keskiviikkona, toukokuuta 18, 2011

Seksuaalikäyttäytymisen esihistoria

Kirjaesittely: Paritellen - Seksuaalikäyttäytymisen esihistoria

Naiset ovat venuksesta ja miehet marsista-seminaari (olen myös itse mukana paneelissa)

"Tosimies ei voi valittaa seksihäirinnästä"


Miehille sattuu ja tapahtuu töissä
Työtapaturmia sattuu Suomessa miehille kolme kertaa enemmän kuin naisille. Miehet valikoituvat riskialttiimpiin töihin kuin naiset. Jos vertaillaan samassa ammatissa toimivia miehiä ja naisia, tapaturma-alttiuden ero häviää.
Författaren Pär Ström analyserar i boken "Sex feministiska myter" sex av de vanligaste feministiska teserna och visar att dessa inte stämmer med verkligheten. [Kirjan voi ladata ilmaiseksi linkin takaa]
Myt 1: "Kön är en social konstruktion"
Myt 2: "Kvinnor får lägre lön för samma jobb"
Myt 3: "Kvinnor har svårare att göra karriär"
Myt 4: "Män slår kvinnor"
Myt 5: "Kvinnor dubbelarbetar"
Myt 6: "Kvinnor får sämre sjukvård"

31 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

Aamulehti: Kohdunvuokrauksesta voi tulla laillista

Se tulee sallia myös miespareille ja yksinäisille miehille.

Jorma kirjoitti...

Yrittäminen ei saa olla sukupuolesta kiinni

Uskomatonta itkua. Tasa-arvo ei yrittäjyysasioissa toteudu, mutta syrjityiksi tulevat miehet, eivät naiset. Ei ole miehille sukupuolierityisiä tukia.

Homo kirjoitti...

Saa nähdä kuinka kiivaasti femakot vastustavat tätä naisen etuoikeuksien purkamista kaiken maailman verukkeilla:

Aamulehti: Sijaissynnytys saatetaan sallia jälleen Suomessa

Homo kirjoitti...

Kyllä tämä narttujen syrjintä on vallan kauhiaa, kun ihan kissojen ja koirien kanssa etsitään kynnellekykeneviä naisia:

Java Magazine - Looking for Technical Women Contributors

Do you know women working in technology, or are you one? Oracle is launching a new online Java Magazine, and is looking for women contributors for a section called "Java Nation". Submission format can include podcasts, videos or written interviews. Visit Oracle Technology Network's Women in Technology site for more information.

Voisivatkohan he ottaa jotain Anne, "Tulta munille!", Moilasenkin rääkymään sinne miesvihamielistä saastaansa. Pienenä esteenä voi toki olla se, että Moilaskalla tuskin on tarjota mitään teknistä osaamista, mutta kynnys lienee tässä varsin matala.

Jorma kirjoitti...

Pär Strömin kirjoitus vaikuttaa aika hyvälle pikaisen silmäilyn jälkeen. Täytyy lukea se vielä kunnolla läpi. Suomessa pitäisi vastaavalla rohkeudella ampua feministien myytit alas. Ei toimivaa politiikkaa, saatikka yhteiskuntaa, voi rakentaa valheiden, uskomusten ja puolitotuuksien varaan.

Homo kirjoitti...

Näköjään useampikin nainen Suomesta on jo ehtinyt:

A Good Look at Women in the JCPSM Program

...
The difficulties of the technology are often discussed using very technical terminology. She suggests that if community members talked instead about the opportunities the industry brings using less jargon-filled syntax, more women might get interested. Ultimately, Jaana admits, 'It always depends on the personal interests of women.
...
Pia believes women who are up-and-coming in the technical ranks should bear in mind the concept summarized in the Finnish proverb, 'Nainen on naiselle susi,' which translates, 'A woman is a wolf to another woman.' '
...

Homo kirjoitti...

Nyrkkeilysankari Leonard kertoo joutuneensa hyväksikäytetyksi

Homo kirjoitti...

Britanniassa esitetään tuomion puolittamista raiskauksen heti myöntävältä

Homo kirjoitti...

Myrsky vesilasissa:

Brittiministeri kohautti raiskauslausunnoillaan

Homo kirjoitti...

Kirjaesittelyn linkki rikki. Tässä toimiva:

Kirjaesittely: Paritellen - Seksuaalikäyttäytymisen esihistoria

Homo kirjoitti...

Kiva olla varmaan näin luulosairaan naapurina:

Mother is so sensitive to electric gadgets she has to live by candlelight

...
Condition is so severe her neighbours can't even have Wi-Fi
...

Anonyymi kirjoitti...

www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Kolmannes+Berliinin+opiskelijoista+voisi+harkita+seksityötä/1135266250558/?cmp=tm_etu_uusimmat_uutiset

8 % naisista huoria?

Jorma kirjoitti...

Kati Tervo Me Naisille: Miksei puolisolle saisi olla kiva

Femakkoja riepoo se, että suurin osa ihmisistä ei halua olla heidän kaltaisiaan kusipäitä.

Anonyymi kirjoitti...

Myös suomenruotsalaiset heräävät feminismin ja epätasa-arvon vastaiseen taisteluun?

Men det finns ett större problem än det som har med de svenskspråkiga eleverna att göra. Pojkarna ligger långt efter flickorna i skolan, och här är eftersläpningen ungefär lika stor i båda språkgrupperna. Eftersläpningen är faktiskt så stor på läskunskapens område att pojkarna ligger över ett år efter flickorna. Det gör att Finland hamnar nära botten vad jämställdheten i skolan beträffar - vi är sämst i Västeuropa och sjätte sämst bland de 65 länder som deltar i PISA-undersökningen.

Ajatushautoma Magma jutun pointti on siis ensin harmitella suomenruotsalaisten lasten huonoa menestystä PISA:ssa (joka ohimennen sanottuna luultavasti johtuu toiskielisten suuresta määrästä vaikka kirjoittaja Björn Sundell ei sitä tunnu tietävänkään). Sitten kirjoittaja nostaa suuremmaksi ongelmaksi poikain huonon menestyksen" "Men att skillnaden är så stor just i ett land som på många sätt försöker öka jämställdheten mellan könen är en skandal."

Tyypilliseen suomalaiseen tapaan Sundell siis luulee, että Suomessa sukupuolten väliseen tasa-arvoon kiinnitetään erikoista huomiota ja että naiset ovat huono-osaisempi sukupuoli: "I jämställdhetens Finland finns mycket att rätta till och på de områden där kvinnor alltjämt ligger efter görs en hel del".

Todellisuudessahan tavoitteena on lähinnä parantaa parempiosaisen sukupuolen asemaa entisestään. Mutta hienoa silti, että Mats on päässyt alkuun ajatusten hautomisessa. Pointti kiteytyy jo hyvin: "Däremot tycks ingenting göras för att utveckla en pedagogik i skolorna som kunde locka pojkar till bättre prestationer. Inte heller uppställs konkreta indikatorer och mål. Ändå kan det inte ligga i nationens intresse att unga män försummar chansen att lära sig. Inte heller att den finländska skolan ligger på den internationella toppen medan jämställdheten i skolan är på botten."

Samaan aikaan pimeyden voimat yrittävät saada mustan näyttämään valkoiselta, koulun tasa-arvoiselta tai peräti tyttöjä sortavalta (eli muutama ensimmäinen hakutulos termeillä virkkunen tasa-arvo koulu):
http://www.minedu.fi/OPM/Tiedotteet/2006/3/oecd_tasa-arvo_toteutuu_suomalaisissa_kouluissa?lang=fi
http://www.tulva.fi/index.php?k=15761

Viimeisessä linkissä Anne "kastroidaan pojat" Moilanen kertoo (käsittääkseni Lahelman innoittamana), että mitään tasa-arvo-ongelmaa ei ole, koska suomalaiset pojat pärjäävät paremmin kuin muiden maiden pojat lukemisessa. No, kenellekään ei liene yllätys, että Moilanen on sekä tyhmä että paha.

Tomi

Homo kirjoitti...

Kolme poikaa kirjoitti kahdeksan laudaturia

Anonyymi kirjoitti...

Linkki OECD:n raporttiin, jota opetusministeriö ylpeänä esittelee onnistui hukkumaan jonnekin, joten tässä:

http://www.minedu.fi/OPM/Tiedotteet/2006/3/oecd_tasa-arvo_toteutuu_suomalaisissa_kouluissa?lang=fi

Homo kirjoitti...

Tomi, kaikesta karseinta asiassa on se, että poikien huonommalle pärjäämisellä kouluissa on yritetty ajaa myös entistä enemmän feminismin, nais"tutkimuksen" yms pakkosyöttöä kouluihin, sillä valheella että nämä olisivat muka jotain tasa-arvoa edistäviä aatteita, jotka auttavat myös poikia, vaikka todellisuus on kaikkea muuta.

Homo kirjoitti...

Eikös tuo ole sama linkki, kuin tuossa vähän ylempänä?

Jorma kirjoitti...

Michael, 30, on miesprostituoitu

Saamattomat (vain rahalla saavat), reppanamaiset ja epäilemättä perverssit suomalaisnaiset hyväksikäyttävät röyhkeästi viatonta maahanmuuttajaa.

Tai sitten ei.

Homo kirjoitti...

Insurance firm held sex party for sales reps

Artist told to cover willy in ad row

Anonyymi kirjoitti...

Äh, en ole kännissä ainakaan paljon, mutta tämä linkki siis jäi pois:

http://www.minna.fi/web/guest/opettajankoulutuskonferenssi

Siinä on kyse seminaarista, jossa muka käsitellään koulun tasa-arvoa mutta ei vahingossakaan mainita poikien huonoa menestystä suhteessa tyttöihin. Transsukupuolisten oppilaiden tulevaisuus sen sijaan näyttää valoisalta, kunhan "tasa-arvo"viranomaiset jatkavat urhoollista työtään koululaitoksen tasa-arvoistamiseksi.

Jorma kirjoitti...

Sihvonen manaa Leijonien juhlimisen arvostelijat helvettiin - "Oksettavaa kaksinaismoralismia"

"Hyi että minua iljettää nämä muutamat tyypit! Urheiluministeri Steffan Wallin etunenässä. Viime vaalikaudella mies puki Leijonien pelivehkeet päälle ja noukki niitä rusinoita pullasta. Nyt on taas eri ääni kellossa. Toinen on tämä Nuori Suomen ideologi ja nyt SLU:hun mennyt Teemu Japisson. Huh, mikä neiti!"

Kai tästä joku femakko vetää herneet nenään?

Wallinille kaksinaismoralismi on luonteenomainen piirre. Toki sama vaivaa useimpia poliitikkoja, mutta Wallin on ihan omaa luokkaansa selkärangattomuudessaan.

Minusta juhlinnan julkisuuteen tulleet ylilyönnit kertovat vain ammattitaidon puutteesta. Kännisimmät olisi vain pitänyt kerätä sivummalle hetkeksi selviämään tai ainakin pitää heidät kaukana median edustajista. Sitten olisi voitu rauhassa örveltää/juhlia oman maun mukaan.

Homo kirjoitti...

Juominen lisännyt nuorten naisten maksasairauksia

Jorma kirjoitti...

"Transsukupuolisten oppilaiden"

Koulutuksen, toki useiden muidenkin asioiden, suhteen femakoiden taktiikkana näyttää olevan se, että sukupuolten välisen tasa-arvon kannalta keskeiset ongelmakohdat pyritään hukuttamaan lillukanvarsien alle.

Suurimpana tasa-arvo-ongelmana koulutuksessa pidetään ilmeisesti sitä, että pojat ja tytöt valitsevat femakoiden mielestä väärin vapaavalintaisen käsityöaineen. Eli pojat eivät saisi valita teknistä työtä, eivätkä tytöt tekstiilityötä. Pakkoa tarjotaan taas valinnanvapauden tilalle. Käytännössä lopputulos on vain se, että kyseisten taitojen oppiminen vain hidastuu ja vaikeutuu. Oppilaiden viihtyvyys koulussa myös laskee, kun pakopullaa syötetään lisää, vieläpä kohdassa, jossa pakollisuudelle ei löydy muita perusteita, kuin femujen utopistiset visiot.

Seksuaalivähemmistöjen ja maahanmuuttajien erityistarpeet, sikäli kuin sellaisia on ja sikäli kun ne voidaan tyydyttää muiden oppilaiden siitä kärsimättä, on toki syytä ottaa huomioon. Sitä ei vain saa tehdä poikien koulumenestyksen ja sukupuolten välisen tasa-arvon kustannuksella, kuten nyt on tapahtumassa.

Anonyymi kirjoitti...

Anja "olen sukua snellmannille" Snellman jo ehti Maikkarin aamu-tv:ssä harmitella sitä, että naiset oli jätetty syrjään juhlinnassa. Ensi kerralla pitää kuulemma ottaa huomioon, että puolet kansakunnasta on naisia.

Voihan sen noinkin nähdä vaikka käsitykseni mukaan tärkein puuhamies juhlien järjestämisessä olikin puuhanainen.

Muuten olen sitä mieltä, että Senllman on feminatsi joka mielellään valehtelee ja panettelee miehiä Iltalehden kolumnissaan ja muutenkin. Vaikka hän ei ihan pahimmasta päästä olekaan, en silti ymmärrä, miksi hänet päästetään telkkariin ikään kuin olisi kunnon ihminen.

Anonyymi kirjoitti...

Googlasin vähän lisää Henna Virkkusta ja, perkele, opetusministerimme on NYTKISen puheenjohtaja! Siis, perkele, totta tosiaan: opetusministeri NYTKISen pomona! Sehän tarkoittaa melkein kuin jos NSDAP:n führer laitettaisiin juutalaisasioiden johtoon.

Ja eihän puheenjohtaja Virkkunen ole lausuntojensa perusteella kuullutkaan Suomen pahimmasta tasa-arvo-ongelmasta vaikka se tapahtuu hänen vastuualueellaan ministerinä.

Googlataan vähän lisää. Ah, Virkkunen on siis pistänyt pystyyn "työryhmän pohtimaan, miten opetuksen ja koulutuksen avulla voitaisiin vähentää sukupuolten välistä erottelua kouluissa ja työelämässä". Olinko väärässä? Haluaako Hennamme sittenkin parantaa poikien asemaa?

http://www.minedu.fi/OPM/Tiedotteet/2009/09/Segregaatio.html?lang=fi

No, eipä tietenkään. Tiedotteen loppuun on kirjattu ongelma, johon Hennasemme haluaa puuttua: "Hallitusohjelman mukaan tavoitteena on kaventaa naisten ja miesten palkkaeroa 15 prosenttiin vuoteen 2015 mennessä. Yhtenä keskeisenä tavoitteena on lieventää sukupuolen mukaista segregaatiota koulutuksessa ja työelämässä".

Anonyymi kirjoitti...

Vielä vakava loppukaneetti: Luulen, että tällaiset virkkuset eivät pelkästään halua parantaa tyttöjen asemaa pojat unohtamalla. On todennäköistä, että he myös aktiivisesti pyrkivät huonontamaan poikien asemaa silloin, kun voivat siten parantaa tyttöjen. Äkkiseltään väite kuulostaa uskomattomalta, mutta en keksi muuta selitystä faktoille yllä.

Jorma kirjoitti...

"Hallitusohjelman mukaan tavoitteena on kaventaa naisten ja miesten palkkaeroa 15 prosenttiin vuoteen 2015 mennessä."

Mitä ihmeen palkkaeroa? Yhteiskunnan rajallisia resursseja haaskataan sellaisten ongelmien hoitamiseen, joita ei edes ole olemassa.

Vortac kirjoitti...

Condition is so severe her neighbours can't even have Wi-Fi..

Tässä toteamuksessa on jotain hämärää. Ei kai jonkun yksilön (luulo)sairaus estä naapurin Wi-fin hankkimista tai omistamista! Naapurilla on aivan lainmukainen oikeus omistaa ja käyttää Wi-Fiä, riippumatta siitä, mitä joku eukko päättää sairastavansa.

Pitäisi sanoa ennemminkin, että "..so severe that she can't endure living as a Wi-Fi owner's neighbourg" - tai jotain sen suuntaista. Sairauden kuvauksen ei pitäisi koskea naapuria, vaan eukkoa itseään.

(Kokonaan toinen asia on, että Wi-Fi on trademark, eikä koske kaikkia mahdollisia WLANeja jne., joten jokin toinen termi (vaikkapa 'wireless network' olisi muutenkin järkevämpi)

Mitenköhän kännykkäverkot, joita on lähes joka paikassa nykyisin, mahtavat vaikuttaa?

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Femakkoja riepoo se, että suurin osa ihmisistä ei halua olla heidän kaltaisiaan kusipäitä.

Naulan kantaan.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Eli pojat eivät saisi valita teknistä työtä, eivätkä tytöt tekstiilityötä. Pakkoa tarjotaan taas valinnanvapauden tilalle.

Kysehän on ennemminkin nykyajan valinnanvapaudesta. Saat valita ihan mitä tahansa, kunhan valitset tismalleen sitä, mitä me olemme päättäneet sinun valitsevan.

- Vortac