keskiviikkona, elokuuta 10, 2011

Fun feminism

ABC's new fall TV identity: Home of empowered women and weak little sad men | Ken Tucker's TV | EW.com

Recovering US job market is leaving black men behind - CSMonitor.com

New Statesman - Why "fun feminism" should be consigned to the rubbish bin

The Rights Of Man : SMOGS ARE NEW ANTI-MALE STANDARD BEARERS FOR BRITAIN'S ANTI-MALE SOCIETY


10 kommenttia:

Pauli Sumanen, emeritustutkija kirjoitti...

Ilta-Sanomissa oli amerikkalaisen psykologin Baumeisterin tutkimustuloksia seuraavasti:

"Myös enemmän seksikumppaneita

Tasa-arvoisissa yhteiskunnissa siis harrastettiin enemmän seksiä. Niissä myös aloitettiin seksi nuorempina ja esiaviollinen seksi koettiin sallituksi.
Suuremmasta seksuaalisesta aktiivisuudesta ja rennosta suhteutumisesta seksiin kertoo lisäksi tutkimuksen tieto siitä, että tasa-arvon maissa ihmisillä oli enemmän seksikumppaneita.

Tutkimuksen tuloksia esiteltiin juuri Yhdysvaltain psykologiyhdistyksen tapaamisessa. Tulokset on julkaistu kesällä myös The Journal of Social Psychology -tiedejulkaisussa.

Naisten hallitsema resurssi?

Tutkimuksensa tuloksia esitellyt psykologi Roy Baumeister selittää ihmisten seksuaalikäyttäytymistä talouskäsitteillä. Seksin nähdään tällöin resurssiksi, jota naiset hallitsevat ja jota miehet haluavat. Miesten suuremmasta halusta johtuen seksistä muodostuu naisten hallitsema resurssi."

Kommenttini:

Nämä psykologit eivät näytä hallitsevan tilastotiedettä. Vaikka "tasa-arvoisissa yhteiskunnissa" (näkisipä senkin tutkimuksen, miten ne on määritelty!!!") on suurempi korrelaatio seksiin, sehän ei merkitse mitään, jos etsitään syy-yhteyttä. Samoissa yhteiskunnissa on nimittäin myös suurimmat miesten ansiotulot, eli voidaan yhtä hyvin väittää, että rahalla saa enemmän seksiä.

Mutta tuosta, että seksi on naisten hallitsema resurssi, muistan lukeneeni jossain palstalla, en nyt muista missä!!!!

Henry Laasanen kirjoitti...

Kirjoitan tuosta Baumeisterin tutkimuksesta enemmän myöhemmin. Siitä onkin paljon juttua englanninkielisessä maailmassa.

Näillä näkymillä aloittanen ensi viikolla uuden pariutumismarkkinoita laajasti käsittelevän blogin ja lopetan ainakin toistaiseksi Uuden Suomen blogin ylläpidon. Tämä blogi jatkaa linkkiblogina vanhaan malliin.

Anonyymi kirjoitti...

Erektioprosessori Sumanen:
"Samoissa yhteiskunnissa on nimittäin myös suurimmat miesten ansiotulot, eli voidaan yhtä hyvin väittää, että rahalla saa enemmän seksiä."

Toisaalta myös seksillä
saa enemmän rahaa. Eli kun mies saa tyydytettyä perustarpeensa riittävän älykkään naisen kanssa, innovaatio ylipäätään kasvaa molemmissa sukupuolissa.

YTM-Panomies Henry Laasanen:
"Näillä näkymillä aloittanen ensi viikolla uuden pariutumismarkkinoita laajasti käsittelevän blogin ja lopetan ainakin toistaiseksi Uuden Suomen blogin ylläpidon. "

Kiitos, Henri. Toivottavasti
blogitekstin ylänurkassa on sellainen kestolaatikko, jota klikkaamalla voi ilmoittaa pakettiautopedofiileistä. Elikä miehistä, jotka erehtyvät kysymään lapsilta neuvoa!


-bmad

Jorma kirjoitti...

Kansalliskielinen homekoulu vm 2011 ´

"Ruotsin pakollisuuden oloissa sukupuoleen liittyvä ero koituu järjestelmällisesti suomenkielisten poikien vahingoksi sekä koulumenestyksen että kouluviihtyvyyden osalta."
"Raportin kirjoittanut kouluväki ei tarkastellut tätä sosiaalista eli yhteisöllistä häiriötä niiden poikien ja niiden kotien kannalta, jotka eivät ymmärrä virallista kaksikielisyysideologiaa."

Jorma kirjoitti...

Asiakkaan järkytys - ravintolan jälkiruoasta löytyi erikoinen yllätys!

"Mies teki jälkiruokayllätyksestä valituksen.

- Tarjoilija pahoitteli tilannetta ja sanoi, että heillä on liikaa naisia töissä. Tämän jälkeen hän vei kynnen pois ja kysyi, otanko lisää ruokaa. En halunnut enää syödä."

Ravintoloihin mieskiintiöt! Ei tässä taida nyt muu auttaa.

Anonyymi kirjoitti...

MTV3: 10.08.2011 17:58

Naisen kauhunhetket parkkihallissa – puukkomies tunkeutui autoon

Puukolla uhannut mies on yrittänyt pakottaa autokyytiä itselleen Turussa eilen.

Tapaus sattui K-Citymarket Länsikeskuksen pysäköintihallissa iltapäivällä noin kello 16.30 maissa, kun kaupasta tullut nainen oli istunut autoonsa. Tuolloin auton matkustajanpuoleinen etuovi oli tempaistu äkisti auki ja sisään oli tullut puukolla varustautunut mies.

Uhkailija oli vaatinut naista kuljettamaan hänet Auraan. Nainen onnistui kuitenkin pakenemaan autosta ja hälytti vartijan paikalle, mutta tekijä oli ehtinyt jo poistua.

Poliisi tutkii tekoa mahdollisena törkeän ryöstön yrityksenä tai pakottamisena.

Anonyymi kirjoitti...

MTV3: 10.08.2011 16:33

Mopopoika ajoi 6-vuotiaan päälle – pakeni paikalta

Keuruulla teinipoika on ajanut viritetyllä mopolla 6-vuotiaan tytön päälle. Yliajo tapahtui koulun pihassa aamupäivällä kello 11 aikaan.

Tapahtuneen jälkeen pian 16-vuotta täyttävä poika pakeni paikalta, mutta hyvien silminnäkijähavaintojen ansiosta poliisi tavoitti mopoilijan.

Poliisin mukaan yliajetuksi tullut pikkutyttö loukkaantui vain lievästi.

Nuorukaista epäillään asiassa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja liikennepaosta. Koska mopo oli viritetty, kuljettaja määrättiin myös ajokieltoon ja häntä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Anonyymi kirjoitti...

IS:

Vankilasta vapautunut riehui sossussa - heti takaisin vankeuteen

Hollolainen 22-vuotias mies tuomittiin runsaan viiden kuukauden mittaiseen ehdottomaan vankeuteen uhattuaan maaliskuun lopulla Hollolan sosiaalitoimiston naisvirkailijaa väkivallalla.

Mies ilmoitti lisäksi tuovansa toimistoon pommin.

Riehuja oli samana päivänä päässyt vankilasta ehdonalaiseen vapauteen, kun hän meni sosiaalitoimistosta hakemaan toimeentulotukea. Päivä oli perjantai eikä rahoja voitu maksaa hänelle välittömästi.

Mies kimpaantui virkailijalle. Tilanne koettiin toimistossa niin uhkaavaksi, että paikalle kutsuttiin poliisit. Mies uhkasi lisäksi tappaa kaupan myyjän.

Poliisit veivät riehujan mennessään ja siitä lähtien hän on ollut vangittuna.
Päijät-Hämeen käräjäoikeus tuomitsi uhittelijan keskiviikkona. Tuomio tuli virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

Pauli Sumanen, emeritustutkija kirjoitti...

Jälkikommentti korrelaatiosta:
Tasa-arvoisen yhteiskunnan ja seksin (yhdyntöjen lukumäärän ja seksikumppanien lukumäärän)välillä on tilastollinen positiivinen korrelaatio.

Siitä ei vielä voi päätellä aiheuttaako tasa-arvo seksin kasvua vai seksin kasvu tasa-arvon kasvua.

Tätä korrelaatiota kannattaisikin alkaa myydä Suomessa seuraavalla mainoslauseella:

Yhdyntöjen ja seksipartnerien lukumäärää lisäämällä voidaan yhteiskuntaa viedä tasa-arvoisempaan suuntaan!!!

Palataan tähän, kun Henry avaa enemmän tuota tutkimusta.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Totaalikieltäytyjä ei kelpaa kaikille työnantajille

Miesten handicap.