torstaina, elokuuta 18, 2011

Naisettomuuden syyt

The Difference Between Men And Women [Pic] | I Am Bored

Laiffivalmennusta | Anja Snellman | Blogit | Iltalehti.fi

Way Over Half of All Rape Accusations Are False, According to Bavarian Police Report

Sex bias claims by men rise - The West Australian

Huoltamo: Alempitasoisten miesten naisettomuuden syyt

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onkohan se Anjan "personal trailer" tällainen vai mikä: http://hight3ch.com/wp-content/uploads/2006/08/PersonalTrailer.jpg

Asiasta toiseen, ehkä Anjalle vielä joskus selviää että suomalaiset naiset eivät sittenkään ole patriarkaatin sortamia hylkiöitä vaan kaikkien ja heidän itsensäkin korkeimmalla arvostamia olentoja, joiden hyvänvoinnin lisäämiseen ei voi käyttää liian vähän rahaa.

Henry Laasanen kirjoitti...

Anja snellman kirjoittaa:

"Elämäntaitoa kauppaavat tänä päivänä monenlaiset naiset – he ovat enimmäkseen naisia – merkonomeista näyttelijöihin, ex-urheilijoista uskoontulleisiin toimitusjohtajiin, tuote-esittelijöistä misseihin ja tv-juontajiin. Ala on trendikäs ja ilmeisen kukoistava.
Nettiä selatessani aloin jo itsekin ajatella, että haloo, kollegat. Kenties me kustannusalan ja tekijänoikeuksien muutosmyllerryksissä räytyvät kirjailijatkin voisimme hyödyntää yleissivistyksellistä osaamistamme ja omakohtaisia psykologisia elämyksiämme ja perustaa oman Elämä on laiffii -instituutin. Voisimme avun hakemisen sijaan ryhtyä neuvomaan muita."

Asiassa on tosiaan melkoinen sukupuoliero.

Homo kirjoitti...

Pelottavan yksioikoisia ja vain naisen näkökulmasta asioita tarkastelevia nämä ihanaiset, kuten:

Kaikki nämä miesaktivistit, jotka sanovat, että naisen sanan ei tule riittää tuomioon ovat sanomassa, että mies saa raiskata ilman rangaistusta. Raiskauksessa ei ole muuta näyttöä.

Jorma kirjoitti...

"Raiskauksessa ei ole muuta näyttöä."

Eihän tämän kirjoittaja tajua mitään koko asiasta. Tottakai muuta näyttöä on (jos siis raiskaus on tapahtunut), usein runsaastikin.

Homo kirjoitti...

Old men chasing young women: A good thing

Homo kirjoitti...

Onpahan ainakin jotain, josta ottaa kiinni ja kurvejakin. Onko tämä joku normaalien markkinoiden ulkopuolinen epälineaarisuusalue - vai kokonaan oma markkinansa?:

Pyrkii maailman lihavimmaksi naiseksi – tavoitteena yli 700 kiloa

...
- Se on kuin kokonainen työpäivä, Eman miettii kauppareissujaan.

Hän aloitti oudon projektinsa huomattuaan, ettei pysty estämään lihomistaan luonnollisin keinoin.

- Kaksi vuotta sitten tajusin olevani yli 200-kiloinen. Olin häviämässä taisteluani painonnousua vastaan. Huomasin, että itse asiassa viehätin miehiä enemmän, mikä tuntui hyvältä, Eman muistelee.
...

Näin paljon syö maailman lihavimmaksi naiseksi pyrkivä päivässä

Homo kirjoitti...

Merkkejä siitä, että Pravdan keskustelussa sukupuolten välinen tasa-arvo voi olla nousemassa pintaan:

HUS-pomo Kauppalehdessä: Tasa-arvo ei toteudu terveydessä

Anonyymi kirjoitti...

Mitä merkkejä jää raiskauksesta, jos mies käyttää kortsua ja käy nukkuvan kimppuun eikä hakkaa pahasti? Sanaa sanaa vastaan vain. Ja näitähän ei tapahdu koskaan... Sammuneen voi huoletta raiskata Suomessa. Miksette perusta atm-raiskausrinkejä ja käy teinien kimppuun joukolla, ei siitä tuomiota tule. Kun on tarpeeksi monta ukkoa/raiskaajaa, raiskatun sana painaa paljon vähemmän. Kaksi jo riittää, jollei kavereita löydy. Niin kiire muuttaa Suomi Afganistaniksi.

Homo kirjoitti...

Täytyy kyllä nukkua omituisen sikeästi, jos ei herää siihen, että toinen nussii nukkujaa.

Jos tekee täydellisen rikoksen, josta ei jää todistusaineistoa, niin silloin tosiaan voi olla joutumatta vastuuseen teostaan. Mutta tämä koskee muitakin rikoksia kuin raiskauksia.

Toisaalta, sammuneen raiskauksesta voi jopa kondomia käyttäessä jäädä riittävää todistusaineistoa. Ja toisaalta kondomia käytettäessä riskit uhrille ovat suhteellisen pieniä.

PS. Tänään TV Viideltä klo 22:40 tulee 5D: Seksin nurjatpuolet: Suhde opettajan [kanssa?]:

(K-15) Dokumentti käsittelee oppilaiden ja opettajien välille syntyneitä suhteita ja niistä syntyviä ongelmia. Opettaja tekee usein aloitteen, mutta myös oppilaat osaavat käyttää seksuaalisuuttaan aseena. Missä menee hyväksyttävän ja tuomittavan käytöksen raja? (The dark side of modern love, dokumentti, Iso-Britannia)

Anonyymi kirjoitti...

Sorry, tarvitaan vain nainen, joka syö unilääkkeitä, aamuyö ja baari-ilta. Mulle sattunut just näin. Tyttökaveri yötä, päästänyt nukkuessani sisälle pari jätkää ja nämä ilmeisesti käyttäneet hyväksi, kun herää ilman housuja ja kaksi vierasta omassa sängyssä. Ihan hellaritkin osaa, tuskin naisia vihaaville atm-ukoille tuottaa mitään vaikeuksia. Nainen oli ainoa, joka kertoi, että ehkä kannattaisi hakea ne paskanolon tuovat hormonit apteekista saman tien aamulla, kun jätkät häipyivät ja väittivät mun vain nukkuneen. Niin se menee. Keneenkään ei pidä luottaa ikinä, kiva maksaa muiden seksistä ja odotella sp-tautituloksia. Onneksi henkilöllisyydet ja todistaja löytyi tapauksessani.

Homo kirjoitti...

Mitenköhän olisi käynyt, jos sukupuolet olisivat olleet toisin päin:

Tartutti herpeksen tyttöystävään - yli vuosi vankeutta

E.G. kirjoitti...

Anonyymi, ikävästi on sinulle käynyt. Toivottavasti saivat rangaistuksen!

Arwo Tasa kirjoitti...

" Homo sanoi...
Merkkejä siitä, että Pravdan keskustelussa sukupuolten välinen tasa-arvo voi olla nousemassa pintaan:

HUS-pomo Kauppalehdessä: Tasa-arvo ei toteudu terveydessä"

Ei tossa tarkotettu sukupuolieroja vaan yksityslääkärillä käyvien varakkaiden ja arvauskeskuksissa jonottavien persaukisten kuviteltua eriarvoisuutta.

Homo kirjoitti...

E.G., et kai tosissasi usko tuon anonyymin trollin tarinoita, joista tulee lähinnä mieleen jotkut naisten seksuaalifantasiat?

Arwo Tasa, tarkoitin keskustelulla uutisen kommenttiosiota, jossa nimenomaan on puhuttu sukupuolten välisestä tasa-arvosta, toisin kuin alkuperäisessä jutussa.