perjantaina, syyskuuta 02, 2011

Anu Silfverbergillä on asiaa - osa 3

Kirjasta Luonto pakastimessa (2011)
Kyse ei ole sukupolvesta, vaan vanhasta kunnon seksismistä, jota yrittää vahvistaa se, joka siitä eniten hyötyy (Ja Dunderfelt hyötyy...). Dunderfelt haluaisi, että mies olisi isäntä talossa. Hän haluaisi, että naiset eivät haluaisi seksiä vaan turvaa, kuten hän itselleen uskottelee.

Juu, minäkin haluaisin, että sovinistiset pönttöpäät katoaisivat maailmasta...

Koko haastattelu on mielisairas - ei siksi, että se kuvaa Dunderfeltin pakonomaista sovinismia, vaan siksi, että ihmiskuntaa ei voi jakaa kahteen vastakkaiseen joukkoon. Se on tasan kuusi kertaa hullumpaa kuin horoskoopit...

Nainen, tuo hormonaalinen kollektiivisubjekti, ei halua pehmomiestä. Nainen ilmeisesti haluaa tunnevammaisen könsikkään, joka maksaa hänen laskunsa, avaa hänen ovensa ja repii hänen stringinsä valtavilla hampaillaan.

Useimmille aikuisille naisille ajatuskin pönöttävästä tosimiehestä on kuitenkin lähinnä stressaava... Toki on myös naisia, joihin niin sanottu macho vetoaa - heitä on oikein paljon. Mutta he eivät edusta Naisia sen enempää kuin minä edustan kaikkia ihmisiä... Seksuaalisuus on aivan liian monimutkaista. (s.135-139)

27 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"ihmiskuntaa ei voi jakaa kahteen vastakkaiseen joukkoon."

Anu Silfverbergiltä taisivat aikanaan jäädä peruskoulun ala-asteen biologian tunnit väliin.

On todella naiivia hyökätä yleistyksiä vastaan sillä perusteella, että poikkeuksiakin löytyy, ainakin jos hakemalla hakee (etenkin jos vielä uskoo ihmisten omat väitteet mieltymyksistään sellaisinaan, mitä ei kyllä pitäisi koskaan tehdä), sillä kyse on kuitenkin tilastollisista keskiarvoista.

Helsingin Sanomien nykyisestä tasosta kertoo aika karua kieltä se, että siellä huseeraavat Anun tasoiset mutu-kirjoittelijat vakavasti otettavien toimittajien sijaan. En ole ihan lähiaikoina tilausta harkitsemassa.

Homo kirjoitti...

Onko naisen sijoituseuro vain 80 senttiä? Mitä tälle pitäisi tehdä? Markkinat pitää jotenkin manipuloida antamaan sukupuolineutraali tuotto! Tarja, ota kantaa!

Yärkkyä kirjoitti...

Jos ihmisen ihmisen nimi on AnuS, niin pakko siitä on tulla joku trauma.

Homo kirjoitti...

Naiset mukaan tekemään tietotekniikasta käyttäjäystävällistä

Ja PDF-pläjäys aiheesta:

Naisia ICT-alalle!

Homo kirjoitti...

...
Teknologiateollisuus ry käynnistää joukon hankkeita, joilla kannustetaan tyttöjä ja naisia valitsemaan tietotekniikka-alan opinnot, kasvatetaan teknologiateollisuuden tunnettuutta ja lisätään tietoa uramahdollisuuksista. Ensimmäiset hankkeet käynnistetään jo tämän syksyn aikana. Kaksivuotisessa RailsGirls-projektissa järjestetään tytöille räätälöityä koulutusta verkkosovellusten suunnitteluun ja rakentamiseen.
...
Käynnistettävät hankkeet perustuvat Teknologiateollisuuden Digi.fi-ryhmän toteuttaman Naisia ICT-alalle! -tutkimuksen toimenpidesuosituksiin.
...
Esikuvia ja aktiivisia toimenpiteitä
...
Teknologiateollisuuden vetovoimaohjelmassa tytöt ja naiset verkottuvatkin kansainvälisesti. Hienoa on, että koulutuksen tietoyhteiskuntakehitys on saamassa tuulta purjeisiin myös Suomessa, jossa uusi hallitus on sisällyttänyt teeman hallitusohjelmaansa”, Karikorpi iloitsee.

Henry Laasanen kirjoitti...

Onneksi feministit, kuten Anu, eivät jaa ihmisiä kahteen joukkoon...

Homo kirjoitti...

Vihdoin jotain toimia miesvihamielisyyden sijaan poikien hyväksi - vai onko tämä toiveajattelua (luultavasti toiveajattelua, sillä nämä segregaatiotyöryhmät tuntuvat olevan naisitettuja todella miesvihamielisillä femakoilla entuudestaan - kuten on moneen kertaan saatu jo nähdä)?

Opetusministeri huolissaan: Koulutus periytyy vahvasti

...
Gustafssonin mukaan hallitus pyrkii lisäämään koulutuksellista tasa-arvoa Suomessa.

"Hallitus aikoo vähentää koulutuksen periytyvyyttä, kaventaa sukupuolten välistä eroa koulusaavutuksissa ja estää peruskoulujen eriytymisen", luetteli Gustafsson puheessaan Tampereen yliopiston lukuvuoden avajaisissa torstaina.

Jorma kirjoitti...

"Onneksi feministit, kuten Anu, eivät jaa ihmisiä kahteen joukkoon..."

Tämähän se suurin ihmetyksen ja naurun aihe näissä femakoiden itkupotkuraivareissa on.

Mitäs jos vaikka pörssiyhtiöiden hallitusten miesjäsenet ilmoittaisivat, että he eivät olekaan miehiä, vaan jotain ihan muuta, kenties jopa naisia? Jos ihminen kokee, että hänen sukupuolensa on sitä taikka tätä (oikeastaan ihan mitä vaan, jos femujen linjalle kerran lähdetään), niin kukapa sen meistä voisi kiistää?

Voisivat femakoiden naiskiintiövaatimukset joutua vähän erikoiseen valoon.

Homo kirjoitti...

Minusta olisi aika alkaa torpedoida noita naiskiintiöhankkeita nimenomaan vetoamalla niiden olevan vanhentuneeseen tietoon pohjautuvia, koska naistutkimuksessa on jo todistettu, että sukupuolia on enemmän kuin kaksi. Lisäksi osa XY-kromosomeilla varustetuista voisi kieltäytyä määrittelemästä itseään tai haluavansa pitää sukupuolensa salaisena, aivan niin kuin nämä Suden ja Ketun kasvattamat Ruut.

Homo kirjoitti...

Uskomattoman härskejä kyllä nämä femakkojen vaatimukset:

Innes-Stubb: Suomessa tarvitaan naiskiintiöitä

...
Hän huomauttaa, että yritysten uusille hallitusjäsenille asettamat pätevyysvaatimukset saattavat epähuomiossa vinouttavat valintaa.

- Esimerkiksi vaatimukset aiemmasta kokemuksesta tai yrityksen johtotehtävistä karsivat pois lukuisia naisia, jotka muutoin olisivat päteviä tehtävään.
...

Anonyymi kirjoitti...

Liekö Laasasta lukenut? Ruuti räjähtänyt pillun puutteessa? Jokainen naaras 10v. asti jalat levälleen niin henki säilyy...
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011090214311958_uu.shtml

Homo kirjoitti...

Pillupassilla saavutetuista eduista ei luovuta vapaaehtoisesti:

Ex-ministeritär kikkailee eläkkeensä kanssa

Suvi Lindén junaili palkkiojärjestelyn, jotta sopeutumiseläke ei pienenisi.
...

Homo kirjoitti...

Uusia väitteitä Ulvilan surmayöstä

Homo kirjoitti...

9/11-palomiehillä suuri riski sairastua syöpään

Homo kirjoitti...

Aleksei Stubbin puoliso on ennenkin töräytellyt:

Stubbin puoliso: Suomen kieltä vaaditaan turhaan

Homo kirjoitti...

Tyypillistä naiserityistä käytöstä:

"Ahne siskoni haali itselleen kolmen eri ihmisen perinnöt"

Homo kirjoitti...

Oletko kokenut seksuaalista häirintää työpaikallasi?

Homo kirjoitti...

Järkyttävä "trendi" lasten kauneuskisoissa

Homo kirjoitti...

Häh hähhää:

Tuoreen tutkimuksen mukaan C-vitamiinilisä lyhensi poikien flunssien kestoa. Tyttöjen flunssia C-vitamiini ei lyhentänyt.

Tutkimusten mukaan sinkki esimerkiksi tabletteina nautittuna lieventää ja lyhentää flunssaa.

...
Sinkkiä ei saa käyttää pitkäaikaisesti myrkytysvaaran takia, eikä vielä tiedetä, mikä on oikea annostus.

Homo kirjoitti...

Saa nähdä torppautuuko esimerkiksi Paavo Lipposen presidenttiehdokkuus uusiin Wikileaks-paljastuksiin...

Homo kirjoitti...

Tissi ja vittusyövät pääosin itse aiheutettuja sairauksia, joihin veronmaksajien (lue miehet) rahoja tuhlataan:

Rintasyöpä johtuu vain harvoin perinnöllisestä alttiudesta

Homo kirjoitti...

Nyt näköjään alkaa jo vähän ropista uutisia - toivottavasti Suomen maanpettureita yms paljastuu myös:

Norsunluurannikon rauhanturvaajat ostivat seksiä ruoalla

Homo kirjoitti...

Tuo edellinen siis:

ABIDJAN. YK:n rauhanturvaajat Norsunluurannikolla houkuttelivat köyhiä alaikäisiä tyttöjä seksiin, ilmenee paljastussivusto Wikileaksin julkistamista yhdysvaltalaisista diplomaattisähkeistä.
...

Jaaha kirjoitti...

Feministejä on vaikea ymmärtää. Hänelle annetaan kaikki samat mahdollisuudet kuin muillekin, oikeastaan tuetaan vielä enemmän, että menisi ja tekisi elämästään jotain.

Mutta ei. Feministi katselee ehdottajaa hetken tyhjin silmin ja luikkii sitten karkuun joihinkin omituisiin 70-luvun bunkkereihin,joissa eletään fiktiivistä kotirouvien 50-lukua. Täältä rääkymällä yritetään sitten pilata muiden innostus eteenpäin menemiseen.

Toinen mielikuva: feministi on kuin pullea, hemmoteltu pikkutyttö, joka söi toisen synttäreillä kaikki karkit. Nyt on maha kipeä ja hävettää. Ja luonnollisesti tämä on muiden lasten syy! Väää!

Homo kirjoitti...

Tutkimus: Oikea syöminen laskee kolesterolia enemmän kuin eläinrasvan välttäminen

Vortac kirjoitti...

Löysin pitkästä aikaa erään vanhan, mutta hyvän videon, jota olin jo jonkin aikaa toivonut näkeväni uudestaan. Laitan linkin tähän, vaikka se on varmasti jo nähty täällä ehkä moneenkin kertaan; se kuitenkin selittää niin hyvin, yksinkertaisella ja selkeällä tavalla miesten ja naisten eron, mitä tulee 'avioliittoon', että ansaitsee toistoa.

Why won't men commit

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Mielestäni Suomen ongelma on pitkään ollut toimittajakunnan aivan liiallinen feminisoituminen. En tarkoita tällä pelkästään naistoimittajien määrää, vaan voivat miehetkin ajatella myöskin feministisesti, kuten monet tekevät. Feministinen mielipidediktaaturi lähes dominoi mediaa, mutta tämän erityispiirteenä on, että sen olemassaolo kiistetään. Jos on joku julkisuuden henkilö ja sanoo mitä tahansa feministien sensitiivisyyksiä luokkaavaa, niin auta armias. Miten muuten olisi selitettävissä esim. Esko Kiesiin, Matti Halmesmäkeen tai Gustav Hägglundiin kohdistuneet pakkomielteiset lynkkaysreaktiot?