perjantaina, syyskuuta 02, 2011

Tylsää ja harmaata hommaa

Erotic Capital: The Power of Attraction in the Boardroom and the Bedroom by Catherine Hakim: an interview with the author. - By Jessica Grose - Slate Magazine

Juttu - Feminismin uudet suunnat | Lily

Aamulehti (nuorilla naisilla suurempi palkka)

Tervo Jari - Layla - WSOY 2011 - HS.fi - Kirjat
Saattaa tulla yllätyksenä: Jari Tervo on Suomen näkyvimpiä feministejä. Ei siksi, että hän todellakin on Jari Tervo, se tunnettu tyyppi. Vaan siksi, että hänen uusi romaaninsa Layla on kovaa kamaa.
Se kiivailee naisille ihmisoikeuksia. Koska niitä ei ole.
Ei edes täällä Suomessa. Tervon romaanin kurdinäkökulmasta:
"Finlandiyassa entiset miehet ja entiset poikaystävät tappoivat naisiaan aivan samoista syistä kuin kurdit tai turkkilaiset tai syyrialaiset miehet, mutta Finlandiyan miesten murhia ei kutsuttu kunniamurhiksi. Silti he murhasivat oletetun kunniansa vuoksi. Heidän uskontonsa oli humala. He vetäytyivät oikeudessa sen suojiin." Repikäämme siitä, sivistyskansan pojat.
Defining sluthood | Dalrock

Koodausta kopissa – tyttöjen mielikuva it-alasta on kurja - Tietoviikko
Kommentteja: - Totuus on kyllä vielä taruakin karmeampaa.

- Fiksuja naisia. Ovat aivan oikeassa. Saa nähdä saavatko heidät uskomaan mustaa valkoiseksi?

- TÄSMÄLLEEN OIKEA KUVA, sitähän tämä on, ja vielä sillä mausteella, ettei tiedä milloin YT alkaa, pätkätyö loppuu jne. TODELLA NAUTITTAVAA SUOSITTELEN!

- Usko pois se on juuri se tylsää ja harmaa homma kopissa jossa naisia edelleen ei arvosteta, eikä mikään vuorovaikutuis keskustelua tässä tehtävässä ole, keskustele koko päivä oman pc:n kanssa. Valitkaa mieluummin markkinointia ja viestintää.


9 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"He vetäytyivät oikeudessa sen suojiin."

Toisin kuin Jari Tervo näyttää kuvittelevan, ei humala ole mikään lieventävä asianhaara rikosissa, saati että sen perusteella selviäisi teostaan rangaistuksetta. Suomessa naisiin kohdistuvaa väkivaltaa, toisin kuin miehiin kohdistuvaa, ei hyväksytä lainkaan, vaan se tuomitaan yleisesti ja jyrkästi. Ero niihin maihin, jossa ns. kunniamurhia tehdään on valtava. Jos tuo on todella Tervon näkemys, on häntä pidettävä sivistymättömänä ja ennakkoluuloisena öyhönä.

Jorma kirjoitti...

"Se kiivailee naisille ihmisoikeuksia. Koska niitä ei ole.
Ei edes täällä Suomessa."

Ai naisetko Suomessa joutuvat orjatyöhön vankeusrangaistuksen uhalla, naistenko sukupuolielimiä Suomessa saa silpoa uskonnon perusteella ja naisiltako voidaan lapset viedä viranomaiset toimesta erossa, jos lasten isä keksii sellaista vaatia?

Ei kukaan voi olla noin tietämätön tosiasioista.

Anonyymi kirjoitti...

Nooo,ehkä pitäisi lukea Tervon kirja ennen kuin antaa tuomioita HESARIN kriitikin perusteella.

Jorma kirjoitti...

"Nooo,ehkä pitäisi lukea Tervon kirja ennen kuin antaa tuomioita HESARIN kriitikin perusteella."

Minähän kirjoitin, että jos. Hesarin kriitikoiden tasottomuus on kyllä hyvin tiedossa. Ennakkotiedot eivät varsinaisesti houkuttele lukemaan kyseistä teosta, mutta katsotaan nyt sitten.

Anonyymi kirjoitti...

"Minähän kirjoitin, että jos"

Niinpäs kirjoititkin, sori!

Anonyymi kirjoitti...

Aamulehti 2.9.2011 09:52

Mies iski vaimoaan keittiöveitsellä kuusi kertaa

Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi torstaina vuonna 1973 syntyneen nokialaisen miehen tapon yrityksestä ja kahdesta pahoinpitelystä kolmeksi vuodeksi ja kuudeksi kuukaudeksi vankeuteen ja passitti heti Kylmäkosken vankilaan.

Mies löi 18. kesäkuuta vaimoansa heidän yhteisessä asunnossaan ainakin kuusi kertaa keittiöveitsellä eri puolille ylävartaloa. Mies myönsi tekonsa, mutta ei humalatilansa takia muistanut mitään tapahtumasta.

Anonyymi kirjoitti...

Hesrion harvinaisen oikeassa siinä, että Tervo on tuon lainauksen perusteella feministi. Tarkoitan sitä, että lainaus kuvastaa näkemystä, joka on aggressiivinen ja tarkoituksellisesti valheellinen.

Jaaha kirjoitti...

Tuohon vikaan kohtaan, älkää nyt kukaan herranjumala valitko markkinointia ja viestintää - tai ainakaan viestintää. Duunipaikkoja on aina yksi paria sataa hakijaa kohden, ja tämä ei edes ole liioittelua. Lisäksi PR-alan naisistuminen on vienyt koko touhulta arvostuksen ja laskenut palkkoja. Nyt se nähdään enemmänkin sihteerien puuhasteluna tai jonkinlaisena geisha-ammattina.

Opiskelija, pysy helvetin kaukana niistä Ypäjän medianomiopistoista.

Homo kirjoitti...

Sairaanhoitajaa epäillään tuhansien lääketablettien varastamisesta

Minun käsittääkseni Anneli Auer ei kyllä ollut työelämässä ja lasten edun nimissä muihin oloihin kiintineitä ja vieraantuneita lapsia tuskin on syytä palauttaa etenkin kun pelkän epäilyksen pohjalta on ennenkin pidetty lapset poissa:

Anneli Auer ensimmäisessä TV-haastattelussa: Olen menettänyt perheeni, työni, kaikki