perjantaina, toukokuuta 23, 2003

Ajankohtaiskatsaus: Häkämies hakkasi naisystävänsä, nyt he ovat riemulomalla etelässä. Upi hakkasi Saija Varjuksen, nyt Saija pitää ovia auki Upille, koska Saija on pitkämielinen ja harkitsevainen ihminen. Voiko näistä ja lukemattomista vastaavista tapauksista tehdä loogisia päätelmiä(humanistien ei kannata vaivautua, jotta aivosolu ei nyrjähdä)? Toki voi tehdä.

Tärkein päätelmä on se, että miehen väkivaltaisuudella ei ole naisille juuri mitään väliä. Tylsän vitsin kertonut mies jätetään kuin märkä rätti, mutta hakkaavalle miehelle pidetään ovet auki. Miksi ihmeessä feministit eivät säädä sellaista lakia, että kukaan nainen ei saa mennä takaisin suhteeseen hakkaavan miehen kanssa. Kaikkihan tietävät, että jos lyö kerran, niin lyö toisenkin kerran. Miettikää, mitä tuollaiset hakkaavan miehen takaisin ottavat naiset viestivät? Niin juuri, he viestivät sitä, että "Saa hakata, ei haittaa mitään, suhde jatkuu." On turha pitää väkivallan vastaisia kampanjoita, jos todellisuus antaa täysin päinvastaisen viestin.

Eros Ramazotti on eronnut. Nyt hän on menettänyt uskonsa naisiin. Eros meni naimisiin parikymmentä vuotta nuoremman mallin kanssa, joka ei jäänytkään kotiäidiksi, vaan halusi edetä urallaan. Voi hellanduudeli! Miksi ihmeessä pitää ottaa vaimokseen juuri kuvankaunis malli, jos haluaa kotiäidin. Onko Eros aivan dille? Kuka tahansa paksu ja kouluttamaton tyttö olisi suostunut Erokselle kotiäidiksi, mutta Eros meni ottamaan mallin. Ei kannata ostaa Ferraria, jos mielii autoa nelihenkisen perheen tarpeisiin. Kannattaa ostaa mieluummin vaikkapa Lada. Nomen est omen.

Ilta-Sanomat kysyy, miksi nainen ajaa autoa paremmin? Paremmin tarkoittaa Ilta-Sanomien kielellä sitä, että körötellään kolmeakymppiä moottoritiellä ja odotetaan risteyksessä niin kauan, että yhtään autoa ei ole tulossa kilometrin säteellä. Voihan rähmä, onko feministinen diskurssi vallannut jo autoiluartikkelitkin? Ihmissuhdeasioissa feministinen diskurssi on itsestäänselvyys, mutta että autoilussakin? Yksinkertainen mies kuvittelisi, että jos autolla ajaa ripeästi ja sujuvasti, niin se olisi hyvin ajettu, mutta kun ei - Pitäisi ajaa niin kuin naiset tai satavuotiaat eläkeläiset, niin sitten on hyvä ajaja. Näin se homma etenee.

Ei kommentteja: