvät julkisuudessa - heidän tokaisunsa muodostavat huumoria, jota ei voisi villeinkään mielikuvitus keksiä.

Tukiaisesta tulee mieleen Satu Lappi - hänen kommenttinsa aiheuttivat joskus melkein aivojen nyrjähdystä hölmöydessään. Muistan nyt vain yhden esimerkin..

"Minun tietokoneessa on internet ja ATK."

(saatan muistaa tosin hieman väärin, voi olla, että hän sanoi "kotona", eikä "tietokoneessa")

Surkuhupaisinta näissä akoissa on se tyhmän ihmisen syndrooma - tarpeeksi älyllisesti vajaa ihminen ei ymmärrä, tajua tai tiedä olevansa tyhmä. Eli näiden akkojen luulot omasta itsestään tai arvokkuudestaan olisivat melkeinpä säälittävintä koko jutussa, jos maailmassa ei olisi oikeasti säälittäviä ihmiskohtaloita. Näillä akoilla sentään resursseja, rahaa, seksiä, läheisyyttä ja parrasvaloja piisaa.

Mikä kertoo enemmän tästä maailmasta, kuin olisin halunnut tietää..

- Vortac

Z kirjoitti...

http://www.seiska.fi/seiskatv/_a164883/tuksun+putkatilitys+etsin+uutta+miesta/

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Olipas kauhea tuo "Women are better at everything" linkki. Tottakai naiset saattavat olla parempia joissakin asioissa, mutta hän tietenkin jätti mainitsematta ne 10k muuta asiaa jossa miehet ovat parempia. Voidaan aloittaa parhaita tiedemiehistä, insinööreistä, muusikoista, säveltäjistä, kirjailijoista, Nobelin palkinnon saajista jne.

Suurin ongelma on kuitenkin kaksoisstandardi. Jos joku kirjoittaisi otsikolla "miehet ovat parempia kaikessa", seuraisi sovinistikorttien tulva.

Jorma kirjoitti...

"Jos joku kirjoittaisi otsikolla "miehet ovat parempia kaikessa", seuraisi sovinistikorttien tulva."

Jep. Nyt seuraa kehuja ja kutsuja tv-ohjelmiin.