sunnuntaina, kesäkuuta 03, 2012

Miesnäkökulmia

Nuoret miehet jakautuvat yhä enemmän hyvinvoiviin ja syrjäytyjiin | Taloussanomat

Onko naisjohtajien pieni määrä naisten vika? | Taloussanomat

RFSU Kysy seksistä: Miksi kukaan ei ole minun kanssa? - Ilta-Sanomat

Verkkouutiset - Arhinmäki perustaa työryhmän pohtimaan miesnäkökulmia tasa-arvopolitiikassa

MGTOW | Is the “conservative” right sympathetic to the MRA? I think not.

Sexpon asiantuntija: Poikien ympärileikkaus on yksiselitteisesti silpomista - Ympärileikkaus - Kotimaa - HS.fi 

27 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/06/03/teiniaiti-unohti-vauvansa-auton-katolle-huomasi-vasta-kotona/

Anonyymi kirjoitti...

http://rahmispossu.net/2012/06/03/yhteiskuntakeskustelija-koki-tulleensa-syrjityksi/

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/viihde/2012060315661842_vi.shtml

Anonyymi kirjoitti...

http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/nainen-puukotti-miestaan-sairaalareissun-veroisesti/1201462

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/helmi/hyvinvointi/artikkeli.shtml/2012/06/1559724/aitiyden-salatut-tunteet--naista-sinulle-ei-kerrota

Anonyymi kirjoitti...

Naiset nousevat Meksikon huumepomoiksi

http://www.hs.fi/ulkomaat/Naiset+nousevat+Meksikon+huumepomoiksi/a1305572559047

Homo kirjoitti...

Talent-tähti Susan Boyle riehui huoltoasemalla

Miehiäkin ovelampia: naiset nousseet Meksikon huumepomoiksi

...
"Kartelleja vastaan on vaikeampi taistella, koska naiset näyttävät toimivan fiksummin", hän sanoo. Santamarian mukaan nuoremmat naiset voivat kuitenkin olla aivan yhtä verenhimoisia kuin miehet.
...

Naiset nousemassa Meksikon huumepomoiksi

...
Väkivalta kohdistuu useimmiten juuri miehiin, jolloin kartelliperheiden lesket ja tyttäret astuvat kuolleiden saappaisiin.

- Ensin ne tappoivat isäni. Sitten kun veljenikin ammuttiin viimeisimmässä välikohtauksessa, tartuin ohjaksiin, kertoo erään kartellin johtoon noussut nainen Santamarian tuoreessa kirjassa.
...
Viime vuoden lokakuusta lähtien Meksikon viranomaiset ovat pidättäneet 46 naispuolista huumekartellipomoa.
...

Opettaja pahoinpiteli oppilastaan - syyttää Bridesmaids-elokuvaa

The teacher was referring to the scene in which one character literally tries to slap some sense into another. Take a look.

Suhtaudun skeptisesti:

Väite: Sukupuoli-identiteetti voi vaihdella edestakaisin

Homo kirjoitti...

Ei hirveästi yllätä, ettei asialla ollut taaskaan nainen:

Taskupysäköinnin uskomaton maailmanennätys! -katso video

Tästäkin ympäristötuhosta nartut ovat vastuussa:

Hormonien kertyminen vesistöihin halutaan kuriin

Eiköhän olisi tämänkin mummelin aika alkaa harrastaa laskuvarjohyppelyä. Ei muuta kuin koneeseen, ovi auki ja onnenpotku perseelle:

Ranskan ja Euroopan vanhin asukas täytti 114 vuotta

Homo kirjoitti...

Melkein yhtä suurta hurmosta, kuin ajatollahin hautajaisissa:

Bieber-mania lähti käsistä Norjassa: 50 tyttöä loukkaantui

...
Torstain aivotärähdystä edelsi keskiviikon kaaos Oslossa, Norjassa. Bieber heitti Oslossa kuuden kappaleen ilmaiskonsertin, joka ainakin oli tarkoitus dokumentoida myöhemmin NBC:llä näytettäväksi. Kaikki ei kuitenkaan mennyt suunnitelmien mukaan. Poliisit eivät kyennet hallitsemaan valtavaa teinityttömassaa.
...
Viime hetken vetoomus ei auttanut. Jopa 49 tyttöä loukkaantui kaaoksessa. Neljäntoista tytön vammat vaativat sairaalahoitoa.TMZ:n mukaan poliisi oli lähellä julistaa hätätilan kaupunkiin.
...

Anonyymi kirjoitti...

http://www.youtube.com/embed/brFC2g8nXbQ

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/06/03/octomom-ryhtyi-strippariksi/

Homo kirjoitti...

Muistakaa myös huorat:

Breivikille aiotaan järjestää vuokraseuraa vankilaan

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/uutiset/viihde/pervoilu-kannatti-tv-toimittajalle-vuorokaudessa-15-000-uutta-twitter-fania/2/39218

Homo kirjoitti...

Tässä taas hyvä esimerkki siitä, että kuinka nuoret nartut ovat itsekeskeisiä nirppanokkia, joiden maailmankuva pyörii oman navan ympärillä:

Nuoret naiset pelkäävät enemmän kuin vanhukset

...
13-17-vuotiaista naisista jopa 61 prosenttia pelkää vaarallista ympäristöä, kun 65-74-vuotiaista ympäristöä pelkää vain 11-12 prosenttia. Tulos yllätti tutkimuksen tekijät.

Anonyymi kirjoitti...

Tosipaikka: Ihanat miehet rannalla

Sub Su 03.06.2012 klo: 23.50

Ihanat miehet rannalla. Singaporelainen dokumentti Ihanat miehet rannalla sijoittuu Indonesian paratiisisaarelle Balille, missä paikalliset nuoret miehet hankkivat elantonsa viihdyttämällä länsimaisia naisturisteja. Niin sanotut Kuta Cowboyt puhuvat avoimesti elinkeinostaan, joka on heidän mukaansa sekoitus bisnestä ja nautintoa. Rannoilla päivystävät miehet etsivät asiakkaikseen mm. hyvätuloisia eurooppalaisia naisia, joille tarjoavat seuralais- ja seksipalveluita. Tuloilla elää usein nuorukaisen koko perhe, vaimokin. Varjopuolelle jää mm. kasvava HIV-tartuntojen määrä. Dokumentissa selviää myös naisten näkökulma asiaan. Onko kyse hyväksikäytöstä, rehellisestä kaupankäynnistä vai elämäntavasta?

Homo kirjoitti...

Onko ilolintu rasistinen - vai ovatko kenties suomalaiset miehet femakkojen parjauksesta huolimatta parempia jollain tavoin?:

Marianna, Suomi, 36, 380 euroa tunti (ei alennusta)
”Vain suomalaisille! Olethan selvin päin ja käynyt suihkussa ennen tapaamistamme, niin kuin minäkin.”

Anonyymi kirjoitti...

TS: Koulu kyllästyi oppilaiden paljastavaan pukeutumiseen

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012060315662206_uu.shtml

Homo kirjoitti...

Koskakohan eduskunnassa miehet saavat edes pahimmilla kesähelteillä luopua puvusta, kun taas naiset saavat pukeutua paljastavasti kuin katuhuorat?:

Kauppalehti: Bisnesmies, heitä puku ja kravatti roskiin!

Homo kirjoitti...

Eduskunnan pukupakko

...
Vaikka eduskunnan istuntosalin pukeutumiskoodi on vuosien varrella höllentynyt, nousee pukeutuminen eduskunnassa tasaisin väliajoin otsikoihin. Virtasen lisäksi on viime aikoina kohua nostattanut kansanedustajista mm. Rosa Meriläinen ”roiskeläpällään” ja ”Vittu haisee hyvältä”-pinssillään sekä Satu Taiveaho minihameellaan. Miehistä muistetaan polvihousuissa istuntosaliin pölähtänyt Klaus Bremer sekä Kimmo Kiljunen, joka tyrmistytti kansan viime keväänä riisumalla takkinsa kesken eduskunnan kyselytunnin! Paitahihasillaan esiintynyt Kiljunen vetosi vaihdevuosien mukana tuomaan hikoiluun ja sai puhuttelun jälkeen puhemies Niinistön siunauksen esiintyä jatkossakin takitta.
...

Homo kirjoitti...

Onko kukaan nainen saanut varoitusta?:

Etikettivirhe? Sinnemäki puhemiesvaalissa mikrosortseissa

...
Meriläinen kertoi saaneensa runsaasti positiivista huomiota mieskansanedustajilta, eivätkä naisetkaan asiasta valittaneet.
...
Yksi tunnetuimmista asukohuista käytiin vuonna 1997. Tuolloin Klaus Bremer (r) edusti useaan otteeseen sortseissa, vaikka puolueen ryhmänjohtaja huomautti hänelle asiasta toistuvasti. Lopulta silloinen puhemies Riitta Uosukainen antoi Bremerille varoituksen. Uosukainen huomautteli mieskansanedustajia myös kravatin puuttumisesta.
...

Homo kirjoitti...

Olisikohan muuten mieskansanedustajan sallittu pitää samanlaista vittu (tai kyrpä) haisee hyvältä -rintanappia, kuin mitä Rosa Meriläinen piti?

ei äänestetä kirjoitti...

Postaan tänne saman minkä Taloussanomiin. Todennäköisesti sieltä se poistetaan kuitenkin, kun puhun "äänestämisestä".

[quote]Pojilla ovat esim. Asperger ja muut neurologiset poikkeavuudet huomattavasti yleisempiä kuin tytöillä. Tässä voisi olla myös yksi syy.[/quote]

Tässä ollaan oikeilla jäljillä!!!

Itse sanoisin jo näin 35-vuotiaana täysin syrjäytyneenä elämän sivustaseuraajana, että poikien/miesten kirjo on aivan valtava. Lahjakkuutta on monenlaista, eivätkä valitettavasti kaikki edes koskaan pääse käyttämään omia kykyjään kannustuksen puutteessa.

Oma älykkyyteni on juuri sellaista kirjaviisaus-tyyppistä. Matemaattista kykyä löytyy v. 2004 tehdyn neurotestin mukaan yhtä paljon kuin keskiverto yliopisto-opiskelijalta samoin muisti, päättely, logiikka, kuullun ymmärrys, siis kaikki mikä liittyy teorioiden oppimiseen... Mutta sitten löytyi jokin vika asioiden ilmaisussa puhumalla.

Vuorovaikutustilanteissa olen vieläkin totaalinen tuholainen. 30 vuotta luulin olevani tyhmä. Syy onkin siinä, että minulta yksinkertaisesti kestää aikaa ymmärtää lauseiden merkitystä, ja keskusteluun osallistuminen on vaikeaa. Monta kertaa minua on luultu jotenkin vajaaksi, mitä tietysti olenkin -- joskus jopa minulle aletaan puhua englantia, kun en heti vastaa suomeksi :) Omaa typeryyttäni on, etten hoksannut etsiä vertaistukea silloin kun siitä olisi ollut suurin hyöty, muttei kukaan lääkäri sellaista kehottanut etsimäänkään... (ja koska pelkäsin sellaisen olevan neitimäistä)

Jostain syystä en ole koskaan pärjännyt minkään tason opiskelussa, vain luoja tietää miksi.

Minulla ei ollut koskaan ketään aikuista miestä, jolle olisin sanonut muuta kuin hei/päivää. Tällaiset asiat huomaa oikeastaan aivan liian myöhään. Loppujen lopuksi en voi syyttää ketään tai mitään muuta kuin huonoa tuuria. Tällaista vaan sattuu, eikä se ole minkään yksittäisen tahon syytä.

Myös urheilussa keskinkertaisesti (kuten minä) tai hyvinkin pärjäävät pojat voivat olla syrjäänvetäytyvää lajia.... Eli oma syrjäytymiseni ei sovi mihinkään stereotyyppitapaukseen. Monenlaiset tippuvat kelkasta monesta syystä.

En ole kuitenkaan katoilta äänestävää ihmistyyppiä, niin sanoakseni. Koska kuitenkin:
1) Suomen sosiaaliturva on Euroopan keskitason alapuolella
2) Yksinelävän (miehen) työkyvyttömyyseläke on Pohjoismaiden surkein ja harvimmin myönnetty
3) Huomattavaa osaa ihmisistä ei yksinkertaisesti tarvita koskaan työelämässä oli tutkintoa tai ei
4) Suomen kaupungeissa on asunnottomia satoja (miehiä)

... niin kenties katolta äänestäjät ovatkin viisaita tehdessään näennäisen eläimellisen lyhytnäköisen tekonsa. Näin he turvaavat itselleen elinikäisen hoivapalvelun, kuntoutuksen työmahdollisuuksineen, tukiasunnon yms. Ainakin luulisin.

Vortac kirjoitti...

Jopa kuuluisat, englanninkieliset kirjoittajat tunnustavat markkina-arvon:

Maybe women are not being so self-delusional after all—maybe they are just responding to the fact that they live in a country where their dating market value is not low.

Jos tuo herätti mielenkiintoisuutta, koko artikkeli saattaa olla hyvinkin lukemisen arvoinen:

Is Game Making Women Overconfident

- Vortac

Kari Hurtta kirjoitti...

ei äänestetä:
Postaan tänne saman minkä Taloussanomiin. Todennäköisesti sieltä se poistetaan kuitenkin, kun puhun "äänestämisestä".

Kommentti näyttäisi ainaskin toistaiseksi näkyvän nimerkillä asperger.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/teinit-antavat-seksia-viinasta---poliisi-huolestui-uudesta-ilmiosta/art-1288474193618.html

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi:
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/teinit-antavat-seksia-viinasta---poliisi-huolestui-uudesta-ilmiosta/art-1288474193618.html

Siis:
Ilta-sanomat: Teinit antavat seksiä viinasta - poliisi huolestui uudesta ilmiöstä
Poliisi on huolissaan vantaalaisten nuorten keskuudessa syntyneestä ilmiöstä, jossa nuoret saavat alkoholia seksiä vastaan.

Itä-Uudenmaan poliisin mukaan Vantaalla sijaitsee useita paikkoja ja asuntoja, joissa välitetään alkoholijuomia alaikäisille.


Muistelisin joskus aiemminkin nähneeni uutisia tämmäisestä vaihdannasta, jossa hyödykkeitä vaihdetaan seksuaalisiin palveluihin.

Anonyymi kirjoitti...

Kotro on toimittanut kirjan "10 kirjettä ylioppilaalle", johon on muun muassa kirjoittanut Anne Moilanen. Aika suuri sydän äijälle, kun on antanut anteeksi, että vielä joku vuosi sitten Moilanen antoi Tulvassa tavallaan Kotron tappokehotuksen - kuten myös Laasasen.