torstaina, elokuuta 04, 2011

Lutkat marssivat

YLE: Lutkat marssivat seksuaalisen itsemääräämisoikeuden puolesta

Ylen otsikko kuulostaa vihapuheelta, kun se väittää marssijoiden olevan lutkia! Miettikääpä hetki tuota otsikointia.

38 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

Ovatko nämä lutkat siis marssimassa myös sen puolesta, että ihmiset saavat jatkossakin vapaasti myydä ja ostaa seksuaalisia palveluita? Tai sen puolesta, että heteromiehet saavat vapaasti ihailla sillä silmällä kesäpukeisia naisia? Ehkä jopa flirttailla ja kehua näiden naisten pukeutumista, tyylitajua ja ulkonäköä? Tai sen puolesta, että seksiä voi jatkossakin harjoittaa ravintolaillan jälkeisessä laitamyötäisessä (molempien suostumuksella tietysti) ilman pelkoa seuraavan aamun morkkiksen mukanaan tuomasta raiskaussyytöksestä?

Anonyymi kirjoitti...

IS:

Kaksi 15-vuotiasta tyttöä raiskattiin hotellihuoneessa
Julkaistu: 04.08.2011 10:17
Poliisi on ottanut kiinni hieman yli 30-vuotiaan miehen.

Poliisille ilmoitettiin keskiviikkona aamuyöllä noin kello 04, että kaksi 15-vuotiasta tyttöä on raiskattu Rovaniemellä hotellihuoneessa.

Poliisi meni tapahtumapaikalle ja otti kiinni hotellihuoneesta hieman yli 30-vuotiaan miehen.

Kuulusteluissa mies on myöntänyt olleensa sukupuoliyhteydessä molempien tyttöjen kanssa. Tapausta tutkitaan raiskauksena.

Keisari uusissa vaatteissa kirjoitti...

Feministien pornoon ja prostitutioon kohdistama kategorinen vastutus on samanlaista vihapuhetta kuin natsien maahamuuttoon kohdistama vihapuhe.

Anonyymi kirjoitti...

IS:

Poliisi tutkii teräaseella tehtyä verityötä tappona.

Paikkakuntalainen nainen joutui henkirikoksen uhriksi Vaalassa Kainuussa keskiviikkona aamupäivällä.

Surmatyön tekemiseen on käytetty teräasetta. Poliisi on pidättänyt teosta epäillyn vuonna 1952 syntyneen vaalalaismiehen.

Tekoa tutkitaan tappona.

Poliisi jättää miestä koskevan vangitsemisvaatimuksen Oulun käräjäoikeuteen perjantaina.

Homo kirjoitti...

Nevada-tan - 11-vuotias murhasi koulukaverinsa

Nevada-tan oli melkein normaali 11-vuotias tyttö.
...
Silloin Nevada-tan johdatti Saotomin tyhjään luokkahuoneeseen. Hän viilsi tämän käsivarret ja avasi tämän kurkun mattoveitsellä.
...

Homo kirjoitti...

Sosiaalisuus näyttää olevan tärkeä osa peliharrastusta

Jorma kirjoitti...

Nasse-setä on nyt hyvin, hyvin vihainen


Vihapuhehörhöille toivon vilpittömästi kaikkea mahdollista pahaa.

Homo kirjoitti...

Mirth in the Mutilation of Men

Mother Horrified that Child Killer Deemed “Not a Threat”

Homo kirjoitti...

SULLIVAN: Men need not apply

The U.S. Army Corps of Engineers has issued a solicitation for a contract to provide support services at Fort Detrick in Maryland. Nothing unusual there, except that the contract reflects a new Obama administration program to restrict competition on the basis of gender.

The solicitation explains, “This procurement is set aside for Women-Owned Small Business (WOSB) firms only.” No one but women need apply. The WOSB program is a federal contracting preference that hurts male African-Americans, Hispanic-Americans, Asian-Americans or American Indians in exactly the same way white men are hurt.
...

Jorma kirjoitti...

"The WOSB program is a federal contracting preference that hurts male African-Americans, Hispanic-Americans, Asian-Americans or American Indians in exactly the same way white men are hurt."

Näin sitä vähemmistöjä (valkoiset miehet mukaanlukien) syrjitään että raikaa. Eivät ole sitten USA:ssa oppineet mitään menneisyyden virheistään.

Homo kirjoitti...

Olisikin hauska, jos joku/jotkut menisivät videokameran kanssa trollaamaan tuonne lutkamarsiin. Esimerkiksi kylttien "no means yes. yes means anal" tai "vähänpukeinen kerjää tulla raiskatuksi" tms kanssa.

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Maailman surullisin elokuvakohtaus selvitetty


...
Kohtauksessa entinen nyrkkeilijä palaa kilpakehään säilyttääkseen poikansa huoltajuuden. Maailman surullisimmassa elokuvakohtauksessa poika näkee kun hänen nyrkkeilykehässä ruhjottu isänsä kuolee.
...

Jorma kirjoitti...

"Olisikin hauska, jos joku/jotkut menisivät videokameran kanssa trollaamaan tuonne lutkamarsiin."

En ole extreme-lajien ystävä, henkihän tuossa lähtisi.

Enkä ole erityisen kiinnostunut lutkista. Preferoin sisäsiistejä ja sivistyneitä naisia. Heitä ei moisilla marsseilla nähdä.

Anonyymi kirjoitti...

Jorma toivoo kaikkea pahaa eri mieltä oleville. Niinpä tietysti.

Vihapuhetta, joka helposti johtaa tekoihin - vai onko jo johtanut? Jormia kulkee paljon vapaana ja osa niistä karkaa avovankiloista.

Ulvova Ylläri kirjoitti...

Nasse-setä -jutusta: "Sananvapauden piiriin kuuluu myös oikeus esittää häiritseviksi, epämiellyttäviksi tai typeriksi koettuja mielipiteitä."

Tämä kyllä aiheuttaa ristiriitaisia tunteita. Olisihan se nimittäin hienoa, että Hesarin kolumnit ja esim. Tulva -lehden koko kirjoittelu jouduttaisiin lopettamaan samalla kun vihapuhe karsitaan yhteiskunnasta sensuurin syövereihin.

Tätä tulee vaatia, ellei vihapuhehörhöily itsestään laannu. Tyypillinen feministi on niin lukkiutunut omien etujen ajaja, ettei ymmärrä laajempia asiayhteyksiä ennen kuin jokin syyseuraus kalahtaa omaan nilkkaan.

Jorma kirjoitti...

"Jorma toivoo kaikkea pahaa eri mieltä oleville."

En, vaan vihapuhehörhöille. Eri mieltä saa ja pitää olla, sitä juuri puolustan.

"Vihapuhetta, joka helposti johtaa tekoihin"

Höpsistä. Sinulta ei ei ehkä omaa harkintakykyä ja järkeä löydy, mutta valtaosalla ihmisistä on sitä runsaasti.

Jorma kirjoitti...

"Tyypillinen feministi on niin lukkiutunut omien etujen ajaja, ettei ymmärrä laajempia asiayhteyksiä ennen kuin jokin syyseuraus kalahtaa omaan nilkkaan."

Tuskinpa on kovin äkkiä kolahtamassa. Eivät nämä friikit aio omia vihapuheitaan lopettaa, ainoastaan viedä sananvapauden toisinajattelijoilta.

Jorma kirjoitti...

Pentti Arajärven musta silmä hämmästytti

Toivottavasti tämän "liukastumisen" yksityiskohdat selvitetään perinpohjin. Ainakin potilastietorekisteriin tämä tulisi kirjata epäiltynä perheväkivaltatapauksena.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

"Näin sitä vähemmistöjä (valkoiset miehet mukaanlukien) syrjitään että raikaa. Eivät ole sitten USA:ssa oppineet mitään menneisyyden virheistään."

Myös Suomessa: Naisyrittäjälaina

Panu Horsmalahti kirjoitti...

IMF-johtaja Lagarden toiminnasta rikostutkinta

Homo kirjoitti...

Kommentteja Akuliina/Atlas Saarikoskesta:

Onko homous jotenkin hävettävää?

...
Häpeän kulttuuria pyrkii nykyään ylläpitämään ainakin Akuliina Saarikoski ja hänen myrkynniellyt pinkkimusta blokkinsa, joka rytmikkäiden "gay shame" ja "kuolema heterokulttuurille" -huuteluidensa lomassa pyrkii mm. "käännyttämään" (heh) ihmisiä homoiksi, tai ainakin lesboiksi, ja ajamaan homot sitten takaisin kaappeihin, piiloon, marginaaliin, ja yleisiin vessoihin harrastamaan anonyymiä seksiä. Miksikö? No siksi koska tavallisuus on ilmeisesti niin ankean keskiluokkaista ja porvarillista, ja koska jos olet tavallinen homo ja haluat elää toisinaan ehkä vähän tylsääkin elämääsi ihan tavallisesti, niin matkit kuulemma heteroita. Ja sehän ei käy päinsä. Kukaan ei ole tavallinen!

Kirjoituksen innoituksena toimi City-lehdessä julkaistu juttu: http://www.city.fi/artikkeli/Akuliina+Saarikoski/3124/
...
Huh!

Luin Akuliinan haastattelun. Siinäpä on neiti sekaisin kuin seinäkello...
...
Akuliina sanoo:
"Tällä hetkellä ainoa hyväksytty tapa elää homona on jäljitellä heteroperheen mallia:
kaksi aikuista, rivitalonpätkä, koira, lapsi tai pari. Seta liputtaa tällaisen perhekeskeisen
heteronormatiivisuuden puolesta ja me seksuaalianarkistit vastustamme sitä. Homo
on hyvä homo vaikka se ei haluaisi matkia heteroa."


Jokseenkin surkuhupaisaa, miten Akuliina ja kumppanit halveksivat taviksia ja näiden taviselämää, mutta samaan aikaan ristiriitaisesti penäävät taviksilta hyväksyntää ja kunnioitusta omille elämäntavoilleen. Miksi tavisten mielipide merkitsee mitään näille seksuaalianarkisteille? Sen kun polyrakastelevat ja veganoivat keskenään. Kun kerran Saarikoskelle yhteiskunnan lait ja eettiset periaatteet eivät merkitse mitään niin eipä kuvittelisi hänen tarvitsevan tämän yhteisön ja sen tavisjäsenten kunnioitusta ja tunnustustakaan mihinkään.

Mut joo, ehkä näihin plinkplankplonk-hörhöihin on turha tuhlata ruutia. Vaipuvat paremmin unholaan hullutteluineen, kun jäävät huomiotta.
...
Ai niin joo,
Jos ei Akuliinaa yhteiskunta kiinnosta, niin kaipa hän jättäytyy myös KELA:n palveluiden, sossun, lääkintähuollon ja poliisin palveluiden ulkopuolelle.

Tyttö on tyhmä. Piste.

Homo kirjoitti...

Naiserityistä toimintaa:

Riita tietokoneesta - äiti tilasi palkkamurhaajan poikansa perään

Anonyymi kirjoitti...

Akuliinan jutut voi jättää omaan arvoonsa, itse en lue ikinä hänen juttujaan. Niin sekavia ja outoja hänen juttunsa ovat.

Hän on omalla tavallaan uskovainen ja mitkään argumentit tai tosiasiat eivät horjuta hänen uskoaan, joten on ajantuhlausta edes yrittää sitä.

Itse en haluaisi olla noin ahdasmielinen ihminen ja omalla tavalla käy pikkuisen sääliksi. Hyvin vähän kuitenkin.

Inex

Anonyymi kirjoitti...

Nykyään en lue hänen juttujaan, joskus luin.

Inex

Anonyymi kirjoitti...

On tyttöä nimellä raskautettu: "Akuliina". No, onneksi ei sentään Iineshupu. Ei ihme, että on nimensä vaihtanut Atlakseksi.

Atlas oli kuitenkin miespuolinen jumala. Tämä viittaa siihen, että naisemme on vaihtanut sukupuolta.

Aijai, mahtaako tietää, että mies ei saa paljastella pedofiliafantasioitaan Leenua, Liinua ja Tiinua kohtaan. Varsinkaan ei saa kertoa raiskanneensa jo useita ja suunnittelevansa jatkoa, kuten Saarikoski City-lehdessä vähen peitellen kerskui.

Äkkiä nimi takaisin vaikka Hanna Hanheksi ennen kuin lintuhäkin ovi heilahtaa.

Anonyymi kirjoitti...

Christine Lagarde aloitti naiskiintiöidyn urakkansa IMF:n johdossa oikeaoppisen feminiinisti eli seksistisesti. Miesten ei kuulemma sopisi työskennellä ilman naisten valvontaa ja finanssikriisin syy oli liika testosteroni.

Oppivatkohan naiset ikinä, että kaveriporukassa kivaa kakatusta aiheuttava miesviha ei sovi tärkeiden virkojen haltijan suuhun? (Okei, vastaus on tietty että eivät niin kauan kuin miesviha on laajasti hyväksyttyä mutta ei siitä sen enempää.)

Vaan nyt piti kirjoittaa siitä, että Lagarde on nyt joutunut syyttäjän silmätikuksi annettuaan muutaman satamiljoonaisen Adidaksen omistajalle toimiessaan Ranskan valtiovarainministerinä.

Voi tietty olla, että ei antanut mutta mennään nyt naisjournalismin ehdoilla Sehän tunnetusti tarkoittaa, kuten Lagarden edeltäjän Strauss-Kahnin kohdalla, että miesviha tai mikä tunne nyt sattuu päällä olemaan, ohittaa faktat.

Ja nyt meikäläistä huvittaa ajatella, että Lagarde estrogeenien vaikutuksesta halusi lahjoittaa miljoonia Bernard Tapielle.

Onhan hemmo sentään aika alfauros suklaasilmineen: http://www.fun-buzz.com/wp-content/uploads/2010/05/Bernard-Tapie-retrouve-la-politique.jpg

Homo kirjoitti...

Sukua lutkamarsseille?:

Medvedev sai vähäpukeisen kannatusryhmän

Vortac kirjoitti...

"Seksuaalisen itsemääräämisoikeuden puolesta"?

Kenellä naisella EI ole nykyisin seksuaalista itsemääräämisoikeutta (paitsi ehkä prostituoiduilla)?

Kuka määrää yhtään kenenkään seksuaalisuudesta heidän puolestaan?

Yleensä kun suoritetaan jokin marssi jonkin asian puolesta, se asia ei ole tavallisesti jo olemassaoleva itsestäänselvä oikeus, jonka yhteiskunta ja ihmiset yleensäkin yleisesti jo tunnustavat.

Ainiin, elämme vuotta 2011, jossa naisten logiikka jyllää. Unohtakaa, mitä sanoin.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Ovatko nämä lutkat siis marssimassa myös sen puolesta, että ihmiset saavat jatkossakin vapaasti myydä ja ostaa seksuaalisia palveluita? Tai sen puolesta, että heteromiehet saavat vapaasti ihailla sillä silmällä kesäpukeisia naisia? Ehkä jopa flirttailla ja kehua näiden naisten pukeutumista, tyylitajua ja ulkonäköä? Tai sen puolesta, että seksiä voi jatkossakin harjoittaa ravintolaillan jälkeisessä laitamyötäisessä (molempien suostumuksella tietysti) ilman pelkoa seuraavan aamun morkkiksen mukanaan tuomasta raiskaussyytöksestä?

Eivät.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Vihapuhehörhöille toivon vilpittömästi kaikkea mahdollista pahaa.

Eikös tämä lausahdus tee sinusta vihapuhujan?

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Kuten joku joskus sanoi - jos haluat jonkin asian olevan vapaa, älä kirjoita siitä asiasta mitään sääntöjä tai asetuksia.

Sana olisi täysin vapaa, jos siitä ei olisi olemassa yhtäkään kirjoitettua sääntöä, asetusta tai säädöstä.

Ja miksi tätä vapautta pitäisi keinotekoisesti rajoittaa? Ketä sanat voivat oikeasti vahingoittaa? Sanat ovat vain sanoja. TEOT ovat eri asia. Jos joku ryhtyy 'sanoista tekoihin', hänen on vastuu teoistaan. Ei sillä, joka sanat kirjoitti.

Kyllähän sanoja maailmaan mahtuu.. ongelma on siinä, että kun ryhdytään rajoittamaan asioita, sitä ei koskaan tehdä neutraalisti ja yksilönvapautta kunnioittaen, ja kaikkien ihmisten parasta oikeasti ajatellen - vaan poliittista agendaa ajaen ja valtapelien ehdoilla kansan kärsimystä lisäten. Niin se aina menee.

Kuitenkin, orjuutettu kansa on syypää omaan orjuuteensa .. ei kenenkään tarvitse antaa suostumustaan tulla hallinnoiduksi (consent to being governed).

"Mutta kun muutkin.." on yleensä se syy, joka ajaa ihmiset rekisteröimään lapsensa (regis = kuninkaan omaisuutta - eli lapsen 'henkilö' on silloin valtaapitävien omaisuutta), autonsa ja muun omaisuutensa - samoin kuin hankkimaan 'ajokortin', vaikka vapaus matkustaa millä tahansa kulkuvälineellä ilman mitään lisenssejä on kaikkien oikeus.

Tällainen kansa tosiaankin toisaalta ansaitsee moisen kohtalon - kansa, joka vapaaehtoisesti kahlitsee itsensä, menettää oikeutensa valittaa kahleista.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

..ja poliisin palveluiden ulkopuolelle.

Mikä on yhteiskunnan nimi, josta puhut? Legaalisesti, jos jollain ei ole nimeä, sitä ei ole olemassa.

Poliisin palvelut eivät ole yhteiskuntaa, vaan ihmisiä varten. Tosin nyky-poliisi ei ole 'rauhan viranomainen' (peace officer), vaan korporaation työntekijä, jonka tehtävä on kerätä rahaa sille yksityisesti omistetulle korporaatiolle, jolle työskentelee - ei suojella ihmisiä. Legaalisesti poliisilla ei ole mitään velvollisuutta suojella ketään - vain pidättää ihmisiä ties mistä 'rikkeistä' ja sakottaa heitä.

Mainitsemasi yhteiskunnan ulkopuolella toimivat ihmiset kuuluvat yllä alunperin poliisin palvelujen piiriin - mutta toisaalta, oikeastaan kenet tahansa voi nimittää poliisiksi, siihen ei tarvita yhteiskunnan suostumusta.

Lääketeollisuus myöskin yleensä hoitaa 'henkilöitä', ei ihmisiä - ja senkin tehtävä on tuottaa voittoa, ei pitää ihmisiä terveinä. Niinpä tämä ei liene suuri menetys - parantajiahan kyllä on vielä nykyäänkin olemassa.

Noista muista asioista sanoisin, että ne kieltämättä kuuluvat tähän 'yhteiskuntaan', jonka nimeä et maininnut. Asioita tosin hämärtää se, että suomeksi 'yhteiskunta' on määritelty aika harhaanjohtavaksi sanan "society" alkuperäisen merkityksen sijasta.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

"Harhaanjohtavaksi" = "harhaanjohtavasti".

Suomi on vaikea kieli..

- Vortac

Jorma kirjoitti...

"Eikös tämä lausahdus tee sinusta vihapuhujan?"

Todennäköisesti. Juuri vihapuheen rajoja pyrinkin tällä töräytyksellä testaamaan. Oikeasti olen niin hellämielinen pehmo, etten pysty iloitsemaan kenenkään vastoinkäymisistä, enkä pidä näitä hörhöjä edes vihaamisen arvoisina, kunhan vain halveksin heitä suuresti.

Muumiomamma Halosen ulostulo tämän päivän Hesarissa on juuri tätä hörhötasoa. Arvojohtajamme mukaan vihantunteet pitäisi tukahduttaa, eikä sananvapaudella saisi loukata ketään. No, koskas arvojohtaja Halonen pahoittelee tämän vihapuheryöppynsä minulle aiheuttamaa pahaa mieltä?

Luojan kiitos tämä painajainen loppuu alle vuoden kuluttua.

Presidentti Halonen: Vihapuheelle sanottava ei

Anonyymi kirjoitti...

"Juuri vihapuheen rajoja pyrinkin tällä töräytyksellä testaamaan."

Olet tyhmempi mitä luulinkaan XD

Mutta jatka ihmeessä päivystämistä, aivopierujasi on hauska lukea.Vortacin ja Homon jorinat hyppään aina yli, ne eivät enää edes naurata.

Jorma kirjoitti...

"Olet tyhmempi mitä luulinkaan"

Sainpa kuitenkin narrattua sinut vihapuheen ansaan. Anonyymia feminatsia vietiin taas kuin litran mittaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ajatellaanpa tilanne jossa suurella joukolla ihmisistä olisi tapana ylittää suojatie silmät kiinni valon ollessa vihreänä. Aina silloin tällöin joku jäisi auton alle ja tätä pidettäisiin suurena yhteiskunnallisena ongelmana. Jos sitten joku ehdottaisi että "hyvänen aika, voisitte pitää silmät auki suojatietä ylittäessä" niin alkaisi kauhea parku: "Uhrien syyllistämistä. Autoilija on syyllinen, ei jalankulkija. Minulla on oltava vapaus ylittää suojatie silmät kiinni. Ongelma on itse asiassa paljon laajempi. Millaisessa yhteiskunnassa autoilijat ajavat suojatietä ylittävien ihmisten päälle. Kauheaa! Believe it or not, me keeping my eyes shut has nothing to do with you and your car."

Sellaista vaan mietiskelin... :)