keskiviikkona, lokakuuta 26, 2011

Feministien propagandapäivä

Naiset tekevät loppuvuoden töitä ilman palkkaa? | Ykkösen aamu-tv | Toista | YLE Areena | yle.fi
Naisen euron sanotaan olevan miehen euro 18 senttiä. Toimihenkilökeskusjärjestö STTK on laskenut, että tämä palkkaero huomioiden naiset tekevät loppuvuoden töitä ilmaiseksi. Aamu-tv:ssä vierailivat Outi Viitamaa-Tervonen STM:stä ja Anja Lahermaa STTK:sta.
Toimittaja eksyy jossain vaiheessa sanomaan, että "pojat hakevat suuripalkkaisia töitä ja tytöt mukavia töitä". Haastateltavien tuimat ilmeet saavat toimittajan pian tajuamaan, että nyt tuli möläytettyä melkoinen sammakko keskelle feministisen propagandan riemumarssia.

Ylen tallenne paljastaa Pekkarisen puhuneen ryntäistä - Politiikka - HS.fi

YLE Areena: Video Pekkarisen "ryntäilystä"

Jaahas. Videolta selviää, että kyse on harmittomasta huumorista, jolle yleisö nauraa. Onko tänään jotkut feministien hullut päivät? (Maia Fandi cv: Sivuaineet: naistutkimus; Tuija Mäkinen)

Feminist Gets Pumped And Dumped By PUA « Chateau Heartiste

Chateau Bullshit | A Voice for Men ja Paul Elam does not have the answers you’re looking for (debate) | A Voice for Men

TV: A-studio - YLE TV1 Keskiviikko 26.10. klo 21:05
Unohtuuko miesten ja naisten välinen tasa-arvo palkkaneuvotteluissa?

27 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Haastateltavien tuimat ilmeet saavat toimittajan pian tajuamaan"

En tiedä, voiko näitä Aamu-tv:n lässyttäviä kukkahattufemakkoja edes toimittajiksi kutsua. Sen verran kritiikitöntä on feministipropagandan jatkuva suoltaminen.

"Unohtuuko miesten ja naisten välinen tasa-arvo palkkaneuvotteluissa?"

STTK on sen ainakin unohtanut. Pienipalkkaisten, kovaa työtä tekevien miesten asemaa ei puolusta kukaan.

Jorma kirjoitti...

"Vuosipalkaksi muutettuna tämä naisen 82 - prosenttinen palkka on maksettu 26.10. mennessä."

ja

"Lisäksi samalla alalla työskentelevät naiset saavat pienempää palkkaa kuin miehet, koska he sijoittuvat eri tehtäviin. Myös samaa työtehtävää tekevät naiset saavat keskimäärin pienempää palkkaa kuin miespuoliset kollegansa. Tämän ”selittämättömän” palkkaeron suuruus on noin 6 prosenttia, ja se vaihtelee eri alojen kesken."

Todetaan STTK:n sivuilla. Ensinnäkin herää kysymys, että kuinka suuri se "palkkaero" nyt STTK:n mielestä oikein on? 18, 6 vai 0 prosenttia? Toisekseen, jos naiset ja miehet sijoittuvat eri tehtäviin, niin miksi ihmeessä heille pitäisi maksaa sama palkka. Eihän samapalkkaisuus sitä tarkoita, että naisten pitäisi saada aina vähintään yhtä paljon kuin miesten, riippumatta siitä, mitä he tekevät. Ja jos puhutaan samasta työtehtävästä, on kysyttävä, tehdäänkö töitä yhtä paljon, yhtä hyvin, yhtä tuloksellisesti jne. Ilmeisesti ei.


Palkkaeron taustalla useita syitä

Jorma kirjoitti...

"Onko tänään jotkut feministien hullut päivät?"

Onko feministeillä muunlaisia päiviä?

Nimimerkillä: Kaikki hullut eivät ole feministejä, mutta kaikki feministit ovat hulluja.

Homo kirjoitti...

Tuosta Feminist Gets Pumped And Dumped By PUA tulee pelimiehen lisäksi toiseksi mahdolliseksi selitykseksi se, että nainen oli vain huono sängyssä (esimerkiksi lahnamainen ja hygienialtaan puutteellinen).

Tosin tilastollisesti on toki todennäköistä, ettei naikkonen ollut alun alkaenkaan mikään kaunotar, mutta kelpasi kertapanoksi paremman puutteesa.

Anonyymi kirjoitti...

Se olisi niin kiva etsiä kassiaan miehen haaroijen välistä ja todeta että onneksi jotain kouriintuntuvaa löytyy... Pikku pila, pojat ovat poikia ja tytöt tyttöjä, jälkeenpäin vain kommentoimaan velttoa alle 5cm prinssinakkia. Mikseivät naiset tee noin? Pikku pila, hieman huulta heitetty...Ei ole tasa-arvoa, että vain miehillä on oikeus vitsailla. Ja miksi naisten ja miesten työt arvotetaan palkkaratkaisuissa niin kuin näyttää olevan? Jokaisen pitäisi kokeilla päivää geriatrian osastolla hoitsuna, tuseerata, tulla pahoinpidellyksi, kestää herjaa ja samalla syöttää,vaihtaa puhtaisiin ja saada 200e enemmän työstä minimivuokralla (400-500e) kuin mitä sossusta saa. Ai niin, miesten ei kannata sitä tehdä, eivät saa naisia sitten. Kai joku ne työt tekee? Siivouksesta saa joka oksennuksesta ja paskasta korvauksen, hoitsut eivät, kuuluu työn kuvaan ottaa turpaan ja kuulla huoritteluja ja samalla passata ihmisiä. Insinöörillä ja sairaanhoitajalla on melkoinen palkkaero, insinööri ei tee yötyötä, insinööristä ei riipu viimekädessä kenenkään elämä, työ on siistiä ja mukavaa. Pääsykokeissa vaikein tehtävä on suunnikkaan pinat-alan laskeminen, hoitsuilla liuoslaskut, onko kertolasku niin paljon arvokkaampaa kuin jakolasku?

Henry Laasanen kirjoitti...

Jari Tervolle uusi tyrmäys: ”Pilkkaamista” — Uusi Suomi

Jorma kirjoitti...

"Ei ole tasa-arvoa, että vain miehillä on oikeus vitsailla."

Kukas täällä on ollut kieltämässä naisia vitsailemasta? Pekkarisen vitsailu kohdistuu sitä paitsi lähinnä häneen itseensä, ei kehenkään muuhun. Niillä ihmisillä, jotka tällaisesta tyhjänpäiväisestä täytepuheesta kohun nostattamalla nostattavat, ei hissi kulje ylimpään kerrokseen asti.

"insinööristä ei riipu viimekädessä kenenkään elämä"

Kyllä riippuu. Hoitajat saavat Suomessa ihan hyvää liksaa, kaikenmaailman ylihoitajat tosin ylisuurta.

Ei pelkkiä rusinoita pullasta kirjoitti...

Hoitsu ei tee minuuttiakaan työtä ilman palkkaa ja jopa ruokailu lasketaan työaikaan.

Insinööri vääntää usein projektin valmiiksi deadlineen iltaisin, viikonloppuisin ja jopa öisin ilman eri korvausta.

Hoitsu ei saa kenkää työstään ellei itse tyri tosi raskaasti. Insinöörin työ voidaan milloin tahansa siirtää halvemman kustannustason maahan ilman että insinööri mokaa mitenkään työssään.

Jostain syytä Suomessa irtisanomisriskin hinnoittelua ei lainkaan tahdota enää ymmärtää niin että yksityisellä puolella pitää saada 10-20% enemmän palkkaa kuin julkisella puolella samasta työstä ilman irtisanomisriskiä, kuten oli aiempina vuosikymmeninä.

Henry Laasanen kirjoitti...

Welat Nehri: "Jari Tervo on mielestäni anteeksipyynnön velkaa etenkin kurdinaisille ja heidän oikeuksien puolesta taisteleville."

Taisi osua pilkka omaan nilkkaan eräälle Suomen näkyvimmistä feministeistä".

LSHM kirjoitti...

Eläkeasiat ovat kovasti tapetilla Hesarissa.

Yksikään toimittaja ei saa siellä itsestään irti sitä faktaa, että Suomessa miehet ovat eläkkeellä keskimäärin 7 vuotta ja naiset 15 vuotta, ja silti eläkemaksut ovat samat sekä miehille että naisille.

Anonyymi kirjoitti...

Kummasti suomalaisten lääkäreiden taso on korkea. Monet tuttavani menivät opiskelemaan insinööreiksi, kun sairaanhoitajaksi eivät psyykkiset kyvyt kantaneet eikä lääkikseen heti päästy. Sairaala on paikka, jossa virhe mitataan vaikka sen insinöörin hengellä. Samalla insinöörit väheksyvät hoitsuja jokseenkin seksistisesti, mutta kun sydämestä ottaa siinä 50v., pitäisikö hoitsun pyytää miehlle peiliä, jollei itse löydä? Viimekäden ratkaisut ovat naisilla, terveydenhoitoalalla, haudan takaa tuskin kukaan tulee saarnaamaan, että olisi pitänyt tehdä sitä ja tätä, kun koneenkin suunnittelin.. Pikkasen pienempää suuta ehkä? Hoitsun palkka on 2000 e pinnassa, eikä enää lääkärinkään ilman päivystyksiä ja korkeaa asemaa yli 4000e. Insinööri saa ihan liikaa. Reippaasti Kiinaan ja Intiaan ulkoistamaan, tasossa ei ole eroja lopulta.

Anonyymi kirjoitti...

Kauhea rikos! Ihan ehdollista ja mitä miesparka kärsi!!!!!
http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194702473067/artikkeli/il+aviomies+ja+koira+raatelivat+perheenaidin+nyt+revitaan+akalta+naama+.html

Noita suomi on täynnä ja femakkosiat aina valehtelevat. Miehet ovat vain miehiä, raiskaaminen on biologiaa, akanhakkaamisella säilytetään kasvot miehenä. Muut eivät saa nauraa niin tärkeälle olennolle, kuin mies!

Homo kirjoitti...

HPV Vaccine Recommended For Boys

Monenlaisia ammattilaisia kirjoitti...

Sairaalassa hoitsu tappoi systerin tunkemalla kanyylin kaulasta keuhkoon ja siitä läpi niin että veri lensi suusta kuin teurastuksessa ja henki lähti vaikka oli jo valmiiksi sairaalassa. Eikä hoitsu saanut kuin pikkusakot ja jatkaa hommiaan...

Mun suunnittelemat rakennukset eivät ole sortuneet (kop kop) vaikka potentiaalia löytyy: Jos osaa panostaa oikeat kohdat pikkupaukulla, niin jälki on kuin maanjäristyksessä...

Henry Laasanen kirjoitti...

Pekkarisen ryntäys — Touko Aalto

Muutama huomio tapahtuneesta:

A) Kuinka paljon tämänkaltaista puhetta, etenkin naiset, saavat kuulla päivittäin työpaikoillaan? Ja kuinka monta kertaa tämänkaltaisen puheen kohteeksi joutuneet ihmiset hiljaa alistuvat asemaansa?

B) Kuinka paljon tässä maassa voidaan kuitata rasistista ja/tai sovinistista puhetta pelkällä vitsillä?

C) Kaikkein huolestuttavinta tässä kaikessa ei ole yksittäisen ihmisen möläytykset vaan se, että yhteisö antaa suoraan tai vaikenemalla tuen tämänkaltaisille puheille.

D) Ystäväni ja kollegani Maia Fandi toimi rohkeasti kyseenalaistaessaan vuosikymmeniä jatkuneen "tapakulttuuriin" ja laittoi sille Pekkarisen kohdalla pisteen.

E) Toivon, että niin miehet kuin naisetkin ympäri Suomea puuttuvat vastaaviin joka päivä tapahtuviin epäkohtiin, niin kotona, koulussa, työpaikoilla, urheiluseuroissa kuin bussipysäkeilläkin. Vaikenemisen aika on ohi.

Vihreiden kansanedustaja Jani Toivola ilmaisi asian hyvin Uuden Suomen blogissaan: "Vitsillä ja huumorilla on oma vastuunsa. Erityisesti tuon vastuun tulisi painaa aikamme päättäjiä, yhteiskuntamme muovaajia."

Anonyymi kirjoitti...

"Hoitsun palkka on 2000 e pinnassa"

http://www.sairaanhoitajaliitto.fi/viestinta/tilastoja/

"Tehyläisen sairaanhoitajan säännöllisen ansion keskiarvo 2009 oli 2732€. "

Anonyymi kirjoitti...

STM:n Tasa-arvoyksikön Outi Viitamaa-Tervosella on minun kirjani "Vaiettua tietoa tasa-arvosta", mutta palkka-asiantuntijana esiintyvä OV-T:llä on ilmeisiä luetun ymmärtämisongelmia. Onhan se "häpeäpilkku", että naiset eivät saa 8 tunnin työstä samaa palkkaa kuin mitä miehille maksetaan 10 tunnin työstä!
Pauli Sumanen

Anonyymi kirjoitti...

"Onhan se "häpeäpilkku", että naiset eivät saa 8 tunnin työstä samaa palkkaa kuin mitä miehille maksetaan 10 tunnin työstä!"

Vaikuttaa sokealta pisteeltä
täällä meidän feministiplaneetalla.

Naiset nyt ovat prostituution ja siivelläelämisen kautta saavuttaneet sellaisen erityisaseman, että palkkaa tulisi "yle-mielipiteen" mukaan maksaa enemmän kuin miehille suhteessa työmäärään.

Fakta on se, että kympin tuntipalkalla paiskivaa kassaneitiä säälitään, mutta kun mies vitosen tuntipalkalla ajelee maaseututaksia sillä ei ole mitään merkitystä.


-bmad

Anonyymi kirjoitti...

http://www.thestar.com/news/article/1075962--woman-cleared-of-murder-still-treasures-locket-with-photo-of-man-she-killed

Murhaaja vapautettiin ja sai takaisin lapsensa huoltajuuden Kanadassa. Syynä oli ilmeisesti se, että murhattu oli oikeasti syyllinen, koska oli kohdellut murhaajaa huonosti -- ja koska oli mies. Murhaaja rakastaa murhaamaansa miestä edelleen, joten ei häntä ole ihan hirveän huonosti voitu kohdella. Ja vaikka olisi ei murhasta pitäisi saada kävellä.

Samanlaisia viattomia enkeleitähän vapautettiin Ruotsissa juuri äsken lapsipornojutussa. Jutun ainoa mies toki tuomittiin, koska oli houkutellut naiset mukaan. Päätöksessä tuomari nimenomaan muistutti, että tätä ei kuulu tulkita niin, että naiset olisivat olleet kykenemättömiä tekemään elämäänsä koskevia päätöksiä. Ilmeisesti ote olikin lipsunut vain tässä yhdessä asiassa. Straffrabatt, rangasitusalennus on ruottalaisten termi tälle länsimaisen oikeuslaitoksen kummallisuudelle.

Femakot usein väittävät, että naisia tuomitaan ankarammin julkisudessa. Että naispoliitikko joutuu helpommin tulilinjalle. Vaikea uskoa, kun jopa oikeuslaitos päinvastoin tuomitsee naisia lievemmin.

Anonyymi kirjoitti...

Muistanko nyt väärin, että lehdissä oli hiljakkoin arvio noin 1700:ta hoitovirhe kuolemasta Suomessa vuosittain. Sairaanhoitaja ja lääkäri ovat erittäin suojattuja ammatteja ainakin siinä mielessä ettei niiden mokista juuri hiiskuta.
Bussikuski menettää kyllä työpaikkansa ja joutuu ehkä vankilaan jos ajaa suojatiellä jonkun yli.

Henry Laasanen kirjoitti...

Astrid Thors: Pekkarisen käytös loukkaavaa ja halventavaa | Kotimaan uutiset | Iltalehti.fi

Kansanedustaja Mauri Pekkarisen (kesk) sanailu ryntäistä ei saa ymmärrystä naiskansanedustajien verkostoa johtavalta työvaliokunnan puheenjohtajalta Astrid Thorsilta (r).

- Olen oppinut uuden suomen kielen sanan. Niissä piireissä, joissa olen liikkunut, poliitikkona ja yksityishenkilönä, ei ole koskaan käytetty tuollaista sanaa. Se ei ollut lainkaan vitsikästä vaan loukkaavaa ja halventavaa, Thors sanoo Iltalehdelle ja vertaa tapausta tytöttelyyn.

tapsa kirjoitti...

"Ja miksi naisten ja miesten työt arvotetaan palkkaratkaisuissa niin kuin näyttää olevan?"

Tarpeetona kinastelua. Olisitte tyytyväisiä te, joilla on palkkatyötä.

"Jokaisen pitäisi kokeilla päivää geriatrian osastolla hoitsuna, tuseerata, tulla pahoinpidellyksi, kestää herjaa ja samalla syöttää,vaihtaa puhtaisiin ja saada 200e enemmän työstä minimivuokralla (400-500e) kuin mitä sossusta saa."

No kerro miten sinne voi päästä kokeilemaan ilman tutkintoa?

Ei kai se muuten miessukupuolen vika ole, jos siellä on kaaos. Jos jotkut riehuvat, eikö sairaalan johtoHERRAN kannattaisi palkata riittävästi vartijaPOIKIA painimaan hörhöjen kanssa?

"Ai niin, miesten ei kannata sitä tehdä, eivät saa naisia sitten."

Ei hoitotyö yksinkertaisesti luonnistu kaikilta miehiltä. Vaati tietynlaista synnynnäistä sosiaalista kykyä...

No kerropa saavatko hoitajamiehet naisia?

"Kai joku ne työt tekee? Siivouksesta saa joka oksennuksesta ja paskasta korvauksen, hoitsut eivät, kuuluu työn kuvaan ottaa turpaan ja kuulla huoritteluja ja samalla passata ihmisiä."

Tuohan on työturvallisuuslain rikkomista. Ei tehtaassakaan hengitellä raskasmetalleja tai olla ilman kuulosuojaimia. Miksi hoitajan tarvitsi olla hakattavana työapaikallaan?

Tehkää saatana asialle jotain! Syyllisiä ovat korkean tason miehet ja naiset terveyspolitiikan huipulla. Vai leikkaatko mieluummin kalun irti joltain satunnaiselta miespotilaalta tai pistät insuliinia kuolettavasti?

"Insinöörillä ja sairaanhoitajalla on melkoinen palkkaero,"

Riippuu siitä onko insinöörillä töitä.

"insinööri ei tee yötyötä, insinööristä ei riipu viimekädessä kenenkään elämä, työ on siistiä ja mukavaa."

Mitä jos tulee sähkökatkos?

Ketkä ovat suunnitelleet esim. röntgenkoneen: sähköinsinöörit, elektroniikkainsinöörit, fyysikot, koneinsinöörit. Millä kulkuneuvolla helikopterilääkäri liikkuu? Mikä on piipaa-auto? Mistä tulevat leikkauksissa käytettävät työvälineet?

Mutta nuo jutut on keksitty jo yli sata vuotta sitten...

"Pääsykokeissa vaikein tehtävä on suunnikkaan pinat-alan laskeminen, hoitsuilla liuoslaskut, onko kertolasku niin paljon arvokkaampaa kuin jakolasku?"

AMK:n pääsykoe on luetunymmärryskoe, jonka tarkoituksena varmistaa, että hakija haluaa tulla kouluun. Jos haluaa tulla aamuyhdeksältä pääsykokeeseen kirjoittamaan nimen, todennäköisesti haluaa tulla kouluunkin.

Anonyymi kirjoitti...

Tampereen miespäivät 2011? Onko niitä?

Minä jäin oven ulkopuolelle esittelemään tutkimustuloksiani miesten ja naisten palkkaerosta, kun halusin esiintyä oven sisäpuolella, vaikka vain 10 minuuttia.

Loppuivatko Tampereen miespäivät ihan aneemisuuttaan vai mistä kiikastaa, kun ei ole tullut mitään hakua esitelmiin?

Tietääkö kukaan????

Pauli Sumanen

Niinkö? kirjoitti...

Totuushan taitaa olla, että Tilastokeskus ei ole syyskuussa julkaissut Anja Lahermaan väittämää "tilastoa", jossa sukupuolten välisistä palkkaeroista keskusteltaisiin.

Väite, että kyseisestä aiheesta olisi julkaistu Suomen Virallisen Tilaston (SVT) mukainen tilasto (ei siis esimerkiksi asiantuntijan kirjoittama artikkeli) taitaa olla räikeä valhe.

Ulvova Ylläri kirjoitti...

Suomen naisasianaiset ovat vastenmielistä porukkaa. Tilastotietoja tulkitaan tahallaan väärin vuosikausia, eikä turhanaikaisen ulinan keskeltä ole mitään kiinnostusta tutustua faktoihin tai toisen osapuolen näkökulmaan.

Jos tuossa Pekkarisen tapauksessa on jotakuta häiritty, niin se on Pekkarinen itse. Häiritsijöinä toimii pikkuasioihin takertuva naislauma, joka ei salli miehelle minkäänlaista erehtymistä sananvalinnoissa. Jos tämä oli seksuaalista häirintää, niin taitaa olla parempi erottaa sukupuolet ihan omiin työpaikkoihinsa. Miesvihamielisessä työilmapiirissä ei kukaan halua työskennellä.

Itse en ainakaan enää korvaani lotkauta tämän siipeilevän kanaparven tasa-arvokotkotukselle. Kaikki heidän perustelunsa ontuvat ja vastuuta ei oteta mistään, koska miesten syyttäminen on niin paljon kätevämpää.

Hoitakaa maanpuolustustyön taakka ensin tasa-arvoisesti, tehkää töitä yhtä paljon kuin miehetkin, ja lopettakaa muukin tilastojen vääristely. Vasta sen jälkeen voidaan palata tasa-arvoteeman pariin uudelleen.

Jorma kirjoitti...

"Muutama huomio tapahtuneesta"

Tapaus osoittaa tosiasiassa, että koko seksuaalisen häirinnän sisältö on nolla. Kyse on vain joidenkin kukkahattutätien pyrkimyksestä käyttää valtaa ja kyykyttää miehiä loukkaantumiseensa vedoten.

Mikä ei sinänsä yllätä yhtään, sillä mitä läheisemmin feministien juttuihin tutustuu, sitä selvemmäksi tulee, että kaikessa on aina lopulta kyse valheista, puolitotuuksista, tarkoitushakuisesta liioittelusta ja muusta vastaavasta.

Jorma kirjoitti...

Yllätyksettömästi Pekkarisen tapaus osoitti juuri Vihreiden ja RKP:n edustajat suvaitsemattomiksi ja ahdasmielisiksi kyttääjiksi.

Hankkisivat, saatana, elämän.