perjantaina, syyskuuta 26, 2014

Makkarankuori

Naisten makkarankuori-asusteet ihmetyttävät



VAUVA: Aihe vapaa: Hyvä analyysi feminismistä

-Muistihan Henry myös kertoa omasta historiastaan? Henry on malliesimerkki menestyvästä kokoomuslaisesta, joka uskoo vakaasti yksilön vastuuseen. Tätä periaatetta Henry on noudattanut nostamalla lähes puoli miljoonaa euroa valtion tukirahoina, niin henkilökohtaiseen elämiseen kuin epämääräiseen yritystoimintaan. Hieno mies siis.

- Laasasen "mielipiteet" perustuu uskomuksiin, jotka on yhtä helposti todistettavissa kuin enkelit ja demonit. Ei tuollaisen ihmisen kanssa voi käydä järkevää keskustelua. Itse yrittää puhua todellisista asioista, mutta toinen elää jossain henkimaailmassa.

- Mietipä vaan, miksi Laasasen oppeja kannattavia tutkijoita ei ole yliopistossa lainkaan. Miksi Laasasta oppeineen pidetään tutkijoiden piirissä vastenmielisenä ilmiönä, vähän samaan tapaan kuin esim. uusnatseja.

- Rakenne on klassinen "paholaisen asianajaja": pilkotaan jonkun muun teksti osiksi ja nuijitaan se pala kerrallaan esittämällä ylenkatseelliseen sävyyn kirjoitettu vasta-argumentti. Pah. as.aj. on elppo tapa saada mikä tahansa teksti näyttämään epäpätevältä. Tekniikka kannattaa ottaa käyttöön, tai sitten ei. Kun sen tunnistaa, se näyttää pompöösiltä ja hölmöltä.

- Laasasen liike on häpeäksi miessukupuolelle, ja veikkaan että juuri kukaan itseään kunnioittava mies ei allerkirjoita hänen naisvihamielisiä oppejaan.

- Vai tuolta Henry Laasanen nykyään näyttää (kuva tekstin vieressä). Aikamoinen poseerauskuva, jossa on haettu optimaalista kuvakulmaa, jotta vanhakin naama näyttäisi siloiselta ja nuorelta. Yleensä tuota harrastavat turhamaiset, vanhenemistaan häpeilevät naiset. Henrystä tulee muutoinkin vaikutelma miehestä, joka haluaa ihailua ja joka haluaa olla seksikäs ja haluttu. Kun hänen tarpeensa olla niitä eivät ole toteutuneet, hän on päätynyt vihaamaan niitä, joiden ihailusta hänen perimmäisen narsisminsa ruokkiminen on kiinni.

Tyypillinen "haluaisin että ihailisitte minua, mutta kun ette sitä tee, vihaan teitä" -case. Miksi Henry ei kohdista krittistä katsettaan itseensä? Hän on selvästi jumissa nimenomaan itsensä kanssa. Vain itseä voi muuttaa, ei maailmaa, kuten kaikki psykologiaa vähääkään lukeneet tietävät. Kyllä kait sosiologiankin puolella sitä sen verran on luettu, että se pitäisi tietää. Henryn ongelma on, että hänen vihassaan paistaa liian selvästi henkilökohtainen missio taustalla. Siksi hänen argmenttinsa jäävät usein (mutta huom. eivät aina) tosi ohuiksi, kuten nyt käsillä olleessa tekstissä.

Sinänsä Henry on hyödyllinen ääliö. Melskatessaan ja vihatessaan hän pitää feminismiä framilla ja synnyttää runsaasti vilkkaita keskusteluja niin kuin hyvä poikimaemakko porsaita. Kiitos Henry.

- Olin tosi hämmästynyt siitä kasvokuvasta. Jos hän olisi fiksu, laittaisi tilalle jonkin vähän vähemmän suorasukaisesti hänen perimmäisen ongelmansa paljastavan peruskuvan.

- Turhaa selittelyä ja kiemurtelua. Henry on tunnettu sovinisti ja on sen itsekin myöntänyt. Kokoomukseen vaan kaikki voittajat!

- Miksi feminismistä ja miesvihasta jauhavat ainoastaan miehet, jotka eivät ole suosittuja parisuhde"markkinoilla"? Joiden käytöksessä ja ominaisuuksissa on paljon muutettavaa, mutta mielummin syytetään naisia kaikesta, kun katsottaisiin peiliin tai koitettaisiin parantaa itseään (tai mennä terapiaan).

- Valittajia selvästi korpeaa että Henry on komea, fiksu, menestyvä ja rikas mies. Toiset vaan pärjää elämässä kun ne haluaa.

- En tajua, miksi Laasanen keskittyy sen urputtamiseen, että on olemassa myös miestasa-arvo-ongelmia. Totta kai on. Esimerkkinä hän mainitsee tuon ympärileikkaamisen, jotka eivät mene ihan yksi yhteen esimerkkinä. Jos siis poikien ympärileikkaus on hänestä ongelma, miksi hän ei keskity siihen, eikä "feminismin" "kritisointiin". Taas tätä "tiukkaa" settiä Laasaselta.

- Ethän säkään osaa kertoa, miksi Laasanen olisi "oikeassa". *tirsk*

Olet keskustelijana juuri sellainen "Laasanen on hyvin älykäs tyyppi, koska ajattelee samalla tavalla asioista kuten minä itsekin!". Yleensä ihmisillä on tapana pitää älykkäinä ihmisiä, jotka ovat samanmielisiä.

- En jaksa lukea Laasasen juttuja. Uskonnolliset paatospuheet ei kiinnosta.
Sorry, Privileged White Ladies, but Emma Watson Isn’t a ‘Game Changer’ for Feminism

The UN's Risible #HeForShe Campaign: Pointless Self-Flagellation for Sex-Starved Beta Males

Mutta en minä mikään feministi ole


Flawed male role models hurt men
I abhor men’s rights activists. This is mainly because they do not campaign for the rights of men, but against the rights and expansion of the societal presence and role of women.

MRAs are bad and they should feel bad.
Nuori nainen politiikassa

107 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Valittajia selvästi korpeaa että Henry on komea, fiksu, menestyvä ja rikas mies. Toiset vaan pärjää elämässä kun ne haluaa."

Näinhän se on. Haters gonna hate.

Anonyymi kirjoitti...

"Nuori nainen politiikassa"

Hupaisaa seurata näiden naistenlehtimannekiinien uhriutumista, kun heille ei suodakaan joka paikassa automaattisesti ja aina prinsessakohtelua.

Anonyymi kirjoitti...

Barbie Neitsyt Mariana, Ken Jeesuksena – taidekaksikon uskonto-Barbiet suututtivat kaikki

Anonyymi kirjoitti...

Pettäjämiehet hoitavat tavallista enemmän kuontaloaan

Anonyymi kirjoitti...

Näin Grahn-Laasonen vastaa verkossa vellovaan arvosteluun

Anonyymi kirjoitti...

7 faktaa naisen orgasmista

Anonyymi kirjoitti...

Hesarin eläkeikäkommenteista:

"Suomen työeläkejärjestelmä on suurin sukupuolivedätys minkä Suomen historia tuntee. Se siirtää jo nykysin vuositasolla yli miljardi euroa Suomen työssäkäyvien miesten ansaitsemaa rahaa vastikkeetta eläkkeellä oleville naisille. Eläkeiän nostaminen kahdella vuodella tuplaa tämän perusteettoman rahavirran miehiltä naisille.

Miesten eläkeikää ei tarvitse nostaa ollenkaan, koska Suomen miesten ja heidän työnantajiensa nykyisin maksamat eläkemaksut riittävät jatkossakin mainiosti miesten naisia keskimäärin 100 kuukautta lyhyempään eläkkeelläoloon.

Itse asiassa miesten nykyisellä eliniänodotteella miesten eläkeikää voidaan jopa laskea 2-3 vuodella, kunhan miesten eläkemaksujen käyttäminen naisten eläkkeisiin lopetetaan."

Anonyymi kirjoitti...

Työkyvyttömyyden ja eläkeiän kilpajuoksu: Palomiehen työ ei vanhemmiten kevene

Unknown kirjoitti...

Henri vääntää epäolenNAISISTA uu.. ass:ässä, kun ei pärjää esim. Vital Baatille. :'D Henri-täti luuli että päti.

Henri ei kykene näkemään esim. seksuaalisuuden "pakko"saneluvallan läpi. sik.se lokkaa lööperiä esim. noista Watsonin höpsinnöistä, vaikkei oo mikään sherlokki itekkään :'D

Näin selibatistina Vital Baatti nauttii pullein teltoin oikeudestaan herkkyyteen. Vital Baatti beettailee avoimesti hyvinkin kauniiden naisten seurassa, on runollinen jne. silloin kun kokee "herkin" kortein pelaamisen siinä hetkessä mielekkääksi (vaikkakaan ei miehekkääksi).

Esim. tätänykyä kun Baatin määräaikainen työsopimus helpossa työpaikassa on jo päättynyt, niin Baatti petailee/betailee itselleen jatkostakin mahdollisimman vähä KUSTAnteista. Eilen Vital Bee nössöili suorastaan häikäisevän kauniin ja korventavan kuuman työkkärin virkailijanaaraan juttusilla. Baatille tarjottiinkin sijoitusMAHDOLLISUUTTA seuraavaan duuniin, josta maksetaan Been kulutustasoon nähden melkoisesti yli tarpeen, mut jossa ei tarvitse "asua" kovin kauaa - eivätkä vaatimuksetkaan päätä huimaa.

Baatti ei välitä/valita vittuakaan naisten parinvalintapreferensseistä, kun kokemuksellisesti tietää miten helppoa naisten seksuaalisen vallan kaula/kaulinotteesta on saada kaulaote. Baatti nauttii kun voi osoittaa heikkoutta silloin kun se antaa tyydytystä enemmän kuin muot(t)iorjuus.

Kyllä, jos naisilla on oikeus heittäytyä helppoon elämään/olla provided, se oikeus olkoon miehilläkin. Jos haluaa jotain sen päälle, se on yksilön valinta. Beeee(ta):n miehekkyyden päälle ei käy olla vaikka yhteiskunnan ylläpitämä, kun ei ole pakkoa välittää naisten preferensseistä. Henrikinhän on bai tö vei hyvinvointivaltion rahoittama - samoin esim. gangstojen kanssa lisääntyvät yh-mammelit.

Samat oikeudet kaikille. Miten "oikein" se sitten kenenkin näkökulmasta on. Eiköhän tämä ajatuksenvirta kummemmin kaunistelematta/pyh-tääksi kirjoittamatta täyttänyt tehtävänsä.

Celibacy Forever!

- Vital Beetta

Anonyymi kirjoitti...

Kello kaksitoista lyö, veitsi välähtää, kurkku katkeaa!

Islamin uskoa saarnannut mies leikkasi työtoverin pään irti Oklahomassa - Ulkomaan uutiset - Ilta-Sanomat

Työkavereidensa islamilaisiksi käännyttämistä yrittänyt mies leikkasi irti naisen pään työpaikallaan Oklahomassa Yhdysvalloissa.

Ile kirjoitti...

Maailman unohdetut tyttösotilaat

tiistaina 30.9. klo 17.30
Maikki Friberg -koti, Bulevardi 11 A 1, Helsinki

Toimittaja Minttu-Maaria Partanen ja WILPF Suomen osasto

Lapset ovat kärsijöinä tänäkin päivänä maailmalla riehuvissa konflikteissa. He ovat sekä sotien uhreja että armeijoiden ja sissijoukkojen mukana taistelevia sotilaita.

Lapsisotilaista lähes puolet on tyttöjä. Tyttösotilaat jäävät usein piiloon, kun konflikteista keskustellaan tai niitä yritetään ratkaista. Miten tyttösotilaiden tilanne poikkeaa pojista? Miksi sotivat tytöt tarvitsevat erityishuomiota? Mitä voimme tehdä tyttösotilaiden puolesta?

Anonyymi kirjoitti...

11 asiaa, jotka vain poikien vanhemmat ymmärtävät

Anonyymi kirjoitti...

Pelasta parisuhteesi (luomu)pornolla

Anonyymi kirjoitti...

Tästä syystä nainen pettää parisuhteessa

Ile kirjoitti...

Mitä ihmettä, eikä maailma olekaan paikka, jossa on vain tytöttelyä?

YLE uutiset: Pojittelua, kyseenalaistamista ja silmien sulkemista – entiset, nuoret ministerit muistelevat uransa alkua

Anonyymi kirjoitti...

Suomalainen oikeuslaitos vauhdissa I - Alaikäisen seksuaalinen hyväksikäyttö

Feminismiä ei saa kritisoida !

miesasia.fi on kyllä hyvä sivusto. Paljon lyhyitä, mutta teräviä juttuja.

Anonyymi kirjoitti...

Seiska: BB-Tuulikilla rikostausta - istui vuoden vankilassa | Big Brother | Iltalehti.fi

Pojittelua, kyseenalaistamista ja silmien sulkemista – entiset, nuoret ministerit muistelevat uransa alkua | Yle Uutiset | yle.fi

...
Jos se olisi ollut tytöttelyä, niin se olisi ollut ehkä majesteettirikos eli kyllä tässä on sellainen ero sukupuolten välillä.
– Jouni Backman
...

Uusi tutkimus: Suuret lihakset ehkäisevät masennusta - Terveys - Ilta-Sanomat

Äiti pahoinpiteli 14-vuotiaan kääretortun takia

Poikakoulun pihamaalla 55 nimetöntä hautaa Floridassa - Ulkomaan uutiset - Ilta-Sanomat

Tuomittu nakuilija askarruttaa oppineita - "Vinhaa touhua"

Lukijat jakavat kaupan kassan ärsyyntymisen − ” Jokainen laittaa hihnalle aina omien ostostensa jälkeen sen kapulan” - Työelämä - Ilta-Sanomat

...
”Kohta 4. Se yleensä tulee naisille ’yllätyksenä’ että kassalla joutuu maksaan tosiaan ostokset! Siinä, kun hinta sanotaan kassalta niin sitten ruvetaan etsimään käsilaukusta 1000 tavaran seasta lompakkoa. Miten se on niin vaikeaa?” − apia
...

Tästähän tulee mieleen aikanaan ollut kikkelikorttiskandaali:

Perussuomalaisille sataa tänään rakkauskirjeitä

Aasien parittelu pahoitti äitien mielen Puolassa - rakkaustarina saa jatkua - Lemmikit - Ilta-Sanomat - Ilta-Sanomat

Straight Men React To Grindr - Gay Dating App - YouTube

Kerrankin heruu! Tämä mies on todella kuumaa valuuttaa Sinkkulaivalla - ei saa naisilta hetken rauhaa - Seksi ja parisuhde - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

RFSU Kysy seksistä: Minulla on Aspergerin oireyhtymä. Miten saan parisuhteen? - Kysy seksistä - Ilta-Sanomat

GQ on male victims of military sexual assault.

More Men Than Women Were Victims Of Sexual Assault In Military, Report Finds | ThinkProgress

Anonyymi kirjoitti...

Mitäköhän avioehdolle kävi..?:

Näyttelijä George Clooney ja ihmisoikeusjuristi Amal Alamuddin avioituivat - Elokuvat - Kulttuuri - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Nartut, huomatkaa!:

Want to get ahead in your career? Marry a dork. - The Washington Post

Anonyymi kirjoitti...

Eija-Riitta Korhola avautuu nahkakohusta: "Tavallinen nainen iltapuvussa näyttää säädyttömältä"

Anonyymi kirjoitti...

Rasistinen Suomi oli ikävä yllätys

Anonyymi kirjoitti...

Itäsuomalaisen kaupan seinään ilmestyi rivo kuva - poliisi pyytää havaintoja taiteilijasta

Anonyymi kirjoitti...

Viikon epäolennainen: Haastattelussa piilotetut tissit

Anonyymi kirjoitti...



Sinkkuelämä Manhattanilla on muuttunut netin myötä raaemmaksi - Yhdysvallat - Ulkomaat - Helsingin Sanomat

Tutkimus: Taantuma lamaannutti brittien seksielämän – miesten itsetunto romahti - Terveys - Helsingin Sanomat

Professori väsyi taisteluun | Ylioppilaslehti

Anonyymi kirjoitti...

Merkitseekö seksisuhde ex-kumppanin kanssa uutta mahdollisuutta? Miehet vastaavat

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Mieheni erektio ei kestä. Onko vika minussa?

Anonyymi kirjoitti...

Teinityttö voitti yli miljoona euroa lotossa – kaikki ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan

Anonyymi kirjoitti...

Perussuomalaisten aika äijäpuolueena ohi

Anonyymi kirjoitti...

8 asiaa, jotka nainen kohtaa elämässään

Anonyymi kirjoitti...

"Professori väsyi taisteluun | Ylioppilaslehti:

Puolue haluaa myös jakaa vallan ja rahan uudestaan. Feministinen aloite ei usko, että palkka-erojen tasaaminen onnistuu vain nostamalla naisten palkkoja suhteellisesti enemmän kuin miesten palkkoja. Puolueen mielestä naisten tilanne pitää korjata vaikka miesten kustannuksella.
Rosenberg ja puolue haluavat myös luopua kaikista naisia, miehiä ja esimerkiksi lesboja ja ulko-maalaisia koskevista yleistyksistä niin, että ihmiset voisivat määritellä itse itsensä."

Pääni taisi juuri räjähtää. Miten tällainen ihminen voi olla professori ja rehtori? Eihän tässä ajattelussa, jos sitä nyt voi edes sellaiseksi kutsua, ole mitään tollkua.

Anonyymi kirjoitti...

Pari vai ei? Näin nainen sen määrittelee

Anonyymi kirjoitti...

Rahalla saa: rikkaimmat suomalaismiehet elävät 12,5 vuotta pidempään kuin köyhimmät

Anonyymi kirjoitti...

Miksi blondi on miesten mieleen? Tästä se johtuu

Anonyymi kirjoitti...

Netissä alkaneet suhteet ovat huteralla pohjalla - katso vinkit ja paranna mahdollisuuksia

Anonyymi kirjoitti...

Kissatappelu kärjistyi - hakkaamista ja riisumista

Anonyymi kirjoitti...

11 yleisintä seksihalujen tappajaa

Anonyymi kirjoitti...

Kun sitoutuminen pelottaa liikaa

Anonyymi kirjoitti...

Vaihtelua treeniin! Nämä seksiasennot korvaavat tutut liikkeet

Anonyymi kirjoitti...

Oma vastaukseni, en halua menettää omaisuuttani erossa. Ja ei, avioehto ei ole sataprosenttisen luotettava:

Kysely: Miksi et halua parisuhdetta? - Elämä - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Valioliigatähti otti toisen vaimon - rakastajatar raivostui

Anonyymi kirjoitti...

Mieslääkärit vastaavat: tämän takia halusin gynekologiksi

Anonyymi kirjoitti...

Naisten 40-kriisi

Anonyymi kirjoitti...

Hulvatonta! Seksielämän kehityksen kulku: 26-vuotiaana opettelen antamaan hyvää suuseksiä

Anonyymi kirjoitti...

Parhaassa työiässä olevat naiset putoavat työvoiman ulkopuolelle

Anonyymi kirjoitti...

Deittisivuston perustaja paljasti ”kivuliaan” totuuden miesten ihannenaisesta

Anonyymi kirjoitti...

Kohu seksuaalisesta häirinnästä Helsingin yliopistossa: Potkut saanut on huippuprofessori

Anonyymi kirjoitti...

Vihreiden varapuheenjohtaja Anne Bland suuttui ja jättää vaalit väliin?

Anonyymi kirjoitti...

These women on OkCupid don't know they're flirting with a chatbot

Online dating might be making us bad at longterm relationships

Unknown kirjoitti...

Anonyymin linkki vieraannuttamisesta... Tuohan on jo oikeesti edistystä:

"Vieraannuttaminen myös vaikutti tuomioon. Yli kolmasosassa vieraannuttamistapauksista tuomioistuin määräsi lapsen asumisen isälle, jotta vieraannuttaminen saataisiin loppumaan."

Anonyymi kirjoitti...

MOT
Vanhempi vihollisena. Avioerolapset voivat joutua vuosiksi äidin ja isän valtataistelun kohteeksi. Tuomioistuimet ovat nyt alkaneet laittaa kuriin riiteleviä vanhempia. Toimittajanan Kirsi Skön.
Esitetty: Ma 29.9.2014 klo 20.00 Yle TV1

Anonyymi kirjoitti...

Koulutus suosii naisia mutta rahat menevät harakoille Blogi US Pauli Sumanen 29.9.2014

Anonyymi kirjoitti...

Miesten tasa-arvo ry tuomitsee YK:n kampanjan – Pönkittää perinteisiä rooleja

Ile kirjoitti...

Räppäritähti kohun keskellä - tuuppasi yökerhossa suutelemaan tullutta naista, katso video!

Mihinköhän sävyyn kirjoitettaisiin tapahtumasta, jossa naisartisti olisi tuupannut yökerhossa suutelemaan tullutta miestä?

Anonyymi kirjoitti...

Yliopiston mukaan kieltäytyminen seksistä on väkivaltaa

Anonyymi kirjoitti...

Mikä seksiasento on miesten mieleen? Tutkimus selvitti

Anonyymi kirjoitti...

Grönlannin ensimmäinen naispääministeri hakee virkavapaata varojen väärinkäytön takia | Yle Uutiset | yle.fi

Tuomioja sivaltaa poliitikkotovereitaan uudessa kirjassaan | Yle Uutiset | yle.fi

Liisa Jaakonsaarta (sd.) hän kuvaa laiskaksi, Satu Hassi (vihr.) on poliittinen naivisti

Koskakohan saadaan YK-kokous miesten tasa-arvo-ongelmista ja vielä sellainen, että ämmiltä on pääsy kielletty!:

Islanti ja Suriname järjestämässä YK-kokousta tasa-arvosta – avoin vain miehille | Yle Uutiset | yle.fi

Puheenjohtaja hälytti poliisit oudosti käyttäytyneen valtuutettaren takia | Yle Uutiset | yle.fi

Laiskurit:

Lastentarhanopettajat ja Porin kaupunki riitelevät työajoista | Yle Uutiset | yle.fi

Anonyymi kirjoitti...

Sinkkulaiva-Toni sai pakit Tukiaiselta - "olin alempitasoinen"

Anonyymi kirjoitti...

Lehti: Jopa 14–15-vuotiaat tytöt Euroopasta Isis-vaimoiksi: ”Romanttinen ajatus”

Anonyymi kirjoitti...

Puheen Päivä
Poikien ympärileikkaus rikkoo lapsen oikeuksia
Pienkin lasten ruumiillinen kurittaminen, kuten luunappi tai tukistaminen, on Suomessa rikos, mutta poikien sukuelinten silpominen ei. WHO:n mukaan jopa kolmannes maapallon miesväestöstä on ympärileikattu. Vaikka kyse on pääosin juutalaisten ja muslimien suosimasta toimenpiteestä, Suomessakin ympärileikataan noin 200 poikaa vuodessa.
Eivätkö tytöt ja pojat - tai heidän sukupuolielimensä ole tasa-arvoisia? Jarmo Laitanevan ja Heidi Laaksosen vieraina ovat terveysalan asiantuntija Eeva Matsuuke sekä Jenni, jonka pojalta leikattiin esinahka rituaalisista ja kulttuurisista syistä, ilman äidin suostumusta. «
Esitetty: Ti 30.9.2014 klo 12.25 Yle Puhe
Kuunneltu: 0 kertaa ( Kuunneltavissa ulkomailla )

Sarja Puheen Päivä »

Anonyymi kirjoitti...

Yksin asuvat voivat parisuhteessa eläviä huonommin

Anonyymi kirjoitti...

3973 €/kk – onko tässä Suomen kivoin duuni? - Työelämä - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Piilokamera rintaliiveihin – näin moni mies tuijotti

Ile kirjoitti...

Jaha, nyt kun eläkeuudistuksen vaikutuksia eri ryhmiin tarkastellaan, huomataankin, että joku naisten ryhmä saa suhteellisesti vähemmän eläkettä, kuin mikä aiemmin oli mahdollista, suhteessa joihinkin toisiin ryhmiin. Tämähän on tietysti "VAKAVA TASA-ARVO-ONGELMA"!

Miksi en muista koskaan aikaisemmin kuulleeni (ennen kuin nyt, kun asiaan esitetään liittyvän NAISongelma), että "hyvin koulutetuilla naisilla" on uran loppupuolella ollut merkittävä mahdollisuus vaikuttaa eläkkeensä suuruuteen SUPERKARTTUMALLA

Aivan vieras koko termi. Eikö mikään taho puolestaan aikanaan esittänyt, että moinen superkarttuma olisi jonkinlaista epätasa-arvoa?

Nyt kun superkarttumaa pitäisi joiltain osin lieventää, onkin kyse heti vakavasta tasa-arvo-ongelmasta. Miksi superkarttumasta ei pikemminkin puhuta sellaisen käsitteistön kautta, jossa viitattaisiin kipuun, jota aiheutuu, kun "saavutetuista eduista" pitäisi luopua?

Anonyymi kirjoitti...

Onko (sinkku)elämää Tinderin jälkeen?

Anonyymi kirjoitti...

"Yrittääkö se tosiaan pokata ystäväni aviomiestä silmiemme edessä? Kyllä vain!"

Anonyymi kirjoitti...

Deittisivusto: Kaikki miehet haluavat parikymppisen naisen

Unknown kirjoitti...

"Onko naisen seksuaalinen halu yhtä eläimellistä kuin miehen?"

Sinänsä mielenkiintoinen artikkeli. Mutta...

Celibacy Forever!

- Vital Baatti

Kari Hurtta kirjoitti...

! "Mopotyttöjen kanssa kolaroinut autoilijatar poistui paikalta Espoossa - Metro.fi"

Alkuperäinen otsikko metro.fi:ssä siis oli: Mopotyttöjen kanssa kolaroinut autoilija poistui paikalta Espoossa

Toki itse artikkelissa oli: Autoa ajanut nainen oli jarruttanut, ja perästä tullut skootterikaksikko ajautui päin takapuskuria.

Poliisi pyytää pienellä, hopeisella henkilöautolla ajanutta naista ilmoittautumaan. Myös onnettomuuspaikalle pysähtyneen miehen tietoja kaivataan.

Tarkoittaako tämä sitä että "autoilija" sanaa ei saa käyttää, kun kyseessä on on nainen ?
Eli että pitää käyttään sanaa "autoilijatar" kun nainen ajaa autoa.

Tarkoittaako "autoilija" että kyseessä on mies?
Niin, onhan "-tar" pääte.

Anonyymi kirjoitti...

Vantaalaisvaltuutettu kannustaa seksilakkoon synnytyslaitosten puolesta

Anonyymi kirjoitti...

Yle Peppi-sensuurista: Ruotsalaisyleisö suomalaisia herkempi

Anonyymi kirjoitti...

Taas etsitään Mr. Maahanmuuttajaa

Anonyymi kirjoitti...

Sveitsiläinen luksusprostituoitu esittelee työtään: Liksa 2 500 euroa/vrk!

Anonyymi kirjoitti...

Tekeekö Eero, 24, Suomen raskainta duunia?

Anonyymi kirjoitti...

Taisteluananas on miesten hiustyyleistä trendikkäin

Anonyymi kirjoitti...

Äitini on narsisti

Äitini on narsisti. Ja marttyyri. Helvetinmoinen yhdistelmä kun niikseen tulee. Vasta viime vuosina olen uskaltanut edes myöntää asian itselleni, koska meidät viisikymppiset on opetettu siihen, että vanhemmat ovat aina oikeassa eikä heille saa sanoa vastaan. Olen kiltisti kuunnellut kaiken, niellyt haukut ja arvostelun, palvonut, lahjonut, hemmotellut - vain saadakseni säännöllisin väliajoin raivon ja parkumisen takaisin. Olen ollut aina väärissä työpaikoissa, olen aina kannattanut väärää puoluetta jne. Tuo puolueasiakin hämmentää, koska en ymmärrä politiikasta (eikä kyllä äitinikään, vaikka kovasti niin väittää ja väriä tunnustaa) enkä edes käy äänestämässä. Mutta puolueeni on kuulemma selvä, koska sen voi päätellä palkkani suuruudesta. Ja äitini otaksuman "puolueeni" väki on kuulemma v*maista.

Minkäänlaista huolta emme ole vanhemmillemme aiheuttaneet - kaikki olemme hyvissä töissä ja perheemme elättäneet. Olemme viettäneet ns. oikeanlaista elämää, joten siitä ei syytä löydy äitimme käyttäytymiseen.

Sisarusparvemme on jo pikkulapsesta saakka manipuloitu vihaamaan isäni sukua - heissä ei kertakaikkiaan ole voinut olla mitään hyvää. Vasta aikuisuuden kynnyksellä heräsin tajuamaan, että eihän ne kaikki syytökset ja sepustukset välttämättä totta olleetkaan. Olen myös ulkoisesti vääränlainen - olen perinyt ulkonäköni isän puolelta. Vanha äitini kehuu jatkuvasti itsensä ulkonäköä - me tyttäret olemme liian lihavia emmekä ollenkaan niin kauniita kuin äitini nuorena - tai nykyisinkään. Siis ädin itsensä mielestä ainakaan. Kahdeksankymppisen ihmisen ulkonäköä pitäisi jatkuvasti jaksaa kehua kauniiksi ja hoikaksi.

Manipuloinnin ja henkisen väkivallan kaikkia sävyjä on mahdotonta kertoa ulkopuoliselle - jos yrittää kertoa esimerkkejä, saa vain kommentteja, että no älä välitä, ei noin pienistä kannata välittää. Mutta ehkä vain toinen narsistin vaikutuspiirissä oleva tietää, mitä tarkoitan. Jatkuva varpaillaan olo ja pakonedessä toisen miellyttäminen (koska joskus se on ainoa keino selvitä ja päästä eteenpäin jostakin tilanteesta) on hirvittävän raskasta. Ja jos puolella sanalla sanoo vastaan, alkaa hirvittävä raivo ja parkuminen, kuinka silloinhan "kaikki ovat minua vastaan ja kukaan ei ymmärrä, miten hirveä elämä minulla on ollut" - siis perheen takia! Olemmehan väkisin tähän maailmaan ängenneet hänen elämänsä pilaamaan.

Ihan pienenä esimerkkinä voisin kertoa (eikä edes kovin pahana esimerkkinä), että voisin melko tarkasti merkata kalenteriin etukäteen vaikkapa seuraavan puolen vuoden ajalta ne päivät, milloin äitini tulee olemaan "hirvittävän sairas, luulen nyt kyllä kuolevani" ja "yhtään minuuttia en ole nukkunut": juhlapyhät (koska niitä on ihan pakko järjestää ja muita "passata", vaikka kukaan ei edes haluaisi mennä sitä valitusta ja marttyyriutta kuuntelemaan); jos jollakulla on lomapäivä ("milloinkahan minä saisin vapaapäivän" - sanoo ihminen, joka on ollut 20 vuotta eläkkeellä); jos joku lähtee käymään jossakin ilman, että ottaa mukaan ja elää täysin äitini määräämän aikataulun mukaisesti; jos isäni vaikkapa suunnittelee metsästyspäivää ("ei minullakaan ole harrastuksia"). Listaa voisi jatkaa loputtomiin.

Hän on jäänyt kerran jos toisenkin kiinni - no, ihan jatkuvasti - valehtelusta, mutta kirkkain silmin väittää, ettei hän - uskovainen ihminen - "valehtele ikinä, perkele"! Ja jos asiaa yrittää oikaista, saa palkakseen suunnattoman raivon ja parkumisen. Kun kukaan ei ymmärrä... Paitsi kuulemma yksi hänen sukunsa puolelta oleva perhe, jota hän palvoo täysin sydämin ja täysin varauksetta. Oli syytä tai ei.

Anonyymi kirjoitti...

Mistä johtuu sitoutumiskammo? Yleiset syyt koottiin yhteen

Anonyymi kirjoitti...

Mastodonin twerkkausvideo: seksismiä vai satiiria?

Anonyymi kirjoitti...

Suomi ei olekaan koulutuksen mallimaa | Yle Uutiset | yle.fi

...
Sen sijaan 25 - 34-vuotiaiden miesten koulutustaso taas on pysynyt lähes samana verrattuna vanhempien miesten ikäryhmään.
...

Hoitaja urkki 23 potilaan tietoja – sai sakot | Yle Uutiset | yle.fi

Kalan syöminen saattaa suojata kuuloa | Yle Uutiset | yle.fi

Anonyymi kirjoitti...

"Ajattelen seksin aikana vain vatsamakkaroitani" – mikä avuksi?

Anonyymi kirjoitti...

nko nettideittailu sittenkään niin tehokasta kuin väitetään?

Anonyymi kirjoitti...

Mies, Viagra saattaa vaurioittaa näköäsi – yksi ominaisuus ratkaisee

Anonyymi kirjoitti...

Opettajaopiskelijoilta paljastava tyttökalenteri: "Miksi kauhistellaan?"

Anonyymi kirjoitti...

Lihottaako parisuhteesi sinua? 7 varoitusmerkkiä

Anonyymi kirjoitti...

ATN ehdottelee:

http://www.liveleak.com/view?i=c93_1412102650

aika hyviä kommentteja

Anonyymi kirjoitti...

Iiro Viinanen paljastaa inhokkinsa - Hän on "kallein kansanedustaja veronmaksajille"

...
Viinasen puheista saa vaikutelman, että hän ei arvostanut juurikaan naispoliitikkoja.

- Se johtuu varmasti siitä, että naiset olivat hyvin usein valiokunnissa, joissa käytettiin rahaa, talousosaamista puuttui, Viinanen sanoo.
...

Anonyymi kirjoitti...

Tämän seikan julkiset rakkaudentunnustukset Facebookissa paljastavat suhteen oikeasta tilasta

Anonyymi kirjoitti...

Miesopettajalta palaute: ”Pakkohan se oli googlata sanaparilla sexy teacher”

Anonyymi kirjoitti...

Batman-paita oli liikaa feministeille – tämä teksti suututti

Anonyymi kirjoitti...

Juice Leskisen shokki hääyönä: oma vaimo heti vieraan miehen sängyssä - Viihde - Viihdeuutiset - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Näin vältät kyräilyn parisuhteessa

Anonyymi kirjoitti...

22v Harwardin yliopisto-opiskelija myy piparia ja poseeraa nakuna - huhhuh, kuvalinkki!

Anonyymi kirjoitti...

Tukiainen selvisi sakoilla känniajostaan

Unknown kirjoitti...

EJAKULAATIO VALVEILLA OLLESSA!!!

ONKO SELIBAATTI PÄÄTTYNYT?! :'O

Melkein kaksi vuotta siinä meni, etten ejakuloinut valveilla ollessani. Tänään tuotin itselleni pitkän orgasmin ajatuksen voimalla... ja noin kymmenen minuutin kohdalla se karkasi hallinnasta ja ejakuloin voimakkaasti.

Tuntuipa hyvältä.

Mutta...

CELIBACY FOREVER!!!

Päättäväisyyttä vain lisää masturboinnin kitkemiSEKSI. Poistin suppean pornokokoelmani koneelta ja jatkan nykyhetken realismista käsin. Olenhan laukeillut nukkuessanikin, mutta ejakulaatiota on pitänyt ehdottomasti vältellä ilman "joustamisia". Nyt kuitenkin kun se tapahtui, jatkan edelleen ilman tarkoituksellisia joustamisia. (Noin 2 vuotta on vain luku.)

Tietenkin jatkan. :D

Celibacy Forever!

- Vital Baatti

Anonyymi kirjoitti...

11 tilannetta, jotka ovat tuttuja vain lyhyille miehille

Anonyymi kirjoitti...

Mies etsi tyttöystävälleen seksikumppania kadulla – näin moni suostui

Anonyymi kirjoitti...

Anna intohimolle valta – näin paljon seksi kuluttaa kilokaloreita

Anonyymi kirjoitti...

Virve Rosti: Nuorena nainen ei tiedä seksistä mitään

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä. Miksi saan niin herkästi?

Anonyymi kirjoitti...

Venäläisoligarkin tytär antoi vinkkejä kotiapulaisten kohteluun – "Pyydän anteeksi loukkaavaa artikkeliani" | Yle Uutiset | yle.fi

Anonyymi kirjoitti...

"Virve Rosti: Nuorena nainen ei tiedä seksistä mitään"

Näin sitä rakennetaan stereotypiaa suomalaisesta kana-aivosta.

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka kaksimielinen olet? Testaa katsomalla tahattoman pervoja kuvia

Anonyymi kirjoitti...

Hän on vuoden lvi-nainen - Taustalla "hyvä kombinaatio"

Anonyymi kirjoitti...

Mitä eroa on 29-vuotiaalla ja 31-vuotiaalla naisella? - katso video

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288745925642.html

Anonyymi kirjoitti...

Monet ovat niin toivottoman työttömiä, että nousukausikaan ei pelastaisi

Anonyymi kirjoitti...

Kaksi naisopettajaa pidätetty Yhdysvalloissa epäiltynä ryhmäseksistä oppilaan kanssa - Seksuaalirikokset - Ulkomaat - Helsingin Sanomat