perjantaina, lokakuuta 16, 2015

Laasasen "suositukset" miehille

Savon sanomat kirjoittaa:
Miesasialiikkeen tavoitteena on miesten tasa-arvon edistäminen. Sen lisäksi on olemassa MGTOW, PUA ja Red Pill, joiden päämääriä Sami Vainio kuvaa.
Miesasialiikekin kuvastaa kaipuuta miehen malleihin.
Ei erityisemmin kaipaa, muuten kuin siten, että maskuliinisuuden merkitys miehen pärjäämisessä ja hyvinvoinnissa tunnustetaan. Se on fakta, jota ei ideologioilla voi muuttaa.

Miehen mallit resurssien syytämiseksi muiden hyväksi voidaan unohtaa.
Sukupuolineutraaliuden ihanne on tainnut johtaa siihen, että miehiset hyveet – velvollisuus, tyyneys, itsehillintä, sitoutuminen – ovat kyllä kadonneet, mutta paheet vain voimistuneet.
Mikä ihmeen pahe? Kenen mielestä? Miksi ihmeessä miehillä pitäisi olla erityisiä velvollisuuksia? Mitä tasa-arvoista siinä on?

15 kommenttia:

Poliittisesti epäkorrekti kirjoitti...

Ei ihan mene jakeluun, miten aina "Laasaslaisuus" ymmärretään näin väärin. Luulisi, että sitä voisi jostain kirjoituksesta katsoa, mitä oikeasti tarkoitetaan, eikä vain papukaijana toistaa muiden vääriä olettamuksia.

Anonyymi kirjoitti...

How men became the new glamour models - Telegraph

Anonyymi kirjoitti...

What it's like to be falsely accused of rape - Telegraph

David Beckham sister's ex 'lost everything' after he was branded a rapist | Daily Mail Online

False rape claim victim Terry Brown was left for dead by vigilante mob | Daily Mail Online

Lisa-Jayne Samuels jailed for inventing fake rape claim | Daily Mail Online

Tragic note left by Eleanor de Freitas | Daily Mail Online

Emma Webb spared jail for sex with pupils as she'd already served time for seducing others | Daily Mail Online

Rebecca Tootle who Ashley Meadowcroft to death is jailed | Daily Mail Online

Anonyymi kirjoitti...

Why Justin Bieber's naked pictures highlight feminist double standards - Telegraph

Anonyymi kirjoitti...

Kiinnostus koodiin täyttää naisten ohjelmointikurssit – tarvitaanko tulevaisuudessa enää vain naisten koodikouluja?
Naisten koodauspaja Rails Girls kannustaa naisia IT-alalle. Toiveissa on, että tulevaisuudessa koodaustyöpajoja ei tarvitse alleviivata erikseen naisille.


Naisille suunnatut koodauskurssit ovat yhä suositumpia. Ensimmäinen naisille suunnattu Rails Girls -koodaustyöpaja järjestettiin Helsingissä viisi vuotta sitten.

Kurssi saapuu nyt ensimmäistä kertaa Jyväskylään. Ensimmäinen kurssi täyttyi nopeasti 20–40-vuotiaista naisista, pääasiassa korkeakouluopiskelijoista.

Joukkoon valikoitui hakemusten perusteella joukko naisia, joilla ei ole entuudestaan minkäänlaista kokemusta koodaamisesta.
Osaaminen on kuitenkin tarpeen varsinkin tulevaisuudessa. Yhä useampien palveluiden muuttuessa sähköisiksi, koodin ymmärtäminen nousee arvoonsa. Koodaustyöpajasta on hyötyä, vaikkei olisi koodaajaksi tai it-alan arkkitehdiksi muuttumassakaan.

– Kurssi antaa hyvän kuvan ohjelmointikielestä ja vaikkei pääsisi koodarin uralle, kurssi auttaa monessa työssä: palveluiden tuottamisessa, joka koko ajan elektronisoituu. Saa peruskäsityksen, millaisten palikoiden päälle elektronisten palveluiden koodi perustuu, Laura Browne, yksi Jyväskylän Rails Girls -työpajan järjestäjistä, sanoo.

Garmin kirjoitti...

Tuo äijä on ihan pihalla nykyisistä pariutumismarkkinoista. Ihmetyttää nuo velvollisuudet. Siinä on jo liikaa velvollisuuksia, että on armeijaan/sivariin/vankilaan pakotettu. Näköjään ovat tuon jutun linkin pakottaneet poistamaan Savon sanomista käsin. Se on sitä valtamedian sensuuria.

Anonyymi kirjoitti...

Mervi on mieluummin työtön kuin hoitoalan töissä: "Tämä on minun elämäni" | Yle Uutiset | yle.fi

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsiin avattiin maailman ensimmäinen miesten raiskauspäivystys

Tukholmalainen sairaala perusti maailman ensimmäisen ensiapuyksikön miespuolisille raiskauksen uhreille, kertoo The Local. Päivystys avattiin Södersjukhuset-sairaalaan torstaina.

Sairaala pyrkii turvaamaan sukupuolten välisen tasa-arvon toteutumisen potilaiden hoidossa. Södersjukhusetilla on jo ympäri vuorokauden toimiva päivystys naisille ja tytöille, jotka ovat joutuneet seksuaalisen häirinnän kohteiksi kaupungissa.

Päivystys hoitaa 600–700 potilasta vuodessa.

Anonyymi kirjoitti...

Sanni Grahn-Laasonen haluaa pojatkin oppimaan - "Ei ole olemassa naisten ja miesten ammatteja"

Opetus- ja kulttuuriministerin mielestä jokaisen aikuisten ei tulisi laittaa lapsia liian varhain tiettyyn muottiin.

Koulutuksen mallimaana pidetty Suomi sai kuraa niskaansa, kun tuore Pisa-tutkimus osoitti, että joka seitsemäs 15-vuotias suomalaispoika ei suoriudu yksinkertaisistakaan laskutehtävistä kelvollisesti. Lisäksi lähes viidennes pojista on heikkoja lukijoita.

Yliopistot naisistuvat, ja samaan aikaan monet nuoret miehet syrjäytyvät.

Moni saattaa kysyä, miten tällainen on mahdollista Suomen kaltaisessa tasa-arvoisessa maassa ja miksi ongelmaan ei puututa.

Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen tiedostaa tilanteen, ja lupaa siihen muutosta.

- Perusopetuksen uudet, syksyllä 2016 voimaantulevat opetussuunnitelmat muuttavat oppimisen tapoja. Uusissa opetussuunnitelmissa pyritään aiempaa yksilöllisempään opetukseen, pois siitä mallista, jossa oppilaat kuuntelevat hiljaa ja opettelevat asioita ulkoa. Oppiminen digitalisoituu ja monipuolistuu pulpeteista uusiin oppimisympäristöihin, hän kertoo.

Grahn-Laasosen mukaan peruskoulun uudistaminen on yksi hallituksen kärkihankkeista. Opetusta kehitetään 121 miljoonalla eurolla. Summasta opettajien koulutukseen panostetaan opetusministerin mukaan 50 miljoonaa euroa seuraavien kolmen vuoden aikana.

Anonyymi kirjoitti...

"Yliopistot naisistuvat, ja samaan aikaan monet nuoret miehet syrjäytyvät."

Voi Sanni, Sanni, et tiedä mihin pääsi pusket. Naisten parempi koulutus on saavutettu etu, josta feministit eivät tule luopumaan taistelutta. Pienikin ele, josta voisi otaksua, että se vaikuttaa heikentävästi tyttöjen/naisten asemaan, tyrmätään. Ja kun opiskelupaikkoja tuskin tullaan lisäämään, jokainen opiskelupaikka, joka siirtyy pojalle, on pois joltakin tytöltä. Tämä on nollasummapeliä, tämä opiskelupaikkojen jako, jos mikä.

Anonyymi kirjoitti...

Lahjavinkki femakoille:

Natural Harvest: A collection of semen-based recipes: Paul "Fotie" Photenhauer: 9781481227049: Amazon.com: Books

Anonyymi kirjoitti...

Tutkijat löysivät keinon, jolla nainen saa varmasti orgasmin - Ilmiöt - Pop.fi

Ottaisitko sinä selfien orgasmin hetkellä? Uutuuskeksintö tekee siitä helppoa - Ilmiöt - Pop.fi

Aamuposti: Hyvinkääläinen Pekka asuu tyttärensä kanssa Toyota Corollassa – muuta kotia ei ole - Autot - Ilta-Sanomat

Rohkeat miehet antavat kasvot eturauhassyövälle - sairastuneen tärkeä viesti

Oikeus: Nainen jätti vauvan ja taaperon autoon yli tunniksi – meni itse kynsistudioon - Lastensuojelu - Kaupunki - Helsingin Sanomat

Ile kirjoitti...

Feminismi-seminaari

Aika: 12/11/2015 klo 18:00 - 20:00
Paikka: Ravintola Ostrobotnia Töölönkatu 3, Helsinki

Helsingin PS-Nuoret järjestää 12.11 kello 18 ravintola Ostrobotniassa (Töölönkatu 3) feminismiä käsittelevän seminaarin. Puhujina nähdään mm. kirjailija Timo Hännikäinen. Feminististä näkökulmaa edustaa Silvia Modig (Vas.) ja Vesa Linja-Aho.

Alustajina toimii Milla Pyykkönen Naisasialiitto Unionista ja miesasiamies Milko Aikio. Alustuksen jälkeen luvassa on paneelikeskustelu vierailijoiden kesken, jonka juontaa Helsingin PS-Nuorten puheenjohtaja Jarmo Keto.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille. Tervetuloa!

Anonyymi kirjoitti...

Kuinkas ihmisillä?:

Extra Brain Cells Make Males Remember Sex | Neuroscience News

AinoNurminen kirjoitti...

Hei!


Minun nimeni on Aino ja olen freelancer Promo logic:lla, nettimedia toimistolla. Olisimme kiinnostuneita lisäämään 2-3 lausetta ja linkin teidän sivullenne sovittuun hintaan vuodeksi.

Olkaa hyvä ja ilmoittakaa jos tämä kuullostaa kiinnostavalta ja annan lisätietoja. Jos omistatte myös muita sivuja, olkaa hyvä ja liittäkää niiden URL osoitteet jotta voin käydä myös ne läpi mahdollista sopimusta varten.

Kiitos ja pikaisiin kuulemiin!

Ystävällisin terveisin

Aino Nurminen
nurmien.aino@gmail.com