keskiviikkona, toukokuuta 04, 2011

Avioituneen miehen seksielämä

Tasa-arvo menneisyyden vankina

Naiset tuntevat arjen haasteet

What the Internet reveals about sexual desire

'Have the hottest sex possible': Man who has made love to his wife 5,000 times reveals how to keep things interesting in bed

Decline of the working man

83 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Markku Jokisipilä"

Hieno mies ja hyvä kirjoitus.

Anonyymi kirjoitti...

Feministit ja naiset ampuvat itseään jalkaan tällä miesten syrjäytymisellä. Samoin teemme me kaikki jos tähän ei puututa. Seuraamukset tästä tulevaisuudessa tulevat olemaan karmeat ja naisetkin voivat unohtaa tulonsiirrot miehiltä naisille samaan tahtiin kuin nykyään.

Yritä tätä selittää jollekkin naiselle, ei hän halua sitä kuulla eikä ymmärtää.

Ai niin onhan miesten syrjäytymisellä kaikenlaisia muitakin sivuvaikutuksia jotka eivät ole kauhean positiivisia, suomalaisen miehen tyyli ainakin tähän asti on padota tunteet ja viha sisäänpäin ja vaikkapa tappaa itsensä, pahoin pelkään että moni kääntää vihansa ulospäin yhä enemmän tulevaisuudessa jos mitään ei tehdä.

Inex

Anonyymi kirjoitti...

Eräässä feministiblogissa ehdittiin jo ampua Jokisipilä alas.

"Ei nykysysteemimme siis pudota jopa viidennestä pojista ja nuorista miehistä rattailta todellisia kykyjään huonommalle koulutustasolle, kuten linkkisi kirjoittaja hurskastelee. Jos pudotus olisi totta, se edellyttäisi sitä, että poikia syrjitään tai tyttöjä lellitään, ja tämähän ei ole totta. Molemmille ovat samat ovet auki koko elämän ajan."

Sama tyyppi kyllä voivottelee, kun naiset eivät pääse lasikaton läpi. Silloin kyllä pitäisi yhteiskunnan tulla apuun.

Kuutosen keskiarvo

Anonyymi kirjoitti...

Miesten syrjäytyminen ja poikien pahoinvointi on todella monien asioiden summa. Johtuen koululaitoksista, isänmallin puuttumisesta, yleisistä asenteista sun muusta.

Asiasta tulee naistenkin ongelma vasta siinä vaiheessa kun loppuu rahat, sitä ennen asialle ei tehdä paljonkaan. Mutta, eivät miehetkään näytä kovin huolissaan tästä ilmiöstä olevan, kun katsoo meidän poliitikkoja. Tämä on kuitenkin suurin uhka koko hyvinvointivaltion olemassaololle tällä hetkellä, kannattaisiko tehdä jotain ennenkuin on liian myöhäistä.

Inex

Jorma kirjoitti...

"Jos pudotus olisi totta, se edellyttäisi sitä, että poikia syrjitään tai tyttöjä lellitään, ja tämähän ei ole totta."

Onhan se totta. Syrjinnän ei tarvitse olla aktiivista tai tavoitteellista, riittää, että koululaitos asettaa pojat tyttöjä huonompaan asemaan, kuten se kiistatta tekee.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän tälläinenkin seikka suosii kiistatta tyttöjä, että he kehittyvät poikia nopeammin. Moni poika saavuttaa todella myöhään sen todellisen potentiaalinsa.

Inex

Jorma kirjoitti...

"Tämä on kuitenkin suurin uhka koko hyvinvointivaltion olemassaololle tällä hetkellä"

Aivan. On naurettavaa kohkata jostain eläkeiän nostamisesta, kun samaan aikaan nuoria syrjäytyy jo alle parikymppisinä yhteiskunnan marginaaliin iso joukko. Kustannukset yhteiskunnalle yhdestä syrjäytyneestä nuoresta ovat miljoonaluokkaa, eikä siinä laskelmassa edes oteta edes huomioon menetetyn potentiaalin kokonaisvaikutusta. On kansantaloudellisistakin syistä syytä katkaista tämä kehitys jo ennen kuin se edes alkaa.

Jorma kirjoitti...

"he kehittyvät poikia nopeammin."

Aivan. Koulussa muutenkin epäoonistutaan paljon useammin poikien kanssa. Heistä ei vain nykykeinoin saada kaikkea mahdollista irti. Yksi keskeinen tekijä on epäilemättä positiivisten miehen mallien puute. Miesopettajia olisi saatava lisää keinolla millä hyvänsä.

Anonyymi kirjoitti...

On se kumma kuinka tälläinen pikkumaa kuin Suomi kuvittelee voivansa heittää lahjakkuuksia ja sitä valtavaa potentiaalia tällä tahdilla hukkaan ja samaan aikaan kuvittelee, että tälläisellä toiminnalla ei ole mitään vaikutusta.

En minä ole ainoa joka tästä asiasta on varoitellut, jopa tyhmemmänkin ihmisen pitäisi ymmärtää, että olemme tuhon tiellä jos mitään ei tehdä.

Inex

Anonyymi kirjoitti...

Oma poikani, ala-asteen neljäsluokkalainen, on todennut kuin itsestäänselvänä asiana, että kaikki opettajat suosivat tyttöjä.

Opettajat suhtautuvat hyväksyvämmin (puuttuvat mm. vähemmän tyttöjen jutusteluun/naureskeluun oppitunneilla, antavat palautteensa tytöille lempeämmässä muodossa kuin pojille, kehuvat tyttöjä vaatimattomistakin suorituksista jne.) kaikkeen tyttöjen tekemisiin.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä on seksuaalinen tasa-arvo parisuhteessa?

Tasa-arvo toteutuu silloin, kun myös miehellä on päänsärkyä illalla.

Arwo Tasa kirjoitti...

Koko yhteiskunta suhtautuu tyttöihin/naisiin ikään kuin he olisivat erityiskohtelun tarpeessa olevia vajaakuntoisia.

Anonyymi kirjoitti...

Lama ei koske naisvaltaisia aloja:

http://www.taloussanomat.fi/tyo-ja-koulutus/2011/05/04/opettajan-palkka-on-nyt-3-550-euroa/20116293/139

"Palkat ovat nousussa kuntatyöntekijöillä. Lokakuusta 2009 lokakuuhun 2010 kuntatyöntekijöiden kokonaisansiot kasvoivat keskimäärin 2,3 prosenttia.

Kuntasektorin työntekijöistä neljä viidestä on naisia. Lääkäreiden keskimääräinen kokonaisansio oli 6 743 euroa lokakuussa 2010, kun opettajien kokonaisansio oli 3 551 ja teknisen alan palkat 2 954 euroa."

Anonyymi kirjoitti...

Arwo Tasalle:

Olet harvinaisen oikeassa. Naisen ei tarvitse kuin vingahtaa ja jo on lauma avuntarjoajia ympärillä. Lakeja muutetaan naisten hyväksi jatkuvalla syötöllä.
Ja sitten nämä naisten suojatyöpaikat! Vaikka nyt tämä Eva Biaudet vähemmistöjen etuja vartioimassa. Maassa, jossa on paras vähemmistösuoja koko maailmassa! Kun ei muuta keksi, valittaa jostain "neekeriukosta". Ja tällaisia "paljastuksia" tekee hädin tuskin ylioppilaslakin saanut nainen kymppitonnin kuukausipalkalla ja valtavan esikunnan ympäröimänä. Ja vielä kitistään, etteivät naiset saa duuneistaan kunnon liksaa! Saatana, että sisuttaa!

kuutosen keskisarvo

Ahne sukupolvi puikoissa kirjoitti...

On täysin käsittämätöntä, että julkinen sektori jakaa Suomessa suuremmat palkankorotukset kuin yksityinen puoli.

Itse asiassa Suomen julkisella sektorilla ei ole varaa minkäänlaisiin palkankorotuksiin ennen kuin talous on tasapainossa ja syömävelan ottaminen on lopetettu. Tämän hetken taloustilanne edellyttäisi julkisen sektorin palkkojen 10-15% alentamista.

Anonyymi kirjoitti...

Suomessa on lama ja julkinen sektori, valtio ja kunnat yhteensä, velkaantuu tänä vuonna lähes kaksikymmentä miljardia.

Kahden vuoden aikana koko kuntasektorin palkat ovat keskimäärin nousseet 10 prosentilla. Siis samaan aikaan, kun avoimella sektorilla ollaan tehty 0,5 prosenttia palkankorotussopimuksia.

Julkisen sektorin menot ovat 15 miljardia tuloja suuremmat.

Lähde: Kalle Isokallio, iltalehti, blogit.

Inex

Jonkun pitäisi huutaa kovaan ääneen: NYT VITTU IHAN OIKEESTI HERÄTKÄÄ !!

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Vasemmistonuoret ry / Aloitteet liittokokoukselle sekä hallituksen vastaukset niihin


ALOITE 5: Aseksuaalinen “avioliittolaki”

Vasemmisto on liittynyt sukupuolineutraalia avioliittolakia vaativaan yhteisrin-tamaan. Lain tarkoitus on, ettei ketään syrjittäisi avioliittoasioissa seksuaalisen suuntautumisen vuoksi. Monelle heteroparillekin avioliitto sinänsä on kuitenkin ensisijaisesti juridinen liitto. Yhdessäolo ja rakastaminen on mahdollista ilman institutionalisoitua liittoa, mutta sitä tarvitaan turvaamaan omaisuuden jako ero- ja perintötapauksissa. Termi “avioliitto” kuitenkin voi sulkea aseksuaalisesti käyt-täytyvät ihmiset, ns.peräkammarin pojat ulkopuolelle. Erilaisia ei-seksiin perus-tuvia yhdessä asumisen muotoja voi olla tietysti muitakin, mm. erilaiset kom-muuni- tai muut yhteisöllisen elämän muodot. Avioliittoon verrattavaa omaisuu-den jakamis- tai perimisinstituutiota ei tällaisia tapauksia varten ole. Jotta va-semmisto todella olisi tasavertaisuuden ja edistyksen liike, tulisi vasemmistonuor-ten, esimerkiksi nk."seksiryhmän" valmistella aiheesta esitys tulevaa toimintaa varten.
Lapin Vasemmistonuoret ry

...

ALOITE 11: Anonyymi synnyttäminen lailliseksi

Suomessa pitää olla oikeus synnyttää nimettömänä ja jättää syntynyt lapsi sairaa-laan ilman, että vanhempien tietoja merkitään minnekään. Tällaiset lapset tulee ensisijaisesti antaa adoptoitavaksi lapsettomille pariskunnille.
Hämeen Vasemmistonuoret ry

...

ALOITE 18: Vasemmistonuoret Polyamoria ry:n kannatusjäseneksi

Varsinais-Suomen Vasemmistonuoret esittää, että Vasemmistonuoret liittyy Poly-amoria-yhdistyksen kannatusjäseneksi.
Varsinais-Suomen Vasemmistonuoret ry

PÄÄTÖSESITYS: Hallitus yhtyy aloitteeseen, koska Polyamoria ry ajaa yksityis-elämään liittyvien ennakkoluulojen purkamista.

...

ALOITE 23: Transhoidoista poliittiseen ohjelmaan

Varsinais-Suomen Vasemmistonuoret esittää, että poliittiseen ohjelmaan lisätään maininta transhoitojen mahdollistamisesta myös muille kuin niille, jotka tunte-vat “olevansa vastakkaista sukupuolta”, seuraavasti: “Yhteiskunnassa on tunnus-tettava oikeus elää sukupuolten välissä tai ulkopuolella. Tämän edistämiseksi olisi muun muassa laajennettava mahdollisuus saada sukupuolenkorjaushoitoja kos-kemaan myös niitä, joiden sukupuolikokemus on jotain muuta kuin “vastakkaisen sukupuolen” identiteetti.
Varsinais-Suomen Vasemmistonuoret ry

PÄÄTÖSESITYS: Hallitus kannattaa aloitteen sisältöä ja siirtää aloitteen poliit-tisen ohjelman työryhmän käsiteltäväksi.

...

ALOITE 48: Sukupuolineutraali aborttilaki

Itä-Suomen Vasemmistonuoret vaatii Vasemmistonuorten ajavan muutoksia luonnonlakiin mahdollistamalla myös miesten synnytyksen. Vaadimme myös su-kupuolineutraalia aborttilakia, sillä nykyinen laki sortaa miehiä.
Itä-Suomen Vasemmistonuoret ry

PÄÄTÖSESITYS: Hallitus ei yhdy aloitteeseen.

Homo kirjoitti...

Muutama päivän naisuutinen lähestyvien äitienpäivien kunniaksi:

Teinitytöt hakkasivat koiranulkoiluttajaa kasvoihin

Äiti oli tappaa vauvansa

...
20-vuotias nainen oli ravistellut alle kaksikuukautista lastaan niin, että tämän pää oli heilahdellut voimakkaasti edestakaisin. Vauvalle aiheutui vaikea ruumiinvamma - hänellä todettiin aivoverenvuotoa, iskeemistä vauriota pikkuaivoissa ja verenvuotoa molemmissa silmänpohjissa. Vauva myös sokeutui.
...

Riehuva nainen sylki poliisin suuhun

Jorma kirjoitti...

Hyvää poikienpäivää

Anonyymi kirjoitti...

HMM ...Nuorten seksitutkimuksen tulos yllätti myös tutkijat
05.05.2011, 13:15 · Kategoria:Viihdeuutiset
Erityisesti nuoria miehiä pidetään seksuaalivietiltään täysin ylivertaisina ja alati lisää seksiä janoavina, mutta tuoreen selvityksen mukaan kyse on ennemminkin vain stereotypiasta kuin totuudesta. Kaikki nuoret miehet eivät nimittäin halua enempää seksiä.

Australialaisessa seksitutkimuksessa selvisi, että 16 – 24-vuotiaista nuorista miehistä peräti 12 prosenttia haluaakin todellisuudessa vähemmän seksiä. Missään muussa ikäryhmässä määrä ei ollut näin suuri. Samasta ryhmästä vain 31 prosenttia kertoi haluavansa enemmän seksiä. Samalla rikkoutui ainakin yksi nuorten miesten seksiin liittyvä myytti.

- Vaikkakin kyseessä onkin vähemmistö, on mielenkiintoista että vähemmän seksiä haluavia on nuorissa enemmän kuin missään muussa ikäryhmässä. Yleensä luullaan, että nuoret pojat eivät saa koskaan tarpeeksi seksiä ja haluavat sitä aina vain lisää, New South Walesin yliopiston seksitutkija Juliet Richters kertoi Reuters-uutistoimistolle.

35 – 44-vuotiaista miehistä 57 prosenttia halusi enemmän seksiä, kun samanikäisillä naisilla määrä oli vain 28 prosenttia. Tutkimukseen osallistui 4.300 miestä ja 4.400 naista iältään 16 – 64 vuotta. Sama tutkimus tehtiin edellisen kerran viisi vuotta sitten.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Tuo tutkimus viittaa siihen, että miehillä on kärkipäät yleisimpiä, eli on paljon niitä jotka haluaa tosi paljon, ja taas kohtuu paljon niitä jotka haluaa tosi vähän. Naiset taas ovat (lähes joka ominaisuudessa) todennäköisesti lähellä keskiarvoa.

Ja sitten masentava uutinen:
Naisten seksivälineet ymmärretään, miesten ei - "säälittäviä perverssejä"

Panu Horsmalahti kirjoitti...

”Naiset hallitukseen, isät kotiin”

Taas naisjärjestöt vaativat epätasa-arvoa, jossa tehtävään ei pidä valita henkilöä pätevyyden, vaan sukupuolen perusteella. Positiivinen erityiskohtelu on syrjintää.

Homo kirjoitti...

Saisikohan tulevaisuudessa pihtariämmiltä vahingonkorvauksia?:

Ei seksiä avioliitossa — nainen vaatii yli 8 miljoonan korvauksia ex-mieheltään

Anonyymi kirjoitti...

No huh, huh, ja vielä kerran huh!
Jos jokainen seksiä vaille avioliitossa jäänyt mies panisi saatavat hakuun näyttäisi Portugalin velka pikkujutulta sen rinnalla.
Minun seksielämäni alkoi sinä päivänä kun erosin pihtarivaimostani. Uutta pihtaria en ota riesakseni.
Nuoret miehet: älkää ikinä menkö naimisiin!

Speedy Gonzales

Homo kirjoitti...

Hyvää äitienpäivää!:

Vaimo viritti ansan ja ampui miehensä

Jorma kirjoitti...

Intti haluaa oman peruskoulun

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

”Jos koulutussuunnittelijat näkisivät murrosikäisten väliset erot aivojen magneettikuvina, koulumaailma saattaisi olla varsin erilainen”, toteaa lääketieteen tohtori Linnea Karlsson.

Karlsson puhuu aivojen tilavuudesta ja psyykkisestä kehityksestä. Tytöt saavuttavat kokonaistilavuuden noin 11-kesäisinä, pojat vasta 14-15 -vuotiaana. ”Koulujärjestelmän tulisi ottaa nämä sukupuolierot paremmin huomioon”, sanoo lastenpsykiatri Matti Kaivosoja. ”Pojat kehittyvät henkisesti tyttöjä hitaammin.”

http://finnsanity.blogspot.com/2009/11/feminismi-sukupuolineutraali-tasa-arvo.html

sekä myös

" Brittitutkijat ovat löytäneet uusia todisteita siitä, että pikkutytöt ovat samanikäisiä poikia kehittyneempiä. Tutkimukseen osallistui lähes 300 000 alle kouluikäistä englantilaislasta. Tutkimuksessa mitattiin lapsilta kaikkiaan 117 erilaista kykyä. Pojat olivat ainoastaan kolmella kyvykkyyden osa-alueella tyttöjä edellä."

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Feministeillä on valtava perspektiiviongelma.

Kun he ovat elämänsä aikana kohdanneet jonkun miespsykopaatin ja suostuneet tämän huijattavaksi, he luokittelevat kaikki miehet psykopatiaan taipuvaisiksi.

Samalla he eivät ymmärrä että miehillä on myös karmeita kokemuksia naispsykopaateista eikä psykopatia ole sukupuoleen sidottu persoonallisuuden häiriö.

Feministit viittaavat mielellään sotiin ja aggressioon mutta samalla minä viittaisin naisiin, jotka tuntevat viehtymystä röyhkeitä psykopaatteja kohtaan ja kannustavat härskisti valtaa tavoittelevia miehiä toimimaan ilman moraalia statuksen ja maallisen hyvän tavoittelussa. Perheen ja suvun nimissä.

Anonyymi kirjoitti...

Tälläinen biologinen tosiasia josta Kuittinen kirjoittaa, antaa tytöille aivan valtavan etulyöntiaseman eli voimme olla sataprosenttisen varmoja, että tälläiseen asiaan ei puututa tässä maassa ikinä.

Inex

Homo kirjoitti...

Hyvä kuva, vain käsi lompakkoa tavoittelemassa, kaulin lyöntiin kohotettuna ja prinsessamarttyyrileikit puuttuivat:

Avioliittoon ei kiirettä - naiset avioituvat vasta kolmikymppisinä

Anonyymi kirjoitti...

Koulutustakin on varmasti suunnittelemassa naisia, jotka pitävät tyttöjä suosivaa tilannetta hyvänä.

Anonyymi kirjoitti...

Vihreä lanka:
Mistä Suomi pitäisi puhdistaa?

Frank Johansson, Amnesty: "Henkisestä ja fyysisestä väkivallasta. Ensinnäkin pitäisi poistaa rasismi, suvaitsemattomuus ja vihapuhe. Toiseksi naisiin kohdistuva fyysinen väkivalta, joka on vieläkin valtavan iso ongelma."

Heh, näin siis puhuu mies, joka on vuodesta toiseen levittänyt aggressiivisia valheita suomalaisen miehen väkivaltaisuudesta. Frank voisi siivota siis omat ja järjestönsä puheet. Se olisi iso askel vihapuheen lopettamisen tiellä.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Puolikas taivasta – Vuoden merkittävin kirja

Kommentoijia harmittaa, että myös miesten tasa-arvo-ongelmista puhutaan.

"Avioliittoon ei kiirettä - naiset avioituvat vasta kolmikymppisinä":

Naiselle yksi hyvä strategia on harrastaa paljon irtosuhteita nuorena, ja sitten kolmikymppisenä ottaa se vakaa ja turvallinen elättäjämies. Kyseinen elättäjämies on varmaan elänyt pitkiä kausia vieläpä selibaatissa.

Vortac kirjoitti...

Mutta, eivät miehetkään näytä kovin huolissaan tästä ilmiöstä olevan, kun katsoo meidän poliitikkoja.

Poliitikot eivät edusta miehiä. (Yhtään enempää kuin 'kansanedustajat' edustavat kansaa)
Poliitikot edustavat valtaa pitäviä tahoja, jotka haluavat pitää kansalaiset orjan asemassa, nykytilanteesta huolimatta lopulta myös naiset.

Miehet ovat kyllä huolissaan, mutta kanavoivat huolensa mieluummin ryyppäämällä ja muilla 'maskuliiniseen rooliin' kuuluvilla asioilla (tai muuten heidän oma osansa surkeutuu entisestäänkin, ainakin heidän oman käsityksensä mukaan). Vain pieni ryhmä miehiä näkee koko kuvan, ja kanavoi huolestumisensa älykkäillä ja syvältäluotaavilla kirjoituksilla internetissä.

Miehet kyllä tietävät, että jokin on pielessä, koska nämä ongelmat koskettavat tavallisia miehiä erittäin syvästi. Mutta useat heistä eivät tiedä, mistä heidän elämänsä kurjuus ja ongelmaisuus johtuu, joten he eivät tiedä, mitä tehdä asialle.

Naiset taas eivät tiedä, eivät halua tietää, eivätkä välitä siitä, onko miesten elämä yhteiskunnan rakenteiden ja monien muiden asioiden vuoksi ongelmallista vai ei, kunhan heillä itsellänsä menee hyvin. Vasta sitten, kun naisten oma, pikku elämänpiiri rupeaa oireilemaan ongelmilla, voi olettaa heidän havahtuvan siihen, että asiat eivät voi jatkua näin. Onneksi monien naisten elämään kuuluu vielä toistaiseksi miehiä jossakin muodossa, joten ehkäpä hekin tajuavat joskus alkaa välittämään miestenkin ongelmista.

Toivossa on ainakin hyvä elää..

- Vortac

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Jonkun pitäisi huutaa kovaan ääneen: NYT VITTU IHAN OIKEESTI HERÄTKÄÄ !!

Onhan sitä yritetty kautta historian. Suunta on ollut selvä jo vuosituhansia, vain tahti on kiihtynyt ja rakenteet sekä yksityiskohdat monimutkaistuneet teollisen vallankumouksen ja 'informaatioaikakauden' myötä.

Mutta huutajille yleensä käy huonosti. Jeesus surmattiin brutaalisti, John Lennon ammuttiin, Kennedy sai myöskin luodin kuuppaansa, ja niin edelleen.

Internetissä moisille huutajille lähinnä syydetään kasakaupalla shaming languagea, ad hominemeja ja muutenkin vakuutetaan, että moisella yksilöllä on jotain vikaa pääkopassa, ja niin ihmiset voivat rauhassa jatkaa autuaan tietämättöminä mistään. Ignorance is bliss - sitä siunausta eivät masssat halua menettää. Tietämättömyys on asia, josta ihmiset pitävät kynsin ja hampain kiinni - mitä lujempaa joku huutaa totuutta, sitä syvemmälle menevät sormet korviin ja sitä suurempi on vastalallatus "LA LAA, EN KUULE MITÄ SANOT" jne.

Ihmisten pitäisi oma-alotteisesti herätä ja nähdä, tulla ulos luolastaan ja katsoa todellisuutta kasvoista kasvoihin. Vain silloin voi rakentavaa muutosta odottaa asioihin.. mutta tällaista ainesta ei ikinä ole sivilisaatioiden lopun aikoina massojen seassa riittävästi, eikä se ole tarpeeksi tehokasta ja voimakasta. Niin että jälleen on tuhon aika edessä (tai oikeastaan kaikkialla ympärillämme jo).

- Vortac

Homo kirjoitti...

Hyvää lähestyvää äitienpäivää!:

Kuvottava laiminlyöntitapaus Lahdessa: Naaraskoira söi uroksen ja pelasti pentunsa

Koiranomistajatar lähti kymmeneksi päiväksi lomalle Lappiin viime syksynä, ja jätti täysikasvuiset uros- ja naaraskoiran sekä neljä pentua ilman ruokaa kerrostaloasuntoon Lahdessa.
...

Jättilasku: 21-vuotias nainen tuhosi kännissä vuokrakämpän

Ruotsalainen vaimo päihittää suomalaisen

Amerikkalaisvihamielinen nainen melskasi metrossa

Avioliitto maksoi 2 miljoonaa - mies ei saanut edes seksiä

Varakas pohjalainen poikamiesisäntä joutui kahden huijarinaisen vedättämäksi ja menetti koko omaisuutensa.
...

Marja-Liisa Kirvesniemi saa avioerossa suuren summan Harrin osakesalkusta

Anonyymi kirjoitti...

Miehet tunnustavat rakkautensa ensimmäisenä – syy selvisi

07.05.2011, 18:00 · Kategoria:Viihdeuutiset

Perinteinen stereotypia sukupuolista on se, että naiset ovat romanttisempia ja herkempiä, kun miehet taas ovat karskeja ja sitoutumiskammoisia äijiä. Nyt tuore tutkimus kuitenkin osoittaa, että stereotypia ei välttämättä pidäkään paikkansa ainakaan seurustelun osalta.

Journal of Personality and Social Psychology -lehden julkaisemien tietojen mukaan naiset eivät aina olekaan aktiivisempia osapuolia seurustelun aloittamisessa ja rakkauden tunnustamisessa. Tutkimuksen mukaan kahdessa kolmesta heteromiesten suhteesta mies on tunnustanut rakkauttaan ensimmäisenä. Tämä on vieläpä tapahtunut keskimäärin peräti kuusi viikkoa ennen suhteen naista.

Tutkimuksen tekijä Laura Berman kuitenkin muistuttaa lehdessä, että miesten motiivit rakkauden tunnustamiselle poikkeavat usein naisten vastaavista. Miehillä on hänen mukaansa taipumus sanoa “Minä rakastan sinua” parin tuleva ensimmäinen seksisessio mielessään. Miehet tarjoavat naiselle intiimiyttä seksi mielessään, kun nainen tarjoaa seksiä intiimiys mielessään. Tavoitteet ovat siis päinvastaiset.

- onkohan tutkijan tulkinnalla varmasti tutkimuksellista tukea, vai esittääkö hän tulkintansa ihan mutuna?

Teemu kirjoitti...

Huolia, murheita, turhia toiveita:

http://keskustelu.suomi24.fi/node/9847614

No, eipä ainakaan itsellä ole enää tuota toivepuolta.

-Teme-

Anonyymi kirjoitti...

"No, eipä ainakaan itsellä ole enää tuota toivepuolta."

Toivossa on hyvä elää - maailmassa missä mies joutuu aina oikeuttamaan oman onnensa erinäisten tähteiden keskeltä. :D

Olemmehan sitäpaitsi saaneet lain, joka (aikanaan) siirtää avoerossakin omaisuutta mieheltä naiselle. Suomalaisnaisen kanssa sitoutuminen alkaa olla yleisesti sama, kuin pistäisi rahaa kehitysmaihin.

Sukupuolten (toisistaan) etäännyttämis prosessi jatkuu ja naisten varustaminen etuoikeuksilla ja ylenmääräisellä mehiläiskuningattaruudella lisääntyy.

Naisiin on syytä pitää turvamarginaalia. Jos haluaa jokamiehenä pimppaa pitää olla hyllyntäysi kultaharkkoja, sillä sen se yleensä tulee maksamaan.

Ei pidä koskaan luottaa naiseen, joka ei ole käynyt meikäläisen sertifioitavana. :D


-bmad

Anonyymi kirjoitti...

"Miehillä on hänen mukaansa taipumus sanoa “Minä rakastan sinua” parin tuleva ensimmäinen seksisessio mielessään. "

Eli hänen mukaansa miehet
ovat kuin nälkäisiä koiria, jotka näkevät jo etukäteen unta tulevasta aterioinnista. Siinäpä osuva kuvaus nykymenosta.

Pitäisikö samalla tavoin
alkaa töitä hakiessa nähdä unta Hesburgerin tuotteista?


-bmad

Homo kirjoitti...

Hyvää äitienpäivää!:

Suomalaisnaiset eivät kelvanneet natsi-Saksan lasten äideiksi


Ansioituminen kasvattajana toi mitalin 37 äidille


-Koskakohan listalle pääsee ensimmäinen transuäiti? Miehillä ei tietenkään mitään saumaa saada tunnustusta epäilemättä paljon paremmista kasvatustuloksistaan.

Yale-professorittaren kasvatusmetodi: Jos et soita oikein, poltan pehmoeläimesi

Seuraus lääkärikunnan naisittumisesta, kallis koulutus menee hukkaan, kun naiset haluavat tehdä kivoja töitä ja lähinnä harrastusluonteisesti:

Osa-aikatyötä tekevien lääkäreiden määrä on runsaassa kymmenessä vuodessa kolmikertaistunut, kertoo Helsingin Sanomat. Osa-aikaisuuden suosio on ruuhkauttanut päivystyksiä, ja voi jättää potilaan vaille hoitoa.

Etenkin naiset haluavat tehdä osa-aikatyötä.

Keski-ikäisten naisten rikosliiga jyllää Detroitissa

"Lutkaliike" leviää Pohjois-Amerikassa

Ja taas lutkaloiset käsi ojossa miesten rahoihin/you made your bed, now lie in it:

Vanhempainliitto: Yksinhuoltajille veteraanitukia

Homo kirjoitti...

Sokerina pohjalla:

Child tortured by his mother

Bitches of Buchenwald: Which death camp guard is the evil inspiration behind Kate Winslet's role in The Reader?

The lady of Buchenwald

With no husband in attendance to curb the sinister excesses of her nature, and no-one who dared question her because she was the second most important person in the camp, she was in a unique situation. And she began to exploit it in every way she could.

Ilse loved to flaunt her body to prospective short-term f*** puppets. Sometimes she would expose herself on the balcony of her villa for the benefit of the SS guards. Other times she would reveal herself to the prisoners by sunbathing close to the perimeter of the camp.

As tempted as they might have been, it was in the prisoners' best interests to turn away. Many of them learned this the hard way. Ilse used to delight in taunting the new inmates by stripping half-naked and fondling herself. If anyone so much as looked in her direction they only did it once. For their lack of respect they would be punished with a severe beating.

On one occasion, prisoners were being led into the camp when Ilse made a vulgar speculation about what they might like to do to her if they were free. Three men looked up in response. Two were beaten to death immediately. The other's last breath was drawn as he lay face down in the dirt with an SS officer's boot on the back of his neck. Ilse herself filed the paperwork that accused them of insulting her and leering at her lasciviously.

Her increasing lust for sex was matched in pace by her increasing lust for blood. On one occasion, she implored two guards who were moving some prisoners to instigate a random execution by herding some of the men into a closed area of an exercise yard and shooting them. When Ilse felt the guards were not killing the men quickly enough she used a handgun to pick some of them off herself. The incident left 24 people dead.

After sex and killing, Ilse's next love was horse riding. Prisoner testimonies told how she liked to ride through the camp whipping people she felt weren't working hard enough or she just didn't like the look of.

Homo kirjoitti...

Veitsellä aseistautunut nainen teki kaksi kioski-iskua viikon sisällä

...
Ennen uutta ryöstöyritystä epäilty ehti olla vapaana reilun vuorokauden.

Anonyymi kirjoitti...

Ei yksinhuoltajille, vaan naisyksinhuoltajille ....

Täällä on annettu harhaista tietoa. Ei niitä sotainvalidien ja sotaveteraanien rahoja ole pyydetty yksinhuoltajille, vaan yksinhuoltajanaisille, tämä sanottiin selvästi Radio Novan haastattelussa.

Suomessa on noin 120 000 yksinhuoltajaa. Heistä 100 000 on yksinhuoltajaäitejä.

Rahansiirto miehiltä naisille. Köyhistä yksinhuoltajaisistä ei kukaan välitä.

Homo kirjoitti...

Taas tätä tosiasioihin pohjautumatonta feminististä höttöä:

Mitään sen suuntaista näyttöä ei ole olemassa, että pukeutuminen vaikuttaisi seksuaalisen väkivallan uhriksi joutumiseen millään tavalla. Raiskauksista suurin osa tapahtuu uhrin kotona puolison tai muun läheisen toimesta ja motiivina on aina alistaa uhria. Sama motiivi on myös puskaraiskaajilla, Ei heitä kiinnosta uhrin pukeutuminen tai edes seksi. Jos kiinnostaisi, ei toppatakkiin pukeutunt pyörätuolipotilas tulisi raiskatuksi. Raiskaus on viharikos, ei seksirikos ja se kumpuaa naisvihasta, ei seksuaalisuudesta. Raiskauksia voi vähentää vain ja ainoastaan rangaistuksia koventamalla, väkivallan ehdottomalla ja yleisellä tuomitsemisella sekä uhrien kaikenlaisen syyllistämisen ja ylenkatseellisen neuvomisen lopettamisella.

Arhi Kuittinen Finnsanity kirjoitti...

Poikien suojaamaton sukupuoli ja naisten arviointivalta

http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=81299

Homo kirjoitti...

Liberal feminists miffed that police chief suggested prevention tips against date rape

Toronto 'slut walk' takes to city streets

...
Like this woman who murdered her co-worker, then tied up herself and the body and concocted a story about a murderous rapist that the police swallowed without a second thought.

Or this nun who lied about being raped to hide an affair; or this female psychologist, same story; or this wife of an Afghanistan soldier who lied about rape to cover up getting pregnant by an affair.

Or this woman who, in sheer bitter revenge, falsely accused her ex-boyfriend of rape which landed him in jail for two months.

And lest you think that these women are rare freaks, the FBI believes that at least 8% of all rape accusations are unfounded.
...

Ulvova Ylläri kirjoitti...

Jotenkin tuntuu, että raiskauksesta jaettavat tuomiot voisi tosissaan nostaa siihen luokkaan, jossa ne hirvittävyydessään feministien mielestä ovat. Samalla todennäköisesti ratkeaisivat nämä valheelliset raiskaussyytöksetkin.

Kun raiskauksesta jaettava tuomio olisi noin 2-3 pitempi tuomio kuin mitä taposta keskimäärin saa, niin yhdenkään raiskaajan ei olisi järkevää jättää uhriaan henkiin. Valheellisia syytöksiä ei olisi, koska ketään henkiin jätettyä ei olisi oikeasti raiskattu.

Eli ei muuta kuin rangaistuksia koventamaan. Sehän on tutkimusten mukaan muutenkin osoitettu tavattoman tehottomaksi tavaksi estää vakavia rikoksia. Nyt kuitenkin taitaakin jatkuvan uhrikortin pelaaminen olevan tärkeämpää kuin rikosten estäminen tai vähentäminen.

Homo kirjoitti...

Samoin voisi perustaa jonkun kampanjan siitä, että eutanasiaa pitäisi voida tarjota raiskauksen uhreille sillä perusteella, että raiskaus on feministien mielestä vähäisempi rikos kuin esimerkiksi henkirikoksen uhriksi joutuminen, koska henkirikoksen uhri ei joudu kärsimään vuosikymmiä siitä, että on joutunut tapetuksi. Taitaisi aika pian muuttua ääni femakkojen kellossa, jos joku tosiaan tarjoaisi hoidoksi siihen "raiskaamalla väistämättä loppuelämäksi totaalisen pilatulle elämälle eutanasiaa", jottei tarvitsisi kärsiä niin pitkään.

Homo kirjoitti...

How is rape worse than murder?

...
As someone who has been raped 3 times, that really hurts to hear people say that what I've gone through it worse than death. I mean, I'm still alive, I'm happy for the most part. I've been through some traumatizing experiences, but I'd still rather this than be murdered.

*Please don't offer sympathy. I don't need it. Just stick to the discussion.
3 years ago Report Abuse
Additional Details
Yes I have to live with the memories, but I can also have plenty of fulfilling experiences. I'm very glad I wasn't murdered.
...
I'm happy to hear that you were able to overcome the violations and violence you experienced, but you are the exception, not the rule. Many more women experience PTSD so bad they can't live alone, they can't eat, sleep, they don't bathe or brush their teeth, if they do sleep it's in jogging clothes and running shoes.
...

A Pussy Pass in Italy

After 10 years, a few trillion dollars, countless thousands of young men dead, disfigured and psychologically traumatized, Osama bin Laden is dead.

Homo kirjoitti...

Korjaus aiempaan viestiini: Tarkoitukseni oli tietenkin sanoa, että: "raiskaus on feministien mielestä pahempi rikos kuin esimerkiksi henkirikoksen uhriksi joutuminen".

Anonyymi kirjoitti...

Uuden suomen kysymyksenä oli "tulisiko yleinen ja yhtäläinen asevelvollisuus säilyttää?" :-D

Homo kirjoitti...

Seksihalujen puute vaivaa joka kymmenettä miestä

Hyviä kommentteja, kuten:

Jos mies haluaa enemmän seksiä kuin nainen miehen on vain sopeuduttava siihen. Jos nainen haluaa enemmän seksiä kuin mies on miehen mentävä terapeutille ja hommattava viagraa.

Jos mies ehdottaisi naiselle, että hänen pitäisi mennä terapeutille koska 40v nainen ei halua seksiä monta kertaa viikossa mies on iljettävä sika, joka ajattelee vain itseään. Mutta kun mies ei innostu viagran avulla mies ei ole kelvollinen ja hänet pitää vaihtaa nuoreen ja viriiliin.

Jos mies haluaa nopeaa seksiä hän ajattelee vain itseään, jos nainen haluaa nopeaa seksiä hän on moderni.

Jos mies haluaa keskustella naisen haluttomuudesta tai vaikka toiveistaan avioseksin piristämiseksi hän painostaa, jos nainen haluaa keskustella miehen haluttomuudesta siitä pääsee Hesariin. Olisipa hauska nähdä artikkeli jossa Matti 40v eroaa Sannasta 40v, koska Sanna ei halua seksiä monta kertaa viikossa. Sitä tuskin kirjoitettaisiin näin ymmärtäväisellä asenteella.

Tähän vielä päälle nainen joka haluaa että hänet tyydytetään tekemättä itse mitään asian eteen niin ei ole ihme että nettiporno kiinnostaa miehiä.

Anonyymi kirjoitti...

Kun olen tarkkailut tätä touhua niin olen huomannut, että yhä useampi nainen jää nykyään yksin, varsinkin kun ikää rupeaa tulemaan.

Näen tähän ilmiöön kaksi syytä, toinen on se, että miehet tietävät jo mitä tuleman pitää ja valitsevat kumppaninsa paljon tarkemmin. Toinen syy on se, että nämä naiset vieläkin luulevat, että heillä on varaa vaatia entiseen malliin kuuta taivaalta.

Tottahan toki seksiä näille naisille on tarjolla enemmän kuin miehille, mutta vakaviin serustelusuhteisiin eivät enää kelpaa.

Naiselta on ihan turha vaatia muuttumista, tämän monet miehet jo tietävät. Valitkaa kumppani tarkoin ja ottakaa ero herkemmin, vältytte monilta murheilta kun olette krantumpia. Yksinelokin on paljon mielyttävämpää kuin olla kimpassa jonkun luonnehäiriöisen itsestään liikoja luulevan naisen kanssa.

Inex

Homo kirjoitti...

Jos muulle työlle ei ole tarvetta, niin luulisi huorille ainakin olevan kysyntää:

Soininvaara: Pannaan Kreikka ja Portugali tekemään töitä Suomen hyväksi

Anonyymi kirjoitti...

"Yksinelokin on paljon mielyttävämpää kuin olla kimpassa jonkun luonnehäiriöisen itsestään liikoja luulevan naisen kanssa."

Pitää muistaa, että ns. yksinelokin tapahtuu aina KESKELLÄ kosmosta ja maailmankaikkeutta, eli ei puutu kuin se nainen, jonka arvo on noussut tässä maailmassa epäsuhteelliseksi.

Sukupuolielämä on maailmassamme
keskimäärin niin kehittymätöntä ja ylikontrolloitua, ettei
pariutumisen resurssia voi oikein saavuttaa tinkimättä omasta ihmisarvostaan. Naiset tulevat jatkossakin menemään heidän oikkuihinsa uskoville ja miesten välistä kilpailua käyville miehille. Mikäli itse olisin sinkku niin en kyllä varmaan jäisi odottelemaa unelmien naista, vaan tekisin ahkerasti töitä, käyttäisin rahaa Suomessa niin vähän kuin mahdollista ja aina muutaman kuukauden välein muuttaisin jonnekin kaukaiseen kehitysmaahan, josta ostaisin itselleni "seksiorjia".


-bmad

Homo kirjoitti...

Miesten kannattaa varoa menemästä liian lähelle naisia, ettei vain vahingossakaan kosketa ja tule syytettä niskaan. Miehethän ovat samanlaisiaa untouchable-luokkaa, kuin vaikkapa alimpiin kastittomiin kuuluvat Intiassa:

Poliisipomoa ei syytetä alaistensa koskettelusta

...
Väittämän mukaan hän olisi kosketellut naisia ovenaukaisutilanteessa ja mennyt liian lähellä naisia heitä puhutellessaan.
...

Homo kirjoitti...

Kaikkea hullua se feminismi saakin ajattelemaan:

Mutta lisääkö riskiä tulla raiskatuksi jos makaa alasti syrjäisellä puistonpenkillä umpihumalassa keskellä yötä?

Todennäköisesti ei lisää, saattaa jopa vähentää. Vaarallisin paikkahan tämän asian suhteen on koti ja ne harvat puskaraiskaajat käyvät lähes poikkeuksetta ei-sammuneiden ja pukeissa olevien kimppuun. En ole koskaan kuullut, että julkiselle paikalle sammunutta olisi raiskattu.

Raiskauksen motiivi on viha ja viehtymys väkivaltaan (tämän voit tsekata joltain kriminaalipsykologilta, jos et usko), eikä sammunut oikein siinä mielessä kiinnosta näitä rikollisia.
...

Anonyymi kirjoitti...

"Mutta lisääkö riskiä tulla raiskatuksi jos makaa alasti syrjäisellä puistonpenkillä umpihumalassa keskellä yötä?"

Haluaisikohan joku nainen kokeilla tätä ? Tai sitten tekee niin, että pyllistää seinään missä on reikä ilman housuja.

Inex

Homo kirjoitti...

Ehkä Suomessa femakot voisivat alkaa järjestää lutkakävelyiden sijaan jotain alapaa paljaana puistoon keskellä yötä sammunut pissis -tempauksia todistaakseen feministiset teoriat tosiksi, joiden mukaan nuoren naisen sammuminen keskellä yötä alastomana puistoon ei lisää mitenkään riskiä joutua raiskatuksi. Samalla todistetaan vääräksi sekin luulo, että seksuaalisella viehättävyydellä olisi mitään merkitystä raiskausriskin suhteen.

Kohta varmaan femakot väittävät, ettei se mitenkään lisää naisen riskiä tulla raiskatuksi, että humalaisena kutsuu sänkyynsä vieraan miehen tai menee yöksi vieraan miehen sänkyyn - ei vaikka ensiksi nainen olisi vähän käpälöinyt miestä haaroista. Kyllähän naisella on aina oikeus sanoa ei ja ihan jokaisen miehen täytyy kuunnella naista ja olisi kauheaa sanoa, että naisen pitäisi olla varovainen.

Homo kirjoitti...

Toinen keino pistää feministinen usko koetukselle voisi olla vaikka jotkut huviretket (tai miksei vaikka joku henkilökunnassa toimiminen jossain laitoksessa) sarjaraiskaajien kanssa. Voisi sitten kokeilla, että onko tosiaan riski yhtä pieni vaikka olisi pukeutunut kuinka eroottisesti hyvänsä ja onko ajatus alasti puistoon sammumisesta tosiaan vähintään yhtä vaaratonta kuin selvin päin ja ei-seksikkäät vaatteet päällä kulkeminen.

Anonyymi kirjoitti...

Moni mies on tehnyt ansiokkaasti kenttätutkimusta mm. huutamalla satakiloiselle puolihullulle humalassa, haluutsä urpå turpaas. Kattavien kenttätutkimusten tuloksena on miehiltä siirtynyt perimätietona, että näin ei välttämättä kannata tehdä.

Inex

Jorma kirjoitti...

Lyly Rajala vaatii 20 000 euron korvausta HS:n toimittajilta

Oikein!

Jorma kirjoitti...

Helsingin Sanomat, kolumni: Saska Saarikoski: Rasisteille penalttia! 5.5.2011

Melkoinen itkupotkuraivariannos tämäkin. Sitä se "väärä" vaalitulos teettää. Suhteellisuuden- ja todellisuudentaju on toki niin monilta HS:n toimittajilta mennyt, että eihän tämä mitään uutta tai ihmeellistä tarjoa, mutta silti se on aina huvittavaa ja hämmentävää katsoa sivusta, kuinka aikuiset ihmiset häpäisevät itsensä täysin.

Tasa-arvon kannalta pisti silmään tämä kohta:

"On meille miehille häpeä, että olemme jättäneet rasismin vastustamisen Astrid Thorsin ja Eva Biaudet'n kaltaisille naisille, jotka on liian helppo leimata sinisilmäisiksi kukkahattuhumanisteiksi.".

Aika seksististä naisten vähättelyä.

No, Saarikoski on karsistamassa Suomen tomut jaloistaan, joten ehkä hän siksi uskaltaa sanoa, mitä oikeasti ajattelee ja olla välittämättä femakoiden väistämättömästä paheksunnasta.

Homo kirjoitti...

Ottamatta muuten juttuun kantaa, voisi olla paikallaan googlata noiden toimitttajan nimillä, että minkätyyppisiä (miesvihamielisiä?) juttuja heillä on ollut tapana tehtailla:

HS:n toimittajat kiistivät syytteet ja korvausvaatimuksen kalapuikkojutussa

...
Toimittajat Tanja Aitomurto, Anna-Liina Kauhanen, Antero Mukka ja Kimmo Pietinen kiistivät syytteen.
...

Anonyymi kirjoitti...

Itse kannustan kaikkia tekemään rikosilmoituksia sillä tämä homma toimii molempiin suuntiin. Mitä useampi mieskin tämän ymmärtää niin sen parempi. Saavat maistaa omaa lääkettään, ehkäpä seuraavalla keralla miettii kaksi kertaa mitä kirjoittelee tai suustaan päästelee.

Inex

Homo kirjoitti...

Minusta miesten pitäisi aktivoitua myös tässä seksuaalinen/sukupuolinen häirintä -asiassa. Esimerkiksi naiserityisen seksuaalisen ahdistelun muodot on jätetty keskustelussa jokseenkin huomiotta, vaikka esimerkiksi sopimattoman paljasteleva pukeutuminen lienee yksi yleisemmistä ellei yleisin seksuaalisen häirinnän muoto työpaikalla.

Anonyymi kirjoitti...

Naiset muuten laukoo kaikenmaailman seksististä paskaa ja päästelevät sammakoita suustaan vähän väliä, miehet eivät vain ole samanlaisia tosikoita kuin monet naiset joten asiaan ei puututa eikä kiinnitetä juurikaan huomioita. Mutta niinkuin kirjoitin kaikki toimii molempiin suuntiin ja olisi ihan oikein kun miehet myöskin rupeaisivat vaatimaan oikeuksiaan.

Inex

Jorma kirjoitti...

Tutkija: Miesomaishoitaja stressaa naista vähemmän

"Voi olla, että miesten psyykkinen rakennekin on erilainen ja he osaavat ottaa asiat haasteina, jotka hoidetaan eikä niistä ahdistuta."

Nyt ollaan asian ytimessä. Naisilla menee aika ja energia turhaan ja hyödyttömään huolehtimiseen ja hössötykseen. Ei se esimerkiksi kotia sen siistimmäksi tee, vaikka kuinka marmattaisi ja voihkisi epäsiisteydestä ja sotkuista. Siitä tulee vain pää kipeäksi. Asialle pitää oikeasti tehdä jotain. Kun asialliset hommat on sitten hoidettu, ollaan kuin Ellun kanat.

"Kyllä tulos antaa lisäpontta perheiden tukemisen suunnitteluun."

Eikö olisi halvempaa ja tehokkaampaa vaatia naisia muu7ttamaan käytöstään ja ottamaan oppia miehistä?

"Saattaa myös olla, että sosiaalinen palvelujärjestelmä tarjoaa miehille helpommin apua. Sitä en kyllä ole havainnut käytännön työssä, miettii Raivio."

Tutkija huomaa itse aika nopeasti hatusta vetämänsä naisia imartelevan selittelyn mielettömyyden. Hyvä niin.

Jorma kirjoitti...

Mitä ihmettä? Hillary Clinton hävitettiin bin Laden -kuvasta

Jorma kirjoitti...

Lyly Rajala kiistää nuolaisseensa eduskunta-avustajaa naamasta

Homo kirjoitti...

Women who post lots of photos of themselves on Facebook value appearance, need attention, study finds

Mies ja nainen korjaavat tietokoneen eri tavalla

...
Ruotsalaismies yrittää todennäköisesti itse löytää ratkaisun, kunnes ongelma on selvinnyt. Nainen kääntyy useammin perheenjäsenen puoleen pyytämään apua.
...

Anonyymi kirjoitti...

"Ruotsalaismies yrittää todennäköisesti itse löytää ratkaisun, kunnes ongelma on selvinnyt."

Itse olen tälläinen, todella huono pyytämään apua. Joskus koko touhu saa jo lähes koomisia piirteitä kun lähtee korjailemaan jotain mihin ei rahkeet riitä alkuunkaan ja saa lähinnä vain lisää vahinkoa aikaan.

Inex

Eli tälläisen tee se itse touhunkin voi vetää övereiksi, kuten minä. Mutta on tästä hyötyäkin ollut sillä aina oppii kaikenlaista vaikka vituiksi menisi joskus.

Anonyymi kirjoitti...

Appreciating the dedication you put into your site and in depth information you provide.
It's good to come across a blog every once in a while that isn't the same
unwanted rehashed material. Fantastic read! I've saved your site and I'm including your RSS feeds to my Google account.
Feel free to visit my web blog ; teenporn

Anonyymi kirjoitti...

Hi! Quick question that's entirely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My blog looks weird when viewing from my iphone4. I'm
trying to find a template or plugin that might be able to fix this problem.
If you have any recommendations, please share.
Cheers!
Also see my web site :: Cheating

Anonyymi kirjoitti...

This is really interesting, You're a very skilled blogger. I have joined your rss feed and look forward to seeking more of your magnificent post. Also, I have shared your website in my social networks!
my web page :: contractors Orlando

Anonyymi kirjoitti...

Hey there just wanted to give you a brief heads up and let
you know a few of the pictures aren't loading correctly. I'm not
sure why but I think its a linking issue. I've tried it in two different internet browsers and both show the same outcome.
Take a look at my blog ... cheap dr. dre pro headphones online

Anonyymi kirjoitti...

This is a topic which is close to my heart... Thank you!
Where are your contact details though?
My web blog ... Big adult dating online

Anonyymi kirjoitti...

Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I've truly enjoyed browsing your blog posts. In any case I'll be subscribing to your feed and
I hope you write again very soon!
Look into my web page ... click the up coming website page

Anonyymi kirjoitti...

Hi there very cool web site!! Man .. Excellent .
. Superb .. I will bookmark your blog and take the feeds also?
I am happy to seek out so many useful information here within the put up, we need develop more strategies on this regard,
thanks for sharing. . . . . .

Here is my web blog; mostre palazzo ducale genova

Anonyymi kirjoitti...

What's up, just wanted to say, I loved this article. It was helpful. Keep on posting!

Here is my weblog ... sex chat video

Anonyymi kirjoitti...

Howdy! Do you know if they make any plugins to protect against hackers?
I'm kinda paranoid about losing everything I've worked
hard on. Any suggestions?

my web-site :: Http://Www.Cuteteenporn.Net/Video/29644/Bbw-Seduces-An-Young-Guy.Html

Anonyymi kirjoitti...

Fantastic web site. A lot of helpful information here.
I am sending it to some buddies ans also sharing in delicious.
And naturally, thanks for your effort!

My web-site :: amateur sex clip