perjantaina, elokuuta 12, 2011

Ilman KarvistaHärski mainos suututti feministit - Findance.com

How Feminism Became a Joke - Forbes

PJ Lifestyle » Men Living Longer: Women and Minorities Hardest Hit?

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

24-vuotias pahoinpiteli 12-vuotiaan tytön, koska katseli poikaystävää "sillä silmällä"

12.08.2011

24-vuotias Candice Kiley on pidätetty KiroTV:n mukaan Yhdysvaltain New Havenissa 12-vuotiaan tytön pahoinpitelystä.

Kiley pahoinpiteli lapsen, koska tyttö oli hänen mielestään katsellut "sillä silmällä" Kileyn 30-vuotiasta poikaystävää perhejuhlissa.

23. elokuuta oikeuteen joutuva Kiley oli tarttunut tyttöä hiuksista ja tönäissyt hänet lattialle sillä seurauksella, että tytön päähän oli tullut kuhmu ja hän oli saanut astmakohtauksen.

http://www.findance.com/uutiset/16193/24-vuotias-pahoinpiteli-12-vuotiaan-tyton-koska-katseli-poikaystavaa-silla-silmalla

Anonyymi kirjoitti...

Vaimo haluaa eron, koska mies osasi kokata

11.08.2011

Al-Masry Al-Youm -lehden mukaan egyptiläinen nainen haluaa eron miehestään, joka osoittautui yllättäen taitavaksi kokiksi.

Nainen oli tavallisesti valmistanut perheen ruoat, mutta yhtenä iltana mies oli yllättänyt perheen aterialla. Perheen lapset pitivät ruoasta niin paljon, että pyysivät isää toimimaan jatkossa kokkina äidin sijaan.

Äiti ei kestänyt tilannetta, vaan haluaa nyt eroon miehestään. Oikeus ei kuitenkaan myöntänyt vielä eroa, vaan naisen on odotettava Ramadanin loppuun.

http://www.findance.com/uutiset/16184/vaimo-haluaa-eron-koska-mies-osasi-kokata

Anonyymi kirjoitti...

Naisurheilusarja suututti feministit - näin miehiä houkutellaan katsomoihin

08.08.2011

Lingerie Basketball League aloitti Yhdysvalloissa heinäkuun lopussa.

Seksikkäästi pukeutuneiden naisten koripallosarja on saanut odotetusti feministit varpailleen, mutta joukkueissa pelaavat naiset ei ole valittu pelkästään ulkonäkönsä perusteella.

- Paperilla se näyttää naista halventavalta, mutta kun olet katsomassa näiden naisten intensiivistä yhteenottoa, huomaat, että liiga on paljon muuta kuin söpöjä puuterihuiskutiimejä, Angie Meyer sanoo Foxille.

http://www.findance.com/uutiset/16143/naisurheilusarja-suututti-feministit-nain-miehia-houkutellaan-katsomoihin

Anonyymi kirjoitti...

Eli väkivalta on sukupuolittunutta vai eikö se olekkaan ??

Inex

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Femakot eivät tunnu osaavankaan juuri muuta kuin saavan jatkuvasti itkupotkuraivareita.

Syöpäjärjestöt kannustavat nuoria miehiä pelaamaan taskubiljardia

Olisikohan syytä, että jatkossa juottolat poistavat kaikki lutkamaisesti pukeutuvat naiset tiloistaan varmuuden vuoksi (Ruotsissahan pari miesurheilijaa tuomittiin huoran käytöstä, vaikkei voitu osoittaa heidän maksaneen, kun oikeuden mukaan huorien pukeutumisesta olisi pitänyt päätellä naikkoset huoriksi):

Poliisi haluaa seksikaupan pois ravintoloista

Homo kirjoitti...

Narttujen syy pitkälti, mutta nämä eivät tunne mitään tunnontuskia tai ota vastuuta asiasta, vaan mussuttavat jostain prostituution ihmiskaupasta, vaikka ilmiö on lähes olematon Suomen prostituutiossa, toisin kuin suklaaimuriämmien harrastuksessa:

Yle: Suomalaisen suklaan taustalla lapsityövoimaa

Anonyymi kirjoitti...

Kaleva:

Kehitysvammaiselle naiselle tehtiin seksuaalista väkivaltaa Kajaanissa

Kajaanilainen 34-vuotias kehitysvammainen nainen otettiin väkisin henkilöauton kyytiin ja hänelle tehtiin seksuaalista väkivaltaa Kajaanissa viikko sitten perjantaina, 5. elokuuta. Poliisin mukaan nainen oli otettu auton kyytiin puolen päivän aikaan Kajaanin pääkirjaston edessä ja ajelutettu Lehtovaaran suuntaan, missä nainen joutui seksuaalisen väkivallan uhriksi.
Nainen jätettiin tapahtumapaikalle, mistä hän oli kävellyt takaisin keskustaan.

Poliisi pyytää havaintoja pääkirjaston ympärillä epämääräisesti liikkuneista ajoneuvoista kyseisenä päivänä sekä havaintoja naisen pakottamisesta autoon pääkirjaston pääoven lähettyvillä.

Poliisi kaipaa myös havaintoja naisen liikkumisesta Lehtovaarantiellä ja Kainuun Prikaatin ampumaradan ohi johtavalla vanhalla Lehtovaarantiellä.

Poliisi kertoo, että nainen on kysellyt ainakin yhdeltä pyörällä liikkuneelta mieheltä perjantai-iltapäivänä, että missä suunnassa on Kajaanin kaupunki. Pyöräilijä oli neuvonut naista ja poliisi pyytää tätä pyöräilijää ilmoittautumaan poliisille.

Nainen on normaalivartaloinen ja pituudeltaan noin 160 cm. Naisella oli ollut yllään punainen Adidas-merkkinen verryttelypuku, johon kuului punainen takki mustilla kuvioilla ja tummat housut.

Päässään naisella oli ollut tapahtuma-aikana valkoinen kudottu lipallinen lakki sekä kädessään kellertävä/oranssi kangaskassi.

Havainnoista ja muista tiedoista voi soittaa tai jättää ääniviestin yhteydenottoa varten puhelinnumeroon 040 5414336.

Anonyymi kirjoitti...

Satakunnan Kansa:

Hyväksikäytöstä 4 vuotta vankeuttaLapsen kanssa sukupuoliyhteydessä ollut mies on tuomittu 3 vuodeksi ja 8 kuukaudeksi vankeuteen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä, uutisoi Satakunnan Kansa.

Mies oli saanut 10-11-vuotiaan lapsen ryhtymään useita kertoja seksuaalisiin tekoihin, joita hän kuvasi kännykkäkameralla ja tallensi tietokoneelleen.

Uhrilleen mies joutuu korvaamaan henkisestä kärsimyksestä 20 000 euroa sekä kivusta ja särystä 1 500 euroa.

Tuomittu on syntynyt vuonna 1977. Hän teki rikokset viime vuoden tammi-elokuussa Raumalla.

Anonyymi kirjoitti...

Tänne on joku ruvennut laittamaan jostain syystä uutisia näistä ulkomaalaisten tekemistä puskaraiskauksista. Eikös ne sopisi paremmin vaikka Homma-foorumille?

Anonyymi kirjoitti...

Onko tämä Tiede -lehden keskusteluketju ollut täällä esillä jo joskus aiemmin?

Naisen seksuaalinen valta - kerta kiellon päälle!

http://www.tiede.fi/keskustelut/psykologia-aivot-ja-aistit-f12/naisen-seksuaalinen-valta-kerta-kiellon-pa-a-lle-t49163.html

Homo kirjoitti...

Tämähän oli ilmeisesti se, jossa nainen sytytti Kampissa avuttoman miehen palamaan ja nauroi päälle:

HS: Kampin polttosurman videomateriaali "järkyttäisi puolta maailmaa"

...
Poliisille ei ole vielä selvää, mikä oli motiivi raakaan polttosurmaan raitiovaunupysäkillä, Helsingin Sanomat kertoo.
...
Katsotaan mitä oikeudessa kerrotaan sitten, kun esitutkinta on valmis, tutkintaa johtava rikosylikomisario Juha Rautaheimo sanoi Helsingin Sanomille.
...
Esitän, ettei tallennetta anneta edes asianosaisille. Tämä on sen verran karmaiseva nauha, ettei se saa päätyä vääriin käsiin eikä julkisuuteen. Se on jo pelkästään uhrin omaisten kannalta kestämätöntä. Jos tällainen alkaisi pyöriä Youtubessa, se järkyttäisi puolta maailmaa, Rautaheimo sanoi Helsingin Sanomille.