tiistaina, syyskuuta 13, 2011

Tulvii

Tulva - Isyyttä tunnustamassa
Isyydentunnustuksessa ei nimittäin suinkaan riitä se, että vanhemmat yhdessä ilmoittavat lapsen isän. Lain mukaan lastenvalvojan on esitettävä kysymyksiä suhteen tai avoliiton kestosta sekä joissain tapauksissa myös, onko pariskunta ollut sukupuoliyhteydessä lapsen siittämisen aikoihin. Lisäksi lastenvalvoja tenttaa naiselta, onko tämä ollut sukupuolisessa kanssakäymisessä muiden kanssa.

Mutta miksi pelkkä ilmoitus isyydestä ei riittäisi? Siitähän koko jutussa on kysymys eikä seksielämän tilittämisestä.

Tulva - Viimeinkin mielenosoitus!

Suomessa oman kontekstin naisten syyllistämiselle muodosti Aamulehden toimittajan kolumni Norjan joukkosurmista otsikolla "Tytön puute sairastuttaa miehenalun". Tärkein syy miehen äärimmäisen väkivaltaisen teon taustalla oli toimittajan mukaan naisen ja heteroseksin puute. Nuorille naisille suunnattu vetoomus luoda suhteita tällaisiin miehiin aiheutti raivostuneen palautteen tulvan. "Yy, kaa, koo nee, sovinisti haisee!"

Lutkamarssin merkitys on siinä, että se paitsi tarjosi kauan kaivattua kärjekästä ja anteeksipyytelemätöntä feminististä toimintaa, myös rikkoi illuusiota toteutuneesta tasa-arvosta. Marssi täytti minut energialla ja optimismilla ja motivoi jatkamaan istumista "tasa-arvotyön" kokouksissa.

Real Business - Sue Black: the greatest threat to women in the workplace since Jack the Ripper

Unable to pay child support, poor parents jailed - US news - Crime & courts - msnbc.com

"If You've Got It, Charge for It": The Feminism 2.0 Manifesto - Forbes

16 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Tärkein syy miehen äärimmäisen väkivaltaisen teon taustalla oli toimittajan mukaan naisen ja heteroseksin puute."

Millä tavoin tämä on naisten syyllistämistä? Kenelläkään ei ole yhtä heikkoa itsetuntoa, kuin suomalaisella feministillä.

Jorma kirjoitti...

"Mutta miksi pelkkä ilmoitus isyydestä ei riittäisi?"

Siksi, että myös miehen oikeusturva on varmistettava. Itse asiassa, parasta olisi testata isyys jokaisen syntyvän lapsen kohdalla. Jos mies ei ole isä, ei hänellä voi olla mitään velvoittetita lasta kohtaan, ellei sitten itse sellaisia halua ryhtyä kantamaan. Isyydestä pitäisi saada luopua myös ennen lapsen syntymää, jos sosiaalisista, terveydellisistä yms. syistä isyys ei luonnistu.

Homo kirjoitti...

Köyhät tai syrjäytyneet vanhemmat vaikuttavat erityisesti poikien opintomenestykseen, tuore raportti kertoo.

Jorma kirjoitti...

Fatherhood 'lowers testosterone to keep men loyal'

Mitä ihmettä! Eikö ihmisten käytös kaikkeudessaan olekaan vain kulttuurin (ja viime kädessä mainosmiesten) työn tulosta?

Homo kirjoitti...

Minusta pitäisi säätää ankarasti rangaistavaksi se, että esimerkiksi isyydentunnustamistilaisuudessa nainen huijaa väittämällä, ettei ole nussinut sopivana ajankohtana muiden miesten kanssa. Tässä isyystunnustamisjupakassa on kyse lähinnä vain naisten huolesta siitä, että heidän uskottomuutensa ja rahakkaimman isän kalasteluyrityksistä jäisi kiinni.

Homo kirjoitti...

Miksi naiset aina retkahtavat pelimiehiin?

Tomi kirjoitti...

Kun Tulvaa rupesit lainaamaan, Henry, miksi et laittanut sitä juttua, jossa nimesi mainitaan? Mielestäni se on yksi tökeröimmistä feministipläjäyksistä aikoihin, koska sitä voi lukea pohdintana siitä, saako miehiin kohdistaa väkivaltaa ja minkälaista. Tappaminen, kaikkien miesten tuhoaminen ei ole toimittajan möläytyksen ja haastateltujen sekopäiden horinoiden perusteella poissuljettu. Tämä on ehkä uusi linjaus, koska aiemmin lehdessä on hehkutettu vain tiettyjen miesten tappamisella.

Homo kirjoitti...

"Luomupornon" monet vaarat

Homo kirjoitti...

Tomi, onko tuo joku uusi Tulvan juttu mihin viittaat? Osaatko sanoa missä numerossa tuollaista on ollut?

Vai onko kyse siitä miesasiamiesten tulta munille -ampumisesta - tai SCUM-manifestista?

Homo kirjoitti...

Ehkä olisi poliisin aika puuttua noiden feministien vihakirjoitteluun ja väkivallan lietsontaan...

Anonyymi kirjoitti...

Epäluotettavat havainnot
Selektii asiayhteyksistävisyys
Liiallinen yleistäminen
Puutteellinen päättely
Lyhytjänteisyys
Asioiden tarkastelu irrallaan asiayhteyksistä

Klassinen virhepaketti, mutu -tietoa, teoriaa ei ole luotu kokemuksen perusteella (koska kokemusta ei ole tai Henryn pubiruusujen kaadot eivät kelvanneet muuksi kuin katkeruuden lähteeksi, joka poiki paskan gradun ja yli 10v.kirjoitetun väitöskirjan (menikö läpi tämä kopioitu pseudotiede?), väkisin väännetty löyhä kehikko (naiset=lutkat/huorat ja sankarilliset korkeamoraaliset (?) atm:t, jotka ovat liian hyviä näille naisille...). Kivaa saada palkkaa, kun tarkastelee omia ongelmiaan "tieteellisessä" valossa, vaikka tosiasiassa sivuttaa oman ulkomuodon ja ulosannin tuomat SUURET miinukset yli 10v. myöhemmin hankittuun titteliin (YTM, heh, heh...). Ulkomuoto, ulkomuoto ja ulkomuoto. Kukaan ei halua pulleaa miestä, rumaa miestä ja kitisevää miestä. Tai idioottia. Pyytäkää Parviainen mukaan maskulinisteihin, järjestäkää peniskulkue kellot kaulassa, ostakaa ne thai-vaimot, 5d-nuket tms. Kuka on niin hullu, että oikeasti uskoisi yhdenkään vässykän täällä lopettavan ruikutustaan, sittenkään kun malja vuotaa ylitse? Muuten, antaisitko Aamulehden naisenpuuttesta kärsiville edes lemmikin hoitoon? Mielenhäiriöt eivät parane panemalla edes sitä kireää 12 kesästä.

Tomi kirjoitti...

"Kompromissitonta miesvihaa 2000-luvulle" on se Tulvan otsikko. On näemmä tänään toiseksi uusimmassa numerossa. http://www.tulva.fi/index.php?k=15862

"MIES ON BIOLOGINEN ONNETTOMUUS, kävelevä surkastuma, emotionaalisesti rampa, täysin kykenemätön empatiaan. Kaikki mihin mies koskee, muuttuu paskaksi. Mies on epätäydellinen nainen, jota riivaa pillukateus. Miehet eivät ole parannettavissa, vaan heidät tulee tuhota. SCUM taas on joukko itsenäisiä, röyhkeitä naisia, jotka ovat ottaneet asiakseen miesten täydellisen tuhoamisen."

Toimittaja: "SCUM-manifestin, feminismin kiistellyn klassikkoteoksen, joka puhkuu vihaa ja väkivaltaa miehiä kohtaan, eikä jätä lukijalle juurikaan tulkinnanvaraa. 2010-luvun feministiä alkaa helposti heikottaa Solanasin tekstin äärellä. Eihän näin voi sanoa, vai voiko?"

Jaa-a, hmmm, kiperä kysymys. Saako puhua viattomien ihmisten, puolen ihmiskunnan massamurhasta? Hmm, en suoralta kädeltä kyllä ihan osaa tohon vastata. Ehkä toisaalta ...

Haastatellut sekopäät eivät myöskään yksiselitteisesti irtisanoudu SCUMista. Saarikoski sanoo, ettei kannata silmitöntä väkivaltaa ja ihailee suunnattomasti SCUMia. Ton voi lukea niin, että ei-silmitön, suunnitelmallinen väkivalta SCUMin hengessä on ihan okei. Näin siis puhuu tämä Akuliina-Atlas Breivik-Saarikoski. Nylen taas on selkärangaton ja itseinhoinen elitistityperys.

Tomi kirjoitti...

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2008453/School-bans-bid-stop-children-falling-gender-stereotypes.html

Kumma sattuma, muuten, että tässä jutussa mainitut ovat Rajalin ja Korpi eli kaksi suomalaista nimeä. Jonkun toisenkin tämmöisen päiväkodin johtajan nimi Ruotsissa oli suomalainen. Ehkä ne ovat innoittuneet suomen kielen pers.pronominien sukupuolettomuudesta."Staff at the school try to shed masculine and feminine references from their speech, including the pronouns him or her – 'han' or 'hon' in Swedish. Instead, they've have adopted the genderless 'hen'.
Making their own decisions: The school carefully plans the colour and placement of toys to assure they do not fall into stereotypes 'We use the word "Hen" for example when a doctor, police, electrician or plumber or such is coming to the kindergarten,' Rajalin says. 'We don't know if it's a he or a she so we just say "Hen is coming around 2pm"; then the children can imagine both a man or a woman. This widens their view.' "

No, onko se hyvästä? "Jay Belsky, a child psychologist at the University of California, Davis, said he's not aware of any other school like Egalia, and he questioned whether it was the right way to go.

'The kind of things that boys like to do - run around and turn sticks into swords - will soon be disapproved of,' he said.

'So gender neutrality at its worst is emasculating maleness.' "

Lisäisin tuohon sen, että voi poikaparat, kun vanhempana joudutte naisten arvioitaviksi samalla viivalle niiden kanssa, joiden maskuliinisuutta on lapsena vahvistettu.

Henry Laasanen kirjoitti...

"Tomi sanoi...Kun Tulvaa rupesit lainaamaan, Henry, miksi et laittanut sitä juttua, jossa nimesi mainitaan?"

Siihen taisi olla linkki silloisen numeron ilmestymisen aikaan, mutta muuten linkit ovat lähes aina tuoreita (ellei toisin mainita).

Tomi kirjoitti...

Joo, luulin jostain syystä, että se on ihkauudesta numerosta.

Homo kirjoitti...

En minä tiedä onko mitään tarvetta mitenkään eriyisesti vahvistaa poikien maskuliinisuutta, sillä yleensä pojat tuppaavat olemaan maskuliinisempia luonnostaan. Sen sijaan voi olla hyvin tuhoisaa, että maskuliinisuuteen, seksuaalisuuteen tms suhtaudutaan kielteisesti tai jopa rangaistaan siitä. Onhan tunnettua, että esimerkiksi millaisia traumoja katoliset ovat onnistuneet lapsille aiheuttamaan seksuaalikielteisyydellään ja seksuaalisuudesta rankaisemisella.

Sen sijaan tyttöjen maskuliinisuutta täytyisi luultavasti vahvistaa ja prinsessakohtelya vähentää, jos haluttaisiin näiden esimerkiksi etenevän omilla ansioillaan merkittäviin asemiin yhteiskunnassa.