lauantaina, huhtikuuta 01, 2017

Napoleoniksi itseään luuleva ei ole Napoleon

Inhimillisessä tekijässä esiintyivät "muunsukupuoliset" Niina ja Anne.


Niina tykkää naisista, mutta ei koe itseään lesboksi. Niina on herkkä ja armoton romantikko.

Anne ei koe itseään naiseksi, vaan androgyyniksi. Anne pitää miehistä, mutta ei macho-miehistä. Anne on herkkä ja itkee helposti.

KOKEMUKSEN VAPAUS: Ihminen saa kokea itsensä miksi haluaa. Joku kokee itsensä oravaksi ja toinen Fiat Puntoksi. Ne, jotka kokevat itsensä Napoleoniksi, laitetaan lukkojen taakse pehmustettuun huoneeseen. Henkilö joka kokee olevansa Napoleon, ei ole Napoleon, vaan hänellä viiraa päässä.

MIKÄ ON NAINEN?:Henkilö, jolla on pimppi ja joka itkee romanttisen herkästi kuin pikkutyttö, ei ole mies. Miehet isolla ämmällä ovat enemmän tai vähemmän stoalaisia. Pimppi ja herkkyys itkuun ovat varmoja tunnusmerkkejä siitä, että olet nainen.

Postasin Oikeaan mediaan parannellun version tekstistä: Napoleoniksi itsensä kokeva ei ole Napoleon

24 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miesten syrjäytyminen alkaa jo peruskoulussa – "On jumiuduttu kotiin jopa kahdeksi vuodeksi"
Syynä ovat esimerkiksi kavereiden puute, pulmat kotona ja orastavat mielenterveysongelmat.


Elinkeinoelämän valtuuskunta julkisti hiljattain hätkähdyttäviä tietoja työikäisten miesten syrjäytymisestä. Liki 79 000 miestä on pudonnut työelämän ulkopuolelle. Tapaamamme pohjoiskarjalaisen Juuson, 19, tarina kertoo karua kieltään putoamisesta yhteiskunnan ulottumattomiin.

Minna Eskelinen on toiminut pitkään vastaavana psykologina Joensuun varhaiskasvatus- ja koulutuskeskuksessa. Hänen mukaansa poikien syrjäytymiskehitys alkaa usein näkyä jo peruskoulussa.

Syyt syrjäytymiseen ovat hyvin moninaiset, mutta Eskelinen erottaa muutamia yleisimpiä syitä. Yksi tärkeimmistä on kavereiden puute.

– Jos asiaa kysytään nuorilta itseltään, niin kavereiden puute tai vaikeudet kaverisuhteissa nousevat usein esiin. Kaverisuhteet ovat äärimmäisen tärkeitä ainakin murrosikäisille.

Ongelmat kotona voivat viedä syrjäytymiskierteeseen.

– Vanhempien päihde-, talous-, mielenterveys- tai parisuhdeongelmat heijastuvat ikävällä tavalla kasvavan nuoren elämään. Joistakin perheistä löytyy myös ylisukupolvista huono-osaisuutta.

Yksi iso riski syrjäytymiskehityksessä on kiusatuksi tuleminen. Oppimisvaikeudet puolestaan saattavat merkitä sitä, että oppilas ei tahdo tulla toimeen opettajankaan kanssa, vaan tarvitsee monenlaista tukea.

Nuoruus on monien mielenterveyshäiriöiden puhkeamisen aikaa, muistuttaa psykologi. Jos mielenterveysongelmiin ei saada apua ja ne jatkuvat aikuisuuteen, se altistaa syrjäytymiselle.

Ongelmien monisolmuinen vyyhti

Syrjäytymiskehitystä ruokkii ongelmien kasautuminen.

– Kun joutuu kiusatuksi, se voi aiheuttaa ahdistusta, masennusta ja altistaa paniikkihäiriöille, toteaa psykologi Minna Eskelinen.

Yksi julma kiusaamisen tapa on eristää kiusattu muista kavereista, jolloin yksinäisyys ruokkii mielenterveyden ongelmia.

Hälytyskellojen tulisi soida, jos nuorella havaitaan vaikkapa unettomuutta, mielialan vaihteluita tai nuori ilmaisee jollakin muullla tapaa voivansa pahoin.

– Usein nuori ei osaa tuoda julki sitä pahaa oloa, mikä hänen sisällään on, opastaa psykologi.

Tuska näkyy monesti esimerkiksi levottomuutena ja huonona käytöksenä. Silloin nuori tarvitsee tukea niin koulussa kuin kotonakin.

Parasta syrjäytymisen vastaista toimintaa ovat psykologin mielestä riittävän laadukkaat peruspalvelut.

– Pienet luokkakoot ja riittävästi koulukuraattoreita, psykologeja ja resursseja myös sosiaalipuolen perhetyöhön, luettelee Minna Eskelinen.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on Henkalta kyllä ala-arvoista argumentaatiota.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

Raportti: Miehet syrjäytyvät ensin kaveripiiristä ja sitten työelämästä

Elinkeinoelämän valtuuskunnan EVA:n raportti Kadonneet työmiehet ei maalaa kovin mairittevaa kuvaa suomalaisesta miehestä digitalisaation ja globalisaation paineissa.

Työelämän ulkopuolella on pysyvästi 79 000 parhaassa työiässä olevaa miestä.

Työllisyystilastoissa näistä miehistä 50 400 luetaan ryhmään ”muut työvoiman ulkopuolella olevat”.

Nämä 25–54 –vuotiaat miehet eivät tee töitä, opiskele tai ole työkyvyttömyyseläkkeellä.

Kadonneista työmiehistä vaikeasti työllistyviä työttömiä on 28 000, eli yli puolet työstä syrjäytyneistä. Käytännössä se tarkoittaa, etteivät he työllisty osaamisensa puutteiden tai muiden henkilökohtaisten syiden takia lainkaan.

Raportin mukaan kiihtynyt teollisten työpaikkojen kato heikentää tämän ryhmän mahdollisuuksia entisestään kiinnittyä normaaliin elämään palkkatöineen.

Tutkimusta jutussaan siteeraava YLE puolestaan kirjoittaa, että usein poikien syrjäytyminen alkaa jo lapsuudesta.

Syrjäytymiskehityksen sysää alulle kaveriporukoiden ja harrastusten ulkopuolelle jääminen.

Kyse voi olla myös ryhmän harrastamasta kiusaamisesta ja syrjäyttämisestä, joka heijastuu itsetuntoon ja vaikuttaa haitallisesti sosiaalisten taitojen kehitykseen.

Anonyymi kirjoitti...

Sukupuolenkorjausleikkaukset, kuten niitä nykyään hyssytellen kutsutaan, eivät ole aina ihan terveellisiä tai turvallisiakaan toimenpiteitä. Sen lisäksi että nämä henkilöt usein tappaa leikkauksen jälkeen itsensä, kun ei korjaus auttanutkaan mielivikaisuuteen, välillä he kohdistavat agressiotaan myös viattomiin sivullisiin. Näin Sydneyssä:

https://www.thesun.co.uk/news/2571698/woman-attacks-customers-axe-australian-supermarket/

Sametti kirjoitti...

Minusta nämä tyypit, erityisesti tuo Niina, kuulostavat tyypillisiltä ns. epätyypillisiltä naisilta (gender non-conforming). Olen kirjoittanut aiheesta täällä ja täällä.

Se, mikä minua nyppii näissä muusuissa ja transmiehissä kaikkein eniten, on se, että ne käyttäytyvät usein tyypillisen naismaisesti. Sitten kuitenkin vaativat ihmisiä ja yhteiskuntaa pitämään ja tunnustamaan itseään miehinä tai vähintään ei-naisina. "Minun mieheyteni ei riipu vehkeistäni". No eipä se riipu kyllä muustakaan sinun kohdallasi. Nämä ei näytä ollenkaan tajuavan, että mitä mies, miehisyys ja miehenä oleminen tarkoittavat. Kommentti ei koske vain näitä kahta henkilöä, vaan lukemattomia muitakin ihmisiä, joita olen tarkastellut.

Anonyymi kirjoitti...

https://www.liveleak.com/view?i=9cf_1491074294

Mountain Dew Party Trick

parhaat kommentit...

Henry Laasanen kirjoitti...

Postasin Oikeaan mediaan parannellun version tekstistä.

Napoleoniksi itsensä kokeva ei ole Napoleon

Anonyymi kirjoitti...

Pahimmat Tinder-treffit? HS:n lukijat kertovat kokemuksistaan - Teknologia - Helsingin Sanomat

Rio Ferdinand's Being Mum and Dad documentary review | Daily Mail Online

Marco Bjurströmin äiti oli alkoholisti, ja Marco joutui pienenä hoitamaan pikkuveljensä Janekin hammaspesut ja nukkumaanmenot - Kuukausiliite - Helsingin Sanomat

London Muslim woman accused of having sex with boy, 14, | Daily Mail Online

Weight loss of junk food addict dumped by girlfriend - now he's lost SIX stone | Diets | Life & Style | Express.co.uk

Anonyymi kirjoitti...

Kaksi teinityttöä pidätettiin Ranskassa epäiltynä terrorisuunnitelmista

Uutuuskirjassa kovia väitteitä prinsessa Dianasta - löi rukoilevaa Charlesia, kieltäytyi rauhoittavista lääkkeistä, kuherruskuukauden aikana guru hätyytettiin apuun

Savossa nainen puukotti toista yöllä, aamupäivällä tapahtui erikoinen pesäpallomailalla ryyditetty välikohtaus

Seksiä kahden 17-vuotiaan pojan kanssa harrastanut naisopettaja vältti vankilan Yhdysvalloissa

Nainen videoi kun kotiapulainen putosi parvekkeelta sen sijaan, että olisi auttanut

Tutkimus: pornon katselu ennen treffejä kannattaa

Swedish Woman Promised Asylum Seeker Marriage if He Killed Her Father - Breitbart

Anonyymi kirjoitti...

Alkaa
'Putting it bluntly madam, you are sex mad,' judge tells woman jailed for group sex with underage boys

Sametti kirjoitti...

Henkka, olisi kyllä kiintoisaa lukea sulta pitempi ja syvällisempi analyysi muusuista. Varmasti olet seurannut heitä paljon.

Pitäisi itsekin muistaa kirjoittaa aiheesta, kun sitä on multa kyselty. Liikaa kirjoituksia jonossa, niin ei kaikkia aiheita muista enää edes.

Sametti kirjoitti...

Noista sukupuolten erilaisista kokemusmaailmoista olen kirjoittanut enemmän täällö. Muusut taitaa olla vain looginen seuraus siitä, kun ihmiset on aivopesty ajattelemaan, että sukupuolieroja ei ole olemassa. Ihmiset ei enää tajua mitä on miehenä oleminen ja mitä on naisena oleminen, joten kumpikin voi tarkoittaa lähes mitä tahansa.

Henry Laasanen kirjoitti...

Saatan kirjoittaakin "muusuista", jos tulee selkeä idea.

Omat kirjoitusaiheet kannattaa laittaa ylös, muuten ne unohtuvat helposti.

Anonyymi kirjoitti...

Raisa Omaheimo kertoo alapääjuttuja ja pilkkaa heteromiehiä, eikä hänen mielestään juuri muita tulekaan pilkata – tällaista on feministinen komiikka - Sunnuntai - Helsingin Sanomat

Lapsen isäksi vahvistettiin isoisä - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Huijausepäily Vantaalla: Nainen meni miehen kanssa naimisiin lypsääkseen tältä sukunsa kanssa yli satatuhatta euroa - Kaupunki - Helsingin Sanomat

Mielenkiintoinen peruste estää huoltajuus ja tapaamisoikeuskin:

”Isoisän” hakemus yhteishuollosta ja tapaamisoikeudesta hylättiin Etelä-Savon käräjäoikeudessa. Oikeus katsoi, että tapaamisoikeudella hän yrittäisi mahdollistaa lapsen ja aikuisen poikansa tapaamiset.

Miksi ihmeessä me meikkaamme? Näin meikkaamista vapautetaan naisten pakkorutiinista miesten ja ihan kaikkien iloksi - Nyt.fi - Helsingin Sanomat

Maggien, 20, Tinder-petos osoittautui harvinaisen toimivaksi – tienasi sievoisen summan keinollaan, nettikansa sekosi - Viihde - Ilta-Sanomat

Yllättävää kyllä, Maggien mukaan yksi viidesosaa miehistä todella lähetti hänelle rahat nopeasti. Hän sai vain yhden viikon aikana viisi dollariansa yli 20 mieheltä. Rahat hän pyysi Paypal-sovelluksen avulla, ja sai ne onnistuneesti.

Rahojen saamisen jälkeen Maggie aukaisi miehen profiilin, poisti tämän ”matcheistaan” ja esti tämän tulevat viestit ja yhteyspyynnöt.

Anonyymi kirjoitti...

Nainen vainosi vuosia entistä ystäväänsä - tuijotti omakotitalon ikkunan takana ja heristi nyrkkiä

Ruotsi: feministit pakenevat maahanmuuttajalähiöistä – ahdistelua ja uhkailua | MV!!??

...
SVT:n mukaan feministit pakenevat nyt muun muassa Husbyn ja Tenstan ”värikkäistä” kaupunginosista levittämään kulttuurimarxismia turvallisemmille alueille.
...
Julkaisu haastatteli muun muassa Sosiaalidemokraattien entistä kansanedustajaa Nalin Pekgulia, joka päätti jättää Tenstan asuttuaan siellä yli 30 vuotta. Monikulttuurisuus ei tehnytkään Tenstasta tasa-arvoista utopiaa; Pekgul kertoi pelkäävänsä alueella liikkuessaan.

Sosiaalidemokraatin mukaan ”muslimifundamentalistit” ovat saaneet kaupunginosan rautaiseen otteeseen, minkä vuoksi poliitikko joutuu aina ahdistelun kohteeksi käydessään Tenstan keskustassa.

Pekgulin mukaan naisten turvattomuus johtuu maahanmuuttajamiesten radikalisoitumisesta. Feministi yritti ensin torjua radikalismia perustamalla kulttuurimarxistisen kahvilan, mutta hän tajusi pian, että suunnitelma oli naiivi ja tuhoon tuomittu.

Svt haastatteli myös Vasemmistopuolueen entistä poliitikkoa, joka joutui häipymään Husbysta. Maahanmuuttajien perustama yksityinen ”moraalipoliisi” ilmoitti feministeille, ettei näillä ollut enää asiaa julkisiin tiloihin.

Maahanmuuttajien moraalipoliisi otti vasemmistopoliitikon silmätikukseen erityisesti sen jälkeen, kun alueella alkoi liikkua huhuja, että tämä vastusti naisten hunnuttamista. Nainen kertoi, ettei hän tunne oloaan enää turvalliseksi Husbyssa.
...
Harva tuntee sympatiaa Ruotsin feministejä kohtaan, sillä nämä ovat tunnettuja äärimmäisen militantista ja ruotsalaisvihamielisestä asenteestaan. Kuten olemme uutisoineet, maan johtavat feministit ovat vaatineet muun muassa miesveroa sekä kutsuneet miehiä ”eläimiksi”.

Anonyymi kirjoitti...

Ovatko transnaiset oikeita naisia? – Kansan Uutiset

Maailmankuulu nigerialainen kirjailija Chimamanda Ngozi Adichie herätti hiljattain kohua toteamalla tv-haastattelussa, että transsukupuoliset naiset eivät ole samalla tavalla naisia kuin miesvaltaisessa yhteiskunnassa tyttöinä varttuneet biologiset naiset.

Miespuolisina kasvaneet ja vasta myöhemmässä elämänvaiheessa sukupuoltaan vaihtaneet transnaiset olivat Adichien mielestä päässeet osallisiksi kaikista poikien ja miesten nauttimista etuoikeuksista eikä heidän kokemuksiaan siksi voinut rinnastaa koko ikänsä naispuolisina eläneiden naisten kokemuksiin.

Nyt jo kaksi suosittua kirjaa feminismistä julkaissut Adichie joutui kommenttiensa ansiosta brittiläisen ja amerikkalaisen median pyöritykseen. Monet transnaiset pitivät Adichien näkemyksiä pöyristyttävinä.
...
Tätä mieltä oli BBC:n Naisten tunnin toimittaja Jenni Murray, joka Sunday Times -lehteen kirjoittamassaan artikkelissa kehotti transnaisia olemaan ylpeitä omasta itsestään, mutta heidän ei pitäisi väittää olevansa ”oikeita naisia”.

Anonyymi kirjoitti...

Nainen suunnitteli surmaavansa ”mahdollisimman monta ihmistä” entisessä koulussaan – koulusurmaa valmistellut jäi syyn­takeettomana ilman rangaistusta - Kaupunki - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

OAJ:n välinpitämättömyys poikien koulumenestystä kohtaan

Tappaako koulu poikien kiinnostuksen opiskeluun?

Anonyymi kirjoitti...

Rajuja väitteitä paljastuskirjassa: Prinsessa Diana mukiloi rukoilevaa prinssi Charlesia toistuvasti – mollasi ja alisti aviomiestään - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Kirjan mukaan Diana irvaili Charlesille usein, että hänestä ei koskaan tule kuningasta. Prinsessa teki sen siksi, että tiesi sen saavan miehensä syvän tyrmistyksen valtaan.

Bedell Smith väittää myös, että Dianalla oli tapana lyödä Charlesia päähän, kun mies polvistui rukoilemaan iltaisin heidän sänkynsä viereen. Väitteiden mukaan Diana jatkoi miehen sättimistä ja haukkumista koko rukoilemisen ajan.

Kirja kuvailee myös Charlesia epäimartelevassa valossa ja kertoo, että Charles ja hänen henkilökuntansa joutuivat kestämään Dianan hämmentävää ja usein raivostuttavaa käyttäytymistä. Charles ja hänen henkilökuntansa yrittivät usein lepytellä ja rauhoitella prinsessaa onnistumatta siinä. Lopulta he luovuttivat kokonaan ja ”hylkäsivät” hänet.

Anonyymi kirjoitti...

Miespuoliset jalkapallokannattajat pukeutuivat musliminaisten käyttämiin kasvohuntuihin pottuillakseen poliiseille: ”Kiitos porsaanreiästä!”

Ruotsalaisen jalkapallojoukkueen AIK:n kannattajat pukeutuivat AIK – Häcken -jalkapallo-otteluun erikoisella tavalla. He nimittäin laittoivat kasvojensa peitoksi niqab-kasvohuivin.

Niqab eli kasvohuntu on musliminaisten käyttämä, kasvot lähes kokonaan peittävä vaate, jossa on pieni aukko silmille.

Syy tähän tempaukseen olikin sitten vähän erikoisempi. Vuonna 2013 Ruotsissa kiellettiin jalkapallofanelta kasvojen peittäminen jalkapallokatsomoissa. Tarkoituksena säännöksellä oli kitkeä pois anonyymina suoritettua jalkapallohuliganismia.

AIK:n fanit päättivät kiertää säädöstä vaatetuksella, jota viranomaisilla ei ole mahdollista kieltää, sillä Ruotsissa viranomaiset eivät saa puuttua vaatetukseen, jonka voi perustella uskonnonvapaudella.

”AIK:n fanit käyttävät nyt tällaisia huntuja, sillä haluamme olla vapaita. Kiitos porsaanreiästä!”, AIK:n fanien katsomolakanassa sanottiin.

Anonyymi kirjoitti...

Edes muutto ei pelastanut perhettä - Sekava naapurin rouva selvitti osoitteen ja uhkaili turpaanvedolla

Anonyymi kirjoitti...

Nyt tulivat transuhuorat:

Erikoinen ilmiö pulpahti Helsingin prostituutiokentässä: Nyt tulevat tällaiset ilotytöt! | Como

Anonyymi kirjoitti...

Isoäidin painajainen - Tytär vei pienet lapsensa epämääräisiin oloihin, lastensuojelu ei auta

Anonyymi kirjoitti...

Playboy palautti alastonkuvat ja myy itseään nyt feminismillä – tästä on kyse
Miestenlehti Playboy on nyt feministinen. Mitä siitä pitäisi ajatella?


Tiesittekö, että maailman kuuluisin miestenlehti Playboy onkin feministinen julkaisu?

Näin Playboy ainakin itse näkee itsensä:

viime perjantaina Playboyn verkkosivuilla julkaistiin juttu, jossa kymmenen yhtiön työntekijää kertoo, miksi he työskentelevät Playboyssa: 10 Feminists on Why They Work for Playboy

Jutun ”feministit” ovat eri-ikäisiä ja -näköisiä naisia, jotka työskentevät yhtiössä eri tehtävissä sosiaalisen median päälliköstä kuvatoimittajiin. He kertovat, miten heitä kuunnellaan ja arvostetaan, miten heidän kollegansa ja esimiehensäkin ovat naisia ja miten hyvä työympäristö Playboy on.

Feminismi tarkoittaa heille muun muassa naisten voimaannuttamista, samaa palkkaa ja omasta seksuaalisuudesta nauttimista.

Hugh Hefner perusti Playboyn vuonna 1953 ja on siitä lähtien toiminut yhdenvertaisuuden ja kansalaisoikeuksien sanansaattajana, jutussa kerrotaan. Playboy tuki e-pilleriä, aborttioikeuksia, raiskaustukikeskuksia ja päivähoitoa kun se ei vielä ollut suosittua ja yleisesti hyväksyttyä.

Samaan aikaan miljoonat miehet tutkivat lehden keskiaukeamaan ihan muissa tarkoituksissa.

Playboyn Feminismi-juttu on uusin käänne kehityksessä, jossa pornon edelläkävijänä tunnettu julkaisu yrittää pysyä tärkeänä keksimällä itsensä uudelleen:

Kehitys alkoi lokakuussa 2015, kun Playboy ilmoitti luopuvansa alastonkuvista sivuillaan.

Päätös oli jymyuutinen, koska Playboy on ollut monille suoranainen synonyymi kameralle keimaileville, alastomille naisille. Sen malleina on nähty niin Marilyn Monroe ja Pamela Anderson kuin suomalaisia naisia Linda Lampeniuksesta Kata Kärkkäiseen.

Syntyhetkellään vuonna 1953 Playboy oli monin tavoin edelläkävijä. Se oli radikaali julkaisu, joka näytti jotain, mitä ei muualla nähnyt: seksinnälkäisiä, iloisesti seksiin suhtautuvia naisia. Samaan aikaan se sai aikansa feministiaktivistit kimppuunsa, koska sen nähtiin objektivoivan mallejaan ja ajavan vain yhdenlaista seksuaalisuutta.

Sellaista, jossa nainen on koko ajan halukas seksiin ja saatavilla.

Playboysta tuli todella suosittu. 1970-luvulla lehden levikki oli 5,6 miljoonaa, ja sen suosituinta numeroa myytiin yli 7 miljoonaa kappaletta. Lehti sai suuren määrän kilpailijoita, joista suuri osa on jo kuopattu.

Sitten tuli internet ja muutti kaiken. Jatkuvasti saatavilla oleva, suurelta osin ilmainen nettiporno ja pornografisten kuvien leviäminen mainosten kautta joka puolelle yhteiskuntaa tekivät siitä tarpeettoman.

Vaikka Playboyn logo, rusettikaulainen pupu, on edelleen hyvin tunnistettava ja yhtiö on pysynyt kannattavana myymällä lisenssituotteita hajuvesistä koruihin, se alkuperäinen tuote eli Playboy-lehti kärsi, vaikka julkaisikin omat nettisivut. Vuonna 2015 lehden levikki oli laskenut 800 000:een.

Perinteiset suomalaiset pornolehdet ottivat takkiin samoin.

Niin yhtiö yritti uudistua jättämällä pois menneeseen maailmaan kuuluvat nakukuvat. Ensimmäinen, uudenlainen numero ilmestyi maaliskuussa 2016.

Sitä ei kauaa kestänyt: tämän vuoden helmikuussa Playboy ilmoitti alkavansa julkaista alastonkuvia jälleen.