tiistaina, toukokuuta 15, 2012

Angry Bitch

Ei prinsessaa eikä ralliautoilijaa - Lapset - Terve24

marginalia: Systeemin puudeli

Study of the Day: Gender Gap in College Leads Women to Prioritize Work - Hans Villarica - Health - The Atlantic

Do Men Really Earn More Than Women? - The Salary Reporter

US Politics | AMERICAblog News: Men are victims of reverse sexism, according to new book

Hampaankolosta: Äkäinen Narttu - uusi hittipeli Roviolta

What’s the difference between the men’s rights movement and feminism? | A Voice for Men

62 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Naiset ja ilmastomuutos -mietintöön perustuva päätöslauselma on ehkä yksi pahimpia feministikatastrofeja vuosiin. On nimittäin oikeasti merkitystä, kun EU:n kaltainen kone valjastetaan feministivalheita vetämään.

Ketään ei kuitenkaan kiinnosta. Mepit eivät reagoi, toimittajat vaikenevat. Edes Henry Laasanen ei pidä asiaa niin tärkeänä, että laittaisi sen bloginsa linkkilistaan.

Tästähän oikein sisuuntuu. Pitää ottaa yhteyttä uusiin toimittajiin. Kyllähän nyt jonkun täytyy tajuta, että EU-parlamentin toiminta ei voi perustua ilmiselville valheille.

Henry Laasanen kirjoitti...

Tässä on jokin mietintö ilmastonmuutoksesta

http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?type=REPORT&reference=A7-2012-0049&language=FI

Eu ja YK ovat täysin feministien hallinnassa. Se on eräs niistä toivottomista totuustaistelun kohteista, joille ei oikein voi tehdä mitään.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, tuossa mietinnössä (joka hyväksyttiin pari viikkoa sitten) argumentoidaan muun muassa, että naiset kuluttavat kestävämmin ja omistavat alle prosentin maailman varallisuudesta!!!! On siellä muitakin virheellisiä ja/tai huonosti perusteltuja väitteitä.

Seuraavaksi EU alkaa taistella ilmastomuutosta vastaan puuttumalla miesten kulutukseen, ehkä myös omistuksiin. Voi vain kuvitella, mitä se tarkoittaa a) miehille ja b) ilmastomuutokselle.

Tämän rinnalla jotkut valheet väkivaltatilastoista tai palkkaeroista ovat sivuseikkoja - jos siis oletetaan, että näillä päätöslauselmilla on oikeasti merkitystä EU-politiikalle.

Ja sitten jotkut vielä ovat ajamassa liittovaltiota, joka tarkoittaisi vallan siirtämistä yhä enemmän tälle EU-parlamentiksi kutsutulle valehtelijoiden kerholle! Ei kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Varmaan olen laittanut tämän linkin tänne jo aiemmin:
http://familyinequality.wordpress.com/2011/03/15/stop-that-feminist-viral-statistic-meme/

Siinä yritetään metsästään mietinnössäkin esiintyvien meemien alkuperää.

Henry Laasanen kirjoitti...

Olen blogannutkin tuon edellisen linkin sisällöstä.

Voipi tuota katsoa, jos kirjoittaisi US blogin tuosta mietinnöstä.

Henry Laasanen kirjoitti...

http://ihmissuhteet.blogspot.com/2011/09/feministien-vaara-meemi.html

Anonyymi kirjoitti...

Yritin googlata jotain arviota siitä, paljonko naiset oikeasti omistavat. Mitään lähimainkaan luotettavan oloista arviota ei löytynyt. Joka tapauksessa osuus on varmasti kymmenissä prosenteissa. Boston Consulting Groupin arvion mukaan naiset kontrolloivat 27 prosenttia maailman vauraudesta. Tosin tutkimuksen data perustuu yli $250 000 omistaviin naisiin, joten luku ei ole luotettava. Pelkästään USA:ssa osuuden arvioidaan olevan lähellä tai jopa yli 50%. Jo se riittää nostamaan naisten osuuden reippaasti yli prosentin. Muissa vauraissa maissa naiset eivät omista merkittävästi vähemmän.

Naisten kulutuksen sanotaan olevan suurempi kuin miesten mietinnössäkin (uhriuden merkkinä). Vauraissa maissa, joissa suurin osa kulutuksesta tapahtuu, naiset kuluttavat jopa neljä kertaa miehiä enemmän. Tämä tarkoittaa, että valtaosa maailman taloudesta pyörii naisten halujen ja tarpeiden ympärillä (talouden lopullinen tarkoitushan on aina yksilöiden kulutus). On mahdotonta, että miehet pienellä osuudella tuhoaisivat luontoa (vai mitä lie) naisia enemmän, varsinkin kun tiedetään, että miehet eivät harrasta samanlaista krääsäkulutusta kuin naiset.

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsalaissiskokset löysivät rakkauden Afrikasta

http://rahmispossu.net/2012/05/15/ruotsalaissiskokset-loysivat-rakkauden-afrikasta/

Anonyymi kirjoitti...

Ympärileikkaus vaati kaksiviikkoisen poikavauvan hengen

Kaksi viikkoa vanha poikavauva ympärileikattiin viime sunnuntaina lääkärin vastaanotolla Oslossa. Kaksi päivää myöhemmin poika kuoli operaatioita seuranneisiin komplikaatioihin. Sekä poliisi että Oslon lääninlääkäri tutkivat nyt asiaa. ... ...

http://rahmispossu.net/2012/05/13/ymparileikkaus-vaati-kaksiviikkoisen-poikavauvan-hengen/

Anonyymi kirjoitti...

http://yle.fi/uutiset/miehen_paikka_on_kotisohvalla/6097472

Anonyymi kirjoitti...

http://www.uusisuomi.fi/ymparisto/122526-seksikas-nainen-on-merkillinen-naky-aivoille

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/05/15/naisesta-otettu-valokuva-hammentaa/

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/uutiset/suhteet/miksi-naiset-rakastuvat-renttuihin-vastaus-piilee-kuukautisissa/4/38576

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/05/15/lesboparille-neloset-molemmille-syntyi-kaksoset/

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/viihde/2012051515578624_vi.shtml

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/helmi/seksi/artikkeli.shtml/2012/05/1334119/viettaisitko-yhden-yon-varatun-kanssa-nyt-puhuvat-suomalaiset

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/uutiset/hullu-maailma/eiko-puolisosi-anna-sinun-lahtea-baariin-tassa-ratkaisu-ongelmaan/6/38574

Vortac kirjoitti...

Eu ja YK ovat täysin feministien hallinnassa. Se on eräs niistä toivottomista totuustaistelun kohteista, joille ei oikein voi tehdä mitään.

Näin on. Se vaan, että eipä taida olla yhtäkään vähänkään tärkeämpää asiaa, joka ei olisi samassa jamassa - totuustaistelun kohteena, valheiden ollessa voitolla, ja massojen uskoessa vääryyksiin ja virheisiin, valheisiin ja vääristelyihin totuuden sijasta.

Ilmastonmuutoshan oli alunperin "kasvihuoneilmiö". Puhuttiin vain ja ainoastaan kasvihuoneilmiöstä (green house effect).

Sitten siitä tuli "ilmaston lämpeneminen", puhuttiin ainoastaan ja vain ilmaston lämpenemisestä (global warming).

Sen jälkeen, kun huomattiin, että Marsissakin tapahtuu samanlaista jäätikköjen sulamista, jne., siitä ei oikein maapallolaisia voi syyttää, ja lisäksi havaittiin, että ilmasto kylmeneekin taas välillä, alettiin puhua "ilmastonmuutoksesta".

Termit muuttuvat, mutta vain yksi termi kerrallaan on julkisessa puheessa pääosassa, ja valhe niiden takana säilyy.

Lopulta on herttaisen yhdentekevää, mitä ihmiset ovat ilmastolle aiheuttaneet, ja miten ilmasto muuntuisi ilman ihmisen toimia, kun katsoo, MITÄ MUUTA ihmiset ovat tälle planeetalle tehneet. Miksi saasteista ei enää puhuta? Liikakansoituksesta ei kukaan mainitse mitään. Kaatopaikkojen muovimassojen jatkuvaa, eksponentiaalista kertymistä ja kasvamista ei kukaan pohdi halaistulla sanallakaan. Sodista, nälänhädästä, happosateista, luonnon tuhoamisesta - eipä niistä tunnu kukaan juuri kiinnostuvan. (Maanalaistenkin) Ydinkokeiden aiheuttamista vaarallisista säteilysaasteista ilmakehän yläosissa (vaikutuksesta, josta otsonikatokin johtuu ponnekaasujen sijasta), ei suuri yleisö edes TIEDÄ. Kuinka paljon Japanin ilmeisesti tahallaan aiheutettu onnettomuus (siellä tapahtui ylimääräisiä räjähdyksiä, joita maanjäristys ei aiheuttanut - yms. hämärää) sitten lisää näitä saasteita ja ongelmia..

HAARPista ei kukaan paljon jaksa puhua, eikä ihmisille tule mieleenkään, että he ovat vapaaehtoisesti antautuneet orjuuteen (josta sitten tekopyhästi kitisevät) allekirjoittamalla sitä sun tätä 'rekisteröinti'kaavaketta ja 'hakemusta' sekä 'anomusta'. Siitä, mitä raha oikeasti on (velkaa), ja mistä verot muodostuvat, mitä auktoriteetti on, ei kukaan puhu pienintäkään älähdystä - ihmiset eivät tiedä omia oikeuksiaan, velvollisuuksiaan, sekä niiden pohjaa. Ihmiset eivät tiedä, mitä laki on, vaan luulevat asetusten ja säädösten olevan sama asia, kuin laki. Eläinparkoja murhataan massoittain brutaalisti, jotta ihmiset voivat popsia niiden myrkylliset lihakset suihinsa, ja kuolla sitten sydän-, ja verisuonisairauksiin. Ja niin edelleen, ja niin edelleen. Ketään ei kiinnosta.

Mutta "ilmastonmuutos", se vavisuttaa kansaa, kuin maanjäristys Japanissa! Uskomatonta, mitä lampaita ihmiset ovat, ja miten he ovat aina juuri sitä mieltä ja ilmentävät juuri sitä tunnetilaa, kuin heidän nukkemestarinsa verhojen takaa haluavat.

- Vortac

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi:
Ruotsalaissiskokset löysivät rakkauden Afrikasta

http://rahmispossu.net/2012/05/15/ruotsalaissiskokset-loysivat-rakkauden-afrikasta/


Siis: Ruotsalaissiskokset löysivät rakkauden Afrikasta
Thaimaassa näkee vanhempia pottunokkamiehiä kävelemässä käsi kädessä nuorempien thai-naisten kanssa. Gambiassa asiat ovat päälaellaan. Siellä valkonaamaiset vanhat naiset kulkevat kylki kyljessä vetreitten gambialaisnuorukaisten kanssa.

Seksiseuraa ja rakkautta kaipaavat naiset voisivat ikänsä puolesta olla kumppaneittensa mummoja. Nyt täytyy olla erittäin tarkkana, että tätä ei sotketa kammottavaan seksikauppaan, vaan kyse on tietenkin ihanista lomaromansseista. Samaa mieltä ovat kolme suomenruotsalaista sisarustakin. Sinikka, Milla ja Pipo eivät koe ostavansa seksiä.Niinhän se meni.

Sinikka ei voi alkuunkaan ymmärtää niitä, jotka väittävät hänen ja siskojen hyväksikäyttävän köyhiä gambialaisia.

“Se on aivan pötypuhetta. He eivät ehkä vielä ymmärrä, että me emme tee mitään rikollista. Kukaan täällä ei kummeksu meitä tai sano mitään ilkeää. Kaikkien vanhempien ruotsalaisnaisten pitäisi tulla tänne hurvittelemaan”, Sinikka sanoo.


Viitattu: Här gifter hon sig med Jaya, 24

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi:
http://www.uusisuomi.fi/ymparisto/122526-seksikas-nainen-on-merkillinen-naky-aivoille

Siis: Seksikäs nainen on merkillinen näky aivoille
Myös naiset esineellistävät naisia. Aiemmin tiedettiin, että miesten aivot käsittelevät seksikästä naisvartaloa samoilla osilla kuin työkaluja ja muita esineitä. Tuoreessa tutkimuksessa sama ilmiö on havaittu myös naisilla.

Psychological Science -julkaisussa ilmestyneessä tutkimuksessa belgialaisen yliopiston tutkijat osoittavat empiirisin kokein sekä miesten että naisten aivojen tutkailevan seksikästä naisvartaloa kuin esinettä.

Seksikäs miesvartalo puolestaan saa aivoilta saman vastaanoton kuin kaikki muutkin ihmishenkilöt.


Mielenkientoista että tuo on määritelty esineellistämiseksi:

Kävi ilmi, että kyljellään olevat kuvat seksikkäistä miehistä tunnistettiin helpommin kuin ylösalaisin olevat kuvat. Esineiden ja naisvartaloiden kohdalla eroa ei ollut, vaan koehenkilöt tunnistivat myös ylösalaisin olevat naisvartalot yhtä hyvin.

Kari Hurtta kirjoitti...

Tähän yhteyteen suosittelen kirjaa

Susanne Thorberk & Bandana Pattanaik: Prostituutio (Like)

Kari Hurtta kirjoitti...

Vortac:
Näin on. Se vaan, että eipä taida olla yhtäkään vähänkään tärkeämpää asiaa, joka ei olisi samassa jamassa - totuustaistelun kohteena, valheiden ollessa voitolla, ja massojen uskoessa vääryyksiin ja virheisiin, valheisiin ja vääristelyihin totuuden sijasta.

Salaliittoteoria?

Anonyymi kirjoitti...

http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/raskaana-olevien-syrjinta-tavallista-opettajamaailmassa/1195795

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/uutiset/suhteet/mies-huomio-nama-yksinkertaiset-viettelykikat-saavat-edelleen-naiset-kuumaksi/4/38594

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/helmi/rakkaus/artikkeli.shtml/2012/05/1547486/naiskirjailija-loysi-nuoremman-miehen-vonkaaminen-ei-kuulu-puumanaiselle

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/uutiset/suhteet/nain-usein-keskivertopari-ja-keskivertosinkku-harrastaa-seksia-viikossa/4/38595

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/viihde/2012051615580607_vi.shtml

Anonyymi kirjoitti...

Veli-Pekka Leivo:
Ympärileikkaus tappoi jälleen

http://vpleivo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/105961-ymp%C3%A4rileikkaus-tappoi-j%C3%A4lleen

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi:
http://www.voice.fi/uutiset/suhteet/nain-usein-keskivertopari-ja-keskivertosinkku-harrastaa-seksia-viikossa/4/38595

Siis: Näin usein keskivertopari ja keskivertosinkku harrastaa seksiä viikossa!
Tuore tutkimus selvitti tuhannen brittinaisen ja -miehen ajatuksia seksistä, romantiikasta ja parisuhteesta. Tulokset osoittivat, että naimisissa olevat tai avoliitossa asuvat parit harrastivat seksiä keskimäärin 2,4 kertaa viikossa. Yllättävää on, että kyseisten petipuuhien aikana jopa 38 prosenttia haaveili viihdetaivaan tähdistä ja julkisuuden henkilöistä. 38 prosenttia fantasioi kuitenkin myös omasta puolisostaan.

Sinkut sen sijaan kyseisen tutkimuksen mukaan harrastivat viikossa seksiä jopa 5,3 kertaa. Huomioitavaa kuitenkin on, että sinkuiksi tutkimuksessa lienee laskettu myös seurustelevat, vaikkakaan ei avoliitossa asuvat henkilöt.


Kovin isoja määriä sanoisin.

Ei minusta vaikuta uskotalta tai sitten otanta on painottunut oudosti.

Viittaa

MailOnline: Dinner, wine and whispers of 'I love you': How women are still turned on by the oldest tricks in the book

Yahoo! Shine and Fitness Magazine
collaborated on the questionnaire that asked 1000 adults a range of questions about their sexual preferences and habits.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=oDFogjXdIVc

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/uutiset/suhteet/nainen-haistaa-miehesta-milloin-tama-haluaa-seksia/4/38602

Anonyymi kirjoitti...

http://www.taloussanomat.fi/tyo-ja-koulutus/2012/05/16/nain-nainen-parjaa-neuvottelussa-tyopaikalla/201229569/139

Anonyymi kirjoitti...

http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/108832-nettipornon-pelko-–-kirjasto-kielsi-lapparit-alle-15-vuotiailta

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi:
http://www.taloussanomat.fi/tyo-ja-koulutus/2012/05/16/nain-nainen-parjaa-neuvottelussa-tyopaikalla/201229569/139

Siis: Nainen haistaa miehestä milloin tämä haluaa seksiä!
Tutkimuksessa testattiin, kuinka joukko naisia reagoi miesten hikeen, jota mies oli erittänyt ollessaan kiihottunut sekä muissa tilanteissa. Seuraavaksi naisten aivoja kuvattiin haistelun yhteydessä, ja niiden todettiinkin reagoivan hyvin vaihtelevalla tavalla eri hikiin. Tutkimus todisti naisten käytännössä haistavan milloin mies oli halukkaimmillaan.

Kari Hurtta kirjoitti...

Siis viitattu:
Live Science: Women Can Smell a Man's Intentions

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/uutiset/suhteet/ala-missaan-nimessa-sano-naita-asioita-yksinhuoltajaaidille/4/38618

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/05/16/tyota-tarjolla-kuumille-teinipojille/

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/uutiset/ilmiot/voiko-pornoon-turtua-nain-vastaa-suomalainen-seksialan-veteraani/8/38635

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/05/16/67-vuotias-mies-kuoli-strippiklubilla/

Anonyymi kirjoitti...

SAK järjestää kaksipäiväisen seminaarin aiheesta "Mies tasa-arvon ongelmana".

SAK:n tasa-arvoviikonloppu 9.-10.6.2012
Mies tasa-arvon ongelmana

Sokos Hotel Vaakuna
Hovioikeudenkatu 2
45100 Kouvola
Puh. 020 123 4650
Lauantai 9. 6.2012
12.00
Lounas ravintola Fransmannissa, Sokos Hotel Vaakuna
13.00
Tilaisuuden avaus kokoustilassa
Tapio Bergholm, erikoistutkija, SAK
13.15
Hallituksen tasa-arvo-ohjelma ja miehet
Sosiaali- ja terveysministeriön tasa-arvoyksikkö
14.00
Miestasa-arvoa työelämään
Saana Siekkinen, kehittämisosaston johtaja, SAK
14.30
Kahvitauko
15.00
Miesten tasa-arvo naisvaltaisessa liitossa ja miesvaltaisessa liitossa
16.30
Miestyöllisyyden rapautuminen ongelmana
Tapio Bergholm, erikoistutkija, SAK

Tuskin ketään täysjärkistä ehtii kahdeksi päiväksi paikalle, joten jäänee lahkolaiskokoukseksi koko happeninki. Olisi kiva kuulla jotain tuosta STM:n tasa-arvoyksikön esityksestä. Sikäläiset ovat pihalla kuin lumiukot tasa-arvoasioissa.

Pauli Sumanen

Anonyymi kirjoitti...

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/122564-alhaista-kaytosta-naiskuskeilta-–-lapsiuhreille-5-€-ja-vilkutus

Anonyymi kirjoitti...

http://marmesrob.puheenvuoro.uusisuomi.fi/106017-mitä-tehdä-suomen-juutalaisille-jos-he-eivät-luovu-ympärileikkauksesta

Kari Hurtta kirjoitti...

HS.fi: "Annatko?"

Anonyymi kirjoitti...

http://www.verkkouutiset.fi/index.php/politiikka/984-politiikka/101304-tyoministeri-talkoisiin-kitkemaan-raskaana-olevien-tyontekijoiden-syrjintaa

Homo kirjoitti...

UCLA marriage proposal fail on jumbo vision

Homo kirjoitti...

Tuossa Näin nainen pärjää neuvottelussa työpaikalla -jutussa parhainta antia ovat kommentit, kuten:

"Sanoimpahan vaan että tasa-arvo sopii naisille siihen asti, kunnes kysytään haluavatko he itselleen myös vankeutta jos kieltäytyvät armeijasta?"

"Lyhyempää hametta vaan päälle ja ellei se auta voi tirauttaa pienet itkut."

"Naiskiintiöillä on täytetty kaikki julkiset virat viimevuosina.

Alkaa Aalto-yliopistosta jonka johtoon olisi tarvittu pätevä henkilö.

Sitten on näitä Helsingin kaupungin virkoja, ministeriöiden virkoja ja lähettiläiden paikkoja jne.

Yksityisellä puolella ei naisia näy liiemmin koska siellä asema täytyy ansaita tuloksilla eikä sukupuolikiintiöillä.

Kaikki marinat pitäisi lopettaa ja noudattaa perustuslain tarkoittamaa tasa-arvolakia kaikissa julkisten virkojen täytöissä.
naiskiintiöt eurotakauksiin"

"Jos joskus tulen töistä kotiin ja vaimo on pihassa pesemässä autoa niin lupaan synnyttää."

"Tilanne on päinvastoin, naisilta ei uskalleta vaatia mitään työpaikalla. Ovat sitten puuhastelijoita siihen saakka kunnes jäävät mammalomaputkeen."

Homo kirjoitti...

Jokohan vihdoin saataisiin niitä eturauhassyöpäseulontoja ja hoitoja:

Tässäkö ratkaisu eturauhassyöpään?

...
Jatkotutkimus voisi myös antaa lääkäreille uusia keinoja selvittää syövän leviämisherkkyyttä ja sitä, miten aggressiivisia hoitoja kukin potilas tarvitsee.

- Suhteellisen helpolla mittauksella voitaisiin ennustaa yllättävän hyvin, miten eri asiat vaikuttavat etäpesäkkeiden muodostumiseen.
...

Nainen asialla:

Asuntomurtoa yrittänyt nainen sai ehdotonta vankeutta - dna ratkaisi

Nainen oli repinyt itsensä verille yrittäessään päästä taloon ikkunoista ja ovesta.
...

Homo kirjoitti...

Minkäköhän ikäisenä meni neitsyys, missä oloissa ja kenen toimesta?:

Päivi Räsänen: "Olin kännissä 12-vuotiaana"

Homo kirjoitti...

Häh hää, koskakohan nähdään ensimmäinen oikeuden päätöksellä kuoliaaksi ruoskittava tai kivitettävä raiskausväitteen tehnyt narttu länsinaapurissamme (parveke-"enkelithän" ovat tainneet jo rutinoitua, jos ei nyt sentään vielä valtavirtaistuneet). Eiköhän sellaisen myötä myös nykyisin korkeat luvut Ruotsin raiskaustilastoissa pian alene.

Moskeijat antavat Ruotsin lakien vastaisia neuvoja

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Tässä taas kerran niin naisille tyypillistä ja muista ihmisistä piittaamatonta minä, minä, minä -käytöstä, jossa ei oteta mitään vastuuta omista teoista ja maailma pyörii oman navan ympärille. Silläkin voi olla oma merkityksensä, että uhrit ovat olleet poikia, jolle feminismin levittämässä maailmankuvassa ei ole juuri kynnysmattoa korkeampaa arvoa.

Minullekin tulee mieleen eräs useita kertoja kolaroinut nainen, joka omasta mielestään ei ole oikeastaan koskaan ollut syyllinen - vaan aina on muka kaikki muiden vikaa, vaikka on saanut rangaistuksiakin teoistaan. Omasta mielestään vielä hyvä kuski, vaikka hengenlähdetyskin on monta kertaa ollut lähellä. Ja pienemmissä (=ei ole tarvittu hinausta, pelastuslaitosta tms) kolareissa on vain mitään sanomatta ajanut suoraan paikalta pois ja huiskuttanut kädellä, koska on muka ollut niin kiire, ei ole halunnut pysähtyä sellaiselle alueelle jne.

Eli tässä siis taas kerran nainen ratissa -sarjaamme:

Alhaista käytöstä naiskuskeilta – Lapsiuhreille 5 € ja vilkutus

...
Kanta-Hämeen poliisi paheksuu kahden naiskuljettajan toimia kahdessa erillisessä liikenneonnettomuudessa.
Ensimmäisessä tapauksessa Hämeenlinnan Turuntien sillalla 11-vuotiaaseen pyöräilijään törmännyt naiskuljettaja tarjosi onnettomuuspaikalla lapselle 5 euron seteliä uuden pyörän ostamista varten.
...

Poliisikin järkyttyi: Miksi lapsipyöräilijöiden yliajajat pakenivat?

...
Kanta-Hämeen poliisi etsii kahta naisautoilijaa, jotka ajoivat pyörilevien lasten päälle autolla, mutta poistuivat paikalta.
...
Auton naiskuljettaja ei kuitenkaan vaivautunut pysähtymään, vaan vilkutteli ja hymyili autostaan.
...

Poliisi: Miksi autoilijat poistuvat paikalta, vaikka törmäävät lapseen?

Homo kirjoitti...

Näin naapurissa:

Swedish porn king: 'I am terrified of women'

Swedish porn mogul Berth Milton revealed on a show which airs on Swedish national TV on Tuesday evening how, despite having built up an international porn empire, the only thing he truly fears is women.
...
“They can make me do anything. I am terrified of women. If I am in a relationship and come home fifteen minutes late I am agonizing ‘what will happen now, this won’t be good’. I have lived through encounters with the biker club Hells Angels, but I don’t give a shit about that, I am not at all frightened. But women scare me,” Milton said on the show.
...

Swedish mosque starts 'halal' dating site

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hs.fi/wulffmorgenthaler/1329104128814

Kari Hurtta kirjoitti...

Homo:
Tuossa Näin nainen pärjää neuvottelussa työpaikalla -jutussa parhainta antia ovat kommentit, kuten:

Ei siis tämä?

Anja:
Höpö höpö! Kyllä me suomalaisnaiset osaamme neuvotella ilman Piilaakson neuvoja.

Kari Hurtta kirjoitti...

Ilta-Sanomat: Kysy seksistä: Tyttöystäväni seksimenneisyys häiritsee minua

Kari Hurtta kirjoitti...

Homo:
Jokohan vihdoin saataisiin niitä eturauhassyöpäseulontoja ja hoitoja:

Tässäkö ratkaisu eturauhassyöpään?


Tuskin saadaan seulontoja.

HS.fi: Johtuuko eturauhassyöpä liian vähästä seksistä?
10 kysymystä eturauhassyövästä

Kari Hurtta kirjoitti...

Onko nämä tuosta HS.fi Oma elämä osiosta olleet jo mainittu täällä?

HS.fi: Vahingossa isäksi
Kepeä kesäromanssi teki Martista yllätysisän. Ennen vauvan tuloa hän mietti, oppiiko koskaan rakastamaan vahinkolastaan. Pekka sai tietää isyydestään vasta vuosi tyttärensä syntymän jälkeen.

HS.fi: "Tulin huijatuksi"
"Olin 24-vuotias, kun postiluukustani kopsahti kirje. Nainen, jota olin aiemmin tapaillut, ilmoitti, että minulla on vuoden ikäinen tytär hänen kanssaan. Tieto oli järjettömän suuri shokki. Tuntui kuin halolla olisi kolautettu päähän.

Koin tulleeni huijatuksi. Raskauden vaaraa ei pitänyt olla, sillä nainen oli syönyt e-pillereitä. Mutta ilmeisesti hän oli päättänyt tehdä lapsen minulta kysymättä ja jättänyt pillerit pois.

Olin todella vihainen. En halunnut isäksi niin nuorena. Mielestäni naisen teko oli väärin sekä minua että tyttöä kohtaan.


HS.fi: Vain nainen saa päättää abortista
Aborttilainsäädännön mukaan lapsen isälle on varattava tilaisuus esittää mielipiteensä raskaudenkeskeytyksestä. Käytännössä miehen tahdolla ei kuitenkaan ole väliä. Raskaus voidaan keskeyttää vain naisen pyynnöstä.

"Miehellä ei todella ole päätäntävaltaa asiassa. Siksi kondomia kannattaa aina käyttää, vaikkei muuten haluaisikaan", sanoo hankekoordinaattori Mika Lehtonen Väestöliiton Miehen aika -projektista.

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi:
http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/raskaana-olevien-syrjinta-tavallista-opettajamaailmassa/1195795

Siis:
Savon Sanomat: Raskaana olevien syrjintä tavallista opettajamaailmassa


HS.fi: Savon Sanomat: Kuntatyönantaja kiistää raskaussyrjinnän

Savon Sanomat: Työnantajajärjestö tyrmää tasa-arvovaltuutetun syrjintäväitteen

Piekkalan mukaan julkisella sektorilla kaikista virkavalinnoista, niin määräaikaisista kuin toistaiseksi voimassa olevistakin, laaditaan aina muutoksenhakukelpoinen päätös.

– Jos joku katsoo, että häntä on virkavalinnassa syrjitty tasa-arvolain vastaisesti, hän voi hakea päätökseen muutosta ja viimekädessä tuomioistuin arvioi, onko tasa-arvolakia rikottu vai ei.

Anonyymi kirjoitti...

Eikös ne äitiyslomalla olevat opettajat aina palaa töihin kesä- heinäkuun ajaksi. Sijainen menee kortistoon ja viranhaltija nostaa palkkaa ko. kuukausilta. Ainakin vielä pari vuotta sitten toi oli ihan normaalikuvio.

Vortac kirjoitti...

"Salaliittoteoria?"

Ei kiitos, olen jo syönyt aamiaisen.

- Vortac

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi:
http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/108832-nettipornon-pelko-–-kirjasto-kielsi-lapparit-alle-15-vuotiailta

Siis:
Helsingin Uutiset: Nettipornon pelko – kirjasto kielsi läppärit alle 15-vuotiailta
Helsingin kaupunginkirjasto on asettanut läppärit käyttökieltoon alle 15-vuotiailta lapsilta ja nuorilta.

Kannettavia tietokoneita on viime vuosina hankittu ainakin Käpylän ja Oulunkylän kirjastoihin.

Kaupunginkirjaston päätöksen taustalla on joidenkin vanhempien huoli lasten liiallisesta pelaamisesta ja nuorison pornosivuilla surffailusta.

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi:
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/122564-alhaista-kaytosta-naiskuskeilta-–-lapsiuhreille-5-€-ja-vilkutus

Siis:
Uusi Suomi: Alhaista käytöstä naiskuskeilta – Lapsiuhreille 5 € ja vilkutus

Tämä on ilmeisesti jatkokertomus.

HS.fi: Nainen törmännyt jo kolmasti lapseen ja poistunut paikalta
Poliisi on ymmällään Hämeenlinnassa ja Tervakoskella sattuneista oudoista lapseen tormäämisistä ja paikalta poistumisista.

Maanantaina poliisille ilmoitettiin jo kolmannesta tapahtumasta lyhyen ajan sisällä, kun noin kello 16 Tervakoskella auto osui polkupyörällä ajaneeseen 9-vuotiaaseen poikaan ja jatkoi matkaansa. Taas autoa ajoi nainen.
Poliisi on tapahtumien jälkeen saanut muutamia vinkkejä, mutta nainen on yhä löytämättä. Poliisi ei ole varma, onko nainen aina sama.