maanantaina, kesäkuuta 13, 2011

Vihaiset miehet

Jarkko Tontin poistettu kirjoitus

Yhä useampi odottava äiti käyttää päihteitä

MELANIE PHILLIPS: These 'Slut Walks' prove feminism is now irrelevant to most women's lives
Indeed, the reaction of men leering at these silly girls as they paraded their exposed flesh demonstrated all too predictably the supreme fatuousness of their assertions.

Clothing, like all social conventions, carries meaning. Modest and immodest dress tells us that the wearers have very different attitudes towards sexuality.

Of course, no one dresses in order to be raped. But a girl who barely covers her behind with a pelmet skirt and exposes acres of cleavage is sending out a signal that she wants to be leered at or fantasised about.

Wearing revealing clothing signals that she regards her body as a kind of advertising hoarding for her sexuality. It demonstrates that her sexuality is not a private matter, and most certainly is not restricted to a loving relationship — nor indeed to any kind of relationship.

18 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

Ralf Sund palkittiin Miehen työstä

Ralf Sund on tehnyt miehen työn. TANE kuitenkin vähät välittää eroisien heikosta asemasta. Yhtään mitään ei ole tehty ongelman korjaamiseksi.

Jorma kirjoitti...

"The insistence that women’s behaviour never contributes to any harm that may befall them is profoundly anti-feminist — and indeed, anti-human. This is because it robs women of that responsibility for their own actions which lies at the heart of what it is to be a human being."

Näin juuri. Mikään ei oikeuta raiskausta, ryöstöä tai pahoinpitelyä, mutta silti maalaisjärkeä käyttämällä voi vähentää riskiä joutua rikoksen uhriksi. Jopa naisten luulisi ymmärtävän tämän.

Jorma kirjoitti...

Tontti on melkoinen tonttu. Aika naurettavaa syyttää muita mustavalkoisesta ajattelusta, kun oma ajattelu on näemmä täysin mustavalkoista. Klassinen projektio. Voi voi, ehkä jarkko-poitsukin kasvaa joskus aikuiseksi.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.gizmag.com/risug-male-contraception/18824/ - A promising new birth control method for men that's more easily reversible than vasectomy has been developed in India.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Feministikukkahattutätien mukaan on väärin olettaa, että pukeutuminen signaloi arvoja (tässä tapauksessa seksuaalisuudesta).

Feministikukkahattutätien mukaan on kuitenkin oikein olettaa, että kielenkäyttö, kuten neekeri-sanan käyttäminen, signaloi rasismia.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Soveltuvuustestissä mitataan aseluvan hakijan väkivaltaisuutta

Uusi ampuma-aselaki edellyttää myös sotilaspassin tai vapautustodistuksen esittämistä aselupaa hakiessa.

Vaatimus ilmeisesti koskettaa vain miehiä.

Homo kirjoitti...

Entäs saavatkos sivarit sotilaspassin tai vapautustodistuksen?

Anonyymi kirjoitti...

Päihdeäitien kohdalla ainoa oikea ratkaisu on abortti. Alkoholisti on aina alkoholisti ja narkkari addiktiivinen persoona. Isäehdokkaat ovat samaa katrasta ja mikäli äiti muuttaa pysyvästi tapojaan ja saa ajoissa ( 4.vko) tietää olevansa raskaana, voimat pitäisi kerätä narkkari/alkoholisti isän poissulkemiseen lapsen elämästä. Äidin eristäminen tässä tapauksessa on oikein. Tai tarjota aborttia vaihtoehdoksi. Myös isät pitäisi pistää seurantaan. Vaikka nainen olisi täysin kuivilla tai ollut elämänsä absolutisti, alkoholisti/narkkari isä lähipiirissä turmelee sekä naisen että lapsen tulevaisuuden. On tehtävä myös selväksi, että mies pysyy raskaana olevasta naisesta kaukana myös tulevaisuudessa. Mikäli haluaa lapsen, valvottu elämäntapojen muutos tai pakkohoito tai sekä että on vaihtoehto. Lapsen elämään ei ryömitä myöhemmin millään verukkeella josta ei ole näyttöä.

Homo kirjoitti...

Nuorna vitsa väännettävä:

The classes where children as young as THREE learn to pole dance

Struck by a stroke at age SIX: Obesity epidemic fuelled by parents feeding children pureed junk food

Homo kirjoitti...

Tytöillähän voisi olla koululiikunnassa lutkatankoilua.

Homo kirjoitti...

Amor, amor:

Johanna Tukiainen Facebookissa: Arto pahoinpiteli minut - poisti päivityksen

Anonyymi kirjoitti...

"Jarkko Tontin poistettu kirjoitus"

Olipas lapsellinen kirjoitus, kirjoitus vaikutti lähinnä joltain pikkulapsen kirjoitukselta.

Inex

Anonyymi kirjoitti...

Jos pikkutyttö jumppapuvussaan levittää jalat V-asentoon permannolla jumppatunnilla, siinä ei ole mitään seksuaalista. Sama pikkutyttö, sama asu, sama asento, mutta kun lajina on tankotanssi, ollaankin kauhuissaan. Eikö pitäisi olla iloisia siitä, että lapsilla on liikuntalaji, jonka parissa he viihtyvät? Tankotanssi on käsittääkseni vieläpä melko rankka, koko kehoa treenaava laji.

Pikkumuksut tanssimassa tangoa on kaikkien mielestä ihastuttavaa, mutta ei tarvitse mennä monta vuosikymmentä taaksepäin, kun se olisi ollut moraalinen kauhistelun aihe -- eihän kukaan kunniallinen nainen voinut tanssia tangoa ja vielä vähemmän kukaan äiti antaa pienen tyttärensä tehdä jotain niin seksuaalisesti vihjailevaa ja sopimatonta!

Anonyymi kirjoitti...

"mutta silti maalaisjärkeä käyttämällä voi vähentää riskiä joutua rikoksen uhriksi."

Kyllä se näin on, ihmiset voivat vedellä minkälaisia itkupotkuraivareita hyvänsä, mutta jokaisen pitäisi ymmärtää, että omalla käytöksellä ja missä liikkuu mihinkin aikaan voi todellakin vähentää riskiä joutumasta vaikkapa pahoinpidellyksi tai ryöstön kohteeksi.

Street smartness on ihan yleinen sanonta maailmalla ihmisistä jotka tajuavat juuri näitä riskejä. Suomessakin on paljon paikkoja missä ei kannatta olla tiettyyn aikaan ja voi tulla nenä kipeäksi, tätä mahdollisuutta saada turpaansa voi vielä lisätä huutelemalla kaikenmaailman typeryyksiä tai käydä ihan väärille ihmisille aukomaan päätään.

Ilmeisesti naisten ei tarvitse miettiä tälläisiä asioita elämässään jotka ovat ihan itsestäänselvyyksiä miehille ja elämä opettaa tajuamaan, että vaikka sinulla olisi minkälaiset oikeudet olla saamatta turpaasi, niin näin voi kuitenkin käydä ja voit lisätä riskiä omalla käytökselläsi ja missä satut tämän tekemään ja mihin vuorokauden aikaan.

Miksi itsestäänselvyydet ovat joillekin ihmisille niin vaikeita käsittää.

Inex

Homo kirjoitti...

Lutkatankohan on miehillekin sopiva urheilumuoto, joka soveltuu hyvin myös taukoliikunnaksi metromatkojen aikana, missä ei tietenkään ole mitään seksuaalisia vivahteita.

Jorma kirjoitti...

Tutkimus: Vaimon hyvät yöunet ovat avain avio-onneen

Pirttihirmut aloittavat heti kaulimen heiluttelun, jos vähän väsyttää.

Ingenieur kirjoitti...

Oikeassahan Jarkko on poistetussa kirjoituksessaan.

Mitään syytä vähättelylle vain ei ole. Päin vastoin. Feministeille, antipiraateille jne. luulisi olevan kauhistus se, miten nuoret pojat kasvavat "aikuisuuteen" tänä päivänä. Kyllä, se tapahtuu paljolti internetissä ja tilanne on se, ettei esimerkiksi TOIMIVIA neuvoja pokaamiseen ole saatavilla "eettisesti". Monet pelimiesgurut ovat selvästi sovinismin ja misogynian tuolla puolen. Maahanmuuttokysymyksenkin takia ollaan käytännössä jo onnistuttu rampauttamaan valtiohallinto. Jonkun mielestä kokonainen liittovaltio. Ja kyseessä on vasta varoituslaukaus.

Suunnilleen samat tyypit joita Jarkko dissaa tekijänoikeuskysymyksistä ovat julistamassa suunnilleen avointa sotaa Pohjois-Atlantin puolustusliittoa vastaan. Ja ilmeisesti terrorisoivat varsin onnistuneesti establishmenttia. Ja siis nämä pennut uhittelevat väkivaltakoneistolle, joka melko avoimesti kiduttaa muita "vapaustaistelijoita" kun se sattuu heille sopimaan.

Myönnettäköön, että allekirjoittaneenkin oli todella vaikeaa nähdä naisia tasavertaisina, vahvoina ihmisyksilöinä kun apupyöräilyn jälkeen oli päässyt "peliin" kiinni. Ja osin edelleen.

Yhdistä tunne vuosikymmenien järjestelmällisestä valehtelusta, voimantunne kun osaat pyörittää noin puolia vastakkaisen sukupuolen edustajia mielesi mukaan muutamalla psykologisella tempulla ja olemaan täysin piittaamatta niistä lopuista 25% ihmiskuntaa. Mä ja ne muut tyypit jotka kurssille kävelivät eivät varsinaisesti olleet myöskään mitään tyhmiä tai muutenkaan kunnianhimottomia tapauksia... Se miten pojat tänä päivänä aikuistuvat on aika kylmäävää. Moni meistä istuu päättävillä palleilla.

Nuorten pahoinvointi on hirvittävä ongelma. Se miten ympäristö reagoi ja opportunistit hyötyvät siitä on hirvittävä ongelma. Arvonihilismi ja piittaamattomuus omasta ja yhteisön hyvinvoinnista on hirvittävä ongelma. Pariutumiskäytös, markkina-arvot jne. tasa-arvoristiriidat ruokkivat näitä ongelmia valtavasti, enkä oikein ymmärrä, miksi mm. feministit tuntevat niin kovaa allergiaa asian pohtimiseen.

Jarkko Tontti on oikeassa, mutta ei valitettavasti taida oikein kyetä näkemään metsää puilta...

Anonyymi kirjoitti...

"Arvonihilismi ja piittaamattomuus omasta ja yhteisön hyvinvoinnista on hirvittävä ongelma."

Yhteisöllisyydenhän pitäisi olla enää vain muisto rodunjalostus yhteiskunnassa. Sivistysyhteiskunta ei ollut tarpeeksi vahva kestääkseen ja Kreikan uppoaminen on melkolailla symbolinen tapahtuma. Historiankirja kääntää meidät takaisin viidakoneläimiksi, jotka puolustavat reviirejään.

On ihme, että jotkut vielä viittaavat "yhteisön hyvinvointiin" (minkä asteittaista loppumista ei tosin olla avoimesti myönnetty, kuin sivulauseissa). Yhteisön hyvinvointi =EVVK!!

Ja suuri osa ihmisistä tietää, ettei kiinteää yhteisöä enää ole, vaan ihmisiä, jotka pärjäävät, viettävät aikaa ja kuuluvat joukkoon eriasteisesti (erityisesti miesten välillä on suuria eroja).

Piittaamattomuus+vaikeneminen
-strategia perustuu siihen ideaaliin, että epämuodikkaita geenejä omaavat pikkuhiljaa kuolevat tältä planeetalta ja toimivat rikkaille suhteellisen edullisena työvoimana loppuelämänsä ajan. Lisäksi he toimivat vertailukohtina esim. parinvalinnassa.

Syrjäytyneiden kannattaisi
siis tosissaan lopettaa työnteko ja kaikki mahdollinen yrittäminen viimeistään viiskymppisenä, vaikkei aivoinfarktia tulisikaan.

Se on ainoa tapa saada totuus ja ihmisten todelliset mielipiteet esiin. Jos ei saa yhteiskunnalta mitään itselleen, on turha ruokkia sitä maksamalla veroja. Työttömänä on aina mukavempi olla kuin töissä ilman "elämää". Sitä on turha kenenkään ruevta kiistämään.

"Pariutumiskäytös, markkina-arvot jne. tasa-arvoristiriidat ruokkivat näitä ongelmia valtavasti, enkä oikein ymmärrä, miksi mm. feministit tuntevat niin kovaa allergiaa asian pohtimiseen."

Naiset eivät ole itsenäisiä, joten he tarvitsevat miehiä, jotka uljaasti heitä sitten hoivaavat.
Ei tätä ajatuskulkua olla onnistuttu vieläkään muuttamaan.
Naisten itsetuhoisuus kasvaa päivä päivältä, samalla kun toiset hullut puhuvat näiden itsenäistymisestä. Syntyy alfauroksia voimakkaasti suosiva parinvalinta, kun pidetään naiset sopivan avuttomina. Jokaista naista tulee ymmärtää, mutta myös vähän sääliä, koska jokainen nainen joutuu elämään tässä kaiken maailman sotilaiden ja insinöörien kehittämässä museoon kuuluvassa päähänpinttymässä, mikä nyt ei ainakaan se naisille sopivin elämänmuoto ole.

Tuskin terveille miehillekään...


-bedmad