keskiviikkona, heinäkuuta 20, 2011

Velkakriisin ratkaisuun naisia?

Would female leaders solve debt crisis?
Odds are that if there were more women in these discussions, the crisis would have been resolved by now.

Women use both sides of their brain more effectively and thus are naturally hardwired to be better communicators, more creative problem solvers and in moments of stress, less likely to walk out of meetings -- debt-ceiling variety and others -- than men.

Onko nettideittailu vain kaupankäyntiä? Suomi24 Treffien käyttäjät vastaavat

Tutkimus: Hoikempi vaimo, onnellisempi avioliitto

Asiantuntija: miesten syrjäytymiseen puututtava hanakammin
Alojen sukupuolittuminen on myös miesten tasa-arvo ongelma. Jos keski-ikäinen mies jää työttömäksi, on hänen vaikea löytää ammattitaitoaan vastaavaa työtä.

Bergholmin mukaan naiset ovat lähteneet hyvin miehisille aloille, mutta miehiä on hankalampi houkutella naisvaltaisille. Yksi suuri syy lienee huonompi palkkaus.

– Jos eriytymistä todella haluttaisiin purkaa, puututtaisiin rajummin alojen välisiin palkkaeroihin.
MILFs and Happy Endings

Erilaiset monikulttuurit

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

IMF:n uusi (kiintiö)pomo sanoi haastattelussa, että finanssikriisin syy oli liika testosteroni. IMF:n tulevaa henkilöstöpolitiikkaa hän linjasi, jos ei tuuli huulia heilutellut, niin, että miestyöntekijöitä pitäisi aina olla valvomassa nainen.

Kyllä naiselliselle paskanjauhamiselle, seksismille ja miesvihalle pitäisi saada stoppi. Mutta miten, siinä kysymys, sano Hamlet.

Anonyymi kirjoitti...

Wikipedia Is Male-Dominated. That Doesn't Mean It's Sexist

Vortac kirjoitti...

Tavoistani poiketen, vastaan anon viestiin. Älkää tosin kuvitelko sen jatkuvan.

Kyllä naiselliselle paskanjauhamiselle, seksismille ja miesvihalle pitäisi saada stoppi. Mutta miten, siinä kysymys, sano Hamlet.

"What goes around, comes around".. eihän tässä tarvitse, kuin odottaa tarpeeksi kauan. Mitä suurempi voima, sitä suurempi vastavoima, jne. Kuvittele nykytilanne 1000-kertaisena - joskushan se kamelin selkä katkeaa.

(kylläpäs olin kryptinen tällä kertaa)

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tuo monikulttuurisuus-logiikkakuva on vallan mainio, etenkin siksi, koska se paljastaa feministien ja yleensäkin naisten tekopyhyyden kaikessa miesvihassaan niin täsmällisesti ja osuvasti.

- Vortac