tiistaina, kesäkuuta 21, 2011

Faijalta fyrkkaa

Näinkin pärjää: "Äiti antaa ruokaa, faija fyrkkaa"

Vihreät: Puoluetuki sukupuolineutraaliksi

Op-Ed: The Kanazawa Fiasco

Tutkimus: Naisjohtajat vaativat itseltään liikaa

Virpi Salmi:
"On tietysti selvempää kuin selvinkään pläkki, että ihmisiä ei raiskata koskaan missään, olivatpa he pukeutuneet tuulimyllyiksi tai pelkkään vartalomaaliin tai olisivatpa he kuinka tyhmiä, ärsyttäviä, heikkoja ja humalaisia hyvänsä."
no, ei todellakaan ole selvää. Monissa maissa, kuten Intiassa, pukeutuminen viestii naisen seksuaalisesta saatavuudesta.

19 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"On tietysti selvempää kuin selvinkään pläkki, että ihmisiä ei raiskata koskaan missään, olivatpa he pukeutuneet tuulimyllyiksi tai pelkkään vartalomaaliin tai olisivatpa he kuinka tyhmiä, ärsyttäviä, heikkoja ja humalaisia hyvänsä."

Mitä tämä tarkoittaa? Että ihmisiä ei raiskata koskaan missään? Uskallan väittää, että Virpi Salmi on erehtynyt pahemman kerran. Kyllä ihmisiä raiskataan.

Sitä paitsi, pukeutuminen on keino viestiä asioita, ja sillä miten on pukeutunut on vaikutusta. Paljastavalla pukeutumisella haetaan seksuaalissävytteistä huomiota. Naisilla tämä voi tapahtua tiedostamattomasti, ihan biologisista syistä (tutkimuksellista näyttöä on).

Jos haluaa taas vähentää riskiä joutua rikoksen uhriksi, kannattaa harkita missä liikkuu, kenen kanssa, kuinka humalassa jne. Ihan maalaisjärjen käyttöä siis.

Jorma kirjoitti...

"Tuesta pitää nykyisen lain mukaan käyttää 12 prosenttia naistoiminnan edistämiseen.

Vihreiden mukaan tämä on jatkossakin paikallaan miesvaltaisissa puolueissa"

Miksi ihmeessä olisi? Jos miehet ovat aktiivisia jossain poliittisessa liikkeessä, niin se on yksinomaan hyvä asia. Ei se ole mikään ongelma, jota yhteiskunnan pitäisi yrittää rahalla korjata.

Kaikissa puolueissa tasa-arvotyöhön tarkoitetut rahat pitäisi jakaa puoliksi mies- ja naisjärjestöjen kesken. Puoluetuen määrää ei tule nostaa.

Jorma kirjoitti...

LAKISUHMUROINTIA JA NEITIPOLITIIKKAA

Jorma kirjoitti...

Sirpa Hertell paljastaa vihreän kupletin todellisen luonteen tuolla Vihreässä Langassa: Vihreät vain esittävät rahanjaon selvittämistä, eivät siis vaadi sen muuttamista. Selvittelyyn, jos sellaiseen nyt ryhdytään, saadaankin haaskattua mukavasti aikaa, vaikkapa vaalikausi, ja rahaa, vaikka asian pitäisi olla päivänselvä ihan ilmaiseksi. Sitten voidaan hehkuttaa suurilla saavutuksilla: asioita oikein esitetään selvitettäväksi.

Ja loppujen lopuksi, jos tästä nyt selvittelyn jälkeen jotain oikeasti edes tulee, naisjärjestöiltä ei viedä senttiäkään, eikä miesjärjestöjen rahoitusta saateta tasa-arvoiselle kannalle, vaan puoluetukea nostetaan ja veronmaksajien selkänahasta revityt rahat pistetään somalitransvestiittien kesäteatterin poikkitaiteellisen, heteronormatiiviskriittisen pornoperformanssin tukemiseen. Pääasiassa toki hallinnolllisiin kuluihin.

Anonyymi kirjoitti...

Faijalta fyrkkaa
Näinkin pärjää: "Äiti antaa ruokaa, faija fyrkkaa"

Huolestuttava trendi naisten ja feministien kannalta. Valitettavasti he eivät tajua tätä ennenkuin on liian myöhäistä. Yhä vähemmän on maksu ja tekijämiehiä tulevaisuudessa.

Kun ei keppi auta, eikä mitään porkkanaa ole tiedossa niin tuskinpa trendi tulee vähentymään vaan päinvastoin. Feministit, naiset ja monet muutkin pitävät kynsin ja hampain kiinni etuoikeuksistaan ja vaativat niitä jatkuvasti vain lisää.

Kaikki pyrkimykset kertoa näistä ongelmista tuntuvat kaikuvan kuuroille korville ja liian moni elää menneessä ajassa eikä tajua tulevaisuuden haasteita.

Hiljainen mielenosoitus miesten keskuudessa on alkanut, kukaan ei mennyt barrikadeille vaan Suomi tekee hidasta kuolemaa kansakuntana.

Inex

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Uusi hallitus: asevelvollisuus myös naisille

Jorma kirjoitti...

When the going gets tough women go for wimps rather than a rugged macho man

Jorma kirjoitti...

Demari: SAK harkinnut sukupuolikiintiöitä

Naisten pitäisi siis edustaa miesvaltaisiakin aloja.

Jorma kirjoitti...

Female law student jailed after making up rape allegation because she was ashamed of failing university

Jorma kirjoitti...

"Positiivisen" syrjinnän ongelmia

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Bordellihomma

Telaketjufeminismiä Vihreiltä.

Anonyymi kirjoitti...

Bordellihomma

Suomesta on kovaa vauhtia tulossa poliisivaltio missä yksilönvapautta ja oikeuksia rajoitetaan jatkuvasti.

"Seksinosto on yksi osa signaalilainsäädäntöä, jolla naaraat haluavat kertoa kansalle, mikä heidän mielestään ei ole sopivaa. Signaalilainsäädännön ei edes oleteta toimivan itse ongelmaa vähentävästi, kunhan vain kansalaisia valistetaan. Ikävä kyllä valistuksen luonteeseen kuuluu se, ettei se koskaan tavoita niitä, joille se on tarkoitettu."

http://simpanssifilosofiaa.wordpress.com/

Inex

Panu Horsmalahti kirjoitti...

(Väki)vallattomat -leiri

Leirin teemaa käsitellään alustusten, vierailujen ja työpajojen kautta. Leirillä tutustutaan mm. naisten asemaan konfliktialueilla sekä keskustellaan sukupuolittuneesta väkivallasta ja asevelvollisuudesta sukupuolisen tasa-arvon epäkohtana. Leirin yhteydessä myös hengaillaan Helsingissä ja kuullaan kesäistä musiikkia Pax-klubilla. Tule mukaan!

Homo kirjoitti...

Todisteita pillupassista vai sitä vastaan?:

Mies yritti pelastaa häntä puukottaneen naisystävänsä vankilareissulta ja väitti omaa holtittomuuttaan kompuroineen puukkoon kahdesti.

...
Päijät-Hämeen käräjäoikeus ei noteerannut miehen puheita, jotka olivat esitutkinnassa aivan päinvastaiset kuin käräjäsalissa. Oikeus tuomitsi nelikymppisen naisystävän vuodeksi ja kahdeksi kuukaudeksi vankilaan.
Tuomio on ehdollinen.

Mies sai hengenvaaralliset vammat, sillä iskujen seurauksena hänelle tuli paineilmarinta ja veririnta.
...

HBL: Henriksson haluaa seksirikoksista pidempiä tuomioita

Nuorta naista epäillään tapon yrityksestä

...
Naista epäillään tapon yrityksestä. Hän oli ollut usean muun henkilön kanssa asunnossa, jossa oli ollut puhetta velka-asioista. Yllättäen asunnossa ollut noin 35-vuotias mies oli tuntenut puukoniskun selässään.
...

Homo kirjoitti...

Ystävänsä hengiltä kaahanneelle nuorelle naiselle ehdollista

Mikroon laitettu vauva paahtui kuoliaaksi - äiti pidätetty

Halonen harmitteli: Naisenemmistöisen hallituksen työ päättyy

Homo kirjoitti...

Eikös muuten ensikertalainen pääse vapaaksi jo istuttuaan kolmasosan vankeudessa (olikohan muuten mies murtunut paljastamaan salarakastettunsa "tehostetun kuulustelun" edistyessä?):

Paistinpannuilla miesystävänsä tappanut sai yli 9 vuotta vankeutta

...
Verityö tapahtui tammikuun lopulla, kun pari oli palannut ravintolasta miehen asunnolle. Nainen löi vahvassa humalassa ollutta miestä useita kertoja paistinpannuilla. Kun yhdestä pannusta irtosi kahva, nainen jatkoi hakkaamista kahvalla. Uhri sai päähänsä useita ruhjehaavoja ja kuoli verenvuotoon.

Käräjäoikeus ei pitänyt uskottavana naisen kertomusta siitä, että kyse olisi ollut hätävarjelusta. Surmaamisessa käytettiin kolmea eri paistinpannua, se muistutti.

Käräjäoikeuden mielestä tekotapa ei täytä erityisen raa'an ja julman teon vaatimusta, siksi se tuomitsi syytetyn taposta eikä murhasta.

Ravimiehen surma: Kuvioissa toinen nainen

...
Naisen mukaan mies oli viime kesänä kertonut pelkäävänsä, ettei suhde tuomitun kanssa pääty hyvin. Kun he tapasivat uudenvuodenaattona, nainen käsitti, että mies pelkäsi kihlattuaan ja koki olevansa vaarassa.
...
Yöllä naisen vastaajaan oli jätetty neljä viestiä miehen numerosta. Soittaja oli miehen kihlattu, joka ei ensimmäisessä viestissä tiennyt, kenelle oli soittanut. Toisessa hän kertoi tarvitsevansa apua. Myös kolmannessa hän pyysi apua miesystävälleen, mutta ilmoitti myös tietävänsä, että todistaja oli toiminut hänen selkänsä takana. Neljännessä viestissä nainen huusi, huoritteli ja kehotti soittamaan paikalle apua.

Käräjäoikeus ei pitänyt uskottavana naisen selitystä hätävarjelusta, sillä mies oli vahvassa humalassa, ja hänen nilkkansa oli murtunut. Oikeus päätteli, ettei hän olisi todella kyennyt uhkaamaan naisen terveyttä. [Olikohan naisella edes mitään vammoja?]

Homo kirjoitti...

Tällaistenkin tutkimista miesvihamieliset narttujärjestöt kautta Suomen vastustivat kurkku suorana:

Nainen hakkasi miehen ja vei omaisuuden

Jorma kirjoitti...

Oikeus vapautti HS:n syytteistä eduskunnan häirintäjutussa

Huono tuomio. Toivottavasti Rajala valittaa hoviin.

Vortac kirjoitti...

Female law student jailed after making up rape allegation because she was ashamed of failing university..

Milloinkohan aletaan julkisesti ja mainstream-tietoisuudessa myöntämään naisten taipumus tehdä päätöksiä emootiotilojensa painostamana?

Ja milloinkahan aletaan näkemään, että naisilla on yhtä monta heidän mielestään "hyvää syytä" tehdä valheellinen raiskaussyytös, kuin heillä on erilaisia emootiotiloja?

Kun näitä tapauksia paljastuu yhä lisää, voimme ehkä alkaa odottaa, että nämä kaksi faktaa alkavat vihdoinkin valjeta suurelle yleisölle, jolloin mainstream-mediankin on ne pakko myöntää.

Siksi jokainen tällainen uutinen on hyvin tärkeä. On yleisesti tunnettua, että nainen tekee lähes mitä tahansa välttääkseen 'lutkaleiman' (vaikka osallistuu sitten 'lutkamarssille'). Näin ollen naisen on paljon kätevämpi syyttää jotakuta raiskauksesta, kuin myöntää olleensa itse lutka ja nauttineensa seksistä/pettämisestä/tms./jne.

Miesten on tätä vain usein vaikea käsittää, koska miehet eivät toimi eivätkä ajattele noin. Jos mies pettää, hän kyllä tajuaa tekonsa vakavuuden ja sen seuraukset. Hän voi sitten valita, valehteleeko vai kertooko totuuden.

Nainen taas rationalisoi tekojaan viimoiseen asti, ja jos se ei ihan täysin toimi, hän kääntää tilanteen vaikka raiskaukseksi ja syyttää sitten ketä tahansa muuta - kunhan ei itse tarvitse ottaa vastuuta teoistaan tai ajatuksistaan (tai seksinhimostaan). Naisen mielestä on parempi olla pettäjä+valehtelija+syyttömälle vankilaa tuottava taho, kuin myöntää halunneensa seksiä toiselta - ja olla rehellisesti pelkkä pettäjä.

Tuo yliopistojuttu on saman asian hieman toisenlainen variaatio - vastaava voisi olla vaikkapa se, että isä saa tietää naisen harrastaneen seksiä, ja nainen sitten ns. "hätäpäissään" keksii raiskaustarinan, jotta maine isän silmissä säilyisi 'kunnollisena'.

Näitä 'emotionaalisia syitä' siis riittää, ja nainen hyvin, hyvin usein tottelee niitä. Kun kaikki tietävät tämän, olemme askelen lähempänä totuuden tietämistä parisuhteista, naisista ja miehistä - ja miesten oikeudet ovat askelen lähempänä toteutumista.

- Vortac