maanantaina, tammikuuta 23, 2012

Poika ilman sukupuolistereotyyppiä

Markkina-arvoteoria marxilaisittain

Takkirauta: Työnhaun markkina-arvoteoria

Takkirauta: Ilmaista työvoimaa, osa II: Veroprosentti tasan sata

Male sex drive to blame for wars and football violence, say scientists - mirror.co.uk

Boy or girl? The parents who refused to say for FIVE years finally reveal sex of their 'gender-neutral' child | Mail Online

 Lucky boy raised without gender stereotypes | Yvonne Roberts | Comment is free | The Observer


Saanko loukkaantua, jos mies kieltäytyy seksistä kun minua haluttaisi? - Seksi - Hyvä olo - MeNaiset.fi

"Lapsen saaminen romahdutti seksin määrän" | Seksuaalisuus ja suhteet | Iltalehti.fi

30 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

Naisehdokkaat romahtivat

Jorma kirjoitti...

KOULUKIUSAAJIEN PRESIDENTTIPELI

Anonyymi kirjoitti...

"Lucky boy raised without gender stereotypes"

Aivan. Vaaleanpunaiseksi keijukaiseksi pukeminenhan on sukupuolineutraalia.

Homo kirjoitti...

Saakohan poika synttärilahjaksi jossain vaiheessa genitaaliamputaation, jotta päästään niistäkin iljettävistä sukupuolineutraaliuuteen ikävän särön aiheuttavista elimistä eroon.

Homo kirjoitti...

Poliisi: Äiti ja 12-vuotias tytär yrittivät varastaa yhdessä

Homo kirjoitti...

Maauseudun ihmisillähän muuten ns. pilluralli on varsin selvä soidinmenojen ilmenemismuoto, vaikka jotkut ihmiset mielellään yrittävät häivyttää ihmisten toimintojen biologisperäisyyden ja väittää kaiken olevan vain kulttuurista peräisin.

Tutkimus: Linnutkin taitavat optisen illuusion

...
Kosiomenoissa koiras ohjaa naaraan kosiomajansa kautta terassin reunalle. Tämän jälkeen koiras menee terassille, nostelee keräämiään aarteita nokkaansa ja esittelee niitä naaraalle.

Jos naaras hyväksyy koiraan kosiorituaalin, koiras pääsee parittelemaan.

Australialaiset tutkijat havaisivat pari vuotta sitten, että koiras turvautuu kosiomenoissaan optiseen illuusioon. Se sijoittaa esineet terassille siten, että suuret kappaleet ovat kauempana ja pienet lähempänä naarasta.
...

Anonyymi kirjoitti...

http://www.ts.fi/online/ulkomaat/302451.html

Jorma kirjoitti...

Vertaile ehdokkaita: Haavisto - Niinistö

Haavisto on selvästi enemmän sananvapauden rajoittamisen, rasismikortin heiluttelun ja "positiivisen" syrjinnän puolella. Koska juuri tämän tyylin scheissea olen haloskan kausissa eniten vihannut, kallistuu vaakakuppi aika vahvasti Niinistön puolelle.

Pääasia kuitenkin on, että 12 vuoden piina päättyy pian.

Homo kirjoitti...

Ja hyvä myös, että toisesta kierroksesta tuli ämmätön.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/helmi/seksi/artikkeli.shtml/2012/01/1081585/naita-asioita-suomalaiset-ujostelevat-sangyssa

Anonyymi kirjoitti...

http://anssiluomaaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/95237-telaketjufeministit-suvikset-ja-haavisto

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/uutiset/viihde/nayttelijakaunotar-litki-vodkaa-selvitakseen-paljastavista-seksikohtauksista/2/34338

Vortac kirjoitti...

Kummasti se muuten menee aina just noinpäin. Että pojalta kielletään kaikki maskuliininen, ja pakotetaan tyttöilyyn.

Miksemme koskaan näe pikkutyttöjä puettuna poikamaisiin vaatteisiin ja leikkivän maskuliinisilla leluilla, autoilla, avaruusaluksilla, ja niin edelleen?

Miksi se on aina nimenomaan noinpäin?

Moni täällä onkin jo havainnut, että 'sukupuolineutraalius' tarkoittaa "poistakaamme kaikki iljettävä maskuliinisuus, ja tehkäämme androgyniastakin täysin feminiinistä"-asennetta enemmän kuin mitään oikeaa NEUTRAALISUUTTA.

Ehkäpä nämä neutraalikot eivät edes tiedä, mitä 'neutraali' tarkoittaa, vaan luulevat kyseessä olevan sanasta 'neuter' tuleva käsite, jossa on kyse miehuuden kuohitsemisesta kaikin mahdollisin tavoin.

Vaikka heitänkin tämän lähinnä huumorilla, en hämmästyisi, vaikka saisin tietää, että noin se tosiaan on, ja nämä neutraalikot todella vakavissaan ajattelevat juuri näin.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Pääasia kuitenkin on, että 12 vuoden piina päättyy pian.

Suomi on korporaatio.

Korporaation "henkilöstö" voi vaihtua, mutta korporaation linja pysyy samana.

Piina ei siis pääty vain sillä, että yksi luupäinen julkisivu-muppet vaihdetaan toiseen.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tuosta valokuvasta;

Vaikka hepeniä ja krumeluuria riittääkin, kyseessä on todella selvästi miespuolisesta lapsesta, eli pojasta. Ei siitä voi erehtyä (edes erittäin ruma femakkojen kakara tuskin voisi olla noin miesmäinen).

Tulee lähes mieleen joku valokuvadoktorointi (jota nykyisin 'photoshoppaukseksi' kait kutsutaan), jossa on otettu tavallinen poika, ja laitettu hänet keinotekoisesti hepeniä tursuavaan ympäristöön. Siinä määrin epäsuhdassa kasvot ja ympäristö näyttävät olevan. Huomatkaa myös uhmakas ilme, joka ei suinkaan loista feminiinistä onnea ja iloa, kuten pojan vanhemmat varmasti kuvittelevat näkevänsä tuossakin kuvassa.

Vaikka olenkin sitä mieltä, että vaatteilla ei ole sukupuolta, ja että miehet näyttävät ihan hyviltä/maskuliinisilta/ihmisiltä hamemaisissakin asusteissa (rooman toogat, muinaisaasian vaateparret aina samuraita myöten, skotlannin kiltit, munkkien ja druidien kaavut, jopa ritarien haarniskat olivat muodoltaan hieman hamemaisia, ja monet muut historian esimerkit todistavat tämän käsitykseni oikeaksi), tuo poika noissa yliammutuissa hepeneissä näyttää todella kalalta kuivalla maalla.

Lapset eivät tajua näistä asioista vielä kovin paljon, joten heille ei pitäisi aikuisten taholta asiaan panostaa kovin erityisesti. Antaa heidän itse valita vaatteensa ja suuntauksensa, kun ovat tarpeeksi vanhoja. Tässä neutralisoinnissa (neuteroinnissa?) ei ole kyse lasten omista valinnoista ja käsityksistä, vaan aikuisten dogmasta, jota he lapsille väkipakolla tunkevat ja syöttävät.

En tiedä, onko toisaalta yhtään järkevämpää pakottaa poikia äärimaskuliinisiksi ja miehen rooliin jo pienestä pitäen, tukahduttaen heiltä ihmisyyden herkkä ja feminiininen puoli, joka _KAIKILLA_ joka tapauksessa on.

Tyttöjähän toisaalta ei yleensä muutenkaan pakoteta mihinkään, vaan heidän annetaan tehdä mitä huvittaa (epätasa-arvo alkaa siis jo hyvin pienestä pitäen - itseasiassa jo vauvasta lähtien ihmiset kohtelevat miespuoliseksi otaksumiaan vauvoja eri tavoin kuin naispuoliseksi otaksumiaan), joten tässä asiassa tulee taas 'pilallehemmottelu' (eli asian toinen ääripää) toisaalta vastaan.

Lapsihan ei voi luottaa vanhempaan, joka alistuu joka oikkuun, ja joka ei edes pärjää hänelle itselleen (siis pienelle lapselle). Tulee turvaton olo, joka taas luo kaikenlaisia psykologisia ja emotionaalisia ongelmia, kiukkua, raivoa, jne.

Tämän takia miesten kyky johdonmukaisuuteen ja 'consistent'tiin (en oikein osaa suomentaa tätä sanaa) kasvatukseen on kullanarvoista. Naiset ovat itsekin niin oikukkaita ja häilyviä, emootiopohjaisia olentoja (järjen sijasta), että kun he koettavat yksin kasvattaa lasta, lapsi hämmentyy, koska yhtenä päivänä sääntö ja rangaistus voikin olla aivan eri kuin toisena päivänä. Naiset ovat hyvin tunnettuja tästä "noh, jos TÄMÄN kerran"-sovittelustaan lasten kanssa (jotta eivät vaikuttaisi pahoilta ihmisiltä), siinä missä tiedämme miesten olevan järkkymättömiä, ja sama sääntö pätee joka kerta.

Tästähän voisi kirjoittaa pitkästi, mutta ennustan, että näillä nykajan vanhempien kasvattamilla lapsilla tulee jo ennen teini-ikää olemaan vakavia emotionaalisia ongelmia, jotka pahenevat sitten ajan myötä jatkuvasti.

Tai tulisi olemaan, jos tämä planeetta kestäisi niin pitkälle .. sitähän ei voi tietää.

- Vortac

Homo kirjoitti...

Opettaja odottaa lasta koulupojalle

Nainen oli 43-vuotias ja poika 13-vuotias, kun heidän suhteensa alkoi. Opettaja jopa muutti pojan ja tämän äidin luokse sen jälkeen, kun
hän sai potkut töistä suhteen takia.
...
- Tämä on täysin suunniteltu raskaus, jota me molemmat halusimme. Olen todella onnellisia, nainen kertoi Austrian Independentin mukaan.

Homo kirjoitti...

Opettaja odottaa lasta koulupojalle

Nainen oli 43-vuotias ja poika 13-vuotias, kun heidän suhteensa alkoi. Opettaja jopa muutti pojan ja tämän äidin luokse sen jälkeen, kun
hän sai potkut töistä suhteen takia.
...
- Tämä on täysin suunniteltu raskaus, jota me molemmat halusimme. Olen todella onnellisia, nainen kertoi Austrian Independentin mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/2012012315117233_lz.shtml

Anonyymi kirjoitti...

http://blogit.mtv3.fi/sopivassasuhteessa/2012/01/23/saunailtaoikeudet/

Anonyymi kirjoitti...

http://www.talouselama.fi/uutiset/nyt+quottyttolegojaquot+syytetaan+minakuvan+turmelemisesta/a761723

Jorma kirjoitti...

Asianajajille kaivataan psykologista pelisilmää


"Oikeuspoliittisen tutkimuskeskuksen erikoistutkija Kaijus Ervastin mukaan juristit ovat tottuneet viemään asioita tuomioistuimeen ja tarkastelemaan asioita oikeudellisesta näkökulmasta. Tästä syystä lakimiehet eivät kyllin usein analysoi erilaisia vaihtoehtoja."

Jaa. Ettei vain raha ratkaisisi.

Homo kirjoitti...

Perhebarometri: Isät tekevät 40 prosenttia kotitöistä

deeby kirjoitti...

http://www.seksitreffit.fi/treffit/detail.php?siteid=586758

deeby kirjoitti...

"Tästähän voisi kirjoittaa pitkästi, mutta ennustan, että näillä nykajan vanhempien kasvattamilla lapsilla tulee jo ennen teini-ikää olemaan vakavia emotionaalisia ongelmia, jotka pahenevat sitten ajan myötä jatkuvasti. "

Itse asiassa on jo ollut ainakin kymmenen vuoden ajan. Vankka perinteinen arvopohja on vaihdettu höttöön, jolla lapsilta peitetään todelisuuden mekanismit lähes kauttaaltaan.

"Tai tulisi olemaan, jos tämä planeetta kestäisi niin pitkälle .. sitähän ei voi tietää."

Tätä planeettaa kannattaa nyt nimenomaan tuhota. Nimittäin jos sinä et luonnon varoja tuhlaa, joku sen tekee varmasti.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/01/24/teinitytto-kuuli-aitinsa-harrastavan-seksia-soitti-hatanumeroon/

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2012/01/1482825/perussuomalaisia-naisia-haaviston-taakse

Anonyymi kirjoitti...

http://www.taloussanomat.fi/ihmiset/2012/01/24/miesten-lahelta-piti--tilanteet--syypaa-usein-kannykka/201221625/12

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/seksi-parisuhde/riidellaanko-teilla-turhaan-nain-saat-turhat-riidat-loppumaan/art-1288444406162.html

Vortac kirjoitti...

Olen todella onnellisia, nainen kertoi Austrian Independentin mukaan.

Mikähän on vikana, kun valtamedia ei näytä hallitsevan suomen kieltä ollenkaan?

Vai onko kyseessä todella sanatarkka käännös, jolloin voimme havaita naisen ajattelevan, että HÄNEN onnellisuutensa on sama asia, kuin molempien onnellisuus? Toisin sanoen, vain naisen tunteilla ja 'onnella' on väliä..

Ehkä kyseessä on alitajuinen freudilainen lipsahdus kääntäjän taholta, mutta alkaa melkein oksettaa näiden väärin kirjoitettujen lauseiden suuri määrä. Näiden ihmisten pitäisi sentään olla ammattilaisia! Minäkin kirjoitan paremmin, vaikka olen pelkkä ihminen, enkä mikään reportteri, journalisti, tai edes kääntäjä.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

"Oikeuspoliittisen tutkimuskeskuksen erikoistutkija Kaijus Ervastin mukaan juristit ovat tottuneet viemään asioita tuomioistuimeen ja tarkastelemaan asioita oikeudellisesta näkökulmasta. Tästä syystä lakimiehet eivät kyllin usein analysoi erilaisia vaihtoehtoja."

Jaa. Ettei vain raha ratkaisisi
.

Mukava nähdä, että alatte lähestymään totuutta, edes tuota kautta. Tuomioistuimet eivät välitä, kuka on syytön ja kuka on syyllinen (tiettyjen säädösten ja asetusten mukaan molemmat ovat jo tunnustaneet syyllisyytensä - esimerkiksi auto-onnettomuudessa molemmat osapuolet ovat syyllisiä, koska ovat allekirjoittaneet ajokorttihakemuksen, jossa myöntävät olevansa samaa mieltä sen asetuksen/säädöksen kanssa, jossa kierosti legalesea käyttäen saadaan asia näyttämään siltä, kuin siinä sanottaisiin jotain muuta, mutta jossa oikeasti käytännössä myönnetään syyllisyys siinä tapauksessa, että tapahtuu onnettomuus), heillä on tällaisia 'tunnustuksia' joka puolella. He välittävät vain siitä, että saavat riistettyä rahaa ja taas lisää rahaa.

Ikävä kyllä tuomioistuimetkin ovat korporaatioita, ja toimivat 'maritime law' eli 'admiralty law':n alaisuudessa, EIVÄTKÄ 'common law':n, niinkuin pitäisi. Ja jokainen, joka nousee seisomaan oikeussalissa, antaa suostumuksensa tulla tämän lain hallinnoimaksi (ilman suostumusta, heillä ei ole mitään valtuuksia). Standing under = seisoa jonkun/jonkin alaisuudessa. Eli anglo-saksisissa kulttuureissa, kun poliisi kysyy: "Do you understand", hän ei puhu englantia, vaan legalesea, jossa 'understand' tarkoittaa 'stand under', ja jos siihen vastaa myöntävästi, antaa poliisille valtuudet ja asettuu tämän auktoriteetin alaiseksi.

Ja juristit, he pelaavat tämän järjestelmän kierojen sääntöjen mukaan, järjestelmän ja korporaatioiden hyväksi, ihmistä ja ihmisoikeuksien käyttömahdollisuuksia vastaan. Lakimiehet eivät ole oikeuden ja totuuden puolella, vaan korporaatioiden ja rahan puolella - heille on lopulta ihan sama, oletko syytön vai syyllinen, he saavat rahaa molemmissa tapauksissa. Lisäksi, jos annat lakimiehen edustaa itseäsi, .. noh, ehkä tämä riittää yhdelle postaukselle, jotainhan on jätettävä teidän itsenne tutkittavaksi. Mutta suosittelen, tämä on aika mielenkiintoinen ja tärkeä aihe. Sen verran voin vihjaista, että sinusta tulee "ward", jos noin teet.

Näitä joitain postauksiani on varmasti vaikea lukea, tajuta tai uskoa todeksi, mutta muistakaa silloin:

Totuus on tarua ihmeellisempää.

- Vortac