torstaina, marraskuuta 24, 2011

Oi Mitro minkä teit

HUOLTAMO: Miksi nettideittailijoita pidetään epätoivoisina?

YK patistaa suojelemaan naisia | Ulkomaat | YLE Uutiset | yle.fi

Recession hitting young men hardest: 1 in 5 now back at home - Chicago Sun-Times

Kirjailijalla ei ole sukupuolta

Four Legacies of Feminism - Dennis Prager - National Review Online

A feminist's secret sexist fantasy - Am I Normal? - Salon.com

Mitro Revon käytös ihmetyttää | Uutisjuttuja | Toista | YLE Areena | yle.fi 

Arhinmäki: Sukupuolten tasa-arvo on myös miesten juttu

30 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jaaha, Kanerva-aihe ja mitä niitä nyt olikaan,alkoikin jo tuntua väljähtyneeltä.

Jorma kirjoitti...

Seksihuijari vaanii netissä:
Naiset, varokaa tätä miestä!

Henry Laasanen kirjoitti...

Kanerva on vielä mukana...

Seitsemän päivää -lehti on saanut haltuunsa tekstiviestejä, jotka paljastavat, että Ilkka Kanerva (kok.) on valehdellut salarakkaastaan Valeriasta.

Seiska paljasti viime juhannuksena Kanervalla olleen intiimi suhde brasilialaisen Valerian kanssa. Kanerva kiisti väitteet.

Valeria on kaivanut Seiskalle todisteeksi lähes 50 tekstiviestiä. Seiskan mukaan viestien sisällöstä ei jää epäselvyyttä siitä, mikä on ollut suhteen laatu.

Lehden mukaan Kanerva pääosin kehottaa Valeriaan seksuaaliseen tekoon tai tiedustelee tämän intiimialueen yksityiskohtia.

- Kun Iken ja minun salasuhde paljastui viime juhannuksena, leimattiin minut valehtelijaksi. Kaikki lehdet tuntuivat uskovan mitä Ike väitti heille suhteestamme, Valerie harmittelee.

Jorma kirjoitti...

Mitro Repo on vituttanut demareita koko meppikautensa ajan. SDP otti julkkispapin listoilleen vain kalastellaakseen liikkuvien äänestäjien ääniä, mutta pettyi lopputulokseen eli siihen, että Repo pääsikin läpi, kun taas tosidemarit (pl. Jaakonsaari) jäivät rannalle ruikuttamaan.

Siksipä ei ole ihme, että demari-YLE hyökkää näin puskista tulevilla syytöksillä Repoa vastaan.

Homo kirjoitti...

Mahtaisiko läpäistä suullisen tentin:

Toivoton blondi sai autokoulunopettajan raivon partaalle

Jorma kirjoitti...

"Meidän on kyseenalaistettava vallalla oleva valkoisen, heteron, keskiluokkaisen ja työssä käyvän miehen normi. Tähän me tarvitsemme miehistä, pojista ja erilaisista miehisyyden malleista tehtyä sukupuolitietoista tutkimusta.

Arhinmäki haluaa kiinnittää huomion sukupuolten eriarvoisuuden lisäksi miesten keskinäiseen eriarvoon."

Tässä nyt yritetään väkisin jakaa miehiä eri leireihin, jotta ei tarvitsisi puuttua niihin tasa-arvo-ongelmiin, jotka koskevat miehiä ryhmänä. Eivät naisetkaan muodosta mitään homogeenistä ryhmää, mutta niin vain tasa-arvopolitiikka pyöriin naisten oikeuksien ja ongelmien ympärillä. Miehillä on oikeus muodostaa samalla tavalla oma intressiryhmänsä, joka ajaa nimenomaan miesten etua.

Anonyymi kirjoitti...

"YK patistaa suojelemaan naisia: YK:n pääsihteeri Ban Ki-Moon on vedonnut maailman maihin, jotta ne kasvattaisivat tuntuvasti rahoitustaan ohjelmille, joilla estetään naisiin kohdistuvaa väkivaltaa. Rahoitus on vähentynyt selvästi viime vuosina. YK:n uutta naisjärjestöä johtava Michelle Bachelet puolestaan sanoo, että väkivalta naisia kohtaan lienee maailman levinnein ihmisoikeusrikos. "

Haiskahtaa vähän siltä, että mitään valtavan laajalle levinnyttä ihmisoikeusrikosta ei ole ja siksi maat vähitellen purkavat hysteerisen suuriksi rakennettuja "suojelujärjestelmiä". Tieto asian oikeasta laidasta ei kuitenkaan kulje, koska kaikki tietävät, että uskottavuus säilyy vain mukana kuorossa mölisemällä.

Homo kirjoitti...

Tutkimus: Pelko partnerin petollisuudesta panee naiset teeskentelemään orgasmia

Homo kirjoitti...

Ainakin länsimaissa miehiin kohdistuu enemmän väkivaltaa kuin naisiin, mutta siitä huolimatta vain naisiin kohdistuva väkivalta koetaan joksikin ihmisoikeusloukkaukseksi, johon täytyy puuttua.

Anonyymi kirjoitti...

Arhinmäki yrittää selvästi tehdä miesten elämänlaatuongelmista luokkakysymyksen. En ymmärrä miksi, jos sitten feministisiipi ei ole vielä luultakin vahvempia puolueessa.

Jos vaikka ensin tutkittaisiin, miten paljon miesten elämänlaatu on keskimäärin naisten vastaavaa huonompi. Moni kokisi aika järkytyksen. Sitten voitaisiin miettiä, miten miesten ja erityisesti poikien/nuorten miesten asemaa voisi rakenteellisesti parantaa. Enkä tarkoita näitä "miehet on muutettava naisiksi" -suunnitelmia, joihin feministi ovat ihastuneita ja joita Arhinmäki myötäilee.

Koskahan Suomeen saadaan ensimmäinen omilla jaloillaan seisova tasa-arvoministeri? Luultavasti hänen täytyy olla nainen sillä miespoliitikot ovat näissä kysymyksissä kuohilaita. Mitään ei uskalleta sanoa, jotta naisäänestäjiä hellivät lumetodellisuus ei särkyisi.

Anonyymi kirjoitti...

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2011/11/demarinuoret_jos_vaitteet_mitro_revosta_ovat_totta_hanen_tulee_erota_3054552.html

Anonyymi kirjoitti...

Arhinmäelle tiedoksi: Miesten välinen eriarvoistuminen ja luokkaantuminen alkoi minun nuoruudessani jo kouluiässä. Kaikki ne kovat kollit, jotka polttivat, ryyppäsivät ja n.ssivat tyttöjen kanssa jo kouluiässä ovat jo suurinpiirtein kuolleet. Heitä ei myöskään kiinnostanut läksyjen teko vaan illat he remusivat kadulla. Kouluttamattomista muodostuu se alin luokka, joka on kyllä pääosin syyllinen omaan lyhytikäisyyteensä. Minä jaksoin ponnistella hyvään ammattiin ja ryyppäämisen aloin vasta eläkkeelle siirryttyäni, mutta urheilijataustani vuoksi se ei tunnu tappavan minua ainakaan aivan heti. Ja toki kävelen vieläkin päivittäisen lenkin vaivoistani huolimatta.

Jos hra Arhinmäki aikoo puuttua miesten väliseen eriarvoisuutteen, se on tehtävä jo esikouluiässä. Lapsenlapseni on päiväkodissa töissä ja kertoo, että hän kyllä näkee, missä ne ongelmaihmiset ovat. Siis silloin, jos asioihin ei heti puututa. Usein se ongelma on siinä, ettei heidän vanhemmillaan ole hajuakaan lastenkasvatuksesta.

Anonyymi kirjoitti...

http://eijariitta.puheenvuoro.uusisuomi.fi/89402-hapaisijoiden-maa

Anonyymi kirjoitti...

http://markuslehtipuu.puheenvuoro.uusisuomi.fi/89361-palkittiinko-lesbokirja-lastenkirjallisuuden-finlandia-palkinnolla

Anonyymi kirjoitti...

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194707038165/artikkeli/puheenaihe+ketaan+ei+saa+vetaa+turpaan+-+tarvitaanko+jatkamarssi+.html

Jaaha kirjoitti...

Mitro on todennäköisesti ihan kupla, mutta jos jutun on tehnyt suomalaisia naisvirkailijoita haastatellut Sanna Ukkola, sen uskottavuusarvo on lähellä nollaa.

Anonyymi kirjoitti...

Biaudet parhaillaan menossa olevassa A-talkissa: "Suomen presidenttinä haluaisin olla taistelemassa naisten ja tyttöjen oikeuksien puolesta maailmalla"

- Hyvä Eva, jatka vain Tarjan viitoittamalla tiellä!

Ile kirjoitti...

Lapsensa surmannutta äitiä ei vangita

- yllättyikö joku?

Ile kirjoitti...

Arhinmäki parhaillaan menossa olevassa A-talkissa: "Paras tapa ehkäistä kriisejä maailmalla on satsata naisten ja lasten koulutukseen."

Ile kirjoitti...

Eikö niin, että tässäkin tyttö kärsi eniten?

"Helvetti pääsi irti öisin"
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011112414804737_uu.shtml

Homo kirjoitti...

Pääsihän se pitkään lääkärimiestään kiusannut ja lopulta alastoman miehen hengiltä polttanut katajanokkalainen hienostorouvakin vastaamaan vapaalta jalalta oikeudessa teostaan.

Ulvova Ylläri kirjoitti...

"Suomen presidenttinä haluaisin olla taistelemassa naisten ja tyttöjen oikeuksien puolesta maailmalla"

Tervemenoa maailmalle taistelemaan, Biaudet. Eikä tarvitse tulla takaisin. Ihmetyttää, että kuka olisi tarpeeksi päästään vialla äänestääkseen tätä tapausta.

Noiden oikeuksien puolesta taistelukin tulisi todennäköisesti olemaan vain mitätöntä jäkätystä, jolla ei ole mitään käytännön arvoa. Sitä samaa, mitä on nähty Suomessa aivan tarpeeksi. Jatkuisiko vain suomalaisen miehen syyllistäminen Afrikan miesten tekemisistä?

Hassua miten naisiin kohdistuva väkivalta on ihmisoikeusloukkaus, vaikka se on loppujen lopuksi perin harvinaista. Naiset eivät sentään joudu valtion harjoittaman väkivallan uhriksi, jossa vaihtoehtoina on pakkotyö tai tyrmä. Suomessa tätä väkivaltaa on perinteisesti harjoitettu naistenkin suostumuksella. Tämän sukupuolitetun väkivallan lisäksi tulee tietenkin sitten kaikki muu miehiin kohdistuva väkivalta, niin naisten kuin muiden miestenkin taholta.

Mutta sehän onkin tullut jo moneen kertaan selväksi, että ihmisoikeudet kuuluvat vain naisille ja lapsille. Miehistä ei niin väliä kun ne kaikki kerran pystyvät pörssiyhtiöiden hallituksista käsin pitämään huolta itsestään.

Vortac kirjoitti...

~


Tutkimus: Pelko partnerin petollisuudesta panee naiset teeskentelemään orgasmia..

Tämä otsikko oikeastaan kiteyttää kaksi asiaa naisista aika hyvin. Ensinnäkin, naiset ovat täysin emootioidensa vallassa, he eivät yleensä kykene tekemään päätöksiä järkensä perusteella, jos emootiot koettavat viedä heitä johonkin vallan toiseen suuntaan.

(monissa biiseissä nainen laulaakin jotain tyyliin: "Listen to your heart" - se kuulostaa kivalta, mutta käytännössä sillä tarkoitetaan, että anna emootioidesi viedä sinua, ja unohda järjen käyttö tyystin - mieskuuntelijalle tulee lähinnä mieleen jonkinlainen empatia ja muut lämpimät tuntemukset, mutta esimerkiksi pelko on yksi vahvimmista emootioista)

Ja toinen asia on niin ilmiselvä, että ilkiääkö sitä edes ääneen sanoa; naiset valehtelevat häikäilemättä kaikilla elämänalueilla lähes kehdosta hautaan. Autenttinen yksisarvinen on paljon yleisempi nähtävyys, kuin rehellinen nainen.

Summattuna: naiset ovat yleisesti ottaen valehtelevia ja huijaavia emootionarkkareita.

- Vortac

Jorma kirjoitti...

blogi - Mikael Jämsänen

Jorma kirjoitti...

itikko väittää:
Näin ministeri kosketteli


Femakoilla on taas ongelmia. Vuosikaudet on saatu kuunella valitusta siitä, kuinka suomalaiset eivät osaa flirttailla eivätkä osaa lähestyä ihmisiä. No, sitten kun löytyy joku poliitikko, joka osaa edes jotain tämän suuntaista, eikä kukaan edes valita hänen toimistaan, niin eikö ole joku katkeroitunut femakko tuomitsemassa tätäkin.

Tunnettu poliitikko:
Isä Mitro tarjosi "patukkaa"


Pakkohan se on tarjota, jos sitä ei erikseen tulla pyytämään.

Jorma kirjoitti...

Päivi Räsänen: Tytöt pitää saada puhumaan poliisille


"Pahoinpitely on aina virallisen syytteen alainen rikos."

Ei pidä paikkaansa. Miksi sisäministeri Päivi Räsänen valehtelee kansalle?

"Räsäsen mukaan seksuaalinen häirintä "saattaa pahimmillaan johtaa tytön kasvamiseen vääristyneeseen naiskuvaan"."

Seksuaalisen häirinnän määritelmä on edelleen ihan liian epämääräinen. Pelkkä subjektiivinen kokemus häirityksi tulemisesta ei riitä.

"Ohjelmaan sisältyy erityisesti nuorille suunnattu seksuaalisen väkivallan vastainen kampanja, jossa hyödynnetään sähköistä mediaa. Kampanja on tarkoitus käynnistää sosiaali- ja terveysministeriön johdolla ensi vuonna."

Hillitöntä miesvihaa, valehtelua ja feminististä propagandaa on siis luvassa tuutin täydeltä.

Jorma kirjoitti...

"Teknikkojen naiset" ... tarvitaanko kokoomuksen, demarien yms. naisjärjestöjä?

"Niiden outous huomattaisiin, jos Kokoomuksen, Keskustan, demarien jne. miehet alkaisivat vastaavalla tavalla riekkua ja uhota keskenään."

Jorma kirjoitti...

"Tervemenoa maailmalle taistelemaan, Biaudet. Eikä tarvitse tulla takaisin."

Aivan. Biaudet on kaikkien vastenmielisin presidenttiehdokas.

Anonyymi kirjoitti...

Jorma tms. tai ehkäpä naiset haluavat vain miehen lopettavan kivuliaan jyystämisen orgasmia teeskentelemällä. Monelle naiselle jo sen 7-12cm koirankalun näkeminen päättää himot ja orgasmi ei ole mahdollista partnerin kanssa, joka vaan on ällö, kuvottava, mutta ehkäpä rahaa riittää ja on muuten mukava ja sopiva ja hyvästä seksistäkään ei ole juuri kokemusta.

Anonyymi kirjoitti...

Voisko joku heittää nämä nörttifasistit
linnaan?
Kai olette myös koulutusfasisteja?

Kai saatte tyydytysyä myös sm seksistä?

deeb