perjantaina, marraskuuta 25, 2011

Relander johtoon

Mikael Jämsäsen blogi

Puheenaihe: Ketään ei saa vetää turpaan - Tarvitaanko jätkämarssi?

Jukka Relander tasa-arvoasiain neuvottelukunnan puheenjohtajaksi

20 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Markku Heiskasen ja Elina Ruuskasen kirjoittaman Tuhansien iskujen maa -raportin mukaan lähes puolet suomalaisista miehistä (42 prosenttia) on joutunut tuntemattoman tekemän väkivallan tai uhkailun kohteeksi. Tuntematon tekijä oli lähes poikkeuksetta mies ja neljä kertaa viidestä hän oli humalassa."

Kyseinen tutkimus osoitti myös sen, että naiset syyllistyvät perhe ja parisuhdeväkivaltaan ihan yhtä usein kuin miehetkin. Siitäpä ei sitten haluta puhua.

Pisteet Alatalolle ja Männistölle siitä, että he huomaavat tämän toisenkin puolen asiasta.

"Eihän väkivaltaa yhteiskunnasta kokonaan voida poistaa."

Eipä kai, mutta voisiko sitä edes yrittää vähentää?

Anonyymi kirjoitti...

Positiivinen uutine pitkästä aikaa tasa-arvorintamalla on se, että pysvien asiantuntijoiden lista on TANE:ssa seuraava:

Pysyvät asiantuntijat:
pääsihteeri Tomi Timperi (varapuheenjohtaja Pasi Malmi), Miesjärjestöjen keskusliitto ry
pääsihteeri Leena Ruusuvuori (johtava konsultti Eva Hänninen-Salmelin), NJKL ry vs. pääsihteeri Johanna Pakkanen (hallituksen jäsen Lotta Viinikka), NYTKIS ry
pääsihteeri Aija Salo (hallituksen jäsen Johanna Pihlajamäki), SETA ry

Pauli Sumanen

Jorma kirjoitti...

"Neuvottelukunnan puheenjohtaja on kolumnisti Jukka Relander ja varapuheenjohtaja kansanedustaja Tarja Filatov."

On kai heille annettava tilaisuutensa, mutta odotukset eivät todellakaan ole korkealla. Kannattaa myös huomata, että TANE:n asiantuntijajakauma on edelleen epätasa-arvoinen ja miehiä syrjivä.

Nyt kiinnostaisi tietää, että onko miesjaoston toiminta jatkumassa ja jos on, onko se edelleen miehitetty femakoilla ja profemakoilla?

Jorma kirjoitti...

"Positiivinen uutine pitkästä aikaa tasa-arvorintamalla"

Positiivista kehitystä toki, mutta eihän tuo mene tasan edelleenkään. 2 naisjärjestöjen edustajaaa ja 1 miesjärjestöjen edustaja. Saman tien asian olisi voinut hoitaa oikeasti kuntoon.

SETA:lle kuuluvat sitä paitsi enemmän seksuaaliseen yhdenvertaisuuteen kuin sukupuolten väliseen tasa-arvoon liittyvät asiat.

Anonyymi kirjoitti...

Tomi "suomalaisella miehellä ei ole mitään tasa-arvo-ongelmaa" Timperi miesten edustajana TANEssa ei kovin hyvä juttu.

Jorma kirjoitti...

"Tomi "suomalaisella miehellä ei ole mitään tasa-arvo-ongelmaa" Timperi miesten edustajana TANEssa ei kovin hyvä juttu."

Vähän sille näyttää, että tunnustuksellisten profeministien lisäksi miesedustusta täydentämään on valittu herrasmieslinjan edustajia. Siis sellaisia tyyppejä, jotka kyllä kiltisti tyytyvät feministien komentoon. Toivottovasti näin ei käy, mutta pahalle näyttää.

Jorma kirjoitti...

Mycket fulspel under Debatt i SVT

Ruotsin feministimedia ei suvaitse tasa-arvopuhetta. Valitettavasti tilanne on meillä sama.

Jorma kirjoitti...

Jees-miehistä ei ole tasa-arvon edistäjiksi. Tarvitaan suoraselkäisiä miehiä, jotka sanovat asiat suoraan.

Anonyymi kirjoitti...

Tietty sen raiskatun naisen voi aina hakata, koska väkivalta kuuluu raiskaukseen ja joskus jos mustelmia ei ole tarpeeksi tai murtuneita luita tms, tai selvää näyttöä vakavasta vastarinnasta (josta rangaistaan, jos murtaa jtkn tai aiheuttaa miehelle muuten haittaa), tuomiona toimii ehdonalainen eli lähinnä varoitus, siis 3kk ei saa tehdä samaa tms. Ja uhri on ihan itse syypää, kun ei tajunnut olla pukeutumatta kuten miehet haluavat eli mahdollisimman peittävästi tai sitten yhdistänyt käytöstä siihen vaikka tuulipukuun ja samalla mahdollisimman lievästi estää raiskaria vammoja saamasta. Koska miesten mielivalta ja mieliteot huomioidaan myös laissa ja raiskatun oikeudenkäynnissä raiskattu on aina myös syytetty, toisin kuin luonnollisia tarpeitaan lutkailevaan ämmään isän kädellä opettaja mies.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/vaimo-keitti-miestaan---naapurit-valittivat-pahasta-hajusta/art-1288430856987.html

Jorma kirjoitti...

"Koska miesten mielivalta ja mieliteot huomioidaan myös laissa"

Missä? Lääkitys kannattaa vaihtaa, jos todellisuudentaju on noin vääristynyt.

Anonyymi kirjoitti...

toki miehen tekee mieli paljastavasti pukeutunutta naista. Siis jos sääret, ranteet tai kaula-aukko on liikaa antava ( saati herranlettas reidet), raiskattu itse kerjäsi sitä jo ulos lähtiessään. Tervetuloa vaan oikeudenkäynteihin, mikäli yleisöä sallitaan ylipäänsä. Ja ilmeisesti raiskarit saavat suhteettomia tuomioita tässä maassa, vaikka linnan lähelle eivät edes joudu vaan vain tuomittaessakin annetaan muutamaa poikkeusta lukuunottamatta se ehdollinen eli varoitus. Koko todistustaakka on uhrilla, sperma ja mustelmat tms. eivät riitä, pitää olla jälkiä, haavoja ja esittää asia siten että on viaton kukkaistyttö jonka paha raiskari on häpäissyt. Muille oikeutta ei jaeta edes räikeämissä tapauksissa. Pahoinpitelystä saa tuomion paljon varmemmin kuin sekä raiskauksesta että pahoinpitelystä, jotka kulkevat yhdessä samalla rikosnimikkeellä:raiskaus. Ja samalla tulee lievempi tuomio, kun miehiä aina ymmärretään miesten kesken. Eli raiskauksia myydään alella tässä maassa ja siihen sisätltyy aina pahoinpitely, koska muuten ei ansaitse kyseistä nimikettä lainkaan vaan menee normaaliksi panomustelmiksi, naisen houreiksi ja katumukseksi, kun ei sitä orgasmia tullut ja mieskin oli köyhä.

Jorma kirjoitti...

"Muille oikeutta ei jaeta edes räikeämissä tapauksissa."

Totta on ettei oikeus tapahdu. Sitä voi saada raiskaustuomion ihan täysin tekaistun syytöksen perusteella. Mitään näyttöä ei tarvitse esittää, kunhan vain keksii syyttää.

"Pahoinpitelystä saa tuomion paljon varmemmin"

Hölynpölyä. Ei edes syytettä tule. Toisin voi vaikka tappaa ja silti välttää vankilan.

Anonyymi kirjoitti...

Jukalle on varmaan pedattu tuota paikkaa pitemmän aikaa. En muuten ymmärrä, miksi hän muuten olisi näytellyt kiinnostunutta miesten tasa-arvoasioista ja miksi hän muuten olisi puhunut sen verran myötäkarvaisesti naisten tasa-arvovaatimuksista.

Olen lähes varma, että Jukka ei tiedä keskeisistä miesten kohtaamista tasa-arvo-ongelmista kuin ne pari, joista on julkisuudessa puhuttu. Ja jos sittenkin tietää, ei ainakaan uskalla ääneen sanoa vaikkapa sitä, että suuri ongelma tasa-arvon tiellä on virallinen tasa-arvopolitiikka.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.findance.com/uutiset/17070/penis-kovilla-nain-paljon-nousee-sukupuolielimen-varassa

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/index.php?mw=tutkimus+sukupuoli&option=com_sbsarticle&tmpl=blog&cat=26&cid=32487

Anonyymi kirjoitti...

Relander, hyi saatana...

Anonyymi kirjoitti...

Perkele, söikö Blogger taas viestin.

No, lyhyesti, keskustelua SCUM-näytelmästä:

http://svtplay.se/t/103450/debatt

Inhottavia feminatseja: eivät ymmärrä, että lukiolaispoikia ei kannata pakottaa katsomaan monologia, jossa heidä tappamisellaan herkutellaan.

Ei onnsituisi onneksi Suomessa ikipäivänä.

Anonyymi kirjoitti...

Ruottalaisohjelman tilinpäätös: on toi patriarkaatti ja siksi saa uhkailla, että miehet pitää tappaa.

Anonyymi kirjoitti...

Pelle Billing käytti johdonmukaisesti lapsikorttia: "Kukaan ei kiellä taiten täydellistä vapautta, mutta tuo vapaus ei tarkoita, että lapset pitäisi pakottaa tilaisuuksiin, jossa puhutaan heidän tappamisestaan".