maanantaina, elokuuta 08, 2011

PUA Bootcamp

Jennifer Gauvain: The Shocking Truth for Thirty Percent of Divorced Women

We're more independent than ever - yet STILL rely on men to sort out our finances... | Mail Online

What If Male Superheroes Posed Like Wonder Woman On The David Finch Justice League Cover? Bleeding Cool Comic Book, Movies and TV News and Rumors

Inside a PUA Bootcamp with Badboy

KuvatON.com - Funny Pics

65 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"He walked away with over 20,000 EUR cold hard cash for nothing."

Muhahahaha, ihan selvä badboy :D

Inex

Homo kirjoitti...

Taas yksi peruste naisten korkeampien eläkemaksujen ja/tai pienempien eläkkeiden puolesta:

Näin saat 15 lisävuotta

...
Kunkin tutkimukseen osallistuneen tapojen terveellisyyttä arvioitiin käyttämällä mittarina neljää tekijää, jotka olivat tupakoimattomuus, jokapäiväinen vähintään 30 minuuttia kestänyt liikunta, Välimeren dieetin noudattaminen sekä painon pitäminen normaalina eli painoindeksilukujen 18,5 ja 25 välillä.

Välimeren ruokavalioon kuuluvat runsas kasvisten, hedelmien, pähkinöiden, kalan, kokojyväviljan ja monityydyttymättömien rasvojen syöminen. Alkoholia käytetään vain kohtuudella – puolesta lasillisesta kahteen lasiin päivässä. Punaista lihaa syödään vähänlaisesti.
...
Naiset hyötyivät
enemmän


Itsestään kannattaa pitää huolta. Terveelliset elämäntavat toivat sekä naisille että miehille huomattavasti lisää elinvuosia.

Hyvät pisteet mittauksessa saaneilla naisilla oli samansuuruinen riski kuolla kuin heitä 15 vuotta nuoremmilla naisilla, jotka elivät epäterveellisemmin.

Miesten kohdalla ero ei ollut yhtä suuri, mutta silti selvät 8,5 vuotta itsestään huolehtineiden miesten hyväksi.
...

Homo kirjoitti...

Laihtuminen parantaa lihavan miehen seksiä

Tutkimus: Liikunta parantaa syöpähoitojen tehoa

Lapsiorjien käyttö narttujen suosiman suklaan tuotannossahan on jo pitkään tiedetty asia, mutta tässä seuraus narttujen timanttihimosta:

BBC: Zimbabwen timanttikaivoksilta löytyi kidutusleirejä

Anonyymi kirjoitti...

Kidutusleirejä tulee varmaan tännekin sitten, kun riittävän monet sinkkumiehet eivät enää jaksa käydä töissä pientä rahallista korvaustakaan vastaan.

Ainakin tuntuisi, että Kiinan kaltainen sinkkumiehiä paljon sisältävä valtio luhistuisi, jos ei olisi niskuroinnista seurauksia.

-bmad

Homo kirjoitti...

Keskisuomalainen: Suomessa vuosittain noin 20 itsemurhakolaria

...
Tutkija Kati Hernetkosken aineisto paljastaa, että itsemurhakolarien tekijät ovat useimmiten 24–35-vuotiaita miehiä.
...

Homo kirjoitti...

Tämä 36-vuotias ruotsalaiskaunotar on Breivikin idoli

...
Saga on tunnettu ruotsalainen esiintyjä. Hän itse kuvaa musiikkiaan "vapaamieliseksi" popmusiikiksi. Asiantuntijan mukaan kyse on kansallisuusaatetta korostavasta musiikista.

- Hänen musiikkinsa viesti on se, että valkoinen rotu on kuolemassa pois, sanoo musiikintutkija Benjamin Teitelbaum.
...

Pauli Sumanen, emeritustutkija kirjoitti...

18.7.2011 kirjoitti Maria-Lisa Rodhin, valt. maist., Hki, Pravdan yleisönosastossa: "Yksinelävät, eronneet ja avopuolisot eivät enää halua tyytyä maksajan rooliin." Hänen pääsanomansa oli, että leskeneläke pitää poistaa, tai sitten yksinäisille pitää maksaa sama eläke, sillä "eronneet, yksinelävät ja avopuolisot ovat maksaneet veroja ja työeläkemaksuja, joilla leskeneläkkeet maksetaan". Hän on ollut julkisuudessa samasta aiheesta vuodesta 2003 alkaen.

Koska kyhäelmä ei vastaa totuutta, kirjoitin siihen vastineen, jota ei julkaistu.

Julkaisen sen täällä. Tässä se on:
___________________________________

Kuka maksaakaan perhe-eläkkeet?

Marja-Lisa Rodhin kirjoitti 18.7.2011, että avioliiton ulkopuolella elävät henkilöt joutuvat leskeneläkkeen maksajiksi.

Huoli on aiheeton, sillä perheen eläkkeet kustantavat Suomessa perheet itse. Tämä johtuu siitä yksinkertaisesta tosiasiasta, että naiset elävät noin 6 vuotta miehiä vanhemmiksi. Koko miehiltä peritty eläkemaksu meneekin Suomessa naisten eläkekuluihin. Näin ollen jos naislesken eläkemaksut jäävätkin hieman pienemmäksi kuin hänelle maksettavat eläkkeet, puuttuva osa katetaan perheen miehen eläkemaksujen ylijäämällä. Perhe-eläke on oikeudenmukaisuudessaan aikaansa edellä.

Eläkejärjestelmässä suurimpia voittajia ovatkin parisuhteen ulkopuolella elävät naiset ja suurimpia häviäjiä parisuhteen ulkopuolella elävät miehet.

Kaikki edellä oleva perustuu vakuutusmatemaattisiin laskelmiin. Todellisia lukuja ei ole tuotu koskaan julkisuuteen. Mielestäni on ihmeellistä, että eläkevakuutuslaitokset eivät julkaise tuottojaan ja kulujaan eläkelajin, maksajaryhmän, sukupuolen ja siviilisäädyn tarkkuudella. Mitä vaarallista näiden tietojen julkistamisessa voi olla?

Vielä ihmeellisempää olisi, jos vuosittain kymmeniä tuhansia miljoonia euroja käsittelevät eläkevakuutuslaitokset eivät tuntisi kuvaamiani asioiden taustoja. Pistäkää nyt nopeasti joku vakuutusmatemaatikko töihin, jos näitä lukuja ei vielä ole.

Pauli Sumanen, Hyvinkää
Palkkatilastotutkija
__________________________________

Miten on, onko vaatimuksissani tietojen avoimuudesta totuuden siemen?

Homo kirjoitti...

E-pillereitä jaetaan auliisti nartuille koulussa, mutta kondomeihin suhtaudutaan nuivasti:

Safe Play veisi kohtuuhintaiset kondomit käyttöohjeineen yläkouluihin heti ja maksutta. Luvan antavien opetusviranomaisten asenteet ei kuitenkaan vielä ole kypsiä uutuudelle, vaikka kondomeista ei automaateissa myytävien karkkien ja limsojen tapaan aiheudu terveyshaittoja.

Homo kirjoitti...

Herra varjele meitä:

Urpilainen: 67 miehen jälkeen on naisen vuoro

...
Mietin aika pitkään salkkujakoa ja sitä, mitä sosiaalidemokraatit salkkujaossa tavoittelevat ja toisaalta myöskin sitä, mikä on itselleni sopivin tehtävä.
...
Kyllä hyvä paikka loman viettoon on kesämökki tuolla Keski-Suomessa. Kun laittaa savusaunan lämpiämään, käy lenkillä ja uimassa niin siinä ajatukset kyllä kaikkoaa ja mieli virkistyy ja akut latautuu.
...


Urpilainen rauhoittelee: Suomen talous hyvällä tolalla

...
Urpilaisen mielestä hallitusohjelmaan kirjatut sopeuttamistoimet ovat kuitenkin riittävät.
...

Anonyymi kirjoitti...

Hinttari, missä koulussa jaetaan tytöille e-pillereitä? Siis pillerit ovat reseptivalmiste, kouluissa voi olla terveydenhoitaja, mutta tämä ei reseptiä voi kirjoittaa tai edes gynekologista tutkimusta tehdä. Koululääkärit tekevät 15min tarkastuksen 2 kertaa ensimmäisen 9 kouluvuoden aikana, siinä ei pillereitä määrätä kenellekään. Kortsuja taas saa kaupoista, kioskeista ja apteekeista. Kouluun ei niitä tarvita.

Homo kirjoitti...

Anonyymi, ei kannattaisi puhua tietämättömyyden tuomalla varmuudella asiasta, josta on selvästikin pihalla kuin käkikello. Tässä esimerkkejä:

saako e-pillereitä terkkarilta?

meillä annettiin myös ilmaiseksi 9kk
...
Meillä päin annetaan 6 kk:n pillerit ilmaiseksi. Ensimmäisten kolmen kuukauden pillerit saa terkkarilta ja sen jälkeen ne pitää hakea lääkäriltä.
...
hmm.. ainakin kouluterveydenhoitajalta (varmaan myös muilta terveydenhoitajilta) saa kolmen kuukauden alotuspakkauksen joka ei maksa mitään...
...

Homo kirjoitti...

Sex Surrogates Seem Like Prostitutes But Are Helping Hands

Pole-Dancing Is Latest Fitness Craze For Men In China

Putting your man first is the secret of happiness, says Kirstie Allsopp

Forget 'cougars', now 'cheetahs' are on the prowl for younger men

Homo kirjoitti...

YTM?:

Jamie Cumming is about to father his FIFTEENTH child with his THIRTEENTH lover

Homo kirjoitti...

Cleaner who beat 'infatuated' widower, 82, to death for his £250,000 fortune is jailed for life

'I did it to pay for my cleaning bills': Incontinent benefits cheat's excuse for swindling £30k fails to wash with judge as she is jailed for six months

Law teacher, 33, videotaped herself raping 16-year-old male student in motel, say police

Homo kirjoitti...

Ilmeisesti rikossyytteellä ei ollut oikein onnistumisen mahdollisuuksia, joten nyt yritetään nyhtää rahaa siviilioikeuden kautta, jossa todistustaakka on vähäisempi:

Hotellisiivooja nosti siviilikanteen Strauss-Kahnia vastaan

Anonyymi kirjoitti...

Hintti hyvä, terveydenhoitajalta ei siis saa lainkaan kondomeja? Automaatin asennus taitaa olla ilmaista, eivät kondomit. Todennäköisesti terveydenhoitajalta saa ihan ilmaiseksi kondomeja. Kukin voi kuvitella, mita teinipojat niillä tekevät:kiusaa siis lähinnä, räkäisevät sisälle ja laittavat tyttöjen laukkuun, heittelevät, tekevät ilmapalloja ym. Tuskin jokaiselle terveydenhoitaja antaa e-pillerit mukaan edes 3kk:ksi. Ihan aikuiset naisetkin, joilla on ollut resepti vuosia, joutuvat käymään gynekologilla uusimassa sen. Kaikki pillerit eivät sovi kaikille ja esim. vaikka ylipainoiselle tupakoivalle teinille, ei pitäisi niitä kuin liukuhihnalta jakaa. Montaa mieltä voidaan olla siitä, että 13v. aletaan pumppamaan hormoneilla ja kondomit unohdetaan täysin. Niitä teinityttöjä kun panevat myös aikuiset miehet ja tautiriski on olemassa. Mukavaa kun lapsella on herpes ja kondylooma ekasta kerrasta...

Homo kirjoitti...

Anonyymitrolli, eikö e-pillerien terveysriskit ja kondomien terveysriskittömyys pikemminkin puoltaisi e-pillerien saannin rajoittamista ja kondomien saannin helpottamista nykytilanteeseen verrattuna, jossa e-pillereitä jaetaan kuin karkkeja ja kondomeihin suhtaudutaan torjuen? Näin etenkin, kun kondomit ovat käytännössä ainoa sukupuolitautien leviämistä estävä ehkäisykeino.

Tämän sukupuolisyrjivän käytännön taustalla lienee se, että jo nuorella iällä on taottava femakkojen miesvihamieliset asenteet lapsille, joissa naisen seksuaalisuus on puhdas, terve ja hieno asia - ja miesten seksuaalisuus likaista, iljettävää ja hävettävää.

Homo kirjoitti...

Tänään tulee muuten YLE Teemalta pari ohjelmaa reilun 40 vuoden takaa, jotka saattavat olla kiinnostavia/hupaisia:

[21:45 TV-arkisto: Ilotytöt]
21:46 Miksi ei bordellia?

(1968) Vähentäisikö laillistettu prostituutio sukupuolitauteja ja seksuaalirikoksia? Kaventaisiko se amatöörien ja ammatin "eliitin" eroa? Yläluokka pysyy lain tavoittamattomissa, alaluokka ja amatöörit eivät.

22:25 Ilottomat tytöt

(1970) Maailman vanhin ammatti, johon kukaan ei halua, mutta monet joutuvat. Ohjelma perustuu tyttökauppiailta, ilotytöiltä ja heidän asiakkailtaan saatuihin tietoihin ja haastatteluihin sekä asiantuntijalausuntoihin.

Telkku.com-palvelussa tuota Ilottomat tytöt -dokumenttia kuvataan seuraavasti:

Mustavalkoisia kuvia rintavista kurtisaaneista ja paljaita pakaroita tangojen ja Tapio Rautavaaran tahdissa. 41 vuotta vanha kotimainen dokumentti kertoo vakavasta aiheesta, ilotytöistä Suomessa, mutta ajan hammas aiheuttaa yllättävän rohkealle dokumentille tahattoman hupaisan sävyn.

Homo kirjoitti...

On muuten mielenkiintoista, ettei nykyäänkään muuten mainita julkisuudessa, että ketkä julkkikset ovat seurapiirihuoria.

Homo kirjoitti...

Kaikenlaisia julkkistyrkkyjä huonoilla muisteilla ja/tai kaksoisolennoilla sitä onkin naisten kanavalla:

Liv-kanavan uuden reality-sarjan tähti on tuomittu petoksesta

...
Ohjelman tiuhaan pyörivässä mainosvideossa hän kertoo olevansa Suomen paras kiinteistövälittäjä ja kova tekemään töitä.
...

Vantaan käräjäoikeus antoi asiassa tuomionsa lokakuussa 2000. Oikeudelle Liski myönsi tekonsa, muttei enää muista asiaa.

- Ei minulla mitään tuomiota mistään tuollaisesta, ei missään nimessä, Liski sanoo Iltalehdelle, vaikka myöntääkin, että käräjäoikeuden papereissa olevat henkilötiedot vastaavat hänen omiaan.
...

Jorma kirjoitti...

Näin USA:ssa: Rintasyöpään sairastunut mies ei saa hoitoa, koska on mies

Homo kirjoitti...

Muistaakseni Sofi Oksanen aikoinaan kailotti, kuinka miehen pitää olla niin erikoinen ja että hän heittää miehen heti menemään, ellei hänellä ole tavallisten vaatteiden sijaan jotain erikoisia vaatteita vaatekaapissaan. Kuitenkin tuore aviomies kuvissa ainakin vaikutti on vaikuttanut varsin perinteisesti pukeutuneelta IT-hepulta. Mahtaako vaatekaapissa olla kuitenkin sitten jotain erikoisempaa vaatetusta - vai onko Sofin mieli muuttunut? Lisäksi mies on suomalainen, vaikka suomalaisten miestenhän piti olla niin karmean väkivaltaisia jne.

Mielenkiintoista tämäkin:

Sofi Oksasen avioliitto: Ei yhteistä kotia!

...
Virallisten osoitetietojen mukaan Sofi Oksanen on vuodesta 2003 lähtien asunut Helsingin Sörnäisissä. Yhden huoneen ja keittokomeron käsittävän asunnon pinta-ala on vain 21 neliötä.

Menestyskirjailijan tuore aviomies, Juha Korhonen, on vuodesta 2008 lähtien asunut samassa kaupunginosassa, mutta eri osoitteessa kuin puolisonsa. Korhosen asunnossa on huomattavasti enemmän tilaa kuin Oksasen nimissä olevassa yksiössä. Lähes 90 neliön kolmio sijaitsee kerrostalon viidennessä kerroksessa.
...

Kokonaisvaltainen tyylin erotisoituminen oli minulle heti jotain, mistä tunnistin itseni. Olen antanut pakkeja väärien kenkien takia.

...
Räikein tapaus oli soma gootti, joka shoppauspäivänä teki heräteostoksen: beiget bermuda-shortsit. Ja nukkui ne jalassa yöllä. Eihän sellaisesta enää mitään tule.

Siksi tarkistan aina potentiaalisen ihmisen vaatekaapin ennen kuin uskallan miettiä sitä, onko suhteella tulevaisuutta vai ei. Ikävimmässä tapauksessa seuralaisella on vain yksi laskelmoitu vaateparsi minun miellyttämiseksi. Jos vaatekaapista löytyy latistavia yllätyksiä, pidemmälle ei kannata mennä. Treffeille nyt en edes päätyisi fetissittömän ihmisen kanssa.
...

Homo kirjoitti...

Tässä puolestaan Tabe Slioor puolustelee suomalaisten miesten erinonomaisuutta:

Tabe ja Suomen seksikkäät uroo

Homo kirjoitti...

Breast cancer in men may be rare, but it does happen. Statistics show one in 100 men will get it, roughly 2,100 cases a year.

Homo kirjoitti...

Apua, tämä kannustaisi vain sosiaalista alaluokkaa ja muuta sellaista roskaväkeä, josta ei keskimäärin tuppaa tulemaan elämänsä aikana nettoveronmaksajia, lisääntymään entistä tehokkaammin:

Keskustanuoret ehdottaa, että Kela maksaisi alle 25-vuotiaille synnyttäjille 1000–2000 euron vauvabonusta

Homo kirjoitti...

Oppilaat oireilevat naisopettajien pornoistuvasta pukeutumisesta, mutta ongelmana ei pidetä narttujen seksuaalista häirintää, vaan oppilaita:

Opettajat kokevat kovia ulkonäköpaineita: "Kommentit ovat raakoja"

Anonyymi kirjoitti...

Homo alias Laasanen aka idiootti.

Homo kirjoitti...

Kyllä nämä vitunkantotelineet sitten jaksavat houria harhojaan.

Asiasta toiseen: Malesialaismies on haastanut entisen avopuolisonsa oikeuteen ja vaatii tältä 256000 euroa korvauksia, koska nainen perui heidän häänsä kuusi tuntia ennen vihkimistä

Homo kirjoitti...

Narttu=tarpeeton kudos vitun ympärillä

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Uhrien ja poliisien vastuusta

Anonyymi kirjoitti...

"Narttu=tarpeeton kudos vitun ympärillä"

Tosi fiksua "keskustelua" taas.

Anonyymi kirjoitti...

TS: Ammattisotilas raiskasi naisen saunassa

Merivoimien ammattisotilas tuomittiin raiskauksesta, kertoo Turun Sanomat verkkosivuillaan.
Lehden mukaan Turun käräjäoikeus tuomitsi turkulaisen vartioaliupseerin raiskauksesta tiistaina. Ammttisotilas sai vuoden ja kahdeksan kuukauden ehdollisen vankeustuomion.

Saaristomeren meripuolustusalueella ammattisotilaana palveleva kersantti joutuu suorittamaan 60 vuorokautta yhdyskuntapalvelua. Mies teki seksuaalista väkivaltaa puolitutulle naiselle VPK:n talon saunassa pikkujoulujuhlissa.

Turun Sanomien mukaan vuonna 1976 syntynyt mies houkutteli naisen saunaan lupaamalla näyttää jotain.

Tuomittu on pidätetty virastaan.

IS

Homo kirjoitti...

Anonyymitrolli, paraskin sanoja. Tosin tuskinpa maksaa vaivaa, että jaksaisin yrittää takoa järkeä kalloon jollekin vaginamonologille tai muille tuulen narisuttamille häpyhuulille, sillä turha tarjota helmiä sioille, kun double X -syndroomaiset eivät juuri koskaan ole siunattu sen enempää tietämyksellä kuin loogisella ajattelukyvyllä, vaan joutava tunnekuohu korvaa ne.

Karjalainen: Nainen huijasi opiskelijoita takuuvuokrilla

Anonyymi kirjoitti...

Hinttarin ihanaa monologia päivästä päivään. 21/33 kommenttia kaunaisen homon puolesta. Pärisytäpä homo peräreikääsi parittain jonkun ihanan atm:n kanssa, perusteellinen rassaus voisi tehdä hyvää. Kovasti haluisin nähdä kuinka jp heino vetää homoa persuksiin mun kylppärissä... i luuv gay porn. Oletko homo Laasasen nimimerkki?

Ingenieur kirjoitti...

Nää kommentit on kyl jo pitkän aikaa ollut kuin ketjukolaria katselisi. Ei vaan pysty kääntämään päätään pois, muttei uskalla tökkiäkään.

*pus* Ihania olette. Pitäkää lippu korkealla.

Homo kirjoitti...

Kas, kas - et sitten ole vielä kuollut kohdunkaulan syöpään, kun vielä sieltä vitusta valuu tuollaista visvaa.

Anonyymi kirjoitti...

Homo, oletko 13v? Joko bar mitzvah on ollut? Laatua, laatua Laasasen blogeissa. Paska lentää perseestä partnerin polville ja spermat suoleen, josta valuvat ulos, tip, tip. Infectious human waste...

Homo kirjoitti...

Niin hupaisaa kuin narttujen dissaaminen onkin, taidan kuitenkin tältä iltaa lopettaa aikani tuhlaamisen narttuihin. Nartut - eli ongelmajäte pelkän tyhjän reiän ympärillä - eivät vain ole edes sen arvoisia.

Anonyymi kirjoitti...

Homo on joko oikeasti psykomaaninen naistenvihaaja-hinttari tai sitten pelkkä trolli.

Toivottavasti trolli, sillä tuollainen saasta viittaa vakaviin mielenterveydellisiin ongelmiin, jotka usein kielivät myös väkivaltaisesta luontenlaadusta.

Anonyymi kirjoitti...

Oluen juonnista huomauttanut mies hakattiin metrossa

Keskiviikko 10.8.2011 klo 10.17

Pahoinpitelijät olivat ilmeisesti suivaantuneet siitä, kun mies huomautti heitä oluen juonnista ja tupakan poltosta metrossa.

Miehet hyökkäsivät vuonna 1967 syntyneen miehen kimppuun. He potkivat miestä päähän useita kertoja. Uhri jäi pois Ruoholahdessa, tekijät poistuivat metrosta aikaisemmin.

Uhrin mukaan tekijät olivat noin 20-vuotiaita. Toisella miehistä oli vaaleat ja toisella tummat hiukset.

Pahoinpitely sattui maanantaina hieman klo 23.30 jälkeen. Rikostutkinnan esikäsittely-yksikkö tutkii asiaa pahoinpitelynä.

IL

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Mahtaakohan Akuliinakin olla mukana?:

Lontoossa mellakoivat tytöt: Näytämme poliisille, että voimme tehdä mitä haluamme

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaisi enemmän pohtia sitä, miksi suurin osa riehujista on poikia ja miehiä.

Homojorma-osasto syyttänee naisia.

Homo kirjoitti...

Naityypillistä käytöstä taas:

Mother guilty of murdering her two children to hurt their father in 'most extreme way possible'

...
Prosecutors believe the reason it was parked there and not on the driveway of the large detached house was because, after killing the children, Donnison had planned to kill their father, with evidence suggesting she had lain in wait for him armed with two kitchen knives.
...
Jurors heard that the couple, whose first child Mia had died of suspected cot death in April 2004 at the age of nine months, finally decided to end their relationship on January 14 last year.
Donnison, who had often shown controlling and manipulative behaviour during their eight-year relationship, went to court on January 26 to make an appeal for an occupancy order for Meadowside to force Mr Donnison to move out but was told it could not be immediate.
She was also doing everything she could to stop him seeing the children, including making what was thought to be a false account to police of him assaulting her, and lying to the director of their nursery school that he was not allowed to pick them up.
However prosecutors believe she then began to realise that her attempts to make Mr Donnison's life hell were not succeeding, so she then decided to hurt him in the most extreme way she could by killing the children at the house in Lightwater on the evening of January 26.
...
The defendant also claimed she had amnesia and could not remember killing Harry and Elise; however, unlike other patients she appeared to have no problems finding her way around the new building.

One clinical psychologist who gave evidence even told jurors she believed Donnison to have been "100% likely to be feigning" psychological problems or symptoms.
Donnison, who was described as a narcissist with an overdeveloped sense of self-importance and entitlement, declined to give evidence herself during the trial.

Despite having a well-paid job in financial services, she often amassed thousands of pounds worth of debt due to her expensive tastes, but was made redundant in July 2009 which was said to have been a massive blow to her ego and also contributed to events.
...

Anonyymi kirjoitti...

Nainen yritettiin murhata Hyvinkäällä

10.8.2011 11:23
Helsingin Sanomat

Keski-Uusimaan poliisi tutkii Hyvinkäällä tiistai-iltana tapahtunutta väkivaltarikosta. 41-vuotias nainen sai vakavia vammoja kaupungin keskustassa sijaitsevassa kerrostaloasunnossa.

Tapahtuman äänet kuuluivat asunnosta ulos ja valppaat naapuruston asukkaat hälyttivät poliisin paikalle.

Poliisin saapuessa paikalle asunnosta löytyi vakavasti loukkaantunut nainen ja 34-vuotias hyvinkääläinen mies. Nainen toimitettiin hoidettavaksi sairaalaan, ja mies otettiin kiinni. Miestä epäillään murhan yrityksestä.

Homo kirjoitti...

Kuinkakohan suuri osa noista väitetyistä kätkytkuolemista on tosiasiassa naisten kylmäverisesti tappamia. Naisethan tunnetusti tekevät suurimman osan nuorten lasten tappamisista ja heille on käsittämättömästi vielä annettu oikein erikoisalennus kiinnijäädessäänkin näiden henkirikosten kohdalla.

Toinen naisten erikoisuus on tämä Münchausen syndrome by proxy. Äidit innoissaan hakkaavat vasaroilla lasten luita poikki kerta toisensa jälkeen, ruiskuttavat lasten verenkiertoon ulosteperäisiä bakteereja, tukehduttavat tyynyllä jne - ja sitten esittävät lääkäreille pyhimysäitiä, jonka lasta vaivaa mystiset lääketieteelliset ongelmat.

Jorma kirjoitti...

"Kannattaisi enemmän pohtia sitä, miksi suurin osa riehujista on poikia ja miehiä."

Siksi, että toiminta, hyvässä ja pahassa, on pääasiassa miesten heiniä. Naiset eivät osaa, viitsi, uskalla tai halua. Jos se naisista olisi kiinni, eläisimme varmaan vieläkin puissa.

"Homojorma-osasto syyttänee naisia."

Kyllähän tuolla touhulla naisia saa, se lienee selvää kaikille.

Homofobiaasi voisit muuten hakea ammattiapua.

Homo kirjoitti...

Avioitunut Sofi Oksanen suojasi omaisuutensa: Avioehto

Anonyymi kirjoitti...

Missä on Määttänen? Eikö alastomat naispoliisit voisi tarjota vierihoitoa näille syrjäytyneille reppanoille, jotta saisivat järkevää tekemistä ja purkaa paineensa normaalien miesten tavoin. Omaisuus turvassa ja rauha maassa on toki suurempi juttu, kuin muutama naishenki, joka nyt välttämättä tässä touhussa menehtyy. Ja homo kanssa pyllistämään eturiviin. Vandalismi, väkivalta, kaaos, sota, näitä mukavia miesten sivupuuhia. Pornoa puistotauluihin, niin alkavat vetämään käteen, täytyy myös muistaa lähettää nuoria poikia, lapsia ja malleja, mikäli joku nirsoilee. Miehen seksuaalisuushan aiheuttaa juuri tälläistä ja sitä täytyy hoitaa hinnalla millä hyvänsä.

Anonyymi kirjoitti...

Jorma, naisvihaasi voisit muuten hakea ammattiapua.

Tai oikestaan Jorman tapauksessa on kysymys yleisestä ihmisvihasta, niin sairasta settiä hän on jo vuosia tänne maanisesti suoltanut, oli aihe mikä hyvänsä. Mistään tasa-arvon ajamisesta ei enää ole ollut pitkään aikaan kysymys, se on selvää.

Homo kirjoitti...

Pekka Sauri: Hallituksen tartuttava mielenterveysongelmiin

...

Saurin mielestä suomalaista asenneilmastoa kuvaa suhtautuminen itsemurhiin. Hänen mukaansa itsemurhien vähentäminen ei herätä juuri minkäänlaista poliittista kiinnostusta, vaikka itsemurhan uhreja on vuosittain yli kolme kertaa enemmän kuin liikennekuolemia.

Anonyymi kirjoitti...

"Saurin mielestä suomalaista asenneilmastoa kuvaa suhtautuminen itsemurhiin. Hänen mukaansa itsemurhien vähentäminen ei herätä juuri minkäänlaista poliittista kiinnostusta, vaikka itsemurhan uhreja on vuosittain yli kolme kertaa enemmän kuin liikennekuolemia."

Tärkeä aihe, kaksi ystävääni on tappanut itsensä.

Inex

Homo kirjoitti...

Crazy Lady Freaks Out Over Horse Sitting Down in NYC

Homo kirjoitti...

Kaikkea se PMS teettääkin - vai oliko kenties ruoka ehtinyt jäähtyä:

Bikini-clad perp in Burger King melee caught on tape

Homo kirjoitti...

Pari teutaroivaa pissistä:

Teen pleads guilty to beating transgender woman at Rosedale McDonald's

Anonyymi kirjoitti...

"Tai oikestaan Jorman tapauksessa on kysymys yleisestä ihmisvihasta, niin sairasta settiä hän on jo vuosia tänne maanisesti suoltanut, oli aihe mikä hyvänsä. Mistään tasa-arvon ajamisesta ei enää ole ollut pitkään aikaan kysymys, se on selvää"

Naiset pitävät yleensä
tasa-arvon ajamista nimenomaan ihmisvihana, mitä se ei ole. Jorma kirjoittelee partaveitsityyliin ja on alan ehdoton klassikko. Se, että Jorma on omasta menestyksestään huolimatta vielä
tekemässä ilmaista työtä miesasian eteen aiheuttaa niin paljon kunnioitusta, että sinä joutuisit naimaan saman saavuttamiseksi 1000 miestä vuoden aikana ilman minkäänlaista korvausta.


-bmad

Homo kirjoitti...

Melkoinen saalis:

Espanjalaisherttuatar luopui miljardiomaisuudestaan rakkaudesta

Anonyymi kirjoitti...

Bmadin nuoleskeleva kommentti oli itsessään klassikko.

"menestyksestään huolimatta"

Ja mitähän tämä mystinen "menestys" on laatuaan? Jormahan on pelkkä suunsoittaja, joku kaiket päivät lorvii internetissä päivystämässä lisää vihattavaa. Partaveitsi my ass.

Homo kirjoitti...

Nyyh, nyyh:

The Plankton Generation - that's women who are barely visible
and at the bottom of the food chain for romance - just because they're over 45

Anonyymi kirjoitti...

"Ja mitähän tämä mystinen "menestys" on laatuaan?"

Se on sitä parasta laatua, eli miesasiaa hoidetaan tinkimättömästi siitä huolimatta, että asiat on muuten kunnossa.

"Jormahan on pelkkä suunsoittaja, joku kaiket päivät lorvii internetissä päivystämässä lisää vihattavaa. Partaveitsi my ass. "

Nettiin ei ole vaikea
mennä esim. työpaikalta, jossa Jormalla on korkea asema. Jormalla on myös omistusasunto ynnämuuta kivaa.

Hoitaakseen velvoitteensa Jorman on pakko joskus päivystää. Kysymyksessä on sentään lukemattomien poikalasten tulevaisuus.


-bmad

Anonyymi kirjoitti...

Vai omistusasunto Jormalla... Onpa ihmeellinen suoritus. Asutteko te muut jossain yömajoissa? Turvakodissa paossa femujen salaliittoa? Mitä on menestys Jormalla? Onko jo saanut kikkelinsä jonkun pildeen vedettyä?

Jorma kirjoitti...

"Jorma, naisvihaasi voisit muuten hakea ammattiapua."

Feministi ei edelleenkään ole synonyymi naiselle. Rakastan naisia ja tasa-arvoa, halveksun feministejä.

"sairasta settiä"

Totuus sattuu, vai kuinka? Lukutaitoasi voitkin nyt iloisesti kehittää opettajasi avulla, kouluthan ovat alkaneet.

"Jorma kirjoittelee partaveitsityyliin ja on alan ehdoton klassikko."

Kiitos paljon.

"Mitä on menestys Jormalla?"

Me menestyneet miehet emme mielellämme pidä meteliä menestyksestämme.

Anonyymi kirjoitti...

"Me menestyneet miehet"

Aika hauskasti sanottu ATM-aktivistilta.

"Omistusasunto"

Vau. Nielaisen kunnioituksesta.

Anonyymi kirjoitti...

"Asutteko te muut jossain yömajoissa?"

En. Asun hotelleissa.

"Turvakodissa paossa femujen salaliittoa?"

Kodissani on turvajärjestelmiä, kyllä.

"Mitä on menestys Jormalla?"

Jorman menestys on pitkälti sama kuin Vortacillakin.

Mutta kohtapuolin pitää lähteä Berlin-Tegelin lentokentälle. Rakastettuni odottaa.


-bmad

Anonyymi kirjoitti...

"Jorman menestys on pitkälti sama kuin Vortacillakin"

No sitten!