torstaina, elokuuta 25, 2011

Ihannemiestyypit

Huoltamo: Naisten ihannemiestyypit

Prostituutio/seksityö « Feministien vuoro
Erityisen olennainen kysymys yksilön valintojen kohdalla liittyy sukupuoleen: miksi suurin osa seksityöläisistä on naisia, ja miksi suurin osa seksin ostajista on miehiä? Vastausta voi tietenkin etsiä yksilöllisistä tai sukupuolen mukaan jakautuneista preferensseistä, kuten miesten oletetusta suuremmasta tarpeesta saada seksiä. Tällä oletuksella ei kuitenkaan ole pitäviä tutkimuksellisia perusteita*
Feministien vuoro viittaa * -merkillä tähän artikkeliin, jossa kuitenkin sanotaan, että...
She has presented a wealth of studies that show men want to get laid more within their relationship, that celibacy is far more common among women, that masturbation and use of erotic material are far more common among men, that men are more unfaithful and more frustrated, report more sexual desire, across a whole range of countries.
Review - Is There Anything Good About Men? - Psychology

Everyone’s Racist Except Black Women « Chateau Heartiste

KuvatON.com - Hauskat, hassut, sekavat ja muuten hörhöt kuvat

The End of Middle Class Men — The Good Men Project

We have a dysfunctional relationship with hard work - CNN iReport

Are you Julia Roberts or Sophie Dahl? The deeper your lip dip, the better your sex life | Mail Online

Äärioikeiston rasismi kytkeytyy naisvihaan
Norjassa heinäkuussa tehtyjen väkivaltaisten iskujen jälkeen Suomessa on keskusteltu paljon rasismista ja muukalaisvihasta. Vähemmän huomiota on kiinnitetty naisvihaan ja anti-feminismiin, jotka ovat rasismin ja anti-islamismin ohella keskeinen osa iskujen toteuttajan Anders Behring Breivikin ajatusmaailmaa.

Yksi Breivikin siteeraamista ajattelijoista on yhdysvaltalainen oikeustieteilijä Robert Bork. Borkin mielestä feminismi on liberaalin yhteiskunnan tuhoisin ja fanaattisin tekijä.

Breivikin manifestissa on myös useita sivuja norjalaisen äärioikeistolaisen bloggaajan Peder Are Nøstvold Jensenin alias Fjordmanin kirjoituksia. Fjordman katsoo naisten ja feministien toimivan järjenvastaisesti ja olevan herkkätunteisia sekä väittää tämän olevan yksi syy Euroopan "itsetuhoiseen maahanmuuttopolitiikkaan".

Bork ja Jensen pitävät maallistuneen hyvinvointivaltion politiikkaa feministisenä. Tämä politiikka on heidän mielestään johtanut naisten siveettömyyteen, miesten naisellisten piirteiden lisääntymiseen ja avioliiton rappeutumiseen, minkä seurauksena "pohjoismaista rotua uhkaa sukupuuttoon kuoleminen".

Samat äärioikeistolaiset ajattelijat myös liioittelevat feminismin valtaa Pohjois- ja Länsi-Euroopassa. Vanhat tavoitteet, kuten palkkaeron kaventaminen, naisiin kohdistuvan väkivallan poistaminen ja naisten osuuden lisääminen korkeissa viroissa, ovat edelleen saavuttamatta. Myös uusissa haasteissa, kuten miesten välisen väkivallan kitkemisessä sekä seksuaalisten vähemmistöjen ja maahanmuuttajanaisten oikeuksien turvaamisessa, on yhä tekemistä.

Feministejä on syytetty samaan sävyyn myös suomalaisilla äärioikeiston internetsivuilla. Esimerkiksi Homma-foorumin keskustelupalstoilla vallitsee sukupuolipoliittinen linja, jonka tavoitteena on elvyttää etnisten suomalaisten hedelmällisyyttä.
Artikkeli yhdistää virheellisesti feminismivastaisuuden naisvihaan.

Armeija tappaa - HS.fi - Oma elämä

34 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"miksi suurin osa seksityöläisistä on naisia, ja miksi suurin osa seksin ostajista on miehiä?"

Jos femakot tajuaisivat edes biologian alkeita, ei heidän tarvitsisi kysellä tyhmiä. Hannkisivat vaikka peruskoulun biologian oppikirjat ja lukisivat sieltä ihmisten lisääntymiseen liittyvät osiot. Vaikka tuskinpa he ymmärtäisivät asiasta mitään.

"Vanhat tavoitteet, kuten palkkaeron kaventaminen, naisiin kohdistuvan väkivallan poistaminen ja naisten osuuden lisääminen korkeissa viroissa, ovat edelleen saavuttamatta."

Palkkaeroa ei ole olemassa, naisiin kohdistuvaa väkivaltaa ei saada koskaan täysin poistettua (ihmiset ovat ihmisiä, eikä sitä edes saada tuntuvasti vähennetttyä niin kauan kuin miehiin kohdistuvaa väkivaltaa suvaitaan (kuten feministien johdolla tehdään), naisia on korkeissa viroissa yllin kyllin ihan vain sukupuolensa ansioista (seuraukset eivät ole kovin positiivisia).

Jorma kirjoitti...

"Armeija tappaa"

Ei armeija tapa, ei ainakaan Suomessa.

Henry Laasanen kirjoitti...

Tuuttasin Hesariin seuraavan vastineen:


Feminismivastaisuus ei ole naisvihaa

Jemima Repo yhdistää (HS 25.8) äärioikeiston ideologian naisvihaan. Rinnastus on kuitenkin huono, sillä äärioikeiston ajatteluun sisältyy pikemmin sukupuolikonservatiivisuus, joka kannattaa perinteisiä sukupuolirooleja.

Sukupuolikonservatiivisuutta voidaan pitää yhtä hyvin miesvihana, koska se katsoo miesten velvollisuudeksi vaarallisten töiden tekemisen, kuten sotimisen.

Itse asiassa äärioikeiston ja perussuomalaisten argumentaation kulmakivi on naisten puolustamisessa naisvihamielisiä kulttuureja ja muualta tulevia raiskaajia vastaan.

Perussuomalaisten vaaliohjelmassa vaadittiin raiskaustuomioiden koventamista. Islamvastaisten tahojen keskeinen argumentti on islamin epätasa-arvoisuus naisia kohtaan.

Äärioikeisto on voimakkaan feminismivastaista, mutta eivät he turvaudu argumentaatiossaan naisvihaan, vaan naisten puolustamiseen. Feminismivastaisuus on eri asia kuin naisviha.

Homo kirjoitti...

Eip näytä Henryn tuuttaus päässeen läpi tuonne. Pravdan ja joidenkin muiden "tiedotus"välineiden sensuurilinja tuntuu muutenkin oudolta. Usein aivan asialliset ja varsin kiistattomista aiheista (kuten perusfysiikasta) olevat korjaukset eivät pääse läpi, kun sen sijaan selvästi ja kiistatta virheellistä tietoa levittävät saavat loputtomiin jatkaa valheidensa levittämistä.

Tässä oma tuuttaukseni, saa nähdä meneekö läpi:

"butlerilaisena performanssina). Laadukas humanistinen tutkimus ei kuitenkaan vääristele aineistoaan teoriaan sopivaksi, vaan tunnustaa ristiriitoja. Ihminen kun ei ole yksiselitteinen olento. Tämän takia humanistisen tieteen tulokset ovat usein rikkaampia mutta samalla ristiriitaisempia kuin "alussa esitetty hypoteesi on tosi/epätosi". Tämä saattaa tietysti luoda kuvan 'pseudotieteestä'."

Valitettavasti suurin osa naistutkimuksesta ei ole tällaista laadukasta humanistista tutkimusta, vaan sen peruslähtökohtana on avoimesti feminismi, joka on ideologia, eikä mikään tiede. Samasta syystä yleisesti naistutkimuksen piirissä kiistetään tai siivutetaan täysin paljon eksaktimmissa luonnontieteissä havaitut asiat, kuten biologiset erot sukupuolten välillä ja yritetään väittää kaikkien erojen olevan pelkästään sosiaalisia konstruktioita. Tämä siitä huolimatta, että esimerkiksi on paljon tutkimuksellisia näyttöä esimerkiksi sukupuolihormonien vaikutuksesta erilaisiin asioihin.

Homo kirjoitti...

Kommenteista poimittua, en ole vielä ehtinyt vilkaista, että onko tämä jotain karmeaa shaissea vaiko ei:

jos joku haluaa hieman taustoittaa Jemima Revon kirjoitusta, iltalukemiseksi voin suositella hänen graduaan "Gendering the Militarisation of the War on Terrorism" josta avautuvat todella mielenkiintoiset näkymät feministin pään sisään..

Henry Laasanen kirjoitti...

Tuuttasin sen paperilehden puolelle. 20-30% pääsee läpi.

Anonyymi kirjoitti...

Saatanan natsipsykofemakkonidioottilehmänartut, eikö ne tajua että emme vihaa naisia, vaan kannatamme tasa-arvoa! Hitto että naiset on TYHMIÄ!

Anonyymi kirjoitti...

"Hitto että naiset on TYHMIÄ! "

Yksipuolinen ajattelu on
mentaalihäiriö, toisin kuin mikään biologinen eroavaisuus.

Elleivät naiset olettaisi ja näkisi miehissä kaikenlaista typerää ja kuviteltua, olisivat he jo tekemässä miesten kanssa yhteistyötä paremman tulevaisuuden hyväksi. Näin ei ole.

Ja kun ei ole, meidän miesten, myös nörttien, pitäisi jakaa kiintiöt pörssihallituksiin pillua vastaan. :D

"Ei armeija tapa, ei ainakaan Suomessa."

No armeijat muodostavat
kokonaisuuden. Eri puolilla maailmaa ylläpidetään mieskasvatusta, joka kulminoituu ajoittaisiin näyttöihin, elikä sotiin, jotka aktivoivat hyökkäysarmeijat. Puolustuarmeijat saavat aikanaan sodan ja läjän verisiä miehiä, joiden päällä vapaamatkustajat, elikä naiset voivat käydä vaikkapa runkkaamassa itseä ennen siirtymistä Hitlerin
hautakivelle.

Black-metal terveisin,

-bmad

Homo kirjoitti...

Hieman vastaavaa dataa:

Same-Sex Data for Race vs. Reply Rates

Tämä kohta tosin yllätti minut:

Blacks get fewer responses. We saw this with the straight data, too, and here it’s true of both gay and lesbian senders. Black gay men get over 20% fewer responses than non-blacks, which is about how straight black men fared.

Homo kirjoitti...

Poliisi teki kotietsinnän Anneli Auerin kotiin

Tomi kirjoitti...

Lueskelin Tim Harfordin The Logic of Life: The Rational Economics of an Irrational World http://www.amazon.com/Logic-Life-Rational-Economics-Irrational/dp/1400066425

Kirjassa on luku pariutumisesta ja avioeroista. Tulokulma on peliteoreettinen (siitä on juttua ekassa luvussa).

Harford ei selvästikään ole kauhiasti asiaa pohtinut, joten juttu jää vähän hahmottomaksi. Siinä on kuitenkin jotain mielenkiintoisia pointteja, joihin ennen ole ennen törmännyt.

Mieleen jäi esimerkiksi se peliteorian ennustus, että hyvinkin pieni epäsuhta miesten ja naisten määrässä heikentää vähemmistöön jäävien neuvotteluvoimaa radikaalisti.

Sitäkään en ole tullut ajatelleeksi, että jos miehet ovat riittävän selvässä vähemmistössä, he eivät mene naimisiin lainkaan (ainakaan tietyissä kulttuureissa). Tämä suuntaisesti on kuulemma käynyt sellaisissa osavaltioissa, joissa 20-25% mustista miehistä on vankilassa. Jäljelle jäänneillä ei ole vahvoja kannustimia mennä lainkaan naimisiin. Kirjassa esitellään prosenttejakin muistaakseni niin, että jos miesten määrä vähenee prosentin, naimattomien naisten määrä vähenee kolme. Tämä on ajankohtaista Suomessakin, kun syrjäytyneiden miesten määrä lisääntyy.

E-pillerin vaikutuksesta oli myös turinaa ja niin pois päin.

Mahtaako linkki toimia: http://rapidlibrary.com/index.php?q=the+logic+of+life

Anonyymi kirjoitti...

Joo, kyllä linkki toimii.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Terveisiä rumalta lesbohuoralta

Vortac kirjoitti...

Artikkeli yhdistää virheellisesti feminismivastaisuuden naisvihaan.

Virheellisesti ja tyypillisesti.

Jos he eivät voisi tehdä tätä, he joutuisivat myöntämään, että kaikki naiset eivät ole feministejä, ja sitä myötä, että feminismissä on jotain vikaa (koska muutenhan kaikki naiset olisivat feministejä), ja se olisi melkoista alamäkeä ja vyyhdin purkamista heille.. eivät he voi sellaista sallia. Parempi vain yhdistää 'naiset ja feminismi', niin aina kun joku mainitsee pienenkin totuuden feminismistä, voidaan heti syyttää naisvihasta, ja saadaan itselle uhriasema, joka on maailman kätevin positio, josta hyökkäillä miehiä vastaan.

Anyway, hieman oivaltavaa huumoria tähän väliin:

Kysymys: Kuinka saadaan nainen sokeaksi?
Vastaus: Laittamalla sen eteen tuulilasi.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Palkkaeroa ei ole olemassa, naisiin kohdistuvaa väkivaltaa ei saada koskaan täysin poistettua (ihmiset ovat ihmisiä, eikä sitä edes saada tuntuvasti vähennetttyä niin kauan kuin miehiin kohdistuvaa väkivaltaa suvaitaan..

Mainitsisin tähän lisänä vielä sen faktan, että naiset rakastavat, suosivat ja valitsevat nimenomaan "jännittäviä", 'pahoja' miehiä, eli suomeksi sanottuna; väkivaltaisella miehellä on loputon naissuosio. Nainen ei jotenkin vain tajua, että se väkivaltaisuus voi joskus kääntyä naisiakin kohtaan.

Jos väkivalta naisia kohtaan todella haluttaisiin saada loppumaan, sehän olisi äärettömän helppoa; naisten ei tarvitsisi kuin VALITA AINOASTAAN VÄKIVALLATTOMIA MIEHIÄ niin seksi-, kuin parisuhdepartnereikseen. Mutta vaikeatahan se näyttää olevan, kun väkivaltainen raavas uros saa feminiinisemmän ihmisapinan pöksyt vuotamaan kiiman kitkerää mahlaa valtoimenaan. Tästähän ei kuitenkaan saa puhua, eikä sitä toki SAA ottaa missään tapauksessa osana mitään asiallisia väkivaltakeskusteluja - eikä mitään tämäntyyppisiä ratkaisuehdotuksia (jotka olisivat ainoita toimivia) toki SAA ehdottaa julkisesti.

Naiset siis voisivat kerrankin ottaa sen lusikan kauniiseen käteen ja ihan itse lopettaa lähes kaiken väkivallan naisia kohtaan noin yksinkertaisella tavalla.

Jos he lisäksi lopettaisivat miehille vittuilun, kaatokännäilyn, ja etenkin kaatokännissä kännisille miehille vittuilun, ainoaksi väkivallaksi naisia kohtaan jäisi naisten suorittama väkivalta naisia kohtaan.

Aaah, etten nyt TAAS osunut tabuun, josta ei saa puhua. Kylläpäs totuudenpuhuminen on vaikeaa, kun tabuja on miinoitettu joka paikka täyteen.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Eip näytä Henryn tuuttaus päässeen läpi tuonne.

Are you surprised? Tuohan on äärimmäisen "volatile" (tulenarka) kirjoitus 'poliittisen korrektiuden' näkökulmasta katsoen. Se on myöskin erittäin totta, tietenkin (Laasanen on näissä asioissa useimmiten oikeassa - jätän pienen marginaalin ihan siltä varalta, että hän on jossain mitättömässä yksityiskohdassa ollut joskus jostain näkökulmasta hieman väärässäkin).

Mutta olisin erittäin ihmeissäni, jos kirjoitus, jossa puhutaan muslimeista, raiskauksesta (muuten kuin tuomitsevassa mielessä), konservatiiveista, politiikasta ja feministivastaisuudesta jostain muusta kuin 'poliittisesti korrektista' näkökulmasta pääsisi johonkin valtamediaan noin helposti.

Tuohan on oikein malliesimerkki siitä, millainen kirjoitus ei ikinä nykyisen ilmapiirin vallitessa tule pääsemään valtamedian julkaisemaksi.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

HS:

Itävallassa uusi insestikohu: Isä piti tyttäriään vankina vuosikymmeniä

Julkaistu: 25.08.2011 16:10

Itävallan poliisi tutkii taas vuosikymmeniä jatkunutta insestitapausta.
80-vuotiaan miehen epäillään pitäneen vankina kahta tytärtään yli 40 vuotta ja käyttäneen heitä seksuaalisesti hyväkseen.

Poliisin mukaan mies piti tyttäriä pienessä keittiössä, jossa vuoteen virkaa toimitti vain puinen penkki.

- Syytetty uhkasi toistuvasti tappaa heidät ja uhkaili heitä aseella, poliisi kuvasi.

53- ja 45-vuotiaat naiset pääsivät pakoon toukokuussa toisen naisen pantua isälleen hanttiin. Mies jäi makaamaan lattialle, mistä sosiaaliviranomaiset löysivät hänet kaksi päivää myöhemmin.

Itävaltalaismedian mukaan vanhus on nyt vanhainkodin yhteydessä olevassa sairaalassa.

Perhe asui Pohjois-Itävallassa. Miehen kerrotaan kohdelleen kaltoin myös vaimoaan, joka kuoli vuonna 2008.

Itävallassa paljastui kolmisen vuotta sitten toinen samantyyppinen rikos, kun Josef Fritzlin todettiin pitäneen tytärtään pitkään vankina. Tytär synnytti isälle seitsemän lasta.

STT-Reuters

Anonyymi kirjoitti...

IL:Torstai 25.8.2011 klo 20.43

Ruotsin poliisi etsii pedofiilin uhreja:

"Peter" metsästi lapsia netissä

Muun muassa "Peteriksi" itseään netissä kutsuneen ruotsalaispedofiilin epäillään olleen yhteydessä jopa seitsemänvuotiaisiin lapsiin.

Ruotsin poliisi etsii kiivaasti huhtikuussa paljastuneen pedofiiliskandaalin mahdollisia uhreja. 41-vuotiaan ruotsalaismiehen epäillään olleen internetin välityksellä yhteydessä useisiin kymmeniin lapsiin ja nuoriin.

Tukholmalaismies istuu tällä hetkellä tutkintavankeudessa epäiltynä ainakin viiden lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, lapsiprostituutiosta ja seksuaalisesta häirinnästä.

Epäillyn tietokoneelta on löytynyt jopa 800 henkilön yhteystiedot. Aineiston perusteella poliisi uskoo noin viidenkymmenen 7 - 18 -vuotiaan lapsen tai nuoren joutuneen seksuaalirikoksen uhriksi. Heistä on kuitenkin onnistuttu tunnistamaan ja tavoittamaan vasta neljätoista.

Polisin mukaan uhrien löytäminen on ollut vaikeaa, sillä lasten on usein vaikea puhua kokemastaan. He saattavat tuntea häpeää ja syyllisyyttä.

- Tytöt eivät ole olleet meihin itse yhteydessä yhtä tapausta lukuunottamatta, vaan heidät on tunnistettu tietokoneen tiedostojen avulla, kertoi syyttäjä Markus Hellsten tiedotustilaisuudessa torstaina.

Tutkijat yrittävät nyt löytää mahdollisia seksuaalirikosten kohteiksi joutuneita lähettämällä sähköpostiviestejä kaikkiin tietokoneelta löytyneisiin osoitteisiin.

Lisäksi poliisi pyytää sekä lapsia että heidän vanhempiaan ottamaan yhteyttä poliisin, mikäli he epäilevät miehen olleen heihin yhteydessä.

Poliisi uskoo epäillyn olleen aktiivinen erilaisilla internetin keskustelupalstoilla ja sosiaalisessa median sivustoilla jo useiden vuosien ajan. Hänen epäillään etsineen uhrejaan muun muassa MSN:n, Facebookin, Habbo.se:n, snyggast.se:n ja kamrat.se:n kautta.

Mies on käyttänyt netissä useita eri nimimerkkejä, kuten "Peter, Peter_i_Sthlm ja Hick69mm@hotmail.com.

Lähteet: Aftonbladet, The Local

IL

Homo kirjoitti...

Naista ammuttiin jalkaan Tikkurilassa


...
Auto pysähtyi uhrin ja miehen kohdalle, ja osa naisista alkoi haastaa riitaa uhrin kanssa. Tappelun yhteydessä yksi autossa olleista naisista ampui uhria oikeaan jalkaan.
...

Homo kirjoitti...

New EU price innovators exclude men

Mansha - now also including cakes

She hired detective to spread the pedophile's reputation

Men commute more, but women suffer worse

Where have the men gone?

Written for fathers released today

She was violent - he was indicted

Telia will arrange golf for female customers

Homo kirjoitti...

Gadhafi's Fantasy Woman: Condoleezza Rice

Homo kirjoitti...

Mother gets probation in home circumcision

Homo kirjoitti...

Former councilwoman pleads guilty to sexually assaulting girl

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Kysely: Eduskunnassa edelleen seksuaalista häirintää

Jännä kuinka katsekin voi olla seksuaalista häirintää. Minä en ainakaan suostu elämään dystopiassa, jossa on kielletty katsomasta tiettyjä asioita. Jos ihminen ei kestä toisen katseita, pukeutukoon vaikka siihen burkhaan jos se helpottaisi. Seksuaalisen häirinnän määrittely subjektiivisesti rikkookin oikeusvaltion perusperiaatteita. Ihmisen pitäisi maagisesti lukea toisten ajatuksia tietääkseen miten saa käyttäytyä.

Jos häirintä halutaan estää, miksei jonnekin kirjoiteta selkeästi mikä on häirintää ja mikä ei? Tätä on yritetty joissakin lehdissä, ja niillä määritelmillä loukataan selkeästi ihmisten yksilönvapautta ja sananvapautta, ja luodaan outoa dystooppista yhteiskuntaa.

Seksuaalista häirintää tutkiessa on muuten huomattu, että sama teko on häirintää riippuen tekijän seksuaalisesta markkina-arvosta (MA). Jos on korkea MA, voi tehdä paljon "härskimpiä" asioita. Nämä "härskit" vihjailut toki myös edistävät seksuaalista menestystä miehelle..

Homo kirjoitti...

'Well, I won't be doing that again': What grandmother said after being caught having sex with a 15-year-old

Homo kirjoitti...

March of the girls! GCSE day sees record results… but boys fall further behind as gender gap hits record level

Chinese woman keeps mentally-ill son chained in a barn for 23 years... now she wants someone to care for him when she dies

...
These pictures of a mentally ill man naked and chained to a wall in the most appalling conditions are enough to shock even the hardest amongst us.
But amazingly his mother, who has kept him locked in a ruined barn in Chongqing, southern China for 23 years, claims it is for 'his own good' and that she loves him dearly.
...
After being chained to the wall for 23 years, Tang can no longer walk properly because his leg muscles have wasted away.
...

Who's the daddy? Men also suffer from 'baby fever', the desperate desire to be a parent

But, overall, men still want sex rather than fatherhood
...

Mitä seuraavaksi - yli vuosi vankeutta flunssan tartuttamisesta naiselle, mikä on paljon vaarallisempaa (tai kenties suutelemalla huuliherpeksen tartuttamisesta) - kun flunssaan kuolee vuosittain Suomessa noin 1000-1500 henkeä? Eipä hirveästi hämmästytä, että sukupuolet ovat näin päin, koska muuten tuskin näin yleisen ja suhteellisen harmittoman taudin tartuttamisesta tuomittaisiin:

'My callous lover gave me herpes so no one else would want me'... and now he's in prison for it

...
The case – believed to be the first time a defendant has been convicted and jailed for passing on herpes – has been condemned by sexual health charities, which said the 'trivial' condition was being wrongly stigmatised.
Around 10 per cent of the population have genital herpes.
The condition causes painful red blisters and itching in the genital area and flu-like symptoms including fever, headache and tiredness.
It is caused by the same two types of the herpes simplex virus which are responsible for cold sores on the face and nose.
...
Nigel Scott, spokesman for the Herpes Viruses Association, compared the case to prosecuting children for 'giving their friends chicken pox'.
He called for a review of the Crown Prosecution Service's guidelines on 'intentional or reckless sexual transmission of infection' policy, which were consulted before the decision to prosecute was taken.
The guidelines state that grievous bodily harm can be caused when transmission of a sexual infection will have 'serious, perhaps life-threatening, consequences for the infected person's health'.
But Mr Scott argued that herpes is not serious or life-threatening.

Homo kirjoitti...

Minuakin erilaiset (pedofiili?)tädit pussailivat väkisin lapsensa - vastoin tahtoani, vaikka eräänkin kohdalla tiesin pelätä saavani huuliherpeksen, josta tämä ajoittain kärsi. Väestöstä noin 85 prosentilla on huuliherpestä aiheuttavan herpesviruksen tartunta, joten on hyvinkin mahdollista, että minäkin olen saanut tartunnan noilta tädeiltä, vaikken olekaan tähän mennessä mitään oireita havainnut.

Milloin tähän lähinnä naiserityiseen lasten seksuaaliseen häirintään aletaan puuttua ja ottaa asia vakavasti? Lapsiasiavaltuutettu - huhuu!

Panu Horsmalahti kirjoitti...

European Union Women Innovators prize

Olen varma, että EU:n historian aikana ei ole ollut ainuttakaan innovaatiotapalkintoa vain miehille.

Homo kirjoitti...

Pari tutkimusta, joissa näyttää taas tämä perinteinen seksuaalinen markkina näyttäytyy:

Girls want money, boys want virgins: the materiality of love amongst South African township youth in the context of HIV and AIDS

Transactional sex among youths in post-conflict Liberia

Homo kirjoitti...

Tilastojen kautta voittoon?:

Why Nobody Wants You On OKCupid

Jorma kirjoitti...

"Seksuaalisen häirinnän määrittely subjektiivisesti rikkookin oikeusvaltion perusperiaatteita."

Ehdottomasti näin. Muutenkin on todella omituista, että media lähtee siitä, että nämä väitteet häirintäkokemuksista muka automaattisesti todistaisivat jotain häirinnästä tai sen yleisyydestä. Näinhän asia ei tietenkään ole.

Monet hullut ja muut raivotautiset femakot (ja näitähän e4duskunnassa riittää) vastailevat näihin anonyymeihin kyselyihin ihan mitä lystäävät, tarkoituksenaan heillä on vain purkaa omaa pahaa oloaan ja edistää pyrkimyksiään rikoslain sukupuolittamiseksi. Tämä on tietenkin ihan puhdasta työpaikkakiusaamista, jota media siis täydellä voimalla tukee.

Anonyymi kirjoitti...

Jorma, mistä tiedät keitä on ahdisteltu?

Jorma kirjoitti...

"Hitto että naiset on TYHMIÄ!"

Ei, vaan femakot ovat tyhmiä.

Jorma kirjoitti...

"Jorma, mistä tiedät keitä on ahdisteltu?"

Onko ketään ahdisteltu? Se on varmaa, että femakot väittävät kokeneensa ahdistelua, vaikka mitään ei olisi tapahtunut. Femakotkäyttävät valheita poliittisen pelinsä pelaamisessa.