perjantaina, kesäkuuta 10, 2011

Hatiska feminister

Pär Ström om Feminism (Google translate)
Every time I try to challenge the arguments of the feminist ideology, I am met by a barrage of rules technology and fury from feminists. This while the amounts of "normal" people react to me and express their appreciation. Why are feminists so difficult to debate with arguments? And why are they so hateful?

It began when my first book on gender equality was published - "Man's Oppression and Women's reign". Expressen Ann-Charlotte Marteus wrote the editorial page an article entitled "Power is a sluggard." She also wrote that I have "porridge in your head". And her punch line was: "So sit down and have a cup of coffee on an equal footing. Relax. But koppfan you wash yourself. "

Strange way to argue.

Then it continued in the same style. Daniel Levin, a member of Göteborgs-Posten's culture editor, wrote: "Dear Pär Ström. I guess I should start by asking you how you feel, the issue seems somehow appropriate. " And author Catherine Mazetti wrote in ICA courier: "So welcome to 2007, Pär Ström! Arm yourself against oppression, show that you are the man, take a bite out of the butt and go out and kick somebody down! Banzai! "

A few weeks ago published my second book about gender, " Six feminist myths ", and the same thing was repeated. Though now a snap inflated. In principle, not a single feminist, responded to the book's argument - however, with a tsunami of technology reigns and reeking hatred.

Some examples: The author and journalist Katerina Janouch call me 'nation-freak "and says that I have" assfuck "women. Social Democrat Anna Bernardin call me "chief of the Swedish law accident ster and look like me at Adolph Hitler. The publisher John Klenell the Ordfront-owned (and feminist-oriented) publisher Galago call me "troll bastard". Swedish Radio assigns its website to columnist Nanna Johansson, who publishes a photo montage showing a picture of me with a big nail is about to get into my brain. And Karen Ahlquist, inter alia, has served on the committee of the Feminist Initiative, writes that I am a "little strap" that is "too ugly to take in even with pliers."

You shake your head. What a low level. And I start to slowly wonder - HAVE feminists at all, no arguments on our side?

I guess that part of the explanation is that feminism for decades has had such a dominant position in the community that almost no one has dared to express an alternative view. Feminists have become accustomed to never being contradicted. Therefore, they are totally shocked when it actually happens.

I look forward to the day you can have a serious debate with feminists on gender issues and gender equality. A debate with the argument instead of invective, sexual words and rules technology. A debate that could lead to true equality - equal rights and obligations of the two sexes.

15 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

Muodollisesti pätevä kansakunta

"Alle kolmekymppiset miehet saavat tässä maailmassa siis lähes kaiken aikaan; sekä hyvässä että pahassa."

"Suomen menestys PISA-tutkimuksissa saattaa jopa pahentaa syrjäytyneiden miesten tilannetta, sillä se vahvistaa ajatusta, että ainoa tapa menestyä Suomessa on hankkia vahva muodollinen koulutus ja alkaa käyttäytyä kuten kaikki muutkin."

Itsekin kouluja jonkin verran käyneenä on valitettavasti todettava, että Enbuske on oikeassa. Koulutus ei kannusta luovuuteen, vaan sopeutumiseen. Parhaat arvosanat saa, kun kiltisti opettelee "hauki on kala"-mantroja ja toistelee kritiikittä gurujen sivistyssanoja. Ei tällä menolla uusia nokioita rakenneta.

Homo kirjoitti...

Hurrikielivaroitus:

RFSU lanserar idag en skrift om omskärelse på pojkar och män, något som varit efterfrågat av både föräldrar, Socialtjänsten, religiösa samfund och vården.

Omskärelse kränker pojkars rättigheter

Homo kirjoitti...

Feministiset muotivillitykset leviävät kuin kulovalkea:

Lutkaliike saapuu Suomeen

Jokuhan voisi markkinoida seuraavaksi feministiseki muotivillitykseksi vaikka klitoriksen irtileikkausta tai itseruoskintaa. Varmaan siihenkin tarttuisi moni aivoton femakkokana.

Homo kirjoitti...

Tyttöjoukko pahoinpiteli naisen hampurilaisen takia

...
Yksi räikeimmistä esimerkeistä tapahtui toukokuussa Helsingin asema-aukiolla, kun kuusi 15-vuotiasta tyttöä pahoinpiteli naisen yöllä grillikioskin jonossa. Tyttöjoukko oli tätä ennen yrittänyt tuloksetta saada uhrin antamaan heille ostamansa hampurilaisen.

Nuoret yrittivät myös tavoitella naisen käsilaukkua, mutta sivullisten väliintulo esti suunnitelmat. Paikalle saapuneet poliisit ottivat tytöt kiinni.

Nainen sai sairaalahoitoa vaatineet vammat kasvoihinsa.
...

Naiserityisellä tavalla menivät sekaisin omat ja muiden rahat taas kerran:

Äiti kavalsi lasten rahat

Anonyymi kirjoitti...

Vähän turhan tutun kuuloista tuo feministien kanssa väittely, joskus hyvin harvoin voi heiltä tulla jotain ihan asiaakin. Suurin osa on kuitenkin ad hominem jankuttamista tai painokelvotonta roskaa.

Inex

Homo kirjoitti...

Do Fathers Really Ruin Their Daughters?

Homo kirjoitti...

Minusta oikea tapa suhtautua feminismiin on suora hampaiden iskeminen kurkkuun turhia aikailematta.

On syytä pistää femakot suoraan puolustuskannalle toteamalla heti alkuun, että feminismi ja naistutkimus on 70-luvulle jämähtänyt pseudotiede, joka on suoraa jatkumoa stalinismille ja lysenkolaisuudelle. Samoin kuin se, että näiden viljelemät dogmit, kuten että sukupuoli olisi pelkkä sosiaalinen konstruktio ovat täysin kovien tieteiden vastaisia uskomuksia ja naistutkimus (ja feminismi) on jo moneen kertaan kumottu, joten miksi näin hölmöjä feminismiväitteitä edes jaksetaan esittää yhä uudelleen, vaikka ne on niin loputtoman monta kertaa jo kumottu.

Homo kirjoitti...

Lieneeköhän yhteensattuma vai ei, mutta Germaine Greer, joka raivosi siitä kauheudesta että isä antaa hyvänyönsuukon, on "kirjoittanut" pedofiilishenkisen kuvakirjan, jonka tarkoituksena on ilmeisesti edistää naispedofiiliyyttä:

The Beautiful Boy:

...
Greer has described the book as "full of pictures of 'ravishing' pre-adult boys with hairless chests, wide-apart legs and slim waists". She goes on to say that, "I know that the only people who are supposed to like looking at pictures of boys are a subgroup of gay men," she wrote in London's Daily Telegraph. "Well, I'd like to reclaim for women the right to appreciate the short-lived beauty of boys, real boys, not simpering 30-year-olds with shaved chests."[4] She was criticized for these comments with some writers labeling her a paedophile.[5]

Homo kirjoitti...

Uusi seurantalaite tietää varusmiehen sijainnin ja sydämen sykkeen

Puolustusvoimien pääsotaharjoituksessa Kauhavalla on ensi kertaa käytössä eräänlainen koiratutkan ja sykemittarin risteytys, joka on kiinnitetty varusmieheen. Tupakka-askin kokoinen mokkula kerää syke- ja paikkatiedot sekä lähettää ne reaaliaikaisesti matkapuhelinverkon välityksellä harjoituksen johdon tietokoneelle.

Sotilaan seurantalaitteiden uskotaan yleistyvän puolustusvoimissa.

Harjoituksessa ei voi lusmuilla tai karata huoltoaseman baariin, sillä maaliosaston pääkouluttaja, yliluutnantti Matti Kujala Kauhavan lentosotakoulusta näkee tietokoneen karttapohjalta joka hetki, missä kukin varusmies liikkuu.
...

Homo kirjoitti...

Tänään taitaa Sinnemäki lennähtää vittuun inshallah:

Vihreät valitsevat tänään johtajan, Sinnemäellä kohtalon päivä

Anonyymi kirjoitti...

"Koulutus ei kannusta luovuuteen, vaan sopeutumiseen."

Olisit käynyt Steiner-koulun. Siellä kannustetaan luovuuteen ja vastustetaan porukalla pahuutta.

Vortac kirjoitti...

I look forward to the day you can have a serious debate with feminists on gender issues and gender equality.

Toi on vähän niinku odottas päivää, jolloin saat käyttöösi lämmintä jäätä. Kun jää lämpenee, se sulaa vedeksi, joten käytännössä tuo on siis mahdotonta.

Samalla tavalla sillä hetkellä, kun voit käydä ihan loogista argumentointia tai keskustelua feministien kanssa feminismin virheistä ja vääryyksistä, feministit lakkaavat olemasta feminismejä ja ovat muuntuneet joksikin vallan muuksi.

Sitä päivää siis on aika turha odottaa. Feministien kanssa -ei- voi koskaan käydä järkevää, rationaalista argumentatiivista keskustelua tai debaattia feminismismistä. (Voisi tietenkin sanoa, että "paitsi positiivisessa ja kehuvassa, myötäilevässä ja ihailevassa merkityksessä", mutta tällöinhän keskustelu ei ole rationaalista enää - feminismissä kun ei rationaalisesti ajatellen OLE mitään ihailtavaa, positiivista tai kehua ansaitsevaa)

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Vähän turhan tutun kuuloista tuo feministien kanssa väittely, joskus hyvin harvoin voi heiltä tulla jotain ihan asiaakin.

Anna yksikin esimerkki siitä "asiasta", jota heiltä voi tulla.

Itse en ole vielä moiseen ihmeeseen törmännyt, joten rohkenen syvästi epäillä väitteesi todenmukaisuutta, kunnes todistat sen todeksi.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

No sehän on selvää, että armeija tuottaa aivopestyjä tappajarobotteja aiemmin luovista ja kunnollisista ihmisistä.

Ei kai ole kuin ajan kysymys, kunnes armeijan orjuuttava ja ihmisoikeudet kokonaan poistava vaikutus selviää suurelle yleisöllekin, kun tällainen jatkuu.

Ihan sivuhuomiona, muistakaamme alati se, että Hornet-lentäjille ostettiin aikoinaan kypärät, joilla voi lukita maalin pään liikkeellä, tarvitsematta painaa erikseen nappuloita lentokoneen paneelistossa. Jokainen kypärä muistaakseni maksoi jotain 80 miljoonaa markkaa/euroa (siitä on aika pitkä aika jo).

Tätä on hyvä muistella, kun pohdimme, mihin suomi käyttää rahavaroja - ihmisten elossapitoon, vai ihmisten tappamisen kätevyyden maksimoimiseen..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Mitä ns. "koulutukseen" (jonka parempi nimi olisi "aivopesu", jonka tarkoitus on saattaa ihmiset sopeutumaan mahdollisimman kitkattomasti erittäin sairaaseen yhteiskuntajärjestelmään) tulee, niin totta on, että ihmisten rakentamat instituutiot ja laitokset ovat nimenomaan tarkasti suunniteltuja luovuuden tuhoamiseen ja tiettyjen dogmien istuttamiseen.

"Poliittinen Korrektius" on yksi näistä dogmista - naisia esimerkiksi ei saa kritisoida missään asiassa, vaikka tosiasiat puhuisivat kritiikin puolesta kuinka kirkuvasti.

- Vortac