tiistaina, tammikuuta 24, 2012

Laasasta ei kaivata

Atlas Saarikoski:
Tänä vuonna Tulva-kollektiivi aikoo kammeta yhteiskunnan naisvihamielisyyden sijoiltaan, hajottaa patriarkaatin, ratkaista talouskriisin (ilman että sosiaaliturvamme siirtyy tulonsiirtona pankeille), ja panna pisteen uusoikeiston nousulle.

Saatamme tarvita jeesiä, joten kaikki ovat tervetulleita mukaan. Paitsi Niinistö. Ja Laasanen.
 Isabelle Fox, Ph.D.: Why Is The Marriage Rate So Low?

34 kommenttia:

Homo kirjoitti...

Pitäisikö tuo tulkita siis niin, että miesasiaa kannattavien kannattaa äänestää Niinistöä, vastustaakseen kaiken maailman akuliinoja ja muita femakkoja?

Homo kirjoitti...

Anneli Aueria epäillään myös eläinsuojelurikoksesta

...
Anneli Aueria epäillään muun muassa törkeästä raiskauksesta. Hänen rikoskumppanikseen epäiltyä keski-ikäistä helsinkiläismiestä ei epäillä eläinsuojelurikoksesta.
...

Homo kirjoitti...

Nainen sai sairauskohtauksen kauppakeskuksessa – paljastui housuvoroksi

Anonyymi kirjoitti...

Huonot kokemukset seuraelämässä tekevät sairaaksi?
julkaistu tänään 24.1. klo 15:39, päivitetty tänään 24.1. klo 15:44

Seuraelämän negatiiviset kokemukset saattavat vaikuttaa myös ihmisen fyysiseen terveyteen. Kalifornian yliopiston tutkijat testasivat terveyden ja sosiaalisten suhteiden yhteyttä 120 terveen aikuisen koeryhmällä.

Koeryhmään kuuluneita pyydettiin raportoimaan kanssakäymisestään muiden ihmisten kanssa kahdeksan päivän ajan. Tästä neljän päivän kuluttua tutkijat mittasivat kokeen kohteiden tulehduksellisia sytokiineja, joita löytyy ihmisen syljestä stressaavissa tilanteissa.

Tutkimuksessa havaittiin, että ikävät sosiaaliset kokemukset, kuten perheriidat tai sanaharkat ystävien kanssa olivat yhteydessä kohonneisiin tulehdusarvoihin. Toisaalta taas vapaa-ajalla, kuten urheiluharrastuksessa tapahtuneet konfliktit eivät aiheuttaneet merkittävää muutosta tulehdusta ilmaisevissa molekyyleissä.

Toisin oli työelämän ja seurustelusuhteiden ongelmissa – niissä koehenkilöiden tulehdusarvot ja sytokiinien määrä oli jälleen koholla.

Sytokiinit ovat yhteyssä moniin sairauksiin, kuten erilaisiin syöpiin, diabetekseen, sekä sydän- ja verisuontitauteihin. Lopullisen varmuuden saamiseksi tarvitaan vielä lisää tutkimuksia, mutta tutkimuksen perusteella vaikuttaa siltä, että negatiiviset kokemukset sosiaalisessa kanssakäymisessä lisäävät todennäköisyyttä sairastua vakavaan tautiin.

YLE Tiede

http://yle.fi/uutiset/terveys_ja_hyvinvointi/2012/01/huonot_kokemukset_seuraelamassa_tekevat_sairaaksi_3200671.html

XeimA kirjoitti...

Hmm alkaa kyllä kieltämättä näyttämään siltä, että tässä on kohta pakko antaa äänensä Niinistölle, koska se ei sentään syrji meitä maskulisteja. Vaikkakin näistä kahdesta taidankin jättää antamatta ääneni, vaikka kovasti femakot koittavat provosoida äänestämään Salea.

Itse asiassa viimeisimmässä pressa-aiheisessa blogitekstissäni pistin kanssa merkille - kiitos erään Haaviston naispuolisen kannattajan havainnon - että Niinistö " myös kannattaa perinteistä naisen roolia", siten että sallii hänen kauniin ja vielä nuoremman vaimonsa tukea, ja rakastaa häntä, hänen pyrkiessään tavoitteeseensa.

- Kyllä nyt on maailmassa huonosti tasa-arvokysymys, kun rouva Niinistö ei hyödynnä tuota stressaavaa miehensä tilannetta, jossain feministien ihannoimassa valtataistelussa, ja ikuisessa kamppailussa sukupuolten välillä.

"Hei sä vaan pyrit pressaks, entä mä ja mun tunteet ja tarpeet naisena?!" (Samalla falsettoon kohoaa nasaaliääni, joka nousee miesvaginoiden ja feministien suusta: "Hyvä näytä sille sovinistisialle sisko!")

Sitten tietysti jos ja kun nyt Niinistö voittaa, alkaa julkinen parkuminen siitä että miesasiamiesten syytä oli se kun Haavistosta ei tullut presidenttiä, saati sitten Bideestä.

- Ugh, olen puhunut.

deeby kirjoitti...

"Sitten tietysti jos ja kun nyt Niinistö voittaa, alkaa julkinen parkuminen siitä että miesasiamiesten syytä oli se kun Haavistosta ei tullut presidenttiä, saati sitten Bideestä."

Massat päättävät kyllä varmasti sen kenestä tulee Tasavallan Presidentti. Yksittäisten miesasiamiesten on turha noille uurnille laskeutua.

Vähän jopa Niinistön pääsyä presidentiksi. Niinistö on talouselämän ja helsinkiläisten nirppanokkien (=nuorten naisten) suosikki, mutta Suomen harmaille massoille niinistöläisyys on jotain liian perverssiä. :D

deeby kirjoitti...

"Huonot kokemukset seuraelämässä tekevät sairaaksi?"

Loogisesti voi ajatella, että
itsekunkin kroppa sietää huonosti häpeäntunteita. Yksinolo ei tapa, vaan häpeä.

deeby kirjoitti...

"Saatamme tarvita jeesiä, joten kaikki ovat tervetulleita mukaan. Paitsi Niinistö. Ja Laasanen."

Laasasesta tulisi Niinistölle hyvä neuvonantaja. Onko Atlas-Invest muuten tuottanut hyvin viimeaikoina?

Anonyymi kirjoitti...

Milloinkas Atlas meinaa aloittaa testot?

Tunnen kyllä FtoM transseksuaalin kun näen sellaisen, ja Atlas Saarikoski on sellainen.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/nainen/2012012415119109_na.shtml

Homo kirjoitti...

Onko hän nainen? Eikös Atlas ole miehen nimi?

Anonyymi kirjoitti...

Selitys feministisiselle argmentaatiolle?

http://www.tekniikkatalous.fi/innovaatiot/tiede/vakaumus+muokkaa+aivoja++pyhien+arvojen+alue+on+suurempi+kuin+hyotyajattelun/a761573

Anonyymi kirjoitti...

http://www.findance.com/uutiset/17461/pornon-naistahdet-ehdokkaina-vaaleissa-italiassa

Jorma kirjoitti...

"Hmm alkaa kyllä kieltämättä näyttämään siltä, että tässä on kohta pakko antaa äänensä Niinistölle, koska se ei sentään syrji meitä maskulisteja."

Miesasian kannalta hyviä ehdokkaita ei näissäkään vaaleissa ollut tarjolla yhtään. Kahdesta jäljellä olevasta Niinistö on sikäli miesnäkökulmasta hieman parempi, ettei hän ole Haaviston veroisesti "positiivisen" syrjinnän (joka siis tarkoittaa miehiin kohdistuvan syrjinnän lisäämistä entisestään) puolella. Toisaalta presidentin mahdollisuus vaikuttaa tähän kysymykseen on aika vähäinen. Toinen Niinistöä puoltava seikka on femakoiden Niinistö-vastaisuus, mikä ei toki tee Niinistöstä mitään miesasiamiestä, vaikka hän onkin ainakin näin vaalien alla osannut ilmaista aika uskottavasti huolensa nuorten syrjäytymisestä (syrjäytyjistä suurin osa on miehiä).

En silti repisi pelihousujani, vaikka presidentiksi tulisikin Haavisto. Fanaattisimmasta kannattajakunnastaan poiketen hän itse vaikuttaa olevan hyvinkäyttäytyvä ja asiallinen ihminen. Jo se toisi selvän parannuksen nykyiseen viranhaltijaan nähden.

Toki on niin, että lopullisesti presidentiksi valittavan kyvyt ja taso punnitaan lopulta siinä käytännön työssä.

Jorma kirjoitti...

Lisäksi hämmästyttää se, että mediassa Haavistoa väitetään aika usein liberaaliksi. Sitä hän ei nimittäin todellakaan ole, vaan yksilön vapauden ja yhdenvertaisuuden sijasta hän korostaa valtiovallan harjoittamaa kontrolli- ja ohjailupolitiikkaa. Haaviston mielestä esimerkiksi "väärien" mielipiteiden esittämistä pitäisi rajoittaa, ja ihmisiä tulisi hänen mukaansa kohdella ensisijaisesti jonkun ryhmän edustajina, eikä tasavertaisina yksilöinä.

Saman virheen media tosin teki myös Eva Biuadetin kohdalla, joten ehkä kyse on toimittajien sivistymättömyydestä tai sitten tarkoitushakuisesta valehtelusta.

Jorma kirjoitti...

HISSUN KISSUN VAAPULAVISSUN…

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/muutlajit/ex-urheilija-ei-kertonut-seksikumppaneille-taudistaan---32-vuodeksi-vankilaan/art-1288444649990.html

Anonyymi kirjoitti...

http://global.finland.fi/public/default.aspx?contentid=239421&nodeid=15782&contentlan=1&culture=fi-FI

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/viihde/alaston-nainen-himoitsee-poliisit-jakkea-ma-rrrrakastan-sua/art-1288444691118.html

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/01/25/nainen-ajoi-vuokra-autolla-ojaan-istui-autossa-viikon/

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/hullumaailma/2012012515124748_hu.shtml

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/uutiset/muoti-ja-kauneus/miehet-huomio-vanhemmat-naiset-ovat-himokkaampia/5/34422

Homo kirjoitti...

Sisutyttö

Tomi kirjoitti...

Homo, jos seksuaaline suuntautumisesi nakyy nimimerkissasi, niin et saisi hyvaa vastaanottoa persujen tai Suomen sisun joukossa.

Nama isanmaalliset hyokkaavat voimakkaasti muslimeja vastaan, vaikka heidan arvonsa ovat tismalleen samat kuin muslimienkin.

Homo kirjoitti...

Nuoret naiset vuokraavat juhlapyhiksi poikaystävän Kiinassa

Tomi, kaikki on suhteellista. Ja kannatan ajattelua myös pidemmällä perspektiivillä.

Homo kirjoitti...

s/perspektiivillä/aikaperspektiivillä/

Anonyymi kirjoitti...

>>>huomio-vanhemmat-naiset-ovat-himokkaampia

yllättäen ei mainita mitään todellisesta syystä eli markkina-arvon romahtamisesta.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.taloussanomat.fi/ulkomaat/2012/01/25/nuoret-naiset-vuokraavat-juhlapyhiksi-poikaystavan-kiinassa/201221763/12

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/mr-lothar-on-tuhannen-naisen-mies-julkkismedia-voisi-menna-paljastuksista-sekaisin

Homo kirjoitti...

FST:ltä klo 21:00:

Seportaasi: Tasa-arvoa tarhassa

Sekä tytöt että pojat hyötyvät siitä, että lapsen persoonallisuus saa kehittyä yksilöllisesti ilman opittuja käyttäytymismalleja, ilmenee Folkhälsanin päiväkodin tasa-arvoprojektista. Toimittaja: Chri Åhman.

Homo kirjoitti...

Tämä se on oikeaa ihmiskauppaa, toisin kuin prostituutio melkein poikkeuksetta Suomessa:

Virolaisrakentajan järkyttävä paljastus Ylelle: Tappouhkauksia ja 12-tuntisia päiviä Suomessa

...
Samalla työtä tarjonnut suomalaisyhtiö vaihtui virolaiseen, joka maksoi miehelle vain kymmenesosan lakisääteisestä palkasta.

Oikeuksiaan vaatinut mies alkoi lopulta saada tappouhkauksia. Miehen mukaan virolaisilla teetetään Suomessa jopa yli 12-tuntisia päiviä, mutta osa joutuu silti keräämään tyhjiä pulloja ostaakseen ruokaa.
...

Jorma kirjoitti...

Revealed: The 5ft 1in girlfriend who beat her businessman partner so badly he needed cosmetic surgery after two years of horrific abuse

The day my wife beat me up because she hated my haircut

perisuomalainen tarina kirjoitti...

Juhani Aho, Juha (1911):

Juoni:

Ennen suota, kuokkaa ja Jussia oli Juha. Hän raataa selkä vääränä metsissä ja siinä sivussa rakastaa vaimoaan Marjaa. Mutta Marja ei vastaa tunteisiin, hän ikävöi jonnekin muualle. Vienankarjalainen Shemeikka tuo eksoottisen tuulahduksen Marjan elämään. Juhan edessä perinteisen roolimallin mukaisena nöyränä aviopuolisona näyttäytyvä Marja käyttäytyykin Shemeikan seurassa uhmaavana vamppina. Kun Juhan äiti saapuu maisemiin, Marja tekee päätöksen lähteä Shemeikan matkaan rajan toiselle puolelle, Venäjälle. Shemeikan luona Marja on kuitenkin vain yksi tämän lukuisista naisista. Talo on täynnä Shemeikan entisiä rakastettuja, jotka raatavat nyt piikoina, käytännössä orjina. Marja synnyttää kuitenkin pojan Sheimeikalle. Puoliksi suomalainen Marja ei taivu venäläisen naisen asemaan, hänen luontoonsa ei käy kilvoittelu Shemeikan suosiosta. Marja onnistuu palaamaan takaisin Suomeen. Juha on kaiken aikaa uskonut, ettei Marja lähtenyt vapaaehtoisesti. Juha on aiemmin lähtenyt etsimään Marjaa tuloksetta. Marjan palattua paljastuu Juhalle Shemeikan julmuus ja pariskunta lähtee yhdessä hakemaan Marjan lasta takaisin rajan toiselle puolelle. Juha pahoinpitelee Shemeikan, jonka onnistuu kuitenkin kertomaan Marjan innokkuudesta lähteä pois Juhan luota. Kotimatkalla Juha putoaa tai toisin sanoen pudottautuu koskeen eikä yritä vastustella kosken pauhua. (Wikipedia).

Kaikki ei ole totta TV:ssäkään kirjoitti...

"Samalla työtä tarjonnut suomalaisyhtiö vaihtui virolaiseen, joka maksoi miehelle vain kymmenesosan lakisääteisestä palkasta."

Suomessa ei ole lakisääteistä minimipalkkaa, Virossa on...