lauantaina, kesäkuuta 25, 2011

Manifesto

Manifesto for the Conscious Man video (huumoriversio)

165 kommenttia:

Pauli Sumanen, emeritustutkija kirjoitti...

Hyvää Juhannusta! (Itselläni tosin flunssainen)

Selailin nettiä ja löysin Vera Miettisen kysymyksen:
"Pauli Sumanen uskoo tutkimuksiensa perusteella, että yhteiskunta romahtaisi, jos miehet eivät tekisi niin paljon töitä. Tätä väitettä Sumanen ei perustele kirjassaan millään tavalla."

Pitääkö itsestäänselvyyttä todistaa? Nythän kävi niin, että kun miesten tehdyt työtunnit putosivat kolmen vuoden sisällä noin 30 % (naisten noin 10 %) Tilastokeskuksen mukaan, niin Suomen EMU-velka kasvaa vuodessa 14,4 miljardia. Kyllä niillä yhteys on ilman perusteluitakin.

Jokainen tajuaa, että jos miesten tekemiä työtunteja ei saada nopeasti nostetuksi vähintään entiselle tasolle, meidän hyvinvointiyhteiskuntamme romahtaa. Syntyy tilanne, joka on tuttu Kreikasta.

Minusta on valitettavaa, että hallitusohjelma viittaa vahvasti siihen, että poliitikot uskovat tämän tapahtuvan lähes itsestään.

Pauli Sumanen, emeritustutkija kirjoitti...

Onko totta? Naisetkin ovat väkivaltaisia. Artikkeli on julkaistu lääketieteellisessä aikakauslehdessä Duodecimissä.
Tässä STT:n uutinen HS:ssa.
http://uutiset.msn.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Naisten+v%C3%A4kivalta+kohdistuu+puolisoon+ja+lapsiin/1135267214885

Homo kirjoitti...

MTV3 myös uutisoinut. Kuinkakohan monta naiset tänäkin juhannuksena ovat jo pahoinpidelleet?:

Heihin naisten väkivalta kohdistuu

Vortac kirjoitti...

Kuinkakohan monta naiset tänäkin juhannuksena ovat jo pahoinpidelleet?..

Heidänhän on helppo pahoinpidellä, kun vain harvat edes uskovat naisten voivan olla väkivaltaisia - ja naisia pidetään niin jaloina enkeleinä, että VAIKKA he tappaisivat oman lapsensa hakkaamalla sen päätä seinään, kun he vähän tirauttavat kyyneltä ja sanovat "äiti oli vähän väsynyt", kaikki heltyvät ja alkavat etsimään miestä, jota syyttää kaikesta.

Naiset elävät siinä mielessä 'under the radar', tai pimennossa/varjossa, että heidän tekojensa ei uskota koskaan voivan olla pahoja - JOTEN he voivat suorittaa pahoja tekoja paljon tehokkaammin, kenenkään erityisesti tutkimatta tai syyttämättä, saati epäilemättä.

Tämä on erittäin kätevä tilanne väkivaltaisille naisille.. ja miksi he eivät käyttäisi sitä hyväkseen? Tämä on kai sitä, mitä feministit tarkoittivat aikoinaan "empowering"illa. You go, girl! No one is going to accuse you..

(Puhumattakaan siitä, että väkivaltaiset ja epärehelliset naiset voivat vallan helposti hakata jonkun syyttömän miehen, ja sitten syyttää häntä vaikka raiskauksesta, jolloin kasa white-knighteja ryntää tuon jo hakatun miehen kimppuun murjomaan häntä lisää (tai jos nainen ei pärjää jollekulle miehelle, mutta haluaa silti hakata hänet..) - näitä skenaarioita on helppo tajuta toteutuvan tosimaailmassa vähän liiankin helposti nykyilmapiirissä)

Että hyvää juhannusta vaan..

- Vortac

Homo kirjoitti...

Vortac, ai niin kuin tähän valkoinen ritari -tyyliin:

indian tv host slapped in the face

On muuten hyvä muistaa, että lasten tapoista ja törkeistäkin pahoinpitelyistä enenmmistö on äitien tekemiä. Tätä taustaa vasten on kummaa, että femakkoämmät yrittävät Bush jr -maisella retoriikallaan väittää, että juuri miehet ja vain miehet olisivat lasten pahoinpitelijöitä. Tätä taustaa vasten myös minusta olisi paikallaan pitää oletusarvona isän lahivanhemmuutta, eikä äidin, toisin kuin nykyään feminatsi-Suomessa.

Anonyymi kirjoitti...

Alkuperäinen on hauskempi:

http://www.youtube.com/watch?v=K_uRIMUBnvw

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Swedish feminists push for Midsummer 'mayhole' revolution

Aletaan olla siinä pisteessä, ettei Ruotsalaisista feministeistä voi tehdä karikatyyrejä.

Homo kirjoitti...

Hyvää juhannusta:

Äiti raivostui Nintendon pelaamisesta - tappoi poikansa

Jorma kirjoitti...

You're all equal here: Swedish school bans 'him' and 'her' in bid to stop children falling into gender stereotypes

Lapsiraukat! Ruotsalainen yhteiskunta on sairas.

Jorma kirjoitti...

Ruotsissa avattiin sukupuolineutraali koulu


"Esikoulussa opetetaan lapsia myös hyväksymään erilaiset perhemallit. Tämä näkyy muun muassa koulusta löytyvissä kirjoissa, joissa esiintyy enimmäkseen homoseksuaalisia pariskuntia, yksinhuoltajia ja adoptoituja lapsia."

Mitä ihmeen "edistystä" se on, että korvataan yksi strereotypia toisella? Miksei lapsia samalla kasvateta hyväksymään myös perinteisen mallin heteroydinperheitä?

"Tyttöjen ja poikien biologiset erot eivät tarkoita, että heillä olisi erilaiset kiinnostuksen kohteet ja kyvyt, Rajalin perustelee."

Itse asiassa tarkoittaa.

"Kalifornian yliopiston lapsipsykologi Jay Belsky on ilmaissut huolensa, että koulussa saatetaan paheksua, jos pojat harjoittavat heille tyypillistä toimintaa kuten ympäriinsä juoksemista ja kepeillä miekkailua.

- Sukupuolineutraalius pahimmillaan tarkoittaa miehuuden kuohitsemista, Belsky sanoo."

Tästähän tässä koko jutussa on juuri kysymys.

Homo kirjoitti...

Jorma, kuinkakohan runsaasti materiaalissa esiintyy miesyksinhuoltajia suhteessa naisyksinhuoltajiin...

Homo kirjoitti...

Onneksi erolta välttyy, kun pysyttäytyy sinkkuna:

Tässä on asuntovelkaisen suurin riski: Ero!

Homo kirjoitti...

Jos sukupuolet olisivat toisinpäin, saisi rehtori varmastikin pedofiilin leiman ja joutuisi käräjille, sillä lapset ovat viattomia jne:

Teen boy faces sex crime suspicions for grabbing principal's butt

Jorma kirjoitti...

"kuinkakohan runsaasti materiaalissa esiintyy miesyksinhuoltajia suhteessa naisyksinhuoltajiin"

Aivan. Tuskin materiaalissa miesyksinhuoltajia on lainkaan.

Ymmärrän kyllä sen, jos lapsia kasvatetaan avarakatseisuuteen (tähän on kai pyritty jo pitkään) ja siihen, että he rohkeasti päättäisivät itse omasta elämästään ympäristön ennakkoluuloista, vaatimuksista tai odotuksista välittämättä. Tietenkin siten, että lapsista kasvaisi lopulta myös yhteistyökykyisiä ja empatiakykyisiä ihmisiä.

Minusta kuitenkin tuntuu vahvasti, että nyt on menty ojasta allikkoon. Loppujen lopuksi, ihan perinteiseen tyyliin, aikuiset pyrkivät ihan väkisin muovaamaan lapsista haluamansa kaltaisia. Se ei ole oikein.

Homo kirjoitti...

Jorma, voihan miesyksinhuoltaja olla päässyt materiaaliin jonain pelottavana ja demonisoituna ihmishirviötapauksena, joka on hakannut äitiä ennen eroa ja nyt hyväksikäyttää ja pahoinpitelee lapsia.

Homo kirjoitti...

Tutkimus: D-vitamiini vähentää miesten sydänsairausten riskiä

Jorma kirjoitti...

"demonisoituna ihmishirviötapauksena"

Voi olla. Tosin näinhän he tuntuvat suhtautuvan kaikkiin miehiin.

Anonyymi kirjoitti...

Hon vaknade med neddragna trosor

Homo kirjoitti...

Neutripäiväkodin juttuun Pravdassa tullut kommentteja:

Sukupuolineutraali tukholmalaistarha ei erottele tyttöjä ja poikia

Homo kirjoitti...

Pyllypuristuksestaan rikosjutun nostanut rehtoritar on kommentin mukaan sama kuin tässä:

Fierce criticism of the Independent School

Published: Friday 24 May 2002, at 08:25 , news P4 Radio Stockholm Share

European School in Vaasa Town in Stockholm does not take bullying seriously. It claims the school work that is now strongly criticizes the school's headmaster.
Above all it is a primary school class in the European School which had problems with bullying. Some boys have, according to a notification from a parent being beaten on the genitals in the shower. A girl has been threatened and been nedtrykt on the ground by two boys who called her gender order. After several similar incidents did one of the teachers to form an anti-bullying group, but the headmaster, Anette Party thought it would be too expensive, and did not want to pay the salary for the time teachers spend on efforts against abusive treatment. She has also said the school work that the action plan that the school must have on abusive treatment of the bullying is a paper product with no practical purpose. After several parents for a while then notified the school to not do anything about obvious cases of bullying and physical abuse may Anette Party now highly critical of school work to think that she totally misunderstood the purpose of an action plan under the Education Authority is the basis to counter the offensive reading in school. Unless the procedures change within three months of school at risk to get rid of the condition. The Principal Annette Party would not comment on the criticisms she may be in school work.

Homo kirjoitti...

Lisää kommenteista:

Perhaps everyone should read up on this Rector, There is a little more to this story . . . we should take into account the Europaskolan rectors integrity, You can Google her and read that she has been accused of harassment, bullying and stealing school funds as far back as 1998, see #49 story and others.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8315.ab

Homo kirjoitti...

Kommenteista lisää:

...
I witnessed this even. What I also witnessed was that the Principle hugged each student. I also saw after the "squeeze" she smacked him on the back of the head. If she is going to waste the tax payers money, he should counter sew for hitting a child, guess who will win? Thanks for the interesting links to this Principle/owners past. He is graduating and I'm sure will take with him a valuable life lesson.
...
Oj, Here is a story where she made polis reports against a news reporter and a minister for reporting the truth about her, http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=1889712, Sverige Radio did a story in 2002 when she refused to do anything about children being harassed and mobbed in her school!

Friskolans headmaster thought that a teacher gave a student of low ratings.
When the teacher refused to change she raised them herself.
Behind his back.

Homo kirjoitti...

Olisiko tässäkin yksi esimerkki siitä, että miksi nartut eivät tahdo edetä urallaan?:

Miehet osaavat rentoutua lomallaan naisia huonommin. Kyselyyn vastanneista miehistä lähes kahdeksan kymmenestä vilkuilee sähköpostiaan vähintään viikoittain.

Homo kirjoitti...

Päivän tuksahdukset:

Seiska: Tukiaisen sisarukset sekosivat juhannuksena - käärittiin mattoon

...
Kun siskosia vietiin poliisiautoon, Johanna onnistui karkaamaan.
...

Homo kirjoitti...

Kansanedustaja Ilkka Kanervaan yhdistetyllä Valéria de Sousa-Karhuvaaralla on todella värikäs menneisyys.

...
talehden tietojen mukaan värikkään taustan omaavalla naisella on takanaan ehdollinen vankeustuomio ja myrskyisä avioero, jonka setvimisessä tarvittiin jopa poliisin apua.

Huhtikuussa 2010 brassikaunotar tunkeutui miehensä omakotitaloon, eikä suostunut poistumaan pyynnöistä huolimatta. Tilanne eteni käsirysyksi asti. Tilanne rauhoittui vasta poliisin saavuttua paikalle.
...

Marraskuussa 2006 nainen tuomittiin petoksesta ja väärennyksestä 45 päivän ehdolliseen vankeusrangaistukseen tämän väärennettyä 13 kertaa kurssipäivärahaa ja perheavustusta koskevan asiakirjan. Samassa yhteydessä de Sousa-Karhuvaara väärensi myös oppilaitoksen edustajan allekirjoituksen.
...

yms

Homo kirjoitti...

- Johanna alkoi tanssishown päätyttyä kuristaa Juliaa, Seiskan silminnäkijä kertoi.
...

- Johanna löi kuvaajaa skumppapullolla päähän.
...
Kiukustuneet sisarukset kuitenkin puolustautuivat kuin herhiläiset.

- Siinä tarvittiin kolme raavasta miestä ennen kuin heidät saatiin taltutettua, vinkkaaja sanoi.
...

Homo kirjoitti...

Alentaako naiselle annettu suuseksi miehen arvokkuutta?

Homo kirjoitti...

Lutkamarssija?:

Pervoileva mies päästettiin lennolle - matkustajat raivoissaan!

US Airways -lentoyhtiö sai vihaisia asiakkaita tämän tapahtuman seurauksena. Fort Lauderdalesta Phoenixiin lähtevälle lennolle tuli mukaan mies, joka oli pukeutunut ainoastaan naisten alusvaatteisiin. Mies pääsi mukaan lennolle, ja tämä sai muut matkustajat raivon partaalle. Varsinkin naismatkustajat ihmettelivät tapahtumien kulkua.

Anonyymi kirjoitti...

"Naiset elävät siinä mielessä 'under the radar', tai pimennossa/varjossa, että heidän tekojensa ei uskota koskaan voivan olla pahoja"

Ainahan naisilla on melko
hyvät mahdollisuudet tehdä kaikkea mitä miehet eivät voi. He voivat joskus myös kääntää lait puolelleen vaikeissa tilanteissa.

Miehen poikkeavuus yleensäkin herättää enemmän negatiivista huomiota, kuin naisen omaperäisyys ja vapautuneisuus. Nainen voi kertoa poikkeavista mielipiteistään isolle miesjoukolle menettämättä kasvojaan.


-bedmad

Anonyymi kirjoitti...

"US Airways -lentoyhtiö sai vihaisia asiakkaita tämän tapahtuman seurauksena. Fort Lauderdalesta Phoenixiin lähtevälle lennolle tuli mukaan mies, joka oli pukeutunut ainoastaan naisten alusvaatteisiin."

No, transvestiittien tasa-arvo ainakin toteutui miehen hyväksi. Nimittäin tuskin rinnat miehekkäästi paljaana oleva nainen olisi päässyt lentokoneeseen. Aika jännää.

Joskus paljon lentävänä mietityttää, milloin meininki yleisesti lentoliikenteessä vapautuu. Halpalentoyhtiötkään eivät ole onnistuneet tuhoamaan järjetöntä byrokratiaa, ajoissa kentällä-olemisdramatiikkaa ja sitä edustuspelleilyä, jota lentävien bussien terminaaleissa näkee.

-bedmad

Anonyymi kirjoitti...

"Loppujen lopuksi, ihan perinteiseen tyyliin, aikuiset pyrkivät ihan väkisin muovaamaan lapsista haluamansa kaltaisia. Se ei ole oikein."

Kyllä me ihmiset elämme semmoisessa maailmassa, jossa esihistoriallinen tajunta kiertää kehää ihmisten aivoradoilla. Individualismi ja omaehtoinen ajattelu voisi olla paljon korkeampaakin luokkaa. Vanhempien vaikutus ei ole kuitenkaan ehkä se kriittisin, koska pelkästään alitajunnan kautta tulee paljon paskaa, ja ihmiset ympärillä kuitenkin taivuttavat, ellei vanhemmat sitä tee.


-bedmad

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Female "work" vs. REAL work

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Nico Rosbergiltä pääsi melkoinen sammakko

Jos naiset ovat yhtä hyviä kuin miehet, mihin tarvitaan naisten omaa sarjaa? Huvittavasti naisille on myös erikseen rallisarjoja ja shakkisarja.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä on Niko Rosbergin "sammakko"?

Tottahan on, että esim. naisten isojen lihaksien voima on noin 60-70 % miesten lihaksistosta. Ja totta on, että naiset eivät kilpailuissa pärjää miehille, nopeutta, voimaa, kestävyyttä, tarkkuutta ja tiettyä älykkyyttä (shakki) vaativissa tehtävissä. Siksi naisilla on omat sarjat muussa paitsi ratsastuksessa, jossa hevonen (tavallisesti ori) on pääosassa.

Miksi tällä ei saisi olla yhteyttä vaikkapa miesten ja naisten palkkoihin, kait sentään työelämässä ainakin jossain määrin tarvitaan näitä urheilijoiden ominaisuuksia???

Olutjuottoloiden vakio visailukysymys on: Missä ainoassa lajissa naisten ME on parempi kuin miesten?

Vastaus: Itä-Saksan hormonihirmunainen on heittänyt kiekkoa (1 kg) pidemmälle kuin kukaan mies kahden kilon limppua.

Ei Niko ole tyhmä, mutta turhan rehellinen hän on. Ei näitä saa sanoa ääneen.

Pertti Ruha kirjoitti...

Tiedoksi Ruotsista (Uffe) tullut uutinen perustetusta antifeministisestä puolueesta, joka osallistuu vaaleihin 23.11. Sveitsissä.

Bloggasin siitä ja vähän muustakin saitillani.

Pertti Ruha

Homo kirjoitti...

Oikeastaan narttu-urheilu on osin jopa vammaisurheilua heikompitasoista, sillä esimerkiksi jalaton mieskin voi juostu nopeammin kuin kukaan jalallinen double X -syndroomainen narttu.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Who Is Consistent?

Vastaus: miehet.

Jorma kirjoitti...

"Vastaus: Itä-Saksan hormonihirmunainen on heittänyt kiekkoa (1 kg) pidemmälle kuin kukaan mies kahden kilon limppua."

En pitäisi tätäkään parempana tuloksena, ihan juuri siitä syystä, ettei kiekko ole yhtä painava. Metreinä lensi toki pidemmälle, mutta varmaan vielä paremmin olisi lentänyt puolen kilon kiekko.

Jorma kirjoitti...

"Se tekee niistä jännittävää katsottavaa, Rosberg lateli lehdistötilaisuudessa."

Jännittävää katsottavaa? Yhtä jännää olisi katsoa maalin kuivumista, ruohon kasvamista tai nykyformulaa. Elämä on vain liian lyhyt moiseen.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.aamulehti.fi/cs/Satellite/Ulkomaat/1194685011196/artikkeli/nelikko+tatuoi+nuoren+otsaan+raiskaaja+ja+antoi+sahkoshokkeja+haaroihin+syytta+.html

Jorma kirjoitti...

Kumpula-Natri suuren valiokunnan johtoon

"Entinen työministeri, ryhmäpuheenjohtaja ja varapuhemies Tarja Filatov valittiin työelämä- ja tasa-arvovaliokunnan johtoon."

Hyvänen aika sentään. Filatov on fanaattinen feminatsi.

"Päivi Lipponen ryhtyy johtamaan tulevaisuusvaliokuntaa."

Pitäisikö tässä nyt itkeä vai nauraa? Mihin tulevaisuusvaliokuntaa edes tarvitaan? Muut valiokunnat sitten ilmeisesti askartelevat menneisyyden parissa? Jos tulevaisuutemme on Päivi Lipposen käsissä, ei hyvin mene.

Homo kirjoitti...

Lapsi mustan naisen kanssa kuohutti etelä-afrikatarta, mutta poliisi sai pyydystettyä karkurittaren?:

L'Express: Ruhtinas Albertin morsian yritti paeta häittensä alla

...
L’Expressin mukaan tilanteeseen puuttuivat kuitenkin lentokentän poliisit, jotka pysäyttivät Wittstockin kentällä Monacon ruhtinashuoneen pyynnöstä.
...

Homo kirjoitti...

Pravdassakin alkanut keskustelu aiheesta:

Nico Rosbergin suusta pääsi melkoinen sammakko

Miksiköhän vastaavaa kohua ei ole noussut poikien kastroimisesta eunukeiksi tai sukupuolenvaihdoksista tytöiksi (lisäksi tämä saattaa olla enemmän tai vähemmän uutisankka)?:

Intialaiskirurgien väitetään tehneen 300 tytöstä poikia

Homo kirjoitti...

Hijra

...
In South Asia, many hijras live in well-defined, organized, all-hijra communities, led by a guru.[1][2] These communities have sustained themselves over generations by "adopting" young boys who are rejected by, or flee their family of origin.[3] Many work as prostitutes for survival.[4]

The word hijra is Urdu, derived from the Arabic root hjr in its sense of "leaving one's tribe,"[5] and has been borrowed into Hindi. The Indian usage has traditionally been translated into English as "eunuch" or "hermaphrodite," where "the irregularity of the male genitalia is central to the definition."[6][dubious – discuss] However, in general hijras are born with typically male physiology, only a few having been born with male intersex variations.[7] Historically, ceremonial initiation into the hijra community is said to have involved removal of a boy's penis, testicles and scrotum, without anesthetic, at or around puberty.[citation needed] However, according to Mumbai health organization The Humsafar Trust, only eight percent of hijras visiting their clinic are nirwaan (castrated).[citation needed]
...

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

In 1990, Dr. B.V. Subramaniam [3] of the Surat Medical College wrote a paper based on his research on the making of a eunuch. The study reported that most eunuchs in India were the result of forced castration. The method adopted for the surgery is crude, unscientific, threatening to the health of the patient and done in the most unhygienic conditions. The genitals of a normally born male baby are slashed off with a knife dipped in boiling oil.

...
Among 100 such ostracized eunuchs Ranade interviewed, 76 said they were castrated, 13 said they had genitals of either sex, that is, genetically born hermaphrodites and 11 were transvestites – woman’s mind trapped in a male body.
...

This article mentions a recent story about a man who claimed to have been forced into the surgery by the hijras, but the story itself defends the community with other hijras claiming that no guru would do that.

Boy claims hijras forced him to change sex

...
A minor boy Manju from K Salundi village near Mysore was allegedly kidnapped sex change operation was performed on him under the heavy effect of sedatives, without obtaining his consent whatsoever.
...
"An agrument ensued and they just forcibly took me away. I was shocked and didn't react. They gave me something to eat. That perhaps was laced with sedatives. I was later taken to Chennai and then to Mumbai. I was writhing in pain when I discovered my genitals were gone!," he reportedly told the police and said he could even identify the hijras who took him.
...

It has even been said, as well, that, of these "made hijras," not all have voluntarily been emasculated; there are accounts of hijras, whom at a young age, had been forcibly "recruited" and castrated by hijra communities: "Everybody assembled outside our home. There were 15 hijras who had come there. They were shouting, abusing and even became violent...My parents agreed to give me to them. Thus, I got into hijra cult unwillingly" (Sharma 71).

Homo kirjoitti...

Joidenkin lähteiden mukaan hijra:ja olisi pelkästään Intiassa miljoona, mutta eipä tästä juuri puhuta...

Asiasta toiseen:

Have women evolved to protect themselves from sexual assault?

Homo kirjoitti...

This is a community of men who were kidnapped as small boys (ages 3, 4, 5 or 6) castrated as retribution because their parents would not, or could not, pay a ransom. There is nothing to the softer side, the "choice" issue of being Hijra. Hijra IS simply, a male who was castrated by force, without any agreement on his part.

...
No only is the testicles and penis cut off, as soon as the wounds have healed somewhat, the boy is forced into a squatting position, over a blunt instrument, usually a wooden phallus, and pushed up and down on it forcibly until his rectum bleeds profusely. This is done in a ritual in front of the ones who have castrated the boy, and this act is seen as his first "period" and he is officially considered Hijra after that.
...

Anonyymi kirjoitti...

En ole mikään hijra-asiantuntija, mutta...

Olen aina ollut siinä käsityksessä, että hijrayhteisöt ovat perinteisesti koostuneet lähes ainoastaan miehistä. Ne ovat siis alun perin MIEHIÄ, jotka ottavat uusia jäseniä yhteisöönsä ja tekevät heistä itsensä laisia "kolmannen sukupuolen" edustajia. Tällä "kolmannella sukupuolella" oli aikanaan tärkeä rooli intialaisessa yhteiskunnassa, mutta modernisoitumisen myötä heidän roolinsa on kaventunut (ja voisi luulla, ettei heitä siksi ole enää niin paljon, en tiedä).
Osa hijroista voi olla naisiakin, mutta valtaosin he ovat kastroituja miehiä. Osa heistä hankkii rahaa prostituoituina, koska on MIEHIÄ, jotka nauttivat seksistä hijran kanssa. Ja myös MIEHIÄ, jotka haluavat ottaa vaimokseen hijran. Ja niin kauan kuin on kysyntää, niin kyllä joku hommaa tarjontaa.

Homo kirjoitti...

Could food-packaging chemical rob men of their sex appeal?

Homo kirjoitti...

Saksalaispoliisitar surmasi salavauvansa saksilla

...
Synnytys tapahtui kotona uuden poikaystävän torkkuessa lähistöllä.
...
Vauvan kuoltua äiti piilotti lapsen sängyn alle ja lähti poikaystävänsä kanssa juhliin. Myöhemmin hän kantoi ruumiin ulos talosta selkärepussa ja hautasi sen.
...

Vortac kirjoitti...

Vortac, ai niin kuin tähän valkoinen ritari -tyyliin:

indian tv host slapped in the face
..

Aivan niin. Tuo video kuvastaa miesten alakynnen naisia vastaan erittäin hyvin. Naiset voivat tehdä mitä tahansa miehille, miehet EIVÄT voi vastata samalla mitalla, tai heille käy todella pahasti.

Tämä on naisten mielestä tasa-arvoa, tai 'naisten alistamista' tai mitä milloinkin.

Kaksi ihmistä tasa-arvoisesti läppäsee toisiaan - vain toista heistä pahoinpideltiin ja rangaistiin läpsäyksestä, pelkästään sen takia, mitä hänellä sattuu olemaan jalkojen välissä. Eli synnynnäisten ominaisuuksien vuoksi.

Hyvä video, Homo - mutta jättää ilkeän kitkerän maun suuhun, kun jälleen kerran joutuu todistamaan epätasa-arvoa, josta naiset saavat nauttia, ja josta miehet pakotetaan kärsimään.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

"Tyttöjen ja poikien biologiset erot eivät tarkoita, että heillä olisi erilaiset kiinnostuksen kohteet ja kyvyt, Rajalin perustelee."

Itse asiassa tarkoittaa
.

Todellakin tarkoittaa! Jumankauta, että Rajalin on ulkona siitä, miten maailma toimii, ja mitä ihmiset ovat.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Europaskolan..

Tajuan toki, että tuo pitäisi lukea "Europa" + "Skolan"..

Mutta tahattomasti hauska sana joka tapauksessa.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

- Siinä tarvittiin kolme raavasta miestä ennen kuin heidät saatiin taltutettua, vinkkaaja sanoi.

Miksi miestä? Eivätkö naiset olekaan kaikessa yhtä hyviä, kuin miehet?

Eikö naisilla olekaan samat kiinnostuksen ja suuntautumisen kohteet, kuin miehillä? Miksi naiset eivät menneet väliin?

Arvatenkaan miehet eivät hakanneet kumpaakaan tappelun osapuolta. Tietokilpailukysymys; Jos toinen tappelijoista olisi ollut miespuolinen, olisivatko nuo raavaat miehet hakanneet hänet?

Kumpi sukupuoli on se alistettu sukupuoli nykymaailmassa?

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Varsinkin naismatkustajat ihmettelivät tapahtumien kulkua..

Mitä? Eivätkö naiset olekaan miehiä avarakatseisempia ja suvaitsevaisempia? Eivätkö naiset haluakaan rikkoa sukupuolirajoja ja antaa molemmille sukupuolille enemmän vapauksia ilmaista itseään pukeutumisellaan, sillä tavalla kuin suinkin kukin haluaa?

Miehet ovat selvästi leppoisampi ja tyynempi sukupuoli, joka suhtautuu moneen sellaiseen asiaan olankohautuksella, joka saa naiset raivon partaalle. Mutta eikö miesten pitänyt feministien mukaan olla se AGGRESSIIVISEMPI sukupuoli?

Kumpi on tyhjänpäiväisistä asioista helpommin reagoiva sukupuoli?

Kummalla sukupuolella on yleensäkin tässä maailmassa ilman seurauksia varaa olla juuri niin aggressiivinen kuin haluaa?

Kumpi onkaan se alistettu sukupuoli?

- Vortac

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Äh, taas tuli tupla-allekirjoitus.

No joka tapauksessa, tsekkaillessani muitakin Bill Burrin videoita, havaitsen, että hän osaa yhdistää ns. "common sense"n sekä totuudenpuhumisen tabuista. Eli esim. miesten oikeuksista jne.

Tosin hän on väärässä olettaessaan, että nainen saa pienempää palkkaa samasta työstä, hänen olisi hyvä saada hieman faktaa Sumaselta - mutta muuten tämä video on kyllä erittäin osuva (vaikkakin huonolaatuinen):

Why do women get less money than men

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Ei kerkee nyt lukee ihan kaikkia kirjotuksia, mutta tuli mieleen lasten kasvatuksesta yksi periaate eli lapsesta pitää kasvattaa hyvä itsetuntoinen, omilla jaloilla seisova ihminen joka uskaltaa olla mitä hyvänsä mieltä ihan mistä tahansa. Se on minun mielestä tärkeintä.

"Nainen voi kertoa poikkeavista mielipiteistään isolle miesjoukolle menettämättä kasvojaan."

Tästä olen ihan samaa mieltä ja sama pätee myös naisen mielipuoliseen käytökseen tai pukeutumiseen.

Inex


Ps. Mukavaa kesää kaikille.

Anonyymi kirjoitti...

"Jotkut haaremifantasiat voisivat tosin tulla kyseeseen, ja idea siitä, että olisi kiva harrastaa seksiä mahdollisimman/erittäin monen hyvännäköisen naisen kanssa. Mutta usein miehille iskee PUA-piireistä tuttu "one-itis", jolloin mies haaveilee pitkäänkin yhdestä ja samasta naisesta, tai kenties muutamasta vaikuttavasta tapauksesta."

Kävin lueskelemassa ja pakko oli tarttua tähän sen verran, että ainakin omalla kohdalla yksi ainoa nainen voi olla niin huumaannuttava, että voidaan keskustella jopa siitä rakkaudesta mitä ikinä se nyt onkin. Eikä se ole tyytymistä siihen yhteen. Silloin kun on tässä mielentilassa ei tee mieli ketään muuta kuin sitä samaa naista, vaikka olisi tarjolla muutakin.

Inex

Jorma kirjoitti...

Syytteet IMF:n entistä pääjohtajaa vastaan saattavat kaatua

Jorma kirjoitti...

Presidentti Halonen tapasi USA:n ulkoministerin Hillary Clintonin - kuin ylimmät ystävät


"Presidentti Halonen totesi, että naisiin kohdistuvasta väkivallasta ei ole olemassa tarkkoja lukuja ja tilastoja, koska sitä ei pidetä riittävän tärkeänä.

- Väkivallan lopettamiseksi se pitää tehdä näkyväksi tilastojen, tutkimuksen ja julkisuuden avulla, presidentti Halonen sanoi."

Entäs miehiin kohdistuva väkivalta? Sitä ei meillä edes hallitusohjelmassa mainita.

Kauanko tätä Muumiomammaa täytyy vielä kestää?

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Ei me tytöt tämmösistä tykätä

Jorma kirjoitti...

"Ei me tytöt tämmösistä tykätä"

Mikä ihmeen vimma femakoilla on puolustella totalitarista, ykilönvapautta rajoittaavaa systeemiä. Ko. päiväkodissa on nimenomaan kyse siitä, että lapset halutaan väkisin pakottaa tietynlaiseen, ylhäältä annettuun muottiin. Siitä ei seuraa mitään hyvää.

Anonyymi kirjoitti...

"Ei me tytöt tämmösistä tykätä"

Naiselle, tytölle ja ihan mille vaan siltä väliltä on ihan mahdoton yrittää selittää sellaista tosiasiaa, että miehiä tässä suitsetaan ja poikien ei anneta olla omia itsejään koska poika saa kuulla tarhassa, koulussa koko ajan että hänen luontainen käytös on väärin, poika reagoi tilanteisiin väärin, kaikki mitä poika tekee on väärin hänen tunteiden näyttäminen on väärin, poika ei saa osoittaa pienintäkään elettä omaan luontaiseen käyttäytymiseen. Se on väärin, koska mikä on ns. ohjelmoitu miehen geeniin niin on aina väärin, itseasiassa jos tuijotat jonkun persettä on se väärin.

Miehenä oleminen noin yleisesti ottaen on naisen mielestä vaan kaikinpuolin väärin.

Se ei tarkoita sitä, että me emme olisi miehiä kaikesta tästä pommituksesta huolimatta, mutta se tarkoittaa sitä että monet miehet ja pojat voivat pahoin sillä olemalla oma itsesi mies/poika kuulet koko ajan että teet aina jotain väärin.

Kymmenen kohdan klitorisnuolemisoppaat on taas yksi esimerkki mitä teet sitten taas miehenä väärin.

Rupeatte jo ymmärtämään pointin.

Inex

Panu Horsmalahti kirjoitti...

NY Times: Strauss-Kahnin oikeusjuttu kaatumassa

Hänen arvellaan valehdelleen toistuvasti.

Taas yksi valehteleva nainen tuhonnut miehen uran ja elämän. Ja myös heikentää oikeasti raiskattujen ihmisten asemaa.

Jorma kirjoitti...

Hovioikeus: Anneli Auer on syytön

On tietysti oikein, ettei tuomiota tule, kun näyttöä ei ole tarpeeksi.

Lehtijuttujen perusteella näyttää kuitenkin sille, että poliisi sössi tämän jutun tutkinnan oikein huolella. Ilmeisesti siellä on ollut johdossa jengiä, joille ajatus väkivaltaisesta naisesta, vieläpä tappavasta äidistä, on ollut liian kova pala sulatettavaksi (mikä ei toisaalta ole ihme valtiovallan yksipuolisen ja virheellisen perheväkivaltapropagandan valossa). Niinpä on sitten koirien ja kissojen kanssa metsästetty jotain tuntematonta miestä, vaikka maalaisjärjen ja arkikokemuksen perusteella puolison pitäisi olla tällaisissa tapauksissa lähtökohtaisesti pääepäilty.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Parisuhde onkin prostituutiota?

Feministit ovat heräämässä "laasaslaisuuteen" :).

Anonyymi kirjoitti...

"Feministit ovat heräämässä "laasaslaisuuteen" :). "

No. Naiset vuosi vuodelta
kiristävät mieskriteereitä ja ennenpitkää sosiaalisten ja taloudellisten hyötyjen pumppauksesta (miehiltä) tulee vaikeasti peiteltävää, eli naisten on pikkuhiljaa valmistauduttava itsensä avoimeen markkinoimiseen ja sen tosiasian tunnustamiseen, etteivät miehet sellaisinaan [ihmisinä] täytä mitään kaivattua funktiota heidän elämässään.


-bedmad

Anonyymi kirjoitti...

"Eivätkö naiset haluakaan rikkoa sukupuolirajoja ja antaa molemmille sukupuolille enemmän vapauksia ilmaista itseään pukeutumisellaan, sillä tavalla kuin suinkin kukin haluaa? "

Kyllä jos joku laittautuu hintahtavasti on naisten mielestä okei, mutta vanha epämääräinen äijä, jolla on femiinisiä vaatteita loukkaa tunteita varsin voimakkaasti.

Eräs ex-tyttöystävä yritti viedä käsirautoja lentokoneen turvatarkastukseen. :)


-bedmad

Anonyymi kirjoitti...

"Ko. päiväkodissa on nimenomaan kyse siitä, että lapset halutaan väkisin pakottaa tietynlaiseen, ylhäältä annettuun muottiin. Siitä ei seuraa mitään hyvää. "

Sukupuolineutraalissa
päiväkodissa on varmaan paljon hyviäkin puolia, jos annetaan lasten kuitenkin valikoida itse mitä ilmentävät. Vaarana näkisin lähinnä sukupuolisten ominaisuuksien mahdollisen kieltämisen.

Kaikki toiminta, mikä tuo
miehiä ja naisia enemmän samalle viivalle on tarpeellista. Näkisin asian niin, että tällaisia päiväkoteja vastustavat eniten naiset, jotka haluavat miesten kilpailevan keskenään ja kehittävän ahdasta miesrooliaan.

-bedmad

Vortac kirjoitti...

Se ei tarkoita sitä, että me emme olisi miehiä kaikesta tästä pommituksesta huolimatta..

Emme me ole miehiä, emmekä naisia. Olemme ihmisiä. Tämä on meidän todellisin itsemme - sukupuoli kestää vain yhden inkarnaation ajan, ihmisyys on ikuista.

Olemme siis ensisijaisesti ihmisiä, vasta toissijaisesti 'olemme' miehiä tai naisia. Sukupuoli ei ole todellinen identiteettimme, joten siihen identifioituvat joutuvat ennemmin tai myöhemmin pahoihin ongelmiin.

Ongelma onkin siinä, että miehen kehoon syntynyt ihminen EI saa ilmaista ihmisyyttään (tai edes inhimillisyyttään) kuin erittäin rajatussa määrin ja ennalta tarkasti määritellyillä tavoilla.

Nainen taas SAA ilmaista mitä haluaa elämässään - ihmisyyttä, maskuliinisuutta, feminiinisyyttä, tai androgyniaa - eikä se vaikuta hänen parinvalintamahdollisuuksiinsa, eikä hänen arvostukseensa yhteisössä.

Mies ei saa ilmaista kuin hyvin ahdasta osaa maskuliinisuudesta, ja sitäkin vain tietyissä tilanteissa - ja usein miehen oletetaan -luontaisesti- ilmaisevan maskuliinisuuttaan, ja miehen kehoon syntynyttä ihmistä rangaistaan, jos hän ei sitten näin teekään. Kukaan (Paitsi PUA-scene) ei kuitenkaan neuvo, että milloin ja miten tätä maskuliinisuutta pitäisi ilmaista, koska naiset odottavat sen tapahtuvan 'automaattisesti', koska se on romanttisempaa ja niin edelleen.

Olet siinä mielessä oikeassa, että miehiä sätitään joka suunnalta, ja että kaikki, mitä mies tekee, on aina helposti selitettävissä väärin. Jos mies opettelee PUA:ksi tai on luontainen alfa, hän on hirveä sovinisti, joka ei kunnioita naisia ihmisinä (huomaa ironia - milloin naiset ovat kunnioittaneet miehiä ihmisinä?), ja hänenkaltaisensa öykkärit blaablaablaa..

Jos mies taas koettaa kunnioittaa naisia ja toteuttaa heidän tahtoaan, on hän nolo, selkärangaton vässykkä, luuseri oikein olan takaa, hirvittävä nörttihirviö, jota naiset käyttävät julmasti ja täysin vailla omantunnontuskia hyväkseen, ja nauravat tälle hyväksikäytölle sitten jälkikäteen.

Jos mies koettaa ilmaista ihmisyyttään, vaikkapa luomalla kaunista taidetta ja itkemällä herkästi maailman epäoikeudenmukaisuuksien vuoksi tms., hänelle suututaan - eihän MIES saa olla ihminen! Ei MIES saa tykätä kauniista väreistä, innostua pikkuasioista tai käyttää kaapumaisia vaatekertoja! Hänelle sanotaan: "OLE MIES!" (eli siis "Älä ole ihminen!")

Kuten tästä pienestä selvityksestäni voimme helposti havaita - yrittipä mies kuulua mihin kategoriaan hyvänsä, hän on väärässä, hänen tekonsa ovat väärin, ja häntä saa loputtomasti rangaista ja syyttää halustaan olla hyväksytty toisten keskuudessa. Mies ei kertakaikkiaan voi vaan valita "sosiaalisesti hyväksyttyä" roolia, jossa häntä ei koskaan voitaisi moittia, ja jossa häntä kannustettaisiin (kuten naisia), jossa hänen olemassaolonsa validiteetti vahvistettaisiin, ja jossa hänen tekonsa olisivat oikeita ja hyviä enemmistön mielestä.

Tämä on toisaalta hyvä uutinen, koska se tarkoittaa, että ei tarvitse yrittää olla yhtään mitään, se ei onnistuisi kuitenkaan. Se vapauttaa olemaan mitä tahansa, koska joka tapauksessa tulee paskaa kasvoille. Yhtä hyvin voit ainakin sitten olla rehellinen itsellesi ja olla juuri se, mikä oikeasti olet .

Huono uutinen sitten tietenkin on se, ett sen todellisen itsesi ilmaiseminen on suositeltavaa vain rajatussa määrin, jos siihen liittyy mitään feminiinistä, koska miehetkin rankaisevat miehiä liiasta ihmisyyden ilmaisuudesta, jos siihen kuuluu feminiinisyyttä.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Eikä se ole tyytymistä siihen yhteen. Silloin kun on tässä mielentilassa ei tee mieli ketään muuta kuin sitä samaa naista, vaikka olisi tarjolla muutakin
.

Tuota, mistähän oikein kävit kaappaamassa tuon tekstini? En muistaakseni kirjoittanut sitä tänne, vaan tuonne Henryn valtavirtaisempaan blogiin. Tuo lienee cross-quottailua..

Mutta toisaalta, ei se haittaa - voisit kuitenkin ehkä mainita, kun suoritat tällaista, siis ihan selkeyden vuoksi.

En tosin näe, miten sanomasi olisi ristiriidassa oman analyysini kanssa. Sanoinhan, että mies voi pitkäänkin haaveilla yhdestä tai muutamasta naisyksilöstä. Mitä siis tarkoitat, että se EI ole tyytymistä siihen yhteen? Kyllä varmasti tyytyisit yhteen (ainakin joksikin aikaa), jos saisit haaveilusi kohteen niinsanotusti 'omaksesi'.

Naisen hankkiminen on niin vaivalloista tavan hepulle, että jos yhden tyttöystävän saa hankittua - etenkin hyvillä ominaisuuksilla, mies kyllä ihan mielelläänkin tyytyy tähän yhteen joskus pitkäksikin aikaa.

Jos olisi joka miehelle realistista saada monia nuoria hyvännäköisiä naisia seksikumppaneikseen joka viikko, asia voisi olla hivenen toisenlainen (joka miehestä ei ole PUA:ksi). Tämähän on naisten tilanne, ja selittää osittain sen, miksi naiset ovat niin pettäväisiä, ja miehet niin uskollisia. Hikinörtillä ei ole mahdollisuutta olla uskoton, joten jos hän parisuhteeseen pääsee, hänellä ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin olla uskollinen.

Ei toki tule unohtaa moraalia - mutta on helpompi pitää hyvä moraali, jos se ei koskaan joudu helkkarinmoiseen tulikoe-tyyppiseen testiin.. itse olen pystynyt pysymään uskollisena joka parisuhteessani - ja tietenkin siihen omalta osaltansa vaikuttaa myös se "one-itis" - kun pidät yhtä maailman naisista jollain tavalla parempina kuin kaikki muut, ei uskottomuuteen ole oikein mitään syytä tai edes psykologista mahdollisuutta - miksi naida jotain vähemmän kiihoittavaa, kuin "one-itis"in kohde?

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Nainen voi kertoa poikkeavista mielipiteistään isolle miesjoukolle menettämättä kasvojaan..

Nainen voi tehdä lähes mitä tahansa, menettämättä kasvojaan. Nainen voi vaikka menettää kasvonsa, ilman että se haittaa ketään (tai vähentää hänen miesmenestystään).

Niin tämä maailma vain toimii.. naiset ovat vapaita, miehet vankeja.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Nainen voi tehdä lähes mitä tahansa, menettämättä kasvojaan. Nainen voi vaikka menettää kasvonsa, ilman että se haittaa ketään (tai vähentää hänen miesmenestystään)."

Ei kyse ole ihan vaan miesmenestyksestä. Naisella ei oikeastaan ole edes "sosiaalisia kasvoja", joita pitäisi suojella [no ehkä joskus, riippuen tietty naisestakin, miten kaunis jne.]
Minä taas, joka olen syntynyt miehen kehoon saan olla varuillani kaikista poikkeamista ja PERUSTELEMAAN viattomat tuntoni yleisölle. Koska olen mies joudun kiillottamaan kasvojani päivittäin ja miettimään asioita, joita naisen ei tarvitse IKINÄ miettiä.
Muiden miesten auliissa kanssaojennuksessa joudun vehkeilemään itsestäni ahdasta miesroolia, joka saa naiset hyrräämään. Epäonnistumisen seurauksena on seksin siirtyminen muille miehille, joille on TOVERILLISESTI hävinnyt. Heh.

No, onneksi olen muutaman keskimääräistä fiksumman miehen, sekä naisen tällä planeetalla yhyttänyt. Voin mennä torille toteuttamaan itseäni JOPA muiden seurassa. Harvinaista herkkua tällä planeetalla. Sääli olla näin pienten perusasioiden takia raskaasti etuoikeutettu.

Joskus tulee ihmeteltyä, ettei tarvitse asua viemärissä, eikä slummissa. Ihan kaikkialle naisten valta ei sentään ulotu, mutta kyllä joskus tekisi mieli leikata naiselta se vittu irti ja jättää se kävelemään tuonne ulos miettien omaa ihmisarvoaan. ;D

Niin, korostaisin vielä, että olen mies ja mielipiteeseeni tulee suhtautua sen mukaisella arvokkuudella. En siis ole nainen, vaan todellakin vain mies. Eikä mielipiteeseeni pidä suhtautua liian vakavasti. Pusipusi kaikille vapaille naisille, jotka luette tätä palstaa toisinaan ajan kuluksi. Jos vaan kiinnostaa laittakaapahan yksityispostia tulemaan bedmad@luukku.com, niin... lupaan tehdä aivan kaiken...

-bedmad

Homo kirjoitti...

Sossun päätös: "Teidän asuntoasianne ei ole akuutti"

Pentti 67 eläkeläinen laivahitsaaja elänyt maakuopassa 14 vuotta Helsingissä, koko aikana ei saanut latiakaan yhteiskunnalta, syönyt kaupan roskiksen jätteitä ja kun on koittanut saada asuntoa niin täti on sanonut, että teidän asuntoasianne ei ole akuutti??

Vartti 29.06 sivulla 12 on koko artikkeli.

Homo kirjoitti...

Olettaisin, että kuitenkin jonkun nartun asunnottomuus katsottaisiin paljon todennäkisemmin akuutiksi asiaksi, vaikkei tällä edes olisi jotain pyöräytettyä äpärälasta.

Homo kirjoitti...

"Pentti, 67-vuotias eläkeläismies, on asunut Kyläsaaressa, maakuoppaan rakennetussa pahvimajassa jo 14 vuotta.

Pihtiputaalta Pentti lähti etelään metallikurssille 70-luvun alussa. Sitten töihin laivatelakalle ja rakennuksille. Kunnes 90-luvun lama-aikana aliurakoitsija-työnantajallaei ollutkaan rahaa maksaa palkkaa.

Pentti joutui heittämään repun pykälään, sillä Myllypuron kodista tuli lähtö. Sillä tiellä ollaan yhä."

...

"Jenni ja Tommi puhuivat, että Kalliossa on kunnostettu kokonainen kerrostalo asunnottomille. Sieltä minäkin voisin kodin itselleni saada. Katsellaan ja odotellaan...

-Jalka on alkanut reistailla. Viime talvi oli oli melko viileä. Kun lapioi tarpeeksi lunta majan peitoksi, niin melko hyvin pärjäsi."

...

Homo kirjoitti...

Ai niin, tuon äsken lainaillun Maakuopassa 14 vuotta -jutun kirjoittaja oli Jukka Ylävuo ja juttu on s. 12 Vartti-lehden 29. kesäkuuta 2011 olevassa numerossa.

Homo kirjoitti...

Syyttäjä: Hotellisiivoja myönsi valehdelleensa Strauss-Kahn-jutussa

...
Syyttäjän mukaan siivooja siivosi väitetyn hyökkäyksen jälkeen toisen hotellihuoneen ennen kuin ilmoitti esimiehelleen, että entinen Kansainvälisen valuuttarahaston IMF:n pääjohtaja Strauss-Kahn oli ahdistellut häntä.
...
Tuomioistuin vapautti Strauss-Kahnin kotiarestista odottamaan oikeudenkäyntiä sen jälkeen kun syyttäjä oli ilmoittanut, että siivoojan tarina on monelta osin epäuskottava.
...

Homo kirjoitti...

Oikeusvaltio Ruotsille tuli lisäongelma, jota ei mainittu brittituomioistuimelle luovutuspyynnön yhteydessä. Mutta ehkä siihenkin joku stoori kehitetään. Assange oli "raiskannut" Anna Ardinin ja Anna oli seuraavana päivänä pitäinyt supercool (Ardinin sanoin) Julianille partyn. Julianin tuttavamies ehdotti, että tämä ei vaivaisi Annaa majoitusongelmilla enemmän. Nej, sade hon. Naturligtvis, han kan övernatta här. Pari päivää myöhemmin Assange "raiskasi" Sofia Wilénin, Annan ystävättären. Kun tämä kävi Annalle ilmi, tytöt yhdessä matkustivat raitsikalla lähipoliisiaseman ohi kauempana sijaitsevalle asemalle, jossa Annan puoluetoveri, poliisiassistentti Irmeli Krans-Kauppila päivysti.


Seikkaa, että ilmoituksen vastaanottanut poliisiassistentti oli Annan puoluetoveri, joka kaiken lisäksi mollasi viikkokausia myöhemmin Assangea webbisivuillaan, ei tuotu edellisesä luovutusoikeudenkäynnissä ilmi. Kun puolueyhteys tuli julkisuuteen, Irmeli alkoi poistella lausuntojaan verkosta. Niinkuin Annakin ohjeita siitä, miten epäluotettava mies saadaan juridisesti nalkkiin.

Anonyymi kirjoitti...

"Syyttäjän mukaan siivooja siivosi väitetyn hyökkäyksen jälkeen toisen hotellihuoneen ennen kuin ilmoitti esimiehelleen, että entinen Kansainvälisen valuuttarahaston IMF:n pääjohtaja Strauss-Kahn oli ahdistellut häntä."

Viime aikoina lähes kaikki "isommat" raiskaussyytteet ovat muuten paljastuneet tekaistuiksi.-bedmad

Homo kirjoitti...

Hähhää, femakot puolustuskannalle sen sijaan, että olisivat punomassa koko ajan toinen toistaan hirveämpiä juonia miesten päänmenoksi:

Abortin täyskielto etenee Puolassa

Homo kirjoitti...

Kehitysvammaisen poikansa vyöllä kuristanut äiti vapaaksi

...
Sky News kertoi perjantaina, että brittinainen vapautettiin murhasyytteestä.

Sen sijaan hänet asetettiin kolmeksi vuodeksi oikeuden tarkkailuun.
Tuomari katsoi naisen tuottamusvastuun matalaksi, ja totesi tämän tehneen tekonsa epätoivon vallassa.
...

Homo kirjoitti...

because i am a woman

Homo kirjoitti...

Lopussa kiitos seisoo, eikä edes bensa loppunut kesken vaativan suorituksen:

Yes, it's a woman!

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Hikiäijä lomailee

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Naiset etsivät netistä rikkaita miehiä – sosiologi perustelee ”kaupankäyntiä” evoluutiolla

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Kainalokarva pride

Homo kirjoitti...

Swedish armed forces suffer new recruit exodus

Vortac kirjoitti...

Abortin täyskielto etenee Puolassa..

Ylikansoitetulla planeetalla aika sairasta, että eräs asiaa helpottavista, harmittomista asioista koetetaan kieltää.

Mutta täyskieltoa ei ole olemassakaan - ns. 'common law' ei kiellä (eikä voi kieltää) tuollaista. Ja asetukset sekä säädökset (acts and statutes) koskevat vain heitä, jotka antavat suostumuksensa niiden alaisuudessa toimimiseen. Toisinsanoen, 'legaalijärjestelmä'llä ei voida pakottaa ketään, joka ei suostu moista järjestelmää noudattamaan (ns. 'consent'). Sillä ei voida siis mitenkään "täyskieltää" yhtään mitään ihmisiltä, jotka eivät ole alistuneet lupaamaan noudattaa moisia kieltoja.

Aika järjetöntä on sekin, että jotkut ajattelevat abortin olevan murhaa. Kuinka joku voidaan murhata/tappaa, ennenkuin hän on edes syntynyt? Kuten tiedämme, sieluhan kiinnittyy 'pysyvästi' kehoon vasta ensimmäisen hengenvedon hetkellä. Niin kauan, kuin kyseessä on sikiö, siinä ei ole pysyvää sielua (vaikkakin sielu vierailee siinä silloin tällöin totuttelun vuoksi, tämä voidaan havaita "vauvan potkimisena masussa" silloin tällöin). Jos sielulle selvästi kerrotaan, että tämä sikiö abortoidaan, sillä ei ole syytä vierailla siinä enää - ja kun sikiössä ei ole sielua, siinä ei ole ketään tai mitään, joka voisi tuntea kipua, tuskaa tai 'kuolemaa'. Näin ollen abortti oikeintehtynä on tasan yhtä harmitonta kuin oksentaminen tai sylkeminen (molemmat tarpeettoman materiaalin poistamista kehosta), ja tismalleen yhtä paljon "murhaa".

Harmi vain, että järjettömiä ja asioista tietämättömiä ihmisiä on niin paljon etenkin vallan kahvassa tässä maailmassa..

- Vortac

Homo kirjoitti...

Femakoille on ilmeisesti tullut hätä käteen oikeutetusta kritiikista siitä, että pseudotieteellisessä nais"tutkimuksessa" vallitsee lähes ehdoton biokielto, etenkin jos biologiset faktat eivät sovi yhteen feministisen ideologian kanssa. Nyt yritetään paikata asiaa yrittelemällä uskotella asian olevan toisin:
Feministisen tieteentutkimuksen työpaja
Helsingissä 27.1.2012


Monitieteisenä oppiaineena feministinen tutkimus on aina sisältänyt myös luonnontieteisiin liittyvää tutkimusta. Viime aikoina argumentit biologisen ruumiillisuuden ja biotieteellisen tutkimuksen huomioonottamisen tärkeydestä sukupuolentutkimuksessa ovat voimistuneet (esim. Birke, Grosz, Barad, Kirby, Wilson). Biotieteiden viime vuosikymmenten kehitys on myös tuottanut uusia tapoja käsitteellistää sukupuolentutkimukselle keskeisiä ilmiöitä kuten ruumiillisuutta, materiaalisuutta, reproduktiota, sukupuolieroa, seksuaalisuutta, sukulaisuutta ja perimää. Monet feministitutkijat ovatkin pyrkineet vastaamaan näihin haasteisiin analysoimalla luonnontieteellisiä käytäntöjä ja niiden kulttuurisia seurauksia (esim. Fausto-Sterling, Roy, Löwy, Schiebinger, Stengers, Roof) sekä purkamalla luonnon, ihmisen ja teknologian raja-aitoja (esim. Haraway, Franklin). Luonnontieteiden uusista tuloksista on inspiroiduttu. Toisaalta feministisessä tieteentutkimuksessa on jatkuvasti myös pureuduttu luonnontieteellisten diskurssien tapaan uusintaa kulttuurisesti rakentuneita malleja.

Järjestämme perjantaina 27.1.2012 Helsingissä feministisen tieteentutkimuksen työpajan, jonka pohjalta toimitamme suomenkielisen feministisen tieteentutkimuksen artikkelikirjan. Sen tavoitteena on tarjota yleisesitys feministisen tieteentutkimuksen suuntauksista ja haasteista sekä toimia oppikirjana esim. sukupuolentutkimusta käsittelevillä kursseilla. Kutsumme työpajaan feministisiä, mukaan lukien queertutkimuksesta ja postkoloniaalista tutkimuksesta inspiroituneita, analyysejä luonnontieteiden ja lääketieteen käytännöistä ja teknologioista, luonnon- ja lääketieteellisen tiedon popularisoinnista sekä suhteesta kulttuurisiin ilmiöihin. Toivotamme tervetulleeksi laajan kirjon erilaisia lähestymistapoja. Paperit voivat olla historiallisia tai nykypäivää koskevia, etnografioita laboratorioista tai luonnontieteitä koskevien kulttuurituotteiden analyyseja, tai ne voivat tarkastella sukupuolittuneita tiedontuotannon käytäntöjä. Toivomme, että paperit esittelevät jonkin bio- ja lääketieteiden feministiselle tutkimukselle esittämän haasteen ja tarkastelevat feministisen tieteentutkimuksen (science studies/social studies of science/feminist technoscience) sen käsittelyyn tarjoamia välineitä. Toivomme myös, että tekstit yhdistävät jonkin feministiselle tieteentutkimukselle keskeisen teoreettisen keskustelun empiiriseen analyysiin, jonka kautta valotetaan feministisen tieteentutkimuksen tarjoamia mahdollisuuksia ja metodologisia työvälineitä.

Toivotamme max. 250 sanan mittaiset abstraktit lämpimästi tervetulleeksi 11.11.2011 mennessä. Työpajan papereiden toivotaan olevan pituudeltaan 5-10 liuskaa ja ne on tarkoitus kierrättää osallistujilla etukäteen.

Työpaja kokoontuu Metsätalon (Unioninkatu 40) luentosalissa 10, klo 10-20 välisenä aikana (tarkempi ohjelma mm. tällä listalla myöhemmin).


Tervetuloa!

Sari Irni (ÅA, sari.irni@abo.fi)
Mianna Meskus (HY, mianna.meskus@helsinki.fi)
Venla Oikkonen (HY, venla.oikkonen@helsinki.fi)
Minna Uimonen (HY, minna.uimonen@helsinki.fi)
Katja Yesilova (HY, katja.yesilova@helsinki.fi)

Homo kirjoitti...

Tuokin eministinen "tiede" kuulostaa joltain samanlaiselta oksymoronilta, kuin vaikkapa scientologinen tiede, christian science, lysenkolaisuus yms.

Jorma kirjoitti...

Pettäminenkö perinnöllistä?

Jorma kirjoitti...

Älä mene ainakaan näin töihin

"Naiset voivat Windin mielestä pukeutua siistiä kangasta oleviin capri-housuihin, mutta miehillä hän ei sulata näitäkään. Hänen kollegansa on samaa mieltä.

– Miesten karvaiset sääret eivät ole kovin kaunista katseltavaa, Ehrnrooth perustelee.

Miesten pukeutumiskoodi on selvästi tukalampi kuin naisten. Tapakouluttajien mukaan housujen pitäisi olla pitkät, mutta toki ne voivat olla kevyestä kankaasta. Jos tilanne tai tapaaminen vaatii sitä, mies pukeutuu pukuun, näytti mittari mitä tahansa."

Missä on tasa-arvo?

Homo kirjoitti...

Taas yksi osoitus miesten aseman heikkenemisestä Suomessa entisestään?:

Nukkuva mies sytytettiin tuleen Kampissa

Ehkä olisi aika muurata karkuritar johonkin kammioon, kunnes vallanperijä on pyöräytetty:

Ruhtinatar Charlene yritti karata kolmesti häistään

Homo kirjoitti...

Moisille "tapakouluttajille" ja muille vastaaville pitäisi lätkäistä paskainen vaippa naamaan ja komentaa takaisin töiden ääreen.

Homo kirjoitti...

New York Post: Strauss-Kahn kieltäytyi maksamasta seksistä siivoojalle

Homo kirjoitti...

Ehkä Naisasialiitto Nytkis voisi auttaa:

Anneli Auer suunnittelee uusia nettisivuja

Keniassakin varmaan naiset menevät suominarttujen ohi, jotka ovat vain keskittyneet miesten varoilla loisimiseen:

"Yrittäjänaiset haluavat pysytellä taustalla"

Hyvä esimerkki suominaisten käytöksestä:

Mies kuoli - nainen vei kuolinpesästä hammasharjankin

Homo kirjoitti...

Eroseremoniat suosiossa Japanissa maanjäristyksen jälkeen

Homo kirjoitti...

Ämmien aika muuttaa loisimistapansa ja lisäksi parinvalintapreferenssinsä mystisistä lasikatoista horisemisen sijaan?:

Menestyvän naisen takana on... koti-isä!

Homo kirjoitti...

Kodittomien elävältä polttaminen jopa hupia

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Iltalehden lukijat avioseksistä:
Vaimon ei tarvitse olla miehen lelu


Kokoomusnuorten vpj esitti sukupuoliroolin, joka alistaa sekä miehiä että naisia. Feministisessä diskurssissa vain naisen alistus huomattiin.

Jorma kirjoitti...

"Kokoomusnuorten vpj esitti sukupuoliroolin, joka alistaa sekä miehiä että naisia."

Totta, eikä yllätä yhtään, että femakoilta menee miesten alistaminen ohitse. Eihän se heitä häiritse, vaan he ovat sen puolella.

Toisaalta, jos kokoomusnuorten vpj, tai joku muu, haluaa elää tietyllä tavalla, niin mitä sitten? Eikö hänellä ole aikuisena ihmisenä oikeus valita itse elämäntyylinsä? Mitä se kenellekään muulle kuuluu, vaikka hänen elämänkatsomuksensa eroaakin selvästi ns. valtavirrasta?

Jorma kirjoitti...

Tuksu ja Arto jättivät taksin maksamatta!


Yleisön pyynnöistä huolimatta Tuksu-uutinen.

Jorma kirjoitti...

Tutkimus: Miehen sormien pituus kertoo peniksen pituudesta

Biologiallako ei ole muka merkitystä? Kaikki on vain sosiaalista konstruktiota? Jollain ihmeen konstilla ne miehet, joilla on pidempi nimetön kuin etusormi, on kasvatettu ja ehdollistettu toiselaiseen käytökseen, kuin ne miehet, joiden etusormi on pidempi kuin nimeton? Mikähän se konsti on?

Teemu kirjoitti...

Kummallinen tämä patriarkkaatti, kun maksaa miehille vähemmän. Eikös sen pitänyt olla toisin päin?


http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194685906563/artikkeli/is+nailla+aloilla+miehen+euro+onkin+80+senttia+.html

Anonyymi kirjoitti...

Kotiin palaava nainen raiskattiin Helsingin Vuosaaressa
STTLähetä palautetta toimittajalle


Noin kolmekymmentävuotias nainen joutui raiskaajan uhriksi Helsingin Vuosaaressa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Poliisin mukaan tekijä oli seurannut kotiinsa palaamassa ollutta naista ja käynyt häneen käsiksi Heteniityntien urheilukentän läheisyydessä kello 3.30–4.00.

Poliisi pyytää vihjeitä tekijästä, joka on tiettävästi suomalainen, noin 30-vuotias, noin 180 senttimetriä pitkä ja voimakkaan oloinen. Miehellä oli tekohetkellä ruskeat puolipitkät hiukset, jotka vaikuttivat pesemättömiltä, sekä vihreä t-paita, capri-pituiset housut ja parransänki.

Vihjeitä voi soittaa virka-aikana numeroon 071 877 5350.

Homo kirjoitti...

Fed-up judge forces bickering lawyers to apologize during chaotic closing arguments in Casey Anthony Trial

...
Ashton also called Casey too immature to care for the adorable toddler.

As a result, he said, she suffocated her daughter with chloroform and duct tape, kept the body in the trunk of her car for about a week, and then dumped the child's corpse in a swampy, wooded area near her family's Orlando home.

A month after little Caylee was last seen, Casey's friends testified that she partied at nightclubs, shopped compulsively, and even got a new tattoo on her shoulder that said, "good life," in Italian.

"Casey Anthony decided on June 16 [2008] that something had to be sacrificed. We can only hope the chloroform was used before the tape was applied, so Caylee went peacefully without fear," Ashton said.

"She died because her mother decided the life she wanted was more important."

Ashton hammered away at what he characterized as an ever-changing web of lies Casey told her parents and authorities.

He also brought up the smell of rotting flesh in the trunk of her car and the items found with Caylee's skeletal remains.
...

Homo kirjoitti...

Sarjassamme vieras mies teki sen (ylemmässä jutussakin äidin käytöstä yritettiin selitellä miehistä johtuvaksi) - ja vielä lisäpuolustuksena väitti tulleensa hyväksikäytetyksi lapsena:

Diane Downs - ampui kolme lastaan

Diane Downs: Her Children Got in the Way of Her Love

...
In his opening remarks, Fred Hugi presented a motive — her fixation for a married man who felt that her kids should not be part of their fantasy life — and a method — the .22 caliber Ruger pistol that she bought in Arizona and denied having owned in Oregon. He read passages from her diary screaming her love for a man who didn't want her as she wanted him; and, to some titillation of the court, he read aloud Diane's masturbation poem. He promised to paint over the next weeks a real picture of the cruelty that made Diane Downs tick.
...

Homo kirjoitti...

Aika monet muuten näistä Suomen raiskaussyytöksistä, joita päätyy lehtiin asti, ovat myöhemmin paljastuneet huijauksiksi. Ja varmaan osa huijauksista ei ole koskaan paljastunut ja osassa niistä on syytön uhri tuomittu.

New York Post: Strauss-Kahnin syytteistä luovutaan minä hetkenä hyvänsä

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Onko tässä pian maailman rikkain nainen?

Upporikas nainen = saanut rahat mieheltä.

Anonyymi kirjoitti...

"Aika monet muuten näistä Suomen raiskaussyytöksistä, joita päätyy lehtiin asti, ovat myöhemmin paljastuneet huijauksiksi."

Arvasin, että blogin homot vastaavat näin.

Homo kirjoitti...

Anonyymitrolli, niin - paha sitä perättömien raiskausväitteiden suurta määrää on mennä kiistämäänkään.

Homo kirjoitti...

Vinkki vihreille

Suomenkin vihreät voisivat lisätä kannatustaan muuttamalla nimensä "ekoseksuaaleiksi" San Franciscossa toimivan ympäristönsuojelujärjestön tapaan. Sen jäsenille on järjestetty muun muassa joukkoavioliittoja maaäidin kanssa. Järjestön seminaareissa on vaadittu myös pornoteollisuutta edistämään luonnonsuojelua
...

Sankari vai ei?

Kaliforniassa on syntynyt paha poru netissä seikkailevasta uudesta supersankarista nimeltä Esinahkamies. Tämä sinisiin trikoisiin ja keltaiseen viittaan sonnustautunut lihaskimppu taistelee poikien ympärileikkausta vastaan. San Franciscossa on määrä äänestää marraskuussa lakialoitteesta, joka kieltäisi alle 18-vuotiaiden poikien ympärileikkauksen. Kohua ovat herättäneet poikien verta hinkuvat koukkunenäiset konnat, joita on verrattu natsien juutalaisvastaiseen propagandaan.
...

Homo kirjoitti...

Foreskin Man

Homo kirjoitti...

Eikö olisi korkea aika katsoa tämä lapsen törkeäksi seksuaaliseksi hyväksikäytöksi?:

Metzitzah

...
Less commonly practiced, and more controversial, is metzitzah b'peh, (alt. mezizah), or oral suction,[11][12] where the mohel sucks blood from the circumcision wound. The traditional reason for this procedure is to minimize the potential for postoperative complications,[13][14] although the practice has been implicated in the spreading of herpes to the infant.[15]
...
Metzitzah b'peh was implicated in the transfer of herpes from mohelim to eight Israeli infants, one of whom suffered brain damage.[15][21] When three New York City infants contracted herpes after metzizah b'peh by one mohel and one of them died, New York authorities took out a restraining order against the mohel requiring use of a sterile glass tube, or pipette.[17][22] However, the mohel's attorney argued that the New York Department of Health had not supplied conclusive medical evidence linking his client with the disease.[22][23] In September 2005, the city withdrew the restraining order and turned the matter over to a rabbinical court.[24]
...

Jorma kirjoitti...

“Oi, mutsi, mutsi, miksi ryyppäsit minua odottaessasi?”

Jorma kirjoitti...

Aborttien viikkorajaa selvitetään, isyyslakiin muutoksia


"Nykyistä vuodelta 1975 olevaa isyyslakia on kritisoitu siitä, että biologisella isällä ei ole oikeuttaa tunnustaa lasta sellaisissa tapauksissa, joissa lapsen äiti on tahollaan avioliitossa ja vastustaa aviomiehensä kanssa isyyden selvittämistä.

Toinen isyyslaissa nähty ongelma on, että isyysolettama koskee vain avioliittoa. Jos isä on avoliitossa lapsen äidin kanssa, on hänen tunnustettava isyytensä lastenvalvojalla. Menettelyä on pidetty vanhakantaisena ja raskaana.

Uudessa hallitusohjelmassa todetaan, että isyyslaki uudistetaan ja avoliitossa syntyvien lasten isyyden tunnustamista koskeva sääntely ajanmukaistetaan."

Isyyslain ongelmat eivät suinkaan rajoitu vain näihin kohtiin, vaan olennaisinta on isyyden nostaminen äitiyden rinnalle tasa-arvoiseksi vanhemmuuden muodoksi. Tätähän feministin on mahdoton tajuta.

Jorma kirjoitti...

YK-selvitys: Perheväkivalta ja työsyrjintä uhkaavat maailman naisia

Miesten ongelmista ei YK:ssa välitetä vähääkään.

Homo kirjoitti...

Jos avoliittoon tulee isyysolettama, pelkään pahoin, että tulee pahoja oikeusmurhia. Jos vain sattuu asumaan samassa osoitteessa nartun kanssa esimerkiksi opiskeluaikaan, saattaakin sitten vuosia myöhemmin huomata olevansakin tietämättään virallisesti lapsen isä ja elatusvelvollinenkin, vaikka ei ole koskaan pitkällä tikullakaan koskenut kyseiseen narttuun. Ja kun aikaa on kulunnut 2 vuotta lapsen syntymisestä, niin ei tuosta väärästä isyydestä ja elatusvelvollisuudesta pääse edes millään geenitesteillä eroon.

Jorma kirjoitti...

"Jos avoliittoon tulee isyysolettama, pelkään pahoin, että tulee pahoja oikeusmurhia."

Tämähän se on femakoiden tavoitteena. Todellisuudessa koko isyysolettamasta pitäisi päästä eroon, myös avioliitossa. Isyys pitäisi joka kerta tunnustaa (dna-testiä kehiin vaan), eikä kenestäkään tulisi näin vieraan lapsen elättäjää.

Jorma kirjoitti...

Nainen vapautui syytteistä USA:ta järkyttäneessä lapsisurmassa


Oikeusmurhalle haiskahtaa. Mies olisi tuomittu aivan varmasti vastaavasta.

Anonyymi kirjoitti...

Homo: "Ai niin, tuon äsken lainaillun Maakuopassa 14 vuotta -jutun kirjoittaja oli Jukka Ylävuo ja juttu on s. 12 Vartti-lehden 29. kesäkuuta 2011 olevassa numerossa."

Tuohon korjaus kiinnostuneille. Kyseessä on siis Vartti Länsi-Helsinki, sivu 10.

http://static.metrolive.fi/nakoislehdet/vartti/HD/VAR20110629/

Homo kirjoitti...

"Ei voi enää sanoa, että pojat ovat vaikeimpia tapauksia liikenteessä"

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Richard Dawkins and male privilege

Perinteistä feminististä miesvihaa. Mies ei saa edes puhua naiselle, ellei mies osaa lukea naisen ajatuksia, että haluaako nainen lähteä kahville. Lisäksi jokainen mies on "potentiaalinen raiskaaja".

Homo kirjoitti...

Perheväkivaltatilastossa Suomi kiikkuu hyvänä kakkosena Venäjän jälkeen Euroopassa. Pahoinpidellyksi joutuu useimmiten nainen tai lapsi.
Lopuksi aiheet yleensä kierretään huutamalla, ettei naisten hakkaamisesta voida puhua koska joku mieskin on jossain joskus tullut naisen lyömäksi. Niin onkin - ja jättää asiasta yleensä kertomatta suomalaisen mieskulttuurin takia, jossa mies joka ottaa akalta pataan on heikko neiti ja naurunaihe hätäpuhelimen päivystäjällekin.


Tuon lainauksen oli kirjoittanut nimimerkki "Vihreä Humanisti". Saas nähdä joutuuko kommenttini taas Pravdan femakoiden sensuurin syövereihin tai sitten katoaa näiden kummallisten "teknisten ongelmien" takia vaikka jälkikäteenkin...:


Miksi niputat keinotekoisesti naisiin ja lapsiin kohdistuvan väkivallan yhteen, jolloin syntyy vaikutelma, että miehet vastaisivat pääosin myös lapsiin kohdistuvasta väkivallasta? Tosiasiassa kuitenkin enemmistön lapsiin kohdistuvasta väkivallasta, myös niistä kaikkein törkeimmistä teoista, tekee Suomessa nainen.

Lisäksi naisten hakkaamat miehetkänä eivät ole mikään harvinaisuus, kun törkeän parisuhdeväkivallan uhreista 40 prosenttia on naisen hakkaamia miehiä. Ihmetyttää tämä naisten halu vähätellä naisten tekoja ja toisaalta miesten heikkoa asemaa uhreina.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

EU-parlamentti ehdottaa naisten kiintiöitä myös yritysjohtoon

Lisää syrjintää luvassa.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Ja tässä syrjitään naisia, koska kiintiöt olettavat että naiset eivät pääse johtotehtäviin omilla kyvyillään.

Homo kirjoitti...

Joitain poimintoja tuosta Richard Dawkins and male privilege -jutun kommenteista:

...
YES, as a guy, I’m often shocked at what counts as ‘sexual assault’ (I had that at freshman orientation in college, where (I THINK) asking someone out was considered sexual assault if they said no) but at the same time…
...
I know it’s a stretch, but what if the person in the elevator was a white man being asked for spare change by a black man? Would they be justified in sending a message to all black men asking them to refrain from this, due to fear of mugging?
...
I can sympathize. Any time I walk through a neighborhood consisting mostly of black people, I assume that every one of them wants to murder me, or at the very least take my wallet. Any time anyone so much as looks at me, I feel like I should scold them for their potential assault. I would scold them too, but I’m always afraid that the potential assault could turn into a real assault if I acknowledge their existence. I’m essentialy a victim of potential violent crime at all times when I’m in a black neighborhood. Someone should really do something about that.
...
all i do see is blatant sexism. not male priviledge, but rather female priveldge. somehow this whole article seems to be attempting to prove that what transpired is irrelevent because how the woman interpreted it is teh way everyone should interpret it.
its no different than being in an elevator with a bunch of young black men and fearing for your life and running out the door first chance you get. Their only crime is encountering you ina confined area.
...
Are these the sort of problems white women have ? Being in an elevator with another man who hit on her and when refused, didn’t bother her anymore. Seriously ? And that was taken as a ‘potential sexual assault’ ? I am a black man and sometimes when I walk past families/single women, they move away. I.KID. YOU.NOT. Does this count as a “potential mugging/rape” ?
This, THIS is being turned into a controversy ? Oh I see! Its a woman! Gee, its alright then I guess.
Just because you THINK you are right does not mean you ARE correct. Please, please see the situation from the other viewpoint.
...
It is what many people do to others and it created the system before the civil rights movement when blacks changed and adapted their behavior to please whites, to include walking around the block when white women were standing in certain places.
...
I can understand that it’s hard for black people to truly grasp the white person’s point of view here, since black people rarely feel in danger of being robbed by whites. But Jen McCrieght’s post, and many others, make it clear that to a white person, being alone on that elevator with that black person was a potential threat, and a serious one. You may not be able to just press a button and walk away — perhaps the black person has a knife, or a gun, or will simply overpower you. When there’s no way to know, you err on the side of safety. And what makes this worse is that most black people don’t understand this, so white people are constantly put into situations ranging from uncomfortable to downright scary.
...

Homo kirjoitti...

Tuolla on todella paljon kiinnostavia kommentteja. Jotain lisää:

...
Americans, like Phil and Rebecca, are very uptight when it comes to sexuality. On top of this, they’ve added this weird layer of critical studies dogma where everything a white male does is bad and due to something called “privilege”. If you are unfortunate enough to be both white and a male, like Phil, you have to engage in a lot of self abnegation and guilty rhetoric to absolve yourself. He won’t admit it, but this is cultural inheritance of christianity still resident in his world view. One thing you can never do, is ever question Rebecca, as a member of a victim group, how she is privileged enough to have so much time and money to constantly blog, podcast and travel to atheist conventions in Dublin. As a brown man, I spend all my time working and afraid of being fired, along with all the white and asian men in our company. This is a part of our male privilege. Of course, all our female co-workers who are victims like Rebecca but don’t have her means and are forced to work in cubicles are also afraid of losing their jobs.

All in all, we enjoy be lectured by Rebecca whose victim status provides her with unlimited time to blog, vlog, podcast, travel and do other victimhood activities like being asked out in an elevator.
...
There are actually crazypants in here that want us to never ride alone with women in elevators!
I live in a 20 story apartment building in SF, how the hell am I going to get home about 50% of the time if I followed that rule.
Its like there are Saudi agents pretending to be skeptics in here trying to socially engineer us into a Wahabi cultural norm.
...
“Put even more simply: this wasn’t a guy chewing gum at her. This was a potential sexual assault.”
So being alone in the room with any man is a potential sexual assault?
By that logic being alone with ANYONE is a potential murder or a potential robbery, or hell a potential rape.
...
Don’t be blinded by your heteronormativity. A man can sexually assault another man. Given this, any elevator situation involving men is a potential sexual assault. Don’t be so dismissive of the possibility that a man becomes a victim of sexual assault. Male victims of sexual assault are probably less recognized and not taken as seriously.
...
Frankly I think Dawkins was pissed off that Rebecca first said she didn’t know what she wanted to talk about before coming to the panel (e.g. being unprepared) and then focusing on something he thought of as being ridiculously unimportant compared to other things in life he thinks are more important. I get that. If I were him, author of many books, accomplished, it might piss me off as well to sit on a panel with someone who’s been nobody years ago and because of “some podcast” and “some website” is now the up and comer.
...

At this point you are basically advocating total segregation of men and women.
Men are not allowed to make even the slightest advance towards women. We’re supposed to deny our own sexuality while telling women to go off and celebrate theirs. Male sexuality is a dirty thing to be kept hidden away.
...

Actually, I do think Richard Dawkins has a point. I’m female and feminist, nearly fifty and of fragile build- and yes have found myself in situations I saw had the potential to become dangerous. I also think that demonising men for what they might possibly have done if they had been someone else helps no-one, including women. If you go through life looking for scary stuff you will be sure to find it, and limit your life if you identify as a victim before there is anything to be a victim of. Do a risk assessment is very sensible, as long as you then give the risks a proper weighting without assuming the worst-case scenario every time.
...

Homo kirjoitti...

Mitä jos minua tai vaikka jotain muslimimiestä loukkaa (offends) tai saa tuntemaan epämukavaksi (unconfortable) se, että esimerkiksi niin suuri osa naisista kulkee julkisilla paikoilla liian paljastavissa asuissa tms? Onko meillä oikeus vaatia narttuja pukeutumaan peittävämmin? Tai femakkoja samasta syystä pitämään turpansa kiinni ja peittämään suonikohjuiset säärensä ja allit?

Homo kirjoitti...

Uupumus yllätti - vai kosto jollekin toiselle?:

Nainen heitti lemmikit alas seitsemännestä kerroksesta

Homo kirjoitti...

Kannattiko niitä kakaroita hankkia, jos tosiasiassa inhoaa lapsia, eikä kykene hoitamaan ilmeisesti edes omaa elatustaan (kannattaisi varmaan tarttua jonkun pornolehden tarjoukseen seksikuvista tms)...:

Nadya Suleman: Babies disgust me

...
Suleman, who was labeled with the moniker "Octomom" after she gave birth to octuplets in 2009, told the publication, "I hate babies, they disgust me."
...
The single mom told the magazine that the only way she can cope is to lock herself in the bathroom and cry.

"Sometimes I sit there for hours and even eat my lunch sitting on the toilet floor. Anything to get peace and quiet," she said.

Suleman admits that her bank account is "overdrawn by $300 and I have no money to pay for the children's school, food or the mortgage."
...
"Some days I have thought about killing myself. I cannot cope," Suleman tells In Touch. She says of her kids, "Obviously, I love them - but I absolutely wish I had not had them."
...

Voisi muuten olla aika ottaa kakarat huostaan pian mieluummin kuin liian myöhään...

Homo kirjoitti...

Työtön PA-narttu hankkii ensiksi 14 lasta, vaikka inhoaa lapsia ja sitten raivoaa, kun elämä ei oikein sujukaan kuin ruusuilla tanssi, vaikka kaikenlaisia julkisuuslähtöisiä sopimuksiakin on tarjolla.

Kohta varmaan biologinen isä ja yhtiskunta haetaan maksumiehiksi, jotta äityli pääsee leikkimaan kotiäitiä eläkeikään asti muiden rahoilla.

Homo kirjoitti...

Gay Men and Feminism

Feminist Sentenced to Life for Genocide, Crimes Against Humanity

UK Public Sector on Strike, Makes Little Difference

...
The point has often been made that government has become the surrogate husband for many women, both protecting and providing for them as well as providing them with the guidance and discipline they need. However, it seems this husband is going broke, as his peasants can no longer provide enough for his enormous harem.

Minnesota Shuts Down Government, Keeps Essential (i.e. Male) Employees

Feminism as a Subsidy for Daughters of Wealthy

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Vesa Keskinen raivostui: Tämä on irstas oikeusmurha

Assange, Strauss-Kahn, Keskinen.. lista miehistä joiden maineet on tuhottu valehtelijanaisten takia kasvaa entisestään.

Nuo väärät raiskaussyytökset on tilastojen mukaan vieläpä varsin yleisiä, mutta naisia ei haluta edes rangaista niistä, vaikka se tuhoaisi miehen elämän.

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

PA-narttu hankkii AU-lapsia. Harmi, että nykyään ei juuri käytetä sellaisia hyviä ilmauksia, kuin AU-lapsi, äpärälapsi, portto, hupakko yms yms.

Kun Panu nyt mainitsi tuon Vesa Keskisen kokeman oikeusmurhan, niin tässä hieman sitä sivuavasti Spearheadista:

trauss Kahn Accuser Story Disintegrating Under Scrutiny

...
Fortunately for Strauss Kahn, a great deal of scrutiny and effort went into the investigation, which is not always the case. Given the sloppy prosecutions that have put so many men behind bars on false accusations, one wonders whether he would have had a chance if he were some ordinary Joe plucked off the street.

Also, despite the fact that the criminal in this case is increasingly looking like the accuser rather than the accused, the continued MSM-imposed anonymity for Diallo makes little sense. False rape accusations are so ubiquitous at this point that possibly the only thing that might reduce them at all would be full public disclosure of the accuser’s identity. Anonymity for accusers is a relic of a time when virginity was expected before marriage, and ought to be done away with to prevent spurious accusations, just as it is in all other criminal accusations.

If Ms. Diallo’s accusation can be proven to have been made with ill intent, the woman should be prosecuted to the full extent of the law, and subsequently deported to her home country.

Homo kirjoitti...

Eikö tämän muka raiskatun hotellisiivoojattaren pitänyt olla joku huivipäinen harras muslimi. Kuvasta päätellen ei näytä siltä:

Nafissatou Diallo, maid assaulted by IMF Chief Dominique Strauss-Kahn

Homo kirjoitti...

Nafissatou Diallo told Ex-IMF Boss, Dominique Strauss-Kahn was a gold mine

Homo kirjoitti...

The woman Strauss Kahn tried to rape is a 32 year old devout Muslim, who was wearing a head scarf or Hijab.

Nainen puolestaan haastaa New York Postin ja viisi sen lehtimiestä oikeuteen hänen leimaamisestaan (kullinlutkuttaja?)huoraksi:

Strauss-Kahn case maid sues New York Post over prostitute allegation

Homo kirjoitti...

Jos naisella on HIV (hänhän asuu asunnossa, jota tarjotaan tiettävästi vain HIV-positiivisille ja heidän perheenjäsenilleen - ja nainen on yhden lapsen yksinhuoltajaleski) ja jos hän on toiminut huorana ilman kondomin käyttämistä, niin olisikohan aika haastaa hänet oikeuteen yrityksestä levittää HIV:tä. Tosin, jos hän on tyytynyt tarjoamaan vain kullin lutkuttamista ja käsihoitoja, niin asiakkaiden riski saada tartunta on varsin pieni.

Homo kirjoitti...

Jos länsilehdissä julkaistaisiin hänen kuvansa, niin mahdolliset asiakkaat voisivat astua esiin. Tosin Yhdysvalloissa on pääsääntöisesti kai seksin ostaminen rikos, mikä voi rajoittaa asiakkaiden halua astua esiin.

Homo kirjoitti...

Patologinen valehtelija?:

Does hotel maid in Strauss-Kahn case need a defense lawyer, too?

Officials assert that the alleged victim in the sexual assault case against ex-IMF chief Dominique Strauss-Kahn lied on her tax returns, asylum application, and on other occasions. Is she now in legal trouble?
...
For example, a statement from the district attorney claims that the woman, who is originally from Guinea in west Africa, submitted a false statement in connection with her request for US political asylum in 2004. The statement had to do with the arrest, torture, and eventual death of her husband, plus her own flight from Guinea in fear of her life.

“She stated that she had fabricated the statement with the assistance of a male who provided her with a cassette recording of the facts contained in the statement that she eventually submitted,” wrote assistant D.A. Joan Illuzzi-Orbon. “She memorized these facts by listening to the recording repeatedly.”

The D.A. also said that as part of her statement to the Immigration and Naturalization Service, the woman said she had been subjected to a brutal gang rape in Guinea, but that during questioning by the D.A.’s office she acknowledged that account was fabricated. However, she told prosecutors that she had been raped in Guinea in a different incident.
...
During questioning by the District Attorney’s Office, the hotel maid also lied during the sessions, wrote Ms. Illuzzi-Orbon.

However, it's doubtful she would be prosecuted for making false statements, say some experts. “If they think she is still credible on the ultimate incident of forced sex, they are not going to prosecute her" for false statements, says Joel Cohen, a former prosecutor at the law firm of Stroock & Stroock & Lavan in New York. “Part of the reason is they don’t want to appear to be prosecuting a legitimate victim; that would be very bad for justice.”
...
Even if this were a violation of the tax code, the Internal Revenue Service is not likely to pursue it as a criminal case, says Cal Bomar, a tax attorney with Atlanta-based Bomar & Phipps.
...
However, news reports claim that investigators with the D.A.'s office discovered that $100,000 in cash was deposited to her bank account from around the country – and, if true, that would attract the attention of the IRS.

“They might do an audit,” says Bomar. “It’s possible it could be tax evasion, especially if it’s linked to a boyfriend or husband or criminal enterprise.”
...

Homo kirjoitti...

Men ruined and destroyed by feminist legal system, driven to self immolation and murder

Homo kirjoitti...

IMF:n uusi narttupomo:

Christine Lagarde: 'There should never be too much testosterone in one room'

Mitäköhän jos joku merkittävä mies sanoisi, ettei koskaan pitäisi olla liikaa estrogeeniä samassa huoneessa...

Panu Horsmalahti kirjoitti...

"Men, left to themselves, will usually make a mess of things."

Miesviha on hyväksyttyä feministisessä yhteiskunnassa. Jos moisia kommentteja laukoisi naisista, niin tulisi heti potkut ja/tai poliisitutkintaa jne.

Homo kirjoitti...

Sperm donor liable for child support, judge rules

Jorma kirjoitti...

Nainen tunnistaa homomiehen

Homo kirjoitti...

Helvetti, että nämä toimittajat eivät vähitellen opi antamaan kunnollisia lähdeviitteitä raportoidessaan jostain julkaistuista tutkimuksissa. Ne pitäisi ruoskia plagioinnista, kunnes oppivat parantamaan tapansa.

Olisin nytkin ollut kiinnostunut lukaisemaan vähän tarkemmin tuosta Jorman mainitseman uutisen käsittelemästä tutkimuksesta, mutta se ei tunnu löytyvän ihan käden käänteessä, vaikka useampia uutisia siitä tuntuikin löytyvän Googlaamalla. Nyt jää esimerkiksi epäselväksi, että kuinka hyvin lukumäärällisesti naiset tosiassa pärjäsivät eri kuukausikierron vaiheissa (ilmeisesti ainakin joissain tilanteissa naisilla tapahtui suhteellisen paljon luokitteluvirheitä, jos kerran tulokset pystyivät parantumaan selvästi jos nainen oli ovuloimassa) - samoin kuin näkemättä esimerkkimateriaali oman arvion tekemiseksi.

Nimen perusteella kyseessä olisi tämä julkaisu, mutten pikaisesti Googlella tai PubMed-haulla löytänyt sitä tutkimusta.

PS. Nyt löytyi:

Mating Interest Improves Women’s Accuracy in Judging Male Sexual Orientation

Anonyymi kirjoitti...

Torstai 7.7.2011 klo 11.12

Vaasassa tapahtui keskiviikkoiltana törkeä pahoinpitely.

Reilusti alkoholia nauttinut vaasalainen 62-vuotias mies hakkasi yksityisasunnossa kyynärsauvoilla vaasalaista naista päähän.

Nainen pääsi asunnosta karkuun ja hänellä oli verta vuotavia vammoja päässään. Hänet kuljetettiin sairaalaan saamaan hoitoa.

Mies otettiin kiinni teosta epäiltynä.

IL

Anonyymi kirjoitti...

Vantaan jengiraiskaajille lähes kuusi vuotta vankeutta

Torstai 7.7.2011 klo 11.22

Pähkinärinteessä naisen rajusti raiskanneet miehet saivat pitkät vankeustuomiot.

Rikokset tapahtuivat jengin tiloissa Pähkinärinteessä. Jutussa oli syytettyinä yhteensä neljä miestä, joista kahden katsottiin syyllistyneen törkeään raiskaukseen. Päätekijät saivat viiden vuoden ja 10 kuukauden ehdottomat vankeusrangaistukset.

Heidät todettiin syyllisiksi muun muassa vapaudenriistoon ja törkeään raiskaukseen. Teko tapahtui maaliskuun lopulla.

Kolmas mies todettiin syylliseksi avunantoon raiskaukseen, vapaudenriistoon ja vapaudenriiston avunantoon. Hän sai 1,5 vuotta ehdotonta vankeutta. Miehellä on niin ikään kova rikoshistoria.

Neljäs mies selvisi vuoden ja 2 kuukauden ehdollisella tuomiolla vapaudenriistosta ja raiskauksen avunannosta. Lisäksi hänelle langetettiin 60 tuntia yhdyskuntapalvelusta.

Rikokset tapahtuivat rikollisjengi United Brotherhoodin tiloissa. Jengi on kolmen pahamaineisen rikollisliigan yhteenliittymä. Siihen kuuluvat Natural Born Killers (NBK), M.O.R.E. ja Rogues Gallery.

Lisää aiheesta hetken kuluttua.

IL

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Jännä kuinka naisilta lähtee niin helposti aina vaatteet pois päältä. Koskakohan saadaan joku naispiispojen nakukalenteri tai ryhmäalastonkuva (Urpilainenhan jo kävi sätkyttämässä verkkosukkiin sunnustautuneena sääriään pornahtavissa kuvissa):

Naisten maajoukkueviisikko poseerasi kuumissa tunnelmissa Playboylle

Korkein oikeus ei pura Maija Lahtisen kavallustuomiota

Johanna Tukiainen sekoili keikalla ja ylisti "Suomen Norjaa"

...

Artokin oli samalla keikalla.

- Arto, rakastatko sinä minua? Tukiainen kyseli.
...

Homo kirjoitti...

Iskelmälaulaja Kari Vepsä kertoo uudessa Apu-lehdessä sairastavansa syöpää.

Kari Vepsä, 59, sai tietää puoli vuotta sitten sairastavansa eturauhassyöpää.
...
Vepsä toivoo, että miehet hänen ikäluokassaan ymmärtäisivät käydä testeissä - ennen kuin on liian myöhäistä.

- Sen haluan sanoa, että olisi erittäin tärkeää, että äijät kävisivät testeissä vuosittain!
...

Anonyymi kirjoitti...

and anxiety problem because of develops no drugs are involved it is [url=http://www.tonyluxury.com]トリーバーチ[/url]offenses under the IPC on the SCs and STs of floor' has been replaced with the defined [url=http://www.tonyluxury.com]トリーバーチ 財布[/url]social networks or chat applications It is presidential primary day http://www.tonyluxury.com[/url] involved create organic food products had term floor area for consistency with Part

Anonyymi kirjoitti...

Excellent blog here! Also your site loads up fast!
What host are you using? Can I get your affiliate link to your host?
I wish my web site loaded up as fast as yours lol

Here is my web blog: germany

Anonyymi kirjoitti...

It is typically helpful to set your video camera in stain focus mode.
Promise rings start at $59 and Engagement rings start at about $98 and go to $1998.

A great wholesale jewelry keep will do your homework
for you personally, and offer pieces that reflect the newest traits in jewelry
style.

Check out my site :: http://hook2it.com/blogs/entry/Easy-Products-In-Promise-Rings-for-her-A

Anonyymi kirjoitti...

The much larger the pearl, the rarer they are really and the
much more high priced. Promise rings start at $59 and Engagement rings
start at about $98 and go to $1998. It is why young children's watches which can be a a part of motion picture merchandise are so well-known nowadays.

Feel free to visit my website :: promise rings in stores

Anonyymi kirjoitti...

is attempting to throw the Christian i - Phone users demographic a bone.
He may have given you the promise ring as just a nice gift while you may
be hearing wedding bells. An engagement ring promises a sure sort marriage whereas promise ring
shows a commitment towards the same.

My web blog :: promise rings size 9.5 (http://Beanearthling.org/profile/mableyance)

Anonyymi kirjoitti...

There are many different styles to choose from and once again, it would be better to ask the man for
his input and what he prefers. It was a phrase that was invented
by an unknown advertising executive for the De
- Beers Corporation, which to this day controls well over half of the world diamond trade.
It's beneficial to glimpse for a business which has been in enterprise for decades, and that has been offering on the web for a minimum of five many years.

my homepage - promise rings at zales

Anonyymi kirjoitti...

Second, you're going to should use photo retouching on different regions of the image to mend and blemishes or goods that would distract inside the image. Neutrogena has a wonderful alcohol free toner or you can confirm if your skin care line has an alcohol free product. Under the Kiss Organics product line from Kiss My Face, the arrival of organic personal care products produced from wild-crafted and organic ingredients gained in popularity. ) This is really a general tip as oppose to prevention or treatment advice.

Feel free to surf to my blog: Acne Laser surgery

Anonyymi kirjoitti...

(If it makes you feel better you will have time to upgrade the ring
while she sleeps). If you are in a monogamous relationship with your significant other, you may want to commemorate this
Valentine's Day with a ring that shows you care. Parallel to the bulky necklaces, designers are fond of enormous finger rings with big faceted gemstones this summer season.

Check out my page :: web site

Anonyymi kirjoitti...

When trying to avoid or cure acne, be sure to frequently change and wash towels, washcloths, pillowcases and
sheets. When the pores are clogged, bacteria will then produce contamination at that site leading to
acne-type lesions. Remember to include each new product slowly
allowing 4 days to week before and take even small warning
signs of change as being a good start. Read a little more about how to
clean the pore cleanser system works for you personally.

Feel free to visit my web page: acne 8 months postpartum :: :
:

Anonyymi kirjoitti...

Small children only pick a specific watch that caters to their attraction at that specific stage of time.
His design of two hands clasping a heart symbol with a crown engraved above it has become
one of the most enduring and sought after friendship ring designs.
Difficult designs and information may appear excellent in the retail outlet display scenario, but are not necessarily
the style of Native American bracelet that suit your
taste.

My webpage; homepage