tiistaina, syyskuuta 29, 2015

Miksi vain läskit naiset kirjoittelevat?

Suomi24-palstalla kysytään seuraavasti: Miksi vain läskit naiset kirjoittelevat nettitreffeillä?
Niin siis todella kummallinen ilmiö nettitreffeillä. Olen mielestäni ihan tavis mies mitä nyt itsetunto saanut nettitreffeillä ollessani vakavampia kolauksia ja haen ihan perusnaista. Jos ulkonäöllisesti pitäisi valita niin ikäluokassa 27-40 ikäisistä naisista joita haen on valtaosa kauniita ja viehättyisin näistä varmasti seksuaalisesti. Varmaan se 90% viehättää mun silmää.

Olen antanut heppoisat ulkonäkö kriteerit naiselle paitsi ehdoton ei on lihavuus. En vain syty näistä tonnikeijuista enkä voisi kuvitella sekstaavani sellaisen kanssa koska se olisi jo käytännössä mahdotontakin jos miehellä ei ole halua.

Tosiaankin ruumiinrakenne kohdassa haen hoikkaa, normaalia tai sporttista koska olenhan itsekin liikunnallinen. Mutta mitä vielä. Kukaan nainen joka omaa kyseisen vartalomallin ei KOSKAAN vastaa viesteihin eivätkä he tee aloitteitakaan. Mutta sitävastoin järkyttävän näköiset kolmoisleuan omaavat kävelevät tynnyrit tekevät aina avauksia ja suosikkilistaavat.

Yleensä avaus menee näin "en ehkä vastaa ihanne naistasi mutta päätin kokeilla" tai "olen kyllä hieman (lievä ilmaisumuoto) pyöreä mutta uskaltauduin lähetyä" Siis mikä juttu tää on että se pieni vähemmistö joka s24.lla on rumia naisia kyllä kirjoittelee ja suosikkilistaa mutta taas se 90 prossan enemmistö ei edes vastaa viesteihin, eikä lisää suosikkeihin. Tää on niin selkeä ilmiö että oli pakko tehdä avaus aiheesta. Nytkin kun selaan saapuneiden viestien profiileja niin Pyöreä, Runsasmuotoinen, Pyöreä, Pyöreä, Runsasmuotoinen......ja lista jatkuu. Kuitenkin jos selaan normi naisten tilastoja niin kyllä he ihan muillekin viestittelevät että eivät ole mitään tehtyjä houkutuslintujakaan.

Näytin kaverille tilastoni ja hän ihmetteli samaa ja selasi avauksen tehneitä naisia ja totesi yhtäkantaan että järkyttävän näköistä porukkaa. Siis mikä juttu tää oikeesti on että se suurinosa kauniista normaalivartaloisista naisista ei vastaa viesteihin ja tee avauksia mutta läskit kyllä vaikka profiilissani selkeästi on ihannenaiseni kuvattu ja sanon että en viehäty pulskista naisista.

Jos selaan esim oman maakuntani listaa randomina naisista niin väittäisin että 19 naista kahdestakymmenestä on kauniita normaalivartaloisia ja se yksi ruma läski. Silti se rumaläski on ainoa joka laittaa viestiä ja muut ei edes vastaa. Miksi?
Kyse on yksinkertaisesta kysynnän ja tarjonnan laista.

Vuonna 2010 Suomi24-treffeillä oli valtava miesenemmistö (punainen käyrä kuvaa miesten lukumäärää). Sama asia lienee totta myös tänä päivänä.

Normaalit liikunnalliset naiset saavat niin paljon viestejä sinua tasokkaammilta miehiltä, että heillä ei ole intressiä vastata oman tasoisille miehille.

Ainut naistyyppi, jolla voi olla pulaa edes kohtalaisen tasokkaista miehistä, ovat erittäin ylipainoiset naiset. He ovat naisjoukko, joka joutuu itse tekemään töitä löytääkseen miehen.

Kun itse pyörin baareissa ja nettitreffeillä, törmäsin ihan samaan ilmiöön: paksut naiset olivat kiinnostuneita, mutta normaalipainoisiin oli vaikea saada kontaktia. Mitä paksumpi nainen oli, sitä kiinnostuneempi hän oli.

Johtopäätös

Tavallisten miesten on vaikea saada vastauksia omaa tasoaan vastaavilta naisilta nettitreffeillä, koska naisiin kohdistuu paljon suurempi kysyntä.

Tavalliset miehet joutuvat tyytymään omaa markkina-arvoaan vastaaviin naisiin, mikä käytännössä tarkoittaa usein hyvin paksuja naisia.

Tavallisen miehen osa on kuitenkin parempi kuin alempitasoisen miehen osa: alempitasoinen ei saa vastauksia keneltäkään.

Tavallisen miehen on joko tyydyttävä siihen tarjontaan mitä on saatavilla, nostettava markkina-arvoaan, vetäydyttävä kokonaan markkinoilta tai jatkettava yksisarvisen etsintää.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Britannialta voimatoimia: Näin estetään kansalaisten lähteminen Isisiin - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

...
Aqsa Mahmoodia, 21, syytetään kolmen lontoolaisen koulutytön värväyksestä. Hänen kerrotaan matkustaneen Syyriaan vuonna 2013 ja hänen uskotaan menneen naimisiin Isis-taistelijan kanssa. Naisen vanhemmat ovat kiistäneet värväyksen. Hän on ilmoittanut sosiaalisessa mediassa, että kuolee mieluummin Syyriassa kuin palaa perheensä luokse.
...
Sally-Anne Jonesia, 46, syytetään värväystoiminnasta. Hän matkusti Syyriaan miehensä Junaid Hussainin kanssa vuonna 2013. Mies kuoli ilmaiskussa. Jones on entinen rock-muusikko, jota Britannian lehdistö kutsuu ”punk jihadiksi”. Hänellä on kaksi lasta. Nainen on uhannut Twitterissä katkaisevansa kristittyjen päät tylsällä veitsellä. Nyt nainen esiintyy nimellä Umm Hussain al-Britani.
...

Anonyymi kirjoitti...

Seksikäs nainen mainoksessa syö miehen itsetuntoa | Pinnalla | Iltalehti.fi

Anonyymi kirjoitti...

Yllättävä tutkimus: Tämä naisen vartalotyyppi viehättää miehiä | Pinnalla | Iltalehti.fi

Lapsentappaja elää luksuselämää vankilassa

...
Gäfgenillä on ollut vakituinen tyttöystävä jo noin kahdeksan vuoden ajan. Nainen kirjoitti lapsenmurhasta tuomitulle Gäfgenille vankilaan, ja suhde alkoi. Vuoden kirjoittelun jälkeen pari sai tavata henkilökohtaisesti, ja nykyisin heillä on lupa "normaaleihin tapaamisiin" eli kahden viikon välein kolmen tunnin sessioon valvovan silmän alla.

Nainen on vankilassa kerrotun mukaan yli 30-vuotias, noin 170 senttiä pitkä ja hyvännäköinen. Seuraavana askeleena pariskunta saa luvan "pitkän ajan tapaamisiin" eli kuusi tuntia rauhassa erillisessä asunnossa, jossa on keittiö, olohuone, suihku ja WC. "Rakkaussellin" olohuoneen sohva avautuu vuodesohvaksi.
...

Anonyymi kirjoitti...

'Bigorexia': Muscle dysmorphia 'now affects one in 10 gym-going men' - BBC News

Anonyymi kirjoitti...

Huoli heräsi Saksassa: Raiskauksia ja lasten seksuaalisia hyväksikäyttöjä pakolaismajoituksessa

Saksa ryhtyy toimiin, jotta pakolaisnaisia ja lapsia suojellaan seksuaaliselta väkivallalta.
Saksassa on noussut esiin kamala ilmiö. Maan naisjärjestöt ja poliitikot ovat huolissaan siitä, että ainakin yhdessä suuressa turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksessa tapahtuu raiskauksia, pakkoprostituutiota ja lasten seksuaalisia hyväksikäyttöjä.

Kyseessä on Giessenin vanha varuskunta, joka on nyt yli 5 000 pakolaisen leiri. Saksalaislehti Zeit kirjoittaa, että tarkkoja lukuja seksuaalirikoksista ei ole toistaiseksi tiedossa. Saksan poliisi ei ole kommentoinut asiaa.

Saksalaislehti Bild uutisoi viikonloppuna, että vuoden 2015 aikana Hessenin osavaltion vastaanottokeskuksissa naisiin ja lapsiin on kohdistunut vähintään 15 raiskausta ja seksuaalista hyväksikäyttöä, joista suurin osa Giessenissä.

Bild on listannut jutussaan päivämääriä ja rikoksia, jotka ovat otteita Bildin siteeraamasta raportista.

Anonyymi kirjoitti...

Tyly video paljastaa ruman totuuden: Näin rajusti miesten ja naisten antamat pakit eroavat toisistaan

Treffikutsun esittäminen voi jännittää, etenkin jos haluaa pyytää ulos tuntematonta. Whatever.com-sivuston kuvaama piilokamera näyttää tylysti, miten eri tavoin miehet ja naiset suhtautuvat pyyntöön.

Kävelet kadulla ja tuntematon pyytää puhelinnumeroasi, mitä vastaat? Tyly video näyttää eron sukupuolten välillä naisten häviöksi – miehet ovat todellakin taitavampia sanomaan "ei".

Anonyymi kirjoitti...

Study: Women's Brains Are More Sensitive To Negative Emotions; React Differently Than Men's

Aging Differences Between Men And Women: How The Sexes Grow Old Together (And Apart)

Sex differences in effective fronto-limbic connectivity during negative emotion processing. - PubMed - NCBI

Do women experience negative emotions differently than men? | EurekAlert! Science News

Awe-Inspiring Moments Lower Inflammation Marker Cytokines, Positively Impact Health

FDA To Review Testosterone As A Useful And Safe Treatment For Hypogonadism

Sex-Dependent Dissociation between Emotional Appraisal and Memory: A Large-Scale Behavioral and fMRI Study

Men Are From Mars: Emotional Images Improve Women's Memory, But The Same Can't Be Said For Men