perjantaina, maaliskuuta 04, 2011

Naiset ovat menneet rappiolle

Karu totuus Suomen nuorista naisista
Tuoreet tutkimukset nostavat esiin, että erityisesti nuorten naisten humalahakuinen juominen on noussut rajusti viimevuosina.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tuorein tutkimus paljastaa karun totuuden nykyajan nuorten naisten alkoholin käytöstä.

Tutkimukset osoittavat, että nuoret naiset aloittavat kaksin käsin juomisen 18-vuotiaana.
Nainen sortuu yhä useammin vakavaan perheväkivaltaan
Naisten vakavat väkivaltarikokset ovat parin viimeisen vuoden ilmiö, sanoo Helsingin poliisin väkivaltarikosyksikön päällikkö rikosylikomissario Kari Tolvanen.

- Sellainen ikävä lieveilmiö on tullut, että naiset ovat kunnostautuneet. Asunnoissa tapahtuvista vakavista väkivaltarikoksista, törkeistä pahoinpitelyistä ja tapon yrityksistä, eli suomalaiskansalliseen tapaan puukotuksista, lähes puolet on naisten tekemiä.

Tolvanen on nähnyt tilanteen muuttuvan uransa aikana.

- Sehän on aivan uskomaton juttu, jos sitä verrataan vaikkapa 80-luvun alkuun, jolloin minä poliisin hommissa aloitin. Silloin nainen puukottajana oli äärimmäinen harvinaisuus. Nyt jos nainen on joka toisessa tapauksessa tekijänä, niin se on surullista.
Vihreät Naiset vaatii lähisuhdeväkivallan sovittelusta luopumista
Vihreät Naiset vaatii, että lähisuhdeväkivallan sovittelumenettelystä luovutaan. Sovittelu ei sovi lähisuhdeväkivaltarikoksiin, koska asianomistajan ja teosta epäillyn välillä on epäsuhtainen valta-asetelma.

25 kommenttia:

XeimA kirjoitti...

Niin, eihän toki ole mitenkään tavaton näky jos joku neiti rähjää, kännissä kuin apina, jossain baarin edustalla. Samalla hänen enemmän tai vähemmän onnekas miehensä pitää kiltisti tämän käsilaukkua ja kyselee "Kulta, joko voitaisi mennä".

Ja huom - tähänkin tietysti feministit vastaavat:
"No mitä se mies on sellainen hiiri".

Mutta jos se mies ei sellaista katselisi, olisi hän silloin taas ilmiselvä sovinisti, ja "raakalaismaisuudessaan" kaksinaismoralistinen koska ei salli naisten vähän päästää kuumaa ilmaa pihalle "sillä kyllä miehetkin..."

(Sillä miehet, ensin tapettuaan dinosaurukset sukupuuttoon, ja aiheutettuaan jääkauden siirtyivät välittömästi alistamaan naisia - ja ovat tehneet sitä aina näihin päiviin asti, kysykää vaikka keneltä tahansa asialleen omistautuneelta feministiltä. Ehkä jopa valkealtakin ritarilta, eli mieheltä joka uskoo siihen että maailma, ja etenkin miehet ovat naisille lähtökohtaisesti velkaa).

Mutta tämä ei pääty vielä tähän. Unohdin yhden vastausvaihtoehdon mikä on variaatio teemasta "miehet ja naiset ovat samanlaisia, mutta nainen on vain kehittyneempi" ja "velvollisuudet ovat miehen, oikeudet naisen", ja se menee näin:
"Eikö miehet sitten fiksumpina voisi näyttää mallia ja jättää naiset huomioitta". Eli, ikään kuin nyt on mahdollisuus katsoa silmien lävitse naisen epäilyttävää toimintaa, ja olla täten alentuvaisen femakkomamman myöntämä: "Suuri ihminen."

Homo kirjoitti...

Suomessa syntyy satoja alkoholin vaurioittamia lapsia joka vuosi

Homo kirjoitti...

Johanna Tukiainen yritti paeta poliisia – valvontakamerakuvat rimpuilusta julki

Haloska, armoitettu punapresidenttimme, uhkaa herrasmiessopimuksen purkamisesta, jos kansa äänestää väärin:

Lehti: Haloselta outo kommentti Soinin mahdolliselle pääministeriehdokkuudelle

Toisaalta, eihän Tarja mikään herrasmies tietenkään olekaan. Ja jo ennen ollaan nähty hänen teutarointiaan, kun hän on kävellyt erilaisten nimityselimien yli ja vaatinut omien sekundalaatuisten naisten asettamista huipputehtäviin, jottei vaan ketään miestä tai oikeistolaista valittaisi.

Homo kirjoitti...

Naisten riita päättyi kaulan viiltämiseen

Kaupunkilehti Metropolin mukaan Johanna Tukiainen pahoinpiteli miehensä pahasti helsinkiläisessä ravintolassa

Anonyymi kirjoitti...

Tasa-arvoselvityksessä vaaditaan koko kansaa koskevaa asennemuutosta. Mitä jos ensin muuttaisivat omaa asennettaan niin, että lopettaisivat valehtelun.

Selvityksen myönteinen puoli mainitaan kielteisenä. Hienoa nimittäin, että sitä ei ehditty käsitellä paljonkaan eduskunnassa ja valiokunnissa. Jos olisi ehditty, pahuus olisi levinnyt laajemmalle.

Homo kirjoitti...

Missäköhän määrin osavastuu tästä naisten väkivaltaisesta käytöksestä kuuluu näille näistä ei saa lyödä (mutta nainen saa lyödä) -henkisille kampanjoille?:

Humalainen naiskuski rauhoitettiin käsiraudoilla

Anonyymi kirjoitti...

Sekin on huvittavaa, että Vihreät naiset esiintyvät perheväkivallan asiantuntijoina. Siis nämä, jotka vasta pari kuukautta sitten kuulivat naisten väkivaltaisuudesta. Jos itse olisin yhtä pönttö hiljenisin häpeästä.

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Vankilaviranomaiset pakottivat vankeja raiskaamaan Pietarissa

Vortac kirjoitti...

Oho, uusi kirjoittaja - Tervetuloa, Xeima!

Täällä onkin ollut vähän hiljaista, kun joko vain me uskolliset oikean tasa-arvon puolustajat (lähinnä Jorma, Homo, Henry, minä, ja satunnaisesti muutamia muita) olemme täällä kirjoitelleet, tai sitten jotkut anonyymit ovat ilmeisesti välillä skrivailleet jotain (mikä on sama asia, kuin että kukaan ei olisi siinä kohdassa kirjoittanut mitään).

Fiksua tekstiä kirjoittava nimimerkin valinnut uusi kirjoittaja on kannustettava ilmiö täällä, joten kiitos ja tervetuloa, Xeima - ja toivottavasti voimme saavuttaa tulevaisuudessa mielenkiintoisia keskusteluja! Lupaava alku ainakin.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Missäköhän määrin osavastuu tästä naisten väkivaltaisesta käytöksestä kuuluu näille näistä ei saa lyödä (mutta nainen saa lyödä) -henkisille kampanjoille?..

Niistä kampanjoista on henkisyys kaukana.. (sorry, en voinut vastustaa kiusausta (: )

Sanoisin että vastuu naisen käytöksestä on naisen. Mitä kylvät, sitä niität.

Miehillä on aina ollut vastuu omasta käytöksestään, mutta naisten vastuuta omasta käytöksestään ei ole kovin moni virallinenkaan taho (tahi yksityiset ihmiset) tunnustanut, kovinkaan usein ihmiskunnan historiassa.

Tämä on se asennemaailma, johon naisten hulvaton seurauksettomuus perustuu. Kun teoilla ei ole seurauksia, ja kun tiedetään, miten kaheleita naiset yleensäkin ovat (hehän haluavat miehen pistävän vastaan jopa omille ajatuksilleen, koska tietävät, että voivat saada päähänsä jotain pähkähullua - siksikin he haluavat dominoivan alfauroksen, eivätkä naista kunnioittavaa, hyvää miestä), ei vaadita paljon, että naiset riehaantuvat.

Tämä on siis hyvin kaukaa ja hyvin syvältä juontuva asia.

Miehille on lisäksi kautta aikojen koulutettu ja tolkutettu pienestä pitäen, että "naista ei saa lyödä" - se on ollut se kitkerä myrkky, jonka mies on joutunut juomaan jo äidinmaidossa - ei siis vain jonkun muutaman femakkakampanjan tulosta, vaan jotain perusteellisempaa ja laajempaa.

Epätasa-arvo on siis aivopesty jo ammoisista ajoista lähtien sekä miesten, että naisten kalloihin jo lapsesta alkaen. Miehet tietenkin tuntevat olevansa arvottomampia kuin naiset, jos kerran vain NAISTA ei saa lyödä. Sehän tarkoittaa, että miestä silloin saa lyödä.

Tälle ei ole olemassa päteviä perusteluja, mutta niin sitä vain jatketaan, niin että asia vaikuttaa helposti ihan itsestäänselvyydeltä - no tietenkään naisia ei saa lyödä! Mutta kun asiaa ajattelee syvemmin, ei se kestä analyysia.

Joka tapauksessa, tällaisella epätasa-arvolla on siis erittäin vahva ja vuosituhantinen perusta, jolle sitten nämä kaikenmaailman femakkakampanjat rakentuvat.

Kuitenkin nuo kampanjat ennestäänkin vain pahentavat tilannetta, ehkä jopa moninkertaistavat muutoin vallitsevaa epätasa-arvoa ja miesvihaa, sekä varmasti aiheuttavat naisissa käytöstä, jota ehkä ei muuten ilmenisi ollenkaan samassa mittakaavassa ainakaan.

Sikäli siis vastuu kuuluu oikeastaan hyvin monelle taholle - femakat hyväksikäyttävät tilannetta - se on kuin löisi lyötyä, kaataisi bensaa liekkeihin tai vääntäisi miekkaa haavassa.

Liekit olivat jo olemassa, femakat vain tekevät nuotiosta juhannuskokon näillä kampanjoillaan - joku oli jo survaissut miekan miehiin, mutta femakat sitten vääntävät sitä, moninkertaistaen kärsimykset, joita se aiheuttaa.

Eli kyllä, nämä kampanjat ovat kyllä suuressa osin syypäitä, siitä olen varma - mutta vaikka niitä ei olisi, niin vallitseva asenne olisi silti myrkyllinen kaikille ihmisille, ja aiheuttaisi lopulta samansuuntaisia seurauksia joka tapauksessa.

Kampanjat ovat siis varsinaisesti sairauden oire, eivätkä syy.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Vankilaviranomaiset pakottivat vankeja raiskaamaan Pietarissa..

Tällainen otsikointi ja artikkelien kirjoittaminen pistää vihaksi.

Keitä ne vangit raiskasivat? Varmasti naisia, vai mitä. Ööh.. jutusta ei kylläkään käy ilmi, kumpaa sukupuolta uhrit olivat. Hmm.

Miksi ei voida suoraan sanoa, että miehet ovat uhreja siinä kuin naisetkin, ja miehiä raiskataan enemmän kuin naisia - ja että nuo vangit olivat miespuolisia?

MIEHIÄ RAISKATTIIN!

Jumankvita.. koskaan ei käytetä sanaa "mies" nykyisin uutisoinnissa, jos miehet ovat uhreja tai ovat tehneet jotain kunniallista ja hyvää.

Mutta sanaa 'nainen' käytetään AINA, jos nainen on uhri tai tehnyt jotain hyvää. Mutta ei koskaan, jos nainen on hyväksikäyttäjä tai tehnyt jotain muuta pahaa.

Helvetti, että tämä kaksinaismoralistinen miesviha kyllä suoraan sanottuna vituttaa.

Olivatko nuo viranomaiset muuten naisia vai miehiä?

Ja raiskaajat oikeus tuomitsi SYYTTÖMIKSI, koska uhri oli vain mies, eikä nainen. Moniko on niin naiivi, että kuvittelee saman voivan koskaan tapahtua, jos uhri on nainen? Että mies, joka on käskystä raiskannut, tuomittaisiin syyttömäksi, kun uhri on nainen?

Joskus muinoin otsikoitiin "Six men trapped in a mine" .. nykyään se on jotain "Kuusi kaivostyöläistä vankina louhoksessa".

Tuosta vankiartikkelista VOI saada sen käsityksen, että raiskauksen uhrit olivat naisia, koska sukupuolet on KOKONAAN HÄIVYTETTY koko artikkelista. Varsinkin, jos lukee vain otsikon, voi käsitys tapahtumista olla huimasti poikkeava todellisiin tapahtumiin verrattuna.

Milloin tämä misandristinen otsikointi ja sukupuolten häivyttäminen "mies-uhri-artikkeleissa" oikein loppuu?

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Nuorten naisten ryyppäämiseen ja väkivaltaan on ihan selvä syy, vaikkei "asiantuntijat" sitä muka löydäkään.

Naisilta on poistettu kaikki vastuu omasta käytöksestä ja varsinkin omasta elämästä. Siksipä on ihan sama, mitä nainen tekee. Ei hän kuitenkaan ole syyllinen mihinkään.

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Diary of Witchfinder General trials published online (The University of Manchester)

Noitavainoissa Suomessa kohteena ja grillattavina olivat enimmäkseen miehet, vanhan parannus- ja shamaanikulttuurin edustajat - n. v.800 alkaen, 400 ensimmäistä vuotta ilman tuomioistuimia ja muistiinpanoja ellei Vatkaanin salaisessa kirjastossa ole mapit pölyisessä pinossa.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot

Anonyymi kirjoitti...

Hra Laasanen oli päässyt Vihreään lankaan, huomasin. Tällä kertaa häntä ei kuitenkaan oltu teilaamassa vaan piti vastata kysymykseen: "mikä on naisen paras ominaisuus?"

Hiukan yllättäen ja poliittista korrektiutta noudattaen vastaus oli empaattisuus -- mistä näytti vallitsevan aika laaja yksimielisyys muidenkin vastaajien keskuudessa. Anne "Ammutaan pojat" Moilanenkin oli suurin piirtein samaa mieltä ilmoittaessaan pitävänsä itsessään erityisesti naisellisesta tunneälystä. ;-)

Mikä sitten oikeasti on naisen paras ominaisuus? Eiköhän kaikki sen tiedä. Minkä ympärillä se maailma oikein pyörikään? Millä avulla naiset ovat hankkineet itselleen paremman osan miehiin verrattuna? Miksi naiset tekevät esimerkiksi vähemmän töitä mutta kuluttava kuitenkin rutkasti miehiä enemmän?

Niin tai näin, pitääkö tällaisiin seksistisiin naisten kehumiskampanjoihin osallistua? Eikä miesasiamies voisi sanoa, että naisten kehuminen on mennyt siinä määrin liiallisuuksiin, että lisäkehut eivät ole hyväksi enää kenellekään, ei edes naisille itselleen?

Lehden sisällä oli Vihreiden naisten liite. Missä on muna, kun enää ei uskalleta sanoa, että suomalainen mies on paska ja hakkaa lapset? Nyt pitää kierrellä ja kaarella ja ehdottaa perheväkivallan vastaisia kampanjoita ja sen sellaista.

Puheenjohtaja Moringin mukaan pitäisi äänestää feministejä tulevissa vaaleissa. Naisten äänestäminen ei riitä, kuten yllättäen on käynyt ilmi nyt, kun naiset johtavat politiikkaa.

Naisten vähäinen määrä eduskunnassa myös huolettaa. Moring ei tietenkään ole kuullut, että naisehdokkaat saavat keskimäärin enemmän ääniä kuin miesehdokkaat. Tai siis varmaan on, mutta totuushan ei ole feministien ykköshyve ...

Ongelma näyttäisi siis pikemmin olevan naisehdokkaiden määrä. Onneksi Vihreissä on tässäkin asiassa jo päästy niin tasa-arvoiseen tilanteeseen, että noin 60% ehdokkaista on tulevissa vaaleissa naisia. Persut eivät ole tasa-arvosta kuulleetkaan, kun siellä ehdokasasettelu menee toisin päin kuin Vihreissä eli miehiä on selvästi enemmän.

Jos eduskuntavaaleissa käydään sukupuolten kamppailua, miehet ovat kai altavastaajia: vaalituloksesta huolimatta eduskunnan naisverkot hoitavat homman kotiin eli hankkivat lisää etuja naiseliitille. Mainittujen puolueiden kannatusluvut ehkä kuitenkin kertovat, että ihan kaikkea paskaa eivät miehet enää suostu nielemään.

Homo kirjoitti...

Feministit eivät enää vaadi missikisojen lopettamista

XeimA kirjoitti...

Kiitoksia Vortac!

Puolisattumaltahan tänne osuin, mutta sikäli jos aika antaa myöten niin osallistun mielelläni jatkossakin keskusteluun - omissa medioissani hieman vastaavia pakisenkin (klikkaa nimimerkkiäni) - ja näihin pääsääntöisesti nettikirjoittelussa tulenkin keskittymään.

Joka tapauksessa näkisin että tälläinen blogi on erityisen tarpeellinen. On hyvä että jatkatte tätä työtä, ja on toivottavaa jos tämä blogi leviää!

Itse luokittelisin itseni maskulistiksi, ja olen hyvinkin tietoinen näistä epäkohdista joita me miehet johdumme kestämään. Voisikin sanoa, että on tapahtunut eräänlainen naislogiikan siirtäminen yhteiskunnalliseen päättämiseen. Eräs sen merkki on tiivistettävissä argumentaatiovirheeseen nimeltä ad hominem. Eli jos "patriarkaalinen pyhä kirja" sanoo ettei itse Herra katso henkilöön, niin feministi takuulla katsoo, etenkin jos kyseessä on maskulisti.

Aiemmin olen kirjoitellut aika paljonkin foorumeille, mutta nyttemmin olen keskittynyt omiin kirjoitusprojekteihini (joista eräs liittyy suoraan tähän aihepiiriin), mutta muistan vielä ajoilta kun kirjoittelin foorumeille, että minkälaista oli naisten kanssa "vääntäminen" - etenkin ns. feminististen. Likaiset otteet olivat sallituja - vihollista, eli maskulistista miestä vastaan, häntä jota ei voitu laskea ihmiseksi.

Muistan hyvin miten erään foorumin naispuolinen seriffi antautui kanssani väittelyyn, jonka poisti myöhemmin kun alkoi jäämään tappiolle. Sen jälkeen kun rupesin väittelemään eräällä ihan toisella foorumilla, aiheesta "Kumpi sukupuoli on petollisempi" (minun arvioni oli että nainen on), huipentui se siihen kun tämä nainen oli kirjoittanut moderaattorille että jos minua ei bannata mielipiteideni (ne eivät olleet poliittisesti korrekteja vaan "kiihottivat kansanryhmää vastaan" - usko tai älä!) vuoksi, hän aikoo provosoida minut rikos-syytteeseen saakka. Moderaattori kertoi tämän minulle, ja minä myöhemmin kirjoitin äänestykseen johtavan jutun (jonka voitin), jonka aiheena oli tyyliin: "Onko rikokseen yllyttäminen ok". Eli voidaan sanoa, että tämä aihepiiri on tullut tutuksi. -_^

Vortac kirjoitti...

My pleasure, Xeima.

Toivottavasti näemme kirjoituksiasi täällä jatkossakin.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Mihin muuten Bmad on kadonnut? Hänen teräviä huomiotaan on kaivataan!

Homo kirjoitti...

Ilkka: Varusmiesten syrjintä otetaan syyniin

Kommenteissa:

Vahvat merkit syrjinnästä

Naantalin Aurinko 06.03.2011 09:26

Tilastojen valossa on helppo päätellä, että sukupuolista syrjintää kannattaisi selvittää tarkemmin. Ei toki ole mahdotonta, että miesten erittäin suuri osuus armeijan käyvistä olisi vain sattumaa. Epäilen kuitenkin, että kysymys on jonkinlaisesta sukupuolisesta syrjinnästä. Onko se sitten sitä lain sallimaa positiivista syrjintää vai tasa-arvon vastaista negatiivista, se jää tutkijoiden pääteltäväksi.

Jorma kirjoitti...

Neljä pientä kysymystä puolueille

Neljä pientä kysymystä Frankille:

1) Miksi vastustat sukupuolten välistä tasa-arvoa?

2) Miksi vihaat miehiä?

3) Miksi piilottelet naisten väkivaltaisuutta?

4) Miksi hyväksyt lapsiin ja miehiin kohdistuvan perhe - ja parisuhdeväkivallan?

Jorma kirjoitti...

"Feministit eivät enää vaadi missikisojen lopettamista"

Takkiin tuli feministeille, taas kerran.

Vortac kirjoitti...

Onko se sitten sitä lain sallimaa positiivista syrjintää vai tasa-arvon vastaista negatiivista, se jää tutkijoiden pääteltäväksi..

Lain sallimakin syrjintä on tasa-arvon vastaista. Ei ole olemassa "positiivista syrjintää". Kaikki syrjintä on erittäin paheksuttavaa ja tasa-arvon vastaista.

Kuten "perustuslaissa" muistaakseni lukee, "KETÄÄN ei saa syrjiä".

Miehiä kuitenkin syrjitään tämän tästä, naisia lähinnä suojellaan. Tilanne on kaukana tasa-arvosta.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Takkiin tuli feministeille, taas kerran.

Tai ennemminkin feministinen takinkääntötemppu suoritettiin taas.

(Feministeillehän ei ole maailmassa kovin paljon takkiin vielä tullut, koska heillä on valta ja mediahuomio, toisin kuin aidon tasa-arvon puolustajilla)

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Jatkaakseni aiemmasta vastauksestani -- tuohan osoittaa femakkojen totaalisen tekopyhyyden.

Ensin huudetaan, rääkymällä ja pauhaamalla kuin pikkulapsi, kuinka naisia kertakaikkiaan alistetaan ja esineellistetään missikisoissa, ja kuinka hirveää ja väärin se on, ja kuinka femakat eivät saa nukutuksi, kun näin hirvittäviä vääryyksiä maailmassa tapahtuu (turha huolehtia siitä, että maailmassa kuolee 100 000 ihmistä päivässä nälkään, pikkuvauvojen peniksiä silvotaan ilman puudutusta, saastetta tuotetaan päivä päivältä enemmän, miehiä kuolee ja haavoittuu vakavasti sodissa, kodittomien kaduilla pakkasessa vaeltavat joukot ovat liian sankat, syyttömiä miehiä tuomitaan kasapäin vankiloihin, joissa heitä raiskataan ja hakataan vammautumiseen ja jopa kuolemaan asti, miehet pakotetaan aivopesulaitokseen, jossa heistä tehdään tunteettomia tappokoneita, jotka ovat valmiita surmaamaan veljiään heidän syntymäpaikkansa perusteella, eläimiä viipaloidaan täysin säälittä ruoaksi, ydinvoimalaitoksia, jotka perustuvat säteilyyn, joka ei välitä mistään esteistä, rakennetaan lisää, vaikka jo Nikola Tesla kehitti saasteettomia energiamuotoja (joista sitten vaiettiin, että öljyllä voidaan rahastaa), pahuus on lisääntymässä maailmassa sietämättömiin mittasuhteisiin, joissain maailmankolkissa köyhät lapset joutuvat hengenpitimikseen vuokraamaan kehoaan seksiin, naiset ruhjovat ja murhaavat omia lapsiaan yhä enenevässä määrin, tai muustakaan tällaisesta pienestä), ja asiaan on KERTAKAIKKIAAN saatava muutos!..

.. ja sitten yhtäkkiä - oho, tota.. juu, no ei mitään, ei me tarkotettu. Me oltiinki vaan ihan vitsimielellä noin 50 vuotta tästä pauhaamassa, että siis kyllähän missit on tärkeitä ihmisiä ja maailman parhaita yksilöitä.

Jos femakat voivat noin raivoissaan vastustamansa asian hyväksyä noin yhtäkkisesti, eikö sen luulisi pistävän miettimään näiden kilipäiden MUITAKIN kouhkaamisia hieman tarkemmin? Mitäs jos he yhtäkkiä kääntävät takkinsa yhdessä jos toisessakin asiassa? (ainakin kerrankin he selvvästi tekevät tuon takinkäännön noin niinkuin kerralla, eivätkä silleen "mutta on monenlaisia feminismejä"-tyylisesti, jossa aamulla ollaan yhtä mieltä ja illalla täysin vastakkaista mieltä samasta asiasta)

Tuo takinkääntö kertoo kyllä femakoista niin paljon, että pitäisi jo tavallisen ihmisenkin havahtua.

- Vortac