maanantaina, kesäkuuta 20, 2016

Seurustelemattoman 28-vuotiaan naisen deittivideo

Ilta-Sanomista löytyy juttu Tiinan, 28, deittivideo ihastuttaa netissä.
Videon mainoslauseet menevät pieleen lukemattomilla tavoilla:
  1. Tiinan kanssa voi vetää perseet ja olla täysiä idiootteja.
  2. Sillä on niin paljon tatuointeja.
  3. Hyvällä tavalla hullu.
  4. Tiinassa  parasta on se, että se ei syle tuoppiin!
  5. Tiinassa parasta on sen hörhöys ja hulluus.
  6. Tiina ei ole kerenny ottaa vielä miestä, koska se on jakanu rakkautta koko maailmalle.
  7. Tiinalla ei ole vielä miestä, koska se on narttu - eikun kranttu.
  8. Tiina on pohjalainen tamma, joka ei herkän miehen käsittelyssä kesyynny.
  9. Tiina tarttoo miehen, jolla on munaa ja joka laittaa Tiinan aisoohin.
Voidaan kysyä, yrittävätkö kaverit torpata Tiinan pariutumisen tarkoituksella, koska he esittelevät pääasiassa Tiinan epäviehättäviä piirteitä.

Video piirtää selkeän kuvan Suomessa yleisestä naistyypistä

Tiina on tatuoitu ja impulsiivinen hörhö, jolle viina maistuu liiankin hyvin.

Tiina ei syty kilteistä tai tavallisista miehistä, koska Tiina on tottunut tatuoituihin jännämiehiin. Tiina haluaa tulla dominoiduksi jännämiehen aiheuttamassa epävarmuuden ilmapiirissä.

Tiina lienee harrastanut seksiä (= jakanut rakkauttaan) koko kylän edestä, mutta iän ja painon karttumisen myötä on jo tullut aika vakiintua, ennen kuin markkinat sulavat alta.

Tiinassa tiivistyvät lähes kaikki ne piirteet (paitsi feminismi), joista minä en naisissa pidä, mutta ehkäpä miesten preferensseissä on variaatiota.

115 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei ihme että ystävättäret kehuvat - Tiinassa on menevän miehen vetoavat piirteet - vahva tahto, arvaamatonta menoa riittää ja koskaan ei ole tylsää! Paitsi jos on nainen joka etsii vahvaa miestä. Halunsa kohteen kaltainen, etsii samanlaista väkevämmin, mutta taitaa suurinosa Tiinanlaisista miehistä hakea helpompaa ja naisellisempaa naista kuin toista äijää taloon. Peilikuva pehmomiehestä joka ihmettelee et kun olisi kuin tyttöystävä eri genitaalein ja silti seuraa ei löydy.

Anonyymi kirjoitti...

Turvapaikanhakijat: Asuntolan johtajatar pakotti meidät seksiin (uutisvideo) | MV!!??

2016-06-20 VU: Rikolliset pyörittävät salaa vastaanottokeskuksia Ruotsissa

Anonyymi kirjoitti...

Naisen kanssa: Rintojen suorittamasta seksuaalisesta häirinnästä ei pääse eroon millään

Anonyymi kirjoitti...

Miten tytöttelyyn pitäisi suhtautua, Li Andersson?

Vasemmistoliiton tuore puheenjohtaja Li Andersson on kohdannut tytöttelyä erityisesti epämuodollisissa tilaisuuksissa.
Politiikan huipulla ei ole aina ihan helppoa. Sen tietää myös kansanedustaja Li Andersson, 29, joka valittiin vasemmistoliiton puheenjohtajaksi viime viikonloppuna.

Yksi ikävimmistä ilmiöistä naispoliitikkojen maailmassa on tytöttely. Myös Li on joutunut sitä kohtaamaan.

– Olen törmännyt tytöttelyyn erityisesti epämuodollisissa tilaisuuksissa, hän kertoo.

– Itselleni ei muistu mieleen erityisiä tilanteita, joissa olisin joutunut tytötellyksi. Päähäni ovat jääneet kuitenkin sellaiset kerrat, joissa en ole sanonut asiasta takaisin. Välillä olen jäänyt harmittelemaan, miten paljon paremmin olisin voinut reagoida tilanteeseen.

Miten tytöttelyyn pitäisi sitten reagoida?

– Paras tapa on sanoa suoraan, ettei se ole hyväksyttävää ja että toivoo asiallisempaa kielenkäyttöä. Tilanteessa kannattaa itse pysyä rauhallisena. Sillä tavalla puhujan saa helpoiten miettimään valintojaan.

RAJOITTAVAT SUKUPUOLET
Naisten asema politiikassa puhuttaa myös laajemmin. Kokoomuksen puolueenjohtajakisaan osallistunutta Elina Lepomäkeä kutsuttiin ennen valintaa ”jääkylmäksi”. Elina itse kyseenalaisti, oltaisiinko häntä kuvailtu samalla tavalla, jos hän olisi mies.

Ylen toimittaja Sanna Ukkola tarttui kommentointiin ja kirjoitti blogikirjoituksessaan (15.6.), että ”tässä maassa ketään ei kohdella niin huonosti kuin keski-ikäistä miespoliitikkoa.” Hänen mielestään sedättely on yleisempi ilmiö kuin tytöttely, eikä sedättelyyn pysty älähtämään samalla tavalla kuin tytöttelyyn.

Mitä ajatuksia kirjoitus sinussa herätti, Li?

– Olen eri mieltä siinä, että miehiä sedäteltäisiin enemmän kuin naisia tytöteltäisiin. Politiikassa sekä miehet että naiset joutuvat kohtaamaan kritiikkiä, joka ei ole asiallista. Ongelma tulee eteen siinä, että naisten pätevyyttä vähätellään sukupuolen takia.

Kuinka suuri ongelma sukupuolen mukaan jaottelu on politiikassa?

– Hyvin suuri, ja se vaikuttaa kumpaankin sukupuoleen. Se rajaa miesten mahdollisuuksia osallistua perhepolitiikkaan ja vaikeuttaa naisten osallistumista talouspoliittiseen keskusteluun.

Anonyymi kirjoitti...

10 vuotta, oaluu uslamiin ha mues nimeltä Muhammed.

Anonyymi kirjoitti...

"10 vuotta, oaluu uslamiin ha mues nimeltä Muhammed."

Jätetään se alkomahooli vähemmälle. Mutta oikeassa varmaan olet.

Anonyymi kirjoitti...

Oscar Pistorius will be 'beaten up and gang-raped in prison' | World | News | Daily Express

Pahantahtoisuus on inhimillistä kirjoitti...

Legenda seksirikollisten ja naisten pahoinpitelijoiden huonosta kohtelusta vankilassa elää kostonhimoisten ulkopuolisten mielikuvissa, ei niinkään muurien sisällä.

Anonyymi kirjoitti...

Wife 'stabbed ex-husband and tried to pull out his intestines after they had sex' - Mirror Online

Anonyymi kirjoitti...

Nuori nainen töhri kansallispuistoja Yhdysvalloissa – retkeilijöiden nettiraivo auttoi saamaan hänet kiinni | Yhdysvallat | HS

Graffiti artist banned from 20% of US after Reddit users' investigation | US news | The Guardian

Anonyymi kirjoitti...

PS-edustaja Leena Meri: Tolppanen marmatti, miksei hänestä tullut ministeriä mutta Lindströmistä tuli

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän 2. varapuheenjohtaja Leena Meri sanoo Maria Tolppasen olleen pettynyt jäätyään ilman haluamiaan luottamustehtäviä.

Maria Tolppanen ilmoitti tänään siirtyvänsä hallituspuolue perussuomalaisista oppositioon ja SDP:hen.

Tolppanen kertoi miettineensä päätöstään vuoden ajan. Meri muistuttaa, että reilu vuosi sitten muodostettiin hallitus ja jaettiin ministerisalkkuja.

Tolppanen jäi ilman ministerin pestiä, eikä hän myöskään saanut minkään valiokunnan puheenjohtajuutta.

- Tolppanen sanoi tänään saaneensa perussuomalaisissa kaiken, mitä on toivonut. Mutta olisiko Marialle jäänyt joku harmistus ja pettymys?

- Minulle hän marmatteli aikoinaan sitä, ettei miksi häntä valittu työ- ja oikeusministeriksi ja miksi Jari (Lindström) valittiin. Tolppanen sanoi, että hän itse olisi ollut Jaria parempi vaihtoehto ja hänellä olisi alalta hyvät tiedot, Meri sanoo Iltalehdelle

Hän sanoo, ettei vuosi sitten ottanut sen kummemmin kantaa Tolppasen avautumiseen.

- Tolppanen on ainut, joka on tällaisista asioista tullut sanomaan, ei kukaan muu. Se yllätti, sillä Jarihan on ollut ryhmän vetäjä ja muutenkin osoittanut kykynsä tehtävissään.

Meren mukaan loikka on harmillista äänestäjien kannalta, sillä osa perussuomalaisille annettu ääni meneekin nyt demareille.

- Ehkä Maria on aina ollut sydämeltään demari, ja ollut perussuomalaisissa väärässä paikassa. Hyvä, että menee sinne, minne kokee kuuluvansa. Hyvää jatkoa vain Marialle.

Tolppanen kuului nuorena demareihin, mutta hän erosi puolueesta 90-luvulla.

Anonyymi kirjoitti...

Pääsi kuin koira veräjästä pillupassin avulla:

Child Rapist, Debra Jean Beasley / Full Interview (STOP SEXISM!!!!) - YouTube

Anonyymi kirjoitti...

Sukupuoli on vain sosiaalinen konstruktio, hahhaa, saavat femakot maistaa omaa lääkettään:

Teen Male Dominates Girls Track And Field | The Daily Caller

Anonyymi kirjoitti...

Taleban lähettää poikia seksiorjiksi tappaakseen Afganistanin poliiseja - Ulkomaat - Uutiset - MTV.fi

Anonyymi kirjoitti...

Miksi rakastun aina renttuihin? Pariterapeutti kertoo

Vääriin tyyppeihin ihastuminen voi johtua esimerkiksi lapsuuden kokemuksista. Näin voit rikkoa kaavan.
Ehkä olet itse tai kaverisi on ollut ihastunut tai suhteessa ”väärän tyypin” kanssa? Hän eli renttu voi olla ihan vain huoleton veijari tai sen ikävämpi versio eli tyyppi, joka kohtelee toista huonosti parisuhteessa.

Mikä näissä rentuissa viehättää niin, että heille on valmis antamaan niin paljon anteeksi? Miksi jotkut tuntevat vetoa tyyppeihin, jotka satuttavat, tai sinnittelevät suhteessa sellaisen kanssa?

Anonyymi kirjoitti...

Outo ilmiö Suomen prostituutiokentässä: Kannattaa varoa huijausta!

Asiakkaat eli niin kutsutut ”alan miehet” keskustelevat varsin suorasukaiseen ja avoimeen tyyliin prostituoitujen palvelusten käyttämisestä, alan ilmiöistä – ja kokoavat jopa ”koeajoraportteja” ilotytöistä kansainvälisen Sexwork-nettisivuston keskustelupalstalla.

Suomalaiset miehet harmittelevat yleisesti sitä, että escort-naisten kuvat eivät useinkaan pidä paikkaansa. Tässä ei tietenkään ole maalaisjärjellä ajatellen mitään tolkkua, sillä tapaamisessahan asia viimeistään selviää. Tämä kuitenkin tuntuu olevan melkoisen merkittävä ilmiö, ja suoranainen ongelma maksullista lempeä ostavien miesten keskuudessa.

Osa asiakkaista vaatii Sexworkin keskustelupalstoilla huijaavia tyttöjä boikottiin ja heidän nimimerkkejään julki.

Törkeimpiä tapauksia ovat monien mielestä ne, ettei edes tytön oikea ihonväri ole ollut kuvissa esitetty. Tähän voi joku heittää iänikuisen rasismikortin, mutta hold your horses: monille nimenomaan ihonväri voi olla seksuaalista mielihyvää tuova seikka, ja jos sen kanssa huijataan, puoleen tai toiseen, kokemus ei tietenkään ole sama.

Anonyymi kirjoitti...

HMAS Leeuwin officer told Royal Commission horrific abuse was 'rite of initiation' | Daily Mail Online

...
A former Navy cadet who served at the Leeuwin base, in Perth's south, in 1967 told the commission he was 'repeatedly' dragged to an oval, raped and forced to perform oral sex on his fellow recruits.

'I was forced to suck another recruit's penis or lick a junior recruit's anus. This was often after another recruit who had been buggered by an older recruit and ejaculated into,' the man who was given the pseudonym CJA told the hearing.

'Other times I was forced to have anal intercourse with junior recruits or I was raped by another junior recruit who was directed to so by the older recruits or base staff,' he added.
...

Royal commission: Defence force recruits forced to rape each other, inquiry told

ADF abuse victim told injuries sustained through rape just 'anxiety'

Australian Defence Force cadets forced to perform vile sex acts on each other | Daily Mail Online

Australian Defence Force rape victim's 40-year secret

Two women charged after body of Aaron Pajich, 18, found buried in Perth backyard | Daily Mail Online

Anonyymi kirjoitti...

Turhaan kiljut, ei Merkulia kiinnosta:

Mob violence in lawless Paris as video shows 'woman tourist' viciously attacked | Daily Mail Online

Anonyymi kirjoitti...

Mies piti itseään niin rumana, ettei voinut seurustella – ja vastaavia uskomuksia on psykologin mukaan monilla
Psykologi Annamari Heikkilän mielestä uskomuksiaan kannattaa testata. Ihminen jää suotta pitämään itseään huonona laulajana tai liian vanhana vaihtamaan alaa, jos ei testaa luulojaan.


TYÖTERVEYSPSYKOLOGI Annamari Heikkilä seisoi keskellä tanssisalia ja jännitti. Alkamassa oli yhden naisen ihmiskoe.

Heikkilä oli vuosia haaveillut salsatunneista, mutta keksinyt aina tekosyitä. Eihän hänen kaltaisensa ihminen voinut mennä tanssitunneille. Hän oli nelikymppinen neljän lapsen äiti eikä mikään nuori ja notkea urheilija. Olisipa hän edes ollut hieman paremmassa kunnossa.

Mutta nyt Heikkilä seisoi kolmenkymmenen naisen keskellä kukalliset trikoot jalassaan, sillä hän oli päättänyt kokeilla itseensä samaa metodia, jota hän opettaa asiakkailleen. Se kuuluu: Testaa uskomuksesi. Vain niin saat tietää, ovatko ne totta.

Kuubalainen rytmi kajahti ilmoille, eikä Heikkilä ehtinyt vatvoa, pysyykö hän muiden tanssijoiden perässä. Oli keskityttävä oikeaan ja vasempaan.

”Se oli ihanaa!” Heikkilän hehkuttaa nyt, puoli vuotta myöhemmin. Hän istuu kannelmäkeläisen lääkäriaseman työhuoneessa, ja hänen kasvonsa säteilevät.

”Siis ihanaa!”

Samanlaiset innostumisen kokemukset kuuluvat Heikkilän mielestä jokaiselle. Siksi hän on perehtynyt koko psykologin uransa ajan elämää rajoittaviin uskomuksiin ja kirjoittanut aiheesta Saku Tuomisen kanssa alkuvuodesta ilmestyneen kirjan Uskonko.

Heikkilän mielestä liian moni jättää haaveensa toteuttamatta, koska uskottelee itselleen, ettei ole riittävän lahjakas, kaunis tai sanavalmis.

Anonyymi kirjoitti...

Lauri Tähkä elämästään kahden teinitytön yksinhuoltajana Me Naisille: ”Olisin toivonut, että ydinperhe olisi kestänyt” - Viihde - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Exercising DOESN'T make you lose weight - but it will help save your life by getting rid of deadly fat around your organs | Daily Mail Online

Head of children's holiday resort where 13 drowned is thrown into jail | Daily Mail Online

Worker Tomas Suchy was killed by falling one-ton 'wall' of frozen fish | Daily Mail Online

Father-of-nine, 40, is bitten on the PENIS by an agitated dog | Daily Mail Online

Irregular meal patterns linked to greater risk of high blood pressure | Daily Mail Online

Molecule contained in caffeine thought to slow growth of tissues that damage the organ | Daily Mail Online

Anonyymi kirjoitti...

Woman police boss is jailed for £2.5m scam

Anonyymi kirjoitti...

Milo Yiannopoulos tells lesbian she doesn't exist - YouTube

Anonyymi kirjoitti...

Kommenteista:

"I'm a lesbian and he's mostly right, the lesbian community is a load of shit and full of deluded/bitter straight girls. Landwhales, girls who have taken cock in the past, girls who are into masculine bull-dykes, and man-hating SJWs seem to make up the majority of chicks calling themselves lesbians nowadays. I disagree that actual lesbians don't exist, but the number of us is definitely pretty small. I'm still holding onto hope that one day I'll find a cute right-winged girlfriend though."

Anonyymi kirjoitti...

Sylilapsensa hukuttanut nainen tuomittiin 20 vuodeksi vankeuteen Ranskassa – tuomittu vetosi noituuteen | Ranska | HS

Anonyymi kirjoitti...

IL:n suuri seksikysely paljastaa: Seksi ilman rakkautta yhä yleisempää

Seksitutkijan mukaan rakkaudettomat seksisuhteet ovat yleistyneet Suomessa viime vuosina. Asenteet seksuaalista aktiivisuutta kohtaan ovat muuttuneet sallivammiksi.

Neljäsosa Iltalehden kyselyyn vastanneista ilmoitti harrastaneensa seksiä yli 20 eri kumppanin kanssa. Väestöliiton tutkimusprofessori Osmo Kontulan mukaan kyselytulos kuulostaa oikeansuuntaiselta. Hän sanoo, että keskimäärin suomalaiset harrastavat elämänsä aikana seksiä noin kymmenen eri kumppanin kanssa.

Suurin muutos on, että nykyään naisetkin uskaltavat olla avoimempia seksikokemuksistaan eri kumppaneiden kanssa.

- Naiset ovat alkaneet raportoida seksisuhteistaan selvästi enemmän kuin ennen. Enää seksikumppaneiden määrää ei häpeillä. Ennen naiset esittivät kokemattomampia kuin olivat. Sukupuolten ero on tässä asiassa hävinnyt, Kontula kertoo.

Kontulan mukaan varsinkin alle 30-vuotiailla on aiempaa enemmän seksikumppaneita ennen avioitumistaan. Kyse ei ole aina lyhyistä vakituisista suhteista, vaan yhä enemmän solmitaan pelkkiä seksisuhteita.

Noin 60 prosenttia kyselyyn vastanneista sanoo harrastaneensa niin sanottuja yhden yön juttuja vähintään kerran.

- Etenkin nuorille naisille on hyvin yleistä, ettei suhteen motiivi ole rakkaus vaan seksi. Useinkaan nämä seksiin perustuvat suhteet eivät ole kovin pitkiä.

Anonyymi kirjoitti...

LI ANDERSSON PUHUU NYT TYÖSTÄ

Feminismiä työmarkkinapolitiikkaan

Vasemmistossa puhutaan myös feministisestä työmarkkinapolitiikasta. Muun muassa tuore varapuheenjohtaja Veronika Honkasalo nosti sitä esiin puoluekokouksessa. Mitä se on?

– Se on tietoisuus siitä, miten päätökset vaikuttavat sukupuolten väliseen tasa-arvoon. Nyt sitä tietoisuutta selvästikään ei ole tai sitä ei priorisoida päätöksenteossa.

Hänestä tästä hyviä esimerkkejä ovat juuri kilpailu-kykysopimuksen vaikutukset julkisen sektorin naisvaltaisille aloille ja hallituksen haluttomuus kehittää vanhempainvapaajärjestelmää.

– Näin on siitä huolimatta, että se vaikuttaisi varmasti positiivisesti työllisyyteen, hän arvioi ja nostaa kolmanneksi esimerkiksi varhaiskasvatuspalvelut.

– Pääministeri Juha Sipilä on linjannut hallituksen ykköstavoitteeksi nostaa Suomen työllisyysastetta, mutta samaan aikaan hallitus tekee varhaiskasvatuspolitiikkaa, joka on ristiriidassa tämän tavoitteen kanssa. Ei löydy asiantuntijaa, joka ei sanoisi, että varhaiskasvatuksen laadun heikentäminen ja päivähoito-oikeuden rajaaminen on haitallista naisten työllisyydelle. Tiedämme, että hoidon laatu on keskeinen tekijä, kun perheissä päätetään, ollaanko lapsen kanssa kotona vai hakeudutaanko takaisin työelämään.

Feministinen työmarkkinapolitiikka koskee myös syrjintää työelämässä.

– Syrjinnän tehokkaampi tunnistaminen ja paremmat välineet puuttua siihen tukevat tätä tavoitetta, Andersson sanoo.

Vasemmistoliiton uusi johto on naisvaltainen. Tästä sitä on arvosteltukin. Samana viikonloppuna keskusta ja kokoomus valitsivat miesvaltaiset johdot. Andersson toivoo silti, että naisten asian ajaminen työmarkkinoilla ei jää vain vasemmiston harteille.

– Ja toivon, että vasemmistoliitossa miehetkin tekisivät feminististä työmarkkinapolitiikkaa. Olen kyllästynyt siihen, että Suomessa tasa-arvon edistäminen on aina naisten vastuulla. Esimerkiksi vanhempainvapaauudistuksesta ansiosidonnaisen vanhempainvapaan osuutta pidentävästä 6+6+6-mallista hyötyisivät juuri miehet, koska nyt järjestelmä käytännössä rajaa heiltä pois mahdollisuuden olla kotona, kun lapset ovat pieniä. Luulen, että jokainen vanhempi olisi mielellään pienen lapsen kanssa kotona, jos se olisi käytännössä ja taloudellisesti mahdollista.

Anderssonin mielestä olisi ihanteellista, jos puoluejohdon sukupuolijakauma olisi tasainen.

– Mutta harvoin valinnoissa ollaan täysin tasapainossa, vaikka siihen pitää pyrkiä. En kuitenkaan näe, että olisi enemmän syytä olla huolissaan, kun on paljon naisia kuin jos on paljon miehiä, hän sanoo.

Anonyymi kirjoitti...

"Kundi pamautti jonkun mimmin raskaaksi" – näin alkaa ja loppuu suomalainen rakkaus

Netistä, töistä, harrastuksista vai ravintolasta? Pyysimme lukijoita kertomaan, miten he ovat löytäneet rakkauden. Joskus hyvin alkanut suhde päättyy huonosti, joskus sattuma on antanut kumppanin koko elämäksi. Tässä muutamia suomalaisia rakkaustarinoita.

Anonyymi kirjoitti...

XXL-kokoinen Sanna, 39, uskaltaa olla ylpeä – "Kukaan ei ole koskaan haukkunut ulkonäköäni"

Jos aikoo juhannukseksi bikinikuntoon, nyt alkaa olla myöhäistä treenata. Mutta ei se mitään: totuushan on se, että rantakuntoon pääsee, kun laittaa bikinit päälle ja lähtee rannalle.

Facebookissa aiheesta kiertävä beach body -meemi naurattaa hausjärveläistä Sanna Degermania – hän kun on varustettu itsetunnolla, joka ei riipu vatsan leikkausarvista tai kilojen määrästä.

Kun kuvaaja lähtee kuvaamaan Degermania tätä juttua varten, on keikka harvinaisen helppo, sillä nainen osaa olla kameran edessä edukseen.

XXL-kokoinen ryttyläläinen voitti toukokuussa Muotiputiikki Helmen kauneuskilpailussa Miss Kurvikkaan tittelin ja on pitkän tauon jälkeen alkanut taas tehdä mallintöitä. Nuorempana tuli voitto Miss XL -kilpailusta.

Syksyllä 40 vuotta täyttävä Degerman ikätovereineen eli teini-ikäänsä 1990-luvun alussa, jolloin naistenlehdet olivat täynnä 1 200 kilokalorin dieettejä ja superjulkkiksena muotikuvissa paistatteli anorektisen laiha Kate Moss.

Degerman onnistui kuitenkin väistämään ulkonäköpaineet.

Ehkä kasvaminen Kemijärven maaseudulla auttoi: siellä lapsuus tuntui kestävän ainakin vähän pidempään kuin kaupungissa.

– En muista, että olisin kertaakaan kuullut, että joku olisi haukkunut ulkonäköäni, hän sanoo.

Tytön paino oli aina ollut ”normaalin” rajoissa, mutta lukiossa kiloja alkoi kertyä. Mutta edes muutto Helsinkiin ei tuonut parikymppiselle Degermanille ulkonäköpaineita.

– Minulla ei ole jäänyt mikään koskaan uskaltamisesta kiinni. Ulkonäkö tai paino ei ole mikään issue. Jos ollaan tämän kokoisia, niin sitten ollaan.

Degerman opiskeli vaatesuunnittelua ja tiesi, miten saada vaatteet näyttämään hyvältä. Myös pääsy mallitoimiston listoille XL-kokoisena toi itseluottamusta.

On Degerman joskus nuorempana yrittänyt laihduttaakin, tuloksetta.

– Rakastan ruokaa enemmän kuin urheilua, kahden lapsen äiti nauraa ja korostaa, että kyllä hänkin hyötyliikkuu puutarhassa ja pyörän selässä sekä käy tanssimassa lasten kanssa.

Se mikä Degermania harmittaa on, että niin monet ihmiset käyttävät aikaansa turhasta suremiseen. Hänestä se on tämän lyhyen elämän tuhlaamista.

– Maailmassa on niin paljon pahempia asioita kuin lihavuus. Toki kroppa voi rajoittaa tiettyjä asioita. Jos haluan lähteä kavereiden kanssa melomaan, mutta en mahdu siihen kajakkiin, niin so what, sitten tehdään jotain muuta. Miksi tehdä asioita vaikeiksi?

Anonyymi kirjoitti...

Kahden lapsen äiti Gracie, 48: "Avioliiton ulkopuolinen seksi tekee minusta paremman äidin"

Polyamoriseen yhteisöön kuuluva pariskunta kertoo avioliiton ulkopuolisen seksin parantavan parisuhdetta.
Kalifornialainen pilatesohjaaja Gracie sanoo avioliiton ulkopuolisen seksin tekevän hänestä paremman vanhemman - eikä hän lopettaisi sitä, vaikka hänen lapsensa niin haluaisivat.
48-vuotias Gracie ja hänen miehensä Oz ovat osa polyamorista yhteisöä, jossa sen jäsenet harrastavat avioliiton ulkopuolista seksiä kumppaniensa tietäessä asiasta.
Kahden lapsen äidin mielestä seksi tuntemattomien kanssa ei vain kohenna parisuhdetta, vaan tekee hänestä myös paremman vanhemman.
- Avioliiton ulkopuolisen seksin harrastaminen tekee minusta mahtavan äidin. Kaikki asiat, jotka antavat minulle puhtia ja tekevät minut onnelliseksi tekevät minusta paremman äidin, hän sanoo.
- Jos lapseni pyytäisivät minua lopettamaan seksin harrastamisen, kieltäytyisin. En voisi lopettaa olemasta sitä, mitä olen. Perhe-elämä saattaa muuttua tylsäksi, joten tarvitsen toisen elämän sen ohelle. Yksiavioisuuden haittapuoli on yksitoikkoisuus.

Anonyymi kirjoitti...

Kolmekymppinen sinkkunainen keksi miten pääsee ilmaiseksi luksuslomille: ”En sulje seksiä pois…”

30-vuotias Natalie Wood kertoo elämästään Sun-lehdessä.

Nainen on kekannut, kuinka voi tehdä luksusmatkoja ulkomaille ilmaiseksi. Sehän onnistuu miesten avulla. Hän kirjautui treffipalveluun, ja sen jälkeen miehet ovat kustantaneet hänelle matkoja ympäri maailman.

Viimeisen kahden vuoden aikana nainen on päässyt matkailemaan lukemattomilla luksusmatkoilla seuralaisena. Natalie rakastaa matkailua – siinä kaikki.

Hän kertoo ottavansa treffikumppaniensa taustat tarkoin selville ja keskustelevansa heidän kanssaan netissä ja livenäkin, ennen matkalle lähtöä. Ongelmia ei ole ollut.

Joku voisi sanoa että Natalia on maailman vanhimman ammatin harjoittaja, mutta Natalia ei ole prostituoitu. Hän ei sulje seksin mahdollisuutta treffien aikana pois, mutta miehen on oltava kiinnostava.

-Tärkeintä on että miehellä on sama intohimo kuin minulla – matkustaminen, hän toteaa Sunissa.

Natalien kuva täällä

Anonyymi kirjoitti...

Miksi miehiltä vaaditaan niin paljon? Naiset vastaavat

”Miksi naiset vaativat niin paljon meiltä miehiltä? Tulee vain hirveät suorituspaineet, joiden vuoksi ei sitten voi suoriutua. Naisten odotukset tuntuvat olevan kuin elokuvissa. Miksi?” kyselee Tuomas.

Anonyymi kirjoitti...

Feminism Is Complete Bullshit - Bill Burr, Milo Yiannopoulos, Adam Carolla - YouTube

Anonyymi kirjoitti...

A message to the feminists who attacked Lauren Southern with urine - YouTube

Everything wrong with HuffPo's "Why Feminism Is Good For Men" video - YouTube

Exposing The Hypocrisy - How To School An SJW - YouTube

Anonyymi kirjoitti...

Kuumin uutuus miesten muodissa: kesämekot! - Muoti & Kauneus - Ilta-Sanomat


Paituli saattaa yltää aivan nilkkaan tai jäädä pohjepituuteen.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.liveleak.com/view?i=384_1466846895

Anonyymi kirjoitti...

Feminismin sinnikäs puolustaja

Lena Paju, olit vasemmistoliiton naispoliittinen sihteeri lähes neljännesvuosisadan ajan. Mitä muuttui naistoiminnassa ja – politiikassa?

– Feminismi on aaltoliikettä. Puolueen valtavirta on vierastanut feminismiä ja siten myös Vasemmistonaisten työtä ja politiikkaa. Vasemmistonaiset esitti jo lähes 20 vuotta sitten, että puolue olisi feministinen. Sitä pidettiin ihan hölmönä, suorastaan asiattomana. Nyt se on monen huulilla ja läheltä piti, ettei puolue olisi määritellyt itseään feministiseksi Oulun puoluekokouksessa.

– Asiat ovat pysyneet paljon samoina, rakenteelliset sukupuolittuneet jutut: naisten palkat, naisiin kohdistuva väkivalta, jakautuneet työmarkkinat, hoivavastuut, valta. Tarkastelukulmat vain hieman muuttuvat. Vasemmistoliiton uusi johto kertoo olevansa feministinen, iso muutos aiempaan. Naisten yhteistyö yli puoluerajojen ei ole yhtä hyvässä hapessa kuin aiemmin.


Missä Vasemmistonaiset ovat onnistuneet? Entä epäonnistuneet?

– Me toimme aiemmin henkilökohtaisiksi miellettyjä asioita julkiseen politiikkaan, se kuka perheessä mankeloi on poliittista. Naisiin kohdistuvan väkivallan ja ylipäätään sukupuolittuneen väkivallan ja seksiteollisuuden esiin nostamisessa oltiin edelläkävijöitä.

– Epäonnistuimme siinä, että emme saaneet puolueen valtavirtaan sukupuolinäkökulmaa aikoinaan. Se näkyi vaikkapa vaalikampanjoinneissa ja myös vaalituloksissa.

Miten feminismi vaihtelee sukupolvesta toiseen?

– 1970-luvun toisen aallon feminismi tiedostamisryhmineen teki pioneerityötä tehdessään pesäeroa sovinistiseen ja sukupuolisokeaan vasemmistolaisuuteen.

– Tuolloin ja vielä myöhemminkin vaati rohkeutta nostaa naisten asemaa ja kriittistä sukupuolinäkökulmaa esille myös vasemmistopuolueissa. Toisaalta tämän päivän äärioikeistolainen naisviha kohdistuu erityisesti feministeihin ja rankkoja takaiskuja satelee.


Miten päästää irti pitkäaikaisesta ja rakkaasta työstä?

– Se on ollut yllättävänkin helppoa. Eläkkeellä on tosi kivaa, vaikka inhoankin eläkkeellä-termiä. Aikamoinen verkosto ja tietämys on muodostunut, se on edelleen itseni ja toivottavasti muidenkin käytettävissä.


Mitä jäit kaipaamaan työssäsi eniten?

– Kaikkia ihania naisia vasemmistosta ja muusta naisliikkeestä! Kokemusten jakamista, itkua ja hillitöntä naurua joskus yötä myöten.

Anonyymi kirjoitti...

STT: Nainen haaveili iskusta elokuvateatteriin Turussa – fantasioi joukkosurmasta - Kotimaa - Ilta-Sanomat

...
STT:n tietojen mukaan poliisi on seurannut Turussa jo vuodesta 2014 saakka naista, jonka on uskottu fantasioivan joukkosurmasta esimerkiksi elokuvateatterissa.
...
STT:n tietojen mukaan naisella olisi ollut haluja päästä aseseppäkoulutukseen, mikä ei kuitenkaan toteutunut. Valmistava koulutuskin päättyi muutamien päivien opintojen jälkeen.

Ilta-Sanomat kertoi joulukuussa 2015, että poliisi oli epäillyt turkulaista naista lapsijoukkoihin kohdistuvista joukkosurmasuunnitelmista vuotta aiemmin.
...

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...

Iltalehti: Kaunis nainen saa miehen unohtamaan turvaseksin (27.6.2016)
Todennäköisyys siihen, että mies käyttää kondomia pienenee mitä viehättävämmäksi hän kokee naispuoleisen partnerinsa, uusi tutkimus väittää.

Heteromiesten turvaseksiin liittyviin asenteisiin keskittynyt tutkimus paljastaa, että naisen ulkoinen olemus vaikuttaa miehen halukkuuteen käyttää kondomia, kertoo Medical Daily.


Tuo kuulostaa uskottavalta.

Medical Daily: Attractive Women May Impact A Man’s Desire To Wear Condoms: The Hotter The Girl, The Less Likely He’ll Wear One (Jun 25, 2016)

BMJ Open; Does attractiveness influence condom use intentions in heterosexual men? An experimental study

Men were asked to rate the attractiveness of 20 women on the basis of facial photographs, to estimate the likelihood that each woman had a sexually transmitted infection (STI) and to indicate their willingness to have sex with or without a condom with each woman.

· Small and relatively homogenous sample.

· Reported condom use intentions may or may not reflect actual condom use behaviour.

Anonyymi kirjoitti...

Teacher mum with rape pictures of children sentenced to 18 months in prison | UK | News | Daily Express

Bailed rapist given life sentence after series of racial sex attacks | UK | News | Daily Express

Anonyymi kirjoitti...

Köyhä teinipoika pyysi donitseja, sai yli 200 000 euroa | Yle Uutiset | yle.fi

'Chauncy's Chance:' - CNN.com

Teen Asks for Doughnuts, Gets Over $180K in Online Donations - ABC News

Ile kirjoitti...

Entinen EU-uskovainen, nykyinen EU-kriitikko, "ulkomaankirjeenvaihtaja" Erkki Toivanen kiteyttää EU:n pähkähulluutta:

"Eräs englantilainen kansanedustaja kiinnitti huomion uusimpaan EU:n rahoittamista ”projekteista” hänen vaalipiirissään. Tutkittavaksi on otettu ”sukupuolten tasa-arvon toteutuminen jätehuollon kunnallisissa hallintoelimissä”! Vastaavia nollatutkimuksia on kaikissa jäsenmaissa pilvin pimein. Ne tekevät EU:sta naurunalaisen, hölynpölyä tuottavan rahasammon, jonka avulla poliitikot ostavat ääniä ja kannatusta."

http://erkkitoivanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/41911-yhteinen-hapeamme-%E2%80%93-eun-kirjanpito

Ile kirjoitti...

Kauneusgurut MTV:llä: Naiset aiheuttavat paineensa itse – "Kukaan ei ole niin kiinnostava"

http://www.uusimaa.fi/artikkeli/408822-kauneusgurut-mtvlla-naiset-aiheuttavat-paineensa-itse-kukaan-ei-ole-niin

Jutun lopussa:
"Mutta miten puoliso voisi auttaa jo aikuista naista hyväksymään itsensä ja kenties nopeuttamaan sitä prosessia, joka naisella kestää ennen ulko-ovesta astumista?
– Poikaystäville toive: kehukaa sitä puolisoa ja kertokaa, että hyväksytte hänet sellaisena. Se vaikuttaa todella paljon siihen, saatko kumppanisi rannalle ylpeänä mukaan, sanoo Marjamaa."


Miltä tällainen kysymys ja neuvo mahtaisi kuulostaa sukupuolet kääntäen?

"Miten vaimo voisi auttaa jo aikuista miestä hyväksymään itsensä ja kenties nopeuttamaan sitä prosessia, joka miehellä kestää ennen ulko-ovesta astumista?" ... Huh huh

Anonyymi kirjoitti...

Poliisi epäilee kahdeksaa sairaanhoitajaa huumaavien lääkkeiden viemisestä Jyväskylässä | Huumeet | HS

Anonyymi kirjoitti...

Miesten ja naisten palkkaero lähes 18 prosenttia - samoissa tehtävissä kuilu häipyy

Miesten ja naisten välinen palkkaero on 17,6 prosenttia miesten hyväksi, ilmenee henkilöstönkehittämisyhtiö Korn Ferry Hay Groupin uudesta kansainvälisestä selvityksestä. Kun tarkastellaan palkkausta samoissa tehtävissä samassa organisaatiossa, palkkaero kutistuu 1,6 prosenttiin miesten hyväksi. Hay Groupin mukaan samasta työstä siis maksetaan samaa palkkaa sukupuolesta riippumatta - ainakin lähes.
Tutkimuksen mukaan tilanne on samankaltainen eri maissa. Suomi sijoittuu keskimääräistä paremmin: palkkaero on yleisesti 15,2 ja samoissa tehtävissä samassa organisaatiossa 1,3 prosenttia miesten hyväksi. Suomi on yleisessä palkkaerossa edellä esimerkiksi Isoa-Britanniaa (palkkaero 28,6 prosenttia), Venäjää (25,3) ja Alankomaita (24,7) mutta jäljessä esimerkiksi Ruotsia (14,2) ja Norjaa (11,1). Tutkimuksessa analysoitiin yli kahdeksan miljoonan palkansaajan tietoja 33 maassa. Suomesta mukana oli noin 54 000 henkilöä.

- Palkkaeroja on tarkasteltava muutenkin kuin vain organisaatioiden sisällä. Suurin selittävä tekijä palkkaeroissa miesten ja naisten välillä on, että naisia on vähemmän korkeapalkkaisilla aloilla ja johtotehtävissä. Sukupuolten välinen palkkaero ratkaistaan ensisijassa nostamalla naisia johtotehtäviin, sanoo Hay Gropin Suomen-maajohtaja Johan Blomqvist.

Tutkimuksen mukaan naiset ovat vähemmistönä hyväpalkkaisilla aloilla, kuten teknologiasektorilla. Lisäksi aloilla, joissa naiset ovat enemmistönä, kuten matalapalkka-aloilla, miehillä on enemmistö johtotehtävistä. Esimerkiksi 500 suurimmassa yrityksessä toimitusjohtajista vain 20 prosenttia ja ylimmästäkin johdosta vain 25 prosenttia on naisia, vaikka kaikesta työvoimasta naisia on noin 45 prosenttia.

- Myös naisten määrä ylimmässä johdossa on Suomessa kansainvälistä keskiarvoa parempi, mutta Suomessakin vielä kolme neljästä ylimmän johdon jäsenestä on miehiä, Blomqvist kertoo.

Tutkimuksen aineisto haettiin Hay Groupin tietopalvelusta, jossa on yli 20 miljoonan palkansaajan tiedot 25 000 organisaatiosta 110 maasta.

Anonyymi kirjoitti...

RHC-naiset hyväksikäyttävät turvapaikanhakijamiehiä?:

RHC vapaaehtoiset alkavat väsymään tilanteeseen

Another experience, just yesterday I got call from my friend, he was with me when we had Finnish course together. The teacher make a relationship with him and they had sex many times after she got pregnant, she told him to stop contacting her and forget about his babe, otherwise she will asked the police to send him out of the country, I was just shocked because he is asylum seeker and she know that he can't do anything that's why she used him to get babe, a lot of things happening here in Finland so we should know the complete image not only one point

Anonyymi kirjoitti...

Noin puolet naisista ajattelee jotain toista henkilöä seksin aikana – yleensä mielessä on työkaveri | Nainen.com

Kysely paljasti myös, että osa näistä fantasioista toteutuu: 8 prosenttia naisista ja 2 prosenttia miehistä myönsi päätyneensä sänkyyn pomonsa kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Imgur: The most awesome images on the Internet

Girl sends ex homophobic messages after finding out he's bisexual | Metro News

Anonyymi kirjoitti...

Tyttärensä kadulle ampunut äiti oli kutsunut koolle "perhekokouksen"

Kaksi teini-ikäistä tytärtään Texasissa surmannut äiti oli kutsunut perhekokouksen koolle ennen kammottavaa tekoaan.
...

Suomessa olisi päässyt kuin koira veräjästä:

Opiskelija heitti vauvansa roskikseen - sai elinkautisen USA:ssa

Black woman who tweeted anonymous racist threats to fellow black students is jailed

Anonyymi kirjoitti...

Karmea todistus tarttui videolle - nämä linnun sanat voivat paljastaa murhaajan - Ulkomaat - Verkkouutiset

...
45-vuotias Martin Duram ammuttiin kuoliaaksi kotonaan viime vuoden toukokuussa. Murhasta epäillään uhrin vaimoa, Glenna Duramia.
...
Martin Duramin vanhempien mukaan miehen harmaapapukaija, Bud, todisti murhan ja toistelee edelleen vertahyytävästi surmahetkeä. Heidän kuvaamallaan videolla (alla) papukaija vaikuttaa ensin toistavan kahden ihmisen välistä riitaa.

”Älä ----- ammu”, kuuluvat sitten viimeiset sanat (videolla kohdassa 0.35).
...

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus romuttaa sitkeän tasa-arvomyytin – näin miehet ja naiset oikeasti tienaavat | Aamuposti

...
Tutkimuksen mukaan sisällöltään ja tasoltaan samoissa tehtävissä miesten ja naisten palkkaero on 1,6 prosenttia miesten hyväksi.

Suomessa ero on vielä pienempi, 1,3 prosenttia. Esimerkiksi Saksassa miehet tienaavat näillä kriteereillä 3 prosenttia naisia enemmän, Ruotsissa vain 0,7 prosenttia. Pienin ero on Venäjällä, vain 0,1 prosenttia miesten eduksi.
...

Anonyymi kirjoitti...

Seuraavaksi voisi kokeilla burkhaa ja lukittua siveysvyötä.

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsin poliisi aikoo lopettaa seksuaalisen häirinnän – rannekenauhan avulla | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Oikeus hylkäsi syytteen tivoliraiskauksesta

...
Poliisin aiemmin kertomien tietojen mukaan mies ja tyttö tunsivat toisensa entuudestaan. Muun muassa MTV:n mukaan Tivoli Sariolassa työskennellyt mies on saanut potkut.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi en pidä gay pridesta

Jaahas, se olis taas Helsinki Pride.
Gay prideja järkätään ympäri vuoden kaikkialla Suomessa, mutta Helsingin pride on Suomen ”the” gay pride -tapahtuma ja sinne tulvii hirveä kasa jengiä kaikkialta Suomesta ja ulkomailtakin.

Gay pride (tai LGBT pride) tarkoittaa sananmukaisesti ylpeyttä omasta seksuaalisesta suuntautumisesta tai sukupuoli-identiteetistä. Pride -tapahtumien tarkoituksena on juhlistaa seksuaalisuuden monimuotoisuutta sekä ei-heteroiden ihmisoikeuksia.

En ole ikinä tykännyt gay prideista. En edes silloin, kun kuuluin vielä Setaan.

Miksi? Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Tässä ympäri nettiä nyysittyä kuvamateriaalia gay prideilta ympäri maailman. Kaikki kuvat ovat 2010-luvulta.

Anonyymi kirjoitti...

Pitkillä miehillä on enemmän seksikumppaneita kuin lyhyillä - syy evoluutiossa

Yli 178 senttiä pitkillä miehillä on yhdestä kolmeen enemmän seksikumppaneita kuin heitä lyhyemmillä miehillä.
Kalifornialaisen Chapmanin yliopiston tutkijat ovat havainneet, että pitkillä miehillä on enemmän seksikumppaneita kuin lyhyillä.
Tutkimukseen osallistui 60 000 miestä, ja se osoitti, että pituudella ja seksikumppanien määrällä oli selvä yhteys.
172,7-177,8 senttiä pitkillä miehillä oli yhdestä kolmeen seksikumppania vähemmän kuin heitä pidemmillä miehillä.
Päätutkija tohtori David Frederick kertoo tulosten osoittavan, kuinka tärkeä asia pituus on, kuin naiset etsivät potentiaalista petikumppania.
- Naiset suosivat tiettyä vähimmäispituutta ja harkitsevat sen mukaan, onko mies potentiaalinen seksikumppani, hän sanoo.

Mutta miksi pituus on niin tärkeää naisille?
Tutkimuksen mukaan se johtuu ihmisen evoluutiosta. Kun olimme vielä luolamiehiä, naiset olivat jo silloin kiinnostuneempia pitkitstä uroksista, koska pituus viestitti terveyttä sekä hyviä geenejä.
Mutta vaikka pituus voi olla etu deittimarkkinoilla, ei se suinkaan ole tärkein asia. Frederickin mukaan miehen persoonallisuus on tärkein ominaisuus, kun nainen etsii pidempiaikaista suhdetta.
- Molempien sukupuolten mielestä tärkein asia pidempiaikaisessa suhteessa on se, että kumppani on mukava ja ymmärtäväinen, hän lopettaa.

Anonyymi kirjoitti...

Hillary Clinton ‘terrified staff’ and is more of a ’dictator’ claims ex-secret service age | World | News | Daily Express

Anonyymi kirjoitti...

He came for his children. What he found was his wife dead — and his mother with a gun. - The Washington Post

Police say Calif. woman drove for almost a mile with man’s body lodged in windshield, severed leg on trunk - The Washington Post

Anonyymi kirjoitti...

FBI hunting for woman charged with killing an expectant mother and her unborn child - The Washington Post

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaismiesten kootut syyt vältellä lääkäriä: "Nuori naislääkäri ei pysty peittelemään inhoaan"

Kun lopettaa seksin - mitä käy penikselle?

Seksi yli 50-vuotiaana tekee hyvää aivoille

Lääkäri poisti vahingossa kiveksen - valehteli potilaalle kaiken olevan ennallaan

Anonyymi kirjoitti...

Ayaan Hirsi Ali: Miksi feministit eivät taistele musliminaisten puolesta?

Ibn Matti: Ayaan Hirsi Ali: Miksi feministit eivät taistele musliminaisten puolesta?

Why Don't Feminists Fight for Muslim Women? | PragerU

Why Don't Feminists Fight For Oppressed Muslim Women? | PragerU

Anonyymi kirjoitti...

Viidesti eronnut pariterapeutti: Naimisiinmenoon ladataan liikaa odotuksia
Heidi Valasti on pariterapeutti, joka on itse eronnut monta kertaa. Hänen mielestään kaikki kumppanit ovat olleet oikeita – eikä mitään vääriä ole olemassakaan.


MIKSI ihmiset eroavat?

Esimerkiksi seikkailunhalun vuoksi. Tai uusperheen hankaluuksien takia.

Tai kun on saatu, mitä suhteesta haluttiin: vaikkapa turvallisuutta ja lapsia.

Nämä pariterapeutti Heidi Valasti, 51, tietää omakohtaisesti. Hän on eronnut viisi kertaa. Kolme niistä oli avioliitoista.

Jotkut saattavat miettiä, voiko näin monta kertaa eronnut terapeutti jakaa muille uskottavia parisuhdeneuvoja. Valasti uskoo, että ilman omia kokemuksiaan hän olisi toisella alalla.

”Koen, että minulla on paljon tarttumapintaa ihmisten ongelmille ja kipukohdille, koska oma kokemusmaailmani on niin rikas. Minua ei pelota toisen kärsimys, eikä ole sellaista asiaa, mitä en kestäisi kuulla.”

Anonyymi kirjoitti...

Nina, 57: Nautin työstäni pornotähtenä

1200 pornoelokuvassa näytellyt Nina Hartley korostaa, että porno ei ole totta. Sitä kaikki eivät tajua.

Muumikuvioisen mustavalkoisen trikoomekon kainalosta vilahtavat yksinkertaiset puuterinväriset rintaliivit.

Huikean korkeakorkoiset mustat kiiltonahkakenkänsä nainen potkaisee jaloistaan. Ihonvärisiin verkkosukkiin verhoiltujen jäntevien jalkojen peukalovarpaiden vieressä pyöristyvät orastavat vaivaisenluut.

Nainen elehtii, ilmehtii ja puhuu paljon hyvin selkeästi artikuloiden.

Tämä punasankaisine suurine silmälaseineen opettajattarelta näyttävä 57-vuotias nainen on tehnyt urallaan yli 1200 pornoelokuvaa. Hän on esiintynyt kameralle muun muassa Ron Jeremyn kanssa.

Marie Louise Hartman valmistui ensin sairaanhoitajaksi ja erikoistui kätilöksi. Nina Hartleyksi hän muuttui, kun hän jätti hoitoalan ja omistautui pornoalalle.

Nykyään hän on alansa ikoni ja legenda sekä maailman vanhin, yhä aktiivisesti esiintyvä aikuisviihdenäyttelijä.

- Jos hiuksissani onkin jo harmaata, sehän tarkoittaa vain, että voin olla blondi lopun ikääni. Nykyään teen töitä ihmisten kanssa, jotka ovat nuorempia kuin silikonirintani, Hartley toteaa silmiään pyöritellen.

Täydellinen pornotähti
Hartley oli nuorena naisena ulkonäöltään täydellinen pornotähti. Hänellä oli hoikka uuma, suuret siniset silmät ja pyöreä takamus.

- Olin tarpeeksi sievä pornotähdeksi ja nautin kameran edessä esiintymisestä. Olen täysin omistautunut tälle alalle. En voisi tehdä muuta.

Hän sanoo kuitenkin aina toppuuttelevansa ankarasti, jos joku nuori nainen paljastaa toiveensa ryhtyä pornoalalle. Työ pornon parissa ei ole mikä tahansa alan valinta, jonka voi lennossa vaihtaa toiseen.

- Ennen saatoit tehdä pornoleffan ja se jäi siihen. Internetin aikakaudella näin ei ole. Perheesi ja poikaystäväsi saa kyllä ennen pitkää tietää, mitä olet tehnyt.

- Jos haluat tälle alalle, tee itsellesi todella selväksi, mitä olet tekemässä. Tee suunnitelma, mitä teet, kun urasi päättyy. Älä tee kameran edessä mitään sellaista, mitä et tekisi kotona.

- Ja pidä huolta siitä, että sinulla on normaali, täysin oma seksielämä kotona.

Anonyymi kirjoitti...

Äiti ampui kaksi tytärtään kadulle Texasissa – poliisi paljasti uusia tietoja järkyttävää perhesurmaa edeltäneistä tapahtumista - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

...
Perjantaina Jason Sheats oli juuri palannut kotiin toisen tyttärensä kanssa, kun hän ilmoitti avioeroaikeistaan takapihalla istuneelle vaimolleen. Nainen oli tällöin ilmoittanut kutsuvansa koolle perhekokouksen.
...
Nainen ampui kumpaakin tytärtään kerran perheen olohuoneessa, minkä jälkeen mies ja tyttäret ryntäsivät ulos talosta. Äiti seurasi perässä ampuen lisää laukauksia.

Järkyttävän tekonsa hän viimeisteli jalkakäytävällä perheen talon edustalla.
...
Tiistaina viranomaiset julkaisivat äänitallenteen hätäkeskukseen tapahtumien keskellä soitetusta puhelusta. Huudon täyttämällä nauhalla kuullaan, kuinka tyttäret anelevat armoa äidiltään.

– Ole kiltti, anna anteeksi! Älä ammu! toisen tyttäristä kuullaan huutavan Reutersin mukaan.
...
– Tiesin aina, että jotakin tulisi tapahtumaan, mutta en kuvitellut hänen tekevän tällaista. Christy oli myrkyllinen omalle perheelleen. Hän oli mieleltään epävakaa, perheystävä jatkoi.
...

Anonyymi kirjoitti...

Sukupuolten sota alkanut kommenttiosiossa:

On turhaa ihmetellä, miksi uhri ei lähde väkivaltaisesta suhteesta | Kolumnit | HS

Anonyymi kirjoitti...

”Jos ei ole pakko, älä tule meidän salille” – Näin rankkaa on urheilla ja kuulua sukupuolivähemmistöön - Urheilu - Nyt

Anonyymi kirjoitti...

Romeo & Julia ruotsalaisittain:

Kertomus monikulttuurisesta Malmösta | MV!!??

...
Mariamin perhe ei halunnut nuorten välille suhdetta, ja se alkoi suunnitella tytön viemistä Afganistaniin (josta perhe oli siis sotaa ja vainoa paossa!)

Mariam aavistaa, mitä on tapahtumassa, ja kirjoittaa Omedille meilin, jossa hän kertoo pelkäävänsä perheen vievän hänet Ruotsista pois, mutta ei tiedä miten se tulee tapahtumaan.
...
Heti tämän jälkeen Mariam lennätetään Afganistaniin (josta perhe on siis sotaa ja vainoa paossa!), josta Mariamin isä on löytänyt jonkun miehen, jonka kanssa Mariamin on pakko avioitua.
...
Ei menekään kauaa, kun näin tapahtuu. Kolme miestä kaappaa Omedin aseilla uhaten autoon ja kyydittää tätä monta tuntia.

Poikaa uhkaillaan ja pahoinpidellään. Lopulta miehet ajavat syrjäiseen yleiseen vessaan ja pakottavat Omedin riisuutumaan.

Miehet työntävät pesäpallomailan pojan peräpäähän ja filmaavat tapahtuman.
...
Sama teko toistetaan muutama viikko myöhemmin. Tällöin mukana on neljäskin mies, Mariamin veli.
...

Kvinna fick välja: giftermål eller mördas – pappa åtalas - Sydsvenskan

Yksi kertomus monikulttuurisesta Malmösta – Paavo Tajukangas

Anonyymi kirjoitti...

What happens when you show a woman her female privilege? - YouTube

Anonyymi kirjoitti...

Matematiikan 29v. opettajattaren lähettämät alastonkuvat virhe: Meni työ, tuli häkkiä ja mediakin julkaisi kuvan

Ei New Jesreyssä toiminut naispuolinen matematiikan opettaja ajatellut ihan loppuun saakka asioita lähettäessään itsestään alastonkuvia oppilaalleen.

Middlesex Countyn syyttäjänvirastossa naista syytettiin lapsen hyvinvoinnin vaarantamisesta.

Opettaja oli lähettänyt kaksi valokuvaa itsestään. Ne olivat alastonkuvia.

Asia tuli ilmi helmikuussa 2016, kun kuvat julkaistiin sosiaalisessa mediassa. Kollegat ottivat välittömästi yhteyttä poliisiin, jolloin asian tutkinta alkoi.

Asiaa käsiteltiin vastikää oikeudessa.

Nainen oli ollut matematiikan opettajana Sayreville War Memorialissa sekä toimi cheerleadereiden valmentajana.

Nainen pidätettiin tapauksen tultua ilmi.

Lähde: ABC7Ny.com ja Youtubessa Tomo News

Anonyymi kirjoitti...

Nainen hylkäsi poikaystävänsä päästäkseen tuntemattoman kanssa yksityislentokoneeseen – joutui kaikkien aikojen pilan kohteeksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

https://en.wikipedia.org/wiki/Death_of_Gregory_Glen_Biggs

Anonyymi kirjoitti...

Britanniassa keskustellaan bordellien laillistamisesta

Seksinostolaki on ristiriitainen ja leimaa seksiä myyviä naisia, työryhmä toteaa.

Prostituutiota pohtinut parlamentaarinen työryhmä haluaa uudistaa seksin ostoa ja myyntiä saarivaltiossa sääntelevät lait.

Työryhmä esittää bordellien laillistamista sillä perusteella, että se olisi seksityöntekijöille turvallisempaa kuin se, että he harjoittavat prostituutiota yksin.

Seksin ostaminen ja myyminen ei sinänsä ole lainvastaista Englannissa ja Walesissa, mutta itsensä julkinen myyminen on.

Esimerkiksi prostituoitu, joka etsii asiakkaita kaduilta tai teiden varsilta, rikkoo lakia. Samoin bordellit ja vastaavat ovat laittomia.

- On väärin, että itseään myyviä naisia rangaistaan ja leimataan nykyisen lain vuoksi, sanoo työryhmän puheenjohtaja Keith Vaz.

Asiantuntijoiden mukaan nykyiset lait eivät myöskään pure pakotettuun prostituutioon tai ihmiskauppaan.

Lisäksi seksin myymisestä langetettujen rangaistusten katsottiin heikentävän naisten irtautumista prostituutiosta ja leimaavan heitä tarpeettomasti.

Britanniassa toimii arviolta liki 73000 prostituoitua, iso osa heistä työskentelee Lontoon alueella.

Asiakaskuntanaan heillä on lähemmäs kaksi ja puoli miljoonaa miestä vuosittain. Määrä vastaa yli kymmentä prosenttia maan miespuolisista asukkaista ikähaarukassa kuudestatoista seitsemäänkymmeneen neljään.

Anonyymi kirjoitti...

Ayaan Hirsi Ali: Miksi feministit eivät taistele musliminaisten puolesta?
Somalinainen puhuu asiaa!


Nimimerkki Ibn Matti on suomentanut Ayaan Hirsi Alin mainion tekstin:

Ayaan Hirsi Ali: Why don’t feminists fight for muslim women?

Kulttuurilla on merkitystä. Se on sosiaalisen edistyksen tai taantumisen suurin syy. Missään tämä ei näy niin selvästi kuin naisen asemassa. Juutalais-kristillinen kulttuuri – tai ehkä paremminkin sivilisaatio – on tuottanut aikojen kuluessa lakijärjestelmän, kielellisen ja materiaalisen rikkauden, joka on parantanut huomattavasti naisen asemaa.

Mutta tällaista edistystä ei ole tapahtunut kaikkialla.

Tänäkin päivänä elää satoja miljoonia ihmisiä kulttuureissa – esimerkkinä islamilainen kulttuuri – joissa naisen alempiarvoisuus on itsestäänselvyys. Viime aikoihin asti nämä kulttuurit – länsimainen ja islamilainen – olivat suurimmaksi osaksi erillään. Mutta se on muuttumassa radikaalisti.

Suuret määrät maahanmuuttajamiehiä Lähi-idästä, Etelä-Aasiasta ja eri puolilta Afrikkaa ovat tuoneet erilaiset arvonsa Länteen, erityisesti Eurooppaan. Yksin vuonna 2015 saapui enemmän kuin miljoona maahanmuuttajaa. Lisää on matkalla.

Anonyymi kirjoitti...

Tiesitkö että suomalaistytöt etsivät tällä saitilla sugardaddyjä?

Mitä? Suomessa palvelu jossa sugardaddyt voivat etsiä itselleen suojatteja – ja toisinpäin? Kylläpä vaan.

SugarDaters-niminen sivusto aloitti maassamme kaikessa hiljaisuudessa viime vuonna ja se ilmoittaa olevansa Pohjoismaiden suurin sugardating-sivusto. Sivustolla kuulemma kohtaavat sugardaddyt, sugarbeibit, toyboyt ja sugarmamat.

Sivusto on esimerkiksi niille vanhemmille miehille, jotka tykkäävät hengata itseään nuorempien kaunottarien kanssa – ja antaa heille suhteen aikana vaikkapa taloudellista tukea.

Näin sivusto linjaa:

Sugardaddy on yleensä vanhempi herrasmies, jolla on karttunut elämänkokemusta ja varallisuutta. Hän haluaa jakaa siitä osan kauniin ja usein nuoremman naisen kanssa – tai komean miehen kanssa. Naispuolisesta vanhemmasta hemmottelijasta käytetään nimitystä SugarMama.

Sugarbabe ei ole mikään rahan perässä juokseva onnenonkija, vaan viehättävä ja itsenäinen nainen, joka pitää kokeneemman ja kypsemmän miehen seurasta. Mies puolestaan pitää huolen, että nainen saa ansaitsemansa huomion ja hemmottelun. Miespuolista sugarbabea kutsutaan boytoyksi tai sugarboyksi.

Sivusto pitää itseään vakavasti otettavana deittisivustona hyötysuhteiden luomiseen. Mikään escort- ja prostituutiosivusto kyseinen palvelu ei kuitenkaan väitä tai myönnä olevansa.

Nyt pieni kritiikin sana tähän loppuun: Aivanko oikeasti joku mies haluaa tuhlata nuoreen naiseen rahaa ja omaisuuttaan saadakseen vastineeksi vain pari hymyä ja leffaseuraa. Valitettavasti toimittaja ei usko tähän tiituntaatua. Uskooko lukija?

Joko nämä naiset valehtelevat itselleen ja muille siinä, etteivät muka ole vastikkeellisessa seksitouhussa mukana – tai sitten miehet ovat sokeita tai tyhmiä. Piste.

Anonyymi kirjoitti...

Naimisissa oleva mies rakastui seksinukkeen

Naimisissa oleva, 61-vuotias kahden lapsen isä on suhteessa seksinuken kanssa, kertoo brittiläinen Metro-sivusto

Senji Nakajima myöntää, että perheestään huolimatta hänen sydämensä kuuluu Saori-nimiselle nukelle.

Pari on elänyt onnellisesti yhdessä viimeiset kuusi vuotta.

Suhde alkoi, Senji joutui työnsä takia asumaan kaukana perheestään.

Tuolloin hän käytti nukkea yksinomaan seksuaalisiin tarkoituksiin.

Vietettyään kuukausia silikoninuken seurassa, japanilaismies alkoi kuitenkin huomata, tällä oli "omalaatuinen persoonallisuus".

Siitä rakkaus alkoi.

- Hän ei koskaan petä, eikä hän ole rahan perässä, mies kuvailee rakastaan lähteen mukaan:

- Olen kyllästynyt moderneihin, rationaalisiin ihmisiin. He ovat sydämettömiä.

Senji kuljettaa nukkea mukanaan työntämällä tätä pyörätuolissa. Saori onkin miehelle paljon enemmän, kuin eloton nukke:

- Hän tarvitsee paljon apua, mutta hän on edelleen minulle täydellinen kumppani, joka jakaa kanssani arvokkaat hetket ja rikastuttaa elämääni.

Senji käyttää Saoriin myös mielellään rahaa, koska hän saa tehdä niin "omasta aloitteestaan, eikä nainen vaadi sitä".

Shoppailun lisäksi pari nauttii intiimeistä hetkistä kotona, jossa he jakavat sängyn ja käyvät kylvyssä yhdessä.

Senji kertookin, ettei näe Saoria enää nukkena. Nukkea koskettaessaan, hän ei edes huomaa ihon olevan keinotekoinen.

Lähteen mukaan Senji ei ole ainoa nuket naisten sijaan valinnut mies.

Yhä useammat miehet ovat ottaneet tyttöystävikseen nukkeja, joita he työntävät pyörätuolissa ympäri kaupunkia.

Realistiset silikoninuket maksavat jopa lähemmäs 5000 euroa.

Lähde: Metro

Anonyymi kirjoitti...

Hyytävä tapaus USA:ssa – neljä lasta puukotettu kuoliaiksi - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

...
Sheriffi Oldhamin mukaan tutkinta on vasta alkuvaiheessa, eikä vielä ole tietoa esimerkiksi siitä, oliko äidillä mielenterveysongelmia. Hän ei myöskään suoraan sanonut, että juuri äiti olisi puukottanut lapset.

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa mieluummin ottaa tuontivaimo, kuinka joku nopeasti lähiövalaaksi rupsahtaja?:

Kiinalainen supernuorekas äiti hämmästyttää bikinikuvillaan – uskoisitko 50-vuotiaaksi? - Viihde - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Katariina Souri nai 18 vuotta nuoremman Eliya-rakkaansa syksyllä: "Ihmiset ovat olleet hämmentyneitä avoimuudestani"

2016-07-01 Ruotsi: Poliisi käynnistää "älä koske minuun" -rannekekampanjan

Tälle nauretaan ympäri maailmaa. Kannattaa katsoa tuo Youtube video.

The Alex Jones Channel: Swedish women to use bracelets to stop muslim rapists

Ruotsi tuo Humanitäärinen Tasavalta tekee itsestään naurunalaisen kerta toisensa jälkeen.

Swedish Women Use Bracelets To Stop Muslim Rapists - YouTube

Kopterikameraa lennättänyt yllätti luostarin kellotornissa nussivat

Anonyymi kirjoitti...

Näin miehet puhuvat ulkonäköpaineista

HS:N KYSELYSSÄ kävi ilmi, että myös miehet kokevat ulkonäköpaineita ja he toivovat, että siitä puhuttaisiin enemmän. Miesten ihanneulkonäkö on atleettisempi kuin naisten, ja heille huomautellaan lihavuuden lisäksi lyhyydestä ja laihuudesta.

Tässä joitakin esimerkkejä miesvastaajien kokemuksista:

”Olen itse keskivartalolihava, ja olen huomannut mediassa uutena trendinä keskivartalolihavien keski-ikäisten (lähestyn keski-ikää) avoimen pilkkaamisen. Ymmärrän kyllä keski-ikäisten miesten ylivallan monissa julkisissa viroissa, mutta en ymmärrä miten heidän keskivartalolihavuus liittyy asiaan. Onko jotenkin hyväksytympää, kun litteävatsainen Alexander Stubb on vallassa?”

”Pyylevä joutuu tekemään tuplasti töitä osoittaakseen pätevyytensä eikä varsinaisista asiakaspalvelutehtävistä voi edes haaveilla. Sen verta julmia ihmiset on. Myös sopivien housujen löytäminen on vaikeaa, jos haluaa muutakin kuin halpahallirytkyjä. Vaikka on karskin oloinen iso mies, niin ihmisten pilkka ja väheksyminen sattuu.”

”Eniten sattuu oman puolison suhtautuminen lihavuuteeni, syö itsetuntoa oikein tosissaan. Myöskin tuntemattomien ’hauska’ naljailu painosta satuttaa ja ärsyttää. Joskus on tehnyt mieli vetää ko. henkilöä turpaan.”

”Kauniin naisen kanssa seurusteleva lihava mies on muiden naisten sylkykuppi. Lihava mies on ällöttävä. Lihava mies ilman paitaa se vasta onkin hyvä naurun ja juorujen aihe. Mutta mitään ei myönnetä, koska kyseessä on niin suuri tabu, ettei sen olemassaoloa edes haluta tiedostaa. Ja silti vähän nauretaan nurkan takana. Naisilla tuntuu olevan vinoutunut miesmaku. Miehen pitää olla pitkä, laiha, lihaksikas ja sporttinen. Muu ei kelpaa. Muu on ällöttävää, niljakasta, kamalaa. Näillä markkinoilla on todella kivaa olla pyöreä ja lyhyt, kun pitkät sporttikundit vie aina naisten huomion. Aina. Erityisen raadollisesti tämä näkyy Tinderissä. Vaikka mulla on kaverinaisen neuvojen avulla kasattu profiili ja olen aktiivinen, onnistumisprosenttini on pelottavan lähellä nollaa.”

Anonyymi kirjoitti...

Carey, 35, on neitsyt vasten tahtoaan: "En tajunnut mahdollisuuttani"

Aikuiset neitsyet -sarjassa tavataan kolmikymppisiä jenkkejä, jotka eivät ole koskaan harrastaneet seksiä.

Tänään käynnistyvässä amerikkalaisessa FriiD-sarjassa Aikuiset neitsyet tutustutaan sekä naisiin että miehiin, jotka eivät ole harrastaneet koskaan seksiä. Kristityissä piireissä toisensa tavanneet Shanna ja Ryan jopa säästävät ensisuudelmansa alttarille. Etenkin Shannalla on odotuksia. Hän toivoo saavansa Ryanilta papin aamenen jälkeen kielisuudelman, mitä tv-kamerat ovatkin paikan päällä lopulta todistamassa. Ensimmäisen yhteisen yön varalle on myös olemassa suunnitelma.

- Ensin minä menen suihkuun. Sitten sinä (Ryan) menet suihkuun. Sen jälkeen pukeudun alusvaatteisiin, tulen huoneeseen, luovumme kylpytakeistamme ja aloitamme esileikin. Sitten harrastamme seksiä, hän käy ohjelmassa läpi tapahtumien kulkua jo ennakkoon.

Parin ohella avausjaksossa tutustutaan myös 35-vuotiaaseen Careyyn, jolla on hänelläkin yhä neitsyys tallella - joskaan ei omasta tahdostaan. Hänelläkin on mielikuvia siitä, mitä tuleman pitää.

- Taustalle musiikkia ja valot pois, hän kaavailee.

- Musiikki peittämään hassut äänet, ja pimeys peittämään hassut ilmeet, Carey selventää.

Carey on suudellut elämänsä aikana neljää naista ja ollut kertaalleen tilanteessa, jossa poikuuden menettäminen olisi voinut olla mahdollista.

- Kerran opiskeluaikoina minulla olisi saattanut olla mahdollisuus harrastaa seksiä, mutta en tajunnut sitä silloin.

Nyt Carey haluaakin ottaa härkää sarvista ja päättää tehdä asialle jotain. Hän tapaakin baarissa naisen, joka vaikuttaa innokkaalta.

- Kosketteletko itseäsi? hän haluaa tietää ennen kuin istuu hajareisin Careyn syliin.

Carey ei vastustele.

- Kun tällainen mahdollisuus tulee vastaan, siihen tartutaan, hän järkeilee.

Anonyymi kirjoitti...

Naiset harrastavat tulevaisuudessa enemmän seksiä robottien kuin miesten kanssa? Yhtenä tekijänä "robofilia"

Futurologi ja tohtori Ian Pearson väittää, että seksin harrastaminen robottien kanssa tulee olemaan naisille yhtä tavallista, kuin pornon katseleminen on nykyään, Mirror raportoi [lähde].

Naiset saattavat vaihtaa ihmispartnerinsa robotteihin alle kymmenessä vuodessa, jos seksirobottien yleisyys jatkaa kasvuaan.

- Useilla ihmisillä on vielä varauksia sen ajatuksen suhteen, että he harrastaisivat seksiä robottien kanssa, mutta hiljalleen he tottuvat niihin. Tekoäly, mekaaninen toiminta ja se miltä ne tuntuvat paranee ja niistä alkaa tulla hyviä ystäviä, joten mahdollinen varauksellisuus katoaa, Pearson sanoo.

Pearsonin raportissa sanotaan myös, että ihmiset saattavat rakastua koneisiin. Tätä kutsutaan nimellä "robofilia." Monet ovat ilmaisseet huolensa siitä, että robotit saattavat korvata kanssakäymisen ihmisten kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Bråvallafestareilla useita raiskauksia – rannekenauhasta huolimatta | MV!!??

Useita seksuaalirikosepäilyjä Ruotsin festareilla

Anonyymi kirjoitti...

Police guard Stephen Hawking after woman threatens to kill him

Anonyymi kirjoitti...

MURHA.INFO • katso viestiketjua - 21-vuotias nainen syytteessä murhanyrityksestä Espoossa

Avovaimon mustasukkaisuus johti väkivallan purkaukseen ensi kerran joulukuun 15. päivänä, kun 21-vuotias nainen puri miestä käsivarteen tilanteessa, jossa mies oli kieltäytynyt näyttämästä puhelimensa viestejä avopuolisolleen.

Pari päivää myöhemmin mies ilmoitti, että heidän pitää erota.
...
Miehen etiäinen oli oikea. Hänen ei oli kannattanut suostua pyyntöön, sillä nainen oli sekoittanut teehen 27-33 milligrammaa tsopiklonia. Kyseessä on yleinen unilääke, jonka tunnetuin kauppanimi on Imovane.

Teehen sekoitettu annos oli kuitenkin huikea, sillä normaali tsopikloniannos on 5 tai 7,5 milligrammaa.

Mies menetti pian ainakin osittain tajuntansa. Asian varmistamiseksi nainen tarjosi miehen ollessa jo lähes vastuskyvytön tälle vielä yhden Stilnoct-unilääketabletin (vaikuttava aine tsolpideemi).

Mies sammui vatsalleen vuoteelle. Nyt nainen otti pienehkön keittiöveitsen, jonka kymmensenttisellä terällä hän alkoi iskeä miestä.

Iskuja oli yhteensä 19. Ne osuivat eri puolille yläkehoa, muun muassa rintaan, niskaan ja käsivarteen.

Vakavin haavoista oli niskaan osunut ja aivan selkäydinkanavan viereen tunkeutunut lyönti. Uhrin halvaantuminen oli hyvin lähellä.

Äiti pelasti poikansa

Tilanne kesti peräti viisi tuntia. Uhri oli osan aikaa tajuttomana, välillä hän kuitenkin havahtui selkään osuneisiin iskuihin ja yritti ottaa veitsen naiselta.

Veriteko päättyi siihen, että miehen äiti tuli miehensä kanssa asuntoon. Äiti oli ollut huolissaan pojastaan, koska tämä ei vastannut puheluihin tai viesteihin. Äidin ja tämän miesystävän tulon aiheuttamassa hämmingissä nuori mies sai riistetty veitsen naiselta.
...
Syyttäjä katsoo, että uhrin vammat olivat hengenvaarallisia. Ilman apua hän olisi voinut menehtyä, jos ei muuhun niin verenhukkaan.
...

Anonyymi kirjoitti...

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3672717/Wife-fights-share-ex-s-175-000-payout-child-abuse-Estranged-partner-make-legal-history-arguing-money-marital-asset.html

Anonyymi kirjoitti...

Syyttäjä: Teinityttö yllytti itsemurhaan – hyytäviä viestejä epäröivälle poikaystävälle - Ulkomaat - Uutiset - MTV.fi

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on Ruotsi: Naisen euro on 87 senttiä

Ruotsalaisnaiset tienaavat 87 prosenttia siitä, mitä ruotsalaismiehet tienaavat, kun huomioidaan koko työmarkkinatilanne, kertoo Ruotsin tilastokeskuksen SBC:n uusi tutkimus.

Maan tilastokeskuksen mukaan palkkaerot selittyvät ainakin osittain sillä, että naiset ja miehet ovat eri asemissa työmarkkinoilla: naiset esimerkiksi työskentelevät enemmän osa-aikaisesti, mikä näkyy tilipussissa. Lisäksi miesvaltaisilla aloilla maksetaan usein parempaa palkkaa kuin naisvaltaisilla aloilla.

Kun ylläolevien lisäksi huomioidaan, että naiset ovat pidempään vanhempainvapaalla ja jäävät lapsen sairastuessa useammin kotiin kuin miehet, ero tulojen välillä kasvaa entisestään. Kaikki nämä yhteenlaskettuna ruotsalaisnainen tienaa enää 81 prosenttia siitä, mitä ruotsalaismies ansaitsee. Vastaava luku pari vuotta sitten oli 80 prosenttia.

SBC on tutkinut naisen ja miehen välisiä palkkaeroja myös pidemmän aikavälin näkökulmasta. Tilastoista ilmenee, että ruotsalaisnaisen eläke on 67 prosenttia miehen vastaavasta. Nuorempien naisten eläke on hieman suurempi kuin vanhempien naisten vastaava.

Ruotsin tilastokeskus muistuttaa lisäksi, että vertailussa voidaan ottaa huomioon myös miesten ja naisten väliset erot uravalinnoissa sekä koulutukseen liittyvissä kysymyksissä. Jos näin tehdään, syntyy eroavaisuuksia, ja erot sukupuolten välillä ovat pienemmät: nainen tienaa 94 prosenttia siitä, mitä mies.

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsin tilastokeskuksen ansioiden erot on mitattu ottamatta huomioon tehtyjä työtunteja. Ei Ruotsissakaan ole mitään palkkaeroa, kun se lasketaan EU:n virallisella tavalla jakamalla vuosansiot tehdyillä vuosityötunneilla. Ruotsin Tilastoviraston mukaan naiset tekevät Ruotsissa noin 73 % miesten vuosityötunneista ja saavat noin 73 % miesten vuosiansioista.
Ruotsissa prosentit ovat Suomea alempana siksi, että Ruotsissa naisista kolmasosa (yli 30 %) tekee osapäivätyötä, Suomessa vain viidesosa (20 %). Suomessa naiset ansaitsevat noin 77 % miesten vuosiansioista Verohallinnon mukaan ja he tekevät noin 79 % miesten vuosityötunneista Tilastokeskuksen mukaan. Se pieni ero prosenteissa johtuu siitä, että Suomessa miehet tekevät yli kaksi kertaa enemmän ylitöitä kuin naiset ja ylityötunnit näkyvät tilastoissa yksinkertaisina tunteina mutta ylityöpalkka korotettuna 50 tai 100 %.

Ullatus kirjoitti...

Naisen työtunti on 48 minuuttia. Jospa se ansioero alkaa vihdoin pienenemään kun keskitytään oikeisiin asioihin ja tunnistetaan todelliset kipupisteet.

Anonyymi kirjoitti...

Raiskauksenestorannekkeet eivät oikein tainneet tepsiä, kun kähmijöillä itselläänkin oli sellaiset päällä:

2016-07-01 Ruotsi: Poliisi käynnistää "älä koske minuun" -rannekekampanjan

Miesten syrjintä jää pimentoon – "Nuolevat haavansa ja asia jää sikseen" | Yle Uutiset | yle.fi

Anonyymi kirjoitti...

Syntymäsokea Kasper, 2, sai salaperäiseltä hyväntekijältä kaivatun lahjan:”Ihana nähdä että hyvää on olemassa” - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Ihmisrakas Okra vietti koiratarhalla neljä vuotta ilman yhtään omistajaehdokasta – apuun saapui porvoolainen Leo - Lemmikit - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Hesarin naistoimittaja yllättää taas kerran "osaamisellaan":

Uudet alokkaat astuivat palvelukseen – Varusmiesliitto huolissaan päivärahasta: ”Monet joutuvat ottamaan lainaa” | Varusmiespalvelu | HS

MAANANTAINA palveluksensa aloitti noin 12 000 alokasta, joista noin neljännes on vapaaehtoisia naisia.

Anonyymi kirjoitti...

Sukupuolirasistinen naisasialiike | MV!!??

Poliisi epäilee: Kymmenet ahdistelut Ruotsin festareilla liittyvät toisiinsa - lähes kaikissa sama kaava

Sotilaiden kyykyttäjämaa kirjoitti...

Hesarin numerotaidottomalle naistoimttajalle 2,5% on neljännes...

Suomen puolustusvoimien varusmiespalveluksessa on parhaillaan 40-kertainen miesten yliedustus naisiin nähden, mutta yksikään pillunkantoteline ei tässä kohtaa huutele tasa-arvon perään, vaan bideet ja muut feminatsit pitävät poikkeuksellisesti turpansa peruslukemilla ja leipäläpensä kiinni.

Anonyymi kirjoitti...

Why America Makes Excuses For Women Who Commit Horrendous Crimes But Hold Men Accountable? - YouTube

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...

Iltalehti: Yhä useampi heteromies ei olekaan enää vain hetero (5.7.2016)

Psychology Today: How Many Straight People Are There? (Jul 04, 2016)

Anonyymi kirjoitti...

Esitutkinta valmistui – vantaalaisen naisopettajan epäillyt seksuaalirikokset syyteharkintaan | Yle Uutiset | yle.fi

Palomies menetti terveytensä, työnsä ja ystävänsä – asuu nyt kovien kipujen kanssa hevostalleilla: "En saa apua" | Yle Uutiset | yle.fi

Ile kirjoitti...

Poliisi tiedottaa:

Vantaalaisen naisopettajan toimintaa koskeva juttukokonaisuus syyteharkintaan 5.7
05.07.2016Itä-Uusimaa

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksella keväällä tutkittavana olleet tapaukset Vantaalla toimineen naisopettajan epäillyistä seurustelusuhteista alaikäisten oppilaidensa kanssa on siirtynyt syyteharkintaan Itä-Uudenmaan syyttäjänvirastoon tänään. Rikosnimikkeinä juttukokonaisuudessa on törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, seksuaalinen hyväksikäyttö sekä törkeä virka-aseman väärinkäyttäminen.

Asian arkaluonteisuuden ja asianomistajien suojaamiseksi poliisi ei tiedota asiasta enempää.

Anonyymi kirjoitti...

Raped German politician Selin Gören admits lie over her attackers' nationality | Daily Mail Online

German sex crime report confirms surge in child rapes by migrants | Daily Mail Online

Anonyymi kirjoitti...

Karmea eukko!:

Woman Steals Drone - GoPro Records It All - YouTube

Anonyymi kirjoitti...

Äidin epäillään puukottaneen neljä lastaan - yksi lapsista pakeni | m.iltalehti.fi

Hirviömorsianten älyttömimmät vaatimukset: Hän vaati minua menemään rintojenpienennysleikkaukseen | m.iltalehti.fi

Anonyymi kirjoitti...

Rääkyjille pitäisi laittaa jo työturvallisususyistä suukapula, teippi suun peitoksi tai sähköpampusta. Tuollainen narsistinen ja huomiohakuinen rääkyminenhän täyttää jo rikoksen tunnusmerkitkin!:

Äitien huuto synnytyssalissa yhtä kovaa kuin melu rokkikonsertissa – kätilöille alettu jakaa korvatulppia | Yle Uutiset | yle.fi

Anonyymi kirjoitti...

Nainen painaa jo nyt 222 kiloa – hurjana tavoitteena entistä leveämpi lantio

Amerikkalaismalli, jolla on lähes 240 senttimetriä leveä lantio, tienaa omaisuuden erikoisella ulkonäöllään. Ja hän haluaa yhä suuremmaksi ja suuremmaksi.

Yltiömäisistä kurveistaan tunnettu Bobbi‐Jo Westley kertoo, että hänen hervottoman kokoiset jalkansa ja lantionsa tekevät hänestä vastustamattoman miesten silmissä – etenkin niiden, joilla on fetissi ylipainoisiin naishenkilöihin.

Pennsylvaniasta kotoisin oleva 43-vuotias malli kuuluu Super Size Big Beautiful Women -ryhmään, johon kuuluu erityisen isokokoisia naisia. Painoa hänellä on 222 kiloa.

Bobbi-Jon lantion on mitattu olevan lähes 240 senttimetriä leveä, mikä on yksi maailman isoimmista – mutta nainen haluaa rikkoa ennätyksiä ja pyrkiikin tietoisesti kasvattamaan lantion leveyttään entisestään.

Hän toki tietää vaarantavansa terveytensä – mutta se ei ole hänelle kuitenkaan este.

Anonyymi kirjoitti...

Miesten syrjintä jää pimentoon – "Nuolevat haavansa ja asia jää sikseen"
Miesten kynnys lähteä ajamaan oikeuksiaan on naisia korkeampi. Miehiä syrjitään esimerkiksi vuokramarkkinoilla, perhevapaiden jaossa ja ravintoloissa. Vasta, kun kohdalle osuu merkittävä vastoinkäyminen, esimerkiksi avioero tai huoltajuuskiista, mies havahtuu puolustamaan tasa-arvoasiaa.


– Miehiin liittyviin asioihin suhtaudutaan usein siten, että jokaisen miehen pitäisi pystyä hoitamaan ne itse, Miesjärjestöjen keskusliiton puheenjohtaja Rolf Paqvalin toteaa.

Mies lähtee liikkeelle ajamaan miesten asiaa vasta, kun kohdalle osuu riittävän merkittävä vastakkainasettelu. Näitä ovat esimerkiksi avioero tai huoltajuuteen liittyvät asiat.

– Tavallisia miehiä ei saa samalla tavalla liikkeelle kuin naisia, mies lähtee harvoin ajamaan miesten asiaa.

Naisten oikeuksiin liittyvät epäkohdat ovat olleet niin selviä ja isoja tasa-arvokysymyksiä, että miesliike on jäänyt seuraamaan naisjärjestöjä varjon lailla. Naisten liikkeisiin verrattuna miesjärjestöt ovat vielä lastenkengissä, jo pelkästään jäseniä on huomattavasti vähemmän.

Tasa-arvokysymykset liitetään usein vain naisten asemaan, samalla kun miesten oikeuksille kohautellaan olkia.

– Lähes kaikissa puolueissa on vahvat naisjärjestöt, mutta miesjärjestöjä on vain muutamassa puolueessa. Se kuvaa yhteiskunnallisen liikkeen epätasa-arvoa, Paqvalin huomauttaa.

Poikien huonoa menestystä koulussa ei voi perustella sillä, että myöhemmin tilanne tasoittuu

Miehen rooli on kokenut suuren muutoksen vuosikymmenien aikana. Mies ei ole enää pelkkä leivän hankkija, vaan kulttuurinmuutoksen myötä roolit isän ja äidin välillä ovat tasapuolistuneet. Silti juuri perheasioihin liittyvät seikat hiertävät etenkin miesten tasa-arvosta puhuttaessa. Isiä syrjitään, vaikka he ottavat todistetusti enemmän hoivavastuuta kuin edelliset sukupolvet. Tuolloin äiti hoiti kodin ja perheen isän tultua töistä kotiin ainoastaan lepäämään. Miten tämä on mahdollista?

Rolf Paqvalin lähtee kaivamaan asiaa jo peruskoulutasolta, josta poikien alamäki saattaa alkaa. Vaikka Suomessa on erinomainen koulujärjestelmä, ei tuloksien tulisi olla niin poikkeavia tyttöjen ja poikien välillä.

– Opetusalankin ammattilainen saattaa vieläkin sanoa, ettei poikien tarvitse pärjätä niin hyvin koulussa, koska he pärjäävät kuitenkin myöhemmin. Tuntuu vähän rajulta, että poikien pitäisi pärjätä koulussa huonommin sen takia, että myöhemmin jollain toisella alueella miesten ja naisten tilanne on päinvastainen.

Poikien kasvaessa odotus miehen roolista ei ole enää yhtä kapeakatseisen stereotyyppinen kuin ennen. Jos miehestä tulee isä, alkaa epäoikeudenmukaisuuden aalto vyöryä päälle.

Tasa-arvovaltuutettu Pirkko Mäkinen on huomannut työssään, että useat miesten yhteydenotot koskevat perhevapaita.

– Perhevapaan käyttö on saattanut johtaa vaikeuksiin työpaikalla. Myös vaatimukset äidin ja isän suhteen ovat hyvin poikkeavia. Esimerkiksi saadakseen isyys- ja vanhempainvapaita, isän tulee asua samassa osoittessa kuin äidin. On myös tapauksia, joissa vanhemmat eivät koskaan asu samassa osoitteessa, tietää.

Miehet jäävät usein nuolemaan näppejään etenkin avioerotilanteissa. Rolf Paqvalinin mukaan miehet jäävät lapsista kiistellessä usein huonompaan asemaan.

– Joskus näkee, että miesten asiaa ajavat miesten läheiset tai sukulaiset, niin miehet että naiset, kun he huomaavat että miestä on kohdeltu väärin.

Anonyymi kirjoitti...

Tampereen Pelastakaa Lapset ry:ltä kavallettiin 40 000 euroa – tutkinta syyteharkintaan | Rikokset | HS

...
Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kirsi Silomäki kertoo Helsingin Sanomille, ettei toinen kavallus ole kohdistunut yleishyödylliseen yhdistykseen. Se on kuitenkin Silomäen mukaan summaltaan myös noin 40 000 euron suuruinen.
...
Nainen toimi Aamulehden mukaan yhdistyksen puheenjohtajana rikoksen tapahtumisaikaan tai ainakin osan siitä. Hän oli kuitenkin sittemmin eronnut tehtävästään.
...

Anonyymi kirjoitti...

Transuisällä ongelma: Missä imettää lasta?
Kulttuurimarxismi on tuonut uusia ongelmia isille ja äideille.


Trevor MacDonald oli kumppaninsa kanssa illallisella kanadalaisessa pikkukaupungissa Manitobassa vauva mukanaan.

Vauvalle tuli nälkä, mikä tarkoitti, että piti löytää paikka imettämiseen.

Imetyspaikaksi valikoitui miestenhuone. Se ei kuitenkaan tuntunut MacDonaldista oikealta.

“Minulle on kerrottu, että minun kehoni ja sukupuoleni eivät istu nätisti länsimaisen yhteisön miehille ja naisille jaettuihin WC-tiloihin. Minunlaisiani ihmisiä kehotetaan pysymään poissa niistä.”

MacDonald on synnyttänyt kaksi lasta miehenä. Ja rintaruokkinut molempia lapsiaan.

Miespariskunta mietti vuosia sitten adoptiota, mutta ymmärsi, että heitä pidettäisiin homoparina, jolle adoptioprosessi on hankalampi, kun heteroparille.

Koska MacDonaldilta ei koskaan poistettu kohtua ja munasarjoja, pari päätti tehdä lapsia itse. MacDonaldille oli tehty rintojen pienennysleikkaus, mikä ei estänyt imettämistä. Oman maidon lisäksi pari sai äidinmaitoa lahjoituksena.

“Pelkäsin, että rintaruokinta voisi tuntua minusta sukupuolelliselta. Mietin, kykenisinkö siihen, vai kokisinko paljon sukupuolista epämukavuutta.”

MacDonald on kirjoittanut kokemuksistaan ja tuntemuksistaan kirjan. Hän toivoo, että transsukupuolisten oikeuksia laajennetaan.

Lähde: The Guardian

Anonyymi kirjoitti...

Saksassa liittopäivät hyväksyi tiukennuksia raiskauslakeihin

Saksan liittopäivät hyväksyi torstaina lakiuudistuksen, joka laajentaa raiskauksen määritelmää. Lakiehdotus tekee helpommaksi myös raiskausrikoksiin syyllistyneiden pakolaisten ja siirtolaisten karkottamisen maasta.
Tulevaisuudessa tuomioon ei tarvittaisi enää fyysistä väkivaltaa tai sen uhkaa. Laki tiukkenee myös kähmimisen osalta.
Saksan nykylainsäädännön mukaan uhrin täytyy puolustautua fyysisesti, jotta raiskauksen määritelmä täyttyisi. Pelkkä seksistä kieltäytyminen ei ole tähän mennessä ollut riittävä puolustus.
Saksassa lakia kampanjoilla ajaneiden aktivistien mukaan Saksan raiskauslainsäädäntö on pitkään ollut ajastaan jäljessä. Esimerkiksi avioliitossa tapahtuva raiskaus määriteltiin rikokseksi vasta 1997.

Kölnin ahdistelutapaukset antoivat vauhtia

Saksan raiskauslainsäädännön puutteellisuus nousi pinnalle, kun Kölnissä uutenavuotena naisia joukkoahdisteltiin seksuaalisesti ja poliisi sai lähes 500 seksuaalista ahdistelua koskevaa rikosilmoitusta. Rikosilmoitusten määrästä huolimatta syytteitä on tähän mennessä nostettu vähän. Esimerkiksi yksi Kölnin seksuaalisesta ahdistelusta syytetty mies vapautettiin toukokuussa todisteiden puutteen takia.
Lisäksi esimerkiksi Kölnin jokavuotisien karnevaalien ahdistelutapaukset saivat kansainvälistä huomiota helmikuussa, kun belgialaista televisiojuontajaa ahdisteltiin seksuaalisesti suorassa lähetyksessä.
Tehottomuus syyllisten rankaisemisessa sysäsi liikkeelle kampanjan tiukempien lakien puolesta. Aktivistien mukaan lakiuudistus on hyvä alku, mutta ei tilkitse lakien puutteita täysin.
Uudistuksen kannattajat ovat esimerkiksi huolissaan siitä, ettei laki anna riittävää suojaa uhreille, jotka ovat tajuttomia tai muuten kykenemättömiä puolustautumaan raiskaajalta tai ahdistelijalta.
Aktivistit odottavat tiukennuksia myös muun muassa seksuaalista ahdistelua koskevaan lainsäädäntöön.

STT

El Ninja kirjoitti...

Olisi parempi kun kaikkia seksileikkejä pidettäisiin lähtökohtaisesti raiskauksena, jollei tapauksesta ole kaikkien osapuolten allekirjoittamaa sopimusta. Näin poistuisivat leikkimisen pahimmat ongelmat ja lieveilmiöt.

Sopimisen ei tarvitse edes olla vaikeaa, koska kaikillahan meillä on kännykät, ja sähköiset allekirjoitukset on keksitty. Appsi voisi hoitaa puolesta myös linkittymisen sosiaaliseen mediaan ja THL:n tietokantoihin. Sukupuolitautien leviäminen estyy miltei täysin, kun kännykkä varoittaa partnerin antibioottikuurin olevan vielä kesken. Mikäli vierastaa pettämistä, niin appsin voisi myös asettaa varoittamaan toisen kanssa naimisissa olevista partnereista.

Isäehdokkaiden metsästys helpottuu, kun tiedot löytyvät suoraan sopimustietokannasta. Sopimuksen alaliitteenä kannattaa toki sopia myös leikin mahdollisena seurauksena ilmenevästä raskaudesta. Mikäli molemmat osapuolet ovat raksineet "Ei vauvoja" -kohdan, niin appsi hoitaa myös ajanvarauksen aborttiin.

Seksileikkejä koskevaa lainsäädäntöä tulisi siis todellakin kiristää, koska toimenpiteestä ei ole kuin etuja niin naisille kuin myös koko yhteiskunnalle. Tässä olisi selkeästi kansalaisaloitteen paikka.

Anonyymi kirjoitti...

HILLARY CLINTON is losing her mind and the ELECTION...(THANK GOD)...2016 - YouTube

Anonyymi kirjoitti...

Onko tämä video Suomesta?

Anonyymi kirjoitti...

Lesbopariskunta murhasi 2-vuotiaan pojan brutaalisti | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Ashley Madison Admits It Lured Customers With 70,000 Fake 'Fembots' - Slashdot

Anonyymi kirjoitti...

Koskakohan Suomessa?:

Oikeus: Tuhannet raiskaajat välttäneet Turkissa vankilan avioitumalla uhrinsa kanssa

...
Nuorimmat uhrit ovat olleet vain 5-vuotiaita.
...

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...

Iltalehti: Kännykkäsukupolvi ei halua seksiä - onko syypää yhteiskunta, porno vai jokin muu? (11.7.2016)
Y-sukupolvi eli niin sanotut milleniaalit, kännykkänuoret harrastavat vähemmän seksiä kuin heidän vanhempansa samassa iässä.

• Kännykkä- eli Y-sukupolvi harrastaa vähemmän seksiä kuin aiempi sukupolvi.
• Syynä seksin vähäisyyteen on muun muassa asumismuoto.
• Kännykkäsukupolvi arvostaa enemmän hyvää kumppania kuin sitä, mikä kumppanin sukupuoli on.


Tuore Yhdysvaltojen hallituksen tutkimus osoittaa, että 44 prosenttia teini-ikäisistä tytöistä on harrastanut seksiä. Sama luku on 25 vuotta sitten 58 prosenttia. Pojilla kehityskulku on sama. Nyt 47 prosenttia teinipojista on harrastanut seksiä, kun 25 vuotta sitten luku oli 69 prosenttia.

Independent: Why millennials stopped having sex (7 July 2016)

yanmaneee kirjoitti...

kyrie shoes
jordan shoes
air max 270
moncler jackets
adidas flux
timberland outlet
balenciaga
kyrie irving shoes
kyrie 5
nike kyrie 6