keskiviikkona, syyskuuta 14, 2011

Perussuomalaisten venäläinen vaimo

Timo Soini Venäjällä: "Tunnen aika paljon miehiä, joilla on venäläinen vaimo, ja aika monet heistä ovat perussuomalaisia!" - Ilta-Sanomat (Soini näköjään luulee, että naisten vieminen venäläisiltä miehiltä edustaa suurta ulkomaalaisrakkautta)

A Feminist's Dream Date - YouTube

Cameron forced to drop bid to promote 'cuties' in case it sparks rift with 'Shire' Tories | Mail Online

Response: You can't deny it. Gender studies is full of male-blaming bias | Comment is free | The Guardian

Kino: Halujen taistelukenttä (K15)
YLE Teema Keskiviikko 14.9. klo 21:45
(Extension du domaine de la lutte, Ranska 1999) Kulttikirjailija Michel Houellebecqin teokseen perustuva kuvaus seksin armottomista markkinoista. Elämään tympääntynyt mies luovuttaa taistelun naisista. O: Philippe Harel.

16 kommenttia:

Rohkeasti baariin vaan Timo! kirjoitti...

Pietari on suomalaisen heteromiehen paratiisi. Siellä on saman verran naisia kuin Suomessa ja suunnilleen jokaista kiinnostaa suomalainen mies riippumatta heidän parisuhdetilanteestaan.

Henry Laasanen kirjoitti...

Mokuttaja: "Perussuomalaiset ovat rasisteja"

Perusmies: "Ei pidä paikkaansa! Thaimaan matkallakin rakastelin monen naisen kanssa! En minä heitä vihaa. Laitan myös virolaisen naisen aina suomalaisen edelle!"

Mokuttaja: "Hienoa, olenkin näköjään ollut täysin väärässä perusmiesten suhteen!"

Homo kirjoitti...

Pitääkö miehen maksaa ravintolassa?

Aivan oikein, ylihinnoitellut naisten karvain tupsuttajat kuriin:

Mitä ihmettä, David Beckham leikkaa hiuksensa itse!

Homo kirjoitti...

Jukka Peltomäen virkamatka naisystävän kanssa kuohuttaa

...
Naimisissa oleva Peltomäki on nähty usein kokoomuslaisen kaupunkisuunnittelulautakunnan jäsenen kanssa.

Nainen vahvisti HS:lle osallistuneensa viralliseen ohjelmaan ja asuneensa Peltomäen kanssa eri hotellissa kuin muu seurue. Nainen ei ollut osallistujalistalla ja maksoi matkan itse.
...
"On menty liian pitkälle. Näin julkiset naissuhteet eivät käy. Ryhmä kokoontuu torstaina harkitsemaan aloitteeseen osallistumista", sanoo valtuutettu Jukka Kunnas (kok).

Jotenkin tulee tästä mieleen naimisissa olleen Erik von Frenckell ja Tabe Slioorin suhde:

Tabe Slioorin elämään liittyi läheisesti useita miehiä - ehkä tärkeimpinä Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Erik von Frenckell ja presidentti Urho Kekkonen. Suhde Frenckelliin oli julkinen, suhteesta Kekkoseen vain huhuttiin.
...
Ei epäilystäkään etteikö Tabe Slioor olisi ollut Suomen ensimm�innen salarakas, jonka kuitenkin koko kansa pian tunsi ja josta jokaisella oli oma mielipiteensä.
...
- Taben suhdetta 39 vuotta vanhempaan Erik von Frenckelliin pidettiin kyllä skandaalina, mutta ei sit� osattu kamalasti paheksua.
...

Slioor was also the first woman to be allowed to go to restaurants in Finland without a male company.[1][2][3][5]

In 1953, Slioor met both Prince Bertil of Sweden and Erik von Frenckell, a nobleman and married mayor of Helsinki, at a society event in Finland. While she reportedly befriended with Prince Bertil and kept in touch with him over the years, Slioor and von Frenckell became lovers, and several newspaper articles were written about them at the time.[6][7][8][9][10] Slioor and von Frenckell openly attended various events in Finland, and they also travelled together around Europe, including Austria, Switzerland, and France. At Brussels World's Fair, they attended a ball held to honour Princess Margaret of England, and Slioor played piano four hands with her. They also explored the fair in the same group with the Princess.[2][3][5]

Jorma kirjoitti...

"Naimisissa oleva Peltomäki on nähty usein kokoomuslaisen kaupunkisuunnittelulautakunnan jäsenen kanssa."

Peltomäellä taisi jollain reissulla olla mukana sekä vaimo että tämä ystävätär. No, Jungnerin mukaanhan SDP on rakkauden puolue.

Jommassa kummassa ilta-roskassa Timo Vihavainen joutuu femakkotoimittajan grillattavaksi siitä syystä, että on kirjoittanut venäläisistä naisista ja prostituutiosta jokseenkin ymmärtäväiseen sävyyn.

Ei kuitenkaan tarvitse olla mikään professori tajutakseen, että muualla maailmassa, ei vain itä-naapurissa, naisellisuus on vielä arvossaan. Jopa Ruotsissa menee tässä suhteessa paremmin kuin Suomessa.

Homo kirjoitti...

Kummallista, että pojista ei ole mitään huolta, vaikka kymmenessä vuodessa sukupuolet ovat näin vahvasti eriytyneet:

Teinityttöjen huostaanotot yli kaksinkertaistuneet 10 vuodessa

...
Tilastokeskuksen mukaan poikia on sijoitettuna kotinsa ulkopuolelle edelleenkin enemmän kuin tyttöjä. Tyttöjen uudet huostaanottotapaukset ovat kasvaneet kuitenkin nopeassa kasvussa.

Kymmenen vuotta sitten tyttöjä ja poikia jouduttiin sijoittamaan kodin ulkopuolelle yhtä paljon.
...

Homo kirjoitti...

Huostaan otetuista lapsista suurimmassa syrjäytymisvaarassa ovat teini-iässä laitokseen sijoitetut pojat. Heistä peräti neljäsosa oli nuorina aikuisina työttömänä tai eläkkeellä, ilmenee Kelan tuoreesta tutkimuksesta.

Jorma kirjoitti...

"Kummallista, että pojista ei ole mitään huolta"

Normimeininkiä Feministi-Suomessa.

Voitonpäivä kirjoitti...

Aivan loistava veto Soinilta, vaikka ehkä tahaton!

Mikään ei syö ryssää enemmän kuin se että tsuhnat vie niitten naiset: Sodan häviäjä on rauhan voittaja - ja päinvastoin...

Tomi kirjoitti...

Guardianin jutussa gender studyä puolustava dekaani(?) ottaa esille Jeff Hearnen hienona miestutkijana. Esimerkin siis pitäisi kumota väitettä miesvihamielisyydestä ja naisten uhriuden liiallisesta korostamisesta. Kyseessä on siis tämä Hankenin Hearn, joka väitti, että naiset eivät oikeastaan koskaan ole väkivaltaisia lähisuhteissa, ja jos ovatkin, syy on miehen. Siis tämä, jonka Suomen valtio TANE.n kautta palkitsi erityisen miesvihamielisistä ponnisteluista tms. männävuonna. Siis tämä aito profeministi.

Asiasta toiseen, olisi mukava tietää, minkälaiseen tutkimukseen perustuu mainitun artikkelin väite, että yhteiskunnassa miesvihamielinen puhe on neljä kertaa yleisempää kuin naisvihamielinen tai jotain sinne päin: "research finding that women verbalise four times more misandry than men do misogyny" ja "a world which verbalises four times more sexism against men than it does against women".

Väite kuulostaa toki uskottavalta, mutta ettei vain olisi tullut vedettyä liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä yhdestä tutkimuksesta. Jos näin, kaveri sortuu siihen mitä haukkuu eli feministiseen "rusinanpoimintatieteeseen".

Homo kirjoitti...

Saksalainen avioliitto kestää 14 vuotta – suomalainen yhdeksän

Homo kirjoitti...

Olenko ainoa, jolle Jeff Hearnista tulee jostain syystä mieleen joku taljaan ja hirvensarviin sonnustautunut hahmo Robin Hoodista (?)?

Anonyymi kirjoitti...

Homo ja muut HL:n seuraajat ovat olleet naimisissa tasan 0 vuotta.

Homo kirjoitti...

Anonyymi trolli, valitettavasti pelkään pahoin, etteivät asiat ole niin valoisasti.

Anonyymi kirjoitti...

Päätit sitten ryhtyä homoksi, kun et naisille kelvannut.

Lihaa syövä heteromies kirjoitti...

Anonyymi kirjoitti...
Homo ja muut HL:n seuraajat ovat olleet naimisissa tasan 0 vuotta.

14/9/11 16:40

Eukon kanssa on menossa 23. vuosi ja rakastajattren kanssa 9. vuosi. Laasanen on paljon tuoreempi nettituttavuus.