keskiviikkona, elokuuta 17, 2011

Nuorten miesten työttömyys

More than 5,400 women 'missing' from 26,000 top posts in Britain, report finds | Society | The Guardian

Nuorten miesten työttömyys on pysynyt korkeana

Sisäministeriö: Syrjäytyminen on suurin turvallisuusriski | Kotimaa | YLE Uutiset | yle.fi

Saksalaispoliitikko erotettiin - liian nuori tyttöystävä | Ulkomaat | YLE Uutiset | yle.fi

Women spend five hours EVERY DAY gossiping, claims study | Mail Online

Mammanpojat | Aarno Laitinen | Blogit | Iltalehti.fi

RFSU:n asiantuntijat vastaavat: Mitä tehdä kun haluan muita naisia? - Ilta-Sanomat

27 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Demari: "TEM, opetus- ja kulttuuriministeriö sekä sosiaali- ja terveysministeriö ryhtyvät valmistelemaan nuorten yhteiskuntatakuuta. Laajaa työryhmää kootaan paraikaa."

Tiedossa on siis uusi naisten asemaa parantava hanke. Kun katsoo, mitkä tahot ovat mukana, se ei olisi suuri ihme.

Työryhmä varmaan luokin yleisen nuorten "yhteiskuntatakuun", mutta ministeriöiden feministisiipi vaatii rinnalle erityistakuun, joka "vähentää segregaatiota", "vanhemmuuden kustannuksia" tai muuten pyrkii parantamaan erityisesti nuorten naisten asemaa työmarkkinoilla. Lopulta nuorille naisille suunnattu takuu siirretään yhdeksi koko hankkeen peruspilareista.

Jorma kirjoitti...

Valtionsyyttäjä korostaisi puuttuvaa suostumusta raiskausjutuissa


"pitäisi korostaa enemmän uhrin puuttuvaa suostumusta"

Puuttuvaa suostumusta? Kirjallisenako se suostumus pitäisi saada ja vielä todistajien läsnäollessa? Eihän Anu Mantila näytä tietävän arkielämän todellisuudesta yhtään mitään. Mikään ei tappaisi romanttista hetkeä ja naisen kiinnostusta varmemmin kuin se, että mies ryhtyisi jotain suostumusta peräämään ja vieläpä allekirjoituksia todistukseen vaatimaan.

"Hän sanoo, että usein syyteharkinta mielletään sana sanaa vastaan -tilanteeksi, vaikka siitä ei ole kyse."

Erittäin usein kyse on juuri siitä.

"Mantila katsoo, että esitutkinnassa voi nousta esiin runsaasti uhrin kertomusta tukevia seikkoja. Siksi uhrin kertomusta voidaan perustellusti pitää epäillyn sanomisia luotettavampana."

Vaaditaan siis tuomioita hinnalla millä hyvänsä. Hyvästi oikeusvaltio.

Homo kirjoitti...

Hyvä muistutus taas kerran siitä, että naista ei koskaan kannata päättää mihinkään korkeaan tehtävään, koska on liian suuri vaara siitä, että tehtävässä toimiessaan alkaa nainen sylkeä jotain karmeaa feminististä myrkkyä silmille:

Valtionsyyttäjä: Raiskaustuomioissa painotettava uhrin suostumusta

...
Mantila kirjoittaa keskiviikon Helsingin Sanomissa, että tekoa tulisi voida pitää raiskausrikoksena, vaikka uhrilla olisi ollut olosuhteiden vuoksi vaikeuksia ilmaista haluttomuuttaan.

Mantilan mielestä uhrin oma tahto tulisi näin paremmin esiin riippumatta siitä, millaisia odotuksia hänen käyttäytymiseen liittyy.
...
Mantilan mielestä lakimuutos oli alkel oikeaan suuntaan, mutta säännöksissä pitäisi painottaa tätäkin enemmän uhrin näkökulmaa.
...
Vaikka uhrilla olisi olosuhteiden vuoksi ollut vaikeuksia ilmaista haluttomuuttaan sukupuoliyhteyteen tai seksuaaliseen tekoon, tekoa tulisi voida pitää raiskauksena", Mantila kirjoittaa.
...
Siksi uhrin kertomusta voidaan perustellusti pitää epäillyn sanomisia luotettavampana.

Anonyymi kirjoitti...

Homo, kannatatko tasa-arvoa?

Homo kirjoitti...

Anonyymi, tämä asiahan käytiin läpi jo muutama päivä sitten lue sieltä, sillä en jaksaisi enää kirjoittaasitä uudestaan.

PS.

Nainen ajoi ojaan Kontiolahdella - alkometriin 3.61 promillea

TS: Anneli Auer hakee jättikorvauksia vankeusajaltaan

Hbl: Suomeen joudutaan tuomaan spermaa Tanskasta

Anonyymi kirjoitti...

Hesarista poimittu kommentti:

Lisää valvontaa

Menestysinnovaatio 17.08.2011 09:42

On huolestuttavaa kuinka kansalaisten sukupuolielämä ei vielä ole viranomaisten valvonnassa. Tämä viimeinen suuri "harmaa" alue - suurempi kuin rakennusalan harmaa - joka on ehdottomasti saatava hyvinvointivaltion kontrolliin.
Tarvitaan nettipalvelu jonne kirjaudutaan kännykällä pankkitunnuksilla ennen aktia ja sen jälkeen. Tämä sähköinen allekirjoitus vastaisi terveydenhuollon suostumusta. Systeemi olisi kuin ydinohjuksen laukaisu jossa tarvitaan kaksi henkiöä yhtä aikaa. Yöaikaan siihen voisi liittää alkolukon ja joukon kysymyksiä, joilla varmistetaan suostumuksen aitous sumean logiikan keinoin ml. seuraavan aamun morkkiskysely. Jos on morkkis kukkahattutädit 50+ käynnistää tarkemman selvityksen suostumuksen aitoudesta.
Tästä varmaan saadaan uusi Nokia.

Inex

Anonyymi kirjoitti...

Kumpi kerkeää tekemään aamulla ensimmäisenä rikosilmoituksen niin hän on eniten vahvoilla, sillä uhrin sana painaa eniten. Kannattaa tehdä siis varmuuden vuoksi rikosilmoitus. Mitään todisteita ei tietenkään tarvita, pelkkä sana riittää. Rupeaa kuulostamaan aika pelottavalta. Tätä samaa käytäntöä voidaan tietenkin soveltaa muihinkin rikoksiin, miksi jättää tämä vain koskemaan raiskauksia.

Pahoinpitelyt, varkaudet, tapot ja murhat voidaan tehdä samalla periaatteella. Mitään todisteita ei tarvita, kumpi juoksee nopeammin poliisiasemalle tekemään rikosilmoituksen on vahvimmilla oikeudessa ja hänestä tulee uhri, hänen sana painaa enemmän.

Inex

Anonyymi kirjoitti...

Homon sekava vastaus, joka ei oikestaan ole edes mikään vastaus, vaan enemmänkin homomaista kiukuttelua:

"Anonyymi, ainakin ajan täydellisempää tasa-arvoa kuin useimmat emakot, jotka tuppaavat esimerkiksi raivokkaasti ja puolivillaisin perustein vastustamaan asevelvollisuuden ulottamista naisiin, kieltäytyvät tunnustamasta female privilegeä, eivät ole oikeastaan missään asiassa valmiita huonontamaan tasa-arvon nimissä naisten asemaa lähemmäs miesten tasoa jne"

Sakut ovat ikärasisteja kirjoitti...

Erotetulla sakupoliitikolla ja hänen nykyisellä hoidollaan on vähemmän ikäeroa kuin Suomen presidenttiehdokkailla Lipposella ja Niinistöllä on omien eukkojena kanssa...

Homo kirjoitti...

Esimerkiksi False Allegations of Rape, Philip N.S. Rumney, Cambridge Law Journal, 65(1), March 2006, pp. 128–158, käsittelee aihetta sivuavia tutkimuksia. Eri tutkimuksissa on saatu hyvinkin erilaisia lukuja, mutta yhtä tutkimusta lukuunottamatta oli kaikissa muissa tutkimuksissa perättömien tapausten määrä vähintään useampia prosentteja. Aika suuressa osassa luku on kymmeniä prosentteja.

Henry Laasanen kirjoitti...

Tällainen tuore postaus löytyy:

Way Over Half of All Rape Accusations Are False, According to Bavarian Police Report

Way Over Half of All Rape Accusations Are False, According to Bavarian Police Report

Anonyymi kirjoitti...

Oululaismies linnaan pikkutytön raiskauksesta

Turun Sanomat 17.8 2011 14:41:41

Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö ja raiskaus toivat oululaiselle 31-vuotiaalle miehelle kolmen vuoden ja kuuden kuukauden vankeusrangaistuksen. Oulun käräjäoikeus antoi päätöksen asiassa keskiviikkona.

Tekoaikaan 23-vuotias mies oli juottanut humalaan noin 10-vuotiaan sukulaistyttönsä, joka oli tullut yksin hänen asunnolleen. Oikeus katsoi, että mies oli raiskannut puolustuskyvyttömässä tilassa olleen tytön. Rikos tapahtui vuonna 2004.

Kyse on yhdestä tapahtumakerrasta, mutta oikeuden mukaan se täyttää kahden eri rikoksen tunnusmerkistön.

Tuomittu joutuu maksamaan tytölle kärsimyksistä yhteensä 21 000 euroa.

Juttu käsiteltiin oikeudessa salaisena. Oikeus antoi päätöksestä julkisen selosteen.

STT

Homo kirjoitti...

DOI-tyyppinen linkki mainitsemaani tutkimukseen:

DOI: 10.1017/S0008197306007069

Cambridge Law Journal, 65(1), March 2006, pp. 128–158

FALSE ALLEGATIONS OF RAPE
PHILIP N.S. RUMNEY*

Homo kirjoitti...

Uramahdollisuus se tämäkin on:

Koulutyttö järkyttää: 12-vuotiaana herutuskuvissa, 15-vuotiaana raskaana

...
Tuolloin monien lasten vanhemmat suivaantuivat, kun selvisi että tytön yksinhuoltajaäiti oli rohkaissut jälkikasvuaan mallikuviin. Yllätykset eivät kuitenkaan jääneet siihen, sillä nyt kohutyttö on raskaana 17-vuotiaalle poikaystävälleen. Raskauden myötä Soya Keaveneyn haaveet malliurasta ovat toistaiseksi jäissä.

Neitokaisen pitkäaikaistyötön äiti kertoo The Sun -lehdelle olevansa kuitenkin onnellinen tilanteesta, koska sen ansiosta suurikokoinen perhe pääsee muuttamaan valtion varoilla suurempaan asuntoon.
...

Homo kirjoitti...

Koska nämä perättömien ilmoitusten tekijät pistetään kuriin ja aletaan oikeasti antamaan kunnollisia rangaistuksia?. Femakot vain vähättelevät ilmiön haitallisuutta ja laajuutta - ja jopa kiistämään kokonaan sen olemassaolon:

TS: Yli viidennes raiskausilmoituksista perättömiä

Homo kirjoitti...

Autoilijatar törmäsi poikaan - antoi laastarin ja häipyi paikalta

Onneksi nyt löytynyt ja toivon mukaan taas kerran ei päästetä sukupuolen perusteella naista helpolla:

Pikkupoikaa kolhinut laastarinainen ilmoittautui

Anonyymi kirjoitti...

Savon Sanomat:

Yritysjohtajaa syytetään 24 rikoksesta - häiriköi ex-vaimoa ja tämän poikaystävää

Iisalmelaista yritysjohtajaa syytetään muun muassa entisen vaimonsa uhkailemisesta ja tämän uuden poikaystävän pahoinpitelemisestä. Asiasta uutisoi Savon Sanomat.

Johtajaa vastaan on nostettu yhteensä 24 syytettä.

Miestä syytetään laittomista uhkauksista, pahoinpitelystä, lähestymiskiellon rikkomisista, kotirauhan rikkomisista, kunnianloukkauksesta ja oikeudenkäytössä kuultavan uhkaamisesta.

Yritysjohtaja oli muun muassa uhannut tappaa asianomistajat. Lisäksi syytetty oli käynyt entisen vaimonsa poikaystävän kimppuun ja muun muassa hakannut tämän päätä auton takakonttiin.

Savon Sanomien mukaan syytteitä on vielä luvassa lisää.

Homo kirjoitti...

Punavihreiden unelma.

Homo kirjoitti...

Kukkuu, no olipas taas suuri yllätys:

AL: Äiti kavalsi tyttäreltään lähes 150 000

Vortac kirjoitti...

Pahoinpitelyt, varkaudet, tapot ja murhat voidaan tehdä samalla periaatteella. Mitään todisteita ei tarvita, kumpi juoksee nopeammin poliisiasemalle tekemään rikosilmoituksen on vahvimmilla oikeudessa ja hänestä tulee uhri, hänen sana painaa enemmän.

Murhan tai tapon uhri ei kyllä oikein helposti täällä juoksentele, eikä vaikuta uskottavalta, jos sanoo poliisille: "Tuo tyyppi murhasi minut!"..

Pahoinpitelyissä on usein aika itsestäänselvää, kumpi näyttää ruhjotummalta.

Varkauksissa taas koko pointtihan on se, että tekijä ei paljon itsestään ilmoittele, jotta pääsee luikahtamaan yön varjoihin teon jälkeen, joten yleensä uhri ei koskaan tiedä, kuka teon suoritti. Sikälikin siis ei ole uskottavaa mennä selittämään, että "tuo sen teki".

Seksi poikkeaa siis sikäli näistä kaikista, siinä kun tyypillisesti kaksi asiaan vapaaehtoisesti suostuvaa aikuista ihmistä puuhailee keskenään jotain, josta ei jää aina ulkoisia merkkejä, ja jos jääkin, niin usein molempiin (esim. fritsut). Sikäli jos jompikumpi sitten menee poliisiasemalle kertomaan, että "Tuo harrasti seksiä kanssani!", asia vaikuttaa helposti ihan realistiselta noihin muihin vaihtoehtoihin verrattuna.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

- Vortac

Tuli kirjoiteltua paskaa ja tajunnanvirtaa, mitäpä noista. Korjataan kommenttia senverran, että ei tarvita mitään konkreettista näyttöä tai todisteita. Eli kuka hyvänsä marssii poliisiasemalle kertomaan mitä hyvänsä paskaa mitä sylki suuhun tuo ja syyttää ketä hyvänsä huvittaa mikä rikos nyt sattuu juolahtamaan mieleen, vaikkapa että Lissu varasti mun fillarin.

Siitähän tässä on kyse jos ihmiset voidaan tuomita pelkkien puheiden perusteella. Ja tätä samaa periaatetta voidaan soveltaa ihan mihin hyvänsä rikokseen. Minkätakia raiskaukset ovat joku poikkeus mihin ei tarvitse soveltaa oikeusvaltion periaatteita jos kerran muissa rikoksissa niitä pitää soveltaa.

Inex

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä pitäisi oikeusvaltiossa ihan ensimmäisenä pystyä näyttämään toteen aukottomasti, että joku rikos on edes tapahtunut, tähän ei voi riittää pelkkä sana sanaa vastaan.

Tokihan kuka tahansa voi väittää mitä hyvänsä, mutta ei se tee siitä totta. Eikä pelkillä väitöksillä ketään voida tuomita näin raskaasta rikoksesta ja pilata hänen koko elämänsä.

Jos todellakin on totta, että noinkin suuri osa raiskausilmoituksista on perättömiä, niin jokaisen kannattaisi olla ihan oikeasti huolissaan oikeusturvansa toteutumisesta. On se nyt helvetti, jos jotkut tehtailevat noita ilmoituksia melkein huvin vuoksi. Ja mikäpä niitä on tehtaillessa kun tietää, että mitään seuraamuksia ei ole tiedossa tälläisestä toiminnasta.

Inex

Anonyymi kirjoitti...

Alibi 17.8.2011, 19:42

Nainen hakattiin pesäpallomailalla

Mika Lahtonen Haapavedellä sattui keskiviikkona puolen päivän tienoilla yksityisasunnossa pahoinpitely, jossa nelikymppinen mies pahoinpiteli samaa ikäluokkaa olevaa naista pesäpallomailalla. Mies löi asuintoveriaan rajusti päähän.

Kun poliisi selvitteli asiaa, paljastui, että samaa urheiluvälinettä oli käytetty pahoinpitelyssä myös edellisenä päivänä.

Mies otettiin kiinni ja asiaa tutkitaan useana pahoinpitelynä. Nainen toimitettiin ambulanssilla terveyskeskukseen tarkastukseen. Alkoholilla oli osuutta tapahtumiin.

Homo kirjoitti...

Eikö teitä narttuja yhtään hävetä, että suklaan imuroinnilla, joutavalla pakonomaisella rättien ostelulla yms ylläpidätte orjakauppaa? Missä on vastuunne:

Vaateketju Zaran alihankkijaa syytetään orjatyöstä Brasiliassa

Homo kirjoitti...

Tappava trendi - hiekkapuhallus historiaan

Puhtaat vaatteet -kampanja vaatii maailmanlaajuista kieltoa farkkujen hiekkapuhallukselle. Työntekijöiden oikeuksia ajavien järjestöjen mukaan joka vuosi kymmenet tuhannet farkkuteollisuuden työntekijät altistuvat hengenvaaralliselle työmenetelmälle - muotivillityksen vuoksi.
...

Anonyymi kirjoitti...

Homo-miehet ja naiset kuuluvat samaan kategoriaan mtä tulee suklaaseen ja vaatteisiin.

Homo kirjoitti...

Anonyymi, vaatteidon osalta osa homomiehistä voi kuuluakin, mutta havaintojeni mukaan suklaa ei ole erityisemmin homomiesten suosiossa verrattuna esimerkiksi narttujen suklaan imurointiin. Huvittavasti jos tekee Googlella haun hakusanoilla gay ja chocolate, niin esiin tulee lähinnä tummaihoisia miehiä sisältävää homopornoa, kun taas women ja chocolate hakusanoilla tulee lähinnä suklaata ahmivia narttuja.