torstaina, elokuuta 11, 2011

Kaaoksen syy

UK riots 2011: Britain's liberal intelligentsia has smashed virtually every social value | Mail Online

The causes of this sickness are many and complex. But three things can be said with certainty: every one of them is the fault of the liberal intelligentsia; every one of them was instituted or exacerbated by the Labour government; and at the very heart of these problems lies the breakdown of the family. For most of these children come from lone-mother households. And the single most crucial factor behind all this mayhem is the willed removal of the most important thing that socialises children and turns them from feral savages into civilised citizens: a father who is a fully committed member of the family unit.

Of course there are many lone parents who do a tremendous job. But we’re talking here about widespread social collapse. And there are whole areas of Britain, white as well as black, where committed fathers are a wholly unknown phenomenon. In such areas, successive generations are being brought up only by mothers, through whose houses pass transitory males by whom these women have yet more children — and who inevitably repeat the pattern of lone and dysfunctional parenting.

The result is fatherless boys who are consumed by an existential rage and desperate emotional need, and who take out the damage done to them by lashing out from infancy at everyone around them. Such children inhabit what is effectively a different world from the rest of society. It’s a world without any boundaries or rules. A world of emotional and physical chaos

gQtnE.png (PNG Image, 1280x1024 pixels) - Scaled (59%)

Kansalliskielinen homekoulu vm 2011 | Ilmari Rostila | Blogit | Iltalehti.fi
Ruotsin pakollisuuden oloissa sukupuoleen liittyvä ero koituu järjestelmällisesti suomenkielisten poikien vahingoksi sekä koulumenestyksen että kouluviihtyvyyden osalta.

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoinen näkökulma noihin mellakoihin. Keskustelu on alkanut briteissä.

Inex

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Halonen: Kokeneisuus nyt valttia

Halonen sanoi odottavansa myös lisää naisehdokkaita.

Halonen taas tukemassa syrjintää.

Homo kirjoitti...

Timanteilla tussua:

Timantit pyörittävät nyt Kiinan taloutta - ja samalla maailmankin

...
Kun meidän vanhempamme menivät naimisiin, heillä oli tv ja pesukone. Nyt timanttisormus on välttämätön hankinta ennen häitä - muun omaisuuden ja auton lisäksi, kertoo Xu Lei, ZBird.com-nettiliikkeen toinen perustaja ja johtaja.
...

Homo kirjoitti...

Nainen piilotteli vankikarkuria

Homo kirjoitti...

Totta (joka tapauksessa sääli, että Yölinja-ohjelmaa ei enää ole)?:

Lainaus Pekka Saurin kirjasta "Hyvä mies"

"Vuosia sitten sattui kolmen Yölinja-puhelun sarja, jota en vieläkään osaa muistella kiihtymättä. Muistaakseni 23-vuotias Jake kertoi lähteneensä kaverinsa kanssa ravintolaan ja sieltä jatkoille, joiden aikana hän oli sammunut. Aamulla hän oli herännyt tyhjästä asunosta tokkuraisena ja anaaliraiskattuna. Jake oli äysin poissa tolaltaan ja pelkäsi tyttöystävänsä paluuta lomamatkalta: "Miten mä voin kertoa tästä sille?" Hän piti itsemurhaa helpompana vaihtoehtona kuin tyttöystävän kohtaamista tapauksen jälkeen eikä ollut pystynyt kertomaan asiasta kenellekään.

Latelin Jakelle tavanomaisen raiskauksen ensiapupaketin, kehoitin häntä käymään lääkärissä ja suostutelin hänet soittamaan viikon kuluttua uudelleen.

Jake soitti viikon kuluttua vanhempensa kesäasunnolta, jonne hän oli paennut paniikin vallassa kykenemättä tapaamaan tyttöstävänsä. Itsemurha-ajatukset olivat vikon mittaan voimistuneet. Hän ilmoitti ykskantaan, ettei nähnyt muuta mahdollisuutta kuin tappaa itsensä.

Yritin taivutella häntä uskomaan, että hän ei ollut tapauksessa syyllinen, vaan puolustuskyvytön uhri ja ettei raiskaus ollut tehnyt hänestä erilaista ihmistä kuin ennen. Hänen tuskansa oli niin musertavaa, että pyysin häntä soittamaan vielä uudelleen seuraavalla viikolla.

Seuraavalla viikolla soitti lähetykseen Jaken isoveli, joka oli lähtenyt etsimään veljeään ja löytänyt hänet kesäasunnolta kuolleena - Jake oli ilmeisesti jäähyväisviestissään kertonut soittaneensa Yölinjalle. Homoraiskauksen aiheuttama järkytys nuoren miehen identiteetille oli ollut ylivoimainen kestää ja käsitellä."

Anonyymi kirjoitti...

"Halonen taas tukemassa syrjintää."

Ai kun haluaa miesehdokkaiden rinnalle myös naisehdokkaita?

Jorma kirjoitti...

Muumiomamma Haloselle tärkeintä näyttää olevan ehdokkaan sukupuoli, ei ehdokkaan pätevyys tai osaaminen. Tyypillistä femakko-"ajattelua".

Anonyymi kirjoitti...

Höpsis, hänelle näyttää olevan tärkeää se, että päteviksi ehdokkaiksi asettuu tasa-arvoisesti sekä miehiä että naisia.

"Muumiomamma"

Solvaava nimittely näyttää olevan Jormalle tärkeintä.

Jorma kirjoitti...

"hänelle näyttää olevan tärkeää se, että päteviksi ehdokkaiksi asettuu tasa-arvoisesti sekä miehiä että naisia"

Ei, vaan se, että ehdokkaaksi saataisiin naisia. Sukupuoli on aina femakolle ykkösasia, millään muulla ei ole väliä.

"Solvaava nimittely"

Humoristisessa lempinimessä ei ole mitään solvaavaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Ei, vaan se, että ehdokkaaksi saataisiin naisia"

Vääristelyä, kuten aina.

"Humoristisessa lempinimi"

Käytit muumiomamma-nimitystä selvästi solvaavassa merkityksessä. Älä siis kiemurtele, vaan seiso sanojesi takana.

Jorma kirjoitti...

"Vääristelyä, kuten aina."

Ei, vaan fakta. Todelisessa tasa-arvossa ei ehdokkaiden sukupuolella ole mitään väliä. Vaikka kaikki ehdokkaat olisivat miehiä (tai naisia), niin se olisi ok. Haloskalle tärkeintä on kuitenkin ehdokkaan sukuppuoli, minkä hän toi selvästi ilmi haikailemalla nimenomaan naisehdokkaiden perään.

"selvästi solvaavassa"

Korkki kiinni, niin asiat ehkä selvenevät sinullekin.

Koska järjestetään ”Miehen oikeus kävellä humalassa pimeillä kujilla” -marssi?

Anonyymi kirjoitti...

Forbes.com - How Feminism Became a Joke

Homo kirjoitti...

Minusta tuo Forbesin juttu ei ollut erityisen hyvin kirjoitettu.

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka monta feministiä tarvitaan johtamaan yritystä?

Kaksitoista. Yksi pyrkii johtamaan yritystä, yksitoista kiroaa yrityksiä johtavia miehiä.

Homo kirjoitti...

Poskipusut pois työpaikoilta, vaativat saksalaiset

Borat at Henley Regatta

Anonyymi kirjoitti...

Minusta tuo anonyymin vitsi ei ollut erityisen hauska.