lauantaina, syyskuuta 03, 2011

Hurskastelua?

Jaskan pauhantaa: Heppi

mtirronen.org : Markkina-arvoton maailmankuva

KuvatON.com - Funny Pics

Jyrki Virolainen: 476. Seksinostokielto. Sisäministeri Räsänen hurskastelee ehdotuksellaan

Why Aren’t Men Teaching Kids? — The Good Men Project

In Defense of Period Sex — Feministe
I have met a grand total of one dude in my entire life who was like “no” on the period sex (for the record, he wasn’t saying no in the moment; it was a general conversation, not a negotiation). His reasoning was “it’s gross.” And when I stopped seeing him approximately 24 hours after that conversation, my reasoning was, “I don’t want to be with someone who thinks that a natural, healthy uterus-having body is gross.” Do you have a right to refuse to have period sex because you think bleeding vaginas be nasty? Of course. And do I have a right to leave your ass and think less of you because of that? You betcha. Because it does come down to misogyny, basically — most pre-menopausal people with uteruses and vaginas who are old enough to consent to sex bleed once a month.

17 kommenttia:

Homo kirjoitti...

Rahat tuhlataan narttuihin ja muuhun hölmöilyihin, mutta jätetään sitten rangaistuksen uhalla asevelvollisiksi pakotetut miehet puutteellisen aseistuksen takia suunnilleen miinanpolkijoiksi:

Jäähyväiset Paseille

...
Puolustushaaroista kalustorikas maavoimat on eniten huolissaan. Esikunta pelkää, saadaanko kymmenien tuhansien rynnäkkökivääreiden, tuhansien kertasinkojen ja satojen ajoneuvojen tilalle tarpeeksi uusia välineitä. Vai tekeekö edukas ja ekologinen, mutta nykysodankäyntiin sopimaton "malli Honkajoki" eli jousipyssy paluun.

Homo kirjoitti...

Moon Wisdom: Menstrual blood art

Menstruation is often seen as embarrassing or disgusting and is rarely discussed. But some feminists are determined to break this taboo

Kummallista, että tuon jälkeen femakot kuitenkin tuomitsevat kaiken maailman bukkaket, 2 girls 1 cupit, tub girlit yms taiteen.

Anonyymi kirjoitti...

Päätäpä hintti jo... Eikö se armeija ollut ihan paskajuttu? Pääasia että vikiset kuitenkin. Turha huolia, miesasiamiehet eturintamaan sodassa ja venäläiset (?) jättävät maan rauhaan kauhean kansan takia. Paukutat vain tuota leipäläpeäsi enemmän kuin kivääriä tms. ja kuuluvasti, jotta takariviinkin asti kuuluu. Vastapuoli voi aina tukehtua nauruun.

Homo kirjoitti...

Anonyymi, ilmeisesti ajattelumaailmasi on vähän yksinkertainen, jos et ole onnistunut ymmärtämään aiempaa keskustelua nyansseineen. Yritetään vääntää nyt rautalangasta, jotta kognitiivisesti rajoittuneetkin henkilöt tajuaisivat:

Se, että asevelvollisuus koskee vain miehiä on suuri vääryys. Samoin kuin se, että siitä saatava korvaus on naurettavan olematon. Ja on asevelvollisten karmeaa vaarantamista ja sotatilanteessa teurastamista varustaa heidät aivan riittämättömällä aseistuksella.

Kuitenkin on nähtävissä, että Suomikin tarvitsee jonkinlaisen sotilaallisen turvan (joka tosin etenkin nykyään on valitettavan heikko) omaksi puolustuksekseen. Uskottavampi puolustus olisi sotilaallinen liittoutuminen, joskin käytännössä se tarkoittaisi NATOa, missä on omat ongelmansa kaiken maailman imperialistisissa hyökkäyssodissa - joita käytännössä tunnutaan NATO-maailma edellytettävän (tosin onhan Suomi Afganistanissa jo nyt, vaikkei olekaan varsinainen NATO-jäsen).

Parasta olisi toki, jos koko maailma selviäisi ilman armeijoita. Käytännössä tämä ei tosin ole realistista. Toiseksi parasta olisi, jos pärjättäisiin ainoastaan vapaaehtoisista muodostetuilla palkka-armeijoilla. En kuitenkaan ole vakuuttunut siitä, että Suomen tapauksessa tällainen olisi ainakaan ilman sotilaallista liittoutumista toteutettavissa riittävän laajana puolustustarpeen toteuttamiseen. Kolmanneksi parasta olisi, jos asevelvollisuus koskisi kumpaakin sukupuolta. Paljon tätä huonompaa on vain miehiä koskeva asevelvollisuus.

PS. Espoolainen perheenäiti ryhtyi huumekuriiriksi

Anonyymi kirjoitti...

Ja naisten ikävä velvollisuus synnyttää kai poistuu samalla? abortti täysin vapaaksi? Jos mies nyt välttämättä haluaa lapsen, niin perse revitään yhtä paljon auki kuin naisella ( tai vatsa ym.)ja lääkkeillä aiheutetaan raskauden muut oireet. Kuitenkin kummastakaan -asevelvollisista naisista tai "synnyttävistä" miehistä on tositilanteessa vain haittaa, mutta se tasa-arvo... On se niin väärin, kun miehet ihan ilmaiseksi, hupilaukaukaisulla saavat isyyden onnen ja haukkuvat naisten raskausarpia, avanteita, tikkejä ym. synntysvammoja. Ennen äidit haudattiin kirkkomaan ulkopuolelle, jos kuolivat synnytyksestä saastaisina. Taistelussa kuollut mies on aina ollut sankari. Nykyään sodat käydään siviiliuhreilla ja solttupojat saavat paistaa nakkeja rinatmalla rauhassa.

Nainen tasa-arvon puolesta kirjoitti...

Miehillä on mahdollisuus hyödyttää yhteiskuntaa armeijan sijasta myös siviilipalveluksessa. Naisille sama velvollisuus ja mahdollisuus hoitaa siviilipalvelus synnyttämällä. Jos tiettyyn ikään mennessä (esim. 24) ei ole synnyttänyt, niin edessä armeija / siviilipalvelus muulla tavoin.
Paras synnytysikä kuitenkin on n. 21-22, mitä vanhemmaksi tulee, sitä suuremmaksi kasvaa todennäköisyys, ettei lapsen saanti olekaan helppoa tai että lapsesta on suurempi kustannus kuin hyöty yhteiskunnalle (huom! yhteiskunnalle, jokainen lapsi on aina ilo ja onni omille vanhemmilleen). Tästä johtuen sivarin suoritusta synnyttämällä ei voisi lykätä kolmenkympin kieppeille tai yli.

Hermanni kirjoitti...

Anonyymi, muistutas hölmömpää missä laissa on säädetty naisten synnytysvelvollisuudesta?

Anonyymi kirjoitti...

Enpä ole itsekään tiennyt, että synnytys on jonkinlainen velvollisuus. Sanktioidaanko siitä pidättäytymisestä jollain tavoin? Nykyiselläänhän syntyvyys on alle korvautuvuusrajan.

Anonyymi kirjoitti...

Armeijasta pääsee livistämään hyvin helposti, aborttia saa kinua ja perustella 2 eri lääkärillä. Raskaus johtaa synnytykseen ja 18 v. pakkotyöhön jota ei arvosta kukaan. Steriloinnin saa vasta 30v. eikä sitäkään kovin helposti vain tahdon perusteella. Kuka teistä on joutunut sotimaan? Kuollut sodassa? Jos joku pikku partioleiri eli armeija aiheuttaa tuollaista kitinää ym. niin eihän teistä mihinkään ole. Mitä käyttöä miehille sitten on? Miksi niitä tarvitaan hakkamaan, raiskaamaan ja tuhoamaan? Kovasti puolustetaan raiskaajia ym.eli kun on heikompi uhri sitä saa piestä niin maan perkeleesti ilman seurauksia -tai ehdollinen korkeintaan... Kauhea poru kun itse voi saada turpaansa, muita, pienempia voi toki lyödä.

Pelkurivässykät.

MikkoAP kirjoitti...

Ano: "Armeijasta pääsee livistämään hyvin helposti, aborttia saa kinua ja perustella 2 eri lääkärillä. Raskaus johtaa synnytykseen ja 18 v. pakkotyöhön jota ei arvosta kukaan."

Tapauksissa, joissa miehen naisystävä on "unohtanut" e-pillerin sanotaan "olisit käyttänyt kondomia." No sama tässäkin tapauksessa: akan olisi kannattanut käyttää pessaaria, vaatia miestä käyttämään kondomia, käyttää jälkiehkäisyä jne. lisäksi ehkäisykeinoja voi kombinoida.

Ja tuo "18-vuoden pakkotyö" on kyllä vitsi. Nainen voi hoitaa tuon "pakkotyön" ihan niin hyvin tai huonosti kuin itseä huvittaa. Esim. erotilanteissa nainen saa automaattisesti huoltajuuden ja elatusmaksut ja voi kuluttaa ne rahat miten huvittaa.

"Steriloinnin saa vasta 30v. eikä sitäkään kovin helposti vain tahdon perusteella."

Eipä saa mieskään. Vapaaehtoisen steriloinnin saantia pitäisi kyllä helpottaa.

Jaaha kirjoitti...

Sinällään muuten huvittavaa, että nämä synnytyksistä meuhkaavat femunalut eivät tietenkään itse ole ainuttakaan lasta synnyttänyt (abortteja voi olla useampi takana tietty). Tuskin lapsia koskaan saavatkaan.

Tai jos sitten nelikymppisenä, hormonihoitojen jälkeen tulevat raskaaksi, niin tilanne pelottaa niin paljon että keisarileikkaushan sieltä valitaan.

Eli kunhan kitisevät. Niin kuin kaikki femakot. :)

Jaaha kirjoitti...

P.S. Niin juu, terve vaan Myytinmurtaja. :) Tunnistin tyylisi.

Hermanni kirjoitti...

Anomuumi, no pohdi vähän aikaa ovatko esimerkiksi ulinasi mahdollistavan teknologian takana miehet vai naiset?

Jaska Brown kirjoitti...

Kiitos linkkauksesta. Mainittakoon, että tiedän Heppiä pelatun myös siellä Jyväskylässä…

Anonyymi kirjoitti...

Ulinani? Naiset ovat ehkäisseet etukäteen etikkaan kastetuilla vanutupoilla ym. iät ja ajat, enkelintekijät ovat lähes kaikki olleet naisia, miehille kun on vaan edullista ollut saada merkattua nainen omakseen raskauttamalla sen. Kätilöt hoitavat synnytykset yhä nykyäänkin (lääkäriä tarvitaan vain harvoin hetkeksi) ja nämä noita-akat roihusivat rovioilla kasapäin 1400-1650 -l. Kun se raamattu on niin kiva kirja miesten kannalta, mukavaa tulkintaa voi tehdä, naiset ja homot saavat suorat sanat:kärsikää hiljaa.

Jaaha kirjoitti...

Uliuliuli! Hakkaraisella ja femuilla on paljon yhteistä. :D

Anonyymi kirjoitti...

MM-rugby tuo kiirettä Uuden-Seelannin prostituoiduille