lauantaina, elokuuta 13, 2011

Halonen harmittelee


Presidentti Halonen harmittelee naisten palkkakuoppaa

Norway killer's hatred of the 'Sex and the City' lifestyle that 'feminises' men | Women's Views on News

Why Gender Equality Does Not Always Work In The Bedroom | Psychology Today

How Professional Women Can Objectify Men (and Why Waitresses Don’t) — The Good Men Project

Equalism? Bootylicious? Let’s call the whole thing off | The F Word

12 kommenttia:

Ulvova Ylläri kirjoitti...

Tarja ei nyt ymmärrä, niin kuin hänen lasittuneesta katseestaankin voi päätellä. Tarja ei ymmärrä, että Suomessa ei ole naisten palkkakuoppaa vaan pikemminkin naisten laiskuutta ja turvallisuushakuisuutta.

Naiset pitäisi saada osapäivä ja osa-aika töistä tekemään täyttä työpäivää. Ylitöitäkin voisi aina silloin tällöin tehdä, jotta tienestiero saadaan kurottua umpeen. Samoin voisi uskaltautua ulkotöihin esim. roskakuskiksi, sillä sieltä saa palkan päälle vielä joitain lisiäkin.

Mutta voihan asiaa yrittää hoitaa hallitusohjelmalla ja julkisen sektorin kuluja kasvattamalla. Vaikka hankala sitä tietenkin on hoitaa kun ei ymmärrä ongelman ydintä. Seuraavaksi presidentiksi kannattaa laittaa Korkeasaaresta haettu simpanssi. Se tulee halvemmaksi, eikä jatkuvasti puutu asioihin joita ei ymmärrä.

Vortac kirjoitti...

Spearheadista löytää joskus mielenkiintoisia linkkejä.

Tältä tasa-arvo näyttää - paitsi että toki aina kun tasa-arvoa tapahtuu (nainen saa samalla mitalla takaisin kuin itse on antanut), nainen välittömästi uhriutuu ja alkaa manipuloimaan itkemällä jne.

Equality-supporting policeman

En tiedä, mitä naisten taipumukselle käyttää itkua aseenaan edes voisi tehdä. Mutta parasta olisi kai informoida ihmisiä tajuamaan, että nainen useimmiten itkee tarkoituksellisesti ja pystyy purskahtamaan itkuun milloin tahansa haluaa - voidakseen kontrolloida miehiä tehokkaammin. Jos väkivalta ei auta, niin sitten vaihdetaan toisenlaisiin aseisiin. Yleensä ainakin jokin näistä naisen (epäreiluista) aseista tepsii useimpiin miehiin.

Ja siksi naiset saavat tahtonsa lähes aina läpi.

Olen tosin varma, että tuo tapaus raportoitiin jonain kamalana kriisinä, ja tuo heppu on varmasti erotettu - mutta on silti jotenkin tyydyttävää nähdä, että miehet alkavat antaa takaisin, eivätkä vain myönny ja nöyrry naisten hulluuden edessä enää.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Vortac, oletko joskus seurustellut tai ollut naimisissa naisen kanssa?

Rehellinen vastaus, kiitos.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

"Vortac, oletko joskus seurustellut tai ollut naimisissa naisen kanssa?"

Harmi, että anonyymitrollit ovat löytäneet tämän blogin.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi, olisi kiinnostavaa tietää, miksi kysyt Vortacilta moista.

Kerro hiukan kysymisesi taustoista, kiitos.

Homo kirjoitti...

Naisrattijuoppo puhalsi hengenvaaralliset promillet

Anonyymi kirjoitti...

Turun Sanomia referoidaan YLE:n TV-uutisissa: Poikien ja tyttöjen ero lukutaidossa on kuulemma suurempi kuin monessa muussa maassa (todellisuudessa suurempi kuin yhdessäkään muussa OECD-maassa eli suurin piirtein vertailukelpoisessa maassa, muistaakseni). Ero johtuu kuulemma harjoittelun määrästä ja asenteesta.

Pojat, perkele, ottakaa nyt itseänne niskasta kiinni, ettei kaikkein PISA-maiden äidin tarvitse hävetä! Vai pitäisikö pojat sulkea koulun ulkopuolelle, kun kerran asenne ei ole kunnossa?

Turun Sanomissa toimittaja on sen sijaan hyvin kartalla. Otsikko kuuluu: "Suomalainen koulu ei osaa käsitellä poikia". Syrjäytyvien poikien ongelmista kerrotaan muutenkin: "Jyrkin ero oli sopeutumisvaikeuksien ja tunne-elämän häiriön vuoksi erityisopetukseen päätyneissä. Heistä poikia oli noin 5 000 ja tyttöjä vain noin 900."

Mitä kaikkea se patriarkaatti mahtaa seuraavaksi keksiä tyttöjen ja naisten pään menoksi?

Mistä moinen ero sitten johtuu? Joku asiantuntija selittää: pojat eivät arvosta akateemista kulttuuria ja pälä pälä. Siis onko muka niin, että kaikissa muissa OECD-maissa pojat arvostavat koulua enemmän kuin Suomessa? No, ehkä se on osatotuus - vaikka kyllä Suomea yleensä on pidetty yhtenä maailman koulutusmyönteisimmistä maista. Mutta, hei, eikö tule mieleen kysy, miksi Suomessa on niin paljon enemmän poikia, jotka eivät arvosta "akateemista kulttuuria"?

Anyways, olemme suurten kysymysten äärellä ja hienoa, että TS asiasta kirjoittaa. Jopa feminismin saastuttama YLE kertoo asiasta, vaikka tietysti vesittämistarkoituksessa.

Onkohan maan tulevaisuuden kannalta suurempaa ongelmaa?

http://www.ts.fi/online/kotimaa/247660.html

Anonyymi kirjoitti...

Sofi Oksanen ei asu samassa osoitteessa miehensä kanssa, kertoo Iltalehti. Mitä helvettiä?

Ai jaa. Vaimo kertoo, että mies on suomalainen. Kuka hullu asuisikaan mykän vaimon- ja lastenhakkaajan kanssa samassa osoitteessa? Sellainenhan suomalainen mies kaikkien rakastaman Sofin mukaan on.

Anonyymi kirjoitti...

Vielä tuosta koulusta ja poikia suosivasta patriarkaatista. Joku feministi, olisiko ollut peräti Ellu "koulu sortaa tyttöjä" Lahelma. joka väitti, että poikien tyttöjä huonompi koulumenestys ei haittaa, koska suomalaiset pojat saavat kuitenkin parempia pisteitä PISA:ssa kuin useimpien muiden maiden pojat.

Kyse on tietysti sovinistisesta paskanjauhannasta. Lyhyt analyysi:

1) Suomen ylivoimainen PISA-menstys nyt ylipäänsä johtuu maahanmuuttajien vähäisestä määrästä verrattuna muihin OECD-maihin.

2) Poikien huono menestys suhteessa sen sijaan on absoluuttisesti totta, ei siis suhteessa maahanmuuttajien määrään.

3)Elina Lahelman kaltaiset paskiaiset yrittävät häivyttää tämän tosiasian. Ellulla ideologia on ohittanut tosiasioiden kunnioituksen.

Anonyymi kirjoitti...

Ai, taisi olla tämä vortac-kysymys teille kaikille atm:lle arka. Ymmärrän.

Homo kirjoitti...

Tuo Equalism? Bootylicious? Let’s call the whole thing off -kirjoitus kommentteineen on taas yksi hyvä esimerkki siitä, että kuinka juuri kukaan feministi ei oikeasti aja tasa-arvoa, vaan ainoastaan naisten etua. Kirjoitus kiertää asiaa kuin kissa kuumaa puuroa, mutta rivien välistä on luettavissa se, ettei haluta tunnustaa minkään female privilegen olemassaloa - ja sitä, että monessa asiassa miehillä on selvästi naisia heikompi asema, mikä on epätasa-arvoista ja johon olisi puututtava.

Tuollaiset femakkojen kirjoitukset ovat hyvä muistutus siitä, että miesten ei kannata ajaa juuri mitään femakkojen ajamia asioita, eikä edes suhtautua passiivisesti, vaan aktiivisesti vastustaa femakkoja niin kauan, kuin femakot aktiivisesti vastustavat miesten tasa-arvo-ongelmien tunnustamista ja korjaamista.

Jorma kirjoitti...

"Tarja ei nyt ymmärrä, niin kuin hänen lasittuneesta katseestaankin voi päätellä."

Tajuaakohan muumiomamma lainkaan, kuinka typerältä hän vaikuttaa näiden täydellistä asiantuntemattomuutta ja ymmärtämättömyyttä osoittavien lausuntojensa jälkeen. Tarja on tehnyt itsestään pellen, taas kerran.

Enää alle vuosi tätä paskaa jäljellä.