perjantaina, helmikuuta 16, 2018

Cuck-miehen muotokuva

Urban dictionary kuvaa cuck-miestä seuraavasti:
Mies, joka hakee epätoivoisesti naisten hyväksyntää. Epätoivoisuus johtaa omien arvojen ja arvokkuuden hylkäämiseen, sekä kyvyttömyyteen pitää  puoliaan.
 Miesasiakontekstissa cuck voidaan määritellä seuraavasti:
  • CUCK = feministien hännystelijä
Cuck-miehen omanarvontunto riippuu feministeiltä saadusta hyväksynnästä, jonka eteen cuck-mies on valmis tekemään lähes mitä tahansa. Miehekäs herrasmaisuus on niksahtanut cuck-miehessä kuvottavaksi mateluksi.

Cuck-miehen fyysistä olemusta määrittää yleensä pullamainen voimattomuus ja itsetyytyväinen virne. Cuck-mies ei ole pystynyt saavutuksiin maskuliinisuuden saralla, joten hän on omaksunut korvaavaksi saavutukseksi feminismin pakonomaisen palvomisen.


Cuck-mies uskoo feministien ylenpalttisen kehumisen ja miesten haukkumisen johtavan naisten sydämiin, mutta totuus on valitettavasti toinen. Vaikka cuck-mies saakin näennäisiä kehuja netin päivystäviltä feministeiltä ja SETA-aktiiveilta, kukaan ei pohjimmiltaan kunnioita cuck-miestä.

Cuck-mies on eräs säälittävimmistä miestyypeistä, joka on seurausta miehisyyden uhraamisesta feminismin epäpyhälle alttarille.

216 kommenttia:

«Vanhin   ‹Vanhempi   201 – 216 / 216
Anonyymi kirjoitti...

Ruotsin uusi raiskauslaki etenee: Seksi ilman suostumusta muuttuu laittomaksi ja lakiin ilmestyy ”tuottamuksellinen raiskaus”
Myös Suomen eduskunta on käsitellyt muutosta raiskauslakiin.


RUOTSIN hallitus jättää tänään tiistaina valtiopäiville esityksen uudesta seksuaalirikoksia koskevasta laista.

Uudessa laissa olennaista on suostumuksen korostaminen: heinäkuusta alkaen seksi ilman molempien osapuolien suostumusta on aina laitonta.

Ruotsin nykyisessä laissa raiskauksen tunnusmerkkien täyttyminen vaatii väkivallan käyttöä tai sillä uhkaamista tai ainakin sitä, että uhri on ollut erityisen haavoittuvassa tilassa.

Ruotsissa on vähemmistöhallitus, mutta tälle lakimuutokselle pitäisi olla parlamentissa enemmistö tiedossa.

RUOTSIN lakiehdotuksia arvioiva viranomainen lagrådet arvosteli lakiesitystä epäselvyydestä suostumuksen määrittelyssä. Nyt lakiin on lisätty muotoilu, jonka mukaan ”tuomioistuimen täytyy erityisesti ottaa huomioon, onko vapaaehtoisuus ilmaistu sanoin, toimin tai jollakin muulla tavalla”.

Rikoslakiin ilmestyy myös kaksi uutta rikosnimikettä: tuottamuksellinen raiskaus ja tuottamuksellinen seksuaalinen ahdistelu. Lakikielessä tuottamuksellinen tarkoittaa huolimattomuudesta tai varomattomuudesta johtuvaa, ei tahallista.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että rikoksesta voidaan tuomita myös sellaisessa tapauksessa, joissa tekijä ei ole ymmärtänyt toisen osapuolen vastentahtoisuutta vaikka hänen olisi pitänyt se ymmärtää.

Ruotsin asianajajayhdistys on arvostellut uutta lakia ja sanonut, että se ei johda suurempaan tuomioiden määrään todisteiden saamisen vaikeuden vuoksi.

Sosiaalidemokraattien oikeusministeri Morgan Johansson on toista mieltä, vaikka myöntääkin, että raiskausten selvittelyssä on vastedeskin usein kyse sana sanaa vastaan -tilanteista.

Johansson sanoi HS:n haastattelussa Sälenissä tammikuussa, että Ruotsissa aivan liian moni raiskaus jää nykyään ilman tuomiota.

”Kun laajennamme rikoksen määritelmää, myös tuomioita tulee väistämättä lisää”, hän totesi tuolloin.

Ennen kaikkea hallitus on kuitenkin painottanut uuden lain signaalivaikutusta. Hallituksen mukaan laki antaa selkeän viestin siitä, että seksin pitää aina perustua vapaaehtoisuuteen.

Vaikutusta vahvistaakseen hallitus aikoo ohjata puoli miljoonaa euroa euroa vuodessa 13–25-vuotiaille suunnattuun valistustyöhön.

SUOMESSA on keskusteltu viime aikoina samasta asiasta.

Eduskunta käsitteli juuri kuun alussa rikoslain raiskausta koskevan pykälän uudistamiseen tähtäävää lakialoitetta, joka on idealtaan hyvin samanlainen kuin Ruotsin uusi laki. Siinäkin lain ytimenä on suostumus. Aloitteen jätti eduskunnan naisverkosto.

Suomen nykyisessä raiskauksen määritelmä lähtee siitä, että tilanteeseen liittyy väkivallan käyttöä tai sillä uhkaamista.

Oikeusministeri Antti Häkkänen (kok) on asettanut asiantuntijatyöryhmän selvittämään lain uudistamista.

Asiasta on vireillä myös kansalaisaloite.

Anonyymi kirjoitti...

MARIA VEITOLAN VIERAILU LAURA HUHTASAAREN LUONA AIHEUTTI SOMERAIVON: JUONTAJA JULKAISI PILKKAKUVAN JA NÄPÄYTTI KUNNOLLA TAKAISIN - KATSO

Mediapersoona Maria Veitola, 45, on kertonut olevansa feministi. Hän julkaisi viime syksynä Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa haarat levällään. Kuvan yhteyteen oli laitettu hashtagiksi womenspearding. Kyseisessä Instagram-villityksessä poseerataan haarat levällään, ja sen tarkoituksena on vapauttaa naiset siitä ajatuksesta, että naisten tulisi istua julkisilla paikoilla "naismaisesti". Tarkoituksena on, että naiset voivat istua yhtälailla haarat levällään kuin miehetkin.

- Muistakaa naiset että mä oon teidän sisko ja ystävä. Ja muistakaa miehet että fiksuinta mitä voit elämässäs tehdä on tukea naisia. Kyse ei oo siitä että naiset vastaan miehet. Kyse on siitä että me kaikki, sukupuolesta, iästä ja ihonväristä huolimatta ollaan ihmisinä samanarvoisia ja me voidaan ja meidän pitää tehdä asioita yhdessä, Maria kirjoitti kuvansa yhteyteen viime syksynä.

TV-SARJA HERÄTTI KESKUSTELUA
Viime viikolla nähdyssä Yökylässä Maria Veitola -jaksossa Maria vieraili evoluutioteoriastaan tunnetun poliitikon Laura Huhtasaaren luona Porissa. Maria kertoi jo jakson alussa, että hänen olonsa ennen vierailua oli hieman epämukava, sillä naiskaksikon arvomaailmat poikkeavat toisistaan huomattavasti. Jakso herätti paljon keskustelua sosiaalisessa mediassa. Myös Laura kirjoitti Marian vierailusta Uusi Suomi -blogiinsa.

- Maria Veitola selittelee käymistään minun luonani, että onhan hän päätöksentekijä. Luonnollisesti Maria korostaa sitä niin kuin muutkin tekevät, jotka haluavat säilyttää kasvonsa, että ovat KAIKESTA ihan eri mieltä kanssani, Laura kirjoitti.

JULKAISI ITSEÄÄN HERJAAVAN KUVAN
Tänään tiistaina (20.3.) Maria julkaisi Instagram-tilillään kuvan tviitistä, joka liittyi kyseiseen jaksoon.

- Toinen heistä on iloinen, onnellinen, hyväntuulinen, tasapainoinen, minua blokkaamaton, naisellinen, kaunis, äiti, vaimo, hyvä ihminen. Toinen on...feministi, kuvassa luki.

Maria on kirjoittanut kuvan yhteyteen, että tviitin on todennäköisesti tarkoitus loukata häntä, mutta hän kertoo ottavansa kirjoituksen kohteliaisuutena. Radio Helsingin sisältöjohtajanakin tunnettu Maria kertoo olevansa ylpeä feministisistä aatteistaan.

- Feminismiä tarvitaan mm siksi että maailma on täynnä urpoja, jotka kokevat oikeudekseen ja velvollisuudekseen kertoa millainen nainen on oikea ja hyväksyttävä eli miten nainen saa olla olemassa, Maria kirjoittaa kuvan yhteyteen.

Kuva on kerännyt useita kommentteja puolesta ja vastaan.

- oot mun idoli! Sä oot niin poweria nainen ja keskustelet rohkeasti ja rakentavasti vaikka olisit eri mieltä. Iso peukku siitä, eräs seuraajista kommentoi.

Kannustusviesteistä huolimatta Maria on saanut myös toisenlaisia viestejä.

- On tainut osua kovin kovaan,kylmään sydämeen,kun Maria,Laurasta on pidetty sinua sympaattisempana ihmisenä ja monet on kyllästyneet sun juttuihin!?Mikset anna asian jo vaan olla!Ota taas joku muu hampaisiisi,ihmiset pitää vaihtelusta,jopa ihmiset,jotka pitävät muiden ihmiste loukkaamisesta!Minä en pidä susta lainkaan,en ennen Laurastakaan,mutta hän on todella symppis, eräs seuraajista kommentoi.

Anonyymi kirjoitti...

Kauko Röyhkä ottaa kantaa Aku Louhimies -kohuun: ”Oliko aivan pakko tuoda asia julkisuuteen ja koko kansan retosteltavaksi?”

auko Röyhkä ottaa Facebook-sivullaan kantaa viime päivinä kohua herättäneeseen Aku Louhimiehen tapaukseen. Useat Louhimiehen elokuvissa esiintyneet naisnäyttelijät ovat kertoneet julkisesti Louhimiehen arveluttavista työmetodeista, ja julkisessa keskustelussa on näkynyt aiheesta monenlaisia mielipiteitä. Joidenkin mielestä kysymys on ollut äärimmäisistä keinoista, joilla näyttelijöitä on piiskattu parempiin roolisuorituksiin, ja toisten mielestä Louhimies on syyllistynyt yksiselitteisesti ahdisteluun, naisnäyttelijöiden nöyryyttämiseen ja kiusaamiseen.

Röyhkä ei ainakaan ole yksiselitteisyyden kannalla. Hänen mielestään Louhimiehen eilinen haastattelu Ylen A-Studiossa muistutti ”julkista ruoskimista, jota harrastettiin keskiaikana”.

”Täytyy huomauttaa, että muutamat noista Akun kaltoin kohtelemista naisnäyttelijöistä ovat lyöneet itsensä läpi nimenomaan hänen elokuvissaan. Nyt he ovat isoja tähtiä, joilla riittää töitä”, Röyhkä kirjoittaa ja jatkaa:

”Varmaan Louhimies on toiminut väärin, ja ohjaajien mielivaltaa pitää hillitä, mutta asiat eivät aina ole niin yksiselitteisiä. Täytyykö Louhimiehen elokuvat nyt kieltää? Ja samantien Kubrickin, Hitchcockin, Polanskin ja Woody Allenin?”

Röyhkän puheenvuoro keräsi pitkän rivin kommentteja ja kritiikkiä, joten laulaja julkaisi muutamaa tuntia myöhemmin toisenkin viestin aiheesta.

”Uskon, että kyseiset näyttelijättäret ovat joutuneet kokemaan kovia hänen ohjauksessaan. Mutta oliko aivan pakko tuoda asia julkisuuteen ja koko kansan retosteltavaksi? Eikö olisi riittänyt, jos näin monta merkittävää naisnäyttelijää olisi tehnyt ohjaajalle yhteisen kirjallisen valituksen?” Röyhkä kirjoittaa.

”Fiksuna miehenä Aku olisi varmasti ottanut onkeensa ja muuttanut tyyliään. Elokuva-ala on hyvin herkkä, projekteille on erittäin vaikea saada rahoitusta, eikä kukaan halua huonoa julkisuutta. Oliko näyttelijättärien tarkoituksena vaikeuttaa Louhimiehen työskentelyä? Onneksi Tuntematon sotilas sai yli miljoona katsojaa.”

Jotenkin on helppo arvata, että Röyhkän puheenvuoro kirvoittaa vielä parikin vastapuheenvuoroa. Tämä kohu ei taida hälvetä aivan äkkiä. Lue Röyhkän alkuperäiset FB-viestit alapuolelta:

Anonyymi kirjoitti...

Naiset ovat kautta historian käyttäneet seksuaalista valtaansa miehiin
Jos myös heteronaisen katse hakeutuu rintavakoon, miksi vain miehen katsetta pidetään hävyttömänä?


TASA-ARVON päivänä ja ­#metoo-kampanjan ollessa yhä voimissaan oli vaihteeksi ilo kuunnella miesten ajatuksia tasa-arvosta Roman Schatzin Maamme kirja -ohjelmassa. Terminä tasa-arvo näyttää vakiintuneen pelkästään naisten tasa-arvoon, tai oikeammin sen puutteeseen. Töitä puutteen korjaamiseksi on tehty, ja myös parannuksia naisten asemaan on saatu aikaan, vaikka samapalkkaisuutta ei ole vielä saavutettukaan.

Tuntuu kuin tasa-arvokeskustelussa nämä parannukset halutaan sivuuttaa – kuten myös se, että on edelleen ”vanhanaikaisia” naisia, jotka haluavat jäädä kotiin hoitamaan lapsia, sekä naisia, jotka siirtyvät syystä tai toisesta hyvin palkatusta työstä huonommin palkattuun työhön. Nämäkin näkyvät huononnuksena tasa-arvoa arvioitaessa. Myös eduskunnan sukupuolijakaumaa pidetään epätasa-arvoisena, vaikka äänioikeutetuista naisia on yhtä paljon kuin miehiä.

Kirjailija Lena Andersson peräänkuulutti haastattelussaan (HS Kulttuuri 18.3.) suhteellisuudentajua mittavaksi paisuneen #metoo-kampanjan suhteen, sillä kampanjaan liittyy myös huolestuttavia piirteitä.

On hyvä muistaa, että naiset ovat kautta historian käyttäneet seksuaalista valtaansa miehiin ja käyttävät sitä edelleen tietoisesti tai tiedostamattaan esimerkiksi paljastavalla pukeutumisellaan. Vaate on aina viesti. Kun edessäni istuu uhkea nainen povi näyttävästi tarjolla, en voi olla vilkuilematta sitä. Jos myös heteronaisen katse hakeutuu rintavakoon, miksi vain miehen katsetta pidetään hävyttömänä?

Ei oikeutta voi vaatia, jos samalla ei ole valmis ottamaan vastuuta.

Raija Partanen

Järvenpää

Anonyymi kirjoitti...

Feministinen keskustelu on mennyt miesten mollaamiseksi
Olkaamme onnellisia, että Suomessa on hienoja miehiä, jotka kantavat vastuuta perheensä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.


MIKÄ nykyfeminismiä vaivaa? Naisten aseman parantaminen maailmanlaajuisesti on erittäin tärkeää. Sukupuoliroolittunutta yhteiskuntaa tulee muuttaa. Tämä tulisi tehdä aidosti tasa-arvoa kunnioittaen.

Feministinen keskustelu Suomessa on mennyt miesten mollaamiseksi. Voisimmeko keskittyä tasa-arvon parantamiseen, ei vain naisten aseman parantamiseen? Käsitykseni mukaan nykyajan pohjoismaalaiset miehet arvostavat naisia ja osallistuvat kotitöihin sekä lasten­hoitoon. Heidän asenteensa ­tasa-arvoon on aivan erilainen kuin edeltävien sukupolvien.

BLOGGAAJA ja feministiaktiivi Minna Salamia käsitelleessä ­jutussa (HS Nyt 13.3.) Salami heitti ajatuksen, että termi ­”vaimo” muutettaisiin ”koti­työläiseksi”. Tämä voi päteä moneen naiseen maailman­laajuisesti. Suomessa termi olisi voinut olla käytössä sota-ajan jälkeen, mutta nykypäivänä ei. Lähipiirini perheissä mies osallistuu kotitöihin ja lastenhoitoon, jos hänelle ­annetaan siihen mahdollisuus. Enkä usko eläväni kuplassa.

MIHIN vastakkainasettelua sukupuolten välillä tarvitaan? ­Lena Andersson (HS Kulttuuri 18.3.) puhui asiasta käsitellessään #metoo-kampanjaa: ”Sanotaan, että kaikki mitä naiset sanovat on pyhää. He eivät voi valehdella. He eivät voi sanoa asioita saadakseen etuja.” Sekä: ”Ja mitä tahansa miehet sanovat, se ei ole kiinnostavaa.”

Miten käy tulevien suku­polvien? Miten käy poikien, jos nykyinen feminismityyli jatkuu?

Miesten yleistetään puhuvan naisista alentavasti ja tuijottavan naisten intiimejä alueita. Osa miehistä tekee niin, mutta niin tekee osa naisistakin. Kyllä nainenkin osaa alistaa miestä, puhua miehistä halveksivasti ja arvioida ronskisti seksikumppaneitaan.

Jos haluamme pitää huolta lapsistamme, meidän pitää kääntää keskustelu Suomessa naisten arvon parantamisesta tasa-arvon parantamiseen. Eikö se ole feminismin alkuperäinen tarkoitus?

Yritysten hallituksiin ollaan ajamassa naiskiintiöitä ja naisten osuutta lehtijutuissa halutaan lisätä. Miksi emme sitten tasa-arvoisesti puhu siitä, miten miehille turvataan koulutus­paikat? Pojat pärjäävät tyttöjä huonommin koulussa, naiset täyttävät lukiot ja yliopistot. Voisimmeko olla ilman kiintiöitä ja edistää sitä, että pätevin ja tehtävään soveltuvin valitaan?

MAAILMASSA on miljoonia naisia, joilla ei ole ihmisarvoa, ­itsemääräämisoikeudesta puhumattakaan. Tähän on puututtava. Naisasialiikettä tarvitaan. Me naiset voisimme kuitenkin Suomessa antaa anteeksi iso­isiemme virheet.

Olkaamme onnellisia, että meillä on hienoja miehiä, jotka kantavat vastuuta perheensä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista (joka ei myöskään ole ­yksin miesten vastuulla). Emmehän halua historian kääntyvän päälaelleen niin, että pian miehistä tulee alistettuja?

Sanna Piilo

Hyvinkää

Anonyymi kirjoitti...

Aikuisviihdenäyttelijänä työskentelevä miestähti: Näin saat jokaisen naisen antautumaan sängyssä

Aikusviihteen parissa peräti 15 vuotta näytellyt Loupan kertoo Ina <3 porno -ohjelman neljännessä jaksossa ajatuksista, joita hänellä on naisen käsittelystä sängyssä. Ina Mikkolan haastattelussa hän puhuu avoimesti siitä, kuinka hän on opetellut taidokkaaksi rakastajaksi.

– Tärkeintä on olla tuntuma naiseen ja ymmärtää, kuinka pitkälle naista pitää vietellä. Täytyy olla sinut itsensä kanssa. Epävarmuutta ei pääse pakoon. Silloin roolisuoritus ei suju hyvin, hän kertoo.

”Jokaisella naisella on oma nappulansa”
Loupan on sitä mieltä, että tie naisen sydämeen ja mielihyvän tuntemiseen piilee naisen kunnioittamisessa. Kun nainen kokee olevansa arvokas, on hänen mukaansa varmaa, että seksikin sujuu.

– Jos olet kohtelias ja kunnioitat hänen rajojaan ja reviiriään, jokainen nainen missäpäin maailmaa hyvänsä antautuu tahtomallasi tavalla, hän toteaa.

– Jokaisella naisella on oma nappulansa. Olen iloinen, että saan löytää sen.

Työssään aikuisviihdetähti kertoo panostavansa kaikkein eniten naisen tulkitsemiseen seksin aikana. Tällöin myös lopputulos on hänen mukaansa paras.

– Minulla ei ole tyyliä näyttelijänä. Tyylini määräytyy naisen mukaan. Yritän aina tehdä sitä, mistä nainen nauttii, Loupan toteaa.

– Jos nainen nauttii, elokuvasta tulee hyvä.

Ina <3 porno Subilla keskiviikkona klo 22

Anonyymi kirjoitti...

Maria Veitolaa pilkataan yövierailustaan Huhtasaarelle - nyt heiluu feministikortti: Huhtasaari: ”On lukuisia eri tapoja olla nainen”

Maria Veitola julkaisi Instagramissaan pilkkatviitin, jossa vertailtiin häntä ja hänen Yökylässä Maria Veitola -ohjelman viimeisintä vierasta Laura Huhtasaarta.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelman viimeinen vierailu kansanedustaja Laura Huhtasaaren (ps) kotiin on aiheuttanut jälleen liikehdintään somessa.

Nimittäin Maria Veitola julkaisin Instagramissaan tviitin, jossa häntä ja Laura Huhtasaarta vertailtiin. Vertailun tarkoituksena oli imarrella etenkin Huhtasaarta.

- Toinen heistä on iloinen, onnellinen, tasapainoinen, minua blokkaamaton, naisellinen, kaunis, äiti, vaimo, hyvä ihminen. Toinen on... feministi, Marian julkaisemassa tviitissä kirjoitetaan.

Tekstin ohessa on julkaistu kuva, jossa ovat sekä Maria Veitola että Laura Huhtasaari.

- Tän twiitin on ilmeisesti tarkoitus pilkata mua, mut hei, mä otan tän pelkästään kohteliaisuutena. Ja ylpeä siitä AF, Maria Veitola vastaa pilkkaajalleen.

- Feminismiä tarvitaan mm siksi, että maailma on täynnä urpoja, jotka kokevat oikeudekseen ja velvollisuudekseen kertoa millainen nainen on oikea ja hyväksyttävä eli miten nainen saa olla olemassa, Maria jatkaa.

Myös Laura Huhtasaari on osallistunut keskusteluun.

- En ole nykyfeministi, mutta siitä olen samaa mieltä, että on lukuisia eri tapoja olla nainen. Kukaan meistä naisista ei ole väärällä tavalla nainen, Laura jatkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Tyttöjen itsetuntokurssi karahti kiville – "Itsetunto ei ole sukupuolikysymys"
Kokkolan ruotsinkielisten yläkoululaisten valinnaisainevalikoimaan ei tule ensi syksynä itsetuntokurssia.


Kokkola ei järjestä kohuttua itsetuntokurssia ruotsinkielisille yläkoululaisille. Kurssia ei ole sivistyslautakunnan hyväksymässä valinnaisainevalikoimassa, vaikka Donnerin koulu suunnitteli sitä ensi syksyksi.

Sivistyslautakunnan puheenjohtaja Sari Innanen kommentoi, että kurssin suuntaminen vain toiselle sukupuolelle on sukupuolisyrjintää.

– Idea ja tarkoitus oli hyvä, mutta toteutus ei nyt toiminut. Itsetunto ei ole sukupuolikysymys ja siksi asia sai negatiivisen kaiun.

Itsetunto-kurssin olisi pitänyt olla yhteinen sekä tytöille että pojille. Yläkoulu suunnitteli viimeiseen asti kahta erillistä kurssia.

Suunnitteilla omat kurssit tytöille ja pojille
kun koulu kertoi järjestävänsä vain tytöille nuorten itsetuntoa vahvistavan valinnaiskurssin. Myöhemmin koulu ilmoitti suunnittelevansa vastaavaa kurssia myös pojille.

Koulu päätti kuitenkin alistaa päätöksen sivistyslautakunnalle ja kysyi kantaa myös tasa-arvovaltuutetun toimistosta ja opetushallituksesta. Opetushallitus suhtautui asiaan varauksellisesti.

Kurssin tuomitsi pari viikkoa sitten myös Miesten tasa-arvoyhdistys.

Anonyymi kirjoitti...

Toimittaja Ina Mikkola saa seksikkään sylitanssin uutuusohjelmassa: ”Todella kutkuttava kokemus”

Ina <3 porno -ohjelman viidennessä jaksossa Ina Mikkola tapaa Etelä-Afrikassa maan pornoalan pioneerit ja pohtii, kuinka merkityksellistä on kuluttaa lokaalisti tuotettua aikuisviihdettä.

Jaksossa Mikkolla ottaa myös vastaan sylitanssin strippiklubilla työskentelevältä mieheltä. Kokemus juurtui voimakkaana toimittajan mieleen.

– Sinulla on livepornoesitys edessäsi. Herranjumala hänen liikkeet, miten taidokkaan seksuaaliset. Samaan aikaan olin lukossa ja avoin. Tärisen vaan tästä. Kehoni on sellaisessa värisevässä tilassa, enkä tiedä, että mitä minun pitäisi ajatella. Suosittelisin tätä kaikille, nainen kuvailee.

– Todella kutkuttava kokemus.

Anonyymi kirjoitti...

Kun katson pornoa, haluan katsoa utopiaa – siinä mies ei edes voi olla huonolla tavalla itsekäs
Pornon kuvaamassa utopiassa, järki ja sek­suaalinen halu eivät ole ristiriidassa. Joskus se voi tuntua rauhoittavalta, kirjoittaa Kyösti Niemelä kolumnissaan.


KUN katson pornoa, haluan katsoa utopiaa. Ymmärsin tämän paremmin luettuani feministifilosofi Nancy Bauerin esseetä Pornutopia, joka sisältyy hänen kirjaansa How to do Things with Pornography.

Pornon kuvaamassa utopiassa, Bauer sanoo, järki ja sek­suaalinen halu eivät ole ristiriidassa. Todellisessa maailmassa jaetaan rangaistuksia ihmisille, joita halu vie liikaa, mutta pornossa ei.

Toisin sanoen pornon ulkopuolella ei kannata laittaa kättä hierojan pakaroille ja sanoa ”mmm-hmm” eikä alkaa stripata putkimiehelle. Pornossa sellainen palkitaan. Ja toisin kuin todellisessa maailmassa, pornossa ihmisten halut sopivat yhteen, Bauer korostaa. Toista voi kohdella täysin omien halujen mukaisesti, esineellistävästikin, ja silti toinen vain nauttii.

VIETTELY ja seksi ovat miinakenttiä, täynnä ennakoimattomia ja herkkiä juttuja. Ihmiset ymmärtävät toisensa väärin. Ihmiset kokeilevat ja epäonnistuvat. Ihmiset ovat hauraita ja epävarmoja.

Nolostuminen ja nöyryytetyksi tuleminen on aina nurkan takana, ainakin meille heteromiehille. Esimerkiksi viettelyn yrittämiseen kuuluu aina riski. Naiset voivat torjua meidät ivallisesti tai loukkaantuneesti.

Tosielämän seksissä miehen on seurattava naisen reaktioita ja kommunikoitava saadakseen tietää, mikä miellyttää. Pornoelokuvien mies ei usein edes voi olla huonolla tavalla itsekäs, sillä juoneen yleensä kuuluu, että elokuvien naishahmot pitävät kaikesta. Siksi monelle miehelle, myös minulle, pornon kitkattomuus on rauhoittavaa. Ei siis vain kiihottavaa vaan myös rauhoittavaa.

PORNO auttaa viemään ajatukset monimutkaisesta ja epävarmasta ihmissuhteiden maailmasta. Pornon kuluttajille se voi olla turvasatama sekasorron keskellä, rahtunen keinotekoista armoa. Rakastan musikaaleissa sitä kohtaa, jossa ihmiset yhtäkkiä alkavat laulaa ja tanssia. Vastaavasti pornoelokuvissa lempikohtiani ovat yleensä ne lyhyet hetket, joina seksi alkaa. Näissä kohdissa arki maagisesti katkeaa. On utopian vuoro.

Anonyymi kirjoitti...

Alikersantti Kaisla, 20, haluaisi kokeilla sekatupia - "Tiedän poikia, jotka eivät ole koskaan jutelleet tyttöjen kanssa"

Kurkusta on katkennut verisuoni. Oletko kova huutamaan? oli lääkäri kysynyt tutkiessaan Kaisla Luukkaisen, 20, kurkkua.

Alikersantti Luukkaista naurattaa tämä tapaus:

- Luukkaiset ovat kovia kailottamaan, mutta olen siis vienyt kailottamisen seuraavalle tasolle, hän toteaa.

Vaikka verisuoni oli ilmeisesti katkennut huutamisesta, Luukkainen sanoo, ettei huutamisella mitään saavuteta. Päinvastoin, käskyt tulee antaa rauhallisesti ja napakasti.

Kun Luukkainen viime heinäkuussa pukeutui Kainuun prikaatissa puolustusvoimien varusteisiin, hän ryhtyi tarkkailemaan, miten heitä johdetaan.

Yksi Luukkaisen haaveista toteutui viime vuonna, jolloin hänet valittiin Suomen varusmiesliiton liittohallitukseen jäseneksi.

Viime aikoina keskustelua on herättänyt se, pitäisikö varusmiespalvelussa miehille ja naisille olla omat tuvat vai pärjättäisiinkö sekatuvissa.

- Olen esittänyt, että kokeiltaisiin asiaa niin, että testihenkilöillä olisi alokasaikana omat tuvat ja sitten Haminassa RUKissa sekatuvat.

- Asialla on vaikutusta etenkin alkuvaiheessa ryhmäytymiseen, sitä paitsi metsässä maastoharjoituksissa ollaan joka tapauksessa samoissa teltoissa.

Luukkainen sanoo, että tytöt aristelevat yksityisyyden häviämistä sekatuvissa mutta että myös pojat saattavat olla niitä vastaan.

- Puolustusvoimien tutkimuksen mukaan pojat ovat hiukan enemmän sekatupia vastaan kuin tytöt. Ymmärrän sen, sillä tiedän itsekin poikia, jotka eivät ole koskaan edes jutelleet tyttöjen kanssa.

Pitäisikö armeija olla pakollinen myös tytöille? Tähän Kaisla Luukkainen ei ota kantaa, vaikka haluaakin koko ikäluokan -sekä tytöt että pojat- kutsuntoihin.

- Myös tytöille olisi tarpeen lääkärintarkastus, joka kutsuntojen yhteydessä tehdään, sillä monella saattaa olla useita vuosia edellisestä lääkärintarkastuksesta.

Anonyymi kirjoitti...

Näkökulma: Seksuaalisesta ahdistelusta puhuminen ei ole lynkkaamista, vaan pyrkimys saada asiat muuttumaan

Olin ehkä 9- tai 10-vuotias, kun perheelleni tuttu mies läiskäisi minua perseelle. Kun kysyin - silloin vielä pelkäämättä - miksi hän niin teki, totesi hän, noin nelikymppinen mies, että ”kun joku on noin hyvää, pitää sitä jakaa”.

En ollut edes teini-ikäinen. Sen jälkeen olen kohdannut lukemattomia lääpintöjä.

Kohtaamani läiskyttelyt, halventavat sukupuoleni perusteella alentamiset ja kehooni julkisella paikalla kohdistuneet esineellistävät kommentit ovat jatkuneet. Ne tulevat jatkumaan varmaan niin kauan kuin olen olemassa.

Siihen pitäisi tottua, se on ollut viesti. Pitäisi tottua siihen ja olla tyytyväinen siihen, että joku kokee asiakseen ilmoittaa minun olevan pantavan näköinen, tai että joku haluaisi nähdä sääreni ympärilleen kietoutuneina, tai että noiden tissien välissä kelpaisi nukkua. Tuota kelpaisi sitä ja tätä, kuin olisin joku huonekalu tai lihanpala.

Te puhutte minusta. Minun kehostani. Kehosta, joka on minun. Kehosta, jossa elää ihminen. Kehosta, jonka läpsimiseen ja hinkkaamiseen ja arvosteluun liittyy väistämättä myös henkinen puoli: minun henkinen hyvinvointini, minun omanarvontuntoni, minä.

#metoo-kampanjaa ja kokemistaan vääryyksistä kertovia naisia sanotaan noitavainoksi, lynkkaamiseksi, ristiinnaulitsemiseksi.

Tämä ei ole noitavainoa. Noitavainoa on se, mitä on harrastettu vuosikymmenet pukuhuoneissa, kabineteissa, käytävillä ja pubien nurkissa, kun naissukupuolisista on puhuttu halventavasti pantavina huorina ja tyhminä lehminä ja ajateltu, että on ihan täydellisen hyväksyttävää painautua liki, vaikka toinen sanoisi selkeästi EI.

#Metoo-kampanja on se, kun sanotaan "ei". Samalla kerromme, mitä me olemme kokeneet - jotta tästä kampanjasta pöyristyvät saisivat kuvitella, miltä ne tilanteet ovat kokijoista tuntuneet.

Tämä ei ole hienohelmaisuutta tai herkkyyttä, tämä on tilanne, jossa me julistamme oman ihmisarvomme, koska se ei tunnu olevan itsestäänselvää, kuten sen pitäisi olla.

”Syyllistätte tässä nyt koko miessukupuolta”, kuulen jonkun siellä hihkuvan. Ei. Emme syyllistä ketään. Me kerromme kokemistamme kauheuksista. Jos sen kokee syyllistämisenä, kehotan katsomaan peiliin.

”Mutta eihän tässä uskalla enää sitten katsoa minnekään, kun heti syytetään jostain”, huutaa siellä toinen ääni. Jos katsominen on mielestäsi sama kuin toiseen luvatta kajoaminen, olisi aika tarkentaa määritelmiä katsomiselle.

”Mitäs kulkee minihameessa”, raikaa siellä jossain. Se, kulkeeko ihminen minihameessa, haalarissa vai totaalisen alasti ei ole kutsu tulla koskemaan. Ihmisen keho on sen ihmisen oma.

”No mutta minuakin ovat kyllä naiset sopimattomasti koskeneet, enkä minä ole valittanut”, sanoo joku. Tämä kampanja ei ole rajoitettu millekään sukupuolelle, tämä on kaikille avoin foorumi tuoda esiin kohtaamiaan tilanteita. Anna tulla: kerro, mitä sinulle on tehty. Älä vaikene kuoliaaksi sitä asiaa, sillä ilman puhetta ei tule ymmärrystä.

”Miksi ette puhuneet silloin aiemmin?” tiedustelee siellä joku. Koska valta-asetelma, koska oma asema, koska työtilanne, koska pelko kaiken menettämisestä, tarvitsetko lisää syitä?

Tämä ei ole vihakampanja, tämä ei ole lynkkaamista, tämä on vain hetki ja paikka, jona sorretut vaativat saada äänensä kuuluviin. Tämä on hätähuuto, tämä on avunpyyntö, tämä on toive, että asiat nähtäisiin ja niitä pyrittäisiin muuttamaan.

Aku Louhimiehen ja Törhösen kohtaamisista kertoneet naiset ovat nyt tämän keskustelun keskiössä. ”Oliko pakko tuoda asia julkisuuteen ja miksi piti ja miksi nyt?” tiedustellaan ympäri maan paheksuen näiden rohkeiden naisten ulostuloa.

Jonkun mielestä on ehkä turhaa muistella asioita, jotka ovat tapahtuneet vuosia tai vuosikymmeniä sitten. Minä muistan tuon ensimmäisen esineellistävän läiskäisyn yhä, sillä se näytti jollain tapaa minun asemani maailmassa. Pitäisikö minun pitää turpani kiinni siitä, kun minusta jo ennen teini-ikääni tehtiin esine?

Anonyymi kirjoitti...

Tuhoisia ajatuksia


EGYPTILÄINEN tv-kanava Alhadath Alyoum esitti helmikuussa Mohammad Hashemin haastattelun. Hashem kertoi olevansa ateisti. Hän sanoi, että alkuräjähdyksestä on enemmän todisteita kuin jumalasta ja ettei uskonto ole moraalin edellytys.

Juuri muuta hän ei saanut sanoa. Toimittaja Mahmoud Abd Al-Halim alkoi nykytermein sanottuna ”kehystää” haastateltavan puheita:

”Kiellät jumalan olemassaolon, hylkäät uskonnon ja periaatteet!”

”Olet sekava ja epäluotettava!”

”Et voi olla enää ohjelmassa, koska ajatuksesi ovat sopimattomia.”

”Emme voi edistää tuhoisia ajatuksia.”

Toimittaja katsoi kameraan: ”Pyydän katsojiltamme anteeksi, että meillä on tällainen egyptiläinen ohjelmassamme.”

MYÖS Vihreän Langan päätoimittajan olisi ilmeisesti pitänyt pyytää anteeksi. Maaliskuussa lehdessä oli juttu otsikolla ”Vuoteni konservatiivina”. Siinä toimittaja yrittää ymmärtää konservatiivista ajattelua.

Twitter-käyttäjä Sanni Laiho pettyi: ”Oon pettynyt siihen, et Vihreä Lanka julkaisi jutun, joka vaan vahvistaa ’kauheaa kun kuplassa eläminen on niin haitallista’ -narratiivia ja antaa tilaa konservatiivien arvoille.”

Vihreä nuori Brigita Krasniqi oudoksui: ”Tuntuu vaan oudolta, että samaan aikaan keskustellaan siitä, että ei tulisi antaa rasistiselle diskurssille tilaa mediassa ja sitten itse tehdään niin.”

Laiho ja Krasniqi tuntuvat ajattelevan, että media ei saa antaa tilaa vääränlaisille näkemyksille.

Samaa mieltä näyttää olevan Veikka Lahtinen, ”somen päivystävä moraalipäällikkö”, josta oli maaliskuun Image-lehdessä iso henkilöjuttu.

Blogissaan Lahtinen arvosteli Maria Veitolaa, joka oli ohjelmassaan vieraillut Laura Huhtasaaren kotona. ”On tärkeä kysymys, millaisia näkemyksiä pidetään hyväksyttävinä ja televisiokelpoisina.”

Egyptissä televisiokelvotonta on ateismi, Suomessa ilmeisesti konservatiivisuus.

USA:SSA halu suojautua ”tuhoisilta ajatuksilta” on mennyt tviittailua ja bloggailua pidemmälle. Brookings-instituutin kyselyn mukaan puolet amerikkalaisopiskelijoista hyväksyy kiistanalaisen luennoitsijan vaientamisen buuaamalla. Jos buuaaminen ei riitä, joka viides hyväksyy väkivallan.

Anonyymi kirjoitti...

KIITOS TULEVAISUUDESTA JULKAISEMISESTA YLÖS LOTTERIIN VOITTAVAT NUMEROT ON OLETTAVAT KYSYMYKSIÄ / WHATS APP +2347051758952 Hei, nimeni on Ade Hyvä lapsi Yhdistyneestä kuningaskunnasta olen iloinen voidessani jakaa tämän suuren todellisen elämän todistuksen, miten voitin seitsemänkymmentäyksi miljoonaa, viisikymmentä seitsemäntuhatta, neljäsataa kolmekymmentä yhdeksän kiloa. Kaikki unelmani tulivat läpi, kun otin yhteyttä tohtori Peteriin. ja kertoi hänelle arpajaiset. Minulla on niin paljon rahaa lippu vain varmistaakseni, että voitan. Mutta en koskaan tiennyt, että voitto oli niin helppoa, kunnes sain maailman suurimman oikeinkirjoituksen. jotka niin monet ihmiset ovat puhuneet tästä, on erittäin suuri lotossa olevien pelien valamisessa. joten päätin antaa hänelle kokeilun. Otin yhteyttä tähän hienoon tohtori Peteriin ja hän teki loitsun ja antoi minulle voittavan arpajaisten numerot. Mutta uskokaa minua, kun vedot olivat olleet joukossa voittajia. Voitin 71.057.439 puntaa. Tohtori Peter, olet maailman paras, näiden suurten tohtori Peter voit voittaa tuhansia rahoja arpajaisten kautta. Olen niin iloinen voidessani tavata nämä hienot miehet nyt, olen ikuisesti kiitollinen teille tohtori Peter, lähetä hänelle sähköpostia oma voittamasi arpajaiset numerot lähettävät sähköpostinsa: allmightbazulartemple@gmail.com tai Whats App hänelle +2347051758952 tai tutustu hänen verkkosivustoonsa http: // kiitos ystävän lukemisesta
Dr.Clement voi myös hoitaa koko taudin kasviperäisellä lääkkeellä
1. HIV / AIDS
2. HERPES simplex
3. CANCER
4. syylien sairaus)
5. Hepatiitti
6. krooninen haima
7. korkea veri
8. COPD (krooninen obstruktiivinen keuhkosairaus)
9 Hanki Ex Back


yanmaneee kirjoitti...

off white nike
coach outlet
cheap nfl jerseys
coach outlet online
vans outlet
michael kors outlet online
timberland outlet
yeezy boost 350
louboutin shoes
nike air max 2019

Mr Abdullah Ibrahim kirjoitti...

We offer personal Business loans services around the world. We strive to provide high quality service and high customer satisfaction, while possible financial services. We pride ourselves on our commitment to our customers; We can give you personal loans, auto loans, business / investment loans, short term loans. You can contact us for an affordable loan now at 2% interest rate. Contact us now via E-mail: abdullahibrahimlender@gmail.com whatspp Number +918929490461

«Vanhin ‹Vanhempi   201 – 216 / 216   Uudempi› Uusin»