torstaina, heinäkuuta 21, 2011

70 tunnin työviikko

Kotiäidit paiskivat jopa 70 tunnin työviikkoa
Lehden esittelemien laskelmien mukaan kotiäitien pitäisi tienata työstään vähintään 37 000 puntaa eli reilut 40 000 euroa vuodessa. Vaikka kuvitteellinen vuosiansio voi tuntua melko hyvältä summalta, jäisi kotiäidin tuntipalkka hyvin pieneksi pitkien työpäivien vuoksi.
Miten saa seksiä?
  • RFSU: n asiantuntijan vastaus: Sinkkuja tapaa baareissa, kirjastossa, konserteissa, lenkkipolulla tms. paikassa missä ihmiset liikkuvat. Katsele siis ympärillesi kaikkialla ja lähesty kohdettasi tutustumisen merkeissä, keskustelun voit aloittaa vaikkapa paikkaan sopivasta aiheesta. Kirjastossa voit kysellä lukuvinkkejä, elokuvissa tai konsertissa mielipiteitä esityksestä, lenkkipolulla treenivinkkejä jne. Mikäli keskustelu lähtee sujumaan, voit ehdottaa keskustelun jatkamista läheisessä kahviossa, ruokapaikassa tms.
Tuolla neuvolla saa ainakin hyypiön maineen ja todennäköisen syytteen seksuaalisesta ahdistelusta. Seksin saamisen (ja ikävien tilanteiden välttämisen) kannalta oleellisinta on oma markkina-arvo suhteessa iskettävän markkina-arvoon.

"Burnt-out" or just working like a man?

55 kommenttia:

Pauli Sumanen, emeritustutkija kirjoitti...

Kas kummaa. Elinkeinoministeriö on poistanut netistä loppuosan tutkimuksesta, jossa Hannu Piekkola todistaa, että miehet tekevät enemmän yhteenlaskettua koti- ja ansiotyötä kuin naiset Suomessa. Olisiko syynä kirjoitelmani lehdissä ja kirjoissani?????

Minulla on onneksi paperiversio tutkimuksesta. Lähetän kaikille mieluusti digikameran kuvan sivusta, missä näin todistetaan. Pyynnöt : paulisumanen@gmail.com.

Tutkimuksen sivulla 49 todetaan, että kun Suomessa naispuoliso tekee alle 10 tuntia ansiotyötä viikossa, hänen kokonaistyöaikansa on ansiotyötä 1,5 tuntia ja kotityötä 39 tuntia. Hänen mieskumppaninsa tekee vastaavasti ansiotyötä 38,2 tuntia ja kotityötä 17,1 tuntia viikossa eli yhteensä 55,2 tuntia.

Miespuoliso tekee siis viikossa 14,8 tuntia enemmeän työtä kuin naiskumppaninsa eli prosenteissa 36,6 % enemmän työtä.

Näissä ulko- ja kotimaisissa muissa kuin ajankäytön kyselytutkimuksissa on aina se sama vika, vuorokaudessa voi olla vaikkapa 64 tuntia. niissä kysytään yhtä ainoaa asiaa: Esim. Kuinka monta tuntia siivoatte vuorokaudessa? Siihenhän voi vastata kaikkea, joka on enintään 24 tuntria.

Piekkolan tutkimus perustuu ajankäyttötutkimukseen, jossa vuorokausi on rajattu 24 tuntiin. Eli 24 tuntiin on mahdutettava kaikki, nukkumista myöden. Ja lomake on kirjoitettava 10 minuutin välein, muuten se hylätään.

Lähde: Hannu Piekkoa: Työssä jaksaminen kiireiden ja vapaa-ajan puristuksissa - tutkimus ikääntyvien ajankäytöstä.

Saman lopputuloksen löydätte myös Hannu Pääkkösen väitöskirjasta.

Pauli Sumanen, emeritustutkija kirjoitti...

No nyt se suomalainen tutkimus löytyi toisesta osoitteesta:
Katso osoitteesta: http://pre20090115.stm.fi/hu1168255887102/passthru.pdf

Ja sieltä sivu 22, siis tutkimuksen sivu, ei pdf-sivu, joka minulla on 24.

Eihän kerran internetiin pistettyä tavaraa pysty häivyttämään, ei ihan helposti.

Homo kirjoitti...

Feminismin aikaansaannoksia tämäkin?:

Tiitinen Demarille: Eduskunnan vitsailukulttuuri on kuollut

Yksi lisäsyy tällaisen avustajatahon boikotoimiseen, kun sekin paljastui sukupuolisyrjiväksi:

"Ei se apu kuitenkaan mene perille" - Kirkon Ulkomaanapu vastasi epäilijöille yksityiskohtaisella videolla

...
Videolla myös kerrotaan, että avustus annetaan kuponkia vastaan ja kupongit puolestaan jaetaan perheen naisille.
...

Vanhushuijarittaria etsitään yhä Tampereella

Rohkeasti vain takaisin rattiin harjoittelemaan. Ei pidä antaa vastoinkäymisten lannistaa tai aiheuttaa suorituskammoa, sillä vastoinkäymisiä voi sattua kenelle tahansa:

Äiti opetti tytärtään pysäköimään - kuoli saamiinsa vammoihin

Varokaa - taas mahdollisesti insuliinihoitajatar (tai jos kyseessä sattuisi olemaan mieshoitaja, niin siitäkin voitaisiin syyttää feministilogiikalla narttuja, koska mies on vain omaksunut feminiiniset toimintamallit) liikkeellä:

Brittisairaalassa havaittu epäilyttävien kuolemien sarja sai torstaina neljännen uhrinsa, kun kriittisessä tilassa ollut 40-vuotias mies menehtyi.

Homo kirjoitti...

Todella ihanaa ja aivan fantastista:

Johanna Tukiainen: Haluan lapsen Arton kanssa

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

No nainenhan se epäilty on, kuten arvata saattoi:

Stepping Hill hospital sabotage: five deaths now investigated

Woman arrested over Stepping Hill hospital 'saline sabotage' deaths

Greater Manchester police take 27-year-old nurse into custody on suspicion of murder

Homo kirjoitti...

Stringeissä joogannut mies sai poliisit paikalle

Anonyymi kirjoitti...

Do you like the Henry
force?
Do you dance with Henry?
Ever been in Finand, dear?
Visited Jyväskylä?

Laasanen has universe
Laasanen has own university
Boy named as Henry
will blow up your mindtanks


-bedmad

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Nainen presidenttikisaan!

Itse käyttäisin otsikkoa "Pätevä ehdokas presidenttikisaan!"

Anonyymi kirjoitti...

http://www.katsomo.fi/?progId=73002

Tuolta voi katsoa SuomiAreenan miesteemaisen tilaisuuden taltioinnin

Ingenieur kirjoitti...

Pauli:

Oletko kysynyt Elinkeinoministeriöltä, miksi ovat mokomat tulokset päätyneet poistamaan? Jos tuloksissa tai metodeissa on jotain virheitä, niin tuskinpa moisen tiedon julkistamisesta olisi suurtakaan haittaa...

Pauli Sumanen, emeritustutkija kirjoitti...

Minulla on täysin nollavälit viranomaisiin (paitsi tietenkin liikennepoliisiin).

Jätin vuosi sitten vaatimuksen Eduskunnan Oikeusasiamiehelle, että
1. Tilastokeskus ilmoittaa virallisesti, että he ovat erehtyneet, kun sanovat kirjoissaan ja julkistuksissaan, että ansiotasoindeksitilasto mittaa säännöllisen työajan ansiota. Totuushan on, että vaikka Tilastokeskus ei tunnekaan kokonaistyöaikakäsitettä, niin palkka-aineistossa on ehkäpä 200 000 henkeä, joilla palkkatiedoissa on kokonaistyöajan ansio - ei säännöllisen työajan ansio. Säännöllinen työaika määritellään Työaikalain 6 pykälässä.

2. Koska ansiotasoindeksitilastoa ei voida käyttää e.m. seikan vuoksi miesten ja naisten palkkavertailuun, on kaikki valtion ylläpitämät internetsivut (etenkin STM:n sivut) puhdistettava "naisen euro on 80 senttiä" - höpinästä, sillä tälle väitteelle ei ole tilastollista pohjaa.

Nyt on vuosi mennyt, mutta minuun ei kukaan ole ottanut minkäänlaista yhteyttä. Tulihan tuo "naisen euro on 80 senttiä" kirjatuksi Kataisen hallitusohjelmaankin, joten siihen uskovia Suomessa kyllä riittää, vaikka faktaa sen tueksi ei kukaan esitäkään.

Seuraavaksi on kai syytä ottaa yhteyttä EY-tuomioistuimeen. Mielestäni viranomaisen on ratkaistava asia puoleen tai toiseen, ei yritettävä vaieta sitä kuoliaaki.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Mies presidentiksi !!

Homo kirjoitti...

On aika lopettaa miesvihaisten femakkoämmien harrastama miesten erektio-ongelmille naureskelu ja paheksunta niiden hoitamisesta julkisessa terveydenhuollossa. Pikemminkin sydän- ja verisuonitautien riskitekijöille tarvittaisiin seulontaa ja puuttumista varhaisessa vaiheessa:

Tutkimus: Erektiohäiriö on merkki riskistä kuolla valtimotautiin

...
Suurin huoli valtimotautien ehkäisyssä on ollut se, miten ongelmiin pystytään puuttumaan riittävän ajoissa. Aiemmin lääkitys aloitettiin vasta sydäninfarktin tai aivohalvauksen jälkeen.
- Lääkitys kannattaa kuitenkin aloittaa jo siinä vaiheessa, kun henkilöllä on kohonnut riski sairastua näihin sairauksiin.
- Lääkärille tämä antaa uuden aseen taistella sepelvaltimotautia ja aivohalvauksia vastaan. Ja meille miehille se antaa hyvän syyn pitää kunnosta huolta ja elää terveellisiä elämäntapoja, korostaa ylilääkäri Ari Palomäki.
...

Homo kirjoitti...

Hyviä kommentteja noista työtaakkaansa liioittelevista ja muiden rahoilla loisivista kotiäideistä:

Ai työssäkäyvät ei tajua...samat kotityöt mekin joudutaan tekemään omien työtuntien päälle. Lapset täytyy pukea, ruokaa laittaa, pyykätä, siivota huolimatta siitä että on tehnyt jo yhden työpäivän muualla kuin kotona. Ja vähän ihmetyttää että miksi kotiäidin tarvitsee pukea lapsi päivähoitoon jos on kerran kotona???? [Luulisi muuten, että on aika monta tuntia aikaa nukkua päiväunia lapsen ollessa muualla hoidossa/koulussa, jos yöunet ovat jääneet lyhyiksi] Olisikin semmoinen työ että "voisi istua toimistossa ja hörppiä kahvia"! Juuri naisvaltaisilla aloilla kerkee hyvin töissä tuohon kahvinhörpintään....ei hyvää päivää :/
...
Vaimo on kuluttanut jo kohta koko kesälomansa siivoamiseen. Takaan että miehet ei sellaista aikaa hukkaa. Jos meinaa hukkua niin keksitään koneita jotka tekevät työn puolestamme. Alkuun tarjosin että voisin pestä pesuhuoneen. Vaimo sanoi että siivoa sauna mutta kun juuri puoli vuotta sitten sen siivosin. Pesuhuoneessa taas on vielä vuosi sitten poistetun kuivaustelineen jäljet. Niin eikö sentään järjestyksessä pitäisi siivota.
...
Höpöhöpö juttuja. Olen yh-isä, kaksi päiväkoti-ikäistä lasta ja hyvin ehdin käydä töissä ja harrastuksissa eikä unen puuttesta ole tietoakaan. Kotiäitien aika kuluu telkkarin katsomiseen ja facebookissa roikkumiseen - näitä minä en harrasta!
...
No entäs me työssäkäyvät? Kyllä mekin siivotaan, pyykätään, valmistellaan lapset kouluun/päivähoitoon, käydään kaupoilla, laitetaan ruokaa, laitetaan lapset nukkumaan jne.

Miksi kotiäidin tekemänä nämä samat työt olisivat sen arvokkaampia kuin muiden tekeminä?
...
Elakeläisenä aloitan työt aanu 05.30 keittämällä kahvit töihin lähtevälle vaimolle,päiväaskereita seuraa ruuan valmistús ym ja päivä päättyy iltakahviin ja telkkarin sammutukseen noin klo 23.00.ILMAN KORVAUSTA

Homo kirjoitti...

Turhamaiset idioottihupakot, joiden petolinnun perseeltä näyttävää pärstää ja syöttöporsaan ruhoa ei mikään hiusten sukiminen kuitenkaan korjaa:

WHO KNEW?
The average woman splashes out £10.08 on shampoo and conditioner a month, and spends 41 minutes a day washing and styling her hair

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Tälläinen mies on veriteoista epäilty

"Hän on kertonut olevansa kristitty ja sinkku."

Norjan ampuja tuskin olisi tehnyt tätä tekoa jos olisi ollut parisuhteessa..

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Panu, mietin ihan samaa yhteensattumaa. Tulot myös olleet nollatasoa hiljattain ja asui vielä äitinsä luona. Olikohan vielä kyseessä eroperhe tai avioton lapsi...

Homo kirjoitti...

Yksi seikka, joka tosin minut yllätti, oli että ammuskelija oli varsin pitkä. Tosin eipä pelkkä pituus tuo menestystä narttumarkkinoilla, jos tulot ovat olemattomia eikä ole mikään erityisen komeakaan.

En silti hämmästyisi, jos taustalla olisi myös jotain mielenterveusongelmia.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Tuo ampuja vaikuttaa kyllä aika komealta. Ilmeisesti hänellä on ollut yrityksiä, oli varakas ja oli vapaamuurareiden jäsenkin.

...

"Ampui ensimmäiseksi kauniin tytön"

Miesuhreilla alhaisempi arvo kuin naisuhreilla..

Homo kirjoitti...

Panu, makuasioista on paha kiistellä, mutta on minä kyllä häntä erityisen komeaksi ainakaan kutsuisi.

Tässä muuten jotain poimintoja Hommaforumista:

Vaikuttaa enemmänkin maltilliselta konservatiivilta kuin äärioikeistolaiselta. Tuomitsee mm. natsismin ja rasismin. Tyyppi oli vapaamuurari ja ainakin omien sanojensa mukaan miljonääri.

Eli ei mikään miljonääri, ei edes kruunuissa (1€ = 7.8NOK)...

Verotiedot täällä

Homo kirjoitti...

Olisiko esimerkiksi perinyt vähän omaisuutta, jos omaisuus nousi vajaasta tuhannesta eurosta yli 50000 euroon (tosin laskenut selvästi heti seuraavana vuonna), vaikka koko ajan tulot ovat olleet suunnilleen nollatasoa,

Anonyymi kirjoitti...

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194688377213/artikkeli/puheenaihe+tyton+puute+sairastuttaa+miehenalun.html

Henry

Panu Horsmalahti kirjoitti...

En saanut tätä tutkimusta auki, mutta mielenkiintoinen.

The pattern to all of the school shooter cases is that the
killers were white boys who saw themselves as rejected by a girl or woman and/or who had their
"manhood" threatened by bullying and, often, by being called gay

Panu Horsmalahti kirjoitti...

It's Only Sexist When Men Do It

Homo kirjoitti...

Tapon yritys: Nainen puukotti miestä vatsaan

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Facebookissa aika kiihkeää keskustelua tuosta "Tytön puute" -artikkelista. Kommentoin sinne mm:

"Mitäpä jos nämä pojat hankkisivat ihmissuhde- ja keskustelutaitoja tyttöjen hurmaamiseksi"

Niinno, kun noita taitoja on yritetty antaa (ns. PUA-yhteisö), sitä on kritisoitu rankasti (toki täysin virheellisillä käsityksillä mitä PUA on). Mutta ratkaisusi on analoginen sille, että esim. matematiikassa huonot vain harjoittelesivat enemmän matematiikkaa, niin kukaan ei olisi huono matematiikassa. Vaikka ehdotus on loogisesti pätevä, ei se oikeasti ratkaise mitään.

Tytöt kuitenkin päättävät itse, haluavatko seurustella vai ei, koska nuorista naisista on valtava kysyntä. Nuorista miehistä taas kysyntää ei juuri ole. Toki naisten preferenssejä seurusteluun ei ole myöskään helppo muuttaa, on se varmaankin helpompi tehtävä kuin yrittää kouluttaa sosiaalisesti heikompia sosiaalisiksi. (Lisäksi pojat taisivat olla keskimäärin heikompia sosiaalisuudessa, vaikka pojilta odotetaan korkeampia sosiaalisuuden taitoja esim. aloitevastuun muodossa).

Sinänsä ironista, että linkitetyssä artikkelissa juuri halutaan, että pojille opetetaan noita ihmissuhde et al taitoja. Toki ehdotus naisten käyttäytymisen muuttumista ei ole missään nimessä hyväksyttyä feministisessä diskurssissa, kun taas kokoajan feministit kertovat miten poikien tulee käyttäytyä.

Homo kirjoitti...

Minusta kerrankin hyvä (eikä pitkäveteisen jaaritteleva, niin kuin moni muu video) tuo It's Only Sexist When Men Do It -video.

Homo kirjoitti...

Mahtaakohan tuo Norjan massamurhaaja muuten tuon verilöylynsä seuraksena parantaa naisonneaan? Yleensähän sarjamurhaajat yms saavat naisilta säkkikaupalla fanipostia ja avioliittotarjouksia. Tällöin teon voisi nähdä jopa jollain tapaa rationaaliseksi toiminnaksi evoluution kannalta, aivan niin kuin raiskauksien kohdalla voidaan nähdä.

Suomessa pari poliisia murhannut tanskalainen kriminaalikin meni tietääkseni suomalaisen naisen kanssa naimisiin - ja nainen käsittääkseni seurasi häntä Tanskaan, kun hänet siirrettiin Tanskan vankilaan yms.

Homo kirjoitti...

Sociobiological theories of rape

A Natural History of Rape

Homo kirjoitti...

Steen Christensen

Steen Viktor Christensen (born 1964) is a Danish criminal, who was sentenced in Denmark in 1992 to twelve years in prison for numerous bank robberies, hostage taking, and rape.[1] In autumn 1997 Christensen was allowed to go on an unguarded holiday, during which he escaped to Finland.

On 22 October 1997 Christensen robbed the Hotel Palace in Helsinki, and during his escape from the hotel, he shot two police officers, Eero Holsti and Antero Palo, on Tehtaankatu.
...
In prison, Christensen married a Finnish woman in 2000 who gave birth to their child.[4]
...

Homo kirjoitti...

Tämäkin herrasmies sai sitten vaimokseen suomalaisen lastenhoitajan.Eikös heillä muutaman vuoden ikäinen lapsikin jo ole?

...
Suomalaiset naiset taas osoittivat loistavaa järjen käyttöä ja yhteistyökykyään kun S.V.Christensen alkoi saada jos jonkinlaista ihailija-ja säälipostia kalterien taakse. Jos hänelle ja näille toimeliaille naisille olisi annettu tapaamismahdollisuus perhesellissä, niin nyt olisi ala-asteen kolmansilla luokilla pikku-Stenuja useassakin kaupungissa.
...
On suomalainen vaimo ja vuonna 2000 syntynyt lapsi. Vaimo ja lapsi asuvat Tanskassa. Silloin aikoinaan oli lehtijuttuja tästä Christensenin vaimosta ja häntä kuvailtiin entiseksi huippu-urheilijaksi. Oli siis parikymppinen tuohon aikoinaan, nykyään kolmissakympissä ja oli nuorena ollut lupaava urheilija, muistaakseni yleisurheilussa.
...
Hiihtäjä minunkin muistaakseni tämä Steen Christensenin suomalainen vaimo. Seuraa en muista, mutta Vantaalta hänen uutisoitiin aikoinaan olleen kotoisin.

S.C. laittoi komeudellaan sekaisin monet suomalaiset naiset ja hän saikin suuren määrän ihailijoita naisista itselleen, joista yhden kanssa meni sitten naimisiin - ja sai heti Tanskan vapaisiin vankilaoloihin päästyään lapsenkin tämän kanssa - tämä meidän 'suomalaisten vävy'.
...

Homo kirjoitti...

Näin teiniprinsessa pyörittää perheen taloutta

Homo kirjoitti...

'Depraved' mother who helped paedophile rape her own schoolgirl daughter before going shopping is jailed

Homo kirjoitti...

Täällä vielä saatavilla muuten se väitetty Norjan ammuskelijan temppeliritarivideo:

Knights Templar 2083

Homo kirjoitti...

Täällä puolestaan se joillekin lähetetty kirja. Jos kiinnostaa, niin kannattanee ladata vielä, kun niitä ei ole poistettu.

Vortac kirjoitti...

Tosin eipä pelkkä pituus tuo menestystä narttumarkkinoilla, jos tulot ovat olemattomia eikä ole mikään erityisen komeakaan.

Homona teikäläisen on ehkä vaikea tietää tätä asiaa kovin perusteellisesti, mutta naiset eivät kiihotu miehen ulkonäöstä. Miehen ulkonäkö on naiselle yhtä merkityksellinen asia kuin miehelle naisen ammatti. Ruma sairaanhoitaja on aina huonompi vaihtoehto kuin kaunis työtön nainen. Sama pätee 'komeuteen'. Komeudella ei naisia isketä.

Juttu nyt vain on niin, että kun mies on syntynyt 'komeaan' kehoon, niin hän(kin) tietenkin luulee, että sillä on suurta merkitystä, jolloin hänen itsevarmuutensa kasvaa - ja näin voidaan siis havaita, että 'komeat' miehet saavat enemmän pesää. Mutta syynä ei ole komeus itse, vaan se itsevarmuus, joka on muun statuksen puutteessa THE juttu, jota naiset miehessä katsovat, ja joka vaikuttaa suoraan naisen seksimoduliin samalla tavalla kuin naisen kroppa/kauneus miehen seksimoduliin.

Komeus itsessään ei kuitenkaan merkitse mitään - komea ja ujo introvertti jää taatusti ilman römpsää, siinä missä naamaltaan groteski ja lihava, itsevarma alfauros/miljonääri/julkkis/jne. saa enemmän hyvälaatuista pilberoa kuin jaksaa kantaa.

Unohtakaa siis jo vihdoinkin se 'komeus' jonkinlaisena kriteerinä, jolla mukamas olisi merkitystä parisuhdemarkkinoilla.

Ehkä miehen näkökulmasta on vaikea tai lähes mahdoton käsittää, että nainen EI YÖKÖTY ulkoisesta rumuudesta samoin, kuin mies. Koska naisen seksimoduli ei tuota yökötys-signaaleja ulkonäön perusteella, vaikka miehen seksimoduli tuottaa. Siksi miehen on vaikeampi suudella jotain iljettävän näköistä otusta kuin naisen. Oletettavasti siksi naiset ovat parempia siivoojia sun muita, koska heitä ei iljetä minkään kohteen -ulkonäkö-, vaan lähinnä muut ominaisuudet.

Toki naisia yököttää, jos ulkonäössä on piirteitä, jotka kertovat näistä muista ominaisuuksista - niinkuin vaikka kynäniskanörtin pullonpohjasilmälasit ja kynät etutaskussa.

- Vortac

Henry Laasanen kirjoitti...

"Yksi seikka, joka tosin minut yllätti, oli että ammuskelija oli varsin pitkä. Tosin eipä pelkkä pituus tuo menestystä narttumarkkinoilla, jos tulot ovat olemattomia eikä ole mikään erityisen komeakaan."

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/ylpean-aidin-poika-suunnitteli-massamurhaa---tallainen-on-norjan-ampuja/art-1288403343726.html

Anders oli treenanut itsensä hyvään kuntoon ja olikin suosittu koulun tyttöjen keskuudessa.

- Hänellä ei kuitenkaan ollut koskaan vakavaa seurustelusuhdetta, vaikka olikin tyttöjen mieleen. Hän oli tosiaan hyvän näköinen...

Henry

Anonyymi kirjoitti...

"Näin teiniprinsessa pyörittää perheen taloutta".

Pojat eivät jutun mukaan pääse pyörittämään. Eli kaksoispalkka odotetusti toimii jo lasten ja nuorten kohdalla. (Tosin "kaksoispalkka" on hiukka huono termi.)

Asiasta toiseen, onkohan joku toimittaja jo keksinyt, miksi Norjan massamurha on suomalaisen miehen syytä? Sellon jälkeenhän päätoimittaja Anne Korsimo (vai mikä se on) keksi, että kyseinen serbipaska oli oppinut suomalaisilta miehiltä, miten parisuhdeongelmia ratkotaan. En tiedä, onko kyseinen paskapää vielä lehdessä töissä, koska lopetin Hesarin tilauksen siihen paikkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Panu, olen täysin eri mieltä siitä, kumpaa on helpompi muuttaa, poikien käytöstä vai tyttöjen preferenssejä. Kyllähän ennenkin osattiin kasvattaa pojista miehiä, miksi se olisi yhtään vaikeampaa nyt? Ja PUA-blogeista on valtavasti hyötyä miehille jatkuvasti (lue vaikka Roissya ja hänen kommentoijiaan), joten kyse on täysin opittavissa olevista taidoista. Etenkin kun on väärinkäsitys, että kaikkien pitäisi oppia olemaan ADHD-pellejä -- ei suinkaan (jälleen: lue Roissya, siellä oli juuri jokin aika sitten keskustelua siitä, minkälainen pelitaito sopii introverteille).

Sen sijaan se, että ehdotetaan naisille valintaperusteiden muuttamista, on aivan sama kuin sanoisit miehille, että: "Mitä jos vain päätettäisiin, että tästä lähtien kaikki kiihottuvat ylipainoisista, vanhoista, kapakanhajuisista yh-äideistä, jotka kiroavat ja piereskelevät taukoamatta?" Jos valintaperusteitaan voisi muuttaa ihan vain päättämällä, niin ATM:lläkin olisi helpompaa -- sen kuin vain päättäisivät tästä lähtien kiihottua niistä naisista, joita pystyvät saamaan.

M kirjoitti...

Mielenkiintoista keskustelua taas, mutta varokaa nyt ettei teille käy kuin vihreille Fukushiman kanssa.

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Yllätys, yllätys - oli YH-äidin kasvattama lapsi. Myöskin se, että perättömistä miljoonaväitteistä huolimatta oli pahoista talousvaikeuksista kärsivä ja äidin kanssa asuva peräkammarin poika, tuskin on ollut mikään suuri meriitti yrittäessä löytää pysyvää parisuhdetta.

Murha,infosta lisää:

Omasta mielestään pidetty (myös naisten keskuudessa, mutta pidättäytyi ettei cover-stoori kuse)- mitä nyt viimeisellä viikolla halusi tonnin edestä escort-palvelua (ilmeisesti rahat kuitenkinloppui kesken), ystäviään rankasti analysoiva pelkuri, joka napsi jo pitkät ajat ennen itse tekoa anaboleja, että kestäisi aatteensa edestä lahdata lapsia. Mielenkiintoista nähdä mitä kaikkea diagnooseja lekurit hänestä saavat aikaan, selvää on, että tämä omassa mielikuvitusmaailmassaan elänyt on vuosia vainoharhaisesti kuvitellut itselleen ja kansalleen vihollisia enevissä määrin. Ja onhan niitä toki, muttei siihen ihan riitä Ritari Munattoman speksit.Viittaako 2083 vuoteen, jolloin hän olisi täyttänyt 100 vuotta?

Joki perhetrauma tällä luuserila on takanaan, äiti, isä, ehkä sisko, jonka kuvaa viljeli myös viimeisenä manifestissä. Kuvan on oltava jokin viesti, ellei sitten anteeksipyyntö.

Homo kirjoitti...

Monissa tutkimuksissa on havaittu isättömillä pojilla olevan noi 8-kertainen riski ajautua rikolliselle uralle verrattuna normaaliin perheeseen. Samoin tytöillä on moninkertainen riski mielenterveysongelmista, nuorena alkavasta holtittomasta seksielämästä yms:

Breivikin isä shokissa, luki poikansa hirmuteoista internetistä

...
Isä sanoo lehdessä, ettei hän ole ollut yhteydessä poikaansa vuoden 1995 jälkeen.

Breivikin vanhemmat erosivat vuonna 1980. Lehti kertoo, että vanhemmat eivät koskaan asuneet yhdessä.
...

Homo kirjoitti...

Int J Soc Psychiatry. 2002 Jun;48(2):115-21.
Family type and criminal behaviour of male offspring: the Northern Finland 1966 Birth Cohort Study.
Sauvola A, Koskinen O, Jokelainen J, Hakko H, Järvelin MR, Räsänen P.
Source
Department of Psychiatry, University of Oulu, Finland. asauvola@paju.oulu.fi


...
RESULTS: We found that single-parent family "at birth" (adj. OR 3.6, 95% CI 1.8-7.0) and "all time" (up to the age of 14 years) (adj. OR 5.2, 95% CI 2.5-10.6) were risk factors for violent offences of an adult offspring. Also parental death (adj. OR 2.2, 95% CI 1.3-3.6) and divorce (adj. OR 2.5, 95% CI 1.6-3.7) doubled the risk for violence. Non-violent offences were associated only with parental death and, divorce.

CONCLUSIONS:
A single-parent family of origin is strongly associated with later violent criminality of male offspring. Further studies are needed to explore the psychosocial aspects of single-parent family environment which may promote the vulnerability to violent offending in adulthood.

Vortac kirjoitti...

A single-parent family of origin is strongly associated with later violent criminality..

Ja kumpikohan sukupuoli yleensä saa sen sinkkuvanhemmuuden?

Tästä voinemme vetää melkomoisia todellisuuden tukemia johtopäätöksiä, jotka eivät sovi feministiseen dogmaan tai nykyiseen ilmapiiriin sitten mitenkään.

- Vortac

Panu Horsmalahti kirjoitti...

"Panu, olen täysin eri mieltä siitä, kumpaa on helpompi muuttaa, poikien käytöstä vai tyttöjen preferenssejä. Kyllähän ennenkin osattiin kasvattaa pojista miehiä, miksi se olisi yhtään vaikeampaa nyt? Ja PUA-blogeista on valtavasti hyötyä miehille jatkuvasti (lue vaikka Roissya ja hänen kommentoijiaan), joten kyse on täysin opittavissa olevista taidoista. Etenkin kun on väärinkäsitys, että kaikkien pitäisi oppia olemaan ADHD-pellejä -- ei suinkaan (jälleen: lue Roissya, siellä oli juuri jokin aika sitten keskustelua siitä, minkälainen pelitaito sopii introverteille)."

Noh, tuon ongelma on se, että kun ATM:t alkavat kohentaa omaa parisuhdemenestystään, alfat vastaavat siihen yrittämällä entistä enemmän, jolloin tilanne ei muutu ollenkaan.

"Sen sijaan se, että ehdotetaan naisille valintaperusteiden muuttamista, on aivan sama kuin sanoisit miehille, että: "Mitä jos vain päätettäisiin, että tästä lähtien kaikki kiihottuvat ylipainoisista, vanhoista, kapakanhajuisista yh-äideistä, jotka kiroavat ja piereskelevät taukoamatta?" Jos valintaperusteitaan voisi muuttaa ihan vain päättämällä, niin ATM:lläkin olisi helpompaa -- sen kuin vain päättäisivät tästä lähtien kiihottua niistä naisista, joita pystyvät saamaan."

Valtaosa naisista voi kyllä kiihottua ujosta, mutta muuten normaalista miehestä. Ongelma on aloitevastuu, jonka takia nainen ei koskaan pääse tilanteeseen jossa voisi kiihottua. Naiset voisivat siis itse alkaa esim. tehdä aloitteita.

Homo kirjoitti...

Tuo sinkkuvanhempien lasten voimakas pahoinvointi olisi ollut minusta hyvä peruste estää yksinäisiä naisia saamasta keinohedelmöitystä.

Homo kirjoitti...

Mikäköhän sai Norjan ammuskelijan ottamaan kohteekseen juuri saarellisen sosialistinuoria? Oliko sillä, että pääministeri olisi saattanut olla siellä, ratkaiseva merkitys?

Vaikka muslimimaahanmuutto vaikuttaa olleen päämotiivi ampujalla, niin hän tuntui vastustavan joitain muitakin asioita, kuten feminismiä. Jäin miettimään, että mitä olennaisia eroja olisi ollut, jos hän olisikin tehnyt vastaavan teurastuksen tai pommi-iskun johonkin feministien kokoontumiseen.

Olisi myös mielenkiintoista saada jotain tilastotietoja ammuskelun kohteista (kuolleiden, haavoittuneiden ja leirille osallistuneiden määristä sukupuolen mukaan eriteltynä). Vaikuttaa siltä, ettei hän varsinaisesti pyrkinyt säästämään ketään, mutta jäin miettimään, että mahtoiko sukupuolten välillä olla kuitenkin jotain merkittäviä eroja selviytymistodennäköisyydessä.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Who Kills 80 Teenagers, One By One?

Tämä kirjoitus vastaa hyvin kysymykseen "miksi?".

Ingenieur kirjoitti...

Norjasta norjalaisiin naiskiintiöihin: The Economist on ottanut kiintiöt hampaisiinsa parissakin artikkelissa.

Eräs ko. artikkelien lähdetutkimuksista

Feministinen tulkinta

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Sexism flamewars explained in webcomic form

Miesvihamielinen sarjakuva on rantautunut BoingBoing sivustolle, jossa sarjakuva tietenkin tuomitaan. Ja tästä seuraa "paskamyrsky".

Vortac kirjoitti...

Tuo sinkkuvanhempien lasten voimakas pahoinvointi olisi ollut minusta hyvä peruste estää yksinäisiä naisia saamasta keinohedelmöitystä.

Niinhän se toimisi järkevässä maailmassa.

- Vortac

Kari Hurtta kirjoitti...

(tuli laitttua väärään blogimerkintään)

Tuo Miten saa seksiä oli: Nimimerkki: Samppa, 30 vuotta

Nyt tuolla on Kaipaan läheisyyttä, hellyyttä ja seksiä. Mistä löydän kumppanin? on: Nimimerkki: Piituli, nainen 41 vuotta

Olen viimeksi ollut parisuhteessa 12 vuotta sitten, sen jälkeen olen elänyt selibaatissa.

Siis jälkimmäinen kyllä on saanut läheisyyttä/seksiä sen ikäisenä kuin ensimmäinen kysyjä on.

Loput joutuu arvaamaan.