lauantaina, kesäkuuta 11, 2011

Flirttailu

Hommalaiset maahanmuuttajia, feminismiä ja vasemmistoa vastaan

British troops could turn into rapists (and little girls learn to flirt through kissing their dads)... Germaine Greer sparks outrage on Question Time

Lutkaliike

28 kommenttia:

Homo kirjoitti...

Kovin mielellään Kansan uutiset kutsuu Perussuomalaisia äärioikeistolaisiksi, vaikka kyseessä on lähinnä vasemmistopuolue. Hieman samasta syystä NEuvostoliitto kutsui kansallissosialisteja virheellisesti fasisteiksi, koska ei halunnut yhdistää sosialismi sanaa Saksaan ja Natseihin.

Tosin fasismistakin hyötyi pitkälti nimenomaan köyhät ja keskiluokka ja fasismi vastusti vapaata markkinataloutta. Ja toisin kuin usein kuvitellaan, mussolini ei myöskään ollut mikään rotuhourailija: "Rotu! Se on tunne, ei realiteetti: 95 %, ainakin, on tunnetta. En voi koskaan uskoa, että biologisesti puhtaita rotuja voitaisiin osoittaa olevan nykyään olemassa. - - Kansallinen ylpeys ei tarvitse rotuhourailua."

Anonyymi kirjoitti...

Persut on natseja ja rasisteja, jotenkin rupee olemaan aika väsynyt vitsi, sanoin tämän kerran myös yhdelle kaverille joka höyryää persuista. Levyn vaihtaminen voisi tehdä monille ihan hyvää, samat vitsit ja läpät on nyt kuultu jo tuhanteen kertaan.

Inex

Homo kirjoitti...

Missä viipyvät tukitoimet miehille, terveysseulonnat (vrt. hyödyltään kyseenalaistettuihin tissiseulontoihin verovaroilla) yms?:

Tutkimus: Psyykkinen kuormitus sairastuttaa ja tappaa

...

Sydän- ja verisuonitautien osalta riski oli sukupuolisidonnainen: tutkimuksen mukaan miehillä se oli selvästi suurempi kuin naisilla. Vaikka naisilla oli keskimäärin miehiä korkeampia kuormittumistasoja, sillä ei ollut heidän terveyteensä yhtä dramaattisia vaikutuksia kuin miehillä.
...

Anonyymi kirjoitti...

"Missä viipyvät tukitoimet miehille, terveysseulonnat (vrt. hyödyltään kyseenalaistettuihin tissiseulontoihin verovaroilla) yms?:"

Nämä miesten ongelmat on
aika ajoin todettavia ongelmia, jotta syrjäytyneitä miehiä voitaisiin ilkkua entistä enemmän.
Hommaan saisi muutosta sillä, että kaikki miehet, joilla on kovia paineita/stressiä/syrjäytyneisyyttä lopettavat työnteon viimeistään 50 vuotiaana, muuttavat esim. korkean työttömyyden alueelle ja ilmoittautuvat työvoimatoimistoihin. Tuollainen massapako työelämästä aiheuttaisi Suomessa hätätilan, jolloin ongelmien pelkkä esiinkaivaminen ei enää riittäisi.

-bedmad

Anonyymi kirjoitti...

"Maahanmuuttajien ohella viholliseksi nostettiin feminismi, koska se on johtanut perhekielteisyyteen ja suomalaisten lisääntymisen vähenemiseen."

Feminismi on tuhonnut ja entisestään murentanut miesten ja naisten välistä luontaista vuorovaikutusta, joka on pidempään ollut heikkoa.

Miehet ja naiset elävät täysillä maailmassa, jossa heillä on omat wc:t ja tarkkaan määritellyt kohdat intiimiasioiden esiintuomiselle. Vastapainoksi jokapäiväisessä puhekielessä voi joka toisena sanana käyttää "vittu".

Hyvät perheet on mahdollisia sitten, kun sukupuolet ovat symbioottisessa liitossa ilman krumeluureja.


-bedmad

Anonyymi kirjoitti...

Hah haa! Sinnemäki sai kaviosta ahteriinsa. Ilmeisesti Helsingissä on meneillään joku huoramassi, kenties protestina Sinnemäen potkuille.

MikkoAP kirjoitti...

"Nämä miesten ongelmat on
aika ajoin todettavia ongelmia, jotta syrjäytyneitä miehiä voitaisiin ilkkua entistä enemmän."

Juuri noin. Mitään toimia miesten syrjäytymisen ehkäisemiseksi ei tehdä.

"Hommaan saisi muutosta sillä, että kaikki miehet, joilla on kovia paineita/stressiä/syrjäytyneisyyttä lopettavat työnteon viimeistään 50 vuotiaana, muuttavat esim. korkean työttömyyden alueelle ja ilmoittautuvat työvoimatoimistoihin. Tuollainen massapako työelämästä aiheuttaisi Suomessa hätätilan, jolloin ongelmien pelkkä esiinkaivaminen ei enää riittäisi."

Asia korjautuisi sillä, että suomalaiset miehet välittäisivät ja uhraisivat työpanostaan ja resurssejaan suomalaisten naisten ongelmien ratkaisemiseksi yhtä paljon kuin suomalaiset naiset suomalaisten miesten. Eli ei hevon v***akaan.

Anonyymi kirjoitti...

Lutkaliike voi olla varsinainen lottovoitto marginaaliselle antifeminismille ja maskulisteille. Aika harva mielenosoitus onnistuu olemaan herättämättä keskustelua ja reaktioita myös toimintaa vastaan. Jopa rauhanmarssit ovat aina aktivoineet myös "toisinajattelijoita".

Tää sauma pitää käyttää oikein. Ehkä tehokkain sauma olisi olla tarttumatta raiskausrikoksen emotionaaliseen puoleen, vaan käsitellä sitä kylmän analyyttisesti raakana väkivaltarikoksena...

Nähdäkseni raiskaus on niin vahvan tunnepitoinen ja hysteriaa herättävä rikos pitkälti siksi, koska yhteiskunta ei ole vieläkään päässyt yli 1800-luvun seksuaalimoraalista. Naisen pitää olla puhtoinen, raiskaus "pilaa" naisen, siitä ei voi koskaan toipua jne.

Oikeasti ihmiset pääsevät kyllä yli itseensä kohdistuneesta väkivallasta. Harva raiskaus tuottaa esimerkiksi pysyviä ruumiinvammoja. Toisin kuin muut törkeät väkivaltarikokset.

Ihan totta. Jos me haluamme tasa-arvoa, meidän pitää tappaa myös neitsytkulttia palveleva myytti raiskauksesta. Tälläisenaan lutkaliike rakentaa vain lisää panssaroitua feminiinisyyttä.

Homo kirjoitti...

Myös ennenaikaisen kuoleman riski koskee tutkimuksen mukaan nimenomaan miehiä.

...
- Viitteitä tuli siihen suuntaan, että psyykkinen kuormitus lisäsi kuolleisuutta jopa enemmän kuin tupakointi, kuvaa Puustinen psyyken vahvaa vaikutusta.
...

Homo kirjoitti...

Ehkä auttaisi, jos noihin femakkojen "raiskaus on maailman pahin rikos ja kuolemaakin pahempi" tartuttaisiin oikein kunnolla ja vietäisiin kohti loppupistettä. Jos miesasiamiehet alkaisivat korostaa, että raiskatun naisen elämä on lopullisesti aivan pilalla ja toivoton - ja että edes mitään terapioita yms on ihan turha järjestää, koska näillä naisilla ei koskaan ole mitään toivoa, vaan eutanasiakin olisi parempi ratkaisu, niin ehkäpä sitten femakot vihdoin havahtuisivat omien väitteidensä älyttömyyteen ja alkaisivat itse vastustaa väitteitään.

Ingenieur kirjoitti...

Mä en ihan oikeasti oikein ymmärrä, mitä tuo lutkaliike oikein ajaa takaa?

Mun käsitys oli, ettei pukeutumisella ole oikein mitään tekemistä sen kanssa, tuleeko todennäköisemmin raiskatuksi. Kyseessä on väkivaltarikos ja raiskaajalla pitää olla päässä vikaa, notta moisen teon tekee. Käsittääkseni tämä on (oli) myös valtavirtafeministien jakama käsitys. Nyt kuitenkin pukeutumisella on ilmeisesti väliä, kun sen edestä pitää marssia?

Sitten tietysti eri asia on se, pitäisikö viehättävän pukeutumisen ja päihtymisen vaikutuksia vastaan tapella. Käsittääkseni positiivisen huomion herättäminen ja estojen alentaminen on kuitenkin melkolailla keskiössä moisten paheiden harjoittamisessa ylipäänsä? No, eihän asialle pystytä kuitenkaan mitään tekemään ilman kieltolakeja, niin turha huolestua.

Muuten kyllä kannustan kaikkia menemään noihin marsseihin mukaan. Itsekin ävin vierailemassa yhdessä tässä männäviikolla ja kieltämättä tuommoisia bileitä pitäisi olla enemmän. Oma kokovartalonahkapuku mukaan. Tottakai.

Vortac kirjoitti...

Mitä pukeutumiseen tulee, mielestäni kaikkien pitäisi saada pukeutua juuri niinkuin lystäävät (nythän miehet eivät kuitenkaan saa käyttää esim. 'hamemaisia' tai 'feminiinisiksi tulkittavia' vaateparsia, joten olemme kaukana tästä ideaalista).

Mutta jos nainen pukeutuu kuin halpa huora, häntä pitää myös saada vapaasti kutsua halvaksi huoraksi.

Ei voi olla niin, että saa pukeutua miten tahansa, mutta typerää pukeutumista ei saa sanoa typeräksi. Se on joko tai.. joko pukeutuminen ja sen kommentoiminen on vapaata, tai sitten kumpikaan ei ole vapaata.

Mutta elämme kaksinaismoralistisessa matriarkaalisessa femi-fasismissa, jonka mukaan naiset saavat tehdä ja sanoa mitä tahansa, mutta miehet eivät. Tämä lutkapukeutuminen ei siis ole mitään poikkeuksellista vallitsevaan ilmapiiriin nähden. Naisten pitää taas saada pukeutua seksuaalisesti häiritsevästi, ilman että sitä saa kutsua seksuaaliseksi häirinnäksi tai antaa neuvoja pukeutumisen suhteen.

Totta hitossa provosoiva pukeutuminen provosoi seksuaalisesti. Jos nainen provosoi tällä tavalla kaikkia miehiä, todennäköisyys sille, että hän provosoi myös raiskaajaa, on paljon korkeampi, kuin jos nainen pukeutuisi säädyllisesti. Sama toki koskee tilanteita, paikkoja ja kellonaikoja.

Onko siis tosiaan niin, että nainen mieluummin pukeutuu vapaasti kuin halpa huora, hakeutuu myöhällä vaarallisille alueille umpikännissä ja tulee raiskatuksi ja sitten saa syyttää siitä miehiä kollektiivisesti, kuin pukeutuu säädyllisesti ja välttää moisia tilanteita, eikä tule raiskatuksi?

Raiskaushan _ON_ tunnetusti naisten yleisimpiä fantasioita.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tuo "Lutkaliike"-kuva on muuten varsin mainio esimerkki siitä, miten naisten tekopyhyys ja feminismin kaksinaamaisuus käytännössä ilmenee.

Piirrokset voisivat vaan olla hivenen parempia. Harmittaa, kun niin moni muuten hyvä pointti on yleensä piirretty tökerösti ja vailla mitään yritystä.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Jos länsimaalainen nainen sanoo raiskauksen olleen pahinta hänen elämässään, teknisesti ottaen hänellä menee varsin hyvin.

Ehkä raiskauksen uhrien pitäisikin hävetä vähän kykenemättömyyttään päästä yli vastoinkäymisistä? Uhriteollisuus tuskin on halukas auttamaan todellisessa voimaantumisessa...

Me olemme aikuisia ja haluamme aikuisten vastuut ja velvollisuudet.

Ingenieur kirjoitti...

Oho, aivan loistava kirjoitus miesten tasa-arvosta ja mikä mättää feminismissä ja miesasialiikkeessä.

Tuohon ei ole oikein mitään lisättävää. Suomessakin "asialle" tekisi ihmeen paljon hyvää, jos meiltä löytyisi vähän enemmän itsekriittisyyttä.

Anonyymi kirjoitti...

Raiskaushan on vain seksiä... Uskomatonta soopaa. Rangaistukseksi riittää pikkuläppäisy kädelle ( esim. 100e sakot, 2kk ehdollinen tms.)
http://rahmispossu.net/2011/06/10/14-vuotias-raiskattiin-riisti-henkensa/

Homo kirjoitti...

"Ihanaa" väkeä tuolla Kansan uutisissa muutenkin, kuten:

Kuva jatkosodan aikaisesta maanalaisesta vastarintatoiminnasta täydentyy jälleen. Ajat ovat muuttuneet sen verran, että Sakari Selin uskaltaa jo kirjoittaa itsestään ja muista aktivisteista omilla nimillä.

...

Hän oli keskeisiä aktivisteja Tampereen sosialidemokraattisen nuorisoseuran jatkosodan aikaisessa vastarintaryhmässä. Lentolehtisten jakamisen ja muun tavanomaisen poliittisen toiminnan lisäksi hän osallistui muun muassa Pyynikin korkeajännitelinjan ja Pispalan muuntoaseman räjäytyksiin sekä rautatiesabotaasien yrityksiin. Rautateillä kohteina olivat sotatarvikejunat ja erityisesti saksalaiset sotilasjunat.
...

Anonyymi kirjoitti...

"Nähdäkseni raiskaus on niin vahvan tunnepitoinen ja hysteriaa herättävä rikos pitkälti siksi, koska yhteiskunta ei ole vieläkään päässyt yli 1800-luvun seksuaalimoraalista. Naisen pitää olla puhtoinen, raiskaus "pilaa" naisen, siitä ei voi koskaan toipua jne."

Väkivaltarikoksesta, jonka
jäljet menevät, traumatisoituminen on yleensä egoperäistä turtumusta siitä, ettei voi hallita kaikkea. Naisen elämäntapa perustuu edelleen hyvin pitkälti klassiselle seksuaalisäätelylle ja toisaalta bimbomaiselle egohumputtelulle, mikä on täysin käsittelemättä jäänyt sukupuolittunut ongelma. Nainen on sukupuolena asemassa, jossa seksuaalinen identiteetti on avain kaikkeen, ja tätä asemaa itsekkäästi ylläpidetään, vaikkei pelkkä seksillä päteminen ole tosielämässä naisenkaan etu.

Jos tasa-arvoa halutaan
tosissaan ajaa naiselle tulisi esitellä elämästä toinenkin puoli, jossa voi toimia johdonmukaisesti olematta kokoajan voimakkaan objektisoinnin ja ihailun kohteena.
Suuri osa nykynaisista ei tajua sitä, ettei kauppaa voi tehdä kaikesta omalla viehättävyydellään ja niiaamalla oikeissa paikoissa. Oma järjenkäyttö estää jo monet väkivaltarikokset. Mutta toisaalta väkivalta on vaikea kitkeä, koska aihepiirillä on ystäviä tässä maailmassa niin maan julmetusti. :D

-bedmad

Anonyymi kirjoitti...

"Raiskaushan on vain seksiä... Uskomatonta soopaa. Rangaistukseksi riittää pikkuläppäisy kädelle"

Ei ole. Seksi on hieno asia josta kuuluu nauttia. Raiskaus ei sitä ole. Raiskaus on törkeää väkivaltaa ja siitä kuuluu rangaista kovemman kautta.

Raiskauksen uhrilla ei ole mitään hävettävää eikä syytä kokea huonommuutta yhteiskunnassa. Lutkakävelijät ja te muut ylidramatisoijat teette omalla tavallanne valtavan karhunpalveluksen kyseisen rikoksen uhreille. Raiskaus ei johtanut tämän 14-vuotiaan kuolemaan, vaan yliseksuaalisen yhteiskunnan tuottama tunne kelvottomuudesta ja perverssistä seksuaalimoraalista.

Luuletteko te oikeasti jonkun pervon tulevan toisiin aatoksiin rangaistuksia koventamalla tai vähän marssimalla? About koko länsimainen yhteiskunta tietää jo raiskauksen olevan sairasta ja väärin. Sen sijaan ylläpidämme edelleen sairasta kaksoisstandardia väkivaltarikosten suhteen.

Ja se kaksoisstandardi johtaa ihan aidosti naisten kannalta epäedulliseen asemaan, itsemurhiin ja ehkä jopa vallankäytöllisiin raiskauksiin. Arvon riistäminen toimii, koska me annamme seksuaaliselle koskemattomuudelle sen arvon.

Anonyymi kirjoitti...

Lutkaliike tuli Suomeen, minusta se on ollut täällä aina. Yrittääkö lutkat nyt sanoa jotain henkevää.

Inex

Homo kirjoitti...

Suunnilleen yhtä järkevää olisi itsensäpaljastajien sanoa, ettei paljas pinta tarkoita seksiä:

Lontoon lutkamarssi julisti: Paljas pinta ei tarkoita seksiä

Anonyymi kirjoitti...

Gaddafin joukkojen suorittamista raiskauksista ei liene kahta sanomista, mutta ovatko ne sodan pahin puoli? Jutuissa kerrotaan kuinka Gaddafin joukot hyökkäävät perheiden koteihin, pakottavat isän seuraamaan vaimonsa ja tyttärensä raiskausta, jonka jälkeen ampuvat hänet. Kenenkäs kohtalo tuossa sitten on pahin?

Sama pätee itse taisteluihin. Miehiähän siellä Libyassa kuolee kuin kärpäsiä. Silti otsikot vilisevät kauhutarinoita raiskauksista.

Oikein kuvottaa ajatella historiankirjoja tulevaisuudessa. Miettikää nyt, jos Talvisodan sankarien, veteraanien tarinoita ei muistaisi kukaan, vaan puhuttaisiin vain suomalaisnaisten kärsimistä raiskauksista taisteluiden lomassa.

Homo kirjoitti...

Ja ainakin suominaiset aika auliisti tarjosivat seksiä niin saksalaisille kuin sodan hävittyä myös neuvostosotilaille (samoin kuin jo aiemmin neuvostosotavankien kanssa, samalla kun päästivät näitä vapaiksi).

Homo kirjoitti...

Sometimes reasonable men must do unreasonable things:

Marvin Heemeyer

Killdozer Helicopter News Footage

Homo kirjoitti...

Paha noita naruun, ellei sukupuoli taas kerran toimi vapaaksi vankilasta -korttina, sillä eihän naiselta voida odottaa aikuisen vastuuta omasta käytöksestään, jos pms:kin:

Kuwaitissa saatetaan hirttää ensimmäinen nainen

...
Nainen sai kuolemantuomion vuonna 2009 tehdystä murhapoltosta, jossa kuoli 57 ihmistä. Syyttäjän mukaan mustasukkainen nainen sytytti miehensä hääjuhlissa tuleen teltan, joka oli täynnä naisia ja lapsia.
...

Jorma kirjoitti...

MELANIE PHILLIPS: These 'Slut Walks' prove feminism is now irrelevant to most women's lives

Jorma kirjoitti...

"Suomessakin "asialle" tekisi ihmeen paljon hyvää, jos meiltä löytyisi vähän enemmän itsekriittisyyttä´."

Mitään muutahan meillä ei olekaan kuin kriittisyyttä ja vastustusta miesten tasa-arvopyrkimyksiä vastaan, pääasiassa juuri feministien taholta. Mukaavaa olisi, jos joskus olisi jotain muutakin.

Anonyymi kirjoitti...

Vortac kirjoitti...
Mitä pukeutumiseen tulee, mielestäni kaikkien pitäisi saada pukeutua juuri niinkuin lystäävät (nythän miehet eivät kuitenkaan saa käyttää esim. 'hamemaisia' tai 'feminiinisiksi tulkittavia' vaateparsia, joten olemme kaukana tästä ideaalista).

Mikäs Vortaccia estää hameeseen pukeutumasta?